A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Sziasztok!

Vérlázító ez a tanárveréses sztori! Tényleg félelmetes, hogy mit meg nem engednek maguknak! És sajnos nem csak az olyan helyeken, ahol a kisebbség van többségben... A tesómnak az egyik diákja (előre is bocs a szövegért, de így volt) azt mondta arra, hogy meg fog bukni, hogy "a f***omat se érdekli". Egy tanárnak! Mi lesz az ilyenből??

Dóra! Köszi a receptet, én is ki fogom próbálni! Almánk is van bőven, meg kekszünk is, uis amikor gyomorrontásom volt, és csak kekszet ehettem, a férjem egy 1kg-os kiszereléssel állított haza. :D Nem tudom mit gondolt...
Semmi következménye nem lett, hogy megütött a diák?

Jolka! Köszi a képet! Nagyon tetszik! :) A többi is. Leírhatnád, hogy csináltad, engem is érdekelne.
Tényleg nem gond, h nem lett rólunk kép, szerencsére még lesz alkalmunk csinálni! :) :wink:

Ádimama

Sziasztok!

Vérlázító ez a tanárveréses sztori! Tényleg félelmetes, hogy mit meg nem engednek maguknak! És sajnos nem csak az olyan helyeken, ahol a kisebbség van többségben... A tesómnak az egyik diákja (előre is bocs a szövegért, de így volt) azt mondta arra, hogy meg fog bukni, hogy "a f***omat se érdekli". Egy tanárnak! Mi lesz az ilyenből??

Dóra! Köszi a receptet, én is ki fogom próbálni! Almánk is van bőven, meg kekszünk is, uis amikor gyomorrontásom volt, és csak kekszet ehettem, a férjem egy 1kg-os kiszereléssel állított haza. :D Nem tudom mit gondolt...
Semmi következménye nem lett, hogy megütött a diák?

Jolka! Köszi a képet! Nagyon tetszik! :) A többi is. Leírhatnád, hogy csináltad, engem is érdekelne.
Tényleg nem gond, h nem lett rólunk kép, szerencsére még lesz alkalmunk csinálni! :) :wink:

Ádimama

Sziasztok!

Ez a tanárverés tényleg megdöbbentő... és elgondolkodtató. Én is tanító vagyok... arról, meg hogy a szülő bent üljön az órán a következőket tudom elmondani: nálunk minden tanévben van egy nyílt hét. Voltak is szülők néhányan, de ugye nem lehet úgy a gyerekekre szólni, esetleg más jellegű fegyelmezési eszközt használni (pl óra közi feleltetés, cetliíratás a rosszakkal) mert a szülő akkor felháborodik, hogy a tanár nem tud fegyelmet tartani...

Annamari!
Nálam a következő szitu volt egy órák közi ügyeletben: két gyerek összeverekedett, szétszedtem őket, majd az egyik a másik után kiabált még, hogy kapd be. Mondom neki, hogy ha így beszél, felviszem az igazgatóhoz. Erre fennhangon kiabált a suliba, hogy: kit érdekel, ő is kapja be... no comment...
A következő meg a barátnőmmel(szintén tanító) esett meg (jó hírű, nyíregyházi iskola) Anyuka szólt a tanító néninek, hogy az ő kisfiának minek ad fekete pontot, mikor nem látja, hogy nem használ neki? Erre a barinőm megkérdezte, hogy akkor mit tegyen? Válasz: beszélgessen el vele... kérdem én: ez nem a szülő feladata lenne?
No még egy utolsó. az egyik szülő odament a kolleganőmhöz, hogy az ő gyerekével többet foglalkozzon már, korrepetálja már, mert neki még van otthon három gyereke, és nincs ideje erre a legnagyobbikra... kolleganő meg mondta neki, hogy akkor legyen szíves a családi pótlékot utalja át neki... :lol:

Bocs, de oldalakat tudnék írni ezekről a sztorikról... bár gondolom a kollegák is :lol: igaz Jolka, Dóra, Ági?

Jolka!
Hol találtad ezeket a háttereket? Tök jók :) Találkozó: részünkről rendben :D majd egyszer elviszem Kristófot is, csak nehogy vmi hülyeséget tanítson a kicsiknek :) szegénykém erősen kilóg korilag...

Szép estét mindenkinek:
Zsuzsi
zsuzsimano

Sziasztok!

Annamari!
Ha van photoshop-od, vagy más képszerkesztőd.
De most a photoshop-ot írom le, de szerintem nagyjából minden proggal hasonló. :)
1. Nyisd meg a két képet, az egyik, ami háttér lesz, a másik a gyerkőc képe.
2. Nézd meg a méreteket, hogy jók-e az arányok. Ha valamelyik méretét változatni kell, akkor nem a eszköztáron lévő nagyítót használd, hanem a kép menü-kép méret almenüponton belül meg tudod változtatni.
3. Majd ki kell jelölni a gyerkőc képét. Én a mágneses lasszóval szoktam, ezzel viszonylag pontos a kijelölés, csak ha színek hasonlóak egymás mellett, szokott elcsúszni. Próbálkozni kell, ha nem sikerül elsőre. Eszköztár első oszlopában a második ikon(L). Azon belül is (ha kis nyílra katt.)a harmadik. Szaggatot vonal jelzi, ha kész a kijelölés. ha nem sikrült mellé katt, és lehet újra próbálkozni.
4. Szerkesztés másolás
5. Majd aktivá teszed a hátteret. Egyszerűen rákatt. Szerkesztés menü Beillesztés parancs. Itt még korigálhatod a gyerkőc képét, ha nem tökéletes a kijelölés, én ezt már a sokszög lasszóval csinálom.
6. Mozgatóval a helyére rakod a beillesztett képet.
7. Réteg menü, rétegek összeolvasztása parancs kiadása.
8. Mentés
A keretet, buborékot... photo expressel csinálom meg. :) Ha nincs meg a progi 30 napos verziót le lehet tölteni a netről, de nekem is meg van egy régebbi verzió. Ha kell, akkor a következő talira elviszem.
Remélem érthető volt, ahogy leírtam.

Sulis sztori, nekem is rengeteg élményem van. :)
Az egyik gyerek azért verte be ököllel az ablakot, mert a tanár rászólt. Itt vezette le az indulatát.
Másik, mikor az egyik gyerkőc megvádolta a tanárt, hogy szünetben leköpte. Többszöri sztori elmeséléssel, mindig változott a gyerek verziója. Volt olyan, hogy már nem leköpte, csak mellé. "De tuti valami baja van a tanárnak vele...." Végül kiderült, hogy nem történt semmi, csak szórakozott egy kicsit. Ez a kollegina is ott hagyta a sulit az idén, elege lett a sok bojti gyerekből. Ez van, már nem olyanok a gyerekek, mint a mi időnkben. Nem mindig a tanárok a hibásak, sőt... Az öregek is értetlenül, tanácstalanul állnak az új generáció előtt. Sajnos már nincs meg a régi tisztelet. Nekünk csak kötelességünk van, de jogunk már rég nincs.

Zsuzsi!
Kristófot is hozd nyugodtan. Majd beszervezzük Ildi Bencéjét és akkor már nem fognak unatkozni. :)
Ildi ti is jöttök legközelebb, ugye?

Szép álmokat mindenkinek!

Sziasztok!

Tünde! Volt ma termés, remélem azért korán lefekszel. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Míg írtam nektek, Manó (még fent van. :)) leverte a konyha asztalról a frissen sütött kenyeret. Hallottam a csörömpölést, de a szokásos rámolásnak tudtam be. Már csak arra lettem figyelmes, hogy Nyam-Nyam mondja. Ette a kenyeret. Azóta is azzal jár a lakásba és eszi, szerencsére már teljesen kihűlt. :) :lol: Nem engedi, hogy vágjak belőle, neki az egész kell. :D
TÉnyleg megyek mára.
SZiasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka, átmásoltam a képeket. Mindet, ami nem jó minőségű, azt is!
Szuper ügyes vagy, nekem is kellene Boti és Thomas (vagy T és B) kép :D !

Annamari, van Ádiról is kép!

Én nem vagyok tanár, tanító, de mélységesen felháborított az eset :evil:

Dóra, klasszul hangzik a recept. Elvileg fogyózom, de nagyon rákattantam :roll:
Legközelbb jönnötök kell talira, hogy Petikét is megismerhessük!

Tünde, kellemes szörfölgetést! :wink:

Most csak ennyi, mert elbajlódtam a képfeltöltéssel...

Szép éjszakát!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szívesen elmegyünk mi is a talira, csak nálunk kicsit korlátozott a szabadidő.
Lehet, hogy majd nyáron összejön, akkor sokáig világos van. :)

Kerestem ezt a photoshop programot a gépemen, de nincs meg. Minden vacak van, panorámaképet legalább 4 programmal tudok csinálni, de normális képszerkesztőm nincs.

Az én Bencém be van zsongva egy Thomasos képre. De nem tudom most megcsinálni neki.

Megnézem a neten a letölthetőt, de lehet, hogy Jolkától kölcsönkérem azt a régebbi változatot! Már ha nem gond :wink:

KépKép
simsi

Sziasztok!

Jolka! Szupik a képek Márkóról! Mehet ma a tali, ha erre jártok. Igaz Dóra már alszik.

Tünde! Akármilyen angyal Dóra, éjjel ismét egy órán át altattam. :cry:

ANita! Vizsga? Tanulgatsz? Mikor mégy? Szorítunk! Ügyi vagy!

Én is várom a következő talit!!!

Zsuzsi! Jó volt valamelyik nap sétálni!!! Máskor is!!! :lol:

Szép napot! Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Felraktm az Anita féle képeket is. www.tali2007.fw.hu
Egy kicsit lassú most, majd megnézzem, mi a baja.

Ildi!
Meg van a legújabb verzió is, csak még lusta voltam felrakni. Oda adom, ha kell.

Anita! Nem is mutattad nekünk a iwiw-s képeket. Onnan csortam ezt is. :)
Kép

Dóra!
Elkészülünk és megyünk felétek. Hívlak majd.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

JOlka!!! köszi a képet, nagyon szupi!!ezer hála érte!! a photoshop programm nekem is jól jönne...
a sütiről csak annyyit, h. ma csinálom a köv. adagot! Isteni finom!!próbáljátok ki, tényleg csak 10-15 perc!!(az almahámozás a leghosszadalmasabb része! :wink: )
Petinek kötőhártyagyuszija van, meg egy kis hörghurut. ma volt itt a dokibácsi, de nincs nagy vész. írt antibiotikumot is, de az csak akkkor kell, ha lázas is lesz, addig ki sem kell váltani. köptető, szemcsepp, szemkenőcs ezek kellenek most!! peti elaludt, megyek "megsütöm" a finomságot, mert a tegnapi vendégek áttették látogatásukat mára...
na meg van egy valag vasalnivalóm is :twisted: ( de a vasalást itt a gép mellett szoktam , úgyhogy jövök még!! :D

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jolka! Próbálkoztam acdsee-vel, de nem jön össze, vagy csak én vagyok béna, úgyhogy azt hiszem, elfogadom a felajánlást. :) Ha úgy gondolod, hogy az újabb verziót kölcsön tudod adni, szupi lenne!

Zsuzsi! Csak azt kérdezném meg attól a nőtől, hogy akkor minek szült annyi gyereket, ha nem tud velük foglalkozni? Szerintem is hozd nyugodtan Kristófot, bizti feltalálja magát! :)

Anita! Szupik a képek! :)

Ági! Mi volt Dórával?

Dóra! Szegény Peti! Jobbulást neki!

Lassan indulunk Nyh-ra, úgyhogy megyek készülni.
Délután még benézek.

Sziasztok!

Ádimama

JOlka!!! Jól látomitt vagy??! :D

Kép
dora1980

Szia Dóra!

Igen, itt valahol a fórumok között. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja! látod én úgy vasalok ahogy te tanulsz!! :D :lol:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jolka! Hazaértetek szerencsésen? Sokat kellett várni? Nekem Dóra már a játszónál elaludt! De felcsempésztem, sikerült kemény 30 percet aludnia!

Annamari! Beszéltük Jolkával, hogy biztos volt valami a levegőben, mert tegnap sok babó volt nyügi. Egyébként jól van. Napközben elemében van, én meg kómázok!

Üdv: Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok,

Örülök, h. termeltek, de napközben a héten még nem sikerült bekapcsolni a gépet, mindig volt v.mi házimeló. Mivel esténként meg kell Apának az asztali gép, ezért nekem olyankor marad a laptop. Annamari, te hogy tudsz rajta irni? Még az esti chat-eléseket is rövidre fogom a barátnémmal mióta száműzve vagyok, annyira sz.r rajta az irás.
Ma túlestünk a 15 hós szurin. És szinte hang nélkül átvészeltük, Zalusnak annyira bejöjtt a rendelő, h. inkább azzal volt elfoglalava mit lát, mihez nyúlhat. Amugy le sem vetkőztünk, csak a body nyakánál benyúlt dokinéni. Kérdeztem, h. miféle utózönge várható, erre mondta, h. neki eddig egyetlen páciense volt, akinek komoly szövödményeket okozott ez az oltás. Na ő pont a sógornőmék kislánya, aki már lassan 14 éves lesz, tehát megnyugodtam, ha 13 év alatt senki más. Róla meg tudtam és ezért hittem azt, h. tényleg komoly dolgok jöhetnek oltás után. Egy dolog azért zavar, nevezetesen, h. kisfiam végigkóstolta a rendelő buszait, autóit. Bele se merek gondolni előtte hány beteg gyerek tette ugyanezt. Sírás is csak akkor lett, amikor ki kellett jönni a rendelőből és otthagytuk a játékokat. Akaratos lett a drágám. Ez van.

JOlka,
Hétfőn mi kettőre értünk haza, de elég húzos volt, mert igy csak fél 3-kor került ágyba Zalán, de annyira jó idő volt, amit ki kellett használni és lépten-nyomon összefutottunk v.kivel. Zalus is egyre többet gyalogol. Szerintem ha hagynám már elsétálna a K. térig. Az más kérdés, h. a 15 perces út lenne vagy másfél óra.
Amugy ha neked úgy jönne be a lotto ötös, ahogy jósolsz, akkor ti nagyon gazdagok lennétek. :lol: Szerintem tudod mire értem!?
A képek miatt nagyon irigyellek. Nekem egy fél éjszakámba telt, mire a frameshow-t kitanulmányoztam, de erre lehet egy is rámenne. Ha már nem vizsgázol, nekünk is gyártasz v.mi szépet? Bármi jó lesz.

Anita,
Amugy a másik 'baj' tényleg ezzel a laptop-pal, h. sokkal kényelmesebben lehet szörfölni. Az ember észre sem veszi mennyi már az idő.
Pénteken tudod mi jött be Zalánnak annyira? Hogy nem kellett biztonsági ülésbe ülnie, úgy utazhatott. Remélem a gyámügy nem olvassa a topicot. :roll: Amugy állandóan kihúzza a karját az övből, teljesen mindegy, h. mellette ülök, v. sem. Kihajol középre, h. mindent lásson menet közben. A megoldás erre az lenne, ha középre kötnénk be, de a mi autónkba , akkor hátulra senki sem férne be mellé, hiába papiron öt személyes, hatalmas ez a bizt. ülés.

Ági,
Ilyen előfordulhat. Azért elhiszem, h. elfáraszt. Most én tényleg attól tartok, h. ez az oltás v. netalán v.mi betegség fel ne boritsa a tuti kis napirendünket.

Annamari,
Hajvágás? Bele mertél vágni? SZó szerint és átvitt értelemben is. :D
Ma is megkérdezte egy anyuka a rendelőben tőlem, h. én hogy csinálom, mert ő csak alvás közben meri. Brrrrr, na nekem ezt elképzelni is rossz, Aztán előadtam a Jolka-féle ollós trükköt.
JOlka, kérhetnél lassan szabadalmi díjat. :)

A tanáros sztoriktól kiakadtam. Anyukám meg ezzel piszkál mindig, h. inkább tanitsak, mert mennyivel több lenne a szabadidőm. Meg is mondom neki, ha fizeti a pszichológust, mert asszem az idegrendszeremet megtépáznák, akkor váltok. Nagyon sok debil megfordul az én m.helyemen is, de az mégis más.

Dóra, Ildi, s a többiek, akiket még nem ismerünk,
Remélem hamarosan veletek is találkozunk.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Jolka,
Érdekes, de én meg az nlc-s fórumokat látogatom, de erről már többször beszéltünk is. Ha van v.mi kérdőjel a fejemben akkor ott szoktam olvasgatni, végső esetben topicot inditani és nagyon sok segitséget kapok. Itt csak a miénket látogatom.
Annyira jó ez a kép Botondról és Thomasról! Vizsgáid után foglak zaklatni ezügyben.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Bárcsak nyernék a Lottón, de a Máv is elég lenne. :wink: :lol:
Ezért volt jó a tanároknak, hogy ott volt a nyári szünet és lehetett töltődni, de még ezt is el akarják venni.
Ez a kép jó lesz?
Kép
Más fórumok: Én nem rég néztem el a gyermek magzatkor szerint...., ja és az ünnepek alatt a nagy pangás alatt benéztem a babafalvába a nyíregyi anyukákhoz, de nagyon ritkán írnak. :)
Itt a legjobb. :lol: :lol: :lol:
Szívesen csinálok majd még képeket. Ha küldesz egész alakos képet Zalánról, akkor megcsinálom neki is a thomast.
Szerdán lesz vizsga, erre már menni kell, mert nincs több időpont. :)

Ági!
Hazaértünk. Nem vártuk meg a buszt, mert legalább 30 percet kellett volna várni. Így gyalog indultunk el. Félútig nem is volt gond, szépen haladtunk. Valamitől megijedhetett Manó, mert onnantól nem engedte, hogy letegyem, üvöltött akkor. Álmosnak nem álmos, mert még mindig fent van. :) Már csak este lesz alvás. :)

Dóra!
Én sem haladtam ma. A lakás szalad. Én utálom a váratlan vendégeket, főleg mióta meg van Manó. Ha szülők jönnek az nem zavar...:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Tünde!
Elfelejtettem írni: Zalán nagyon bátor fiú, hogy így bírta a szurit. :)
Kóstolgatás a rendelőben? Hátha fertőtlenítik....Csak nem adná oda a doki, ha előtte egy beteg gyerek szájában volt. Nem?

Ildi!
Itt egy link, www.thomasfriends.com Ezen belül az Amcsikat válaszd, mert ott több lehetőség van. Itt vannak képek játékok, kifestők, sőt online kifestő is, amit utána ki is lehet nyomtatni. Jó szorakozást hozzá Bencének.

Szép Álmokat mindenkinek!

Manó alszik, :)nem aludt délután, remélem reggelig csend lesz.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja bocsi rossz linket küldtem:
Ez a jó www.thomasandfriends.com
Bocsi

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Joooooolka :D, nagyon-nagyon köszönjük, igazán szuper!!!!!!!! :lol:
Annyira ügyi vagy, minden kép nagyon kafi lett!

Tünde, neked akartam már írni régebben is, hogy néha én is írok laptopról, de én is utálom. Ágyból olvasgatni viszont nagyon fain :wink:
Eddig amúgy Botond is középre volt bekötve ide, csak miután nagy nehézségek árán, a szervízben került ki az ülés az autóból, kipróbáltuk, milyen, ha szélre kötjük be. Na persze, nem azért, mert innen már mindig tuti, ki fogjuk tudni venni :D.
Azt hittem, mennyire élvezheti, hogy középről látja a szemből jövőket is, meg sokkal több mindent (mindemellett középen a legbiztonságosabb), de még rövid távon is olyan izgága volt benne, a hordozóban pedig úgy szeretett utazni.
És lám, az ablaknál sokkal jobban szeret ülni, olyan édesen elnézelődik menet közben.

Képzeljétek, voltunk méreckedni! Háááát, nem akartam hinni a szememnek és a fülemnek! 11,2 kg és 77 cm :shock: Dec 06-án voltunk utoljára, akkor 9,8 kg volt és 74 cm.... Jó kis gyarapodás alig több, mint 1 hó alatt! Szóval Tünde, igazad volt, hogy több mint 10-nek saccoltad Botit pénteken :D

Szép estét (éjszakát)!

Anita
Kép
Kép
_anita_

nem tudok \rni, ilzen h-lz;n mennek 't a billentz\k. mi van eyyel<<<< :?: :?:

KépKép
simsi

Jolka, kosz a linket.
M'r megtalaltam en is, de csak a nemet valtozatot neztuk. Bence leragadt a jatekoknal.

nem tudom mi lett a billentyuzetemmel, egzszercsak ilyen ossyevissa ir. neytem a beallitasoknal, minden magyar, es megis ilyen hulyen ir. bocs erte.

KépKép
simsi

Jolka, kosz a linket.
M'r megtalaltam en is, de csak a nemet valtozatot neztuk. Bence leragadt a jatekoknal.

nem tudom mi lett a billentyuzetemmel, egzszercsak ilyen ossyevissa ir. neytem a beallitasoknal, minden magyar, es megis ilyen hulyen ir. bocs erte.

KépKép
simsi

Jolka, kosz a linket.

KépKép
simsi

Jolka, kosz a linket.

KépKép
simsi

Jolka, kosz a linket.

KépKép
simsi

Jolka, kosz a linket.

KépKép
simsi

Na megint elszállt a hsz-om. :evil: Természetesen számüzetésemből irok most is.

Jolka,
Köszi a képet, már ott virit a képernyőn háttérként. Nagyon tetszik.
Játékokat a váróban kóstolgatta meg Zalán. Kizártnak tartom, h. fertötlenitik. Ezért parázom.
Beleolvastam az előbb a babafalva utolsó oldalába, de ott 4-5 embernél több nem irogat, ahhoz képest mi pörgünk.

Erről jut eszembe. Nyíregyházi és megyebeli gyereket akaró, váró és nevelő lányok, asszonyok gyertek csatlakozzatok. Szívesen fogadunk mindenkit. :D

Anita,
Gondolom nem a Yarisba volt középen Botond ülése, mert ez az Ultimax annyira széles, h. nem tudom elképzelni, h. mellé férjen bárki. Vagy tévedek? Nekünk ugye Polo van és a két autó kb. egyforma.
Ezek a paraméterek, háááááát nem semmi egy hónap alatt.
A Jolka teje is szemmel láthatóan jó, de ezek szerint a tiéd is. Én is azt hittem ma fény derül a gyermekem paramétereire, de dokinéni nem tartotta fontosnak, amikor megemlitettem, ugyhogy Zalánt este a falhoz állítottam, mert a védőnőnk épp tegnap volt itt és mondta, h. fel foghívni , ugyhogy legalább a magasságát tudjam. Nem autentikus az eredmény, de 83-nak mértem.

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Szívesen mindenkinek!!!:)

ILdi!
Véletlenül nem vezétnélküli bill.-tek van?
Nálam is szokta ezt produkálni. Pl. ha érzékelő leesett az asztalról...

Tünde!
Vároban játék, normálisak ott az emberek? Nagy hülyeség kiteni oda, szerintem.
Mi rendelőkben szép rend van, ugyan nem a legmodernebb, de legalább tisztaság van. Vagyis láttam már rosszabbat is. Játék nincs. A gyerkőcök Manóval együtt az asztalok alatt mászkálnak. :) Én mindig viszek manónak könyvet és azt nézzeetjük, míg ránk kerül a sor. Vagy szaladgál, na ezt próbálom megfékezni, de ha elkezdi egy gyerek ott már nincs megállás.

Annamari!
acdsee-vel utoljára fősulis korobban foglalkoztam, de akkor még csak képnézegető volt. Ennyit változott? Na majd átmásolom nektek a Photoshopot és eljutattom v.hogy.

Sziasztok
SZép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!
délelőtt kisétáltuk magunkat, 01-től délig kinn voltunk.Mentünk a tescoba, ui. a sógornőmnek hétvégén lesz a névnapja, és a múltkor ott néztem ki neki konyhai tárolót.(cserépből-hagyma, fakanál, szalvéta, vaj, méz, ,lekvár tároló)
Úgy hallom jól tettük, h. nem délutáni séta mellett döntöttem, ui. most mondja arádió, h. hurrikán erejű szél várható. állítólag 100 km/h feletti erősségű :shock:
Angliát már elhagyta, ott halálos áldozat is van :cry: , most németországban tombol, ide is várják!! lecsendesedhetne mire ideér. Állítólag a katasztrófavédelmisek rendkívüli ügyeletet tartanak!!! :( a legdurvább talán hajnalban lesz! zivatarral, jégesővel kísérve! még jó h. éjjel mellettem fekszik Apuka! :D
na, de nem riogatok tovább senkit, megyek inkább mosogatni+ felmosni, aztán jövök vasalni, ha peti még alszik!!/de vaasalás alatt itt leszek..)

Kép
dora1980

most látom, h. már az első mondatban hibám van(tovább nem is olvastam át) természetesen nem 01-től hanem 10-től voltunk kinn! :oops: :oops:

Kép
dora1980

most látom, h. már az első mondatban hibám van(tovább nem is olvastam át) természetesen nem 01-től hanem 10-től voltunk kinn! :oops: :oops:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Dóra!
Vasalás, u.u mint tegnap?
Értettem, mit akartál írni az első mondatodban. :wink:

Manó megint nem alszik, teljesen fel van dobva. nem szeretném, ha elmaradna a délutáni alvás. Ha kimarad, akkor estére már elég nyafis. Tegnap is 1/2 8-kor aludt és reggel 8 után kelt. Ugyan éjszaka 1x felkelt, beszélgetett egy darabig, majd aludt tovább. :)

Tünde!
Már kérdezni akartam, Zalán magától megy fel a lépcsőn, vagy még ölben viszed? Manó elég ügyesen megy fel, csak lusta....:D Leül a lépcsőre és várja, hogy vigyem tovább. Ja megnéztem az iwiw-t, még fent vagy. :)

Ma újra elővettem a babakocsit, nem akarok megint ennyit cipelni a sejhaját mint tegnap. :)

Ma kb. 100x néztek be a fórumra. :D Lehet jönni csatlakozni!

Remélem, ha ide ér a szél, akkor nem éjszaka, mert zavar mikor mozgatja a redőnyt, mindig félek, hogy Manó felkel.

Zsuzsi!
Nem felejtettem el a kengurut, valahogy tényleg eljutatom majd neked. Szombaton, majd arra kanyarodunk és beadom, vagy adjam oda Mesinek?

További szép napot nektek!
Ja újra van vödrös narancs a spárba...Lesz újra játéktárolónk. :D Na meg a sok narancslé. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!!
Ma tényleg vasaltam!!!! :D peti 3/4 1-kor bealudt, most kelt fel!! :wink:
én is tartok attól , h. mókamiki felébred a nagy szélben!
megyek, mert szétveri a kiságyát. nem sír, hanem rohangál benne!!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Na, megint jó sz*r éjszakánk volt... Nagyon sokszor felkelt Ádám, és sírt, nem akart lefeküdni sem. Nagy nehezen cicin megnyugodott, de utána is csak úgy volt hajlandó fekve maradni, hogy simiztem a kis tarkóját. Hála az égnek úgy elaludt. Gyanakszom, hogy a foga miatt lehet, mert nappal is nyűgösebb a szokásosnál.

Tünde! Én már nagyon jól megszoktam a laptopot, mondhatni szeretem. Az egyetlen bajom a netünkkel van, mert rohadt lassú. De ne panaszkodjak, jobb, mintha semmi se lenne.
A hajvágásba még nem vágtunk bele :) Még gyűjtöm a bátorságot, meg Apával is meg kell beszélni. Ő még várna vele.

Jolka! Én az acdsee-vel szerkesztem a képeimet, szerintem elég jó. Piros szemet tök jól kiszedi, de más pozitívumai is vannak.
Előre is köszi a photosopot! :)

Anita! Jó kis vasgyúró Boti! Ádám hozzá képest pehelysúlyú! :)

Dóra! Ne is mondd, jégeső, 100 km/h-s szél??? Hát be fogok csinálni éjjel! Ketten vagyunk Ádival, Apa elutazott. Remélem nem lesz semmi gáz! Lehet ki kéne állnom a kocsival a fa alól? :roll:

Ádimama

annamari! azt tanácsolták a rádióban, h. akinek fa alatt áll az autója álljon ki, biztos ami biztos!! tényleg és nem viccelek! hát egy laptopot én is bírnék!!!! főleg ha lenne hozzá olyan izé, amivel báárhol lehet netezni. :roll:
Itt már esik is , most hallom a tetőablakon!!!
nem adsz neki éjjelre vmi fájdalomcsillapítót.mi mostanában nurofennel alszunk el, ui. 4 rágófoga jön!! :shock: de el ne szóljam , mióta kap gyógyszert fel sem kel éjjel!!!!!

Kép
dora1980

DÓra!
Aranyos lehet Peti. :)
Hozzánk is jöhetsz vasalni, már az ágyneműtartóba is van egy halom. Nagyon lusta vagyok mostanábban. :)

Manó is elaludt végre.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Annamari!
Letöltöttem az acdsee 9 photomanagerét, tényleg jó, de nem veri a photoshopot. Kijelölésből is csak 1-t találtam, vagy csak figyelmetlen vagyok. Érdemes vele foglakozni(acdsee), cd. dvd is lehet írni, rendezni a képeket...
Ha már én sem birtam a mnaó fogaival, nálunk is bejött a nurofen. De van homeopátiás bogyó is rá. Egy kisvízben kell oldani, az egyik anyukának bejött.
Estére pedig kitartás nektek.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Végre itt vagyok! NAgyon hiányoztatok, a héten még nem is voltam.

Annamari! Hogyhogy útba esünk, merre laktok?

Dóra! Köszi, hogy beírtad a receptet, én is kipróbálom majd.

Jolka! Nagyon jók a képek, ügyes vagy. Most nem próbálkozom ilyesemivel, az idő szűke miatt, de majd én is gyártok hétvégén. Ez a kenyérevés :lol:
Redőny: szerintem ne húzd le és akkor nem fogja verni a szél. Remélem, nem lesz olyan durva, ahogy riogatnak.
Nekem jó a pénteki tali, mindenképp megyünk, remélem, nem lesz

Tünde! Karba kapják a 15 hós oltást? Nem is tudtam. Még nem voltunk, mert beteg volt Bence, talán jövő héten.

Képzeljétek, járok futni, ma van a harmadik nap. Ma reggelre olyan izomlázam volt, hogy alig bírtam lábra állni, látszik, hogy régen mozogtam. Februárban esküvőre megyek, addigra csini akarok lenni :D

Sziasztok!!
Petra

Kép
ppetra

Szia Petra!

Jó, hogy jöttél, már te is hiányoztál!

CSini akarsz lenni, már az vagy. :wink: Mozgás tényleg jó ötlet, nekem olomból vannak a lábaim, mióta megszültem. Pedig mennyit sétálunk egy nap. :) Na meg ez a millió cipekedés...
Köszi a redőny tippet, de apa, nem akarja, hogy belássanak, nem mintha a nagy platán bármi belátást engedne. :D

Anita!
Szép Boti méretei, Ő is nagy fiú lesz 2 évesen. Igazi formás baba.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Itt aztán beindultatok!!!Mi van veletek??? Senkinek Semmi dolga??? :P Na jó nem szólok, mert engem sem visz a lélek a vasalásra, inkább Donót tanítom "szaladni" :P
Annyira lusta vagyok a héten semmihez nincs kedvem a "kötlező" rámoláson kívűl!

Viszont azért a Photo Shop-pal egy kicsit én is elbíbelődtem! Töredelmesen beismerem :oops: !

Jolka! Én most szereztem be a photo Shop-ot, és nem nagyon tudok eligazodni benne! Ha kérdésem van feltehetem? Előre is köszi: A lasszóval ténylg olyan nehéz körberajzolni, vagy csak én vagyok ennyire béna? !

Anita: Nagyon jól éreztük magunkat vasárnap, a fiúk is gondolom kellőképpen elfáradtak! Domi nagyon "megkyváűnta Botitól a járást, és lépten nyomon próbálkozik! Nagyon ügyes, csak keveset puffan!

Csajok: Merre van az a játszótér, amiről beszéltek, elmennék arra!
Kedden kisétáltam a kölyökvártól az erdei tornapályára Domival! Én nagyon élveztem, de ő az út felénél elaludt! Pedig szerettem volna, ha kicsit megpróbálunk játszani! Visszafelé busszal jöttünk, gondoltam felébred, és meglátom hogy viszonyul a buszhoz, de nem jött össze!!! :? Sajna vége lesz ennek a szép időnek, úgyhogy zárhatom be a kicsit!!! Vége a nagy sétáknak!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Rakok néhány képet! Lehet kicsit sok lesz, de nem tudtam választani!
Kép bohóc
Kép kalácsképűm
Kép
Kép

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Na, Boti is érzi asszem a szelet. Olyan nyafis ma, rég nem volt ilyen. Alvás sem ment túl híresen neki. Délelőtt egy fél óra, délután 1..... de nyűgi, már vagy 1000x ciciztünk is, pedig össz-vissz 2-3 szokott lenni egy nap...

Icirikorában, tavasszal is annyit kínlódtunk, mikor nagy szél volt... hát, ő ilyen szeles baba. Kíváncsi voltam, hogy még tart-e nála, de ezek szerint igen.

Többi bébit nem zavarja???? Lehet Manó is azért volt ilyen tegnap is... hihetetlen érzékkel rendelkeznek :D

Ági, 27-én van egy szigorlatom, aztán már csak jún. elején az államvizsga.

Megyek, mert bömbi....

Anita
Kép
Kép
_anita_

Dóra! Olyan izé van a laptophoz nekünk :D Csak itt Lökön olyan kicsi a térerő, hogy elég lassú. Ezért nem kíséreltem meg letölteni a photoshopot sem. Na jó, megkíséreltem 8) 8 óra lett volna...
Amikor meg megyünk be Nyh-ra, akkor van annyi cucc, hogy nem cipelem még a laptopot is.
Az idő itt még nem vészes, fújdogál a szél, de azért biztonságba helyezem a járművet.
Még ma éjszaka meglátom, hogy alszik Ádám, ha megint gond lesz, holnap kap egy germicidet. Vagy vegyek Nurofent, vagy vmi ilyesmit?

Jolka! Én is csak egy kijelölést találtam, de nálam a beillesztéssel is gond volt... :oops: Mind1, hátha a ps-pal nekem is sikerülni fog! Zsuzsi jó nagy lázba hozott minket ezzel a linkkel! :D

Petra! Amikor írtam azt a hsz-t, valamiért úgy gondoltam, hogy a városban laktok, de már rájöttem, hogy nem :oops: De valahogy csak meg kellene oldani, hogy tudjatok jönni!
De ügyi vagy, hogy jársz futni! Én világ lustája vagyok, még a szobabiciklire se vagyok képes felülni... Mondjuk most nem is tudnék, mert a költözködésben elkallódott az adaptere.

Timi! Nagyon cuki Domi a képeken! Ti se panaszkodhattok a méretekre, ő is igazi kis husi! :)

Anita! Ádám is teljesen felborította az eddigi cicizési szokásait. Már azt hittem, lassan abba fogja hagyni, erre most ő is többször kéri. Tegnap éjjel pl 3x is, és ma is többször. Szerintem ez a legjobb nyugtató nekik. Mostanában sokszor észreveszem, hogy szopizás után csak cumizik rajta. Tépelődök, hogy hagyjam-e neki. Eddig hagytam, de néha már kicsit kellemetlen érzés.

Erről jut eszembe! Jolka! Mi a helyzet Nálad? Nem jön még a tesó? :)

Ádimama

Hűűűűű, Petra, nem vagy semmi a futással! Ügyi vagy! Merre futsz? :wink:
Én meg tornázom. (Vettem egy RR dvd-t :oops: :oops: :oops: )

Annamari, náluk is úgy tűnt, hogy vége a szopinak...aztán tessék :shock: :D Persze nem bánom, csak én sem akarok átesni a ló túloldalára, hogy a végén minden nyafiért cici járjon, magyarul hogy én legyek a pótcumi.... (bocsi, aki nem ért velem egyet)

Tényleg, Jolka, mennyi szopi van még nálatok? Ugye mi leszünk az elsők a jó hírnél? :wink:

Remélem, legalább éjszaka fog tudni pihenni a törpém!

Szép estét Mindenkinek! Vigyázzatok magatokra, egymásra ebben az időben, ne mozduljatok ki!!! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Én is próbálkozom a képekkel, de még nem értem el olyan eredményt, emit érdemes lenne megmutatni... :lol: de tényleg tény, hogy jól belelkesültetek :lol:

Anita!
Én meg SN duci tréningjével próbálkozom:) azért ezzel, mert ebben nincs ugrabugra, és nem megeröltető, szoptatás mellett nem mertem mást...
Tomi is baromira érzékeny, mégpedig a hideg frontra. Olyankor még a cicimről is kirúgja magát.

Ági!
Tényleg jó volt sétálni :) máskor is találkozhatunk :)

Dóra!
A sütit én is ki fogom próbálni, szeretem azokat, amiket nem kell sütni... :wink:

Timi!
Édesek a képek :D a játszótér, amiről Ági meg Jolka beszéltek, itt van a Malomkertben, a kórháznál. Nagyon jól elzárt terület, fajátékos, EU-s szabvány játszótér(már ha ez érdekel valakit)

Jolka!
Beadhatjátok nyugodtan a kengurut, Mesóval sajna egyre ritkábban találkozunk... vagy ha jövő héten jöttök a játszira, akkor találkozhatunk is.

Annamari!
Sajnos Tomi is szeret a cicimen cumizni, sőt elszenderegni is, csak tényleg hamar felázik a cici, berepedezik, és akkor fáj... nekem még eddig bejött a dm mellbimbóápoló krémje. Kategóriájában a legolcsóbb, de nagyon hatásos. Hátránya viszont, hogy melltartóbetét kell, mert sárga a krém...

Szélmentes jó éjt mindenkinek:
Zsuzsi
zsuzsimano

Tényleg nagy a pörgés itt! Jó sokat írtatok!

Én pedig megjavultam :D tényleg nem tudom, mi volt a hiba tegnap. Rendes, vezetékes bill. van.

Most látom csak, hogy megsokszorozódott a tegnapi hsz. Ne haragudjatok érte, nem volt szándékos. :oops: Én azt hittem, el se megy a hsz, annyira lelassult, kb. 5 percet váram, de nem ment el, erre mérgemben vagy 5-ször rányomtam az elküld-re, és kiléptem a netből. Nem gondoltam, hogy ez az izé megjegyzi, és 5x továbbítja. szóval, bocs!

A fa alól meg tényleg ki kell állni, mi 8 után jöttünk haza kocsival, és rengeteg kisebb faág hevert szerteszét az úton. Pedig még csak kezdett fújni a szél.

KépKép
simsi

Jajj, lányok, nézem az időjárásjelentést, és egyre jobban izgulok!!! Mi lesz itt? Bár azt mondják, hogy mire ideér, gyengül valamelyest...
Szegény kutyimat sajnálom! Remélem, most legalább bemegy a házába, mert amúgy nem nagyon szokott.
Most azt mondják, h áramszünet is lehet....

Ádimama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: