A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Megvolt végre a hivatalos 1. szülinap a nagyikkal. (Mivel az épitkezés javában tartott a napján, és apa másnap indult Angliába.) Csak arra van időm hogy tegyek fel képet róla, no meg a nem hivatalos születésnapon történt ünneplésről.

Anya kreálta "tortával".
Kép

Nagyon finom!
Kép

Nem hagyok belőle senkinek!
Kép

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Melinda és Vivien sok boldog névnapot!

Zituska!Örülök, hogy otthon vagy,vigyázz magadra meg Noémire.

Micike!Üdv itt,csatlakozz nyugodtan,gratula a babához. Első lesz?Én dokiválasztásban inkább tartózkodom,még csak egyet szültem :D inkább a tapasztaltak . :D
20140113113746

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!! :)

Tegnap végre birtokba vehettük saját házunkat!! :D Az ott ébredés volt számomra életem legszebb ajándéka!! :D Megvalósult az álmunk! :D Saját házunk van -kicsit hihetetlen még-!! :D

Netet holnap intézzük -most szüleimtől írok, ahova letettük a gyerekeket amíg vásárolni voltunk -fel kell újra építenem, beindítanom a háztartásom-.

Ahogy tudok, jelentkezek, és dobok egy csomó képet!!! :)

Üdv mindenkinek, bocsi, hogy nem olvastam vissza.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

AKKOR KEDDEN TALI!!! :lol:

Zituska,nagyon örülök hogy otthon vagytok!!!!! :)
Nagyon vigyázz magatokra!!!!
Pihenj,már amennyire Boti hagy!!! :roll:
Boti,hogy viselte hogy nem voltál otthon???? :roll:

Kép
bibi226

Micike,üdv itt!!!
Az én dokim,nagyon rendi volt(ha gondolod küldöm privibe)
,de Exinek szvsz is igaza van,érdemes bemenni az ambulanciára,és egy kicsit ott szétnézni!!! :wink: :wink:

Melinda,várjuk a képeket!!! :wink:
Boldog névnapot!!!

Cseppek,gratula Zolka babának!!!! :lol:

Kép
bibi226

Melinda, Vivien Boldog névnapot!

Micike!
Üdvözlünk körünkben, vigyázz magadra. Szerintem is nézz körül, de ha érdekel, én is tudok ajánlani egy orvost, akinél a két fiamat szültem. Priviben elküldhetem, ha érdekel.

Zituska!
De jó, hogy hazajöttetek! Vigyázz magadra nagyon, pihenj! Tartogasd még a babót! :wink:

Melinda!
Gratula az új házhoz, legyen sok örömötök benne!

Zsuzsu!
Gyógyulást Ábelnek, aztán kedden találkozunk!

Szép estét nektek!

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!

Melinda :) Vivi :) Én is nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Exi :) Gratulálok a munkához, örülök, hogy mégis sikerült találnod! :D

Kinga :) Kedden mi is megyünk a Játékdzsungelbe Mikulásozni :)

Micike :) Üdv itt és gratula a babához!

Melinda :) De szuper, hogy végre be tudtatok költözni!!! Nagyon várjuk a képeket! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi :) Sanyi mesélte, hogy szerdán bealakítottak a fiaink :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!!!

Legyen szíves valaki irja már le, hogyan lehet eljutni abba a játszóházba, ahol a Mikulásozás lesz! Tegyük fel ott állunk a Vasas Szent Péter utcai rendelő előtt. Merre induljuk??? Nagyon köszi!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Állsz a rendelő előtt, akkor elindulsz befele az utcába és a sarkon jobbra fordulsz. (Az a Pulcz utca). (A Játékdzsungel a 33. szám) Ott elmész a következő utcáig, a sarkon óvoda, ott egyenesen tovább. Majd jobbkéz felől lesz a Játékdzsungel.

Meg fogod találni.

Kép

Kép
easabo
Szeged

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!! :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Helló!

A kedd 10-re mi is benevezünk akkor Mikulásozni! :)

Zituska! Örülök, hogy jól vagytok, pihenj sokat! :):)

A névnaposoknak sok boldogságot kívánok!

Timi!
Aha, alakítottak! :) Dénes nem tolerálja, hogy játszó helyett figyelnie kéne, nagyon nagy a mozgásigénye! Sztem előtte ki kellene futkosnia magát, akkor nyugodtabb lenne!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok! :)

Kicsit idelógtam a géphez, amúgy igyekszem pihizni...
Szerencsére szuper családom van, rengeteget segítenek! :)
Boti délelőtt bölcsibe van - sógornőmnél - délután valamelyik mama mindig itt van, este segítenek megfürdetni, szóval egy szavam nem lehet, nagyon hálás vagyok nekik!!
Boti egész jól viselte a távollétemet állítólag, csak néha keresett, de 2x be is hozták hozzám a Klinikára - a magasföldszintig felengedték, így meg tudtam puszilgatni.
Mikor hazaértem se sírt, csak átölelt, olyan édes volt! :D
Viszont tegnap este jöhetett ki rajta igazán az anyahiány, mert lefekvés után, amikor kijöttem tőle, nagyon elkezdett sírni, és azt hajtogatta: "anya jön, anya jön.." :cry:
Alig tudtam megnyugtatni, pláne, hogy mindenáron azt szerette volna, hogy vegyem fel, hiába ültettem az ölembe nem nagyon volt elég neki. Aztán nagy nehezen, hogy fogtam a kis kezét, meg énekeltem neki megnyugodott, és elaludt. Hát a szívbem szakadt meg, komolyan.... :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy most - bár jól érzem magam - nagyon vigyázok, mert nem akarom mégegyszer ennyi időre itthagyni, elég lesz majd a szülés! Bár az azért rövidebb lesz, ebben bízom!

A héten mennem kell még egy vérvételre a Vasasba, nagy nehezen kaptam időpontot péntekre. A hátam közepére sem kíívánom, de remélem, mostmár ez az utolsó.

Bea :)
Mégegyszer köszi, hogy meglátogattál, nagyon ari vagy, jólesett! :D
amiket meg ott láttál, felejtsd el!
Rucikat nézni meg bármikor elszaladhatsz, mostanában elég sűrűn itthon leszek! :? A minirucikat még nem vitték el! :wink:

Jó mikulásozást Nektek holnapra, nagyon sajnálom, hogy mi nem lehetünk ott, de nem merem bevállalni...
Fényképek remélem készülnek majd!

És megegyszer bocsi, hogy nem olvasok vissza, de a képeket megnéztem, Zolka baba nagyon helyes, és más 1 éves!! Hihetetlen! :D

Most megyek, néha azért "beugrok" olvasgatni! :wink:

Pussssz.....

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Én is szeretnék csatllakozni hozzátok!Zsuzsu írt privit és így bátorkodom ide írni!Köszi Zsuzsu!
Rólam annyit,hogy nem Szegeden lakom,hanem egy faluban 9km-re a várostól.Én is a klinikára járok!
Az első babánkat várom 16 hetes vagyok.Sajnos volt egy 20 hetes vetélésem ikrekkel a tavasszal,remélem most minden jó lesz!!! :lol: :lol: :lol:
Én is feküdtem akkor a terhespatólógián,nekem nem volt gáz szerencsére elég volt maga a tudat,hogy én miért vagyok ott! :cry: :cry:
Jövő héten sajnos mennem kell magzatvíz mintavételre szerdán, úgyhogy szorítsatok értem!!!!Köszönöm
Gratulálok a babásoknak!Szeretnénk benneteket követni! :wink: :wink: :wink:
üdv
ancsúr

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
ancsúrka

szia ancsúr!

csatlakozz nyugodtan,üdv közöttünk!sajnálom a vetélést, szörnyű lehetett.de most minden jó lesz :wink: drukk majd szerdán,itt csinálják Szegeden?ki az orvosod?
20140113113746

Sziasztok!!

Zituska!
Örülök, h jobban lettél. Nem ismerem a rendszert, de a női osztályon is vannak terhesek és az sokkal emberibb hely. (jómagam 3 napot töltöttem ott csak, de a patológián 10 percet látogatóként, de soha többet..)
Botinak puszik!!!!!
Ilyen durva lett a vasas?????? áááááááááááááááááááá

Ancsúr!
:D Megsajnáltalak, h egyedül egy topicban :-D Itt nagyon jó a csapat, szuper kedvesek az anyucik. Érezd jól Magad és jó egészséget Nektek. A vetélés borzalmas lehetett, sok erőt neked, biztosan rendben lesz minden!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zituska!
Örülök hogy jól vagy!! Botinak nagyon rossz lehetett nélküled :( Szegény!! Biztosan együtt sírtam volna vele :oops:

Ancsúr!
Üdv közöttünk!!
A magzatvízvétellel biztosan MINDEN rendben lesz!! Szorítunk majd!!
Dolgozol még?
Ha igen,meddig?
Írj magadról 1 kicsit!

Én megint bombázlak titeket Kitti képeivel.
Bocsi ha uncsik vagyunk 8)
Ma belerakatott egy csomó csatot meg gumit a hajába. Szépen kiválasztotta hogy melyiket szeretné és benne is hagyta amíg ki nem vettem a délutáni alváskor.
Itt van 3 kép:

Kép

Kép

Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Gira,
ez az alvás szvsz teljesen alkatfüggő

de sztem egy gyereknek 3 éves koráig kell a déli alvás

Jozsó világlustája, vele nincs baj, 80-90%ban alszik ebéd után

Boldi már nem, még nincs ugye 2 éves, de egyre gyakrabban hagyja ki a déli alvást, vagy ha el is alszik, akkor sokszor fél órát csupán (aztán másnap 3-4et), és amikor nem alszik, este kiállhatatlan

sztem próbálj ragaszkodni az alvához, de ha nem is alszik, legalább feküdkön az ágyában, beszélgessetek, stb...

ja, még annyit akartam,hogy ha Jozsót reggel hagyom aludni (képes 9-10ig is aludni), akkor nem alszik el délben, estleg próbáld reggel időben felébreszteni, hátha segít
Vendég

Sziasztok!

Kinga :) Imádom ezt a kiscsajt :lol: :lol: :lol:

Zituska :) Szegény Boti :( De a legfontosabb, hogy újra otthon vagy és jól meg tudod szeretgetni :D

Ancsúr :) Sajnálom a vetélést, szörnyű lehetett :cry: :cry: :cry: Most miért van szükség amniora? Van választott dokid?

Zsanett :) Húúú, most jutott eszembe, hogy elfelejtettem gratulálni Szandrának a kis Jázminhoz :oops: :oops: :oops: Úgyhogy kicsit megkésve, de minden jót kívánok nekik! :D

Akkor holnap :wink:

KépKép

KépKép
timika

Melinda, Vivi! Boldog névnapot!!

Zituska! Örülök hogy megint otthon vagy!! Megértelek, én ezért mondtam 3. alkalommal már nem tudnám végigcsinálni a hónapokig bent fekvést, gyerekekhez meg én lemenni sem tudnék ha megint nem kelhetnék fel.

Ancsúr! ki csinálja az amniót? Nekem Orsival volt, tényleg nem fáj, de utána pihenj sokat!!

Kérdeztem de v. nem irtátok v. nem vettem észre hogy holnap müsor is lesz-e a Mikuláson, igy mi Orsival végül a Gyerekházba megyünk.

Melinda! ismerös érzés :lol:

Tudja valaki mennyibe kerül a jegy a Pláza elött a cirkuszban? És fent van valahol a müsorkezdés idöpontjai?

Kinga! Én nrm unom, olyan édes kislány!! Tünemény, ez a sok csat meg, aranyos

Norbi ma nem kapott mégsem BG oltást, azt mondták jo ez, de azért 1 évesen megint mutassam meg

Zsuzsu! Nekem ott a nöi osztály sem jött be, ott igaz csak 2 hetet voltam.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

zsuzsu: nekünk azt mondta dokinéni, hogy ha már 4. napja lázas, akkor vigyük el, és akkor kell antibiotikumot írni.

szszkinga: OBI? Láttam terítőket az akciós újságban.

Anett: nekem is felajánlották a Cerazette-et, ez az egyetlen, ami szopi alatt mehet, én úgy tudom. Én nem kértem, szopi alatt semmi ilyesmit, főleg, hogy a másik fórumon, ahová járok, 5 lányból 4-nek csinált valami grimbuszt (vérezgetés, ilyesmi, mind abbahagyták pár hónap után).

micike: Üdv! Gratula! Itt nagyon sok jótanácsot kapsz majd! Orvosügyben én nem tudok mit mondani, nem Szegeden szültem.

ancsúr: neked is üdv és gratula! Írok egy privit…

zituska: örülök, hogy kiengedtek! Vigyázz magatokra!

Télapó, HOLNAP: akkor találkozzunk 10-kor a Játékdzsungel bejáratánál? Rajtam piros dzseki lesz, és vagy a nagydög tesókocsival megyek, vagy kenguruban viszem Dórit, a Pikolo-ban meg Marcsit. Akkor kit figyeljek, ki jön holnap oda 10-re??? Még nem találkoztam senkivel közületek…

Nóra
KépKép KépKép
norus88

[color=blue]Kinga :) Kristóf meglátta a képernyőn Kittit, és mondta, hogy Kikki :lol: :lol: :lol:

Norus :) Mi megyünk, de nem biztos, hogy odaérünk 10-re, majd igyekszünk.[/color]

KépKép

KépKép
timika

Hahó!

Mi is megyünk Norus! :):) Ismertetőjel: Dénesen kék-narancssárga overál és barna, kutyás sál-sapi lesz! :) Ha odaérünk 10-re... :)

Diniszáj:

Dénes főzőcskézett a játék lábosaiban, a mama megkérdezte tőle:
-Déneske, mit főzöl ebédre?
-Vacsorát!
:lol: :lol: :lol:

Egyik este apa beugrott a Lidlbe, mi kint vártuk az autóban. Dénes nézte a Lidl feliratokat, és ezt mondta nekem:
-Sárga Lidi. Nagy Lidi, pici Lidi. Pici Lidi nagy Lidi fia.

Dini szeret elbújni a gardróbszekrényben. Egyik reggel hirtelen kiugrott elém a szekrényből, és egy hatalmasat rikkantott:
-Jó reggelt kisfiam!

Na eldugultam. Holnap Mikulás után majd fényképekkel bombázlak titeket. :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Üdvözlünk köztünk, minden rendben lesz majd a vizsgálattal. Márcsak azért is, mert itt a fórumon, mi egyként szorítunk neked.

Zituska!
Jó, hogy hazaengedtek, pihizzél, most a manócska a legfontosabb.
Amikor nekem kellett befeküdnöm a klinikára, nagyon rossz érzés volt, mert nem úgy váltam el délelőtt a fiamtól ,hogy nem megyek haza. Aztán belegondoltam, hogy még közel két hetet kell ottlennem, kirázott a hideg és nagyon bántott a nagy miatt. Szerencsére Szabika még aznap éjjel megszületett, így "csak" a kötelező egy hetet votunk távol, de az is elég rossz volt.
Aztán olyan jó volt megölelni Zolikát, amikor újra találkoztunk.

Holnap én is megyek, viszem mindkét fiút!

Zsuzsu!
Hogy van Ábel? Meggyógyult?

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!

Mi is megyünk holnap, ha nem baj! :lol:
10-re ott leszünk!Mi egy fekete autóval fogunk érkezni!

Zituska!
Örülök, hogy otthon vagytok!!!
Pihizz sokat!

Most mennem kell, mert apa dolgozik a gépen!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Harmadszorra ülök neki, hogy írjak! :roll: Először elszállt, amit írtam, aztán a csajszi szólt köszbe... talán most el is tudom küldeni!

Jó rég voltam, alig győztem olvasni, annyi mindent írtatok! :D

Először is Jázminnak és anyukájának jó egészséget és sok boldogságot kívánok!!! :lol:

Aztán az új felhasználóknak üdv a fedélzeten! :)

Névnaposoknak sok-sok boldogságot! :)

Kinga: Biztosan unalmas mindig ugyanazt olvasni, de Kitti baba álomszép!!! És ez a frizuraköltemény!!! :lol: Nekünk még egy csat/gumika is elég. :D

Klzsuzsi: Diniszáj nagyon jópofa!!! :lol: Remélem holnap hallhatjuk is! :D

Zituska: Csatlakozom az előttem írókhoz! Nagyon együtt érzek Veled! Kitartást a pici lánynak is!!! Üzenem neki, hogy "Kapaszkodj!!!" :D :D :D Mi is ezt mondogattuk Dorottyának, míg odabent volt, és olyannyira bejött, hogy 42.hétre született! :lol:

Sznannáról nem tudtok valamit? Lehet, hogy Nóriuk is világra jött már?

Holnap úgy néz ki, mi is megyünk, lehet, hogy késünk! :oops: Majd odabent találkozunk! :lol:

Jó éjt!
eszter

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Tök jó lehet a mikulás tali sajnos mi nem tudunk elmenni,mert betegek a kicsik.Nem vészes de folyik az orruk meg köhögnek.Egyenlőre ambroxol nasivin ,mellkenőcs,és flixotid van terítéken.Szerencsénk lesz ha megússzák antibigyó nélkül.Eddig jók vagyunk fél éve volt utoljára gyógyszer.

Bocsi hogy nem olvasok vissza,de az újaknak üdv.
Ancsúr!!

Sajnálom a vetélést én is nagyon féltek hogy elveszítem az ikreket de nyugi minden oké lesz.Pihenj sokat!!

Zituska!!

Te meg főleg!!!!!!!!!!!!KItartás!!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Örülök, hogy befogadtatok engem is:-) olyan jó olvasgatni titeket, meg nézegetni a gyerekeitek fotóit, egytől egyig mind nagyon aranyosak!!! Remélem, hogy jövőre én is küldhetem a sok képet a pici babámról. Írtátok, hogy priviben írtok nekem orvost, azt nagyon megköszönném. Van már pár név a tarsolyomban, majd kitotózom, hogy kihez menjek, de hátha nektek is van negatív ill pozitív tapasztalaotok. Ezért is nagyon jó ez a fórum,mert itt meg lehet ilyeneket is beszélni. Vásárhelyi kórházról van vkinek tapasztalata? vagy felejtős a dolog?

Puszi mindenkinek és várom a priviket:-) :lol:
micike28

Sziasztok!
Én csütörtökön tudok menni mikulást nézni, de jó szórakozást nektek....esetleg ha valaki csütörtökön jön,akkor talizhatunk!!
Üdv az újjaknak!
Szandrának gratula itt is Jázminhoz!! :lol:

Kép
gyanixi

Zsuzsi!
Diniszáj fantasztikus :P :lol: :D

Timi!
Akkor Kristófnak biztosan Kitti az egyik kedvenc kispajtása ha ennyire tudja a nevét :P Adj neki sok-sok puszit a nevünkben!!

Mi onnan leszünk felismerhetők hogy Kittin rózsaszín polár sapi lesz amin cicafülek vannak. Ez a kedvence,van hogy napközben is ez van a fején a lakásban :roll: Olyan mint Dininek a malackás baseball sapi :wink:

Zitacicu!
Mielőbbi jobbulást az ikreknek!!

Mindenkinek köszi a dícséreteket!!

Holnap mennyi lesz a belépő?

szszkinga

Kinga!

Kitti nagyon klasz kis csaj, jók a képek róla. Majd megsúgom Szabinak is. :wink: Bár, nem csapjuk le Kristófról a kezét. :)

Én úgy tudom, hogy délelőtt félárú a belépő a Dzsungelbe, tehát 450Ft/óra.

Niki!
De kár, hogy nem tudtok jönni. Nade, nem úszod meg, jársz te még az én utcámba!

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!

Még egyben vagyunk. Csak mostanában olvasni van erőm, rámtört az álomkór...
Ma voltunk ctg-n, de semmi számottevő eredményt nem mutatott méhtevékenység terén. A hasam lassan ereszkedik, éjszaka volt pár csepp vérecske, doki szerint nyílik a "kiskapu". :)

Apa megálmodta, hogy szerdán szülünk egy kislányt, csütörtökön meg egy kisfiút. :)

Sokat fáj a hasam odalennt, Nórika kevesebbet mozog napközben,de néha beindul. Mostanában inkább a felsőtestét mozgatja, a lábát kevésbé használja, nem tudom ennek van-e valami jelentősége.
Ennyit rólunk.

Az újaknak üdvözletem.

Zituska pihenj sokat, Noéminek még jobb lesz odabennt egy csöppet.

Mindenkinek jó mikulásozást holnapra, szerdára, csütörtökre... kinek mikor érkezik.

Holnap rakok fel pocakos képet, hátha kiolvastok belőle valamit :)

Kép

Kép
sznanna

szszkinga

Sziasztok lányok!
Köszönöm a kedves fogadtatást!
Annyi mindent kérdeztetek,hogy nem is tudom hol kezdjem.
Hát a 11 hetes genetikai UH miatt kell az amnio.Persze nem akkor mérték amikor 11-12 hetes voltam,így nem igazán mérvadó az eredmény,de azért bevállaltam az amniocentézist,mert jobbnak láttam,mint végigizgulni a 9 hónapot.A nyaki bőrredő volt a határértéken2,6mm a többi eredmény nagyon jó!Van választott orvosom nem bíztam a véletlenre ilyen előzmények után,persze akkor is volt dokim,csak közben szült a dokim,így mást kellett választanom a vetélésem után!A doki fogja a mintavételt is csinálni,remélem nem lesz baj!Talán még az idén megtudom az eredményt,mert van közöm finoman szólva ahhoz a helyhez,ahol feldolgozzák a mintát!
Már nem dolgozom 8 hetesen eljöttem,mert- Norusnak ez nem is titok- laborban dolgoztam.
nagyon fogok pihenni a mintavétel után!
Minden kedves anyukának gratulálok a gyönyörű gyermekéhez és jó mikulásozást mindenkinek!
Igyekszem megjegyezni a neveteket!!!! :wink:
ancsúr

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
ancsúrka

Sziasztok!
Nagyon jó volt látni benneteket! A gyerekek mind gyönyörűek! Kisruhás csajsziktól el vagyok bővölve! Lehet, hogy Regire is megpróbálok venni valahol!
Puszi Nektek!

Kép
kajla

Sziasztok!
NAGYON szuper volt ez a " télapózás" !!!
Jó volt veletek találkozni!! Ilyet összehozhatnánk máskor is!!! :P

Kitti úgy elfáradt hogy alig bírtam megebédeltetni. Utána beájult. Kiváncsi vagyok mennyit alszik :lol:

Én nagyon bánom hogy nem vittem fényképezőt :( Biztosan klassz fotókat csináltatok.

Jó pihenést!!

szszkinga

Sziasztok!

Várom a képeket a Mikuláspartyról!!!
20140113113746

Én is :lol:

szszkinga

Halihó!

Gyönyörűek a gyerekek :) MIND!!! De télleg :wink:

Bocsika, hogy nem köszöntünk el mindenkitől, de mire elkészítettem az összes gyereket lement a nap és rohantunk, hogy odaérjünk a bölcsibe ebédre... :lol: Köszi Bibi a segítséget! :wink:
Viust elhajítottuk a bölcsibe, aztán siettünk haza, Zalán már éhen akart veszni :lol:
Később teszek fel képeket!
Most mék....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

hát nekem nemigazán sikerült minden gyerkőt lekapni, mert kereken 3 fele kellett figyelnem :lol: bocsika :oops:
de néhány kép:

Mikulás bácsi
Kép

Bibi Barnija elmélyülten vonatozik :D
Kép

Kitti és Gábor béb :D
Kép

Kristóf épít :D
Kép

Zalán felébredt :D
Kép

Vius csúszik :D
Kép

Vius mászik, Bogi csúszik :D
Kép

ceniko
Szeged

és ilyen szép este a belváros:
Kép Kép

és még a csajaimról 1-1 kép és utána eldugultam :lol:
Kép Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!!!

Én is köszönöm, h találkozhattunk, jó csapat vagyunk, a gyerekek csodaszépek, okosak valamennyien. Kicsit bánt, h keveset tudtam beszélgetni veletek, de féltem szem elől téveszteni rosszcsont gyermekem. "Önzőanyaként" csak a saját fiamról csináltam képet.

Nekem nagyon tetszett a játszóház, szívesen jövünk máskor is. Így hogy délelőtt fél áron van, nem vészes.
Mindenkinek köszönjük az Ábeldicséreteket, nagyon jól esett!!!!!!

A buli után még elsétáltunk a Plázába, bementem a smart pont beváltó helyre. Úgy tünik egy wellness hétvégére költjük majd a pontjainkat

Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Nekünk is nagyon tetszett a játszóház meg a sok kispajtás! :D Aranyosak egytől-egyig! Képek szuperek! Akinek van, rakjon még!!! :lol: Én is hasonlóan érzek, mint Zsuzsi, kár, hogy nem beszélgettünk többet, de én is a csajszi nyomában voltam végig! Nekünk még nagyon szokatlan a társaság, a sok baba! Na majd 1 év múlva, addigra több lehetőségünk lesz játszóterezni meg ismerkedni a többi lurkóval!!! :D

Hosszú alvást, szép délutánt mindenkinek!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Gréti már ébren van, 1,5 órát aludt csak.

Szerintem is mehetnénk gyakrabban :)

Olyan sok képet csináltam, hogy nem tudtam választani melyiket tegyem fel, így sokat (de nem az összeset) feltöltöttem ide:
http://www.gportal.hu/portal/gerbeagre/
Mikulás-parti 2007
A képek minőségéért nem vállalom a felelőséget :) Pláne hogy folyton mozgásban voltak a gyerekek.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kép Kép Kép Kép Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Mi is jól éreztük magunkat, jó volt a tali! :):) A beszélgetések tényleg elég rövidek voltak, de ugyi a gyerkőcök azért nem álltak meg, mert az anyukák dumcsizni szeretnének! :lol: Dénes így is eltűnt a szemem elől 2-3szor... :lol: :lol: :lol:

A babák tényleg gyönyörűek mind, bocsi, hogy nincs mindenkiről kép, de van, akit csak hátulról tudtam lefényképezni, mert állandóan elfutott! :):)

Enikő! A fényképeken eddig nekem nem tűnt fel, hogy Violának micsoda szép, természetes vörös haja van! Hallod, nagyon csini! :):) Zalán meg tiszta te vagy! Édes kis maci! :)

Na itt vannak a képek:

Dénes a Mikulás bácsival:
Kép

Dénes az ajándék szaloncukorral a házban:
Kép

Dorottya, Kristóf és Dénes:
Kép

Barni felháborodott a lesifotós miatt :) :
Kép

Emese Szabija hintázik:
Kép

Nóra Marcsija hintázik:
Kép

Kitti és Gábor:
Kép

Barni, Bibi Zalánnal:
Kép

Kitti és Dini a házban:
Kép

Huncut Dénes:
Kép

folyt.köv., Dénes felébredt és Kisvakondot akar... :lol: Később jövök a többi képpel!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Eszter!
Én is úgy látom, h kicsik még és nem igazán játszanak egymással. Lehet, h kéne egy anyukás-beszélgetős tali?? (gyerkőcök meg apukákkal... :lol: )

Enikő!
Nagyon jók a képek, irigykedem, h van egy "apróságod"!!! :lol: Na meg én is szívesen császkálnék a kivilágított városban....

Bea!

Nagyon jók a képek!!!!!!! Örülök, h van olyan kép, ahol a lányod és a fiam együtt van. Bocsi a sok cd-ért !!!!!!!! Választottam egy képet:

Kép balról: Bea+Gréti+pocaklakókisfiú, Nórus+Marcsi+Dóri, Kl Zsuzsi+Dénes, Zsuzsu+Ábel, Kinga+Kitti, Csibe+Gábor, Bibi+Barnabás, Timika+Kristóf...(remélem jól írtam :oops: :) )

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szerintünk is nagyon jó volt a tali, és benne vagyunk az ismétlésben! :wink:

zsuzsu: a beszélgetési lehetőséget én is keveselltem, de ez a gyerekeinken múlik, őket meg ez nem nagyon érdekli… :) Nagyon jó ötlet volt, hogy feliratoztad a csoportképet, én képtelen vagyok ilyen gyorsan megjegyezni, hogy ki kicsoda élőben. :oops:

Jók a képek, külön köszönet a feliratokért, én nem merek feliratozni, nehogy eltévesszek valakit… :oops:

Bea: köszönjük a képeket! A szaloncukorból volt egy kis vitánk itthon, hogy ebéd előtt már nem esszük meg, de aztán megegyeztünk.

kajla: ruhaügyben megint csak ajánlom a Teszveszt! Nagyon szép, újszerű ruhákat vettem ott Marcsinak pár száz forintért. (Pl. van egy nagyon szép patchwork Next ruhánk, ami boltban 10ezer körül van, a TV-en most láttam 2-3ezer körül én 800-ért vettem…)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Dénes szopizik, addig töltök még fel képeket!

Kitti csúszik:
Kép

Gréti babázik:
Kép

Viola és Dini autóznak:
Kép

Dini megpróbálja ellesni a fortélyokat:
Kép

Dénes és barátja, Dávid:
Kép

Csoportkép, Zsuzsu már felsorolta a résztvevőket, ezen még Kajla is velünk van:
Kép

Kristóf menekülőre fogta :), közben beállt még közénk Dorottya és Eszter:
Kép

Egy sültkrumpli lesz és 2 sajtburger! :)
Kép

Kristóf és Gábor:
Kép

Mosolygós Gábor baba:
Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Még két kép, csak úgy itthonról, ha már benne vagyok a töltésben. :wink:

Kép Kép

Kapunk karácsonyra egy videokamerát, a legközelebbi talira elviszem azt is (ha addig megtanulom, hogy kell vele bánni),

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: