sziasztok
minden nap elolvasom a fórumot, de mint írtam már, mire irnék is addigre szólíta zsarnoknő

, így az elmarad. szóval megint emlékezetből nyomom
Zita Szandihoz gratulálok és sok tejet!
enikő. nálunk tonline adsl a legolcsóbb, amin nincs letöltési korlát és a tkábel hálozatán jön(de ez mindegy) 3400ft. és Zalán nagyon cuki a kádban. Tudom ott még kisebb volt, de akkor is.
szilcsi (páromnak olvastam a hízás-deka dolgot, aszongya nem gyűn így ki- nálunk ő az ész, meg mifene, meg a matekhoz ért és kért, hogy irjam ide): ha az első héten meghízza a minimum 10 dekát és a második héten is meghízza a minimum 10 dekát akkor az már 20 deka( és ez még csak fél hónap, pedig egy hónapra minimum 15 deka hízás kell) ez meg csak a párom okoskodása volt

bocsika. a lényeg, hogy hízanak, a számok és a matek meg monjon le!
és Lalinak nagyon cuki feje van!
karmen nagyon sajnálom, hogy így jártatok és további jobbulást!
mi voltunk első tanácsadáson. amittől tartottam, hogy ott ér minket a 4 napi adag kaki, az nem jöt be. csak lepisiltünk ezt-azt. meg üvöltöttünk

és aztán már a séta sem nyugtatta meg.
a súlya oké(számot nem írnék, mert azok lemondtak

)
a tejkiütés miatt mondták, hogy próbáljak tej és/vagy tojás diétát tartani. megpróbálom, de basszus tej/tejpor szinte mindenben van

de engem nagyon zavar ez a pattanás szerű dolog(tényleg nagyon sok van)
ja meg kaptunk hasi uh-ra beutalót, mert van a pocakon haemangióma(asszem a múltkor ti is mutogattátok itt)
zsuzsófi a kölkeceid itt is olyan szépek, mint az ápr-májusiakban
na, és asszem ennyi, bocs de sok lettem.
egy kép. ilyen hordozó szerű dologban, apán. még csak próbáljuk, hogy volna jó. (most nekem jóóó, mert beleájult, így tudtam irni

)
toncsi