Sziasztok!
Én ma gyakorlatilag átaludtam a délutánt...

És mindjárt folytatom, csak megnézem a Dr House-t.
Köszi csajok a drukkokat!
Én nagyon-nagyon türelmes vagyok, mert nem akarom, hogy idő előtt bújjon ki a babám! Nagyon szeretném végighordani, nem elégszem meg a 36. héttel!
Reméem, jövőhétre kicsikarok a dokiból 1 Uh-t is, kíváncsi vagyok a Nőci méreteire is!
Enikő
Grat Zalán pörgéshez!
Megértem, hogy örülsz neki!!
Zsiráfos pizsi biznisz???
Zozo
Nekem azért volt rossz a patologián, mert a9 ágyasban voltam, ahol igaz, egész normális nők voltak kivételesen, de folyamatosan cserélődött a banda.
Mellettem vetélt el egy csaj, akkor volt egy méhenkívülis, egy abortuszos, 2 csaj a 30valahanyadik héten szülte meg a babáját, akik a Gyklinikán voltak, és volt egy csaj, aki úgy várta, hogy beinduljon a szülés, hogy tudta, életképtelen a babája.
Mellesleg a vizitelő dokikat jobban érdekelte, hogy kakáltál-e aznap, és a súlyod, mint hogy hogy vagy.
Ha szólsz, hogy görcsölsz, annyi a válasz, hogy vedd be a seduxent, és aludj. "Jobb" esetben a seggedbe vágnak egy seduxen injekciót. Csak akkor foglalkoztak azokkal akik panaszkodtak, mikor már vérzett..
Hát ez nekem kurva sok volt....
A tusoló és wc állapota ehhez képest már szót sem érdemel.
Szóval, ha kell, végig fekszem itthon, csak oda ne kelljen visszamenni!!
Amúgy, hogy jót is írjak:
A szülőszoba szerintem nagyon jó lett! Igényesen megcsinálták, a tusolót, wc-t is, van budipapír, fertőtlenítő kézmosó, kéztörlő, minden!
A szülésznők mind nagyon kedvesek voltak, míg folyt az infúzió, 10 percenként jöttek, és kérdezték, hogy jobb-e már, hoztak inni, segítettek bármiben, ha kellett, kitolták az infúziós álványt a budira is az emberrel, szóval szuperek sztem!
Bocsi, akinek nem írtam névszerint, ez mostanában nem is nagyon fog menni, de sokat gondolok Rátok!!!!!
Na mostmár lépek, megyek vízszintbe!