Végre, beindultunk.
Már nagyon hiányoztatok!
Köszönöm szépen Manó nevében is a dicséreteket. Remélem, megmarad Manó takarítási mániája, sajnos minden kisgyerekre jellemző, de idővel kinövik.
Tünde!
Csak Mami tali is nagyon jó ötlet, azt is összehozhatnánk. Zenebölcsi? Fogalmam sincs, de mi elnézünk arra. Holnap megírom, reggel majd arra megyünk. Remélem, nem felejtem el.
Dóra!
Tényleg, milyen volt a szilveszter?
Anita!
Boti is nagyon aranyos a képeken.
Timi!
Jól írtad? 1-4-ig nem alszik Domi? Mikor alszik?
Felesleges ajándék? Hát...
Többi ajándékkal nincs gond, de nem játszik velük, most könyv mániás, állandóan olvasni kell, vagyis a képeket mesélni, azt jobban szereti.
Nem tudom, hogy Csilla mikor jön gép elé, ezért írok pár sort róluk, remélem nem gond. Flóra meggyógyult, 30.-án költöztek, szilvesztert az anyukáéknál töltötték.
Ági (Baluék), dolgozik. Átment rajtuk a hasmenés és hányás. Balunak torokgyulladása volt (remélem jól emlékszem). De most már minden rendben. Balu itt volt a mamájánál, míg Ágiék dolgoztak a két ünnep között.
Anita2!
Nektek milyen volt a buli? Én köhögésre acc200 használtam, de jó volt a lándzsás útifű is. Gyógyszertárban is be lehet szerezni, nagyon finom, gyógynövényes szirup. Több kiszerelésben is van.
Simsi!
Bence? Jobban van már? Tényleg Ti voltatok már korcsolyázni? Mi szilveszterkor mentünk, apának fel is törte a lábát a korcsolya. Mi csak néztük a bandát. Gazdálkodj okosan, imádom, gyerekkoromban is állandóan játszottam vele. Akkor én is mindig nyertem, most már....
Szilveszter!
Itthon maradtunk a haverokkal, Manó fél egy után feküdt le, megvárta a pezsgőbontást, nagyon élvezte.
Volt sült malac, a karácsonyra kapott csoki szökőkutat kipróbáltuk, ennyit a fogyókúráról.