A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Zsuzsu!
Köszönöm, de aranyos vagy! (mégha nem is igaz) Érdemes volt felkelni ma!

Én vérvételen voltam 3napja és rohantunk, hogy az időpontra odaérjünk. A busz persze araszolt ebben a jó kis útjavításban ( Kossuth u.), mikor bementünk láttam, hogy millióan vannak, hosszú sor áll, a végére álltunk, mikor rájöttem, hogy nincs nálam pénz. Rohanás az automatához, ami "átmenetileg nem működött", szerencsére egy barátnőmmel találkoztunk és ő segített ki pénzzel. :roll: Újra vissza az SZTK-ba, vizitdíj, beutaló leadva...időpontról lekésve, magyarázkodás...de olyan rendesek voltak, hogy kb. 15perc után behívtak. Én most csak pozitívan tudok nyilatkozni a laborról!

Hétfőn bölcsikezdés nekünk! Kicsit tartok tőle!!!!!!

Kép
kajla

Sziasztok!

Zsuzsu: Köszi az infót FP könyv ügyben, ha nem kapkodják el addigra, mi is veszünk egyet karácsonyra a csajszinak! :D Igaz, csak a hét végén jutunk ki a Corába!
Igen, vettünk kedden neki egy kis szandit, csak nagyon bő volt a bokájánál, ezért ma kell érte mennünk a cipészhez, aki rövidített a csatos részén. Ott vettük a Csillag téren az Asso-s cipőket áruló srácnál. Voltak nála hótaposók, téli, bundás belsejű cipők is, meg magas szárú béleletlen cipőcskék is. Elég sok féle. A hótaposó az vízhatlan, de elég drágácska szerintem, mert az is 7000 fölött volt, ha jól emlékszem! Annyiba került, mint a bundás téli. :o A vásárhelyi cipős üzletben, amiről itt is írtak a lányok (lusta vagyok a nevének utána keresni és nem jut most eszembe :lol: ), ott meg 4000 körül láttam a hótaposókat. Arra, hogy lemotorozza az orrát, szerintem kiváló lehet az is! :D

Bea: Jaja! Vettünk szandit, priviben majd megírom, hogy milyen kalandosan! :D Dehogy gyógyultunk. :? Lásd lent!

Úgy látszik, ez a tegnapi nap tényleg ilyen volt! Nyűgös babák, vérző-síró kislurkók! Minden "harci" sérültnek gyógyulást kívánok!!! :)

Nálunk csak a nyűgösködés volt terítéken, este ismét fürdés nélkül :oops: aludt el Doróka 6 körül, aztán két rövid-szopis ébredés után fél 1-kor úgy gondolta, ideje egy kicsit játszani, így fél 3-ig szórakoztattuk egymást :D , közben többször le kellett szippantani az orrát, amit nagyon utál! :? Volt nagy hiszti miatta! De úgy látszik keveset szívtuk még így is, mert reggelre begyulladt a szeme. Agyaltam rajta, hogy menjünk-e dokinénihez vagy se, de jól is tettem, hogy elmentünk, mert kötőhártyagyulladása van az angyalomnak! :( Igaz, nem nyűgösebb, mint máskor, nincs láza (még sosem volt) szerencsére! Állítólag a szortyit dörgölte bele a szemébe, attól van! :shock: Tényleg dörgöli, ha folyik az orra! A fene gondolta, hogy ilyen dolgokat múvelhet a szemével! Kaptunk rá szemcseppet, amit napi 5-ször kell cseppenteni az orrába is!
Nekem meg így 7 napi antibiotikum-kúra után már csak a köhögésem, torokfájásom és a rekedtségem maradt meg! :shock: Voltam gyógyszertárban, hogy adjanak valamit ezekre, közölték, hogy menjek orvoshoz!!! :o , mondtam, hogy azon már túl vagyok, de nem tudtak adni semmi értelmeset a szoptatás miatt. Még szopogatós cukorkát (Mebucain, Strepsils) sem szabad ennem!!! :shock: Szóval marad a méz, a sós víz és valami gyógynövényes köptető! :D

Kacérkodom ezzel a Ringatóval, Dorottya nagyon szereti, ha énekelek neki, de nem egy olyan ülve-ölben megmaradós fajta! :lol: Másrészt meg hetente úszunk, nem akarom betáblázni a napjait, úgy vettem észre, hogy nagyon kizökkenti a ritmusból, ha sokat megyünk kötött programra. Na majd meglátjuk... Lehet, hogy télen, ha pár hét úszást kihagyunk, kipróbáljuk! :D

Szép, balesetmentes napot kívánok!
eszter

KépKépKépKép
hefe

Bea!
Igyekszem nem Paliknés lenni :wink: Növesztem a hajamat... vagyis nő magától csak túl lassan :?

Kitti tegnap ebéd után nem aludt semmit. Leraktam de egy idő után elkezdett dünnyögni és mivel 20 percmúlva sem dünnyögte álomba magát,megpróbáltam altatni de nem voltam sikeres.
Szerencsére egy percig sem volt nyügi, jól bírta este 8-ig.
Valami front volt tegnap?

Holnap megyünk Hévízre. Jaj de jó lesz :lol:

Ilyet vettem ma Kittinek a Cserepesen:
Kép
Kép
Kép
Kép
Bocsi a sok képért,de nekem annyira tetszik :oops:
Volt nekik fiúsban is.

Kellemes délutánt mindenkinek!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Kinga!
Nagyon jó ez a ruha. Mennyibe került? Jó utat nektek Hévizen!

Zsuzsu!
Örülök, hogy jötteket, kár, hogy keveset beszéltünk, azt hittem, majd még bejössz, de elviharzottatok. Na, majd máskor. Édes Ábel nagyon.

Norus88! Enikő!
Igen, én tartom a Ringatót. A weblapot is én szerkesztem, örülök, hogy tetszik. Van Vendégkönyvem is! :))
Enikő. Úgy fél éves kortól már lehet jobban játszani a kicsikkel az ölbeli játékokat. De én azt szoktam mondani, hogy mivel itt a mamákat tanítjuk énekelni, mondókázni, ezért ha valaki úgy érzi, hogy szeretne egy közösséghez tartozni, énekelni, akkor bármilyen korú gyermekkel jöhet. A legfiatalabb baba 2.5 hetes volt és volt, aki pocakosan is eljött. A babák nagyon tudnak figyelni a zenére, még az egészen picik is.
Jó hangulat szokott lenni.
Több mamám is van, aki két gyermekkel jön.

Áramszünet...
Kedden a Játékdzsungelben is volt délután öt körül egy rövid áramszünet. Szerencsére a babák jól viselték.

Enikő, Zita, Zsuzsu!
Remélem, minden baba már túl van a baleseten. A múltkor Szabika is elesett itthon, az ajtófélfába ütötte bele magát úgy, hogy egy hosszú csík lett a fején, jó mély seb, hatalmas dudorral. Nagyon megijedtem, hogy ne legyen komoly baja. Kicsit nyűgi volt, de túlélte. Az én fiaim rendszeresen elharapják a szájukat, ha elesnek.

Timika!
Az a sátor nagyon szuper, kár, hogy már nem gyártják. Hol volt fellelhető?

Kép

Kép
easabo
Szeged

Zsuzsu!

Mi a Corában kaptunk a pontjainkért (lehet, hogy az áruházban is lehet kapni) Zsírkrétát 1 éves kortól. Állítólag azt meg is lehet enni, mert egyébként csak 3 éves kort írhatnának rá. Persze nem ezt adom a gyereknek uzsonnára ;), de sztem biztonságos. Egyébként a zsírkréta még azért jó, mert kényelmesen tudja marokra fogni a gyerek.
Ehető gyurma: én só-liszt gyurmát szoktam csinálni nekik, ha esetleg kedvük támadna a "sütit" megenni is :) Sztem nem rosszabb, mint a bolti gyurma.
Vendég

Hefe!

Nem baj, ha nem "ülve-ölben" maradós Dorottya. A Ringatón nem baj, ha mocorognak a babák, a zene akkor is megérinti őket. Van, aki egész foglalkozás alatt mászkál, azért a furulya hangjára mindig oda szoktak figyelni. :)

Kép

Kép
easabo
Szeged

Valamiért nem jelenik meg a vonalzóm :roll:
Vendég

Na, így már jó :)
Vendég

Sziasztok!

Emese!
Bocsi!
Lementünk a játszós részre, aztán amikor indultunk haza, már zajlott a második ringatós foglalkozás.
Összefutottam ma a védőnénikkel, az a baj, h a másik kolléganő nem igazán akar együtt működni vele. Én hiszek benne, h lesz itt is ringató! :D Jók a képek!!!!!!

Gira!
Lécci dobj egy képet a zsírkrétáról! Nekünk is vannak pontjaink. KÖSZÖNÖM!

Bea!
Nekünk a 9-12. fogak jönnek. Kicsit megy a hasa is, így sűrűn van peluscsere. Ha nyár lenne hagynám a pelenkát, de így sajna nem lehet.
Biztosan nagyon szép nevet választotok majd! :D

Kajla!
Őszinte vélemény volt!! A bölcsihez mennek a drukkok!! Mesi csoportjába megy?

Eszter!
Köszi az infókat körülnézünk mi is. GYÓGYULÁST!!!!!!

Kinga!
SZuPer a szerelés!! Meddig maradtok Hévízen?? Érezzétek jól Magatokat!!!
Én ide szeretnék menni:
http://www.hotel-yachtclub.hu/index.html

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kinga!

Hol vetted a rucit a Cserepesen? és mennyiért? Szombaton Én is készülők kimenni, azért kérdezem.
:wink: Köszi! :wink:

Ha valakit érdekel! A Mars téri DM-be a Hipp Jó éjt papi 109 ft. :o
Az a sötét üveges, tejbegrizhez hasonló kajcsi.
Márk uzsira megeszi.
Nem a bébiételeknél van, hanem mindjárt a bejáratnál a fogkrémekkel szemben. A szavatosság 2008. január.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Zsuzsu: Elfelejtettem írni, hogy a Crayola írószerek speciálisan olyanok, hogy megeheti a gyerek. Van szinese, zsírkrétája, gyurmája is! Jó borsos az ára, és nem tudom, hol lehet Szegeden kapni, de a neten biztosan tudsz rendelni! :D

Kinga: Nekem is nagyon tetszik a szerkó! Csak együttesben volt, vagy volt külön naci is?

easabo: Köszi az infókat! :D

Bea: Nálunk apa mindig csak azt mondta, hogy Lajos legyen! Akkor is, ha lány lesz! Annál még mindig jobb, ha nem mond semmit! :lol: Amúgy Orsiék mikor itt voltak, hoztak egy sapka-sál szettet Dorónak. Jó fiús, de sajnos kicsi lett! :( Eltettem Kistesónak! :D

KépKépKépKép
hefe

Hali.

Voltunk fotózkodni. Déltájra értünk oda, és senki nem volt előttünk! De mire végeztünk, addigra voltak utánunk öten. :) Szerencsénk volt.

Gira, én is összefutottam ma a kérdőívezőkkel. :D
Zsírkrétát megnézem...

Enikő, tegnap kimaradt, de itt is volt tegnap-tegnapelőtt és vasárnap áramszünet. Tegnap a mi gépünknek a tápját is lezárta...

Zituska, hát ma néztem, már alig volt fajáték...erről lemaradtam (pedig tök jól néz ki!), de majd nézelődök. El tudom képzelni, mekkora lehet a káosz, ha tanácsadásra mennek a kismamák. Én eddig megúsztam a tömeget, mikor a dokimhoz mentem, de eszembe jutott mindig, hogy tömegben nem lehet kellemes ott várakozni.

Norus, ha nem titok, hol születtek a lányaid?

Kinga, tényleg édesek a lurkók. Kár, hogy Petinek nem valók az ölben való dolgok, örökmozgó. Egyelőre hagyom. De tegnap kaptam egy Ringatós kupont, lehet, egyszer elmegyünk...
Jó ez a ruci. Petinek dzsekije van, nacit meg most varrt anyós, magasított derekas, kantáros, bélelt. (Nagyon unatkozott. :D )

Zsuzsu, Peti a mezei grafitceruzáért van oda. Néha próbálkozik bekapni, de erélyesen rászólok, hogy ne csinálja, kiveszem a szájából, aztán csak a papírt nyösztöli vele.

Kármen, igazad van, hogy kéne mindenféle hiperszuper cucc a PC-khez, de azért egy nagyvárosban ne legyen már módi a napi egyszeri áramszünet...

Bea, igen, erre gondoltam! Csak a vonalzódon olyan kicsike...

Kajla, az időpont az olyan a Vasasban, hogy... Én is jártam már úgy, hogy mire sorra kerültem, addigra már elmúlt az időpontom, mondtam is, hogy én itt voltam, csak nem nyitották ki az ablakot, erre közölték, hogy az nem lényeg, hogy időpontot adnak...kösz.

Hefe, igen a Diechmannos katalógusban egész jó áron vannak a bakancsok, én is néztem, de én addig nem veszek Petinek, amíg nem esik le az első hó!
Neked mielőbbi javulást!

Zitaa, na holnap elmegyek oda. :) Úgyis mennem kell DM-be, akkor a Mars térre megyek. Remélem, még lesz.

Ági és
KépKép
exdeus

Mi is voltunk fotozkodni,EXI PONT ELKERÜLTÜK EGYMÁST,MERT 3/4 12-KOR JÖTTÜNK EL!!!! 8)

10-től ott voltunk,mert játszott a Barni,nem is akart hazajönni,még a Mars téren is sírt,hoy "anya te nem érted hogy én játszani akarok????????????" :twisted: :lol:
Hááát Barniról is síros kép készült,részban azért mert nem akarta hogy lefényképezzék,de főleg azért, mert abba kellett hagyni az autózást!!!

Csajok,van 1 kérdésem!!!
Lehet nagy szemekkel néztek,én is azzal nézztem!
A barátnőmmal egyidőssek a gyerekeink,és azt mondta hogy
AZ apukáknak járt 5-5 nap szabadság évente,míg a gyerek be nem tölti a 2 évet!!!
Ez nem az ami szülés után közvetlen jár,és nem az a pótszabadság amit a gyekeke után kapunk(1 gyerek után 2 nap)!
Hallottatok erről??????

Ő azt mondta,hogy ezért megy vissza később dologozni!!!!!!! :shock: :shock:

Kép
bibi226

Zita!
Azt nem tudod mikor nyílik a deichmann Hmvhelyen???

Most jöttem ki a kicsiktől a baba meg sz összes cumi a Norbi ágyában volt :lol: :lol: Niki átdobált mindent.
Elkezdődött valami Nikinél újabban mindenre azt modja hogy NEM.Se fürödni nem akar, de ha betettem nem akar kijönni, se peluscsere meg mindenre NEM áááááááááááááááááááá.Mondjátok hogy ez még nem az a bizonyos dackorszak.....

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!
Ma nyilt! Egy Familycenter nevű helyen nyílt. A 47-es Hmvhelyt elkerülő utján kell menni, vagyis a laktanyánál egyenesen . :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

A só-liszt gyurma mennyiségeit legyenszíves irja le valaki! Kipróbálnánk.

melyik nap lesznek benne a babafotók a Délmagyarban?

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Nekünk is van Crayola marok krétánk. Én a Corában vettem. Kitti imád vele rajzolni. Van színes cerkánk is, de azt inkább elraktuk, nehogy felnyársalja magát :shock:

Az overált 4500 Ft-ért vettem. A Cserepes belső részén az ujságosbódéval szemben lévő sorba kell bemenni és kb a sor közepén van. Szinte csak gyerekrucikat árulnak és a legtöbb Cactus Clone. Van síma kantáros és nem kantáros sígatya is. A kantáros 2500 Ft. Most csak 92, 110 és 100 valahányas méretben volt. Szerintem a 92-es az inkább 86-os volt max.

Exi!
A Ringatón nem számít hogy nem ölbenülő a gyerek. Kitti szerintem össz-vissz 3 percet töltött az ölemben,ennek ellenére nagyon élvezte. Táncikált,tapsolt meg játszott :wink:

Zsuzsu!
4 napot leszünk Hévizen ( amíg az autópálya matrica tart :lol: )
Anyósómék télen ott laknak, így ha esik hó,akkor is lemegyünk pár napra hátha lehet csúszkálni valahol a környéken.

Jó pihenést!

szszkinga

Kinga: Jó utat nektek és jó pihenést!

Eszti: Hm, akkor csak lesz kistesó majd? :)
Tudod, nálunk a Lajos az a Brumhilda volt és van :roll:
Jobbulást Dorónak és neked is most már!

Crayola a Corában van, én nem tudtam hogy ezek ehetők :O Nekünk aszfaltkrétánk van olyan.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! :)

Zsuzsu :)
Örülök, hogy tetszettek Apának is a rucik! :D
Cora-járat összejött, bár 1 óra alatt értün ki, mert bedugultunk a Kossuth L sgt-on. :evil: :evil:

Bea :)
Boti kifejezetten zenei beállítotságú gyerkőc, és nem vadul játszik a hangszerekkel, hanem próbálgatja egyesével a hangokat, és tetszik neki nagyon! Szóval sztem nem lesz túl nagy hangzavar ezzel sem! :wink: Azért bízom benne, hogy nem fajulnak el a dolgok ezután se! :lol:

Exi :) sajnálom, hogy lecsúsztatok róla, tényleg tök jó cuccok voltak picipénzért. Hátha karácsonyig lesz még ilyen akció!

Norus :)
Nekem nem is volt időpontom, csak a dátum volt megadva.. De a későbbi időpont amúgy sem jó nekem, szeretem én ebédeltetni, fektetni délben Botit. :)
Mindegy is, már csak 1x kell mennem! :D

Mi ma voltunk fotózkodni! :D
Boti aranyos volt, kicsit meg volt illetődve a dlogtól, de azért óvatos félmosolyt kapott a fényképész! :D

Pocifotó :D

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Végre meggyógyultunk, pedig váltottuk egymást Dénessel rendesen. Először én voltam beteg, aztán ő, aztán megint én... :shock: Hét elejére kihevertünk mindent, de olyan bolond hetünk volt, hogy ihaj! Dénes tiszta hiszti volt, én le voltam strapálva. :(

Dinit elvittük tanácsadásra, 89.5 cm-nek mérték!!!! :shock: Szerintem túlnyújtották! :wink: De itthon próbáltam megmérni, tényleg elég hosszú, de inkább 88 cm körül van sztem. Persze nem igazán akarta kihúzni magát.

Napok óta normális overált vadászok Dininek, ki vagyok akadva, semmit sem találok. Ha van rendes, az horror áron, ha nem túl drága, tuti nincs Dénes méretében.

Kinga! Tényleg szép az overál, mi nem találtunk ott Dénes méretében!

Minden beteg babónak jobbulást! :):):)

Nagyon szépek a gyerkőcök! :):):)

Timi, Kinga, Zsuzsu! A legközelebbi Ringatóra mi is megpróbálunk elmenni!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Bea! Szépen növekszik a pocid! :lol: :lol: :lol: Irigykedem.... :oops: Tényleg elég fiús :wink: , ami nem jelent semmit, az enyém végig nagyon lányos volt! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi!
Érdemes kimenni szombaton is a piacra mert ugyanannak a sornak a legelején szokott lenni szuper babaruhás. Csak szombaton vannak és 86-os mérettől felfelé vannak a ruhák.
Szerintem néluk találsz majd overált Dininek.
Sajnálom hogy ennyire ramaty hetetek volt :(

szszkinga

Zituska!
Amit Norusnak írtál nem inkább nekem szántad? :oops: :oops:

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Zituska! A te pocid is jó nagy, és nagyon csini! :):)

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Köszönöm továbbra is a tanácsokat!
Vegyes napjaink vannak, néha egész jó, néha nagyon hisztis!
Majd elmúlik!!!! :roll:

Mi is voltunk ma fotózáson.Pikk-pakk végeztünk szerencsére!
December 5-én lesz melléklet a Délmagyarban a babákról!

Szép estét Mindenkinek! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

easabo: és mikor érdemes bejelentkezni, mennyire előre?

Jártam ma én is a Milupásoknál, és megkértek, hogy szóljak, akinek csak tudok, mert el vannak maradva. Szóval, akinek van kedve a kérdéseikre felelni, ne vadásszon utánuk a Kárászon, amíg leszólítják, a Feketesas 28/A alatt fel lehet nekik csengetni, ki vannak írva (egy duplaszívecskés logó, meg a nevük, amire nem emlékszem, Millwerg vagy Millwag vagy valami ilyesmi).

exdeus: Dehogy titok, Orosházán.

szilde: szerintem is, én 3x elolvastam, hogy zituska mit üzent nekem, de nem értettem! :oops: :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Lányok! Nagyon el vagyok veszve, elég gázos napjaink vannak! Rékának kijött az egyik foga :lol: , illetve a hegye, ami jó, csak éppen iszonyatosan hisztis!Nem tudom ez a fogától van-e vagy most már mindig ilyen marad :roll: ????
Megint alig eszik valamit, csak üti ki a kezemből a kanalat.Vettünk neki etetőszéket is,azt meg csak püföli!!Ááááááá
Az éjszakák is dúrvák már 2. hónapja,h este 3-4x kel.Mit lehet tenni?Evészettel?Tudom nem jó eröltetni,de másként alig eszik vmit! :cry:

Kép
gyanixi

Bibi, nem vettelek észre. Jól értem ugye, hogy a Játékdzsungelben voltatok már tíztől? Pedig benéztem a játszós részre... :o
Ezt a magyarorszag.hu-n találtam:
A szülők döntése alapján a gyermeke nevelésében nagyobb szerepet játszó munkavállalót vagy a gyermekét egyedül nevelő szülőt a tizenhat évesnél fiatalabb

egy gyermeke után kettő,
két gyermeke után négy,
kettőnél több gyermeke után évenként összesen hét munkanap pótszabadság illeti meg.

Kinga, hát majd meglátjuk ezt a Ringatót. Egy próbát megér...

Zituska, szép kerek, lányos pocid van. :)

Zsuzsi, szupi, hogy végre gyógyultak vagytok. Én majd csak 3 hét múlva viszem Petit méretni, akkor lesz aktuális a szuri is.

Norus, érdekes, van egy ismerősöm, ő is Orosházán szülte a fiát anno, pedig szegedi. :)

Niki, sajnálom, hogy gázosak az éjszakáitok. Remélem, hogy csak a fogacska, semmi más, és hamar elmúlik. Homeos golyót próbáltad már?

Ági és
KépKép
exdeus

Jó estét!

Hát inkább nem mesélem el az esténket! :shock:

Violának továbbra is dagadt a szája, elég csúnya :cry: Nem nagyon evett ma, nyügi volt mindenbaja volt. A fejlesztőbe is üvöltött! :x Nem tudom hogy van ennyi szusz benne, de képes arra hogy reggeltől estig nyomja :shock: :( :x

Hja este behányt Vius, az apja vacsi és fürdés után megitatta kakajóval, és nem volt büfi, elkezdtek az ágyban játszani, erre boááááááááááááááá, mindent telibehányt :shock: Még a paplanokat is ki kell mosnom majd, nem csak a huzatokat! Kb 3 gépnyi mosásom lett. :evil:
Na aztán ismét kimászott a kiságyból nagy koppal, nem értem miért nem tanult a tegnapiból...???? :roll: :evil: :(

A többi kölkömmel minden oké :lol:

Bibi: Én nem tudom ezeket a szabikat, a párom még azt az 5 napot se kapta meg, ami egyébként szülés után járna, mert pont "főidőbe" szültem amikor a legtöbb munka van :shock: Szal ő nem volt szabin egyáltalán...

Zituska: Húúúha anyám van ám pocaaaaaaak :lol:

Babafotós csajok szóljatok már rám, december 5.-én hogy vegyek délmagyart,majd szavazok :wink: 8)

Én ezeket a Deichmann cicpiket nem ismerem... :roll: De biztos jók , reklámozzák őket orrba szájba a rádióba...

Emese: Mikor lesz legközelebb Ringató és hol? Mennyi annyi? :D

Hjaj elfelejtettem mondani, vettem olyan vécéülőkét, mint amilyet akartam (beépített szűkítővel) Tegnap szereltük fel, tök jóóóóó :lol: Remélem a lányom is díjazni fogja :wink: Hétvégén pisit a vécébe project lesz :lol:
Eldugultam, mék szunyálni! Jócaka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok.
Tudtok Szegeden vagy csongrád megyében babakocsiszervízt?
Sürgős lenne. Köszönöm.

Kép
Kép
szandra29

Sziasztok.
Tudtok olcsón pelenkázós táskát? kicsi is és nagy is érdekelne. Köszi. Majd este még jövök.

Kép
Kép
zsanett26

Szandra, amennyire én tudom, ilyenek csak Pesten vannak. :o Legalábbis én azt hallottam, hogy még a garis járgányokat is oda viszik fel, ha olyan a baja, egyébként meg hozatnak alkatrészt, azt Do it yourself.

Enikő, sajnálom Viust. Na én biztos kiakadtam volna, ha Feri nem jön haza arra az öt napra. Pedig náluk állandóan főidő van ugyebár. :shock:

Ági és
KépKép
exdeus

Szilde :) Norus :)
Bocsi a kavarért, a névmemóriám piszok szar. :oops: :oops:

Enikő :)
Megint klassz napotok lehetett.. :( Bioptron lámpa ajánlat Vius szájára továbbra is áll. :wink:

Ezt a szabikérdést végképp nem vágom, ránk ez több okból sem vonatkozott, vonatkozik.

Nekem most mondta a Vasasba a védőnő, hogy a 2 év alatt felhalmozódott szabijaimat is kivehetem, akkor járok a legjobban anyagilag. most fogom hívni a munkáltatóm könyvelőjét ezügyben.

Nálam kezdődik a 3. trimeszter nyűglődése - iszonyú gyomorsavam van, és éjjel többször arra keltem, hogy jönne vissza. :oops:
most bevetettem a Rennie-t, a ma éjszaka egész tűrhető volt.

Fiú babaruhákat nem jöttök nézni?
Van még jópár kicsi, újszülöttől kb.8 hónapos korig. Meg még pár db nagyobb.
Rugik, body-k, napozók, nadrágok, pólók stb.....

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Hű mennyien írtatok most,végig sem tudom olvasni,Málnus hív mindig.

Zituska!Szép a pocid nagyon!

Enikő!Viusnak jobbulást,remélem gyorsan meggyógyul a szája szegénynek!

A babafotókat én is megnézem,majd megveszem a dec.-i Délmagyart,nagyon kíváncsi vagyok!

Kinga!Jó utat Hévízre.

Mi tegnap voltunk tanácsadáson,4600 gram és 55,5 cm a csajszi,minden ok.Kicsit kevés a tejcim 2-3 napja,nagyon szomorú vagyok,csak szívná szegény és nem jön és sír,annyira sajnálom,pedig iszom eszem,szedek minden bogyót,teát,mit csináljak, ötlet?????

Ma reggelre jöttek ki piros pöttyök Lollim nyakán meg füle mögött meg mellkasán,ez mitől van???Lehet a lefagyasztott anyatejtől???Tegnap kellett kiengednem mert nem volt elég.Vagy ettem kicsi csokit attól???Soha többé amíg szopik!

Ha vki tudja légyszi gyors nyugtasson meg, mert az uram kiakaszt,hogy hívjak orvost,mert himlős meg ilyen marhaságok.
20140113113746

Zituska Küldtem mélt a bobokára... 8) Rennnie rulez, az naon jóóó :D

Zsanett neked is küldtem mélt :wink:

Szandra én sajna nem tudok :(

Exi: Hát nekem is jól jött volna apa segítsége 3 gyerek mellett gondolhatod....de nem adták ki neki. Ha pedig szól a munkáltatónál, akkor a válasz: "ha nem teccik el lehet menni találunk a helyedre másik 100at!" Úgyhogy ez van... :evil: :x

Olyan szarul aludtam, hogy az félelmetes, rémálmom volt (nem emlékszem, hogy pontosan mi, a gyerekekkel kapcsolatos), felriadtam és kiabáltam :shock: :oops: a párom nyugtatgatott meg, még Bogi is átjött, hogy anya mi van..... :roll: Ilyen már vagy 15 éve nem volt..ha nem több, h a mi a fenétől? Pedig nem is vacsiztam be, csak egy banánt küldtem le vacsira... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Jó a pocakfotó Zituska! :wink:

Enikő!
Norbika is próbált kimászni egy éjjelem ment rá hogy lestem az ajtóból és ha ki akart mászni akkor rászóltam.Üvöltött nagyon de nem engedtem neki.azóta egyszer sem jutott eszébe hogy kijöjjön.Rémaálmaim nekem is vannak mióta 3 gyerekes anyuka lettem.Mindig a gyerekekkel történik valami rossz álmaimban... :roll:

Totál para vagyok az oviban bárányhimlő van.Na jó beteg gyereket nem visznek de félek hogy a kicsiknek hazahozzá Máté.Ő ugyan be van oltva .szereintetek elkaphatják az ikrek?Nagyon nem szeretném.Kicsik még félek hoyg elvakarják magukat.Ja és ha most beoltatom őket mennyi idő múlva lesznek védettek??

Kép
Kép
zitacicu2

Anett, szerintem lehet a csokitól a pötty. Próbáld ki, hogyha elmúlik, és megint eszel, megint kijön, akkor attól. De ha a párod parázik, akkor mutasd meg a dokinak vagy a védőnéninek, és majd mondanak rá valami okosat.

Enikő, nekem az ilyenekkel a f.om kivan, hogy találnak a helyére másik százat. Én úgy gondolom, hogy egy ekkora cégnek jogkövetőnek kellene lennie, én bemennék névtelenül a munkaügyi hivatalba.
Egyébként én nem értem, hogy az ilyeneket miért nem nézik hivatalból, mármint hogyha valakinek gyereke születik, és a nevén is van, hogy kiadta-e neki az épp aktuális munkáltatója azt, ami jár. (Mondjuk papíron mindent lehet...) :? :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Szasztok!!

Zitus!
Óriási pocakod van!Nem is hiztál?Engem érdekelnének a rucik!
Hol lehet megnézni?

Anett!
Szerintem megnyugodhatsz,hogy a csokitól van!
Vmelyik nap az én rövid agyú uram éppen csak egy picit megnyalatta Marcival a csokit seperc alatt úgy kipöttyösödött szegény! :twisted:

Enikő!
Mindjárt küldök emilt!!

Kép
Kép
zsanett26

Dobok pár képet a Geri szülinapjáról!
Kép Kép Kép keresztapuval
Kép Kép Kép

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett! De sokat nött már Marci!! A torta nagyon jol néz ki, gondolom neki is nagyon tetszett!

Exi! Igazad van, szerintem amugy nem csak nagyvárosban de kisebb városban is bosszantó (én ezért irtam nekik) ha hetente többször is van áramszünet

Na voltunk a szemészeten, felhivták a tanárurat mivel már többször átmosták Norbi szemét hogy csináljon neki szondázást is, szerencsére a tanárúr nagyon rutinos volt, Norbival gyorsan végzett, pedig felülröl nem is tudták neki a szondát bevezetni csak alulról, utána meg már át is fecskendezték. Most megint várunk...

Kinga! Szuper rucit vettél!! Nekem szerencsére több overállom is van, de ha nem lenne tuti érdekelne ez.

Zituska! Jól mondta a védönöd, a szabikat általában érdemes kivenni.

Ezeket a cipöket én sem ismerem amit iratok, söt még nem is hallottam róla.

Apának csak a szülés után jár egyszer 5 nap plusz szabi. Amit Exi is irt, azt a szülök eldönthetik hogy a gyerekek után melyik szülö kapja a szabit, az függ a gyerekek számátol, de szerintem itt nem erre gondoltak a szülök, valamit nekik rosszul mondtak
Az én férjem sem maradt itthon Norbi születése után. Sok munka volt, stb... Persze elötte meg elnézték neki hogy épitkezik igy nem pattoghatott, nem is mert na.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Nagyon tetszett neki a torta!
Most minden ami verdás nagy sláger,már csak szőnyegünk nincs verdásba,de Szandra barátnőméktől azt is megkapja karira!

Tényleg!
Gondolkoztatok,hogy ki mit vesz a bébeknek karácsonyra?
Én Marcinak játszószőnygen gondolkozom Gerinek meg még nem tudom!

Kép
Kép
zsanett26

Enikő :)
válaszoltam! :wink:

Zsanett :)
Óóóó, dehogynem híztam!!!! :lol: Már 10 kilcsi plussznál tartok, és még hol a vége??!! :shock: :shock:
De ez van, nem érdekel! Majd lemegy, ha itt lesz az ideje! :D

Mi is Újszegeden vagyunk, a Fő fasoron!
Elküldöm priviben a számomat, csörgess meg, és megbeszéljük, hogy mikor jössz el megnézni! :wink:

Rohadtul fáj a fejem ettől a hülye időtől... :(
Boti is olyan kelekótya, lehet, lerakom korábban ma, mert attól félek, kárt tesz magában, annyi hülyeséget csinál most délután, pedig Rá ez nem jellemző általában (kanapén ugrál, észnélkül rohangál a lakásban, meg hisztihegyek)

Végre jó a netünk - kopp, kopp - remélem, mostmár így is marad!! :roll:

Kép
Kép
zituska28

Zsanett :)
Ja, dícsérni akartam én is a tortát! Hol csinálták?
Keresztfiam is verdamániás! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Zsanett!
Engem Marci harisnyája érdekelne. Mármint hogy honnan van? :) Meg csajok, aki tud segíteni, az is érdekelne, hogy magában nyomott mintás, vastag harisnyát hol lehet kapni?
Formatortákat egyébként a Big Brother-es Popey is csinál, szerintem elég szépeket, és tök jó áron. Pici családi cukrászdájuk van aaaa... na, helyismeret... szóval annak a villamosnak a Budapesti körút utáni végállomásánál, ami a József Attila sugárúton megy végig. Na, aki így kibogozza, gratulálok! :oops: Bocsi...

Kép
tita80

Zita!
A diófánál a sarkon van egy cuki(nem tudom mi a neve)mi eddig Geri összes tortáját ott rendeltük,de vásárhelyen csinálják!Ez most éppen vaniliás volt:(12szeletes 6200ft)De kihoztunk belőle 20szeletet.
Amúgy mi is újszegeden lakunk a vedresben!

Tita!
Egy kicsit lányosra sikerált ez a harisnya!
De a corában vettem tán 290ft-ért(winny-s)! :)

Kép
Kép
zsanett26

Tita
Az olajbányász térre gondoltál, ugye? ott ahol a hamburgeres is van!

Nálunk minden szépen alakul a kicsi lány fogadására. Épp vasalgatom a kicsike ruhácskákat.
Képet csináltatok a pociról a férjemmel a hétvégén, majd felrakom. Én "csak" +10kg-nál tartok. Hétfőn újra dokihoz megyünk vizsgálatra, hogy mnden rendben van-e.

Napi 3x2 magnéziumot szedek. Egyik nap reggel elfelejtettem bevenni és annyira megfájdult a hasam, hogy nem tudtam felkelni, a férjemet kértem meg, hogy hozzon egy pohár vizet meg gyógyszert. Szerencsére utána jobb lett. Kicsit megijedtem.

Épp ma riogattak avval, hogy az ablakcsere, ami apanelprogram része, lehet hogy átcsúszik decemberre.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
és akkor én hova menjek a kicsi lányommal???? koszban, porban, kupiban legyünk itthon??? ráadásul első emeleten lakunk, így mi leszünk az utolsók, mégha el is kezdik. Még van egy kicsike remény, de most eléggé kivagyok emiatt. Nem igazán ideális pihenés nekem se, ha fúrnak-faragnak felettünk, nálunk....

Ja, apukám hajthatatlan abban, hogy jön, tehát a férjem enged és "csak" három felnőtt fog vigyázni a lányomra. Egy hétig maradnak, utána meg a férjem veszi ki az 5 napját.

Mindenkinek szép és balesetmentes hétvégét kívánok.
Anna

Kép

Kép
sznanna

Zita!
Ment a privi!

Kép
Kép
zsanett26

Nem tudom már ki kérdezte a só-liszt gyurmát.
Nekem van egy füzetem beszkennelve amiben karácsonyi díszek és ajándékötletek vannak sógyurmából.
Ha valakit érdekel írjon privit és átküldöm emailben.
Leghamarabb vasárnap tudom küldeni, h atudtok a ddig várni, nagyon megéri.
Én tavaly abból csináltam ajándékot és nagy sikere volt.

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Anett: Szoptatással kapcsolatban, szerintem először is nyugodj meg! A tej termelődése szempontjából a nyugalom, a pihenés is fontos a helyes táplálkozás mellett! A természet csodája a női test, pontosan annyi tej termelődik, amennyire a babádnak szüksége van, ha nem pótolsz hozzá és eleget teszed mellre! Tehát a gyakori mellretétellel is fokozhatod a tej termelődését! Én a lefagyasztott anyatejet a kutyánknak adtam 6 hó elteltével! :D
Ilyen idősen pl. Dorottya volt, hogy napközben a cici mellett aludt és ha elkezdte nyitogatni a száját, már kapta is a cicit! :D Napjában kb. 15-25 alkalommal szopizott, még most is van, hogy nem bír ki 3 órát szopi nélkül, igaz előfordul, hogy reggel 8-tól délután 1-ig nem szopizik, de az a ritkább! :) Na nem azt mondom, hogy ez így biztosan jó, ahogy én táplálom, mindenesetre 1 éves és tej még mindig van, szinte csak azon él! Egyszer elkezdtem Norbi-update-tel fogyózni, nem koplalva, de akkor elkezdett csökkenni a mennyisége és szerintem a minősége is változhatott, mert éjszaka úgy félóránként szoptattam a csajt, szóval szerintem fontos a kalória mennyisége is!
Na ezt elég bő lére eresztettem! :lol: Bocsi miatta! :D Szóval nyugi, és minden rendben lesz! :)

Bea: Nem Dorottyának, hanem Gréti kistesójának tettem félre a sapit! Már ha fiú lesz és szükségetek lesz rá. :D Dorottyának nem lesz testvérkéje! :(

Zituska: Igazán szép a pocid! :D

És a fiúk is! :lol:

Voltunk ma a Tesco-ban és rengeteg játék van leértékelve is! Főként szerepjátékokat láttam szerintem jó áron, bár én még nem vagyok teljesen képben, nekünk még korai. Pl.: mosógép, takarító szett, kiskonyha (6000 alatt :shock: ) meg rengeteg baba. Bocsi fiús anyukák, én főként a csajos dolgokat néztem :D és a netes árakhoz képest olcsóbbank tűntek. Ja meg rengeteg LEGO meg társas volt "akciósan"!Tehát kedves anyukák, pénztárcákat kinyitni és irány shoppingolni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na elteszem magam mára, meg megpróbálom a csajszit is! :roll: Jó éjt!
eszter

KépKépKépKép
hefe

Azaz! Olajbányász tér! :) Köszi! (Amúgy szegedi vagyok ám...)
És Kati cukrászda a neve, ezt még elfelejtettem leírni. Az egyik kocka tízemeletes aljában van.

Kép
tita80

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: