Birolli, nagyon kedves tőled, nagyon örülök neki. Én mindig rérek napközben, amíg nincs sötét. Találkozhatunk bárhol, mondjuk városközpont? Vagy neked mi lenne jó? Nem tudom hol laksz. A börze az már jövő hét szombat, úgy várom.
Linácska
Én a napokban elég rossz kedvű vagyok. Mániákusan sétálok, és megyek a városba is, még, ha csak egy valamiért is. Nem bírom a bezártságot, és hogy annyira egyedül vagyok. Ráadásul csalódtam az egyik barátnőmben. Úgy érzem, hogy amióta nagy a pocakom ciki velem mászkálni. Vagy csak üldözési mániám van?
Sygnum
Én császáros voltam és nem engedtek baba mamásba. Ráadásul én azt hallottam, hogy nem szabad kibontani a babákat, mert harapnak érte, így csak a lábujjait kukucskáltam meg.
Főleg az bánt, hogy nem látom hogyan fürdetik, mivel, mit adnak neki. Pl teáztatják -e? Rosszakat lehet hallani. Így, amikor hozták, folyton csak aludt, nem szopizott semmit. Próbáltam felébreszteni, ahogy mondták. A fülét húzogattam, de aztán elsírta magát. Soha többet nem piszkáltam. Linácska
És hogy vagy? Én most múltam 28 hetes, és sokkal jobban érzem magam, mint pár hete. Nehezebben mozgok már, mert nagy a hasam, de olyan jó a közérzetem. A viszereim szaporodnak és nőnek, viszont egyáltalán nem fájnak. Veled is volt ilyen időszak, hogy jobban érezted magad? Vagy neked nem is voltak gondjaid?
Mindjárt teszek fel új pocakos képet, el ne ájuljatok.