Hali.
Gira, szerintem az ilyen, hogy kell, hát nem igazán jó módszer. Egyszerűen van olyan gyerek, aki délután nem alszik. Szerintem óvis korára Peti sem fog, most is két órát alszik ebéd után (ami nálunk fél kettő körül van) két-két és fél órát úgy, hogy reggel hét táján ébred és fél tíz körül alszik el. Persze tény, hogy nem a legjobb, de mit lehet tenni?
Kármen, nálunk is sötétség van alváskor, este behúzom a sötétítőt, és ha nappal alszik, akkor is ez van itthon is és a dédiéknél is.
Én nem hiszem, hogy konkrétan a szegedi Odúnak van honlapja, nekem anno a védőnő adott egy papírt, hogy létezik ez a lehetőség.
Norus, szerintem akkor célszerű menetiránynak tenni a babát a kenguruba, ha már ül, mert azért abban a pozícióban már nem tudod annyira tartani a sejhaját. Mondjuk én végig magamnak fordítva hordtam, mert nem szerette Peti, hogy az arcába fúj a szél, meg őszintén megvallva, nekem is kényelmesebb volt.
Zsanett, jó gyors szülése volt a barátnődnek. Jó egészséget nekik!
Bea, szupi ez az adventi "naptár". Nálunk hagyományos csokis van. Elő is keresem mindjárt, hogy nekiálljon a fiatal úr.
Zsuzsu, köszike. Egyelőre jó, de két hét múlva lesz élesmenet, akkor megy el a kolléganő, akit én váltok. Peti jól elvan nélkülem, érdekes módon inkább az öcsém után hisztizik, ha otthagyja a dédimamánál. Persze, ha a déditata is ott van, akkor ez sincs.

Egyéb nincs, ugyanolyan jókedvű, jóétvágyú.
Antibio popsiban mért 38,5 körüli, fölötti értéknél.
Ábelnek javulást.
Kinga, mi még nem láttuk, de mára be van tervezve az uzsi utáni városlátogatás, akkor már sötétedik, remélem, ki lesz világítva a Kárász utca, mire mi odaérünk.