A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Basszus Norus, most esett le, hogy te te voltál :lol: :lol: . Pedig néztelek mint állat de nem tudtam, hogy ki vagy :oops: bocsikaaaaaaaa :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Annyira aranyosak ezek a képek! Nagyon aranyos gyerekeitek vannak. Csak én vagyok így lemaradva, vagy más is van itt aki még a két csíknál tart:-) :o
micike28

Lányok!

Ez a mai nap szuper volt, szerintem úgy havonta megismételhetnénk és akkor biztos mindenkivel tudnánk egy-egy kicsit beszélgetni. Én is elkészítettem a képeket, itt találjátok. Sajnos mi lemaradtunk a csopi képről, mert el kellett jönnünk, Zolika beteg lett. Viszont nem akartam kihagyni Szabinak a Mikulást.

http://www.falovacska.atw.hu/galeria_mikulas.htm képek itt.

Szép estét nektek!

Emese

Kép

Kép
easabo
Szeged

Hali.

Örülök, hogy összejöttetek a Mikulás talin. Hát a munka hátrányai...öcsémet meg nem akartam ezzel is noszogatni, hogy menjen el Petistől.

Zituska, szupi, hogy továbbra is minden OK veletek! Pihizz sokat.

Zsuzsu, a Vasas újabban megint egy átok vérvételügyileg, min. két hétre előre kell megint időpontot kérni.

Ancsúr, üdv itt, drukkolok neked!

Kinga, szupik a csatos képek!

Kármen, akkor most hogy van ezzel az újraoltással? Én nem értem, valakinek jó, valakinek nem???

Klzsuzsi, Diniszáj nagyon jó! Jót mosolyogtam rajta.

Sznanna, élénk fantáziája van a párodnak. Egyébként érdekes dolog, ha belegondolunk abba, hogy valaki kétpetéjű ikreket szül, az egyiket még éjfél előtt, a másikat meg utána. ;)

Enikő, nagyon jók a képek. Mi szombaton voltunk bent este háromasban, de jó is volt...

Bea, nagyon édes kis pocid van. Mennyit változott Gréti, valahogy olyan furi nekem, hogy már nincsenek szép loknijai, és mintha az arca is nyúlt volna, nem?

Na most megyek gyereket etetni, vagyis még egy kép Petiről.

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Ez a mikulás party nagyon jó lehetett! A babák mind gyönyörűek. Jövőre majd mi is csatlakozunk. :D

Újaknak üdv itt, pocakosoknak kitartás.

Most csak ennyi, fürdi idő van.

Betty
Kép
rbetty

easabo!

Néztem a képeket, meg megnéztem a honlapodat is. Te fogsz Sándorfalvára jönni 1 hét múlva???

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok! :)

Basszus, a szívem szakad meg, hogy nem tudtunk elmenni. :( :(
Nagyon-nagyon jó lehetett a tali!! És nagyon jók a képek, szépek babák, anyukák egyaránt!! :D :D
Csak reménykedem, hogy egyszer ebben az életben még mi is eljutunk ilyen talira! Nagyon szeretnééééék!!!!!

Most megyek pihizni!
Ja, jövőhéten kedden megyek dokihoz, addig is kéremszépen a drukkokat!!!!!!!!!

Kép
Kép
zituska28

Ági és a többiek, akik nem tudtak eljönni!

Ne szomorkodjatok. Szerintem mondhatom a többiek nevében is, hogy nem ez volt az utolsó találkozónk. Mikulás nélkül is tudunk Babanetes találkozót összehozni. A következőt hétvégére szervezzük és akkor mindenki el tud majd jönni. Ok?
Peti aranyos a fürtjeivel.

Péntekenként délelőtt, akinek van kedve jöjjön el Ringatóra, aztán lehet még játszani a játszóházban. Hétköznap minden délelőtt 450Ft/óra a játékidő. (Ez volt a reklám helye :lol: )

Cseppek!
Igen, Sándorfalván kezdek jövő héten kedden! Védőnőknél kell jelentkezni.

Zituska!
Kitartás! Még pár hét és ott lesz a kezedben a babád. Addig még Botival élvezzétek a kettecskén életet.

Zitacicu!
Kár, hogy nem tudtatok eljönni. Hogy vannak a gyerekek?

Kép

Kép
easabo
Szeged

Nagyon klasszak lettek a képek!!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Jaj gyönyörűek a gyerekek,megszakad a szívem,hogy nem lehettünk ott :cry: de jövőre megyünk tutira,nagyon jól éreztétek magatokat látszik a képeken.

Mai Délmagyart megvetetem az urammal és nézem a képeket a gyerkőcökről! :D

Zituska!Mennek a drukkok tovább!
20140113113746

Sziasztok Lányok!

Mi is nagyon jól éreztük tegnap magunkat a játszóházban, Dórika azt sem tudta, hogy izgalmában melyik játékkal játszon és melyik babát nézze meg közelebbről;) Ahhoz viszont még tényleg picurok, hogy bátran magukra hagyjuk őket, mert hol "összeszambázott" két csöppség és az egyik tuti elpottyant, vagy az a fránya nagy dömper borult fel (ez utóbbit több gyerkőc is megtapasztalta, köztük Manókánk is:). Kicsit később még teszek fel pár képet én is. Babókák nagyon édesek voltak egytől-egyik. Sajnos a csoportképről mi is lemaradtunk, mert el kellett jönnünk. Viszont Dórika is úgy elfáradt, hogy szinte alig ebédelt. Elég gyorsan el is aludt, s majdnem 3 órahosszát húzta a lóbőrt. Este szintén a szokásosnál gyorsabban kidőlt és nem szórakoztatta magát az ágyban még egy félórát.

Mai Délmagyar mellékletet mi is megvettük, hát tündériek a gyerkőcök. Mi is benne vagyunk, Huncutkák között. Ha valakinek van még el nem kelt szavazata, megköszönjük, ha ránk szavaztok:) /B 218 31.oldal/

Szép napot!

Mónika és Dórika

vesm

sziasztok!

Emese!Köszi hogy hiányoltál ,de nem akartam betegen vinni a kicsiket.A helyzet nem sokat változott sőt!! :( NAgyon köhögnek ,ma kell menni kontrollra és azt hiszem mégiscsak antibogyó lesz ebből.

Amúgy ó a kedvük esznek szóval nem látok rajtuk semmit és nincs is lázuk,de hallom hogy sipol a kis tüdejük.

Egyébként oké minden Máté aranyos egyre többet kérdez minden érdekli.

Ja és elindul a kresz okatói.Illetve az előkészitő.Na azt nem tudom hogy fogom megoldani hogy két suliban legyek egyszerre szombatonként..... :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Háj!!
Vesm: öööööö ti is ott voltatok??? Baccamaci én nem láttalak :oops: Bááár, kisebb csoda lenne ha megismernélek, mivel csak eccer láttalak még. Meg tegnap elég szétszórt is voltam (mikor nem vagyok az :lol: ) Úgyhogy nekem legalább 3x kell látnom valakit ahhoz, hogy megismerjem :oops: 8)

Zitacicu: Akkor most mi lesz? Két sulit fogsz nyomni párhuzamosan? Emebből még mennyi van hátra és a kresz oktatói mikor indul és hány hós? Gyógyulást a gyerekeknek, de nagyongyorsan!!!

Exi nagyon cukker Peti, nem kicsi rá az a cipő :lol: ?

Délmagyart én is akartam venni, persze elfelejtettem, ma ha megyek Bogiért az oviba beosonok gyors a sarki kisboltba...

Megrendeltem a kölköknek a karácsonyi ajándékotat! Há kicsit több lett árilag mint amennyit eredetileg szántunk rá, de hát ez van, módosult a termék, mert emez tartósabbnak tűnik, mint amit először kinéztem... Egy fa játék konyhát kapnak amúgy a csajok, meg Vius egy "alagutat", meg még kapnak néhány apróságot. Zalán csomagólapírt kap :lol: :lol: , a tartalma úgyse fogja érdekelni. Asszem Zalánnak a Corás pontokért fogok "vásárolni" valamit....

ceniko
Szeged

Enikő!

Na azt nem tudom hgy most mi lesz de kisakkozom valahogy.Ez a suli kb január végéig tart háromszor lehet hiányozni.Nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal szóval nem gáz ha kimarad.A kresz is eltart jó pár hónapig de feltételezem hogy onnan is lehet egy két órát hiáynozni.Nem újdonság a dolog(mármint a kresz :lol: )és az egyik barátunk is jön velem szóval ha én nem vagyok ott akkor tuti elmondja majd nekem .ez a terv...

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Másik topicba szoktam irkászni, amúgy eredetileg (és még állandó lakcímileg) bordányi vagyok. Dokihoz és védőnőhöz fehérvárra járok.
Némi segítséget szeretnék kérni, ha nem vagyok túl pofátlan. :oops:
Az ünnepeket a szülőknél töltjük szegeden és bordányba, viszont 27én kell mennem genetikai UHra. A női klinikán lesz egyáltalán rendelés?
Előre is köszi a segítséget!
Vendég

Sziasztok!
Anett!Megpróbáltam több napon keresztül,hogy írok privit,de nem jött össze.Ha megtennéd,hogy dobsz egy e-mailt akkor tudok írni.köszike

Norus!Neked is próbálkoztam privit írni,de nem megy el.Egyébként én vagyok az jól sejtetted.Gratulálok a gyerekekhez.Nagyon szépek!
üdv
ancsúr

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
ancsúrka

Jegesmaci: Bocs, én nem vagyok benne annyira a dolgokban, nekem már régen volt és az átszervezés óta nem jártam a Női Klinikán, de régen oda hetekkel-hónapokkal előbb kellett IDŐPONTOT kérni! Anélkül szóba sem álltak az emberrel! Ha van időpontod, akkor biztosan lesz rendelés is! :D

KépKépKépKép
hefe

Hefe
MIK! IDŐPONT?! Már ide is kell(ene)?! :shock: :shock: :shock:
Szeptember elején voltam, gyanakodtam, hogy valaki lakozik bent és akkor nem kellett időpontot kérni... Még a telefonszámukat se tudom... :?
Vendég

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin!!!!! :lol:
Bea,nagyon jó ötlet volt tőled!!!! :lol: :lol:
Másokr is talizhatnánk itt így szerintem!!!! :wink:

Bea,Zsuzsi,Enikő,köszönöm hogy tettek fel képeket!!!!
Kár hogy nem csináltunk hamarabb csoportképet!!!

Akik nem voltak ,sajálom,hogy nem voltatok ott!!!
Főleg Zituskát,és Zozot(a többiektől bocsi,de velük már régóta netezünk,és élőben még nem találkoztunk!!! :oops: )

Enikő,hát igazán nincs,mit megköszönni,hogy fogtam a Zalánt!!!
Annyira,de annyira ,jó volt,hogy van egy pici baba a kezemben!!!! :lol: :lol:
Milyen furi volt öltöztetni,hogy nem kellett utána szaladni,mint a Barni után................... :lol: :lol:

jeges Macika,szerinetm hívd fel a Klinikát,kérd az UH-t,és beszéld meg velük!!
Én személy szerint,úgy gondolom,hogy az ünnepek alatt,csak ügyelet lesz,na de ez nem bíztos!!! :wink: :wink:

Kép
bibi226

jeges macika,hívd fel,a női klinikát,és kérj időpontot!!!
Beutalód van???
Nem tudsz beszélni az orvosoddal???

Bea,nagyon édi sportos pocid van!!!!
Gréti sokat nyúlt,mikor pici volt,olyan kis pufi volt az arca(barninak még mindig pufi)!
A Délmagyarban benne is van,jó kis síros képpel ,az utolsó kategóriában,Losoncz Barnabás Tibor név alatt.....
Aki kiváncsi rá.................... :wink: :oops:

Kép
bibi226

Csajok az előbb megfordult Zalán hasról hátra :lol: :lol: Nagyon ügyike :D :D :D (az előzmények ismeretében -Vius- meg pláne :wink: ) tiszta boldog vagyok, az élet apró és mégis LEGNAGYOBB örömei :lol: :lol:

ceniko
Szeged

A probléma eleve ott kezdődik, hogy a dokim fehérvári, én meg szegeden leszek. Ott nincs és nem is volt nőgyógyim. :?
Beutalóm külön nincs az UHra, a 12. hetes UH papírra írták rá, hogy 27-én van ismét jelenésem.
Nem elég, hogy 2 hetet vacakolt az SZTK a véreredménnyel, még ez is?!
Nem tudom, hogy látjátok, de ez a szegedi rendszer egy nagy katasztrófa. Fehérváron nem kell évekkel előre időpontokat kérni...
No, mind1.....
:?
Vendég

Macika,(bocsi a rövidítésért),szerintem hívd fel vagy a Női KLinikát,és ezt mond el az uh,biztos fognak segíteni.vagy pedig,a Vasas rendelőt,ott van ugyanis a "terhes gondozás",hátha tudnak neked segítení!!!

De ha nem dologozol,és ráérsz,bemehetsz szeméyessen is ,megbeszélni veéük,hátha nem ráznak le olyan gyorsan.............. :wink:

Enikő,gratula!!!

Kép
bibi226

Jeges Maci!! nem kell időpont a klinikára az ambulanciára!
Csak a portán kell szólnod, hogy az ambulanciára szeretnél menni, ki van ügyeletben és ki kell fizetned a vizitdíjat! No meg kivárni a sorodat... :shock: :roll:

Csajok Boldog Mikulást Nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.elfyourself.com/?id=1173956473

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Tök jók a képek, biztos jó volt a tali!
A bölcsibe holnap megy a Mikulás, Márk már várja nagyon! :lol:

A Délmagyarba megtaláltam Botit, Barnit, Petit, Gáborkát! Édesek!
Márk a Szatymaziak között van. :wink: Ha valakit érdekel! :oops:

Jeges Macika!
Én 18-án megyek a 20 hetesre, nekem is a 12 hetesen adtak előre időpontot. Beutalót pedig a Vasas Szent Péterbe fognak adni a védőnők. Nekem legalábbis ezt mondták. A dokitól nem kell külön beutaló. De Jégvirág nemrég volt, Ő már túlesett rajta. :wink:

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Bibi
Semmi gond, eredetileg csak szimpla Macika voltam. :)
Úgy tudom, hogy a terhesdiagnosztikiai részleg megszűnt és átkerült a női klinikára.
Amúgy most bogarászom a klinika honlapját, tényleg kell időpont. :? Pont most voltunk szegeden, csak hétvégékre szoktunk lemenni. Még melózok, ha Titababa is úgy akarja, akkor márciusig.

Enikő
Miért kellene vizitdíj?
Arról nem tehetek, hogy pont így jön ki az UH ideje....
A végén megharagszok és itt maradok fehérváron 27-ig. :D
Vendég

Zita
Macska legyek, ha ezen el tudok igazodni....
Fehérváron a védőnő nem ad semmilyen beutalót. Van egy Nővédelmi Központ nevű intézmény, oda kell menni beutalókért.
A 12 hetes UHra is beutaló nélkül mentem, a doki ráírta a papíromra, hogy mikor kell mennem és ennyi.
Vagy mostmár én vagyok túl szőke. :? :D
Vendég

maci bocs béb a kezemben ha van terhes kiskönyved akkor nem kell vizitdíj

ceniko
Szeged

Enikő
Semmi gond! :)
Azért holnap rájukcsörömpölök, mondják meg a tutit. :D
Vendég

maci mostanra sikerült értelmeznem a kérdésed :lol: szal te hivatalosan fehérvári vagy, de pont itt leszel szegeden (bordányba) amikor a genetikai uh-ra kell menned....??? én nem vagyok benne biztos, hogy itt ellátnak ilyen területen (uh)
sztem fehérvárra kell menned.... de ez magánvélemény...

a szülésznőm is bordányi amúgy, mindháromat vele szültük :wink:

ceniko
Szeged

Enikő
2 éve vagyok már fehérváron, itt csak ideiglenes lakcímem van (ma intéztem el :D ). Állandó lakcím szerint bordányi vagyok, ott van a háziorvosom is. Vérvételen is szegeden voltam, 12. hetes UHn viszont fehérváron. Nehogy egyszerű legyen már az élet. :D
Megkérdezhetem a szülésznőd nevét?
Vendég

Sziasztok!
Talisképek szuperek, sajna én is dolgozóban voltam ezért nem tudtunk menni, majd jövőre :D ill. hamarabb ha sikerül majd összehozni megyünk mi is (ha ráérek...)

Jeges Macika!
nem akarlak elkeseríteni, de ha kapsz esetleg genetikai UH-ra időpontot, hát én dobok egy hátast, az itt ki van zárva, hónapokkal előtte adják az időpontot, de próbáld meg, ha sikerült, akkor majd áruld el hogy csináltad, drukkolok...

Zituska!
örülök h. jól vagytok.
miért olyan rossz a terhespat. a klinikán? mindenki útálja, de még nem tudom h. miért...
Vendég

Sziasztok!

Marcsiduma: „Aki halkan kiabál, nem kap virgácsot.” (Mármint a Télapótól.) :lol:

Enikő: én azt hittem képben vagy, még violáztunk is együtt a Télapónál. :wink: De semmi gond, én se vagyok jó felismerésben. :oops: Érdekes, a kiscsajszikat sokkal könnyebben azonosítom és megjegyzem, ez azért van vajon, mert nekem is lányaim vannak? :?: :roll:

Zituska: drukkdrukkdrukk!!! :!:

micike: kettőt alszol, és ott leszel te is kettőben! :wink:

ancsúr: levelet megkaptam, nemsoká válaszolok!

Valaki nemrég ajánlgatott járókát, még fotót is tett fel róla. Találtam egy hirdetést, amiben járókát keres valaki Szegeden, ha még aktuális, írjon privit az illető, megpróbálom előkeresni.

Ma voltunk méretkezni, Dóri belehúzott, kerek fél kiló 3 hét alatt, most 6420 g, 63 cm.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zozo
Ha látnád mekkora dekoltázzsal jöttem be melózni, akkor nem kellene meglepődni. :lol: :lol: :lol:
Holnap felhívom őket, aztán meglátjuk. Ha figyiszt mutatnak, akkor maradok fehérváron. Ott csak sorszámot kell húznom és várni. Semmi extra fakszni.
Komolyan mondom, egyre jobban elképedek azon, hogy milyen baromságok mennek szegeden. Á, inkább nem mérgelődök, nem ér annyit az egész. :D
Vendég

Ráuntam a melóra mára. Holnap délután folyt. köv.
Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Szuper lehetett a tali, biztosan Orsi is élvezte volna, de tudtam a koncert jobban érdekli, igy most lemaradtunk. A képek nagyon jok, van akit meg sem ismertem volna eddig, igy már tudom ki-kicsoda.
Köszi Bea hogy odairtad a neveket!

Emese! Remélem Zolika már jobban van!! Egyvalit nem tudtam a képen azonositani, ki van az FBI-os szerkóban?

Diniszáj nekem is mindig nagyon tetszik!!!

Exi! Nem értem a kérdést. Születéskor kapnak BCG-t még az intézményben a babák. Ha a gyerekorvos neg. találja elküldi a babát ujraoltásra, ott voltunk tegnap. Az ottani asszisztens nem szurta meg Norbit mert szerinte ezzel semmi gond nincs, ott a helye a karján. Én is mondtam hogy láttam semmi reakcio nem volt, erre mondta hogy akkor majd 1 évesen hozzam vissza. De van akinek az ujraoltás sem fogja meg, éppen olyan kisgyerek ment utánunk.

Én az idén már el sem kezdtem lapozni a Délmagyar mellékletet, tul sok a gyerek, én még egyik évben sem tudtam végignézni, nem volt türelmem. Könnyebb lenne ha vagy minden kategoriában kor szerint növekvö lenne v. ABC sorrendben tennék bele öket. Bár lehet idén már igy van, ki sem nyitottuk, most már nem is tudom mert anyuéknak jár, nem hoztuk el.

Macika! Nekem tavaly a védönö elfelejtette idöben megkérni a genetikai UH-ra az idöpontot, csak 6 hétre kaptunk mi is! Végül maszekban kerestem fel egy orvost igy sikerült hamarabb. Szerintem sincs esélyed rá hogy még beleférj az idén, de probálkozz!

Anna,Zita! Kitartás nektek nem sok van már hátra és kibujik az a baba!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ancsúrka!emailcímem:petro_anett@freemail.hu
20140113113746

Sziasztok!

Nem kaptunk antibigyót várunk még egy kicsit mert minden negatív a torok a tüdő stb..Jövőhéten kedden kontroll.

Kép
Kép
zitacicu2

Jeges MAcika!
nincs kedvem kiszámolni h. hányadik hétben fogsz járni 27-én, de ha átcsúszik januárra az Uh akkor sincs gond, nekem 23héten csinálták Vivinél.
na, csak számoltam 20.hét, ha más nem kérj ott másik időpontot, és nyugodtan utazhatsz :lol: vagy ha nagyon-nagyon ügyes leszel itt csikarj ki egy időpontot :lol:

Köszönjük a névnapi köszöntéseket (Vivi)

Enikő!
Zalán nagyon ügyes. :D
Vendég

Sziasztok! :)

Én ma gyakorlatilag átaludtam a délutánt... :oops: És mindjárt folytatom, csak megnézem a Dr House-t. :lol:

Köszi csajok a drukkokat!
Én nagyon-nagyon türelmes vagyok, mert nem akarom, hogy idő előtt bújjon ki a babám! Nagyon szeretném végighordani, nem elégszem meg a 36. héttel! :D
Reméem, jövőhétre kicsikarok a dokiból 1 Uh-t is, kíváncsi vagyok a Nőci méreteire is!

Enikő :)
Grat Zalán pörgéshez! :D
Megértem, hogy örülsz neki!!
Zsiráfos pizsi biznisz??? :lol: :lol: :lol:

Zozo :)
Nekem azért volt rossz a patologián, mert a9 ágyasban voltam, ahol igaz, egész normális nők voltak kivételesen, de folyamatosan cserélődött a banda.
Mellettem vetélt el egy csaj, akkor volt egy méhenkívülis, egy abortuszos, 2 csaj a 30valahanyadik héten szülte meg a babáját, akik a Gyklinikán voltak, és volt egy csaj, aki úgy várta, hogy beinduljon a szülés, hogy tudta, életképtelen a babája. :( :( :(
Mellesleg a vizitelő dokikat jobban érdekelte, hogy kakáltál-e aznap, és a súlyod, mint hogy hogy vagy.
Ha szólsz, hogy görcsölsz, annyi a válasz, hogy vedd be a seduxent, és aludj. "Jobb" esetben a seggedbe vágnak egy seduxen injekciót. Csak akkor foglalkoztak azokkal akik panaszkodtak, mikor már vérzett.. :(
Hát ez nekem kurva sok volt.... :( :(
A tusoló és wc állapota ehhez képest már szót sem érdemel.

Szóval, ha kell, végig fekszem itthon, csak oda ne kelljen visszamenni!!

Amúgy, hogy jót is írjak:
A szülőszoba szerintem nagyon jó lett! Igényesen megcsinálták, a tusolót, wc-t is, van budipapír, fertőtlenítő kézmosó, kéztörlő, minden!
A szülésznők mind nagyon kedvesek voltak, míg folyt az infúzió, 10 percenként jöttek, és kérdezték, hogy jobb-e már, hoztak inni, segítettek bármiben, ha kellett, kitolták az infúziós álványt a budira is az emberrel, szóval szuperek sztem! :D

Bocsi, akinek nem írtam névszerint, ez mostanában nem is nagyon fog menni, de sokat gondolok Rátok!!!!!

Na mostmár lépek, megyek vízszintbe!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali, örülök, hogy ott lehettünk! :lol:
A képek is nagyon szuperek!!!!
ha lesz egy kisidőm én is rakok fel abból, amit én csináltam! :lol:

Lányok!
A család, barátok, rokonok, kolegák jóvoltából van egy "pár" :wink: szavazólapunk, amin az "A" és "C" "kategória kiadó.Bocsi, de mi a "B"-ben vagyunk és az foglalt! :oops:
Szóval ha vkinek a babája az A-ban vagy C-ben van, írjon nyugodtan kódot nagyon szívesen ráírom a szavazólapra!
Egyébként baba a B144-es, ha vaki szeretné megnézni!!!!!
Várom a kódokat!

Szép estét!!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Üdv.

Vesm, én megtaláltam Dórit, hát nem nagyon ismertem volna meg (sőt inkább egyáltalán nem), ha nincs ott a neve.

Zitacicu, az ikreknek javulást. Nálunk végre minden OK, de szuri csak egy hét múlva lehet, mert ugye szedett gyógyszert. Én most azon rimánkodok, hogy addig ne legyen beteg.
Sajnálom, hogy ilyen hülyén alakultak a sulis dolgaid. Mit tervezel?

Enikő, gondolj bele, minden ekkora cipővel így csinál. Megnézi, hogy jó-e. :?
Ó, a csomipapír teljesen jó ötlet.
Kis ügyes Zalánod van.

Jegesmaci, ha akkorra van időpontod a klinikára, akkor lesz rendelés. Közben látom, hogy nincs. Akkor telefon. De nem hiszem, hogy lesz időpontjuk, mondjuk muszáj lesz valamit kitaláljanak...
Hát elég bonyolult az eseted, mivel ha a 12. heti UH-d Szfehérváron volt, akkor 27-én is ott lenne jelenésed, ott férsz bele a keretbe. :?

Bibi, na megkeresem Barnit holnap.

Kármen, tudom, hogy hogy van a BCG. :) Arra gondoltam, hogy számomra magas, hogy Norbi hegje a dokitok szerint negatív, az újraoltós szerint meg pozitív.
Képzeld, most települések szerint ABC sorrendben vannak az albumban a babák, kategóriákra osztva ugye.
Hm, akkor ha nem férsz bele az UH keretbe, akkor menj maszekban egy egyébként kötelező vizsgálatra? Magas... Át kéne ezt reformálni, hogy a kötelező vizsgálatok mindig meglegyenek, időpontkérés nélkül. Ez lenne a normális szerintem (jó, tudom, hogy ez álom :shock: )

Ági és
KépKép
exdeus

Nagyon jók a talis fotók! Egyre jobban összekovácsolódik a banda ;) Utoljára akkor volt ilyen a szegedi topic, amikor idekerültem, de még csak a pocakban volt Réka.

Jeges Macika!

Én is azt látom, hogy nagyon foghúzós ez a szegedi egészségügy. Erősen gondolkodom, hogy nem nagyon járok vizsgálatokra a következő babóval... nekem nem kell az ideg, ami ezzel jár :roll:

Zituska!

Jó szunyókálást ;) Élvezd ki minden percét ennek a lightos időszaknak ;)

Enikő!

Gratula Zalánnak :) Hát nem hiába: fiú a lelkem ;)

Képzeljétek, Réka végigment EGYEDÜL a Dóm téri labirintusban. Szinte könnyek szöktek a szemembe, olyan büszke voltam rá :lol:
Vendég

Sziasztok!
Sajna én most el vagyok havazva ( hogy eredeti legyek :lol: )!
Csak egy Mikulásos képet teszek fel!
Kép

Kép
kajla

Zituska!
:shock: , értem...

mikor az ikrekkel voltam várandós én a nőosztályon voltam pár hetet 2részletben, 4ágyasban, jó szobatársakkal (ez csak szerencse) , de ott mindenki nagyon rendes, kedves volt, a nővérek is, utána voltam 1éjszakát és egy délelőtött a terhes paton.is, de vasárnap volt, ott akkor a fű se nő (na nem mintha máskor nőne), én is a 9ágyasban voltam (akkor még csak 8ágyas volt), igaz fogalmam nem volt h. ki miért van ott, annyit nem voltam,bent, h. ez kiderüljön, a nővérek undokok voltak, tisztelet a kivételnek.
(úgy kellett visszakönyörögnöm az összes UH képet, papírjaimat, mert nem akarta visszaadni egy dög, minek az már nekem felkiáltással, hát emlékbe...)
Vendég

Sziasztok!
Babaalbumos hozzászólásra szeretnék reagálni, mivel érint. :) Karmen!
Sajnálom, hogy nem tetszett az előző két évi babamagazin, már csak azért is, mert én szerkesztettem. :oops: Az a helyzet, hogy a technika nem tette még lehetővé, hogy névsorba rendezzük a gyerkőcöket, mert valószínűleg meghülyültem volna, mire az ezeregynehány lurkót sorbapakolom, így maradt a település alapján rendezés. (Így is hetekih babaarcokkal álmodtam :) ) Idén viszont már névsorban vannak, úgyhogy ha keresel valakit, könnyen megtalálhatod.
Ja, azért én is szeretnék dicsekedni! Az én fiamra sajnos nem lehet szavazni, de ha valakit érdekel, a szerkesztőségi gyerekek között Oláh Zoltán János néven megtalálja (lap teteje) :)

Kép
tita80

Sziasztok!

Zituska!
Megtaláltam Botit!!!!
Beírom őt a szavazó cédulára!!!! :lol:

Tita!
De jó, hogy Te benfenntes vagy!!!!
Szeretnék kérdezni:közzé teszitek-e, legalább interneten, hogy ki mennyi szavazatot kapott???Én pl. nagyon kíváncsi lennék az eredményre!!!Köszi!! :lol:

Most rohanok!!!

Minden kisgyereknek szép napot!!!! :lol:
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kármen!

Köszi kérdésed, Zolika alakul, persze most, ahogy lenni szokott, a Szabin is kezd a kór kiújulni. Hát, ilyen az óvoda, mindent hazahoz a gyerek, aztán ragasztja a többire.

Zitacica!
Örülök, hogy végre lesz valami a sulidból, bár egyszerre két helyen lenni... nem lesz könnyű.
Gyerekek remélem jobban vannak. Majd kellene beszélnünk valamikor msn-en.

Enikő!
Ügyes egy a Zalán baba, nőtt sokat, észrevettem.

Tita!
Nagyon édes a kisfiad. Szerintem mindenki megtalálható a babaösszeállításban. A Baba magazin nekem sok hasznos információval szolgált, amikor terhes voltam. Most is szinte mindig elolvasom az Anyák lapjával együtt.
Még priviben kérdezek tőled valamit.

Kajla!
Jó ez a Mikulásos kép. Hol lehet ilyen jó kis képkereteket gyártani?

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!
Hát ha valakinek van szabad szavazószelvény kapacitása, akkor Márk a C174. :wink:
Bár szerintem nem ezen múlik . :roll: Arra én is kiváncsi lennék, hogy az elsők hány szavazatót kapnak! :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!
Most két kérdés csak:

Valaki leírná, hol találhatok a Cserepesen jó dzsekit (Marcsinak kellene, melegen bélelt és vízálló), de úgy, mintha olyannak írná, aki sose járt ott (nagyon ritkán megyek), tehát ne úgy, hogy a lángosos Ödöntől két üzletnyire a zokniárus Gungbao felé! :lol:

A másik: hol lehet csokit adományozni nélkülöző gyerekeknek? Nem esszük meg a télapókat, gumicukrot és egyebeket, ami a céges csomagban van, és nemakarom kidobni 2 évnyi spejzben elfekvés után.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: