Most néztem meg Dél-Mo-on sunshine és 14 fok van. Ahogy nézem du-ra van esély itt is az esőmentességre. De holnap megint eső.
Nusi,
Bilizés egy éves korban? Nem semmi. Nagyon ügyesek vagytok, h. mostanra meg már megy is a dolog. Zalán még nem is látott bilit közelről, már gondoltam rá, h. venni kellen, de ugyis a nyári időszak a legjobb a szokatásra az okosok szerint.
Mi gyerekdokinkat mostani oltáskor még kértem is , h. mérjük meg a Zalánt, de azt mondta felesleges, mert látszik, h. szépen fejlődik. Hát nem egyformák. Nem szeretem az ilyen feleslegesen paráztatókat.
Szerintem jól tetted, h. kimentetek, mert annyira nem esett, de nekem innen a harmadikról lecuccolni, aztán meg ha nagyon elkezd esni jöhetünk vissza, szal nem éri meg. Zalán a kulcscsal többször is verte az ajtót, annyira ment volt.
Dóra,
Ildi,
Varrni csak autodidakta tudok. Egy hétig gondolkodtam, h. ezt a huzatot is hogy kellene rávarrni, h. szép legyen és még cipzár is legyen rajta a huzat moshatósága miatt. Régen Burdás szabásminta alapján varrogattam nadrágot, blézert, szoknyákat is, akár bonyolultabbat is, de mióta Zalán megszületett korlátozva vagyok, ha ébren van azért, mert ő is varrni szeretne, ha meg alszik azért mert hangos a gép. Mostanában esténként marad a kötés, az legalább csendes.
Zsuzsi,
És mikor kezdtétek el szedni? Előtte volt beteg? Baránőmék talán ezt szedték, de nekik nem csinált semmi (Forever L. P.?).
Jolka,
Ma még itthon vagytok, nem? Ugyhogy nem ám csak olvasgatni, irni is!
Szép napot mindenkinek.
Tünde