SZiasztok,
Dóra,
Sajnos a múlt héten én is hasonló esetet hallottam, az egyik boltban mesélte mellettem egy nő a másiknak, h. két és fél éves rokon kisfiú élet-halál közt. Neki a kutacsával történt valami, pedig állitólag nem is esett el, nem is ütötte meg magát a kisfiú és sajnos az agykárosodás már biztos, ha egyáltalán életben marad. Majdnem elbőgtem magam igy ismeretlenül is, de nem tehettem a fülemre a kezem, h. ne halljam.

Igy ismeretlenül is nap, mint nap gondolok rájuk és nagyon remélem meggyógyul a kisfiú.
Nagyon aranyos a kisfiad, szép csillagszemekkel.
Hol javittatátok a f.gépet? Ugyan mi már vettünk egy újat, de hátha más mégis meg tudná csinálni.
Jolka,
Vagyok, de a hétvége ugye pillanatok alatt elrepül. Szombat családi nap, a vasárnapi is, csak az már Anyukáméknál. Most ebédeltem meg, mert ahogy Zalánt letettem takaritottam és mostam, be sem kapcsoltam a sz.gépet (nehéz volt, de kibirtam), mert akkor itt ragadok, de most nagyon jól érzem magam, mert sokra értem és megérdemelten ülök itt.
Babakocsit hirdesd meg a szon-on, barátnőmék a gyerekágyat pikk-pakk eladták, a babkocsijukat is lehet elviszik, mert kérdezték a vevők, h. mást mit adnak még el, mire ő azt is gyorsan áruba bocsájtotta, mert nem volt vele tök elégedett. Nekünk a nagy babakocsink nagyon bevált, szerintem ki fog birni még egy gyereket is és ahogy látom használtn is elég piacképes, szerintem te is nézz be a babaszobára, h. mennyiért árulják a ti babakocsitokat. Hirdetésre is ez lenne a tuti megoldas, de ugye elég messze vagyunk Pesttől, 90%-ban meg ott laknak az anyukák (akik interneteznek?).
Ja, mivel elég sok kiskorkülönbséggel szült anyukát ismerek két megoldás van, testvérkocsi v. a testvérfellépő. Mindkettő szokott lenni a babaszobán jó áron.
Ezt a Bodat akkor minél előbb ejtsük meg, mert jön az influenzaszezon és ugye ott nem csak mi leszünk. Más fórumokról tudom, h. a játszóházaktól virusosabb hely kevés van, mert oda a beteg gyereket is simán elviszik a 'kedves' szülök, de tegyünk egy próbát.
Ági,
Utólag is boldog névnapot a nagyfiadnak. Továbbra is nagyon helyes pasi.

Munkahelyed milyen? Meddig kell legkésőbb elhozni a gyerköcöt a bölcsiből? Tiszta gáz, ha rágondolok, mert nálunk Z. papiron csak fél 4-ig dolgozik, de gyakorlatban szinte sosem jön el akkor, a leghamarabb mostanában fél 5, de nem ritka a 7 v. 8 óra sem én meg elvileg szintén min. fél 5-ig dolgozok. A barátnőm a múltkor egy év után először 4.20-ra ért oda a kisfiáért, azt mondta sehol senki nem volt már. Mivel szemben velünk van a bölcsi, látom, h. fél3 és 4 között elviszik a gyerköcöket. Mi lesz velünk????? Lehet akasztok egy kulcsot Zalus nyakába és fél 5-kor amikor jön bezárni a kiskaput a gondozónő megkérem, h. dobja már fel a gyerekemet .... 2 évesen, Zalus meg itthon ülve vár bennünket.

Ááááá, tényleg gáz lesz.
Betegek, jól vagytok?
Szép napot mindenkinek.
Tünde