A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Sziasztok,

Most néztem meg Dél-Mo-on sunshine és 14 fok van. Ahogy nézem du-ra van esély itt is az esőmentességre. De holnap megint eső.

Nusi,
Bilizés egy éves korban? Nem semmi. Nagyon ügyesek vagytok, h. mostanra meg már megy is a dolog. Zalán még nem is látott bilit közelről, már gondoltam rá, h. venni kellen, de ugyis a nyári időszak a legjobb a szokatásra az okosok szerint.
Mi gyerekdokinkat mostani oltáskor még kértem is , h. mérjük meg a Zalánt, de azt mondta felesleges, mert látszik, h. szépen fejlődik. Hát nem egyformák. Nem szeretem az ilyen feleslegesen paráztatókat.
Szerintem jól tetted, h. kimentetek, mert annyira nem esett, de nekem innen a harmadikról lecuccolni, aztán meg ha nagyon elkezd esni jöhetünk vissza, szal nem éri meg. Zalán a kulcscsal többször is verte az ajtót, annyira ment volt.

Dóra,
:cry: Azért ha egyszer megtudsz valamit, h. mindjuk mi okozhatta a halált, vagyis az agyvérzést, lécci ird meg. Amugy a kicsi rendesen időre született és szépen fejlődött stb.? Egyszerűen nem tudom elképzelni, h. ép, egészséges gyerekkel ez előforduljon.

Ildi,
Varrni csak autodidakta tudok. Egy hétig gondolkodtam, h. ezt a huzatot is hogy kellene rávarrni, h. szép legyen és még cipzár is legyen rajta a huzat moshatósága miatt. Régen Burdás szabásminta alapján varrogattam nadrágot, blézert, szoknyákat is, akár bonyolultabbat is, de mióta Zalán megszületett korlátozva vagyok, ha ébren van azért, mert ő is varrni szeretne, ha meg alszik azért mert hangos a gép. Mostanában esténként marad a kötés, az legalább csendes.

Zsuzsi,
És mikor kezdtétek el szedni? Előtte volt beteg? Baránőmék talán ezt szedték, de nekik nem csinált semmi (Forever L. P.?).

Jolka,
Ma még itthon vagytok, nem? Ugyhogy nem ám csak olvasgatni, irni is! :wink:

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Lebuktam. :D Tegnap tényleg csak olvasgattam. Belátsz a lakásba. :D Zolko délben jön haza, még venni kel egy-két dolgot és indulunk. :)Addig még, be kellene pakolni, vasalni....
Ja ha jó az idő, megyünk a játszira. Egyszer hozzátok, 1x Ágiékhoz.:)

Hú, gondolatban mindenkinek megírtam a választ, de elszállt, lyukas agyam van, visszaolvasni tényleg nincs időm. Bocsi.

Ildi!
Megkérdeztem Mutit, sajnos nem találkozott mostanában a sapkával. De még megnézik otthon. Az apu többi kalapjai között volt, de most lett minden kidobálva anyuék szobájából a felújítás alatt, és már akkor nem emlékezett anyu rá. Bocsi, hogy felbiztattalak.

Anna!
Már mi is biliztünk sikeresen, de nem erőltetem. Ha megkérdezzük, hogy kell-e a bili, mindig nem a válasz. Követem az okosokat, nyáron kezdjük el a szobatisztaságot. Felesleges nekünk még, ne nagyon jelzi, ha tele a gatya. Reggelre, pedig még mindig van súlya a pelusnak. Tehát míg ez nem csökken, szerintem felesleges erőltetnem. Nyáron majd váltás rövid gatya és alsó lesz nálam, ha esetleg séta vagy játszó közben baleset történne. 

Zsuzsi!
Köszi, a szárító tippet. Nekünk ebbe a hatalmas lakásba csak együtt jöhetne.
Tünde! Mosogatógépet mi is sakkoztuk. Végül a mosogató mellé került, így nem kellett rombolni. eredetileg a csepegtető alá akartam tettetni, de akkor meg kellet volna bontani a konyhaszekrényt, azt meg nem érdemes bolygatni.

Képeket is megnéztem, minden gyerkőc aranyos.

SZiasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Na úgy látom esőben csak mi nem mentünk sétálni, mindenki lelépett. :( Még szerencse, h. mindkét délután jó idő volt kárpótlásként.

Jolka,
Nem látok be, csak gondoltam, h. esőben ti sem mentetek le, vagyis unatkozol :wink: ... és péntekre emlékeztem, h. indultok.
Érezzétek jól magatokat. Mainál jobb időt.
Tegnap a majd egy évvel ezelőtti két oldalunba beleolvastam, már most nagyon érdekes. Ott épp Manórol és Ádiról vannak képek. Hát jó sokat változtak, de az arcuk már akkor is a maihoz hasonló, csak még kisfiús. Manónak még kis pihék voltak a fején, haj helyett, Ádinak is szintén rövid a sérója.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúútálom az esőt!!inkább a hó!!!!EYGszerűe kisem tudtunk ma menni :twisted: . már majd beziziltünk délelőtt, ezért kínunnkban ketten peetivel kocsiba pattantunk és autókáztunk egy fél lórát :roll: . aztán 11 körül felmentőként megérkezett egy barátnőm :lol: . most aludt el peti, én meg úgy döntöttem semmihez nincs kedvem , ezér thát leülök hímezni... :oops: ja., peti holnap ismét anyósoméknál alszik, mert mi megint bálba vagyunk hivatalosak!!!/és még 2 hét múlva pénteken is megyünk egybe!!! :oops: /

Kép
dora1980

Sziasztok,

nem voltam tegnap, mert orvosnál voltunk :( Persze, hogy beteg lett Botond is (mérges voltam a beteg gyermekemre....szép :?), lázas, köhög, sípol.... olyan kis beteges a szeme, meg úgy csillog. Remélem, vasárnapra jobban lesz, hogy ne így ünnepelje az első születésnapját! (icipicivel, de ma már azért jobban van). Hűűűűű, de jó, hogy múlt héten kihagytuk a talit, mikor még csak kapargatott a torkom, és fájdogált a fejem!

Tünde, nagyon ügyes vagy, hogy ilyeneket tudsz varrni. MEgmondom őszintén, nem gondoltam volna :lol: Illetve azt nem, hogy egyáltalán neki ülsz! Jajjj, ez nem sértés akart lenni, sőt :wink: Szóval minden elismerésem, főleg, hogy én milyen egy kétbalkezes vagyok ilyen dolgokban.

Dóra, azóta is sokat jár az eszemben az a pici kislány így ismeretlenül is. Tegnap is sokat gondoltam rá... sok erőt a családjának, hogy fel tudja dolgozni ezt a szörnyűséget, ha egyáltalán fel lehet....
Én is nagyon kíváncsi lennék egyébként azokra, amiket Tünde is kérdezett: időre született-e, szépen fejlődött-e....stb. Ha tudsz róla írni, és kedved is van, szerintem leírhatnád!

Zsuzsi, nagyon édesek a jellmezes fiúk! :D Egyébként én is csak néztem, hogy milyen nagy Tomi :shock:

Nusi, köszönöm a jelszót!

Ne hagarudjatok, most csak ennyire emlékszem fejből, mert most nem lapoztam vissza!

Megyek, takarítgatok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

sziasztok! A kislányról : Igen, időre született, minden rendben volt vele!!!! Eddig... :cry: soha nem volt semmi komalyabb baja... és tessék! majd ha az okról tudok pontosabbat, írok. eddig csak azt tudják agyvérzés. teljes korbonctani vizsgálatot kértek az orvosok, hogy tisztán lássanak,
tegnap volt a temetés, nem vol terőm elmenni, de állítólag nagyon szép volt( már ha eztlehet szépnek mondani). A szülők nagyo-nagy méltósággal ésönuralommal viselték és viselikezt a dolgot. Irigyelni lehet, aki az ilyet így tudja kezelni!!

de tudjátok mi jutott eszembe???
A Jóisten akiknek beteg gyereket ajándékoz, vagy épp elveszi tőlük az egészségest, azoknak ERŐT is ad hozzá. Itt a példa!!nekik nagyon-nagyon sok erőt ajándékozott!!!most már csak azért imádkozok, hogy el ne fogyjon ez a sok eerő!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Egy lusta dög vagyok. Csak olvastam, de írni már nem volt ingerenciám... Most se sok egyébként, csak gondoltam szólok, hogy vagyok. :)

Ildi! Tudtatok már szerezni sapit?

Zsuzsi! Nem is rossz ötlet, hogy a mosógépre rakjuk a szárítót. Megemlítem a férjemnek... :lol:

Nusi! Én egy évesen nagyon-nagyon korainak tartom a szobatisztaságra szoktatást, sőt még két évesen se erőltetném, de ez az én véleményem. Persze ha magától akarja, mert pl látja a nagyobb tesótól, akkor semmi akadálya.

Tünde! Minden elismerésem a varráshoz! Nagyon ügyi vagy!
Valamelyik nap én is visszaolvastam, megkerestem az első hsz-omat. Nagyjából egy éve történt. :)

Dóra! Nem semmi ez a sok bál. Én még egyszer sem voltm, pedig biztos jó lehet.
Jobban van már a lelked egy kicsit?

Anita! Jobbulást Botinak, remélem már javult valamit.

Szép napot Nektek! Úgy látom, jó idő lesz ma. :)

Ádimama

Sehol senki? :roll: Úgy tűnik, a szombatok már csak ilyenek.

Ádimama

Sziasztok!

húha jól lemaradtunk!!!! :oops: :oops:

Nagyon sok minden történt velünk, és nem volt időnk! Kezdem az elején!
Visszamentem dolgozni! :? Olyan jó ajánlatot kaptam, hogy nem tehettem meg,h ogy visszautasítom! Így előbbre kellett hozni a bölcsibe menést! :oops: Csütörtökön néztem meg a bölcsit, és vittem beíratni Donót a Vécsey köz-be!!! Nagyon jó kis bölcsi! Annyira aranyosak a dadusok, és látszott rajtuk, hogy elsőre majd meg falják Dodit! Igaz ismerősök vannak ott,de annyira látszik rajtuk, hogy imádják a kicsiket! Nagyon fáj a szívem, mert tudom, hogy el kell válnom az én pici fiamtól, de sajnos muszáj! Azt vettem észre, hogy nem igazán lesz gondunk a beszokatással sem, mert hála istennek Domi annyira társasági lény, hogy már teljesen jól érezte magát azalatt a fél óra alatt is! Tudom, hogy erről megoszlanak a vélemények (a bölcsibe menetelről), de ezt el kellett mondanom!
Rakok egy képet, mert ez nagyon édes!
Igyekszem bepótolni a lemaradásokat, és megpróbálunk nem lemaradni! Mert itt jó a társaság! :lol: :lol:

Kép
Kellemes hétvégét!!!!
Puszi nektek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Ja, Köszi az érdeklődéseteket! Meggyógyultunk nagyjából! Már a férj is beteg volt, de már jól van!

Mégegyszer köszi!!
Ababók semmit nem változtak, mind egy tünemény, és milyen édesek??? Ennivalóak!!
Legközelebb ráérek, és még írok!!!

Puszka!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Csak, egy gyors bekukk... Nagyon jól érezzük magunkat, ma voltunk kirándulgatni a környéken, persze, hogy otthon hagytuk a fényképezőt. De a barátaink készítenek pár képet. Holnap megyünk haza. El kellett otthonról jönni, hogy Manónak beszerezük az igazi Diégot, és Manfrédot a jégkorszakból. Szerintem én jobban örültem nekik. :)

Timi!
Dolgozzol? MÁr? Hol? Milyen a munkaidőd? Mi is abba a bölcsibe íratuk Manót. Melyik csoportba fog járni? Nagyon ari Domi a képen! b:D

Dóra!
BÁl? De jó nked, akkor most már be kel szerezni egy báli ruhát. :)

Anita!
Jobbulást Botinak!

Tünde!
Itt jó idő volt ma. Még a nap is sütöt, kellemes meleg volt olyankor. :)

Most már megyek.

SZiasztok
További kellemes hétvégét Nektek!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztoki

Anita,
Először is Botit Isten éltesse sokáig ! Várjuk a képeket az ünnepeltről.
Méghogy nem nézted ki belőlem, hát széééép. :wink:

JOlka,
Itt is nagyon jó idő volt. Sóston eszembe jutott, h. majd a nyáron lehetne ott is egy tali. Zalán ma csúszdázott először és nagyon élvezte. De ti most hol is vagytok?

Timi,
Lehet ez a legjobb, h. még agyalni sem volt időd a bölcsin. Majd számolj be a beszokatásról feltétlenül. Hány órában dolgozol? Nagyon édes a kisfiad.

Jó éjt mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Anita!
Botit Isten életesse sokáig! Képeket kérünk!!! :wink:

Timi!
Szerintem nincs semmi elítélnivaló abban, hogy bölcsibe adtad Domit! Most kaptál lehetőséget, legközelebb nem fognak hívni... sajnos ilyen világot élünk... :cry:

Annamari!
Teljesen egyetértek veled a szobatisztaság terén. Tény, hogy nyáron a legkönnyebb elkezdeni, de ha a gyerek nem érett rá igazán, akkor a fejünk tetejére is állhatunk. Szerintem mi jó példák vagyunk erre. Kivártuk az időt és szinte egyik napról a másikra szobatiszta lett Kristóf. Igaz, sokáig kakáláshoz kérte még a pelust, pedig már éjszaka sem pisilt be. Teljesen kétségbe voltam esve, már mondták a rokonsági körből az okosok, hogy biztos valami trauma érte. A bölcsiben viszont ezt természetesnek tartották, lelket is öltttek belém. És lásd, egyik nap, mikor kzlte, hogy pelust kér, mondtam, hogy elfogyott, de próbálkozhat bilibe, bezárom az ajtót és szóljon, ha valamire van szüksége. Ettől kezdve nem kellett a pelus. Igaz, már majdnem 4 éves volt, de éjszakára és nappalra pisi szempontjából hamarabb sikerült egy kicsivel (3 év 4 hónap)
De ezt gyereke válogatja persze!! :lol:

Jolka!
Kellemes pihenést!

Jó éjt mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Vagyok én is, csak megkezdődött a suli!

Először is ANITA! BOTINAK SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!! Isten éltesse sokáig!
Ma van nem? Vagy lemaradtam? Köszi a bizniszt!
:wink:
Kép
Annamari! Köszi Dóra nevében is!

Zsuzsi! Nagyon jók a képek a fiúkról! Tomi tényleg sokat változott! Ne viccelj már a postaköltséggel! Az a lényeg feladtam, már csak várni kell! :lol:
Egyébként köszi a kódot! Az a 2 pont is jó volt!

Jolka! Hol vagytok? De szuper nektek! Érezzétek jól magatokat!

Tünde! Szuper dolgot varrtál Zalusnak! Nagyon ügyes vagy! Én is szeretnék megtanulni varrni, de szerintem erről lecsúsztam!

Timi! Szuper a kép Domiról! Úgy sajnálom, hogy nem tudott „udvarolni” A kicsi lányomnak! :oops: Még utána 20 percet aludt, és az éjszakával sem volt gond! Legközelebb!!! Oksi?

Gyorsfuttába ennyi, bocsi, ha valamire nem reagáltam!
Szép napot!
Üdv: Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Jolka! Köszönöm szépen a jelszót, már akartam írni, hogy nem kaptam meg, de Te ügyesebb voltál!
Mikor lesz a következő tali?

Nagyon jók a képek, tüneményesek a babák!

Tünde! Tök jó a kanapé, ügyes vagy! Bence is szeret sétálni, de persze soha nem arra, amerre én szeretném. Ő is megáll minden kavicsnál :lol: Mi az utcában szoktunk sétálni, van még két anyuka+gyerek páros, az egyik gyerek Bencével majdnem egyidős, vele szokott játszani.

Timi! Szerintem is jól tetted, hogy megragadtad a lehetőséget, és örülök, hogy simán ment a bölcsibe szoktatás! Mivel foglalkozol, ha nem titok?

Kedves Dórák! Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!!

Anita! Botinak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Bence szerencsére majdnem teljesen meggyógyult, már csak egy picit taknyos, a kedve hál'istennek a régi. Már nagyon stresszes voltam, hogy ilyen kis nyűgös. Újabban rengeteget beszél, a szavakat nagyon könnyen megjegyzi, és kérdésre válaszol. Pl. eszik valamit, kérdezem, hogy ízlik? és válaszol, hogy ízlik.
Legújabb tudománya, hogy kifújja az orrát, és szól, hogy kaka, ha kakált és egyedül felül a székre, aminek annyira azért nem örülök.
Írtatok a vitaminokról, Bence Vitacolant szed. Nem igazán látom hatását, bár még csak pár hete szedi és az oltás is bezavart, remélem, azért kevésbé lesz beteges.
Szobatisztaság: én is nyáron fogom megpróbálni, Bence már látott bilit, sőt, egyszer már mellé is pisilt :D
Pár új képet felteszek én is, remélem, nem bánjátok.

Ezt a képet tegnap készítettem a Lidl-ben:
Bence bohóc
Kép

Fürdés Kép

Bence olvas
Kép

Kis okos
Kép

Vigyori
Kép

A "nagy" széken
Kép

Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Jolka: Igen dolgozom! Igazából szeptembertől akartam adni Dodit bölcsibe, és utána munkát keresni, de a tesóméknál volt egy munkalehetőség, és muszáj volt megragadnom az alkalmat! Napi 2 2 1/2 órát dolgozom, ha lesz több munka akkor többet. Próbáltam megoldani, hogy valaki vigyázzon rá mindig, de nem ment! Az meg nem állapot, hogy minden nap másnál hagyom! Magamnak szűltem nem pedig másoknak! A csoportot még nem tudom pontosan, de ha tudni fogom szólok!
Ti mikortól mentek bölcsibe?

Tünde! Feltétlen beszámolok a szokatásról, hiszen biztos a szívem fog megszakadni! Majd jövök "sírni"! Láttalak benneteket a rákóczi úti Rossmann-nál A vörös hajú lánnyal! Én őt látásból ismerem valahonnan, de azt nem tudtam, hogy neki is van babája!

Ági: Hááát, igen jó lett volna "összeereszteni" a kicsiket. Kíváncsi lettem volna hogyan reagálnak egymásra! Na de majd legközelebb!

Petra: Informatikusként végeztem, igaz nem sokat dolgoztam a "szakmámban", de most egy informatikai kft.-nél sikerűlt munkát kapnom! Bence igazi BOHÓC!!!!

Zsuzsa: Igazad van! Sajnos ha most nem ragadom meg az alkalmat, akkor kereshettem volna nehézkesen egy ilyen jó munkát!!! Hogy vagytok? Tomika jól megnőtt! Néztem a "nagyfiús" fotót!!!

Botinak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk innen is!!!!![/b]

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Hogy tudtatok ti ennyit írni? Én be sem tudtam lépni 2 napig. Mindig csak az error500 jött ki.

Jolka, nem baj, ha nem lesz meg a sapi, azért ne csinálj magadnak gondot ebből. :) Ha meglenne, örülnék neki, de ha nem,. akkor is kitalálok valamit. Legfeljebb matrózsapkában lesz kapitány:)

Tettem fel az oldalamra egy új útleírást. (ha valakit érdekel, a profilban van az oldal címe, én sem tudom fejből. A g-portal)

KépKép
simsi

sziasztok! MA ESTE 9KOR A NATIONAL GEOGRAPHI ADÁSÁN LESZ AZ éLET AZ ANYAMÉHBEN IKREKKEL!!! AKI LÁTTA AZ ELŐZŐ RÉSZÉT(akkor csak 1 babával) tudja miről beszélek!! nézzétek meg ha tehetitek, sztem érdekes lesz!!!
Ja, amúgy hazjöttünk, a bál lement, jó volt3 ig voltunk!!!peti anyósoméknál aludt, minden ok volt. 9-kor elaludt, és reggel 7ig szunyált!!!!! meg sem ébredt!! :D

Kép
dora1980

Sziasztok!

Először is, nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat, köszöntéseket, nagyon kedvesek vagytok! Igazán jól esik, hogy eszetkben tartjátok!
Igen, Ági, jól tudtad, ma van :lol: , csak Tündéék ilyenkor nagyszülőknél vannak, vasárnap nem szokott írni, ezért köszöntötte tegnap Botondot. Nincs mit :wink:

Timi, nagyon édes Domi a képen! Azok a combok... kééész! Drukkolok, hogy minél zökkenőmentesebben történjen az "elválás" (nem ez a legjobb szó... bocsi)

Húúúú, nekem még a biliztetés eszembe sem jutott, megmondom őszinén :oops:

Dóra, jobban vagy lelkileg?

Jolka, émelygés????

Boti eléggé elfáradt ebben a két napban, de nagyon jó fiú volt. Pedig közben még voltunk vissza a fülészeten is. Szépen javul a bronchitise, de aminek különösen örülök, hogy sikerült a fülére vigyázni. Nincs most dokinőnk, de két hét múlva lesz, és intézzük a pneomococcus- oltást. Vki beoltatta vele a bébit? Mivel úgy tűnik, hogy Botondnál eléggé bejátszik (az én részemről :?) ez az arcuüreg-fülnyavalya, úgy döntöttünk, beadatjuk ezt a védőoltást is.
Egyébként be kell valljam, én is eléggé elfáradtam így ma estére. Elég volt levezényelni a hétvégét, de csodaszép napok voltak! Egyszerűen hihetetlen, hogy egy éve itt van velünk ez a kis boldogságcsomag. :D

Majd visszarázódom, és reagálgatok rendesen. Most viszont teszek fel képeket, ha nem bánjátok!
Picit sok lesz, bocsánat :lol:

1 éves lettem - ébredés :D
Kép

Háttérben az új dömpivel
Kép

Ajcsibontás
Kép

Torták (a Thomasos a "nagyoknak", a pici tojásmentes az ünnepeltnek :D)
Kép

Tüzijáték
Kép

Gyertyaelfújás
Kép

Tortaevés
Kép

Lufimmal :D
Kép

És a tegnapi kutyus torta:
Kép

Szép éjszakát!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita! Isten éltesse Botikát!!!! Nagyon jók a képek, nagyon édi baba! :) Örülök, hogy jól sikerült az ünneplés!

Timi! Domi is nagyon cukor! Már ilyen ügyesn megy? Gratulálok a munkához, remélem örömödet találod majd benne, és ez kompenzálja egy kicsit a hiányérzeted, hogy Domi nincs veled.

Jolka! Szupi, hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek! Amúgy hogy bírod? Nem vagy nagyon fáradékony? Apa mikor tudja meg a hírt? :)

Tünde! Azon a fa játszón voltatok Sóstón? Az nagyon jó hely! Jó ötlet ott talizni, csak nyáron mindig baromi sokan vannak.

Zsuzsi! Én is valahogy így képzelem a leszokást a pelusról. Egyébként valamelyik nap olvastam a Nők Lapjában, hogy ha a gyerek már nem hord pelust, de kéri mondjuk kakiláshoz, az már szobatisztaság, mert tudja, h kakilnia kell, és vissza is tartja, amíg fel nem veszi a pelenkát.

Petra! Nagyon jók a képek! Bence egy kis tündérpofi! :) Örülök, hogy jobban van! A "nagy széken", mint egy igazi nagyfiú! :)

Dóra! Engem nagyon érdekelne az a műsor (láttam az első részét), de a férjem kisajátította a tévét. Hátha ismétlik.

Ádám mostanában olyan kis nyügi nap közben (hála az égnek éjjel alszik), alig bírok vele. Ez az oltás miatt van? A nyirokcsomói megduzzadtak a kis nyakán, meg az orra is folyik egy picit. Remélem nem lesz semmi komolyabb. Elvileg szárdán telik le a 7 nap, előre izgulok. Ha nem lesz jól, lehet kihagyjuk a talit. :( De azért remélem, hogy nem lesz gond.

És egy pár kép :)

vigyori
Kép

fogmosás
Kép

kis vígasztaló ujjszopi
Kép

kis nyügi
Kép

Jó éjt mindenkinek!

Ádimama

Sziasztok!

Anita!
Bocsi, tegnap nem tudtam gép elé jönni, öröltem az út után vízszintbe kerültem. :)
Utólag is: NAgyon sok boldog szülinapot kívánunk Botinak!!!!

Balassagyarmaton voltunk a bárátoknál. Velük még Spanyolországban ismerkedtünk meg, azóta tartjuk a kapcsolatot. Szombaton Szécsénybe voltunk megnézni a kastélyt, Majd Hollókőn a felumúzeumot. Vasárnap, fent a hegyekbe jöttünk haza. Nagyon szép volt, szeretem ezt az útvonalat. Persze tavasszal és amikor még vannak levelek, szebb. Egerbe is sétáltunk egy jót. 3 óra helyet 6 óra alatt értünk haza. :)

Piszok fáradt vagyok, állandóan csak aludnék. Émelygés erős szagnál, na és ha egy nagypohár vízzel kezdem a reggelt. De rókakomával szerencse még nem találkoztam.
Annamari! Apa tudja, az első perctől, csak a család többi tagja nem, majd ha látott doki is. Ráér még, mert ha kiderül, jönnek a hülyekérdések, na és a sajnálkozás, ha baj lenne. :)

Petra, Anita, Annamari!!!
Nagyon édesek a fiúk. Olyan nagy fiúk már.

A Sóstóra mi is kijártunk biciklivel, tényleg jó hely, de este mindig tömeg volt.
TAli!
Mindenkinek jó a héten? Írjátok már meg, és akkor megszervezzük péntekre. Műv.házas legyen, v. Bodás?

Szép napot mindenkinek!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, Annamari : köszönjük szépen Nektek is!

Petra, milyen aranyos Bence a képeken. Látom ő is "ezerarcú", Botinak szoktam ezt mondani :D Közhelyes, de tényleg olyan hihetetlenül nagyfiú már! Nagyon gyorsan eltelt a csecsemőkor.
Húúúú, és nagyon okos fiú, nem semmik az új tudományai. Úgy felgyorsult a világ, azért mi ilyen dolgokat még később csináltunk, nem?
Félelmetes milyen szivacs agyuk van, látom Botin is, hogy csak úgy szívja magába a rengeteg információt,és annyira hihetetlenül megjegyez dolgokat.
Örülök, hogy szinte teljesen meggyógyultatok!

Annamari, jajjjjj, de cuki Ádi is! A fogmosóson olyan nagyfiús, na és a másik két képen az a nagyfiús szerelés! Annyira édesek!
Az utolsónál viszont picit megnyugodtam, hogy nem csak az én KISFIAM tud ilyen kis nyűgi lenni. :wink: Remélem, nem lesz beteg Ádi, drukkolunk Nektek!

Jolka, családdal kapcsolatban megértelek. Botinál nem bírtuk ki a 12 hetet, amint látott doki, elmondtuk. Úúúúúúúúgy megbántam, mondtam, hogy soha többet. Ráadásul egy-két izgalom történt az elején, de szerencsére semmi komoly, mint kiderült, de amit művelt a család...... :? Azt mondtam, következőnél tuti, nem szólok, csak a 12. hét után.
Viszont már biztos nemsokára látszani fog rajtad, állítólag a 2-nál hamarabb látszik :wink:
Sajnállak az álomkor miatt, Manó mellett nagyon nehéz lehet. Háááát, igen, nem lesz már olyan "könnyed, gondtatlan" babavárása egyikőnek sem, ahol már van bébi. Na, és az émelygéshez kitartást, én a 16. hétig szenvedtem, de én többször is találkoztam rókakomával, na azt remélem, elkerülöd!

Timi, és amíg nem kezdődik a beszoktatás, ki vigyáz Domira, mikor dolgozol? Mondtad, hogy két nap tud anyud, és a többin? Ezt elfelejtettem kérdezni. :)

Mi gyakran vagyunk kinn a Sóstón, sokszor megyünk ki babakocsival (kb. 45 perc séta). Ilyenkor nagyon kevesen vannak, szinte senki, viszont nyáron tényleg mindig zsúfolt.
Nekünk elvileg jó lenne a hét a talira, már csak picit folyik Boti orra. Dokinő azt mondta, már nem fertőzünk, de azért még várok úgy 2 napot, hogy mi lesz nálunk a helyzet, és csak annak függvénéyben megyünk. Helyszín nekünk mindegy. Mi nem vagyunk nagyon kicsik a Bodához? Mondjuk egyszer már úgyis meg akarom nézni...., szóval eddig úgy tűnik, nekünk jó a péntek (ha 2 napon belül 100%-os lesz Boti, és ti sem bánjátok, ha megyünk).

Szép napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nem gond, ha teszek ide egy reklámot?

Új üzlet nyílt a belvárosban a Volt Krúdy mozi helyén!!!!DIVA ELEGANT!!!!!!!!!!! ha igényes, szép és egyedi ruhákra vágysz nézz be!! februárban minden 30%-os kedvezménnyel kapható!
Nem kínai árakon, de tényleg szép dolgok...
csak azért szólok, mert családon belüli az üzlet, ui. a tesóméké... :wink:

bocs, akit nem érdekel

Kép
dora1980

Sziasztok!

Anita!
Köszi a biztatást. :) Ma piszok nehéz napunk volt. Alig vártam, hogy délután Manó elaludjon, de 2x legalább felkelt, ilyet is rég csinált. A lakás romokban, még csak most főzök, most már jobban vagyok. De d.e-t, hát... Nagyon fáradt voltam, ingerült, nem mertem elindulni Manóval sétálni. 11 után mentünk el a boltba és játszani. De csak a profiig mertem menni, túl sok lett volna most a spárig. Manó is rosszcsont volt. 1 szatyi és őt már nem vállalom be a 3.-ra. Így, 1 félóra kellett míg feljöttünk. Manó végig nyalta a követ, lefeküdt a lépcsőre és bohóckodott. :) Kínomba már én is csak nevettem rajta. :)
Úgy döntöttem, hogy egy darabig újra hozatjuk apával a kaját.
MÁr egy éve akkora a hasam mint aki legalább a 5. hónapban van, szerintem nem lesz feltűnő egy darabig. :)

Dóra!
Engem érdekkel, ha az én méretemben is lehet kapni. MÁr régebben is nézegettem ezt az üzletet, de még csak papírral volt kibélelve a kirakat, a Neve nagyon találó.

Annamari!
TE hogy vagy? :wink:

Na mentem befejezem a kaját

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tyűűűű, de sejtelmesek vagytok! Annamari, csak nem????? :wink: :D

Jolka, jajjjj, te szegény! Manó meg tényleg olyan igazi FIÚ, tuti, nem egyszerűsíti meg az életed most! Szerda délután, ha jó az idő, megyünk a térre, ugyanis Boti megy fodrászhoz a pénteki helyett. Mikor szoktatok menni délután? Vagy már csak egyszer mentek, meg este apával kocsikázni?

Többiek mi újság????

Ági, hogy kell suliba járnod? Apa vigyáz addig a gyönyörűségére? :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Jolka, Anita! Hát úgy néz ki, semmi. 2 - teszt
Mondjuk most nem is bánom, még egy pár hónapot várhat. :)

Ádám ma se volt valami fitt, délutáni alvásából 1/2 6-kor kelt fel, 8-kor pedig már el is aludt. Az étvágya se túl jó, alig evett ma. Jajj, remélem nem lesz semmi komolyabb! Szeretnénk menni a talira. :)

Képzeljétek, ma olvastam, hogy lehet, hogy mégse kell fizetnem a suliért, ha a pontjaim elérik a nappali államilag támogatottak ponthatárát. Nem tudom erre mennyi esély van, remélem az a 8 pluszpont, amit a gyesért adnak, elég lesz. Meg hát ugye az érettségin pengetnem kell. :D

Ádimama

Jolka!! nem tudom milyen ruha kell rád, de kismamát nem árulnak. :( de vannak kiegészítők is. sálak , kesztyűk, karkötők... ezeket pocaktól függetlenül lehet hordani. na meg ami újdonság náluk, h. vállalnak átalakítást is a zott vásárolt ruhákra. Ha vmi bő, v. hosszú2-3 nap alatt elintézik!!!!!!/vagy hamarabb :wink:

Kép
dora1980

Sziasztok!

ANita! Nagyon szuperek a képek! NAgyon édes Boti! Biztos érezte, ez a nap az övé! A tojásmentes tortát te készítetted? VAgy azt is készíttetted? :lol: A másik kettő is szupi!
Igen, megkezdődött a suli! Szerencsém van, mert a pénteki óráimból felmentésem van, így csak a szombat van, akkor meg apa tud Dórára vigyázni! Szombaton Dórámnak potyogtak a könnyei utánam! MAjd megszakadt a szívem! :cry: Aztán hamar megbarátkozott a helyzettel! Voltak kint Sóstón is sétálni!
NA meg össze van sürítve az óra! Már csak két alkalom nekem! :lol:

Jolka! Biztos jó volt egy kicsit kimozdulni! Rókakomával én is találkoztam! :wink:

Annamari! :shock: Én nem is tudtam!

Talit valszínű kihagyjuk!

Szép napot!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Anita!
MÁr nem minden nap megyünk fel a térre, ez az én lustaságom .:( De, ha megírod, mikor lesztek fent, megyünk. :)

Annamari!
:( Na majd, ha eljön az ideje.
Felvételi miatt ne izgulj, tuti sikerül. A tv-ben, mondta a gyöngyösi fősuliról egy hölgy, hogy a kismamák, jobban teljesítenek a nappali tagazatos diákoknál. Mert az anyukákban benne van a bizonyítási vágy, és jobban felkészülnek. Ez igaz lehet, de nem rám .:) TEhát csak tanulás. Ja, és nem netezés óra közben, jó csak vicceltem. :) :lol: :lol:

Dóra!
Még nem kell kismama ruha. CSak arra voltam kiváncsi, hogy combos katákra is lehet-e ruhát kapni? :)

Ági!
Miért akarjátok kihagyni a talit? :(

Ma egy kicsit jobban keltem.

Manó mesét néz, közben eszi a danoninoját. :) Remélem az ágyra nem kerül. :) Aztán indulunk a klubba.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

MI van itt????szakad az eső és sehol senki??! :x
peti most aludt el, hát jöttem kicsit, erre pangás van...
Jolka!! nem tudom így megmondani, h. combos kata ruhák vannak e, ui. nekem pont az ellenkező bajom van. a náluk kaphato 38-as( ami valójában csak 36-osnak felel meg)-és ez is nayg rám, tehát alakítani kellett rajta kicsit... :( (most mértem meg magam, az itthoni ruhámban már 50 kg alá ment a mérleg :( :(
higgyétek ekl ez is van olyan bosszantó, mint az ellenkezője...

Kép
dora1980

Sziasztok,

Mi megint gyerekösszeresztős délelőttöt tartottunk. Nagyon jó volt, ráadásul szomszédasszonyom elment ebédért, addig én maradtam a sajátom mellett az ő 11 hós és 3,5 fél évesével is. Edzettem egy kicsit, rövid távon egész jól ment, csak az a baj, h. nincs 3 szemem. :roll:
Tegnap délután voltam nőgy.rákszűrésen magánba, pedig már megvolt az állami szürésre is az elérhetőségem, de annyira felhúztam magam de. a t.szűrőn, h. megint rá kellett döbbennem, ha az ember nem fizetős orvosi ellátást vesz igénybe semmi jóra ne számitson. Nem tudom egyesek miért szeretnek packázni a másikkal, de tény, h. nem nézték ki belőlem, h. tudom a nevem és a szül. dátumom v. csak utál dolgozni a nőci? Passz. Mindegy, már tegnap kidühöngtem magam, de legalább dokibácsival meg beszélgettem 9 ezerért 10 percet.

Petra,
AKkor ti is össze tudjátok ereszteni a gyerköcöket, ami mindenkinek jó, ők is élvezik egymás társaságát, meg mi is legalább beszélgetünk. Lassan meg már Csilláék is ott fognak lakni.

Anita,
Nagyon jók a képek és tisztára téged látlak Botiban.
Ha 3 tortája is volt a kisfiadnak, akkor mennyi ajándékot kapott és miket? A heliumos lufit hol szerezted? Én csak a Nyirfa téri játékboltot tudom egyelőre, ezért kérdem.
Mennyibe kerül a p.coccus oltás? Érdekes, h. a mi gyerekdokink erre az egyre mondta, h. még ráér, pedig ő aztán mindent adat be.

Annamari,
Lehet tényleg csak az oltás miatt most egy kicsit az étvágya csökken Ádinak, nyugi csak nem lesz semmi.
AZért bátor vagy, h. a suli mellett már kétgyerekes anyukaságra készülsz, de az is lehet, h. nem te vagy bátor, csak én beszari.
Amugy a fajátszón voltunk, én Sóstón én nem is tudok mást.

JOlka,
Mai délelőttöd jobb volt? Nem akarlak elkeseriteni, de lesz neked még nagy pocakod és Manó elevensége sem biztos, h. alábbhagy. Ez a 3. emeletig húzom a gyereket már párszor nekem is volt, ha nagy csomaggal jöttünk, de elég katasztrófa. Az elsőig minden ok, aztán ott egy halom virág, meg cuccok kipakolva, nagy nehezen elindulunk, de a másodikon midenáron be akar menni az alattunk lakó nőhöz, mert azt hiszi ott lakunk én meg húzom-vonom tovább és már mindenem folyik a viz.
Tali részünkről egyelőre ok. Péntek 11?
Csüt-re vonatozást tervezünk, de most a farok csóválja a kutyát alapon, mert Zalánnak nagyon vonatozhatnékja van, csak ezért megyünk át Anyukámékhoz. Z. elég kényelemes tipus és vasárnaponként mindig kocsival megyünk, ezért találtuk most ezt ki. Nem készültök véletlenül épp aznap Egyetemre?
Combos kata? Nagyon jó, még sosem hallottam. :lol:
Danoninorol jut eszembe, h. ugye GYarmati Andrea, mint gyerekdoki reklámozza, de higgyünk neki? Mostanában én már inkább Activiat veszek.

Ági,
Miért a távollét?

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Annamari: Nos remélem élvezni fogom a munkát hosszútáon is! Igazából nem túl megerőltető, de legalább 2 év után megnt "felnőttek" között vagyok! Tetszik, hogy én is hasznos tagja vagyok egy csapatnak! Ádi nagyon édespofa! Már mossa a fogát egyedűl? Nagyon csini fú! :lol:

Anita! Annyira szép Boti!!!! El sem hiszem, hogy ilyen nagyok már a fiúk!! Meggyógyutatok már? Majd szólj, ha elmehetünk, mi is köszönteni! Amikor nem anya vigyáz a kicsire, akkor van egy barátnőm, meg más napokon Barbika!

Szép napot mndenkinek!
Puszi!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok elöször is szeretnék bemutatkozni Tünde vagyok és utólagos engedelmetekkel beleolvastam a fórumotokba, azért szeretnék hozzátok csatlakozni mert én is Nyiregyházi vagyok. Nekem is van két gyermekem egy kislány és egy kisfiú. Ha nem gond akkor néha én is benéznék hozzátok.üdvözlök mindenkit Tündi.[/b][/i][/u][/quote]
kispaszuly

Sziasztok!

Iszonyat, hogy egész nap esett az eső!!!

Most milyen tali lesz? Kicsi vagy nagy? Mert mi a nagyra kicsik vagyunk!

Tünde! A Szt István út elején van ilyen dekor, jelmezes bolt, ott is lehet sztem héliumos lufit venni! Csak tipp. A kirakatban van! Még a papír- írószer előtt!

Timi! Azért ugye nincs harag? :wink: MAjd legközelebb!

ANita! Engem is érdekel, miket kapott Botus!

Jolka! KÉPEKET kérünk!!! Szerintem jól teszed, ha hordatod a kajcsit, pihenj csak!

Vettem egy S.Oliver melegítő aljat Dórának! Ez az első! :oops: Kiváncsi vagyok milyen mosó! Az anyaga nagyon fini!Kicsoszog mindent! JA, és megy négykézláb!!! Tegnap óta!

Zsuzsi! Hol vagytok? Rég hallottam rólatok!

Szép estét! Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Jéé van egy Tünde2-k is. :) Szia Tünde üdv. a topicon. Mennyi idősek a gyerekeid? Írj magatokról, ha van egy kis időd.

Ági!
Szerintem most kicsi tali lesz, a influenza miatt, játszóház most tele van bacival. :)
De majd holnap tudok többet, Edinával, akkor beszélek, remélem lesz még hely a műv. házban.

Tünde!
Szerintem is csak ezután jön a java. :) Majd, ha jobb idő lesz, Manó el lesz a játszin én pedig egy padon. Vagy csak ez is álom? :)
Nem megyünk most Debibe. Egyetemet örülök, míg nem látok. :) Nem is szívesen mennék oda vissza, csak már rengetteg pénz van benne.
Danonino, hát nem tudom igaz amit mondanak róla. Deszertnek , vagy Tízóraira jó manónak, csak most az új kiszereléssel nem vagyok megelégedve. Vagy túl kicsi, vagy a nagyobba u.a van mint a kicsibe. Akkkor minek rakják két különböző méretű dobozba, csak a vevőt tévesztik meg vele.
Olyan jó, hogy Ti össze tudtok jönni a szomszéddal.
Dekorációs bolt van a Dózsa elején, gondolom erről írtál, a Károlyi mellett. Vagy pedig a az országzászlótérnél, a virágbolt mellett, tudod ,ahol a lovas szobor van.

Anita!
Ma apával "sétáltunk" Elkocsikáztunk a boltba. :) SÉtálni nem nagyon lehet most. Ma is, míg gyalog átmentünk a klubba, Manó az összes pocsolyát végig ugrálta, vízes is lett a gatyája. :)

Timi!
Mit fogsz csinálni a munkahelyeden?

Dóra!
Pénteken ráérsz? Hisz most nincs bál. :D Most már jönni kell. :wink:

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Húú, ma elég nehéz napunk volt. Ádám egész nap rajtam lógott, egyfolytában cicizett volna, de ha éppen játszott, akkor is ott kellett ülnöm mellette, különben visított... Teljesen lefárasztott. Szegénykémnek biztos küszködik az immunrendszere. Amúgy ő is elfáradt, 1/4 8-kor leraktam, el is aludt. Kíváncsi vagyok reggel meddig fog hagyni, ma már 7-kor fent volt.

Ági! Csak Tündéék és Jolkáék voltak már ott a talin, amikor említettem, hogy lehet, hogy van valami. De úgy tűnik, mégsincs.
Szerintem a Vasutasban lesz tali, úgyhogy gyertek!

Jolka! Igazad van, tényleg nem kéne órán neteznem, de néha még olyanokat tanulunk, amiket tudok, és unatkozom :D Amúgy mostmár próbálom visszafogni magam, és csak szünetben netezni. :)

Dóra! Nekem is van egy barátnőm, aki azzal küszködik hogy nem tud hízni. 40valahány kg, pedig nem is alacsony.
Tényleg, mostmár gyertek Ti is a talira! Már nagyon kíváncsiak vagyunk rátok.

Tünde! Lehet, hogy bátor vagyok, nem tudom, biztos nagyon nehéz lesz, de remélem menni fog. Amúgy én ezt így terveztem el, ha minden jól megy, nemcsak a 2., hanem a 3. bébi is meglesz az egyetem alatt. :)

Timi! Köszi a bókot Ádám nevében! :) A fogmosás nem az igazi egyedül, segíteni szoktam neki, de olyan édes, ahogy próbálja csinálni. :) Néha nyújtja nekem a fogkefét, hogy mossam én is a fogamat. :D
Megértelek, hogy jó felnőttek között lenni, szerintem én is azért (is) élvezem annyira a tanfolyamot.

Tündi! Üdv köztünk! És ne csak néha nézz be! :) Merre laktok? Ha nem titok, persze.

Jó éjt!

Ádimama

sziasztok ! kérdésem lenne!! VAn valikenk olyan mobil internet, amit a laptophoz lehet használni, h. bárhová viszed a laptopot internetezhet vele??( vodafone, T-mobil csinál talán ilyet) ha igen, tapasztalatot várok!!!! mennyire gyorsv. lassú...
a péntek még eldől, mert épp hiteligénylésben vagyunk, és most úgy néz ki h. pénteken kell közjegyzőhöz menni... ha mégsem akkor ott a helyünk a talin

Kép
dora1980

Sziasztok!

Nekünk jó a péntek. Petra el tudsz majd vinni minket?
Bár mostmár itt a kenguru, tudok a picivel is könnyebben közlekedni, de akkor vinnem kell egy összecsukható babakocsit, meg egy jó nagy hátizsákot is. De ha kell megoldom busszal is, mert nagyon szeretnék már veletek találkozni.:lol:

Ma voltunk az egyik szomszéd kisfiúnál és Gergő nagyon jól érezte magát. Olyan jó volt nézni és nekem is könnyebbség volt, mert egyébként folyton engem piszkál, hogy játszak vele.
Holnapra nagyon szép időt mondanak, így azt tervezem, hogy délelőtt kisétálunk Sóstóra 2 babakocsival, Apukám is jönne.
Majd meglátom hogy jön össze.

Dávid éjjel most már nagyon ügyesen alszik, 4 óránként kel fel, és már nem látom annyira hasfájósnak, már 1 hete nem is adom az Infacolt. Úgy látom, hogy könnyebben jön a büfi.

Valóban kissé megterhelő pici gyerek mellett a terhesség is, meg a megszületés után is. Nekem is az eleje volt nehezebb, meg a legvége a terhességnek, de azóta még nehezebb... Senkit se akarok elkeseríteni. Egyedül nehéz.
De erről majd tudok mesélni személyesen is annak, akit érdekel.

Jó éjszakát!
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Annamari!
Nálunk is van, olyan, hogy állandóan csak cicizne. Ráadásul most még anyásabb, mint eddig, állandóan búj, és húzz magával. Ha valami sérelem érte, jön árulkodni. :)
Tegnap délben nem akartam adni Manónak cicit, patakokba folytak a krokodilkönnyek. Szerintem először nekem kell a ciciről leszokni, mert nekem is majd megszakad a szívem tőle. Reménykedem a jobb időben, és akkor mozgalmasabb lesznek a napjaink. :)

Dóra!
Csak nem építkeztek Ti is?

Anna!
Engem érdekel ;)
Nekem az első kéthétben tuti itt fog lakni Muti. Biztos megint bőgök, amikor hazamegy. Utána is legalább 2x jön egy héten, mint most. Hogy utána mi lesz 2 gyerekkel, nem tudom. Zolkó is most akar visszamenni a nagypályás focira. Így akkor már heti 2-3 alkalommal nem lesz itthon, na meg ott van 2 este tanítás. Egyedül leszek... Ráadásul ebbe a lyukba csak topogni lehet, de akinek ennyire futja, ne panaszkodjon. :)

Mindenkinek kellemes készülődést Valentin nap alkalmából!

Valahogy nem vagyok oda ezért az "ünnepért".
Sziasztok!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Gondolom, most tényleg mindenki kint van, ebbe a szuper időben. D.e-t öröm volt kint sétálni. Csak egy szál pulcsiba. :)

Voltam a műv. házban, péntekre beírattam magunkat. Ugyan Edinával nem tudtam beszélni, és csak a nagyterem szabad, ahol első alkalommal voltunk. De, jó itt is, nem?

Tünde2!
Benneteket is várunk, ha van időtök, gyertek.

Sziasztok

További kellemes sétát mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok! Akkor egy kicsit többet irok magunkról tehát a kislányom 4 éves lesz április 2-án Dórikának hivják, nagyon aranyos cserfes kiscsaj és már egy éve ovis. Nagyon szeret oviba járni az elején nehezen indultunk minden nap sirt ő is én is.de ezzel sokan így vannak. Sokat tudnak segiteni az ovónénik is. A kisfiamat Dávidnak hívják január 22.-én volt 1 éves.Egy igazi kis roszcsont. Jelenleg vele vagyok GYESEN. Magamról 32 éves leszek júliusban, és szintén júliusban leszünk 11.-éves házasok. két és fél éve lakunk Borbányán ide épitkeztünk. azelőtt Örökösföldön a Fazekason laktunk. Nagyon nyugott csendes helyen lakunk talán néha túl nyugot is. Nem is tudom mit irjak még.Ma nagyon sokat sétáltam a kicsivel, nagyon jó idő volt gondolom ezt mindenki kihasználta.
üdvözlök mindenkit.
Sziasztok!

TÜNDI.
kispaszuly

Sziasztok!

Szia Tündi!
Jó, hogy írtál. Ti pénteken el tudnátok jönni a baba-mami talira? Van kedvetek hozzá? Gyesen vagy az 1 éves kisfiaddal? Hogy-hogy? Dolgozol mellette?

Többiek Ti merre vagytok? Mindenki Valentinozik? Mi elmentünk vacsizni, persze, hogy Manó is velünk volt, nélküle nem is lett volna igazi.

Jó, hogy írtunk az adójóváírásról, nem elfelejtettem megigényelni. :)
Ma azt is elintéztük.

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Kezdem a legfontosabbal.
Nusi, Felhivtam Petrát, h. tudjon a pénteki taliról. Mondtam, h. te számitassz rá. Este hivott vissza, h. lesz autója és visz benneteket. Holnap csörögj rá.

Tündi,
Üdv. GYertek pénteken a talira.

JOlka,
Én akartam irni, de nem jött be a babanet, most meg a laptop maradt nekem, ezért nem is irok regényt.
Hol vacsiztatok? Manó mennyi időt birt ki?
Napok óta gondolkodtam, h. mára mi legyen a meglepetés, aztán délutánra beugrott. Esti sétánk Apa kedvenc pizzériájába is vezetett, ahol megrendeltem a meglepetést és kértem, h. fél 7- re vigyék ki. Mi meg szándékosan nem siettünk haza. Mint kiderült tényleg meglepődött Zoli, kérdezte a futártól, h. ő rendelt pizzát, nem emlékszik rá. :lol: Amugy nem vagyok én sem Valentin párti, de semmi jónak sem elrontója.

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
A középkoriba akartunk menni, de nem foglaltunk helyet, így amikor meglátuk a sok kocsit, be sem mentünk. Inkább kimentünk a törzshelyünkre a Víg Vándor fogadóba. Nagy ügyesen evett Manó, nem volt gond. Csak a vége felé, egy kisrác szaladgált, persze Manó is menni akart, de nem engedtük. Nagyon gyors volt tegnap a kiszolgálás, ugyan mindig. Levest is ettünk. Így sem voltunk egy óránál tovább. :)
Te meglepetésed is jó volt.

Szép napot mindenkinek!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Jolka kérdezted hogy dolgozom-e nem bár szeretnék, mert a Gyes összege igen kevés, és már Dórika születeése óta első perctől kezdve Gyes-en vagyok tehát már négy éve ezzel a nagy összeggel járulok a családi kasszába. Ez egy kicsit bánt, de sajnos így alakult. Nem akarlak untatni benneteket, de ha valakit érdekel, akkor szívesen leírom vagy ha személyesen találkozunk elmesélem hogy jártam.
Köszönöm hogy ránk is gondoltatok a Pénteki talival kapcsolatban, de most kihadjuk, mert holnap lesz az oviba a farsang és segitek Dórának felöltözni, meg a férjem sem dolgozik legalábis úgy tudom. Szegény elég sok plussz munkát vállal.
Meg még nem tudom hogy hány órára kapok időpontot a dokihoz Dávidot kell vissza vinni már két adag antibiotikumot szedett fel és még mindig folyik az orra, és nem szeretnék rátok ragasztani. semmiféle betegséget, de remélem a következő összejön.
De nektek kellemes napot és jó szórakozást kívánok a holnapi napra.
Sziasztok: Tündi.
kispaszuly

Sziasztok!

Nagy nehezen tudtam csak ide jönni. Bedöglött az egér, bill-el elég nehézkes. :)

Húú, Csajok van egy rossz hírem, holnap nem jó a vasutasba. Ma mentem vissza, Edinával is lefixálni, de megint nem volt. De az információn az egyik csaj azt mondta, törölve a holnapi nap. Állítólag az igazgató nem engedélyezte. Lehet, hogy pénz áll mögötte, de akkor mondják meg, és kifizetnék a terem díjat, csak nem lenne olyan sok. Mit szólnátok, ha u.e-be az időben találkoznánk holnap a téren? Hátha nem esne az eső. Bocsi mindenkinek, hogy így alakult, remélem nem nagyon bojgatuk meg a napirendet emiat.

Szép napot!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Látom Jolka még nincs. Kb. másfél órája beszéltünk, ugyhogy gyorsan beirom mit mondott, h. minél előbb értesüljetek, sajnos a holnapi talit nem tarthatjuk a Vasutasban. Remélem Jolkának sikerül majd a következőkre egy biz. összegben megállodni és akkor újra mehetünk, de most már nem megy ingyenesen és a holnapi nap már semmiképpen sem megy. Amin én cseppet sem lepődök meg, mármint, h. ingyen ezetnúl nem mehetünk.
Szóval mi legyen a holnapi nappal? Találkozzunk valahol? Kossuth tér, Sóstó ... egyéb ötletek?

Tünde

KépKép
tuzal

:lol:

KépKép
tuzal

Az igazgatóval beszéltál már valaha v. mindig a csaj intézte nekünk a termet? Jó lenne kideriteni, h. mi valójában a baj? Pénz v. más van a háttérben? Esetleg jövő péntekre, ha tisztázódik a dolog akkor taliznánk?

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Megint én!

Tündi!
Én azt hittem mindenkinek a minimálbér utáni gyed jár alanyijogon, vagy az akkor csak a gyes. Engem érdekel mi történt, szerintem senkit sem untatsz vele. Lehet, hogy mi is 3-4 hónapig gyeden élünk, de ez még a munkáltató jóindulatától is függ. De előre félek.
Dórika mi lesz a farsangon? Teszel majd fel képet róla? Na meg a nagyfiadról is. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: