Azért nem bírtam ki, egy kicsit benéztem hozzátok:-)
Nagyon lefáradtam ma, ez a helyszínelés dolog azt hiszem már nem nekem való. A polgármesterhez kellett bekéretkeznem pisilni:-)
Apa nagyon aranyos volt, kaptam tőle egy nagy napraforgó tortát, hogy ha véletlen nem is lesz házunk, ahova ültethetek egy szálat (ez a mániám), legalább tortám legyen.
De ha a tegnapi hír igaz, LESZ HÁZUNK, és Lilikének nagyon tuti szobája benne.
Roz, gyógyulást kívánunk mi is Nikinek!!!!
Mino, örülök ennek a "nincs már beöntés" dolognak, valahogy kezdem azt érezni így a szülés közeledtével, hogy teljesen meg fogok bízni a dokimban magával a szülés menetével kapcsolatban, ha azt mondja, inkább császár, akkor legyen az, vagy bármi, de a felesleges dolgokat, mint beöntés, vagy előre beültetett kanül a kézbe..., szóval ezeket szeretném elkerülni.
Lányok, a terhesség alatt kaphatok érzéstelenítőt? A lábam már annyira gáz lett, hogy holnap csak el kell mennem dokihoz. Decemberben műtötték, elvileg nem szabadna újra begyulladnia, de megtette, akkor antibiotikumos krémet, meg szájon át szedhetőt is kaptam, ez most kilőve. Azért remélem nem kell újra műteni.
Lina

És gratula a házatokhoz is!Reméljük,h ott is lesz net-ed!
.(a válasz,ha nagyon ragaszkodom hozzá....,áh de akkor már nem volt olyan nagy szám). És branült is csak a vége felé kaptam,azt is csak a folyadékpótlásra használt fiz.só miatt, oxitocint meg nagyon keveset,az utolsó 1-2 kitolás előtt. 

? Hízott Hanci?