Sziasztok!
Pár napig nem volt netünk, hála a szolgáltatóváltásnak...
Kinga!
Igazad van, majd a gyerekeink választanak. Remélem 20 év múlva is babanetezünk, mert nagyon kíváncsi vagyok kivel mi történik!
Örülök az önfeledt játszózásnak! Lécci beszéljetek Ábival, h ne egye fel a játszó összes kavicsát és akkor mi is mennénk!

Szerdán megyünk ringatózni, ha......
Mi anno a tescoba vettünk egy kis egyszerű esernyőbabakocsit, hárompontos övvel 3990ft volt akcióban. Azt használjuk, bár egyre kevesebbet. Nagyon ügyesen gyalogol a fiatalúr.

Szerdán voltunk Pesten, amíg a férjem tárgyalt mi auchanoztunk. Nem vittem babakocsit, mert nem akartam a bevásárlókocsira pakolni. Tömegközlekedtünk is, Ábel nagyon élvezte.
Zsanett!
Örülök, h jól vagytok, Marci kalapos képe (is!) csúcs!
Szerintem nagyon hasznos a játszószőnyeg, Ábel nagyon szerette. Mi a metróban vettük anno.
Nyúlanyó!
Az a fontos, h jobban vagytok és kívánom, h soha többet ne kelljen kórházba mennetek!
Zitacicu!
Puszi Nektek, és az óvónéninek is a legjobbakat kívánom!
Kajla!
Köszi! Hol van ez a "heted hét"????????
Nóri!
Köszi a nacis infót! Egyenlőre nem találtam bélelt nacit, de keresem. A férjem szerint felesleges Ábinak, mert keveset van kint. Vagyis sokat sétálunk, de sétálós-játszóteres gatyóink vannak. A mérettel bajban vagyok, mert a kantérosokat szeretem, de mivel Ábi pocakos, ami derékban jó, az hosszban nem
Jó étvágyat kicsi lányodnak!!!
Hefe!
KÖSZI!!!!! Csodaszépek vagytok!!!!!!!!!!!!

Énisakarokegykislányt!!!!!!!!
Csibe!
Sok erőt Neked! Csak a hisztihez tudok hozzászólni. Nálunk is van, az a "földhözveremmagam" változat. Érdekes, csak akkor adja elő a fiam, ha velem van, az apjának sosem....... Főleg a távkapcsolóért hisztizik...... Megoldást nem tudom, nagyon nehéz következetesnek lenni. Nekem volt néhány sírós napom emiatt, mert fárasztó a sok hiszti és inkább engedek, De ez sem jó, hiszen így a fejemre nő. Viszont nem bírom egész nap hallgatni a hisztit....
Bocsi, nem segítettem, de remélem érted, h együttérzek Veletek!
Zsozi!
Sok boldogságot, vidám összeszokást Nektek!!!
Tmika!
Igen rendeződött a séta, igaz mindig kell vinnünk valamit magunkkal. Legútóbb így sétáltunk:
A férjem szerint olyan a képen a fiunk, mint aki vándorútra megy. Van nála innivaló, a "Tarisznyában" hamuba sült pogácsa és a seprű=vándorbot is megvan
Érdekes az apjával sosem akarta cipeltetni magát....
MI pár hete vettünk egy játszósátrat, egy sportboltban. Vettünk egy kondigépet és amíg kihozták körbenéztem és kiszurtam. Egyenlőre nem játszik benne Ábel, fél

Majd a tesóval
Köszi a cikket, elmentettem!
Niki!
Gratula Réka új tudományához!!!!
Zituska!
"apánk" még mindig arra szavaz, h válogatás nélkül hozzunk el minden 80-86-os rucit, mert ami nem jó már az jó lesz a tesónak. Én viszont elmennék hozzátok, legalább látnám szépszemű Botit is
Bea!
Én kérek elnézést, h letámadtalak, de annyira megörültem a vélelen találkozásnak. Előszőr Grétit láttam meg
Sikerült vennem kabátot, (anyós ragaszkodik hozzá, h ruhát vegyünk neki). Én rajzolós helyet szeretnék Ábinak (asztal+szék...) és valami zenélős játékot. A laptopot nézegettem én is , de a metróban. Ott kb. 15 féle volt, beszéltük is apával, h lassan mini plazmatévét is árulnak...
A szemüveges dolgot sajnálom
Az a fontos, h jól van kistesó. Gréti édes lehetett, megkönnyeztem! Nagy boldogság, h már ennyire szereti a testvérét!!!
rólunk: Ábel a 15 hós szuri után a 9. napon belázasodott. 38,6 kapott kúpot, lement. Éjjel nagyon nyüszi volt, sokat sírt, lázmérés, megit 38.6 ujabb kúp. Tegnap a 10. napon reggel láztalan, elmentünk anyóshoz, estére megont 38,6 lett a hője. Újabb kúp. Szerintetek ez normális??? Meddig lesz még lázas????
Irtam korábban, h minden pelenkázást végigbőg a fiam. Na most már remeg is, mert ugye hőmérőzünk...sima, digitális hőmérőnk van, popsiban mérem és iszonyat sajnálom.
És egy kellemes "csalódás" tegnapról: Vásárhely felé jártunk, bementünk a tescoba körülnézni. Úgy alakult, h szükségessé vált a pelenkacsere, így gondoltam azt is megejtjük. Nem tudom voltatok-e mostanában nagyáruházak pelenkázóiban, de ezt jó szívvel ajánlom mindenkinek. Az ajtóra ki van irva, h pelenkázóhelyiség, kulcs a vevőszolgálaton. Odamentem, megkaptam a kulcsot valamint egy kosárban popsitörlő, hintőpor, krém volt. Az eladó megkérdezte hány kilós a baba és elfogadok-e egy pelenkát. Hozta a kért méretet. A helyiség tiszta, kényelmes........sőt van egy wc is, így anyuka-apuka is el tudja végeni a dolgát és nem kell azon agyalni, h hogyan oldja meg a saját szükségletét ha egyedül van a babával.....
Amikor visszavittem a kulcsot és az egyebeket kedvesen megkérdezte a hölgy, h jó lett-e a pelus és rendben vagyunk-e. Baromi jólesett a kedvessége. Nem szoktam panaszkönyvbe írni, de elgondolkodtam, h most írok egy köszönetet... Remélem ez nem csak a vásárhelyi tescoban van így, jó lenne mindenhol ez a bánásmód!!
Bocsi a litániáért, szép napot Mindenkinek!