Réku!
Gratulálok a kislányodhoz! Nagyon aranyos a kép. Mi nem csináltattunk 3D uh-ot, így csak normál uh képeink vannak, de azokat is nagyon szerettük nézegetni, amíg ki nem bújt a kisfiúnk. Mi nem akartuk tudni a nemét, így meglepetés volt, hogy ki lakott a pocakomban.
Erzsó!
Kitartás az utolsó hetekre! A kórházi idő meg szerintem gyorsan elrepül és hamar együtt lehet majd a család a kis lurkó megérkezése után.
Hódocska!
Tami nagyon aranyos, és hogy megnőtt! Mi is megyünk majd lakodalomba nyáron, bár én nem szeretném a Mátét vinni. Ti hogy oldottátok meg éjszaka a gyerekfelügyeletet? Ha majd tudsz jönni közénk kicsit és leírnád hálás lennék, mert most én elképzelni sem tudom, mit csinálnék a Mátéval, ha mégis velünk jönne.
Monee!
Ilyen dézsát én is láttam már képen, de a használatát nem tudtam igazából elképzelni. Elvileg könnyebb lehet ilyen dézsában fürdetni a babát? Én a káddal küzdöttem pár napig, de aztán végülis belejöttünk a fürdetési technikába.
Marcsy!
Örülök, hogy jobban vagy!
Rólam: megkaptam az állást, bár nem igazából felel meg minden feltétel, de azért elfogadtam, most csak a jelenlegi munkahelyem igazgatóját próbálom elérni, hogy megbeszéljem vele a munkaviszonyom megszüntetését. Remélem el tudom érni, és nem fog akadályt gördíteni elém. Aztán már "csak" a tb van, ahol a gyedemet meg kell szüntetnem és helyette gyesre kell mennem, mert így lehet dolgozni 8 órában. Ha minden tényleg jól megy akkor e-on-os leszek én is.
A Mátéval ma játszóházban voltunk, nagyon élvezte, volt több gyerek, bár most nem nagyon akar együttjátszani a többiekkel, inkább egyedül indul felfedező útnak. A játszótérre nem mertem levinni az éjszakai felhőszakadás miatt, mert csak "nem szabad"-ot hajtogatni két órán keresztül nem lett volna értelme. A játszótéren a homok és minden csupa sár, nem tudom délután hova is vigyem majd levegőzni.
Mindenkinek további szép napot!
Netty

Kismacska
A csábító