Sziasztok,
Örülök, h. termeltek, de napközben a héten még nem sikerült bekapcsolni a gépet, mindig volt v.mi házimeló. Mivel esténként meg kell Apának az asztali gép, ezért nekem olyankor marad a laptop. Annamari, te hogy tudsz rajta irni? Még az esti chat-eléseket is rövidre fogom a barátnémmal mióta száműzve vagyok, annyira sz.r rajta az irás.
Ma túlestünk a 15 hós szurin. És szinte hang nélkül átvészeltük, Zalusnak annyira bejöjtt a rendelő, h. inkább azzal volt elfoglalava mit lát, mihez nyúlhat. Amugy le sem vetkőztünk, csak a body nyakánál benyúlt dokinéni. Kérdeztem, h. miféle utózönge várható, erre mondta, h. neki eddig egyetlen páciense volt, akinek komoly szövödményeket okozott ez az oltás. Na ő pont a sógornőmék kislánya, aki már lassan 14 éves lesz, tehát megnyugodtam, ha 13 év alatt senki más. Róla meg tudtam és ezért hittem azt, h. tényleg komoly dolgok jöhetnek oltás után. Egy dolog azért zavar, nevezetesen, h. kisfiam végigkóstolta a rendelő buszait, autóit. Bele se merek gondolni előtte hány beteg gyerek tette ugyanezt. Sírás is csak akkor lett, amikor ki kellett jönni a rendelőből és otthagytuk a játékokat. Akaratos lett a drágám. Ez van.
JOlka,
Hétfőn mi kettőre értünk haza, de elég húzos volt, mert igy csak fél 3-kor került ágyba Zalán, de annyira jó idő volt, amit ki kellett használni és lépten-nyomon összefutottunk v.kivel. Zalus is egyre többet gyalogol. Szerintem ha hagynám már elsétálna a K. térig. Az más kérdés, h. a 15 perces út lenne vagy másfél óra.
Amugy ha neked úgy jönne be a lotto ötös, ahogy jósolsz, akkor ti nagyon gazdagok lennétek.

Szerintem tudod mire értem!?
A képek miatt nagyon irigyellek. Nekem egy fél éjszakámba telt, mire a frameshow-t kitanulmányoztam, de erre lehet egy is rámenne. Ha már nem vizsgázol, nekünk is gyártasz v.mi szépet? Bármi jó lesz.
Anita,
Amugy a másik 'baj' tényleg ezzel a laptop-pal, h. sokkal kényelmesebben lehet szörfölni. Az ember észre sem veszi mennyi már az idő.
Pénteken tudod mi jött be Zalánnak annyira? Hogy nem kellett biztonsági ülésbe ülnie, úgy utazhatott. Remélem a gyámügy nem olvassa a topicot.

Amugy állandóan kihúzza a karját az övből, teljesen mindegy, h. mellette ülök, v. sem. Kihajol középre, h. mindent lásson menet közben. A megoldás erre az lenne, ha középre kötnénk be, de a mi autónkba , akkor hátulra senki sem férne be mellé, hiába papiron öt személyes, hatalmas ez a bizt. ülés.
Ági,
Ilyen előfordulhat. Azért elhiszem, h. elfáraszt. Most én tényleg attól tartok, h. ez az oltás v. netalán v.mi betegség fel ne boritsa a tuti kis napirendünket.
Annamari,
Hajvágás? Bele mertél vágni? SZó szerint és átvitt értelemben is.
Ma is megkérdezte egy anyuka a rendelőben tőlem, h. én hogy csinálom, mert ő csak alvás közben meri. Brrrrr, na nekem ezt elképzelni is rossz, Aztán előadtam a Jolka-féle ollós trükköt.
JOlka, kérhetnél lassan szabadalmi díjat.
A tanáros sztoriktól kiakadtam. Anyukám meg ezzel piszkál mindig, h. inkább tanitsak, mert mennyivel több lenne a szabadidőm. Meg is mondom neki, ha fizeti a pszichológust, mert asszem az idegrendszeremet megtépáznák, akkor váltok. Nagyon sok debil megfordul az én m.helyemen is, de az mégis más.
Dóra, Ildi, s a többiek, akiket még nem ismerünk,
Remélem hamarosan veletek is találkozunk.
Szép napot mindenkinek.
Tünde