Sziasztok!
szszkinga: Dóri belehúzott fogügyben, ma éjjel nagyon nyügi volt, hajnali 4-kor már állandóan sírdogált

, semmi se volt jó, belekotorásztam a szájába, és kint van az alsó két metszőfoga középen!

Ez korainak számít?

Meg baloldalt alul rágófog-magasságban van egy nagy dudor… Panadollal negyedóra múlva aludt szegénykém, fájhatott neki. Marcsinak 6 és fél hónaposan nőtt ki az első, rá 2 hétre a második.
zozo: én is beszóltam volna, csatlakozom a többiekhez!
szilcsi: a lelassulás a szülés közeledtét jelezheti, én úgy tudom!

Én igenis utáltam már a végén az egészet

, na nem Dórit, hanem azt az állapotot, hogy bálna vagyok, és nem tudok csinálni semmit, se házimunkát, se Marcsival foglalkozni.
zituska: csajszinak üzenem, hogy akkor jó helyen rugdos, és mostmár nyugi, nem forogni sehova!!! Lehet, hogy növögetni ülve volt jó, de mostmár kifelé készülődik.

Akkor te se bánnád, ha kicsit hamarabb megszületne… Megjött a slingünk, mindjárt írok privit! Dóri itt horkol benne rajtam, és van két kezem gépelni! Máris szeretem!
Ágy: mi egyszer kipróbáltuk leesésgátló nélkül, nagy párnákat tettünk az ágy elé, amik alig alacsonyabbak az ágynál, éjjel leforgott rájuk Marcsi, és persze felébredt. (Én egyéves koromtól nem voltam hajlandó a rácsosban aludni, csak a heverőn, elétettek egy szivacsot, amire gyakran leestem, de én nem ébredtem fel.)
zsuzsu: ilyen FP mesekönyvünk nekünk is van. Néha kicsit debil a szöveg, de Marcsinak tetszik.
Enikő: férjem is vett egy texes bakit a Humanic-ban, megkérdezte, hogy ugye ez vízálló, mire azt mondták neki, hogy csak a gumicsizma az!

Hát köszi, akkor miért írják rá?

Viszont nem volt drága, kényelmes és meleg, annyit ér akkor is, ha nem vízálló 100%-ig, a havat meg biztos bírja.
Mackó: szörnyű, ami veled történt, sajnálom.

Nem lehetne egy értékelési rendszert felállítani az orvosoknak, mint ami a Teszveszen vagy a Vaterán van? Mindenki szépen leírná a tapasztalatait, és azt mások elolvashatnák…