Sziasztok!
Kicsit idelógtam a géphez, amúgy igyekszem pihizni...
Szerencsére szuper családom van, rengeteget segítenek!
Boti délelőtt bölcsibe van - sógornőmnél - délután valamelyik mama mindig itt van, este segítenek megfürdetni, szóval egy szavam nem lehet, nagyon hálás vagyok nekik!!
Boti egész jól viselte a távollétemet állítólag, csak néha keresett, de 2x be is hozták hozzám a Klinikára - a magasföldszintig felengedték, így meg tudtam puszilgatni.
Mikor hazaértem se sírt, csak átölelt, olyan édes volt!
Viszont tegnap este jöhetett ki rajta igazán az anyahiány, mert lefekvés után, amikor kijöttem tőle, nagyon elkezdett sírni, és azt hajtogatta: "anya jön, anya jön.."
Alig tudtam megnyugtatni, pláne, hogy mindenáron azt szerette volna, hogy vegyem fel, hiába ültettem az ölembe nem nagyon volt elég neki. Aztán nagy nehezen, hogy fogtam a kis kezét, meg énekeltem neki megnyugodott, és elaludt. Hát a szívbem szakadt meg, komolyan....
Úgyhogy most - bár jól érzem magam - nagyon vigyázok, mert nem akarom mégegyszer ennyi időre itthagyni, elég lesz majd a szülés! Bár az azért rövidebb lesz, ebben bízom!
A héten mennem kell még egy vérvételre a Vasasba, nagy nehezen kaptam időpontot péntekre. A hátam közepére sem kíívánom, de remélem, mostmár ez az utolsó.
Bea
Mégegyszer köszi, hogy meglátogattál, nagyon ari vagy, jólesett!
amiket meg ott láttál, felejtsd el!
Rucikat nézni meg bármikor elszaladhatsz, mostanában elég sűrűn itthon leszek!

A minirucikat még nem vitték el!
Jó mikulásozást Nektek holnapra, nagyon sajnálom, hogy mi nem lehetünk ott, de nem merem bevállalni...
Fényképek remélem készülnek majd!
És megegyszer bocsi, hogy nem olvasok vissza, de a képeket megnéztem, Zolka baba nagyon helyes, és más 1 éves!! Hihetetlen!
Most megyek, néha azért "beugrok" olvasgatni!
Pussssz.....