A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

siettem, bocsi :cool:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!
JOlka ! grat a kisöcsihez! mégsem alakult át?peti si örökmozgó volt odabenn, és most látjátok!!ugyanaz!! :D azt mondják a második ált.ban kárpótol.Hátha tényleg szorul a 2.gyerekbe nálunk is majd egy kis nyugalom!nektek is kívánom!!
peti tegnap végül 1/2 5-kor kelt. 4óta ébresztgettem, é skellett egy fél óra míg magához tért!
most meg még alszik!! :lol: pedig a szomszédban veri k a vakolatot.
tegnap megszerelte az uram a peti ablakán a kinti napfogót, lehúztuk azt is. így 3 réteg függöny van!kint 1, bent 1 világos+ egy sötétkék roletta. végre sötét van nála. remélem a nap sem fogja úgy fellmelegíteni.
LAciék i sfociztak tegnap, de ők kikaptak :( ma dől el h. kiesnek e! na, ezért érdemes menni!! :roll:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jó kis termés lett mióta nem olvastam, ezt már szeretem! :) Már én is kezdtem aggódni, hogy kihal a topic!
Micsoda sportosak a topic apukái! Mindenki focizik?

Dóra! Tök jók a képek! Hátha a sötét megoldja a Peti alvását! Azt hiszem nekünk is be kellene szerezni egy sötétítőt, mert a relxa nem igazán csinál nagyon sötétet Dorkánál. :?

Annamari! Gratulálok az eredményeidhez! Nagyon ügyes vagy!!!

Jolka! Szerintem is lehet benne valami, hogy ha a pocakban nyugis a babó akkor kint is az lesz. Dorka nekem is nyüzsgött bent egész nap, és hát kint sem az a nyugis baba :) A kocsiban majd szét rúgta mindig a vesémet, és most ugyanúgy utál kocsikázni :) Szóval szerintem reménykedhetsz! Tényleg Márk (ha már kikérte magának hogy őt így hívják :) ) mit szól a Tesóhoz?

A mamis tali esetleg engem is érdekelne, de csak 5 után tudok menni.

Bizony Zsuzsi, régen találkozott a két kis pöttöm! :D

Ma strandra akartunk menni.... úgy nézem nem fogunk :twisted: :evil: hol volt az a kánikula amit annyira beharangoztak???
Tegnap kaptam egy szabad fél délutánt és a barátnőm levágta a hajamat :) Mát régen érlelődött bennem a gondolat, hogy már túl hosszúra nőtt, apát is meggyőztem róla :)

Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Most csak pár képet teszek fel.

konyha:
Kép
Kép

Dávid hintázik
Kép Kép

Gergő a gyereknapon követ fest:
Kép

szülinapom:
Kép
Kép

Kép
Kép
tolvethanna

Dávid kúszik, már előre is halad:
Kép

Függönyök, már amennyire látszik:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Nusi!
Szuper lett a konyha, a fiúk is nagyot nőttek :) gratu utólag is a szülinapodra, most is csak felületesen olvastam vissza, lemaradtam... :oops:

Jolka!
Igen, Tomit láthattad a dokinál :D
(Nem tudom, mikor találkoztál Mesóval, ma lett meg az -úgy tűnik- végleges diagnózis, hát, egy darabig berendezkedett apu a kórházban, bár ő már a jöv. hétvégére haza akar jönni... :? )

Jövő kedd délelőttre van progim (kolleganők hívtak el kávézni...) de a többi szabad, két gyerkőccel tudok menni :lol:

Egyelőre ennyi, jóccakát mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Jolka! Elég ritkán járunk Anyáékhoz, ha itt vagyunk, írok, kivéve ma délután, mert nem ment a Babanet. Az msn bejelentkezik akkor is, ha nem én vagyok itt, valószínű azt láthattad. Mindjárt átállítom.
Tesó kérdésben mi már döntöttünk a tesó javára, csak az indexes tb szakértő még nem válaszolt, így az anyagi oldalát nem tudjuk, az fog dönteni.

Nusi! Én is boldog szülinapot kívánok Neked!

Annamari! Gratulálok a vizsgádhoz!

Zsuzsi! Apukádnak jobbulást kívánok!

Tünde! A telefonszámom megváltozott, az iwiwen fent van az új. Köszi, hogy gondoltál rám.

Dóra! Nagyon jók a képek Petiről, Bence is nagyon szeret puccoskodni a strandon, meg mindenhol :-)

Csak mamás taliban én is benne vagyok. Bence tényleg nagyon szeret Tiszatelken lenni, csütörtökön reggel kimentünk, estére Ő kint is maradt, és ma délután jött haza. VAsárnap pedig megint megyünk. Nagyon jó a strand, érdemes megnézni, ha Tiszára vágytok.
Kedden született egy kiskecske, Bendegúznak hívják. Bence egyfolytában ról beszél.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok,

Nusi, Ilyen konyhában öröm a főzés. Hatalmas és szép. Elég kicsik a képek, máskor ne kicsinyitsd le ennyire, mert nagyitó kell hozzá, de az szembetünő még igy is, h. Dávid nagyon sokat nőtt és Gergő is már nagyfiú, ha ilyeneket csinál. Balkezes? Zalus igen és a nagyszülök ezen még nem léptek túl, bár ettől még senkinek sem lett baja. Tudtommal.

Zsuzsi, Apukádnak kivánom, h. gyógyultan minél előbb távozhasson. Még hétvégére sem engedik ki?
Az ovi téma hát nagyon durva, még nem léptem túl rajta, mint látjátok, mert 2 év múlva, ha én dolgozok és Zalus már ovis, akkor mit csinálunk? Az én össz szabim kb. 25 nap és ha még mindet erre venném is ki, majd Zoli meg a sajátját, tán még ugy sem lenne elég. És akkor hol van a közös családi program, nyaralás? Vagy csak a tanárok gyerekei járnak oviba? Mert nekik valóban szabad a nyár. Itt szembe velünk is csak pár gyerek lézeng egy összevont csoportban. Képzelem milyen rossz nekik, mert részben ismeretlen gyerekekkel és valszeg nem is saját ovonénivel vannak.

Anita3, Mentetek végül strandra? Meleg lett.
Tegnap kikevertem a falszineket (szám.gépessel kevertettem kis adagot, amit ugye a fehérhez kell adni, de ez elég rizikós volt, h. lesz-e olyan a szin, mint a régi falon, amihez nem tervezünk nyúlni) és roppant büszke vagyok magamra, mert az egyiket elsőre, a másikat másodikra sikerült a már meglévő fallal egyforma árnyalatra összehozni. Ma reggelre pedig megszáradt a mintafestés és még inkább reménykedek, mert szerintem nem lesz látható, h. hol a régi és hol a friss festés. Csak aztán hétfőn sikerüljön alkotnunk. Ha nem, akkor kereslek.

Ma találkoztam Csillával, de a Királylány sajna nem volt vele. Sulit is lassan erre az évre leadja és ők is esélyesek lesznek talira. Házuk jól halad. Szal Petrával együtt legközelebb őt is értesítsük már. Ezt csak azért irom, ha az én hig agyam elfelejtené valakinek csak eszébe jut.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Petra, Örülök, jól döntöttetek. :D Akkor a bölcsi kihúzva? Szakbarbárnak irtál? Válaszol a fórumon is és ha e-mailt küldesz neki akkor is. Stílusa az érdekes, de nem ez a lényeg.
Bendegúz. Hmmmm. Nálatok a kecskét, nálunk meg a gyereket fogják igy hivni. :wink:
Akkor esélytelen volt, h. elérjelek, de megpróbálom kikeresni az iwiw-en, csak én azt annyira nem szeretem, meg ritkán járok ott. Kaptam is már ismerősöktöl emiatt leba.ást.

KépKép
tuzal

Tuzal!!
Boti is balkezes??? nem is figyeltem. Peti is! :wink: és ez miért gond a nagyszülőknek?? nem értem.... :roll:
mondjuk először én is elgondolkodtam, h. hogy fog ez a gyerek írni?? vagyis én még balos gyerkőcöt nem tanítottam írni. de anyukám osztályában vvan most egy balos kisfiú.... olyan, de olyan szépen ír, el sem hinnétek!!remélem peti nem az apja írását örökli, mert az gáz. :shock: ( na, most kibújt belőlem a tanító szak! :oops: )
Ja, és mondd meg nagyiéknak, h. a balos gyerekek kreatívabbak a társaiknál, és a mat. + a zene területén sem elvetendőek!! :wink: csak belenyugszanak... vagy spártai elveket követnek?? aki nem tökéletes, azzal le a hegyről..??!
Nusi!! szupi a házatok!!IRIGY.... :oops: boldog szülinapot! ja és a fiúk is cukik!

Kép
dora1980

:oops: :oops: óóóóóóóóó én balga!!! :oops: :oops:
miután elküldem az előző irományt jutott eszembe, Hogy ZALUS helyett Botit írtam!!!!!!!
BOCSIIIIIIIIIIIIII

Kép
dora1980

Sziasztok!

Ma már egyszer irtam, de elszállt a hsz-em.
megpróbálom újbol! :)
Mostanában csak olvasni volt időm. Dodo megint beteg. Nem volt egészen három hete, hogy itthon volt két hétig, most pedig megint. Elég csúnyán köhög, és az orra is folyik rendesen!
Holnap megyünk orvoshoz, mert láza is van három óránként!! :(
Eléggé kiborít, hogy ilyen beteges, és nem tud vele még a doki sem mit csinálni!

Balkezes vagy jobb kezes? Nos nálunk is úgy tűnik, hogy a balkezesság marad! Apa próbálta neki tanitgatni, hogy jobb kézzel csináljon dolgokat, de hiába. Mondtam neki, hogy attól nem "hülye" gyerek, mert balos, csk más mint a jobbosok! Azóta különösen nem is erőltetném, hogy átszokjon, amióta olvastam egy cikket, miszerint, ha eröltetjük az átszokást, akkor az agyban zavarhatunk meg valamit, ami ezen területen működik... nem vagyok orvos de engem meggyőzött!!
Van egy fiú ismerősöm, aki balos, és szebben ír, mint bármelyik jobbos nő!! De tényleg!

Nusi, nagyon szép a onyhád, biztosan jó érzés egy ekkora házban élni. Én is vágyom saját családi házra, és mindenképpen nagy konyhám, és hatalmas teraszunk lesz!!! Na meg a nagy füves kert a kicsi(k)nek! A gyerekek is nagyon szépek még mindig, de valóban sokat nőttek!!! GErgő szépen lefoglalja magát!

Jolka, nekem Dodo a pocakomban rosszabb volt, mint egy örökmozgó...nos idekint sem változott. Mikor terhes voltam meg is jegyeztem a férjmnek, hogy ezt a gyerkőcöt le sem lehetlesz lőni... és így is lett. Tehát neked szerencséd lesz, Manó után! Azt is hallottam, hogy ha az első gyerkőc eleven, akkor a második annál nyugodtabb lesz, persze ez nem jelent semmit!!!

Petra, ez tök jó!!! :D:D, Én is annyira szeretnék másik babát, de most kezd a munkahelyem véglegesedni, így nem iszem, hogy szívesen vennék, ha eljönnék rövid időn belül szülni. És az bizto, hogy vissza nem várnának...:( Várjuk majd az eredményt. Szerintem nem csak engem fog érdekelni... :D

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Jöttem, köszöni. Mindenki nagyon vigyázzon magára és a gyerekekre. Jók legyetek!

Tünde!
Remélem sikerült a felújítás.

Nálunk Manó talán jobb kezes, pedig jobban örültem volna, ha balkezes lenne, én is az vagyok. :)

Dóra!
Majd cserélünk gyereket, amikor az írástanulás kerül sorra. Helyesírás tanítást nem vállalok. :D

Nusi!
Nagyon jó a konyhád, u.u néz, ki mint a látványtervben. :) Ha lesz időd nagyobba is kirakhatnád a képeket. :)Dávid nagyon sokat nőtt.

Timi!
Gratulálok, a munkához. Dodinak meg jobbulást.

Zsuzsi!
Tomi, lehető legjobb helyet kapta a doki bácsitól. :) Pont előttem volt, előkelő helye van. Csak a doki bácsi önkényesen maga felé tette, csak fejjel lefelé láttam. :D
Talizni már csak nyaralás után tudunk.

Többiek addig, míg nem vagyok, gondolkodjatok a mamis Tali időpontjáról. :)

Petra!
Nagyon jó hír, legalább nem leszek egyedül kismama. Ugyan én lassan végzek. :)

Még1x jók legyetek, írjatok sokat!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Minden szülinapost, névnapost utólag Isten Éltessen Sokáig!!!
ANnamari! Gratulálok a vizsgádhoz! Ügyes vagy! mIkor mentek a Balcsira? És hova?

Anita! Nekd már személyesen gratuláltam! :wink: De mégegyszer gratula!!! Hogy vagytok? Botus?

Zsuzsi! APukádnak jobbulást, várom jelkezésed!!! Sütifaló a szekrényben! :lol:

Tünde! Felújítás? LAkásvásár?

Jolka! Jó nyaralást kívánunk nektek! Bár én lemaradtam, hogy hova is mentek! :oops:

Nusi! NAgyon szép a házatok! A fiúk sokat nőttek!

Petra! NAgyon édes Bence, és annyira kis ügyes!!!

Timi! Dominak gyógyulást!!!

Magunkról: Sikerült az első évem, megvan minden vizsgám!!! :lol: Igaz egy vizsgám harmadjára lett ötös :oops: , nem részletezem, hogy miért, de az a lényeg, minden tantárgy megvan, és nincs csúszás!
Dóra nagyon ügyes, kismotorral kavar, megérteti magát, kezd beszélni. Mondja apa, anya, mama, papa, cici :oops: .

Csilláékkal mi is taliztunk péntek este a játszin, Flóra nagyon szép, csinos nagy csajszi. És olyan ügyes!!! :lol: Jó volt kicsit dumcsizni!!!
Teszek fel képet!
Szép napokat, nyaralóknak mégegyszer jó nyaralást!
Üdv: ÁGI
Igazi fapapucsban! :lol: :lol:
Kép
Kép Kép
ágimanó1

Jolka!
Jó nyaralást :D Örülök, hogy Tomi képe jó helyen van :D remélem nem fogsz letagadni, ha egyszer szóbajövünk :lol:

Ági!
Dóra nagyon ügyes!!! Édes a képeken, alig várom, hogy lássam élőben is :lol:

Tünde!
Sajnos nem került haza apu a hétvégére, még nem voltak jók az eredményei, talán majd most...

Szép napot mindenkinek, nálunk Tomi szuny, Kristóf meg mesét néz, úgyhogy ide tudtam szabadulni egy kicsit :wink: ki is használom...

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Már nem is tudom mit írtam utoljára és most lusta vagyok visszaolvasni :oops:

Az biztos, hogy Nusi, Neked írni akartam, hogy a konyhádnál már csak a fiúk a szebbek :) Dávid nagyon nagyot nőtt és nagyon ügyes! Így ül a hintában?! Nem semmi!

Ági! Dóra nagyon tündér a virágokkal! :) Nem hiába szép név, szép kislány! :D

Jolka! Jó nyaralást, most irigyellek, de majd mi is megyünk! :) igaz, csak belföldre, de az is jó lesz!

Ha valaki tud nekem ajánlani jó helyet a Balaton mellet érdekelne! Csak ne önellátó legyen!

Tünde! Hogy sikerült a festés? GOndolom boldogultatok, mert nem hívtál :)

Dorka babám egy újabb foggal büszkélkedhet, ímmár a harmadikkal! Már megint csak azt vettük észre, hogy új fog van a szájában. Semmi, nyűgi, ezt már szeretem :D
Ja és új tudománya is van a kisasszonynak: fel tud állni! Mostmár nagyon merész, mindenbe kapaszkodik legyen az egy élére állított párna, vagy szekrényfiók. Próbál lépegetni is kapaszkodva, de spiccen elég nehéz :lol: Ma koppant is szegénykém egyet, mert felállt az ágy mellett, meglátott engem az ajtóban és elindult felém. BIztos úgy gondolta megy ez kapaszkodás nélkül is. Hát még nem :wink:
Képzeljétek visszaszokott a komfortszopira :shock: Tiz hetes korától ha jól lakik akkor nem érdekli tovább a cici. Most meg cumizik vele evés után és csak így hajlandó elaludni :shock: :shock: ha nem alszik el elég mélyen és próbálok cumit adni helyette a szájába sírva tiltakozik :?

No, mostmár megyek aludni! Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jajj, Zsuzsi, majd elfelejtettem :oops: :oops: : jobbulást apukádnak!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Tünde! Írtam Szakbarbárnak, csak szabadságon van, így még nem válaszolt, remélem, hamarosan választ kapok. Én is balkezes vagyok és nem bántam volna, ha Bence is az, de úgy néz ki, hogy nem. Szerintem semmilyen hátránya nincs, hülyeség a természettel ellenkezni.

Jolka! Jó nyaralást!!!

Zsuzsi! Apukádnak jobbulást kívánok!

Ági! Hihetetlen, hogy Dóri is milyen nagylány már, és nagyon szép!

Anita3! Gratula a fogacskához, és a hamarosan :D járáshoz. Komfortszopi :( második gyereknél tuti nem fogom hagyni, és szerintem Te se.

Most Anyáéknál vagyok, Bence meg anyósoméknál nyaral hétfő óta. Ma megyünk érte, de persze tegnap is meglátogattuk, nem bírtuk ki nélküle, nem gondoltam volna, hogy ennyire fog hiányozni :D
Nem is meséltem nektek, hogy Bence már egy hete külön alszik, a saját ágyában!! Persze míg el nem alszik, ott vagyunk mellette, azért lassan, de biztosan haladunk.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Anita3,
Gratulálok Dorkának a harmadik fogacskájához! :D Nem semmi, hogy egy hang nélkül viselte végig. Ügyes csajszi. Nekem is hét hónapos volt Dodo amikor felált. Egy reggel felébredt, sírt, és amikor bementem már láttam, hogy áll a rácsot fogva. Nagyon örültem de meg is ilyedtem. Tudtam, hogy innentől vége a gondtalan csecsemőéveknek :? Azóta is állandó oda figyelést igényel, hiszen mára már azt hiszi, hogy bármit csinál az biztonságos. Semmi félelem érzetük nincs még ilyenkor. Szóval, szupi nagy csaj a Dorka, hisen 2-3 hónap és el is fog indulni. Hurrá! :D

Lassan, de biztosan haladuk a gyógyulás útján. Már nem folyik az orra, de még köhécsel. Holnap megyünk vissza a dokinénihez. Remélem jó hírekkel szolgál!! Viszont kicsit aggaszt, hogy ha a jövőhéten nem mehet bölcsibe, akkor utána szünet és így egy teljes hónapot kihagy. Félek tőle, hogy nehezen fog megint visszaszokni. Annyira jól elvagyunk együtt. Nagyon jó fej kissrác. És nincs vele meglepetésemre semmi baj. VÉgig alussza itthon is a három órát. Ma kétszer is aludt és már most megint alszik!!

Hát szép estét mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!!
Hát, mit ne mondjak elég nagy itt a pangás!!! :shock:
Jolákékat én is irigylem ám!!nálunk idén kimarad a nyaralás! :(
képzeljlétek ma reggel peti 3/4 5-kor kelt és meginn nem aludt vissza... :? így ztán délelőttre gondoskodnom kellett programról, h. le legyen kötve! szerencsére sikerült megoldani, és kibírta fél 1-ig.szokásosan negyed 4ig aludt, de este már fél-kor aludt. sztem tegnap du . túlaludta magát, anyáéknál voltunk, és 1/4 -1-től fél 5ig aludt!!ja, és reggel tök friss volt. mit reggel?!HAJNALBAN!! csak mi nem... :? így most én is hulla vagyok, ui . ma nem pihentem, sütöttem, főztem... az uramnak névnapja van!de csak 3-asban ünnepeltük! :wink:peti holnap kapja a rég húzódó 18hós oltást... :x
jó éjt

Kép
dora1980

Úgy le vagyok maradva, hogy így olyan nehezen veszem rá magam az írásra. Pedig nem akarok ám lemorzsolódni :wink:

Ági, jó, hogy jöttél! Dóra nagyon édes nagylány! Már személyesen is megállapítottam, hogy magas és nagy "baba" :wink: Félévhez gratula!!!!
Kép

Nusi, én még adós vagyok egy köszöntéssel! Így eléggé megkésve, de Isten éltessen sokáig!
Konyhád nagyon szép, jó kis pakolós! Az én konyhabútorom is ilyen színű. :wink:
Csak ámulok, mekkora gyermekeid vannak, hihetetlen, hogy ennyit változtak. Gergő igazi nagyfiú, na , de, hogy Dávid is milyen nagy már :shock:

JOlka, jó pihenést nektek, bár ezt már csak utólag olvasod majd! Nagyon kíváncsian várom, hogy viselte Manó az utat, meg az egész ott létet!

Anita, nagyon ügyes csajszi Dorka. Nekem két nap híjján nem volt még Boti 7 hós, mikor felállt. Két hétig tiszta stresszben voltam, míg nem vált stabillá, hogy mikor vágódik hanyatt és vágja be a fejét. Lassan eljön nálatok is a dolog izgalmasabb része :D Innentől tényleg nincs visszaút, annyi a nyuginak. Bár Dorka eddig is igazi kis sajtkukac volt :lol:
Alvás hogy megy?

Zsuzsi, jár még oviba végül Kristóf? Apudnak gyógyulást! Tomi? Ja, közben visszaolvastam. Már nem ment Kristóf, úgy veszem ki. Akkor gondolom, nem üldögélsz láblógatva :D

Dóra, Boti egyelőre tuti "ballábas". Focimánia... ááááá :twisted: Hihetetlen mekkorákat bír rúgni. Egyelőre a bal kezét is előszeretettel használja, de előfordul, hogy a jobbal eszik vagy dob. Amúgy mintha azt olvastam volna vhol, h két és fél éves korukig még változik, mindkét kezüket használhatják...stb. De nem innék rá mérget. Mindenesetre felcsigáztál, majd utána olvasok.

Timi, te aztán jól megleptél most ezzel a "második gyerkőc " gondolattal. Nincs két hete, hogy mondtad, hogy bőven elég most Domi :lol: Már épp írtam volna, hogy ha otthon lenne egész nap..., de ezek szerint otthon van egész nap. Legalább együtt lehettek még egy hetet, fogd így fel :wink: Biztos neki is nagyon jó így, nem hiába hálálja meg, mivel ilyen jól viselkedik otthon :lol:

Tünde, hogy haladtok? Zalus anyamániája tart még? :D
Vettem szandit, van új beszerzőforrásom. Majd megbeszéljük, a tiéd kicsoda. :D

Tali, nekem 14-22-ig nem jó. Ha a többségnek az a jó, akkor kimaradok.

GYerkőcös tali?????

Na, legyetek jók. Akit kihagytam, ezer bocsi. Tényleg utálok ennyi idő után írni.

Szép estét!

Annamari, hogy vagytok?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Dóra, hogy viselte Peti az oltást? Hosszabb alváshoz drukk :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jajjj, így visszaolvasva, lehet kicsit furin fogalmaztam Timi. :oops: Bocsi. Szal én csak örülök neki, ha tervezték kistesót :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!
Eddig még nincs baja az oltásra, viszont dokibácsinál iszonyúan sírt! a dokibácsi szerint ez csakis azért van, mert már okos és tudja, h. ott semmi jó nem történik vele, na meg mmert valóban fáj ez a szuri! :(
mi szombaton diplomaosztóra megyünk... :? nem sok kedvem hozzá!!
én meg cipőt vettem petinek a babaszobán. superfit! :wink:
engem is érdekeklnek a jó források!!!!!!!!!!!!! :oops:

jó éjt mindenkinek

Kép
dora1980

Dóra, már őszit vettél? Nekem még szandi kellett, mert úgy nő Boti lába :shock: Szintén babaszoba, Superfit :wink:
Ja, és B. is üvölt, ha már belépünk a rendelőbe, mert szinte csak oltásra járunk oda... :?
Remélem, nem lesz semmi m.hatás.

Anita
Kép
Kép
_anita_

őszit, mert azt találtam. egy jó szandi azonban még nekem is kellene :roll: mármint petinek...

Kép
dora1980

Én is ezt a cipit néztem ki :wink: , jó választás. Épp ide lyukadtam ki :lol:
Botinak is ekkora a lába, akkor szerinted 23-as kell őszre???

Anita
Kép
Kép
_anita_

hát nekünk most a 22es szandi épp jó. igaz nem ez a márka. de n már 22 es kiscipbe nem merek beruházni, főleg h. őszre veszem.... te milyen szandit vettél??

Kép
dora1980

Botinak is most éppen jó a 22-es, de amit most vettem 23-as elég nagy. (sztem nagyobba különbség a 22-23 között, mint a 21-22 közt) Sebaj, legalább jó lesz még benti cipőnek is őszre. Superfit ez is, csak más csajszitól :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bocsi a többiektől az offolásért :oops:

Most olvasom, h a Superfit szandiból 1 számmal nagyobb kell, mint a láb méret. Tehát, ha szandiból 23-as kell, cipőből elég a 22. Na, én kéééész vagyok.
Majd Tünde jön, és segít :wink:

Tényleg, TÜNDI, és ti hogy vagytok? Gyerekek?

Anita
Kép
Kép
_anita_

mérete ...

Anita
Kép
Kép
_anita_

sztem nekünk őszre már jó kell h. legyen a 23-as. nagyon remélem!!!na meg hűvös időben nem gáz ha kicsit nagyobb a cipő.sőt télen is hordható, ha nem röpködnek a mínuszok!! :wink: én bízok benne!!

Kép
dora1980

Ha meg véletlen nagy, és még hideg is van, adunk rájuk 2-3 zoknit :D

Én sem vennék már 22-eset.

Na, most már tényleg lelövöm magam. Meg Apa nem győz kivárni, filmezünk! :D

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gratulációt. :)

Képzeljétek, Ádám délután elég későn, 5-kor aludt el, és azóta alszik :shock: :roll: Se vacsi, se fürdés, semmi! Ilyet még sosem csinált! Ez normális szerintetek? Remélem nincs semmi baja!

Nusi! Nagyon szép lett a konyhád! A gyerekek könnyen megszokták az új házat? Szeretnek ott lakni? Az álláshoz további drukk, remélem megkapod!!

Petra! Mikor jártok erre? Bár Bence most biztos szívesebben megy a kiskecskéhez! :) És grat az alvásához!
Ja, képzeld, nekünk is a Rollingban lesz az oszt. talink jövő héten. A tietek jól sikerült?

Tünde! A lakással kapcs. kérdéseimre ha nem akarsz itt válaszolni, küldj már légyszi egy privit. Hogy álltok egyébként? Zalus mit szól a nagy felújításhoz?

Timi! Dominak jobbulást kívánok!

Ági! Dóra baba nagyon édi a kis kalapkájában!!
A Balcsira majd júliusban megyünk, Balatongyörökre egy barát házaspárral és a 2 gyerekükkel. Már nagyon várom, rám fér egy kis nyaralás... Gratulálok a sulihoz!!

Anita3! Gratula az újabb fogacskához és a felálláshoz! Javult már a szopihelyzet?

Ádám is többet használja a bal kezét, de még nem könyveltem el balkezesnek. Még bármi lehet.

Dóra, Anita! Az én fiam él ilyen kis lábon, vagy a tieitek nagyon?? Ádámnak most vettem egy 21-es Siesta szandit, ami még egy picit nagy is!

Na megyek aludni. Jóéjt mindenkinek!!

Annamari

Ádimama

Isten éltesse a Pétereket!!!

Annamari, szerintem Botinak nagy a lába...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Látom Anita nálatok is korán kelés volt? :) Vagy csak te vagy ilyen friss? Ami az eséseket illeti én is tiszta frászban vagyok, mert bár ha kapaszkodik Dorka akkor egész stabil, de néha eszébe jut, hogy minek azt, vagy dob egy hátra arcot és mindkét kezét elengedi. Na ekkor lenne nagy esés ha nem állnék mindig a háta mögött. Eddig még megúsztuk, de félek ami késik nem múlik :?

A tegnapi napunk total gáz volt... éjszaka fent volt Dorka 12-kor, 3-kor, 5-kor és 6-kor úgy döntött hogy elég volt, kialudta magát :shock: és legközelebb délután 4kor volt hajlandó ismét elaludni :shock: :evil: hat addigra én is kidőltem...
gondoltam lehet hogy éhes és azért kel éjszaka, na este kapott a fagyasztott tejcsi készletünkből, be is nyakalt vagy 100 gr-ot a szopi után pluszba és mégis fent volt már 3kor... de reggel legalább 7ig aludt :)
Na most jól kipanaszkodtam magam, bocsi!

Ha már így szóba került a cipőtéma: mikor vettetek először rendes cipőt (nem kocsicipőt :) ) a gyerkőcöknek? Tudom, hogy az a jó ha először mezítláb lépeget, de ha kimegyünk anyáékhoz, vagy bárhová ott is szeretne felállni és próbálgatja a lépegetést, ott mégsem lehet mezítláb. Jobb híjján a kocsicipőt adom rá ilyenkor, de az meg nem tartja a lábát... érdemes már most szandit venni neki?

Timi! Tényleg így van ahogy írtad már most. Azt hiszi a kiscsaj, hogy bármit meg tud csinálni és a félelemérzet tényleg zéró :) Dominak teljes gyógyulást! :) szerintem ha esetleg kihagy ennyit a bölcsiből az arra jó lesz, hogy biztos meggyógyul teljesen és kicsit megerősödve megy majd vissza!

Petra! Most éppen döbbenten állok még mindig a komfortszopi előtt, nem tudom mit csináljak, mert most éppen máshogy nem hajlandó elaludni :cry: legszívesebben nem hagynám, de ahogy írtam már megint a nehezen alvós napjainkat éljük... remélem javulni fog a helyzet! Kistesó project, ha szabad érdeklődni? :D

Zsuzsi, Tünde, Tündi! Mi újság felétek? Nusi gyere te is ha van időd!
Mostmár megyek, így is hosszú voltam
:oops:
Szép napot mindenkinek!

Ja és ISTEN ÉLTESSE A PÉTEREKET!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Petinek nagyon boldog névnapot kívánunk!

Annamari!
Jó lenne elmenni Tiszalökre, de mostanában tényleg mindig Tiszatelken vagyunk, Bence pl. most is. Mindenképp tervben van, mi jobban szeretjük azt a Tisza partot.
Lábméret: Bence is 21-es szandit hord, mi sem vagyunk nagylábúak, sztem Boti és Peti él nagylábon :D
Jó volt az osztálytalálkozó, lehettünk volna többen is, de általános iskolai osztálytól ez is nagy teljesítmény (12 fő a 35-ből).

Anita3!
Alvással én is megszenvedtem, mai napig is vannak gondok, ennyi idősen Bence is többször fent volt éjszaka. Elvileg nem lenne szabad hagyni cicin aludni, de totál megértelek, én is pont így jártam, mint Te. Na majd a kistesó :D
Cipőt úgy emlékszem, 9 hónapos kora körül vettem Bencének, ha már kezd lépegetni, akkor érdemes.

Tesó projekt hamarosan startol, válaszolt Szakbarbár és egy ismerősöm is, anyagi szempontból nincs akadálya, mi meg eddig is benne voltunk, így belevágunk.

Talival mi újság? Csilláékkal találkoztunk tegnap, voltak kint a házuknál, lassan Ő is ráér.

Puszi mindenkinek: Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!! köszönjük a köszöntéseket!! nektek legalább eszetekbe jutottunk!! :D mert amúgy szinte senkinek! :( ez rosszabbul esik, mintha engem felejtenek el felköszönteni egyesek! eddig csak anyukámék köszöntötték meg petit, meg 1 ismerős. persze ők is csak telefonon, de ez nem lényeg! pedig igen nagy a baráti körünk, meg a család sem kicsi... én meg kínosan ügyelek arra, hogy mindenki aki ünnepel valamit általunk még reggel meg legyen köszöntve!!mert nagyon jó érzés tudni, h. vki már regggel gondol rád!
ja,a fő poén meg az, h. anyósommal besz. telefonon, és meg sem említette, h. Isten éltesse az unokáját!! :( na, bocs a panaszért!!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Hurrá!!!! Egészségesek vagyunk! A Doki szerint teljesen rendbejött a torka, az orra pedig már egyáltalán nem folyik! És a lázunk is megszünt, tehát kijelenthetem: MEGGYÓGYULTUNK!!! :lol:
Erre ma reggel elesett a lelkem, és lehorzsolta a szájacskáját, és az állát! Annyira sírt! Nagyon sajnáltam. Sosem sír, ha elesik, mivel nem üti meg magát nagyon. Igaz van egy pár prezúr a térdén, de ez most annyira keserves volt..... :cry: Nagyon sajnáltam!!

Anita, Húha, de jó hogy írtál. Nos a baba.... én nagyon gondolkodom, de,.....anyagi okok miatt nem tervezem egy éven belül, viszont nagyon szeretnék. Domi annyira tüneményes. Olyan gyorsan tanul, és figyelmes, és csupa szív kölyök!!! Szeretnék még egyet ebből a csodából!!!! :lol: Persze apa nem teljesen osztozik a véleményemben, mivel ő realista jellem. Teljesen számokban és hírességek arcképével ellátott papirban gondolkodik!!! Áh, reménytelen. Szerinte ameddig nem tudunk adni a kicsinek annyit amennyit szeretnénk, várjunk. Meg hát engem is szeretne hagyni kibontakozni. ÉLNI. Dolgozom, tanulok, és próbálom a kicsivel a lehető legtöbb iőt tölteni. De mi lesz mindezzel, ha lesz egy pici...? Nos a gondolat mindig ott van a fejemben. Ha lenne, nem ellenkeznék, de még nincs!! Hogy vagytok? Azon gondolkodtunk a minap Rolival, hogy mivel Dodo meggyógyult kiugranánk az egyik hétvégén egy villám látogatásra!! Mit szólsz? Majd még beszélünk róla. Ti jöttök szombaton?

Dóra, Isten éltesse Petikét névnapja alkalmából!!!

Annamari, Dodonak is 21 a lába, és előreláthatóan elég kicsi is marad. Nekem 37-es, a férjnek 40-es. Tehát nem számítunk hatalmas lábakra...:D

Szép napot mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok,

Most is vasalnom kellene, de ma már eljutottam oda, h. se nem festek, se nem takaritok. Nem mondom lenne még mit szépitgetni, de Z. szerint már tulzás igy is, amit csinálok, mert a vevő első dolga ugyis az lesz, h. kifesteti a lakást.... én ezt jól tudom, ráadásul tényleg nem koszosak a falak, még Zalusra sem lehet egy szavam se, mert az erkélyajtót ugyan naponta is lemoshatnám, de a falakat nem taperolja. Persze ahogy lenni szokott sokkal lassabban haladt sk. a munka, de jó munkához idő kell és még igy sem tökéletes.

Dóra, Petit Isten éltesse névnapján, de még ilyet se hallottam, h. valaki délben már leirja azokat, akik nem köszöntöttek. Szerintem eszébe fog még jutni Peti a rokonoknak, barátoknak. Mondjuk én erre a köszöntés témára egyáltalán nem vagyok faksz(x?)nis.

Zalusnak én is vettem 3 pár Superfitet 1 áráért a babaszobán, de ezt Anitával már megbeszéltük. Zalus most 23-as szandit hord. A 22-ese szinte semeddgi sem volt jó rá, mert tavasz elején vettük, akkor még itthon volt szandija, tehát még arra sem fogtuk be, de mire már kellett volna az utcán ki is nötte. Párszor ráadtam, de lógott elől a lába.

Anita, Amugy meg nem pont arról van szó, h. a cég a mérethez hozzákalkulálja azt, h. zárt v. nyitott-e a cipö? Én csak kutyafuttában olvastam, mert bár már nekünk megvan a bölcsis, a téli és még a tavaszi szandink is, de ha valami jót látok vevő lennék, ezért be-be szoktam nézni.

Petra, Nagyon örülök, h. indul nálatok a tesóprojekt. Na és gondolom milyen jó, h. maradsz otthon. Igy a bölcsi is ugrott? Amugy nem viccből kérdem, de ha azon a környéken vennénk lakást (most épp ott van egy pot. jelölt), mi átvehetnénk a Bence helyét a Malom utcán? Na jó, tudom ilyen nincs, mert akkor nyilván a rangsorban következő elöbbreugrik, de talán lenne protkónk és .... ????

Annamari, Mire válaszoljak? Bocsi, de leirod mégegyszer, mert valszeg vak vagyok, de nem találtam meg a kérdéseid. Ha nem a bankkártyám pinjét kéred szívesen. :)

Anita3, Mikor ilyen sokat ébren kibíró kisbabákról olvasok elképedek. Hogy bírta Dorka alvás nélkül annyi ideig és éjszaka is? De ilyenkor másnap gonodolom egész nap húzza a lóbört. Lehet a frontokra érzékeny.
Valóban nem csörgettelek meg, mert 1. boldogultunk, 2. ez nagyon pepecsmunka volt, tehát idő és türelem kellett hozzá. Én meg alvásidőben és amikor Zalus tv-zett, v. a kiságyban volt ráértem. Amugy egyszer akart ő is festeni, adtam a kezébe egy száraz ecsetet, amivel nagy büszkén "lefestette" még az erkélyajtót is és azzal túl is jutott az újdonság varázsán.

Jolka, Már baromira elkéstem azzal, h. jó utat kívánjak nektek, de sokat gondolok rátok, mert irigy vagyok ám nagyon, remélem nagyon jó időtök van és te is tudsz pihenni.

Most tényleg megyek vasalni, bocsi, ha valakinek nem válaszoltam.
Szép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Off. Anita, Az S. hétfő óta a B. tegnap óta kiárusít. Ugyhogy, amit otthagytunk még :D nézz szét. Előbbibe főleg nadrágokat vettem, több bölcsibejárósat és utcait is, valamint kabátot, utóbbiban meg sok r. és h.ujjú pólót, nagyon jó áron.

KépKép
tuzal

Tünde!

Anyukámnak keresünk lakást, ezért kérdeztem 1 pár dolgot. Bemásolom: A lakásotok mekkora? És gázos v. kp. fűtéses? És tudjátok már, hogy mennyiért adjátok?

Ádimama

Sziasztok!!
Mégegyszer köszi mindenkinek, aki gondolt ránk!!

TUZAL!!!én sem vagyok annyira faksznis, de sajan nem jutotunk eszébe senkinek egész a nap további részén!!! :( de sebaj! amilyen a mosdó, olyan a törölköző!!
megyek is mérgemben hímezni!!

Kép
dora1980

Annamari, Küldtem pü-t remélem elment.
Jó éjt
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Először is Petikének én is boldog névnapot kívánok!

Amiatt szoktam ilyen kicsi képeket felrakni, mert adatforgalmos internetem van...
Július elején (talán) kezdik a kábel kiépítését és akkor már szabadabban tudok képeket felrakni, talán a honlapunkra is.
Dávid is kis alvásigényű baba. Volt már hogy napközben csak egyszer aludt, igaz akkor 3 órát és egybeesett Gergőével, úgyhogy én is pihentem.
Éjjel ő is felkel mostanában. Én is arra gyanakszom, hogy éhes, én most egy kis tápszert is adtam már neki. A cumisüveget 2 hét alatt sikerült elfogadtatni vele. Mostmár kanálból is hajlandó enni, megfogja a kezével és húza a szájába, ilyenkor takaríthatok utána...
Gergő lába is kisebb, ő most 23-as szandit hord.

Az állásról annyit, hogy behívtak még egy körre, itt a vezető az ő legjobbal beszélgetett, ide T. újvárosba 2 jelölt volt, Pozsonyba 3. Félő, hogy szlovákot fog választani, mert ő is az. (Magyarul is beszél). Hát nem tudom, talán a jövő héten lesz eredmény.

Ma volt TVK-s juniális a szabadidő központban. Gergő nagyon élvezte. Volt ugrálóvár, pöttö, illetve lurkó játszó. Itt indenféle játékvolt, még Dávidnak való játszószőnyeg, csörgő is.
Még régebben kérdeztétek a jégpályát. Hát sajnos idén sincs jégpálya, csak görkorcsolyázni lehet. A belépőjegy 700 Ft.
A múlt héten voltunk strandon, azóta Gergő állandóan emlegeti, nagyon oda volt érte. Ma nem strandoltunk, mert elég hűvös volt az idő.
Talán Jolka kérdezte, hogy szeretne látni képet a kertről. Hát még nincs benne semmi, csak "építési hulladék" egy csomó fa és lucerna, illetve gyomok. Meg van egy homokozó is már, homok nélkül.
Felkelt Dávid, úgyhogy adok neki egy kis tejcsit.
Puszi: Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Annamari! Boldog névnapot! Kép

Petra! Remélem azért idővel javul Bence alvása is! Nekem azért esik zokon most az éjszakai ébredés, mert kb. 2 héttel ezelőttig letettem Dorkát este 8kor aludni és reggel fél7ig, 7ig aludt... most jön a második foga felül, remélem ha kibújik jobb lesz a helyzet!
A tesóhoz akkor drukkolunk! Ez tök jó!!! Lassan én is kedvet kapok! :D Na majd jövőre!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Tünde!
Az ilyen namalvós napok után sem alszik Dorka többet mint szokott! PEdig tényleg logikus lenne :) De azt hiszem hogy nem ér rá aludni, mindig van ami jobban érdekelné :) De ma már jobb, most is alszik meg már délelőtt is aludt 2 órát :)
aranyos lehetett Zalus az ecsettel! :) milyen kedves, hogy segít a mamájának :)

Azt hiszem a jövőhéten cipővadászatra indulunk Dorkának. Milyet érdemes és hol nézni? Várom az ötleteket a tapasztalt mamiktól! :wink:

Zsuzsi! mi újság a kis vőlegényünkkel? :D Esztek már kétszer szilárd kaját egy nap? Mit és mikor? A többiektől is várom a tanácsokat! Tejpép :?: :?: :?:

Timi! Örülök, hogy Domi egészséges! Szegény jól megüthette magát! :(

Megyek, pihizek még én is egy kicsit, ha Dorka felkel akkor megyünk anyáékhoz eg ykis grillpartira :lol:
szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Tünde! Nem a Malom utcai bölcsibe irattuk Bencét. De amúgy igen, ugrott a bölcsi. Arrafelé néztek lakást?
Most mennem kell.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Utólag Isten éltesse a Petit!!!

ANnamari! NAgyon sok boldog névnapot kívánunk neked!!!

Anita! Pénteken láttunk Botival Sóstón! :lol: Bár azt hiszem már akkor indultatok haza!

SZép estét! Ági
ágimanó1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: