Boti melyik oviba jár? Hogy van ez az úszás? Kik csinálják?
Azért kérdezem, mert itt a szatymazi oviba is hirdetnek, de a középsősőktől felfelé. A Némo. Megnéztem a honlapjukat, ott 5 éves kor felett irják.
Szilcsi!
Ezt az éjszakai cirkuszolást ismerem sajna.
Márkkal én nagyon sokat szenvedtem. Ő is elaludt 9-kor és 11-kor már kelt. Egy éjszaka többször. Meg reggel fél 6-kor felállt az ágyban, és kész, nem akart tovább aludni.
Vettünk az ágyába gyapjú derékaljat, megnézzetük a vizereket, semmit nem ért.
Őszintén szólva Én marhára belefáradtam, hogy óránként felugráltam hozzá, hol a cumi miatt, hol más miatt.
És biztos lesz aki mélységesen ellenzi ezt, de utána ugy aludtunk, hogy Én Márkkal a nagy ágyon, Apa a másik szobába.
És Márk jobban aludt, Nekem se kellett felugrálni hozzá. És apa se vette ezt zokon.
Mikor kiköltöztünk és átalakitottuk az ágyát, egy matracra mellé feküdtünk.Aztán már elég volt ha amig elaludt addig oda feküdtünk. Mostmár elalszik egyedül.
Szóval semmi nem tart örökké. Én azt is értem, hogy mindenki aludjon a saját szobájában, de az meg egy másik dolog, hogy mi is igényeljük, hogy valakihez hozzábujjunk, valószinűleg Ők is.
Meg ha napközben együtt alszotok, lehet nem érti, hogy este miért nem?
Sajnállak, mert tudom, hogy borzasztó fárasztó, próbáljatok olyat kitalálni ami mindenkinek jó!!!
Szomszédok nem szólnak? Én ezért is utáltam a panelt, mert gondoltam, hogy mikor Márk ordit, hova kivánnak bennünket éjszaka 2-kor.
Szerencsére Szandi nem ilyn, mert ha Őis orditana, felébresztené Márkot is, akkor meg kuvikolhatnánk 2 gyerekkel.
Zita