Nehogy már elnézést kérj amiért nem tudsz jönni. Majd írsz amikor van egy kis időd és erőd hozzá. Én is csak akkor tudok a gép elé ülni amikor Timi alszik de akkor meg még vár a házimunka is. Ma együtt mosogattunk -Timi széken állva- és hát ezt nem díjjazom, mert nagyon sokáig tart és utána még fel is kell mosni is. Össze vissza teszi az már tiszta és a piszkos edényt, vadássza a habot, pancsol stb
Biztos szomjas is Timi azért szopik sokszor, kínálom én mindennel (tea, gyümilé, kakaó, víz) mindenből hátha nem tetszik neki a pohár, üveg, szívószál de nem sokat iszik. Egésznap jó ha elfogy fél liter.
Jaimee
Elvileg már a következő uh-n is meg tudják állapítani a nemét csak ne legyen szégyellős!
Szilbee
Örülök hogy minden rendben!
Évi azt hiszem érte egy kis "sokk" Timit, lehet hogy ezért szopizna sokszor?
Az úgy volt... hogy az apja szokta fürdetni és amikor vette ki a kádból jól belemart az arcába (ekkor még imádott pancsizni) Csaba ráütött a kezére szerintem többször is
Másnap este Csaba nem ért rá ezért én fürdettem -eszembe se volt az előző este- Timi nem sírt csak nem akart leülni a kádba hanem ki akart jönni. Csodálkoztam is rendesen. Harmadnap ismét az apja akarta fürdetni.. akarta mert üvöltött mint a sakál
Tegnap mondtam Csabának hogy én egyedül fogom pancsiztatni, így is lett először nálam se akart leülni de mikor mondtam neki hogy csücsüljön le és játszon akkor megtette és mintha mi se történt volna elvolt
Szerintetek az apjától fél hogy megint kap?

[/url]