Bea: Nagyon szép ez az izé amit csináltál. Hogy készült, én is akajok ilyet csinálni a gyerekekkel!!! MOST! Hol vetted hozzá a cuccokat és mik kellettek hozzá?
Bibi: Isten éltesse Barnusodat, gyönyörű gyermek
Mi megjártuk a neurológiát (8-ra mentünk, 12 után pár percel jöttünk el) megcsinálták az EEG-ét mivel nagyon álmos volt Viola, tök jól együttműködött, ezért nem kellett altatni hála az égnek. De sajnos beigazolódott az orvosunk gyanúja Viola epilepsziás
Valószínűsíti a professzor úr, hogy ez miatt késik a fejlődése is, mint a beszéd mind a motoros... Ha hat a gyógyszer fejlődési ugrás várható nála. Ha nem, akkor kapunk másik gyógyszert. December 4.-én megyünk a genetikai központba kromoszóma vizsgálatra és dec végén újra EEG meg vérvétel!
Hja és mondta, hogy elég sok terhességi toxémiás várandósságból, vagy korábban született gyerekeknél sokféle neurológiai panasz várható. És kérdezte, hogy nekem erről nem szólsz a szülészorvosom? És én mondtam hogy nem. Meg aszonta nem nagyon szabadott volna hüvelyen szülni, alapból császározni kellett volna már a magas vérnyomásra való tekintettel is, hát még az elégtelen lepényi keringés miatt is..és az egy intő jel volt a sok közül, hogy nagyon kicsi volt a lepény...
Kérdeztem, hogy kinőheti-e és mondta, hogy egyelőre ne azon agyaljunk, h kinőheti-e, hanem, hogy találjunk olyan gyógyszert, amire reagál a szervezete amitől megszűnnek a rohamok.
A 20 perces EEG alatt vagy 3 rohama volt
Bocs most ennyi, megyek összerámolok,az egész délelőttünk elment, és szalad a lakás....