Flócinak szombaton már kutya baja sem volt. Elmentünk a Vadasparkba. Tök muris volt. A kakas meg a csirke tetszett neki a legjobban. Meg a majmok a szigeten. Ma már csak a mi kajánkból evett a Manó. Próbálkoztam paradicsomos krumplival (kedvenc), de nem jött be. Inkább sült csirkét evett.
Ja, nem tudjátok elképzelni hány óráig aludt reggel...fél tízig! Ilyen már nem is tudom mikor volt.
Katicabogár: A Minna az csak úgy jött, nem tudom hogy de egyszer csak kitaláltam. Én sem hallottam ezelőtt soha. A Vilhelmina és a Hermina bedézett alakja, ezekből önálósult. A baba-mama tornára 6 hetes kortól bármeddig járhatsz. A Flóra már elmúlt 15 hónapos, de még nem mondták, hogy ne menjünk. Megtornáztatják a babókat is. Érdemes legalább szokja Kincső a társaságot, és te sem vagy otthon bezárva.
Zsófi: Szegény Panka, remélem Bence nem kapja el. Bár ahogy írod lehet hogy ő is bekapkodta. Csatlakozom Gabóhoz, minek kell neki a tea? Az ügyis doki nem sok újjat mondott. Az anyatej mindenre jó. Azért lehet,hogy kellene vmi bogyó neki!
Melinda: Jól nézhetett ki Lotti a szájában a combikával. Minna azt jelenti, szerelem. Inkább a Bátort fogjuk használni, de ezt még nem tudni előre. Elég nehéz a Bátort becézni, de a Flórát sem tudtuk az elején. Majd kitaláljuk. Nem mentünk el a dokihoz, mert javult a Manó.
Nóri: Sajna nem is lenne, hová menjek, mert lejárt a szerződésem. Kis kopasznyakú kezdő vagyok a szakmában. Rajzot és angolt tanítottam általános suliban a Rókus I.-ben. Algyőn fogunk építkezni, egy kb. 120nm-es házikót. Három gyereknek kell ekkora.
Könnyűszerkezeteset, fémprofilból. Szeretnénk elkezdeni az alapozást még az ősszel, de a házat már csak tavaszal tudjuk folytatni. sajna kell felvenni hitelt, még így is kevés lesz, szerintem. Feltétlenül kell bölcső? Jó éjt mindenkinek!
Gabi3

Igaz, mi mostanában reggel játszóterezünk, most valahogy az illik bele a napirendbe.