Rubinita!
Én is 78-as vagyok.

, mint Zsuzsi.
Miért akarod minden áron magánba vinni a kisfiad? Vagy valamit talált neki a házidoki?
Mert, ha nics gond, akkor elég a sima szűrés is. 2 perc az egész. Vagyis anno enniy volt Manóval.
Szülés: És semmi sem vetettem be előtte. Nem ettem vitaminokat, bogyókat, nem ittam teát... Egyszerűen pont aznapra készültem el mindennel. Takarítás, kaja, vasalás, és végre bepakoltam a táskám. Talán lelkileg akkor készültem fel, és ezt Ákos is megérezte, mert addig mindig mondtam neki, hogy mér ráér.
Alternatív szoba: Nekem aztán mind1, csak gyors és fájdalom mentes ( na ez nem igaz, mert mindig fáj...

legyen. Szülésznőm szerint még senki sem szült a franciaágyon, kipróbálta és nagyon kényelmetlen, műbörrel van behúzvva mint a többi korházi ágy. Nekem csak egy kapaszkodó kellett az ágyon, feligfekvő legyen, és lehesek oldalt, ennyi...A többi nem számított. De, a dokik és szülésznő sárga egyenruhája, én attól mindig lenyugszok, egyáltalán nem kórházi hangulatom van tőle.
Zsuzsi!
Azt nevezem de jó lesz nálatok a szilveszteri menü.m egyek hozzátok.
Én még most vadászok a neten, mert a fiúk döntésképtelenek ilyenkor. Nekik mind1, csak finom legyen. Na igen, felhozok valami ötletet, akkor meg enm jó. Ki érti Őket?
Balesetmentes vezetést neked, és tessék gyakran vezetni, nehogy ne merj beülni mint én.
Brigi!
Jobban vagy már? Szilveszteri buli akkor nem lesz? Kolis vagy Debibe, ilyen kicsi távra is felvettek? Szerencsés vagy. Így legalább a barátoddal gyakorolhatjátok a házaséletet.

Ő is közgázra jár?
Mentem,m ert lassan a boltok bezárnak, menü meg még nincs.
Sziasztok!
Szép estét mindenkinek!!!!