A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Exi: Gratula a melóhoz! Ügyes vagy!!

Mikulás: Én már semmit nem értek.

Nórus: Én a Kárász utca-Dugó tér sarkán lévő újságosnál vettem.

Kinga: Kitti gyönyörűséges mint mindig!

Betegeknek gyors gyógyulást!

Voltunk dokinál! Méhszáj teljesen zárt, pedig fájdogál a hasam és hülyére idegeskedtem magam miatta. Baba szépen fejlődik, és minden kétséget kizáróan kisfiú :) Úgyhogy most már tényleg elhiszem :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Hátha olvassa helybeli vagy környékbeli:

HOLNAP-CSÜTÖRTÖKÖN 15:30-TÓL A DOMASZÉKI ÓVÓDÁBAN RINGATÓ FOGLALKOZÁS MAJD BABA-MAMA KLUB LESZ.

mi sajna nem mehetünk, de mindenkinek kellemes időtöltést!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Bea! Szuper, h minden okés:)))))

Enikő! Menzesz:(. Kiskoma nagyon szépen fejlődik, grat:))

Karmen! Sztem gáz a Pick ovi sajnos:(((. Elszaladt velük a ló, nem ajánlom egyáltalán. Fizetni kell ugye napidíjat (dolgozóként "csak" 140 Ft, nem Pick dolgozóként ! 280 Ft - az ebéden felül persze ), ezért cserébe 28-33 fős csoportok, 1 főállású óvónő van csak a csoportokkal és 1 fél állású közhasznú, aki ebédkor megy és évente változika személye (ugyanis úgy spórol az ovi, h a munkaügyi központ által küldött és fizetett óvónőt alkalmazza napi 4 órában, de őt csak 1 évig lehet alkalmazni, így minden évben új banya van, és kiszámíthatatlan, h ki az). Most hová jár Orsi? Mórahalomra ugye? Ott 1 ovi van? Nem akarod otthagyni oviba, ha mész dolgozni?

Csibe78! Mi ismerjük egymást:))). Összerakod, h honnan? ;). Szép a nagyfiatok, sokat nőtt nyár óta:)

Hefe! Hú, nem sok ez a napi 20 szopi? Azért ennyiszer csak nem éhes:))). Minden elismerésem, én hülyét kapnék:)). Pedig én elég gyakran szoptatok és rendszer nélkül, általában 2-3 óránként, de ez a félóránként azért durva:)

Hadd dicsekedjek, Abigél 2 hete hasról hátra fordult, és néhány napja forog mindkét irányba. Azért furcsa nekem, mert a nagyok nem forogtak szinte egyáltalán. Először ültek, majd másztak, a kúszás és a forgás kimaradt.
Ma nem volt ovi a nagyoknak (fénycsöveket cseréltek) , egész nap csavarogtunk, a testvéreméknél töltöttük az egész délelőttöt, nagyot játszottak, kirakóztunk sokat, mi pedig beszélgettünk végre, majd Mamáztunk is:). Sajna már nem akarnak délután aludni, mióta nincs cumi alváshoz, pedig de jó lenne 7végén az a kis szusszanásnyi idő nekünk...
Szép estét!
Angi
angiszeged

Hali.

Bibi, szép méretek!
Peti öcsémmel van, napközben ugyanúgy dédizik napközben, mint eddig.

Enikő, jó, hogy megkapta Zalán a szurit. Nálunk sztornó még egy ideig, mivel Petinek ugyanúgy piros a torka, nem nagyon használt a "lótabletta", jövő héten kontroll, aztán meglátjuk.

Niki, eddigi hallomásaim alapján a mensi nem feltétlen szopifüggő, habár tankönyv szerint van köze hozzá, de nem mindenkinél van így.
A Sole jó hely, ha minden OK a próbaidő alatt, akkor biztos hely is.

Hefe, nem! Ennél jobb helyen nem is lehetne.
Ismerős az érzés, amiről írsz, nálam a 41. hét volt a "gyerekválasztó".
Javulást neked és a lányodnak. Ahogy írtam, nálunk a helyzet változatlan, ráadásul ma Peti nem aludt napközben, így már fél kilenc táján kidőlt.

Csibe, létezik valami "színtelenítő" por, azt hiszem, Ibéria márkában láttam eddig.

Norus, eddig is ez volt a terv, hogy elsődlegesen munkát keresek, és aztán szülök, csak később Petitesót.

Zitaa, ma kezdtem! ;)

Klzsuzsi, nem orvosvédés gyanánt, de nekem van egy ismerősöm, természetes úton szült egy gyönyörű kislányt, toxémiásan. Semmi baja sincs a gyereknek, de tényleg semmi, voltak vele azt hiszem egy helyen, ahol "kivizsgálták". És valljuk be, maga a tény, hogy valakit császároznak, még nem feltétlenül javít a helyzeten, persze gyorsabb, mint a hüvelyi út, de a problémák nagy része nem attól keletkezik, hogy a szülés módja mi volt...szerintem az már odabent eldől.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Megint egy kérdés: hol lehetne nem túl drágán kifejezetten báli ruhát venni vagy kölcsönözni Szegeden? Igaz, hogy februárra kell, de nem akarom az utolsó pillanatra hagyni! Életem első bálja lenne, még nem biztos, hogy megyünk!
Esetleg "elfekvőben" valakinek nincs egy eladó? Hátha vannak itt nagy bálba járók...ki tudja :wink:

Még mindig él a kérésem a Broncho-Waxom porra vonatkozóan. Nincs senkinek??????űKöszi

Kép
kajla

Kajla!
Nekem van egy nagyon szép rucim ( ha megtalálom). Max 162 cm magas és kb 56 kg-on csinos. Szívesen kölcsönadom ha jók a méretek.
Ha érdekelnek a részletek priviben megdumáljuk.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Estét!

Angi: Köszi :D , Abigél mekkora már??? Én kb 3 óránként szoptatok, de van hogy picit gakrabban, de időm se lenne fél óránként, mert akkor a többi gyerekkel mi lesz?? Csak az, hogy reggelente elviszem őket oviba+bolt, eleve egy-másfél órás program :roll: Neked még nem jött meg? Nekem most először, de nagyon fájt a hasam tegnap... lehet hogy az ideg is rátett egy lapáttal... :roll: :(

Kajla: Nekem nincs ilyen por sajna, bálirucim sincs de méretbeli különbség is lenne közöttünk én xxxxxxxxxl-ben nyomom 8)

Exi: Eleve a magasvérnyomás már ok a császárra, a többi még tetőzi (rossz lepényi keringés, kis súlyú magzat..stb). Bár én rohadtul nem akartam császárral szülni, szal nekem attól halálfélelmem van, hogy ébren felvágják a hasamat :shock: :( Amúgy sztem a toxémia következménye mindez, viszont érzem (anyai 6. megérzés) hogy ha akár 1 héttel előbb születik, akkor nem lenne ilyen problémánk....ugyanis akkor még a májfunkcióim jók voltak és nem "mérgeztük" egymást a gyerekkel...csak utána :cry: :cry: :cry: :cry:

Zitaa: www.solampa.hu -ról rendeltem, de asszem már megszűnt az üzlet :roll: És igen mi minden éjjel használjuk, és imádom :D

Csibe: Nincs rá garancia, hogy ha megint összefutunk megismerlek :oops: , (remek memóriámnak köszönhetően) úgyhogy szólj rám egész nyugodtan :wink:

Zsuzsi: Én így gondolom, hogy legalább tudjuk mi a baj. Csak találjuk meg azt a gyógyszert ami segít rajta!!!!

Jóéjt

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Helló!

Exi! Grat a munkához! :) Tegnap elfelejtettem írni, szita az agyam!
És igazad van, problémák lehetnek így is, úgy is, akárhogy szül az ember, és lehet minden oké is, de ha már van valami baj, akkor jó lenne ha tájékoztatnának a lehetőségekről, pl. arról, hogy a császár előnyösebb lenne!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Hali mindenkinek!
Ha lehet mi is mennénk jövőhéten a játékdzsungelba!Nekünk mindegy melyik nap!Ha kedd akkor lehet Gerit is viszem,ha szerda akkor nem mert úszni megy az ovival!

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!!!

Keresek tesóbabakocsit nincs véletlenül valakinek? Olyat kersünk ahol a nagyobbik ül elöl. Egy barátnőmnek kellene!!!

Nekünk meg van egy eladó tesófellépőnk Kiddy Board márkájú. Babakocsira csatlakoztatható, nagyobbik tesó fel tud rá állni 20 kilót bír! Nem merem használni Viussal :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Bocs, hogy már megint én rakok fel képet,de olyan cukin trónol a kádban, meg kell mutassam! Kép
20140113113746

Niki,
sztem ez alkatfüggő

Jozsónál nekem 11 hósan, Boldinál pedig 18 hósan volt először (Boldi többet cicizett ugye)

hallottam én is olyat, akinek egyből visszaállt full szoptatás mellett

és ha meg is jön, ne várj rendszert amíg szoptatsz

de az is teljesen normális, hogy egyáltalán nem jön meg, amíg keveset is de szoptatsz
Vendég

Sziasztok!

Angi!
Fogalmam sincs... :oops:
A képet pedig nem látom rendesen, így az arcodat se tudom megnézni, pedig az arcmemóriám jó! :wink:
Rakj egy képet, amin jól látlak, de ha elárulod, úgyis jó!!! :lol:

Exi!
Köszi a segítséget!
nem is gratuláltam a munkához!!!! :wink:

Enikő!
Jó, majd rádszólok.
Pedig már mi is találkoztunk személyesen!!! :wink:
Csak akkor még pocakos voltam!

Szép napot!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zita!
Mi a sólámpánkat a Micimackó bababolttal szemben lévő gyógyászati segédeszközös boltban vettük.
Teljesen tökéletes és szerintem megbízható.

Anett!
Viccelsz??? Akár 100 képet is felrakhatsz naponta :wink: Szerintem senki sem bánná!!! :P
Tündéri kiscsajod van!!

szszkinga

Én is rakok fel egy teg nap esti képet :P
Kép

szszkinga

Muszáj volt visszajönnöm...

Angi!
Leesett!!!!!! :lol:
A férjeink kolegák, ugye??????
Addig agyaltam, míg eszembe jutott!!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Füstjel a "káoszból": a hétvégén már az új házban alszunk!!! :D
Eljött végre a mi időnk is!! :lol: :lol:
Hulla vagyok, ha kicsit rendbeszedtük magunkat, és lesz netünk is,ismét csatlakozom teljes gőzzel, ha még emlékszik ránk vki egyáltalán. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Csibe! Igen:)

Melinda! Gratula, nem tudtam, h nem laktok még ott, szuper, majd tehetnél fel képeket a kégliről, kíváncsi lennék!

Enikő! Bibi 3hósan 6kiló volt, nem egy hízóbajnok ő sem, mint a tesói, vigyáznak az alakjukra mind:D. Most nem tudom, kölcsönadtam a mérlegemet, majd 18-án megyünk a köv szurira, ott majd lemérem.
Menzeszem Bogival 7hósan jött meg, most remélem mégkésőbb:D
angiszeged

Szszkinga!
160cm és kb.60kiló vagyok! Majd lefogyok .... :wink:
Írok privit!

Kép
kajla

Mikulás: konkrétum: kedd (2007. 12.04.) 10 órára megbeszéltük easabo-val, csatlakozzatok! :wink: Találkozzunk a bejáratnál. (Szerda nekünk nem jó, ő foglalkozást tart, én oltásra meg méretőzni viszem Dórit.)

ceniko: nekünk van, de még használjuk. :lol: Viccen kívül: a Rókusi krt.-i bababizományiban szokott lenni 30 ezer körül.

Forgás: Marcsi se forgott semerre, és egyelőre Dóri se, nekem már az lenne a furcsa, ha forogna. :D

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Akadt egy kis problémám. Meddig kell délután aludnia egy gyereknek? Úgy értem hány éves koráig? Réka az elmúlt pár hétben nem tud elaludni délután. Az ügyet még bonyolítja, hogy reggel fél 9 körül ébred, aztán értelemszerű, hogy 1-2 körül nem álmos. De este is húzza 10-ig az elalvást. Szórakoztatja magát az ágyban. Mit csináljak? Nekem nem igazán jó ez a napirend, és később neki se lesz jó, ha óvodás lesz :roll: Az a baj, hogy ébreszthetetlen típus. Van, hogy ha ébresztem még válaszol is a kérdéseimre, de édesdeden alszik tovább. Tök tanácstalan vagyok :roll:
Vendég

Anett! Tényleg nagyon jo ez a fotó! És a kádatok is nagyon tetszik!

Angi! köszi hogy leirtad, én sajnáltam hogy Orsi nem oda fog mégsem járni, de ezeket nemt udtam. Nekem a kollegáim ugye praktikusságbol oda iratták a gyerekeket és nagyon dicsérték. Amikor én bementem nekem is nagyon tetszett, de ezeket már nem tudom akkor elmondták-e én akkor ugysem tudtam még másutt hogyan szokás. Igen, itt Morára jár és Nori még felajánlotta ha visszamegyek dolgozni (amire sok esély nincs hogy lesz helyem) akkor hazahozza Orsit ne hozzam be Szegedre ha megszokott itt. Igy élni fogok ezzel valoszinü, de Norbin nagyon gondolkoztam hogy eleve már a Pick-be iratom. Itt csak 24-en vannak és erre van 2 óvonéni meg 1 dada. És szerencsére ez marad velük végig.

Exi! gratulálok az álláshoz!

Gira! szerintem addig amig a gyereknek jolesik. Orsi néha probálkozott hogy nem akar du. aludni de késöbb mindig kidölt én meg nem akartam hogy akkor már 5-6kor aludjon el mert ök 8kor fekszenek akkor meg nem lett volna álmos. Igy mivel estig ö még nem birja ki én igenis eröltettem hogy le kell feküdni. MOndtam aludni nem kell, de csukott szemmel kell pihenni, Persze igy mindig el is aludt aztán. Este ugy oldottuk meg hogy teljes sötétséget csinálunk (most már ö is kéri kapcsoljuk le mindenhol a fényt) igy nem tud a sötltben sokáig bohockodni elálmosodik hamar.

Mi kedden a Gyerekházba akarunk menni, Hollo szinház lesz, oda nem jön senki?? Játékdzsungelben csak Mikukás bácsi lesz v. valami müsor, program is?

Én is azt hittem szopifüggö a menszi. Én igy hallottam és amikor Orsit kezdtem elválasztani 14 hósan akkor jött meg. Akinek hamarabb azt hittem hogy azért mert a baba keveset szopizik. Hát remélem Norbival még kihuzzuk mert nekem endo akkor hamar visszajön megint utána.

Kinga! Kitti annyira édes mindig:) Nekem meg irtóra tetszik az a piros kis arcocska!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Norus!
Rókusi krt.-on hol van pontosan a bababizományi?Melyik részén?
Én arra nem is tudtam,hogy van..

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Jaj,naggyyon édesek a gyerekek!!Mindegyik!:)

E.

szilde
Szeged

Délutáni alvás: szerintem nincs olyan, hogy meddig kell. Hány felnőtt alszik rendszeresen ebéd után, ha megteheti! :wink: Sok ovis gyerek az oviban alszik délután, de hétvégén nem. Marcsi általában alszik, de van, hogy nem hajlandó, és jól bírja estig, nem nyűgösebb, mint álatlában.
gira, szerintem a napirendet ne variáld csak az ovi miatt, majd ha ovis lesz, megszokja azt, nyilván akkor nem alhat majd fél9-ig reggel és a kis idegrendszere is jobban le lesz terhelve a sok új dologgal, hátha lefárad délre és alszik a többiekkel együtt.

Nekem Dórival van bajom, ő nem nagyon alszik napközben. Ma délelőtt félórát aludt az autóban, 2-kor elaltattam kint a babakocsiban, de már itt kínlódik a kezemben :( , tömködöm a cumit a szájába, hogy nehogy felébressze Marcsit, és ez általában így megy minden nap. Később se alszik, 6-7 felé teljesen kidől, nem csoda.

szilde: A bababizományi, amiről írtam, régen a Csongrádin volt (Bambino bababolt, sokmindent vettünk náluk, amikor Marcsi született, nagyon jó áraik voltak az új dolgokra is), aztán nyitottak egy másik üzletet a Rókusin, aztán csak ezt tartották meg, és itt csak használt motyók vannak (legalábbis múltkor, amikor tesókocsi ügyben ott jártam, csak az volt). Ha a Tesco Csongrádi sgt. felé eső sarka magasságában átmész a Rókusi krt. másik oldalára a lámpánál, jobb kéz felől kezdődik egy ötös panelsor, ebben a 2. vagy 3. üzlethelyiség, egy virágos mellett, ha jól emlékszem. A Lengyel utcán is van egy bizományi, ott is sok kocsi van.

Ma délelőtt voltunk a zenés játszóházban az Odúban, elkezdtek fejlesztős könyveket árulni, nagyon jók, érdemes elmenni megnézni a kínálatot.

Hány hónapos kortól lehet a kengurut arccal a mentiránynak használni?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kinga,Anett!
Nagyon édik a kiscsajok!

Kinga!
Küldtem privit!

Kép
Kép
zsanett26

Norus!

Köszi!Sejtem,hol van.Jó tudni.:)

Edit

szilde
Szeged

Nem tudom emlékeztek-e még Szandrára a barártnőmre!
Elfolyt a magzatvize bennt van a klinikán!
Majd még tudósitok!!!

Kép
Kép
zsanett26

Szilde! Bizományit árulnak, vesznek a Mikka Makkában is, amit irtam itt nemrég.

Zsanett! Én nem emlékszem rá de nagyon drukkolok akkor most nekik!

Nórus! hol van az Odú? Programjai fent vannak a neten?

Zita! Én is kerestem már ahol Enikö vette de régen megszünt az oldal.:(

Melinda! Jaj de szuper. Képeket majd küldesz nekem?

Kép

Kép

Karmen
karmen

MA ESTE 19.52-KOR KATONA JÁZMIN MEGSZÜLETETT!! :D :D :D :D

3490GR ÉS 51CM
Szandra és Jázmin is jól vannak!!!!

Kép
Kép
zsanett26

Isten hozta Jázmint a Földön! :D

karmen: az Odú a Gáspár Zoltán utca ovi épületében van. Alapvetően egy korai fejlesztő (Enikő Violája is ide jár), de van egy mindenki számára nyitott, ingyenes játszóházuk minden hétfőn és pénteken 9-12-ig, ahol időnként van zenés-táncos foglalkozás. Azt nem tudom, vannak -e a neten, de majd jön Enikő, és megírja. :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Szandrának sok Gratuláció, Jázminnak meg legalább 100 boldog évet kívánok :D

Itt van egy ma esti séta utáni piros arcú kép:
Kép

szszkinga

Kinga!
deédi Kitti!
ez a szekrény mikor került oda? :?: legutóbb nem volt ott, asszem rég voltunk nálatok :lol:
Vendég

Sziasztok!

Angi: Nagyon ügyes Abigél :)

Szandrának gratula a kicsi lányhoz!

Anett, Kinga: Csudahelyesek a csajok!

Szilde: Hogy tetszik Hannának az ovi?

Zituskáról mi hír? Hazamehet már?

Kismamatársak, hogy vagytok? :)

Elkészült az Adventi zsákod cucc Grétinek. Nagyon tetszik neki, és rettentő élvezi :) Minden zsákocskában van 1 db. puzzle darab, amiből pont karácsonyra fog összeállni a kép (Shrekes), csatok, hajgumik vannak még egyes zsákokban, vagy aszaltgyümik.

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

SZIASZTOK!

KÖSZÖNJÜK A DÍCSÉRŐ SZAVAKAT!

SZANDRÁNAK GRATULÁLOK,SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKIK. (EMLÉKSZEM RÁ,A JÁZMIN NÉV MIATT,ÉN IS AZT AKARTAM AZ ELEJÉN MÁLNUSNAK,DE A TÖBBSÉG LEGYŐZÖTT)
20140113113746

Bea!
Nagyon klassz továbbra is az adventi naptár!Gréti nem hintáztatja a zsákokat?:)

Hanna szeret oviba menni.Már kötődik az óvónénikhez.
Sajnos viszont sokat beteg:4 nap ovi aztán 5 nap betegség.
Remélem ez hamarosan megváltozik,ha beedződik az immunrendszere.

Örülök,hogy nálad minden ok a méhszájaddal.Akkor csak nagyon együttérző voltál?:):(
Nekem is görcsölget a hasam,hol jobban hol kevésbé.MagneB6-ot szedem.Ha kimarad megérzem.
Férjem hozott azért Magnesium Citricit is.
Doki pihentet.

A bébi aktiv.Mocorog,úszkál,aranyos.Várom,hogy lássam UH-on.ÉÉÉs persze megtudjam őkelme fiú v. lányka.

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!!

Ági!
Gratu a munkához majd mesélj milyen és Peti hogy viseli a hiányod!!

Bea!
Nagyon ügyi vagy!! Irigylem az ügyességed!!! Grétinek vidám nyitogatást, kisfiúcskádnak egészséges növekedést! Szülésznőt választasz???

Zsanett!
A barátnődnek és családjának jó egészséget boldog napokat kívánunk!

Melinda!
Naná, h emlékszünk! :lol: :lol: Akkor tali a jövő héten. csüt-péntek???

Kismamik!
Hogy vagytok??????????????????????

Csajok!
Antibiót mikor kell adni? Azt mondta tegnap a dokink, h ha lázas kezdjük el. Tegnap 37,5 a hője, panadolt kapott+rhinatiol köptetőt. Felsőlégúti hurut. Orrszívás megy, bár utálja. Fél a porszívótól.

A másik kérdésem: Ti mit játszotok a kicsikkel? Ábel egész nap rajtam lóg -lehet, h a megfázás, de a szemfog is bejátszhat-, bármit próbálok játszani vele, mindent a szájába töm. Ömlik a nyála, hisztizik..........néha az érzem csődöt mondtam, mint anya.....

Kinga!

"csak" Neked: :D :D

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Zsuzsu!
Képzeld tegnap találkoztam a Kerekesné Csillával a Corába! :lol:
Mondtam neki, hogy irjon be a naptárába! Tök aranyos volt, örült nekünk. :wink:

Amugy megvagyok, Magnézium Citricit már én is szedem egy ideje.
Még csak gyengén érzem a baba mozgását, főleg esténként. :wink:
18-án megyek a 20 hetesre, már nagyon várom, hátha megtudjuk a nemét. :wink: Márkot megtudták ilyenkor mondani. :lol:
Márk tegnap ment bölcsibe 2 hét betegeskedés után, voltak összesen 3-an. :cry:
Várják a télapót, egyfolytában télapós, karácsonyos dalokat énekel! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zsuzsu!
Jobbulást Ábelnak!!!!!!!!!
Én azt játszom Kittivel amit szeretne. Legtöbbször elvan magában,csak azt igényli hogy a szobában legyek. Ha kéri,rajzolok neki,együtt építünk,összerakunk,"homoktortát" csinálunk a szőnyegen. Amikor jön a foga ( most jön a 16. ) akkor ő is sokkal anyásabb. Többször igényli hogy felvegyem vagy az ölembe üljön.

Kismamik!
Örülök hogy jól vagytok :D Nálunk párom elkezdte emlegetni a 2. gyereket,de azt mondta hogy kb amikor Kitti 3 éves lesz,akkor kellene. Majd meglátjuk :wink:

Bea!
SZUPER az Adventi zsákos-tartód!!! Jövőre már én is csinálok Kittinek.

Láttátok hogy totál fel van díszítve a Kárász utca és megnyitottak az árúsok? Tegnap osztogattak programfüzetet ami Dec. 24-ig tartalmazza a programokat.

Szerintetek hol tudok venni klassz,de nem extra drága Karácsonyos terítőt kerek és ovális asztalra?
Asszem lassan kidekorálom Karácsonyosba a lakást :P

Bocsi ha valamihez nem szóltam hozzá,de mennem kell pizzát sütni. Az lesz ma az ebéd.

szszkinga

Hali.

Gira, szerintem az ilyen, hogy kell, hát nem igazán jó módszer. Egyszerűen van olyan gyerek, aki délután nem alszik. Szerintem óvis korára Peti sem fog, most is két órát alszik ebéd után (ami nálunk fél kettő körül van) két-két és fél órát úgy, hogy reggel hét táján ébred és fél tíz körül alszik el. Persze tény, hogy nem a legjobb, de mit lehet tenni? :?

Kármen, nálunk is sötétség van alváskor, este behúzom a sötétítőt, és ha nappal alszik, akkor is ez van itthon is és a dédiéknél is.
Én nem hiszem, hogy konkrétan a szegedi Odúnak van honlapja, nekem anno a védőnő adott egy papírt, hogy létezik ez a lehetőség.

Norus, szerintem akkor célszerű menetiránynak tenni a babát a kenguruba, ha már ül, mert azért abban a pozícióban már nem tudod annyira tartani a sejhaját. Mondjuk én végig magamnak fordítva hordtam, mert nem szerette Peti, hogy az arcába fúj a szél, meg őszintén megvallva, nekem is kényelmesebb volt.

Zsanett, jó gyors szülése volt a barátnődnek. Jó egészséget nekik!

Bea, szupi ez az adventi "naptár". Nálunk hagyományos csokis van. Elő is keresem mindjárt, hogy nekiálljon a fiatal úr.

Zsuzsu, köszike. Egyelőre jó, de két hét múlva lesz élesmenet, akkor megy el a kolléganő, akit én váltok. Peti jól elvan nélkülem, érdekes módon inkább az öcsém után hisztizik, ha otthagyja a dédimamánál. Persze, ha a déditata is ott van, akkor ez sincs. :o Egyéb nincs, ugyanolyan jókedvű, jóétvágyú. ;)
Antibio popsiban mért 38,5 körüli, fölötti értéknél.
Ábelnek javulást.

Kinga, mi még nem láttuk, de mára be van tervezve az uzsi utáni városlátogatás, akkor már sötétedik, remélem, ki lesz világítva a Kárász utca, mire mi odaérünk.

Ági és
KépKép
exdeus

Csajok!

Szedett vki fogamzásgátlót szopi alatt?Cerazett asszem a neve.Volt vmi mellékhatása???
20140113113746

Zsuzsu, Kinga!
Honnan valósi ez a body? Tök ari! :)
Délutáni alvásról pedig csak annyit: az én fiam gyakorlatilag 2 hónapos kora óta nem alszik napközben. Ha nagyon nagy gáz van, bebóbiskol a cicin egy kicsit, és csókolom. Ha nem viszem el sétálni, vagy nem kocsikázunk egyet a városban, az egész napot kihúzza ébren. (Ezek viszont tuti altató módszerek) Szóval szerintem ez is azt bizonyítja, hogy a gyerek nem a szakirodalom szerint működik. :)

Kép
tita80

Sziasztok!
Mi kedden tudunk menni télapózni,mert akkor lesz kocsim.
Ki jön még kedden?
Jóccakát mindenkinek!!

szszkinga

Sziasztok!!!

Melinda, Vivien!!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL!! :D

Kinga!
Köszi! Nincs láza, csak eléggé köhög, na meg orrszívás. Komoly üvöltést levág, de muszáj szívni a nózit.
Ábel csupa olyan játékot akar, ami veszélyes. Pld. felmászik az ülőgarnitúra támlájára, kapcsolgatja a kondigép kijelzőjét......
Én mennék kedden 10 óra körül Mikulásnézőbe ha meggyógyul addigra. (szerdán Bp-re megyünk, így az kilőve)

Tita!
Én itt vettem: http://www.babyfun.biz/ épp arra jártunk, megtetszett. Az autósülést is ebben a diszkontban vettünk, igaz még februárban.
Ábel este 20:30-tól reggel 6-ig alszik, majd 8-9 körül elalszik 1-2 órára. Ebéd után is alszik ugyanennyit. Amikor ébren van akkor szaladgál. Lehet, h nagyon kifárad, emiatt alszik Ő. :)

Ági!
Milyenek a munkatársak? Főnök?? Maga a munka tetszik?? És a fizu?? Valahogy azt hittem az öcséd tanul. Jó neked, h van bébiszittered :lol:
Rég láttunk Petiképet!!!!!

Anett!
Én nem szedtem gyogyit. Van egy Cerazettes topic, a fogamzás címszó alatt.

A.T.Zita!
Csillát nagyon szeretem, pár hete én is reménykedtem, h hamarosan hívhatom. Kívánom Nektek a legjobb "együttműködést"! :lol:
Tegyél lécci képet Márkról! Annyira édesek, ahogy csillogó szemekkel rácsodálkoznak a világra! :lol:
Mi a 21. héten voltunk genetikai Uh-n, akkor mutatta meg a doki Ábi fütyijét :oops: :lol:
Jó egészséget nektek!!!!!!!

Melinda!
Írok pü-t!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, de szeretnék hozzátpk csatlakozni, már ha engeditek:-) Pár napja csináltam egy tesztet,ami kétcsíkos lett. Lassan el kellene mennem orvoshoz, de nem tudom eldönteni, hogy merre induljak. Tudnátok nekem tanácsot adni? Látom, hogy itt már sokatoknak van egy vagy két kisbabája, így biztosan tudtok nekem tanácsolni vmi jó dokit. Most épp egy Vásárhelyi doktornőt javasoltak nekem, dehát csak jobb lenne itt Szegeden vki.
Köszönöm a segítségeteket előre is.

Egy új csapattag:-)
micike28

Hali.

Micike, szívből gratulálok a kétcsíkos teszthez. Szerintem először nem érdemes privátilag menni, mert ugye nem biztos, hogy neked szimpi az, aki nekem pl. :wink:
Szvsz először menj el a klinikai ambuláns rendelésre, hogy megerősítsék, hogy minden OK, aztán gondolkodj el, hogy kit választassz dokinak.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok Csajok! :D

Köszönöm az aggódást és a drukkokat, ideértek, szerencsére jól vagyunk, és azon vagyunk, hogy Noncsi még minimum jan 20-ig bent maradjon.! :D :D

Pénteken hazaengedtek végre!! A terhes patologiáról meg inkább nem írok semmit, remélem ez volt ott az ucsó látogatásom... :evil:
Pihengetek, szednem kell a Mg-ot, meg a seduxent, nyugis vagyok, pláne, hogy végre megint a kisfiam közelében lehetek! Az Ő hiánya viselt meg a legjobban!

Bocsánat, hogy nem reagálok személyszerint, nem nagyon tudok visszaolvasni. :oops:

Melinda :) Vivien :) Nagyon boldog névnapot kívánok!!! :D

Sajnos mikulásbuli storno, Párom nem enged már vezetni, meg nem is merek Botival egyedül elindulni.. Majd jövőre, akkor már Noncsit is visszük! :wink:

Sok puszi Nektek!!!!

Kép
Kép
zituska28

Melinda,Vivien!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!

Zituska!
Örülök hogy jól vagytok!! Vigyázz nagyon magadra és Noncsira!

Micike!
Üdv köztünk!! Gartula a 2 csíkhoz!!!

szszkinga

Sziasztok!

Jó, akkor legyen a Mikulás buli kedden. Vagyis akkor mi is akkor megyünk :)

Melindákat, Vivieneket Isten éltesse!

Zituska: Örülök, hogy végre otthon vagy, pihenj sokat!

Micike: Gratula a 2 csíkhoz! Üdv. itt.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: