A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Zituska!
Tényleg szép a pocid. Annak idején én is mindig keményedtem, kb. 20. héttől szedtem a MagneB6-ot, a végén már 3X2-t, annyit lehet egy nap. Nekem is mondta a doki, hogy pihenjek. Egy majd kétéves örökmozgó mellett nem sokat lehetett. De azért kihúztam a terhesség végéig.

Szerintem már ne ülőfürdőzzél, nehogy elkapj valami fertőzést. (Nem azért, mert otthon a fürdőszobádban baciözön van). Jobb ilyenkor már zuhanyozni, fő az elővigyázatosság.

Mikulásnéző!
Ha nem gond nektek, akkor kedden menjünk, de ha ez csak miattam történne, akkor menjetek szerdán. Jó lett volna megismerkedni veletek, bár már egy-két fórumozót ismerek. :)

Anett!
Nagyon édes kisbaba Málna.

Szép hétvégét nektek!

Van valakinek Baba Zene cd-je, a 2. és 4. részt keresem. Raimond Lap féle.

Emese

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!
Rémes icakánk volt, felváltva keltem hozzájuk, úgyhogy nemhogy nem megyek este sehova se, de örülök, ha nem dobom fel a pacskert addig 8) :lol: Áttéve jövő hétvégére :wink: Addig készüljetek, hátha valaki kedvet kap 8) Rám férne már egy kis kikapcs. :oops: 8)

Anett: gyönyörű Málnus és csupa apája, már amennyi látszim apukából :lol:

Exi: Jó szórakozást :D

Zituska: Überpocaaaaaaaaaaaaaak :shock: 2 hét alatt bazinagyot nőtt :lol: Nekem is sokat keményedett már kb a 20. héttől, no para. És én pihenni szinte egyáltalán nem tudtam és mégis kihúztuk a végéig. Fürdő felejtős, zuhanyzás rulez 8) Én is a citriciumot javasolnám neked. Én odaadtam apukámnak (szívbeteg) a maradékot, de úgy rémlik maradt valamennyi a gyógyszeres szekrénybe. Megnézzem? Elszaladjak vele ha találok? Hja nekem a Citriciumból 3x2-őt kelett beszednem...

Emese: Nekem sajna nincs babazeném, nem is ismerem :oops: Mi Kalákát hallgatunk főleg 8) Meg nagy mesealbumot (1,2),de az kazin van és egyiket betekerte a kütyü :evil: Én is keresek cd-én még mesés, ovis zenéket! Ha van valakinek át tudnátok írni nekem? :oops: :D Köszi 8)

Mukikaaaaaa: maga babát vár és ezt most kell megtudnunk :lol: :twisted: :lol: ejnye bejnye, gratulaaaaaa hozzá :D

Zozo: nekem is azt mondják a belső hangok, hogy lesz neked még 1 babád 8) :oops:
Eldugultam 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bea,nekem is többször kellett volna sorba állni,mikor a türelmet osztották,na de a Barninak is................. :lol: :lol:
Melyik nap megyünk akkor??????????? :wink:
Nekünk jó a kedd is!!!

Zituska,azta mekkora pocak!!!!!!!!! :D

Anett,nagyon édi a lányod!!!!

Holnap tartjuk a Barni szülinapját!!!

Kép
bibi226

Enikő!
Nekem van Zeneovis Tavasz és Téil Ünnepes CD-m, van Halász Judit Micimackója, Gryllus Vilmos Dalok1,2, Maszkabál. Almazenekar 2db CD, meg még szétnézek, csak nálunk ezek mennek most!
Szólj, ha kell valami!

Kép
kajla

Sziasztok!

Hö, mennyi türelmetlen anyuka. :lol: :lol: :lol: Néha komolyan azt hiszem mindenkinek végtelen a türelme csak én vagyok ilyen selejt. De akkor van remény hogy mégsem annyira :)

Bibi: Jót nevettem, hogy Barninak is többször kellett volna sorba állni :lol: :lol: :lol:
Jó bulizást holnapra, de tudom ám hogy csak kedden lesz :) (akkor mi is ünneplünk)

Emese: http://pszichologia.multiply.com/music?&=&page_start=40
innen letöltheted :) ha nem megy, nekem megvan

Enikő: A fenti neked is szól. Vannak más zenék is.
http://pszichologia.multiply.com/music
(nemrég tette fel ezt a linket ide valaki)

Exi: Peti jobban van már? Gyors gyógyulást neki!

Anett: Nagyon cuki Málnus :) És szerintem is apukájára hasonlít nagyon :)

Képzeljétek voltunk ma a Corában, és befogtak egy kismamás-babás játékba. Épp a csatokat nézte Gréti mikor mellettem egy pasi közölte hogy indul valami játék és ugyan játszak már....hát mondom jó, veszteni valóm nincs :) 5 vagy 6 másik anyukával/kismamával "versengtem". Húzni kellett mindenkinek egy borítékot, abban volt egy sok darabos puzzle amit ki kellett rakni. Mindenkinek más. Aki kirakta, annak meg kellett keresni a babaosztályon azt a terméket amit ábrázolt a puzzle és odavinni a bácsinak. A leggyorsabb nyert. És én voltam az :) Egy dobozos törlőkendőt kellett kiraknom (ez persze csak akkor derült ki amikor már kiraktam nem volt hozzá kész ábra...) Aztán megint húzni kellett egy borítékot, akkor húztam ki hogy mi a nyereményem. Ezt nyertem:

Kép

Férjem nagyon büszke volt, azt mondta ezért már megérte elmenni :)
Aztán fél óra múlva volt megint valami játék, amikor pelenkázni kellett egy nagy malackát. Mondtam apának hogy menjen játszani ő is, de azt mondta nem megy, ne mindent mi nyerjünk már meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó nap ez a mai :)

Mikulás party:
Szavazzunk kinek melyik nap a jó. Kedd vagy a szerda délelőtt?
Nekünk mindegy.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok lányok!

Tudom nagy pofátlanságnak tűnik, de nem csatlakozhatnék hozzátok?
Igaz én Hódmezővásárhelyről írok, de azért nincs az olyan messze Szegedtől meg nagyjából ismerem is. Ja és a vásárhelyi topik amúgy is kihalt.
Csak ha nem zavarok. :D
Gyönyörűek a babók mindegyik képen. A kismamiknak jó pocakosodást kívánok. :D

Teszek fel képet az én két rosszcsontomról.

Kép Bence
Kép Viktor

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya

Szia Viktoranya!!!

GYere mesélj...

Ennyire futotta mennem kell vasalni.pusza

Kép
Kép
zitacicu2

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen

Hali.

Viktoranya, üdv közöttünk. Légyszi írj magatokról bővebben.

Enikő, sajnálom a dolgot. Jövő hét egyelőre szabad. ;)

Bea, de ügyik vagytok. Mi délelőtt voltunk a Corában, akkor láttam, hogy lesz valami, de azért nem megyek ki külön. De amit nyertetek az szupi, jól fog jönni tesóbabánál!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Köszönöm a meghívást. :D

A nagyfiam szeptemberben kezdte az ovit, amivel nem is volt gond de most azt mondja az óvónő hogy egyszerűen nem bírnak vele. Hozzáteszem, mikor családlátogatáson voltak akkor közöltük velük hogy a gyerek koraszülött volt és kicsit lassabban csinál mindent amúgy okos és értelmes is. Akkor azt mondták oké, nem probléma majd úgy állnak a dologhoz. Viszont állítólag most egyszerűen nem képes 10 óra után szót fogadni, nyűglődik, verekszik(soha nem csinálta eddig), hisztizik, stb. Mondták vigyük nevelési tanácsadóba. Hát én kiakadtam, de azért kíváncsi lennék hogy mi lett vele mert az óvónő is bunkóbban viselkedik a gyerekkel meg ha köszön akkor nem fogadja. Normális ez?
Bocsi de most el vagyok keseredve nagyon. :cry: :cry: :cry:

A kicsi fiam 11 és fél hós kora óta megy, azóta meg sem áll. Nem tudom hogy bírja pedig napközben csak egyszer alszik. Van 6 fogunk de úgy néz ki hogy jön a többi is. Imádja a darabos kajákat, de azért odafigyelek rá hogy ne túl nagyot egyen egyszerre. Szereti a kolbászt, sajtot, lekvárt, ezek a favoritok nála. Abból eszik ami mi is, nem főzök neki külön már régóta. Rettentő eleven, dumál egész nap és imádja a bátyját. :D :D :D :wink:

Most röviden ennyit, ha bármi kérdésetek van, nyugodtan írjátok meg.

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya

Én is nyertem ám a Corában! :) Igaz, nem ilyen gazdag csomagot, de nem is volt ilyen összetett feladatom, mint Jégvirágnak. Nekem egy kvíz jutott, leginkább az áruházról szóló kérdésekkel. Hát, nem mondom, hogy nem puskáztam szét az agyamat. :) De egy polár takarója azért csak lett a fiamnak! :)
Ez a babaúszás egyébként nekem is régóra izgatja a fantáziámat. Két dolog tartott vissza: 1: azt hittem, csak az Újklinián van, ott meg délután 5-kor kezdődik, ami pont szopiidő. 2: féltem, hogy valami fertőzést összeszedünk. Akinek van tapasztalata, melyik a jobb hely? A Forrás vagy az Anna?

Kép
tita80

Sziasztok!!

Viktoranya: Üdv itt :D Nagyon szépek a fiaid :D Hány hétre született Bence? Miért volt koraszülött? Elmeséled az előzményeket is? Mikor kezdett el mászni, mikor állt fel, mikor kezdett el járni...stb
Enyim középsőm is korábban jött és nála is ilyesmi a problémák vannak+ még egyebek is....
Ugyanolyan a nappalibútorotok mint nekünk 8) :lol:
Küldök privit :wink:

Bea: Gratula, ügyi voltál nagyon :wink:

Zituska: Jobban vagy már????

Kajla: A maszkabál nekünk is megvan, a többi nincs,küldök privit :wink:

Exi: okééééé :wink:

ceniko
Szeged

Anett: aranyos Málnus és mennyi haja van...
Emese:nekem van baba cd-m, elviszem v elküldöm valamikor ha akarod!
Amúgy tényleg talizhatnánk majd valamikor!!
Enikő: nem tudom milyen esti kimenős bulit említettél, valahol lemaradtam, de ha lehet beszállni én is elmennék majd szívesen!! :D

Kép
gyanixi

Most hívott Zituska, bent fogták a klinikán, kapja az infúziót :(
Délután vittem neki Magnezium Citriciumot. Este felhívta a szülésznőjét és ő mondta neki, hogy vegyen be belőle kettőt meg nyomjon le hozzá egy Seduxent. 1 óra múlva visszahívta a szülésznő, hogy jobban van-e már, de ugyanúgy keményedett! :cry: Ezért berendelte ctg-re ami fájásokat mutatott, és nyílt a méhszája is. Most a szülőszobán van és folyik a visszatartókoktél infúzió... :(

Drukk Nekik+++++++++++++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Óóóó, szegény Zituska! Ezek szerint tényleg nem túl "lájtosak" voltak azok a keményedések, basszumkulcs! Remélem használ az infúzió, megy a drukk!!!!!

Jégvirág, Enikő!
Köszi a gratulát!

Én is gratulálok minden pocakosnak, úgy látom egyre többen vagyunk :)

A gyerkők mind nagyon édesek!!! :)

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Tita!

Mi a Gombába jártunk babaúszásra... azt nem tudom, hogy ez egyenlő-e a Forrással. Nem kaptunk semmi fertőzést, és nagyon jólérezte magát a lyány:D Mármint Réka.... Hajnát nem vittük, ő otthon is utálta a vizet.
7 hósan kezdtük, addigra elmúlt a búvárreflexe, így a vízalatti élet nem ment neki, nem is eröltettük, csak úgy hagytuk lubickolni, és a víz feletti gyakorlatokat csináltuk vele. Végig nagyokat kacagott :D Már ezért megérte elvinni ;)

Zituskaaaaaa!
A mindenit, nem csináld már! Nagyon-nagyon szorítok, hogy ne jöjjön korábban a manócskád :(
Vendég

Köszönjük a dícséreteket,szerintem is apukájára hasonlít a csaj!

Zituska!Sajnálom szegény,Enikő van vmi hír???????????

Viktoranya!Üdv köztünk!
20140113113746

Sziasztok!

Most csak röviden: Zituska már fent van a terhes pathológián, még 3 napig tuti ott lesz megfigyelésen. Infúziót nem kap már, csak gyógyszert. A doktorunk még nem volt nála.

KépKép

KépKép
timika

Szegény Zita!! :( Remélem minden rendben lesz vele!!! Enikő! Írj ha megtudsz valamit!!!
Én is szorítok hogy minden rendben legyen !!

Bocsi hogy ide is felrakom a képet,de hátha tudtok valakit akinek kellene járóka.
NAGYON klassz nagy,kényelmes. Babóka nem érezheti bezárva magát benne.
Csináltam jó sok képet,tudok küldeni priviben ha valakit érdekel.
Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!
Zitának mi is nagyon szoritunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok mi számit egy 13 hónapos pocoknál hasmenésnek???

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Cseppek: sztem az átlagostól hígabb más színű és szagú kaki. Kimondottan csípős szaga van, ha hasmenése van és lehet olyan nyúlós, nyákos jellegű is. Hányszor kakilt már ma?

Zituska jól van aszonta jó a társaság a kórterembe :wink:
Rákérdeztem, mivel nekem nincsenek túl jó tapasztalataim a 9 ágyassal kapcsolatban!
Épp meséltem neki, hogy amikor Zalánnal bent voltam és felküldtek arra a 3 órára a 9 ágyasba, nekem sikerült kifognom ilyen válogatott IQ lájtos társaságot (tisztelet annak a 2 kivételnek) Átlagéletkor 18 de már az 5. gyerekét várta...meg ilyenek áááááááááááááááá Picit erősebben pigmentáltak voltak főleg persze..... de szőkébe :shock: az a rettenet fajta :x De hála az Égnek és Zalánnak, nem kellett túl sokáig élveznem a társaságukat! :lol: 8)

ceniko
Szeged

Zitkuskának megy a drukk!!!!!!!!!
A terhes patológián én is feküdtem anno, szerencsére nem sokáig.

Viktoranya!
Üdv a fedélzeten.

Niki!
Akkor hozd el te a cd-t és akkor beszélgetünk végre, de Rékát is hozd el ám!!!

Enikő!
Hogy vannak a gyerkők. Nekem is van egy-két jó cd-m, ha érdekel kölcsönzöm. :)

Kép

Kép
easabo
Szeged

Jégvirág!

Hogy megy onnan a letöltés? Nekem még nem sikerült soha.
Köszi

Kép

Kép
easabo
Szeged

Anett!
Nagyon édes Málna baba!

Zituska nagyon szorítok. Kitartás!

Csajok!
Valakinek nincs eladó játékszőnyege??? Olyat keresek, amiről kis állatkák is lógnak.

Betty
Kép
rbetty

Hahó!
Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást, biztos, h nem tudok mindent olvasni, de igyekszem:))).
Majd megpróbálok bemutatkozni is, most gyors reagálok, mert olyan jó táma röppent fel:)

Zsuzsu72! Kérj antibiotikumos szemcseppet a dokitoktól, a kamillát már nem ajánlják, ha jól tudom (mert tán gombásodást okozhat)
Ez egy kis szembaci, elég gyakori gyerekeknél, kezelni kell, de semmi gond. Babáknál a takonykór is okozhatja, mivel szűk az orrjárat, megborul ott minden.

gyerekvállalás:
Gira, Enikő, olyan jó volt olvasni, amiket írtatok, meg többeteket és végülis mindenkinek a maga megoldása jó:). Én kettőt akartam, három lett, de most nagyon jó, persze unatkozni esélyem sincs, de bizony kárpótolnak minket mindenért.
Az anyagi oldala sztem is iskolásként lesz húzós, amit most még nehéz elképzelni, így én megértem, hogy aki felelősséggel gondolkodik, az számításba veszi ezt is.
No az életbe indulás, szóval mi nem kaptunk a tesómmal és a férjemék sem lakást, százezreket, milliókat, autót, bármit, de tudást, hogy hogyan teremtsük meg ezeket igen.
Én is ezt tervezem, arra sarkallni őket, hogy megteremtsék, ami kell. Ehhez támogatást, néha egy kis lökést pedig bármikor kapnak majd tőlünk, remélem sikerül.
De én azt sem tartom jónak, h vki 50-60 évesen midnen pénzét a gyerekeire költi, a mi szüleink bizony néha utaznak, szépítik a házukat, és mi ennek borzasztóan örülünk.
Élvezzék, amiért megdolgoztak sok-sok éven át, nekünk elég néha egy kis lökés:)))
Akik mindent megkapnak a kezdéshez, általában úgy is maradnak és nem fejlődnek tovább, vagyis nem akarok általánosítani, akiket mi láttunk, így jártak.
Én soha senkit nem beszélnék rá a 3, vagy több gyerekre, de a kettőre igen. Enikővel nagyon egyet értek, a testvér sok szempontból nagyon fontos! Nekem a tesómmal nagyon jó a
viszonyom, pedig 6 év van köztünk. Mai napig a legjobb barátom, neki amúgy 4 gyereke van:)
Amúgy a 2 gyerek sajna a legdrágább. 3 gyerektől sokféle kedvezmény van és ugye sokmindent már nem kell neki venni, ruhát, babakocsit pl:)). Ebédet kevesebbet fizetünk, míg más a kettőre.
Későn, vagy korán, én most sokkal érettebb és nyugodtabb vagyok, mint az első kettőnél, bár ez nyilván a rutinosságból is adódik:)). Mondjuk Abigélt szültem 27 évesen, még ez sem épp agg-kor:D.

Gira! Mi Karolina, és csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni, a Pickből vittem át őket, imádják, én is imádom:)

Jégvirág! Gratu a nyereményhez, ügyes:)))

Melinda! Házhoz nagy gratula!!! Kicsit irigy vagyok érte:))). Domaszék ugye?

Zituskának drukkhegyek!! Hány hetes? Szegények:((

No, bemutatkozom:
23 évesen szültem először, Virág 4,5 éves ovis nagylány. Bogi másfél évvel később jött tervezetten, húzós 2 pelenkás időszak volt, minden gyönyörűségével együtt. Azóta ő is 3 éves és nagyon felhúzza Virág magához, nagyon választékosan beszél, ők teljesen összeértek, mivel 1neműek nagyon jól elvannak.
Abigél a legkisebb, ő életünk ajándéka, nem terveztük, de az első sokk óta, amint elfogadtuk, h mégis lesz 3. gyermekünk nagyon boldogok vagyunk, 1-én lesz 4 hónapos, néhány napja
forog mindkét irányba:). A nagyok imádják, én nem is tudom, mi az a testvérféltékenység, tudom, h irtó mákunk van, de a nagyok nagyon szeretik a kicsit.
Virág tiszta apja, Bogi tiszta én, Abigél pedig nagyon keverék:)))
Szóval Csicsóné volnék 3 lánnyal:))

Majd igyekszem követni az eseményeket, ígérni nem tudom, h mindent olvasok...
(persze nem alszanak a büdösek... ÁÁÁ )
angiszeged

Enikő!

Köszi, azt hiszem semmi baj, csak reggel 7 és 10 között 3db pelust vittem ki egy kicsit csúszósabb anyaggal, mint máskor. Különben szerintem fogzunk és az is bejátszik. Csorog a nyála, van egy icipici hőemelkedése és durkál a szájában. Szóval azóta már lecsillapodtam egy kicsit és már nem volt több kakis pelus.

Kép

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok.

Ma körülnéztem, a Tescoban van fagyasztott, negyedelt őszibari, 1060 Ft körül van kilója, egyébként egy csomag 450 grammos. A CBA-ban meg ugyanez a mennyiség 400 Ft alatt lesz akcióban holnaptól azt hiszem. A Plázban levő boltban csak.

Viktoranya, hát szerintem nem normális, amit az óvónő csinál. De ne légy elkeseredve, ha van időtök, vigyétek el tanácsadóba, ott mondd el a te álláspontodat, és kész.
Az én fiam is már csak egyszer alszik, ő is egyéves kora táján állt át. Jól bírja. :) Pedig ő is örökmozgó.

Zituska, én is drukkolok, hogy Noémi bentmaradjon!

Enikő, akkor jövő hét szombat...remélem, a férjem szalonképes lesz, hogy tudjon vigyázni Petire. Mondjuk még nem tudja, mire készülök, majd fokozatosan beadagolom neki.

Cseppek, mi a baj Zolkával?

Angi, mostmár tudom, ki az a Csicsóné. :D Jó, hogy ilyen bőven írtál magatokról. Tényleg szerencsés vagy, hogy nem féltékenyek egymásra a gyerekeid... ;)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok lányok!

Ceniko!
Bence a 30. héten született a klinikán. Nekem melső fali mélyen tapadó lepényem volt, teljesen zárta a méhszájat. 28 hetesen aztán egyik reggel elkezdtem vérezni és a dokim akkor küldött át Szegedre a klinikára egy nagyon rendes dokihoz(Borthaiser Zoltán). Itthon még 3100 volt a méhszáj de mire a mentő átvitt már 2222 volt. Még a kórházban kaptam tüdőérlelőt és koktél injekciót, így azért biztosabb volt hogy ha meg is születik akkor is nagyobb az esély a túlélésre neki. A klinikán kaptam visszatartó infúziót, utána felkerültem a terhespathológiára ahol elvileg a 36. hétig kellett volna maradnom de a fiam úgy döntött hogy nem vár addig. Sajnos megin elkezdtem vérezni nem is kicsit és akkor már lent tartottak a szülőszobán. Kaptam magnézium infúziót, de visszatartót nem, a görcsök viszont megmaradtak. Így azután 2 héttel később mint ahogy bekerültem megszületett Bence fiam, természetes úton apás szüléssel, 1140 gr és 39 cm volt. Mint később kiderült a méhlepényem kezdett leválni és ez okozta a vérzést is. Hát röviden ennyi a szüléstörténetem.
Bence mindent azzal a két hónappal később csinált amennyivel hamarabb született. pl. 8 hósan ült, de még nem egyedül, kb. 10 hósan állt fel és 17 hósan indult el. Hozzáteszem hogy szellemileg és fizikailag sincs vele probléma. Teljesen egészséges.
Én is felvettelek Téged! :D

Exdeus!
Köszi a bátorító szavakat. Mindenképpen elvisszük a tanácsadóba, mert én is kíváncsi vagyok hogy mik derülnek majd ki. Azt azért hozzáteszem mert nem akarom szépíteni a dolgokat, hogy nem egy angyal itthon sem de azért nem olyan amilyennek az óvónő beállítja. Én azt mondanám rá hogy rettentően eleven, sokszor táncol az idegeimen és visszabeszél. Kb. 3 mp-ig ül meg a fenekén de nem hiperaktív az biztosan állíthatom, egyszerűen nagyon eleven gyerek, pörög egész nap és szerintem túlpörög azalatt a 2 óra alatt és ezért fárad el. Na mindegy majd kiderül hogy mit mondanak.
Köszi a bátorítást

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya

Sziasztok!

ZITUSKÁNAK NAGYON SZORITOK...(ÉN is feküdtem a terhespatológián nagyon nagyon sokáig :roll: :shock: )

ANGI!

Asszem mi "ismerjük"egymást.Amikor megszülettek a kicsik tiszta para voltam a fejlődésükkel kapcsolatban és te megnyugtattál a korán...Amúgy gratula a három lányhoz......

Kép
Kép
zitacicu2

Zituska!
én is szorítok nektek.

Viktoranya, Angi!
Sziasztok! :D
Vendég

Viktoranya!!

Mátém dettó ilyen alig birok vele,de az oviban semmi gondja.Annyit vettem észre hogy egyszerűen nem tud pohárból inni félrenyel ,kiboritja és az evőeszköz haszbálat sem tökéletes itthon mindig "sír" hogy etessen és ha megkérdezem tőle hogy az oviban ki etet(tudom hogy senki)akkor azt mondja hogy az ovinéni elveszi az ebédet szóval én arra következtetek hogy ott is lassabban eszik és nem tudja befejezni..
Ja és 36 hétre született de nagyon sokáig szenvedtünk mire kibújt...
Amúgy nevelési tanácsadó NO COMMENT én is vittem Mátét ide oda..pszichológus stb..,de nem lettem okosabb azt a választ kaptam türelem....

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő!
áruld el a titkot, nekem kevesebb a pénzem, nem több, hogy csinálod?
:mrgreen:
ja, beszerzek én is "gyorsítót" nem ártana már, hogy van neked energiád menni akárhová is, nekem csak az ágyikóig van kedvem elténferegni, alig várom az este 9órát, csajok alszanak, én meg seperc alatt az ágyban vagyok :lol: (ha sikerül)

Én eldöntöttem elég a 2gyerek, és csodálok mindenkit akinek több van.
Vendég

Zitacicu!
tejóég, most nézem már mekkora Niki és Norbi, hiszen "most" születtek :shock: , így eltel az idő...
Vendég

Bizony ZOZO lassan a nyakamon a 2. szülinap..Nekem is hihetetlen.Távolodunk a csecsemőkorszaktól Niki is egy re jobban szeretne önállóbb lenni..Asszem lassan vége a kedvenc korszakomnak...Ami viszont a helyébe lépett na HÚHA HÚHA kemény lesz.... :roll: :shock: :shock: (földhöz verem magam hiszti leülök az utca közepén a Norbika szalad de a Niki fetreng ,ja és természetesen mindenre azt mondja hogy nem....)

Kép
Kép
zitacicu2

Réka nálunk egy darabig nagyon szépen evett egyedül... egészen pontosan addig, amíg Hajna nem kezdett enni (kb 1 évesen). Azóta ő is etetteti magát, kilötyköli és közli, hogy ő nem tud enni :roll: Én ezt egyértelműen annak tudom be, hogy egyenlő elbírálást szeretne a hugával. Nem is próbálom már neki magyarázni, hogy ő nagyobb és ügyesebb... Várom, hogy Hajna is egyedül egyen, akkor majd ő is visszaszokik.
Vendég

Zituska,remélem jobban vagyttok már!!!!
Izgulok értetek!!!

Barni tegnapi szülinapjáról pár kép!!!!
:wink:

Kép
bibi226

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
bibi226

Bea,melyik nap megyünk kedden,vagy szerdán???
Holnap megyek vezetni,és időpontot kell egyeztetnünk az oktatómmal!!!

Kép
bibi226

Bibi!

Nagyon aranyosak vagytok!!!!

Gira!

A kicsik már egyedül esznek pohárból isznak ,szóval nem tudom hogy a Máténak mi ez a dolog.Amúgy is etetni kellett mindig. :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Angi! üdv újra! Gratulálok Abigélhez!! Elmeséled hogy miért váltottatok ovit? Érdekelne mert tudod Orsinak is felmerült oda fog járni és még mindig nem tudom ha dolgozni visszavesznek (hm. erre minimális az esély) akkor oda járnak-e majd.

Zitának drukkolok hogy még kihuzzák jóideig!! Azért örülök hogy vele ilyen alaposak voltak. AMikor én a 30. héttöl Norbival erösen görcsöltem, csak szigoru fekvés lett ujra és több nyugtató meg magnézium. Mondjuk azt nem bánom hogy otthon kellett feküdni még nem bent, de CTG senkiben sem merült fel, végülis jol akakult de lehetett volna más is gondolom

Kép

Kép

Karmen
karmen

A Kossuth Lajosról nem lehet bekanyarodni a pacsirta felé, kitették a behajtani tilos táblát és egyirányú utca is lett...Csak ha valaki erre járna....

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Exi: Mi is délelőtt voltunk a Corában, olyan 10 és 11 közt volt ez a játék.

Viktoranya: Üdv. itt! Nagyon jóképűek a fiúk!

Tita: Gratula neked is :)

Emese: Gondolom regisztrálni kell valahol előbb. Fogalmam sincs, még nem töltöttem le onnan semmit. :oops:

Cseppek: Hú de nagyfiú lett már Zolka is!

Bibi: Nagyon aranyos Barni is! Örült az ajándékoknak?
Mivel nem igazán nyilatkozott senki hogy kedd legyen vagy szerda, ezért szerintem maradjunk a szerdánál, az volt az eredeti felvetés, és arra sokan mondták hogy jó nekik. (Bocsi Emese :( )

Zituskával beszéltem telefonon, jól van, azt mondja csak magnéziumot kap és Seduxent. Talán hamarosan hazaengedik. A durva keményedések elmúltak.

Én is elkezdtem a 2x2-t Magne B6-ból, nekem is fájdogál a hasam (kellett nekem hősködni hogy semmi bajom :roll: ). Szerdán megyek dokihoz, remélem minden rendben.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bibi!
Barninak Boldog Szülinapot!

Zizacicu!
milyen picik voltak még tavaly nyáron :D akkor sétáltunk a ligetben, hú derég volt.
minden elismerésem a tiéd.
néha(mindig) nagyon bánom h. nem mertem bevállani az ikreket
képeket tehetnél fel a gyerkőcökről, Mátéról is.
hiszti nem semmi, kitartás...

én a sokadik terhességem után sem tudom mi a keményedés, ill. magamon soha nem vettem észre, pedig volt jó sokszor.
csak így visszagondolva ugrik be h. talán az az volt.

Bea!
te is pihenj, remélem minden oké lesz a dokinál.
Vendég

Sziasztok!

Zitacicu!
Nem tudom hogy mi lett a fiammal, mert eddig az oviban nem volt semmi gond, ez kb. 2 hete kezdődött nála.
Remélem mi azért többre megyünk a nevelési tanácsadóval mint Ti.
Köszi a hozzászólást, ezzel most kicsit megkettőztem de hátha... :roll:

Jégvirág!
Köszi szépen. A Te lánykád is nagyon szép. És a kistesót lehet már tudni hogy mi lesz? :D

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya

Viktoranya: Köszi, tesó kisfiú lesz úgy néz ki :)

Hétvégén elkészültem az adventi zsákocskák tartójával. Fel is akasztattam apával. Csak zsákokkal együtt akartam lefényképezni, de nem bírtam ki...olyan büszke vagyok magamra :)
Szóval ezen fognak majd lógni a zsákok amiket egy barátnőm varrt hozzá. Csak ma még kell vennem zsinórt amivel felaggatom őket.

Kép

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Olvasok, olvasok, de írni nincs sok időm... :( :oops:

Zituskának szorítunk! :(

Gyerekek csodaszépek!!! :D

Nyerteseknek gratula!!! :lol:

Újaknak Üdv! (Én sem vagyok túl régi! :D )

Megyek, mert jöttek a redőnyösök, meg szalad a ház, meg ilyenek!

Bea: Szerdán szokott időben várunk benneteket! :D

KépKépKépKép
hefe

Bea: Ügyes vagy! :D

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!
MOst azért elég rendesen el vagyok keseredve! Hétvégén megbeszéltük Regivel, hogy megyünk hétfőn bölcsibe, milyen jó lesz, anya kicsit dolgozik, aztán megyek érte. Mikor beértünk kiderült, hogy a gondozónénink még nem jön pár napig, a másik szabin van, így egy harmadik vitte a csopotot. Így nem mehettem el, de Regi ettől függetlenül végigsírta az egész napot! Én meg teljesen kimerültem szellemileg és érzelmileg! Nem tudom, fog-e sikerüli beszoknia valaha! Nem hiszem, hogy sok ilyen napot el tudnék viselni!

Kép
kajla

Bibi!
nagyon klassz lett a torta! Jók a képek!!! :P

Bea!
Nekünk tökéletes a szerda délelőtt!!
Nagyon tetszik a zsákocska tartód!! Jó a kézügyességed!!

Kajla!
Kitartást!!! Olyan nem volt még hogy egy gyerek ne szokott volna be a bölcsibe. Hamarosan majd hétvégén is menni akar annyira megszereti :wink:
Nagyon kimerítő napod lehetett,sajnálom :(

Milyen szép tiszta az ég!! Kár hogy mire Kitti felébred,lassan sötét lesz :( Hátha holnap délelőtt nem esik.

Timi!
Jöttök szerdán a 10-es ringatóra? Mi megyünk Minikével.

Jön valaki ma Kárászra vagy Klauzár térre fenyőfát nézni? Mi ott leszünk fél 5 -5 körül.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

tita80: Én eddig akárhány HIPP gyümölcsöst vettem, arra az volt ráírva, hogy nincs benne hozzáadott cukor, a sárgabarackosban és az őszi-almában se.

zituska: egyetértek, a 18ezer ft-os bakancs orra se bírja jobban a motorozást… És drukkolok nagyon!!!

jégvirág: én is féltem, volt is mitől… :shock: Úgy érzem, nekem is eddig tart a kapacitásom, nem bírnék már egy 3.-ra is energiát keríteni valahonnan. (Ma vacak napunk van, nem vagyok túl optimista…)

zozo: 3 db Concord Trimax belefér egy Suzuki WagonR+-ba hátra, ezt egy fórumkolléganőtől tudom, akiknél most jön a 4. kicsi! :lol:

Mikulás: én keddre voksolok, szerdán oltásra megyünk.

viktoranya: már miért lenne pofátlanság????? Üdv! Marcsi 11 hósan állt fel kapaszkodva, pedig ő a 41. héten született…

angiszeged: zozo Patija meg a mi Dórink is akkor lesz 4 hónapos! :wink:

kajla: sajnálom… :( Nem is tudom, én mit csinálnék, ha Marcsit be kellene adnom…

Akit érdekel: a C&A-ban body-akció van: 590/db, 56-98-ig, sokféle szín, hosszú- és rövidujjúak is, fiús-lányos, csak persze nincs mindenféléből minden méret, úgyhogy turkálni kell.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: