2007.11.25 14:43
Szerző: angiszeged
Hahó!
Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást, biztos, h nem tudok mindent olvasni, de igyekszem:))).
Majd megpróbálok bemutatkozni is, most gyors reagálok, mert olyan jó táma röppent fel:)
Zsuzsu72! Kérj antibiotikumos szemcseppet a dokitoktól, a kamillát már nem ajánlják, ha jól tudom (mert tán gombásodást okozhat)
Ez egy kis szembaci, elég gyakori gyerekeknél, kezelni kell, de semmi gond. Babáknál a takonykór is okozhatja, mivel szűk az orrjárat, megborul ott minden.
gyerekvállalás:
Gira, Enikő, olyan jó volt olvasni, amiket írtatok, meg többeteket és végülis mindenkinek a maga megoldása jó:). Én kettőt akartam, három lett, de most nagyon jó, persze unatkozni esélyem sincs, de bizony kárpótolnak minket mindenért.
Az anyagi oldala sztem is iskolásként lesz húzós, amit most még nehéz elképzelni, így én megértem, hogy aki felelősséggel gondolkodik, az számításba veszi ezt is.
No az életbe indulás, szóval mi nem kaptunk a tesómmal és a férjemék sem lakást, százezreket, milliókat, autót, bármit, de tudást, hogy hogyan teremtsük meg ezeket igen.
Én is ezt tervezem, arra sarkallni őket, hogy megteremtsék, ami kell. Ehhez támogatást, néha egy kis lökést pedig bármikor kapnak majd tőlünk, remélem sikerül.
De én azt sem tartom jónak, h vki 50-60 évesen midnen pénzét a gyerekeire költi, a mi szüleink bizony néha utaznak, szépítik a házukat, és mi ennek borzasztóan örülünk.
Élvezzék, amiért megdolgoztak sok-sok éven át, nekünk elég néha egy kis lökés:)))
Akik mindent megkapnak a kezdéshez, általában úgy is maradnak és nem fejlődnek tovább, vagyis nem akarok általánosítani, akiket mi láttunk, így jártak.
Én soha senkit nem beszélnék rá a 3, vagy több gyerekre, de a kettőre igen. Enikővel nagyon egyet értek, a testvér sok szempontból nagyon fontos! Nekem a tesómmal nagyon jó a
viszonyom, pedig 6 év van köztünk. Mai napig a legjobb barátom, neki amúgy 4 gyereke van:)
Amúgy a 2 gyerek sajna a legdrágább. 3 gyerektől sokféle kedvezmény van és ugye sokmindent már nem kell neki venni, ruhát, babakocsit pl:)). Ebédet kevesebbet fizetünk, míg más a kettőre.
Későn, vagy korán, én most sokkal érettebb és nyugodtabb vagyok, mint az első kettőnél, bár ez nyilván a rutinosságból is adódik:)). Mondjuk Abigélt szültem 27 évesen, még ez sem épp agg-kor:D.
Gira! Mi Karolina, és csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni, a Pickből vittem át őket, imádják, én is imádom:)
Jégvirág! Gratu a nyereményhez, ügyes:)))
Melinda! Házhoz nagy gratula!!! Kicsit irigy vagyok érte:))). Domaszék ugye?
Zituskának drukkhegyek!! Hány hetes? Szegények:((
No, bemutatkozom:
23 évesen szültem először, Virág 4,5 éves ovis nagylány. Bogi másfél évvel később jött tervezetten, húzós 2 pelenkás időszak volt, minden gyönyörűségével együtt. Azóta ő is 3 éves és nagyon felhúzza Virág magához, nagyon választékosan beszél, ők teljesen összeértek, mivel 1neműek nagyon jól elvannak.
Abigél a legkisebb, ő életünk ajándéka, nem terveztük, de az első sokk óta, amint elfogadtuk, h mégis lesz 3. gyermekünk nagyon boldogok vagyunk, 1-én lesz 4 hónapos, néhány napja
forog mindkét irányba:). A nagyok imádják, én nem is tudom, mi az a testvérféltékenység, tudom, h irtó mákunk van, de a nagyok nagyon szeretik a kicsit.
Virág tiszta apja, Bogi tiszta én, Abigél pedig nagyon keverék:)))
Szóval Csicsóné volnék 3 lánnyal:))
Majd igyekszem követni az eseményeket, ígérni nem tudom, h mindent olvasok...
(persze nem alszanak a büdösek... ÁÁÁ )