A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Easabo! Mi Vironalt szedtünk eddig, most meg majd a Ribomunilt fogjuk kiprobálni

Gira! Nagyon édesek!! És nagyon hasonlóak!

Esövédöt én a Corában vettem.

Enikö! Nekem a házipatika drágának tünt mindig, én patikában szoktam venni, de már nem emlékszem az árára, a nagyobb kiszerelést veszem mindig, az jobban megéri

Betty! Kitartás!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!
Én sem vagyok ám annyira okos :lol: Bekopiztam a google keresőbe a nevét ahogy leírtad és kiadta amit kerestem. :wink:

Zita!
Köszi!! Én elfelejtettem,pedig meg akartam jegyezni :oops: Szeretem az Asso cipőket.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Gira,
és az a nagy áttörés hogy történt? egyik napról a másikra? én ezt nálunk elképzelhetetlennek tartom :(

gratulálok hozzá! :D
Vendég

Dancsi!

Fogalmam sincs mi történt... Talán az, hogy nincs mérleg, elmúlt 1 éves, nem érdekelt tovább a súlya meg a mennyiség. A hócipőm tele lett azzal, hogy állandóan őt próbálom etetni. Amióta visszajöttünk a Balatonról szigorúan csak akkor kapott enni, amikor kajaidő volt. Ha nem akart enni, akkor annyi. Volt hogy egy nap délutánig így nem evett SEMMIT. Akkor valami farkaséhség tört rá, és követelte a második johurtot is az uzsonnánál. AZ volt az áttörés, előtte soha nem kért kaját. Szerintem rájött, milyen az "éhezni" és úgy van vele, biztos ami biztos, feltankol, amíg kap enni :lol:
Vendég

Hali.

Enikő, tudom, de ahogy te szoktad írni, már a faszkivan azzal, hogy nekem kell mindent elintézni. Ma is már kivisítottam Ferinek a lelkem, hogy ugyan töltse már ki meg küldje vissza az önkéntes biztosítós adatváltoztatós papírt...na meg, hogy méltóztassa már hazahozni az új munkaszerződését, vagy valamit, hogy akkor most más a fizetése...de neki magas, hogy én ilyenekre miért tartok igényt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Orrspray passz, mi Isomart használunk, az jön ki a legolcsóbbra, 100 ml-es és 1500 Ft alatt van.

Tita, szerintem erre nincs praktika. Egyszer majd hozzászokik. Én nem tudok tanácsot adni, mert Petinek ezzel nem volt baja, pedig mikor hideg volt "télen", én is ráadtam egy jópár mérettel nagyobb, vastag együttest, amiben úgy nézett ki, mint a Michlein baba...de nem szólt egy szót sem. De amíg nem voltak nagy hidegek, én betartottam a védőnőm ama tanácsát, hogy eggyel több réteg legyen a gyereken, mint rajtam, és nem is volt bajunk belőle.

Szerika, akkor időben érdeklődsz. :) Mondjuk Peti törpének üveges babakaját kapott, mert abban nem volt darab. Én csak pár hónapja reszelgetem neki az almát, meg töröm a banánt, na jó, addig lusti is voltam rá, meg Peti sem az a türelmes fajta... :?
Én most nem veszek overállt, van két vastag kétrészese a gyereknek, jó, nem vízálló a külsejük, olyat majd veszek vagy turizok, ha látom, hogy kelleni fog. Tavaly vettünk egy szupit, de egyszer sem viselte Peti.
Balibaba tiszta apája. :)
Megírnád, hogy mennyit kóstált az üveg reszelő?

Gyanixi, én a legutóbb a Tescos katalógusban láttam 10 rugó alatt olyan babakocsit, amit keresel, mondjuk azt ki kell fogni...

Gira, látod, vannak még csodák. :) Nálunk meg az történt, hogy Peti tegnap telibehányta az apját (szegény, hazajön hétvégére, és tessék, a múlt héten is ez volt), majd kiment anyukámmal a konyhába, anyám ült az egyik széken, Peti a másikon, és anyám etette a húslevessel...aztán még evett az enyémből is.

Gerika, melyik óviba jár Benci? Csak azért kérdem, mert én úgy hallottam más városokban élő anyukáktól, hogy egy-két hétig maradhat ott anyuka (ha igényli a gyerek), utána meg lesz, ami lesz.

Easabo, én most vettem Petinek homeós golyócskákat, kasvirágból 15CH-sból most hétfőtől kap napi 5 golyót, rá következő héten, a hét közepén meg egy tartály Oscillococcinumot öntök a szájába. Hál' Istennek imádja az ilyeneket, már feloldani sem kell, mert szépen elszopogatja.
Na meg a mi dokinénink a Béres C-vitamint mondta, hogy adjam, lehet, hogy majd azt is veszek...

Kinga, ezt most láttam egy másik topicban, megnéztem, szerintem jó: http://www.gyerekcipobolt.hu/

Rbetty, nekem a 40+6. napon este indította a dokim, így született Peti pont a 41. héten hajnalban. De én megmondtam neki, hogy nem fekszem be. Igaz, a csaszi miatt így is 6 napig élveztem a kórház vendégszeretetét, de mostmár 4 nap után, ha nincs gond, kiteszik az anyuka meg a baba szűrét.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam be és Mátém mai aranyköpését megosztom veletek ha nem baj:

-anya neked hol a kicsi szived?
-itt a mellkasomban!
-tényleg anya?és hogy került oda?lenyelted?

bocsi egyenlőre ennyi voltam de kicist fáradt vagyok hétvégén dorbézoltunk apával kettesben.

Kép
Kép
zitacicu2

Hát nálunk közölték a beszoktatás annyi hogy reggel anyuka mielöbb hagyja ott a gyereket, akkor is ha az üvölt.:( Szerencsére Orsi hogy bölcsis volt nekünk nem kellett beszoktatni

SZerika! Irok mindjárt mailt

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Hazaérkeztünk!csak egy kérdés erejéig ugrottam be!
Hol érdemes babócáknak cipőt venni?
Ami a cserepesen van az utolsó sorban cipős az csak szombaton van kint, vagy hétköznap is?Ezt tudja vki?
Nagyon köszönöm!!!!
Holnap visszaolvasok és jövök! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

GIra,
nálunk ez azért nem műkdöik, mert ha éhes, őrjöng, és cicit akar, persze annyi tejem már nincs, hogy elég legyen neki, meg nem is akarom már, hogy elég legyen....

sokszor van, hogy idegbajos, csapkod, hisztériázik, megetetem, persze szökik, tiltakozik, de általában én nyerek, és utána kis tündér megint

vagy te ilyenkor megszoptattad ha kérte?
Vendég

Hali.

Csibe, a szegedi Asso-s honlap szerint van boltjuk a Csillag térnél is, az tutira nyitva van hétköznap! Megkuksoltam, ott hétfőtől péntekig vannak 9-18 között (ebédszünet van 12-14-ig), a Cserepesen meg CSAK szombaton vannak.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi, 1300 Ft volt. Mindjárt írok neked privit, szeretnék kérdezni valamit.

Köszi az esővédős infókat.
szerika

Dancsi!

Én nem szoptatom, csak reggel és este. Konkrétan nem emlékszem, hogy valaha is cicit követelt volna, de lehet, hogy a noname hisztijei ennek voltak betudhatók :roll:
Amióta így átálltam, hogy nem bajlódok az etetésével, ez olyan szinten megy, hogy már az első alkalommal, ha nyújtottam a kanalat és elutastotta, akkor nem próbálkoztam tovább. (Mondjuk nálunk nagy ritka volt, hogy az elutasítás után még elfogadja) No mindegy, ráhagytam. EZért történhetett meg, hogy azon az ominózus napon egészen délután 5-ig nem evett semmit. Azóta nem történt olyan, hogy kapásból visszautasítja a kaját... max azért mert meglát valami finomabbnak tűnőt :lol:
Vendég

Köszönöm a köszöntést Zsuzsu!Írj a nyaralásról!!!
Exi neked is a babakocsis tippet!!
Vazzeeee, tényleg nagyon hideg van,áááááá!
Ki tudja a homeós bogyókat mikortól lehet adni a gyerköcnek?mármint milyen idős kortól???

Kép
gyanixi

Csibe! A Csillag téren sokkan nagyobb is nála a választék, mi is ott vettünk Orsinak, a piacon valóban csak szombaton van kint.

Niki! Én ugy tudom nincs megkötés, én adtam már 3 hós kortól is ha kellett, csak akkor nyilván feloldva

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nixi! Nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!

Ma is voltam ctg-n, már van a dokim, aláírta és annyit mondott, hogy ez nagyon szép.Szóval én már sose tudom meg ,mit jelent ez a sok görbe!
20140113113746

Sziasztok!

Köszi a tippeket az immunerősítéssel kapcsolatban. A Ribonumilt én adtam a nagyobb fiamnak, ... nem tudom. Lehet, hogy erősített rajta valamit. Bár Zolika nem volt egy betegeskedő fajta. A kicsi többet volt már beteg. Ezért is kérdeztem, hogy ti mit adtok.

Kép

Kép
easabo
Szeged

megvolt Bogyi első bölcsi mamás napja és minden parámat félretettem

beértünk 5 percig ült az ölemben, méricskélt mindent, majd elinalt és fél 12-ig 2* láttam, amikor jött cicizni, de a dadus mondta, hogy Boldizsár nem szabad, erre megvonta a vállát és futott tovább játszani

és ami a legeslegmeglepőbb, hogy délben, hívtam ebédelni, máskor ilyenkor elkezd bőgni és elinal, de most jött, leült a kisasztalhoz és nem kellett bohócjelmezbe bújnom, hogy egyen, megevett egy adag gyökérfőzeléket!!!!!!!!!! krumplival, a figyelmét csak kicsit kellett hozzá elvonnom, de basszus, megette!!!!!!!!!!!!!!

olyan boldog vagyok, de nem akarom elkiabálni (kopp kopp kopp)

dadusok szerint semmi, de semmi gond nem lesz vele
Vendég

DANCSI!!

Gratulálok a kajáshoz nem semmi!
Egyébként meg én nagyon jó viszonyba vagyok Mátém ovinénijével és totál másképp viselkednek a gyerekek ha nincs ott a szülő.Csak mindket tüntetnek ki a hisztivel a "nem akarom"viselkedéssel.
Ettől függetlenül nagyon félek hogy mi lesz januártól ha a kicsik is mennek bölcsibe.

GIRA!

Ez szerintem is jó ötlet hogy ha nem akar enni nem kínálni tovább,tényleg legyen éhes és akkor eszik.Máténál ezt elrontottam féltem hogy éhenhal a gyerek(na jó nem anniyra )de etettem ha kellett ha nem és mostanra nem tartozik a jó evő gyerekek közé.A kicsikkel más a téma ha nem kell neki a kaja akkor nem eszik .Nincs két fajta főzi nincs könyörgés.Épp ezért ők már most sokkal jobban esznek mint Máté ennyi idős korában.,

Melinda Zozo!!
Merre vagytok?

Megyek tortát sütni ,ez lesz a főpróba ugyanis Mátémnak viszek szerdára az oviba ,de mivel kicsit sem vagyok tortasütős fajta igy kell egyet csinálnom itthonra is hogy ne égjek be ha esetleg nem sikerül.Már lebeszéltem a nagy bulit az oviban szerdára :D

Nikim egyre többet beszél:Apa elment, apa gyere,hinta ,add ide,leesett ,eldobta,ide csüccs,....Szóval a legegyszerűbb szavak amit egy 18 hós mondhat ugye???? :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Zita,
vegyél előresötütt tortalapot :)

én rendeltem Jozsónak tortát a bölcsibe anno, sima legolcsóbb csokitortát, a gyerekek imádták

Jozsónak a torta az csak csokis lehet, a szülinapjára anyukám epertortát sütött neki, várta nagyon a tortáját és amikor meglátta, elsírta magát, hogy ez epej, ezt nem szejetem, hóóóóóó van a csokitojtám?????
Vendég

Dancsi,örülök hogy jól telt Bogyi bölcsis napja!!
Én az altatás miatt(IS) izgulok nagyon,senki mással csak velem alszik,ebéd után ,és este is!!
A tesóm azt mondta hogy ne aggódjak,mert látja hogy a többi gyerek is egyedül alszik,szerinte majd nem lesz gond...............
Hát kiváncsi vagyok................ :shock: :wink:
Remélem!!!
Meddig szoktatod be???
Hétfőn voltam vizsgázni kresz-ből,12,50 volt időpontom,így anyukámnak kellett lefektetnie délben(anyukám is gondozónő),. Az alvásig jól elvolt,kereset ,de nem sírt utánam,na de ebéd után ..
Anyu altatta,és 20 percet ordított,mire elaludt,és mözben mondogatta,Ibi mamival nem alszom,csak anya-csak anya!!!

Enikő!!
:lol: :lol:
Tényleg csupa apja a fiam!!
Na da a Viola,meg csupa Te!!
Mikor jössz??

Csütrörtökön szuper turi lesz a ,Gulliver melletti (felső tiszaparti) Turiban!
Nem tudja véletlen ennek emnnyi az ára???
Hátha találnák Barninak Overállt!!!

Képzeljétek bilibe pisilt tegan a Barni!!
:D
mondjuk szerintem véletlen volt!!!

Mondja a nevét!
Losoncz Barni helyett Osonczi Badinak hívja magát!
Mondja hogy 2 éves,és hogy Ibi mamihoz a 20 bussza kell menni,a többi busz nem jó!

Elkezdte mondani,Megy a hajó a Dunánt,Csip-csip csókát,Gyerekek-gyerekek, :lol:

Jaj,és ha feláll valahova nem azt mondja hogy felálsz,hanem hogy kalapálsz!!! :lol: :lol:

Kép
bibi226

Bibi,
egyelőre nem alszik ott, majd késő ősztől, amikor már sár lesz és nem lehet kint lenni, mert ott kint altatják őket

ne félj az altatástól, Jozsó is csak velem aludt el és csak sötétben, síri csendben, de már az első próbálkozásnál ott elaludt :)

nálunk egy hetes a beszoktatás, de ha szükséges, nem hinném, hogy nem mehetnék tovább is

egyelőre 4 gyerek van 2 dadusra, ezért örülök, hogy az elején ránk került a sor, én nem kardoskodtam,egyszerűen ez a hét senkinek nem kellett :)

én erről a bölcsiről csak és kizárólag jókat tudok mondani, minden tekintetben, a dadusok, a hely, a játékok minden szuper, kivétel nélkül
Vendég

Sziasztok! :)

Köszi a pocidicst, tényleg nagy, az elmúlt 2 hétben nagyon nagyot nőtt! :shock:
Csütörtökön megyek gen. uhh-ra, ott talán azt is megtudjuk, hogy mi van a lába közt! :lol:

Enikő :)
Édesek a gyerkők! És Violáról tényleg szuper ez a kép! :D
Jobbulást Zalánnak!!
Szoktál még Ehinaceae szirupot hozni Szabadkáról???
Ha igen, akkor legközelebb gondolnál ránk is? Kéne vagy 3 üveggel. :oops: :oops: :oops:

Gira :)
Gratulálok az evéshez! :D Megértelek, hogy milyen nagy öröm ez! :D

Dancsi :)
Tök jó, hogy ilyen jól sikerült az első bölcsis nap! :D
Botival mi is járogatunk ide egy szinttel lejjebb, az én fiam is olyan szófogadó ott, hogy csak lesek! :lol:
Mi is tanulgatjuk a kajálást, mert Boti még mindig a bébiétel állagú kajákat részesítené előnyben, de most erős vagyok, és csak rendes darabos kaját kap. Ha megeszi, jóllakik, ha nem éhen marad.. :oops: Ez van. De tényleg nem lehet másképp csinálni..

Anett :)
Ha nem érted a ctg eredményedet, miért nem kérdezed meg a dokit? Sztem tuti elmagyarázza, hogy mi micsoda rajta! :wink:

Zitacicu :)
Biztos fini lesz az a torta! :wink:
Az egyel elntebbi topikba láttam én 1-2 remekművedet, igaz, nem tortát, de tuti az is sikerülni fog!

Bibi :)
Barni nagyon helyes kiskrapek, és tényleg tiszta apukája! :D

Na eldugultam, csak még néhány tegnapi kép :lol: :

Segítek kocsit mosni! Kép

Megyünk máár?? Kép

Akkor én ezzel megyek! Kép

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Nagyon édi Boti!
Megkérdezném én, ha lenne annyi ideje.Rohant a műtőbe, ha 1 perccel később szólnak neki, hogy készen vagyok, már nem ér rá. Majd jövő hét kedden, akkor megyek magánba!

Zsanett????Mi van veletek??Nagyon régen jelentkeztél!
20140113113746

anett:köszi szépen, ari vagy!!
Nekem a ctg-s vizsgálaton szinte sose rugdosott Réka...mindig nagyon fájt a hasam, de a ctg-n valahogy sosem látszódott, csak az utolsó előtti héten, na akkor durva volt!!!Tök jó, Te is nemsokára babázol!
Lesz segítséged az első hetekben??Merre laktok?Merre fogsz sétálni majd??? :?: :lol:

Már nem keresek sport babakocsit..., ma vettem! :lol:

Kép
gyanixi

Hali.

Hát nálunk most kezd kaotikussá válni az etetés... A reggeli még OK, de a tízóraival szenvedés van, a mamáméknál viszont megint jól megtömi a pociját, az uzsi érdekes, a vacsi meg...ma este is kemény fél üveg babakaja csúszott le meg 1,5 dl tápi. Nem tudom, holnap mi lesz...

Gyanixi, a homeós golyók már csecsemőknek is adhatók, tehát Réka már nyugodtan kaphat.
Hát nekem minden kismama irigyelné (vagy nem?) a CTG-s papírjaimat, sose volt egy fájásom sem... :o

Petroanett, a felső sor a babád szívverése, ami általában akkor ugrik meg egy kissé, ha moccan egyet, az alsó sor meg a fájásgörbe. Nem sok ördöngősség van benne. :)

Dancsi, de ügyes fiad van...mi, meg ahogy írtam, most kezdünk visszaesni, mondjuk a mennyiséggel még így sincs baj, elfogyni nem fog.

Zitacicu, irigyellek ezért a szókincsért. Nekem lövésem sincs, hogy Peti mikor fog ilyeneket mondani.

Bibi, elég drága, azt hiszem 2500 Ft egy kiló ruha. Akkor inkább nézz körül a Kossuth L. sgt drágább részén vagy a Gogol utcában, utóbbi nagyon jó, és az olcsóbb napokon is lehet jókat kifogni.
Nálunk legutóbb bilibe kaki volt, de csak azért, mert kisasoltam, hogy erőlködik, és rácsüccsentettem a bilire.

Szép estét.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Bibi: Írtam mélt! (még nincs kész az ótónk, nemtok elszaladni a bébjárgányért sajna :cry: )

Zita: Boti gyönyörűszép kisfiú :) Csupa anyja :lol: Gondolok rátok, ha megyünk haza (egyelőre nem tervezem,minden hétvégére van valami porgramunk Szegeden :oops: )

Bakker ezt a 3 sort már kb 1 órája írom :shock: Zalán és Viola felváltva sírnak (Zalán taknyos+köhög ő azért) De hogy Viola miért??? Semmi jele nincs semminek, lehet hogy jönnek a hátsó fogai? Azok ugyanis még nem bújtak ki! áááááááááááááááá Milyen éjszakánk lesz már megint :shock: :cry:
Megyek lefexem, nem bírok már itt ülni és még jön a 3. műszakom. :oops:

Egy kép az első számú üvöltőről:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Nagyon édes!!!Gyógyuljatok meg hamar!Violával mi van??Remélem nem lett beteg mára!

Exi!Köszi!Hát nekem a felső vonal tiszta hegycsúcsokból áll, egyfolytában mozgott, rúgott majd ki nyomta a hasam! :lol:

Nixi!Már én is várom nagyon. Alsóvárosban lakunk, Vadkerti tér felé.Anyu itt lesz amennyit csak kell, meg később is jön 1 héten 2 x azt mondta, főz meg segít takarítani,így nagyon jó dolgom lesz,csak Málnussal kell foglalkoznom! :D Sétáni is a környéken fogunk,Málnussal + kutyussal, meg hétvégén a belvárosba,ha az uram is ráér, az időtől függ, még azt sem tudom, mikor lehet kivinni a babót először.Ha ilyen pocsék idő lesz, gondolom nem azzal kezdünk. Majd a védőnőt kifaggatom!SZerettem volna szép napos ősszel szülni, nem ilyen esős időben, de ez nem látszik túl valószínűnek!Olyan, mintha már sose lenne jó idő! :cry:
20140113113746

Anett! Ki a védönöd? A Krisztina? Én nagyon nem birtam:(

Enikö! Remélem az üvöltést aztán megunták, és Zalán is jobban van már! Norbi is taknyosodik, remélem nem esik nagyon bele.

Ági! Na ezeket a fájásokat én is megusztam, szerencsére :lol: Evés. Már sokat mondtam, Orsi is egészséges pedig alig eszik, de iszik sokat. Néha nem is tudom mitöl nöl :lol: Ha nem beteges hagyd nem kell tömni, tudja ö mi esik neki jól!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali.

Anett, anyósom is alsóvárosi. :) Mindig a Vadkerti tér felől megyünk, ha hozzá igyekszünk.

Kármen, szerintem egy gyereket nem is lehet tömni. Nem az a baj, hogy nem éhes, hanem az, hogy hisztizik, csak nem tudom, miért! Érdekes, a tápi közben egy nyekk nem jön ki a száján. Mindegy, nekem jó, ha spórol. :wink:

ÁÁÁÁÁÁÁ, fúrnak!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Enikő!

Hogy van a csapat?

Olyan nagyom rossz az idő nincs is kedvem semmihez,annál is inkább mert tegnap elkezdtem a nagytakarítást, ablakmosás egyebek naná hogy ma esett az eső!Persze ez az én hülyeségem minek mosok ilyenkor ablakot :oops:

MA megyek a nőgyógyászhoz kifaggatom a fogamzásgátlással kapcsolatban,Nem leszek könnyű eset ,nem tudom mit akarok.Illetve azt tudom hogy gyógyszert nem de majd kitalálájuk mi lesz a jó.
Jaj csajok annyira de annyira fáj a derekam hogy alig bírok hajolni meg emelni stb.Pár napja hoztam fel a kicsiket a lépcsőn és egyszerűen nem bírtam felemelni a lábam a következő lépcsőfokra úgy fájt.Majdnem elejtettem őket. :cry: Totál idegesítő nem tudom mi a franc van ennyire még soha nem fájt. :roll:

Na most megyek vasalni mert 5 re megyek EMőkéhez és még előtte meg kell sütni a holnapi sütit meg a tortát.Ja a próbatorta fini lett nagyon bár a csokikrémmel voltak gondok:)

Kép
Kép
zitacicu2

Kép
Fürdés előtt!
Kép [img]Tele a bendő!

Hali mindenkinek!

Megvagyunk ám mi is csak egy kicsit leköt a bébi!
Reggel megyünk oviba utána mosás,főzés,takaritás!Szóval zajlik az élet! :D
Röviden ennyi!Megyek mert kéri a hamit!(nagyon szereti a hasát)

Anett!
Kitartás már nem sok van hátra és babázol te is!!!

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett!Tüneményes Marci!

Kármen! Nekem a Tar Piroska a védőnőm, akit írsz róla nem hallottam semmit, még csak nem is láttam! :oops: Nekem nincs bajom a védőnőmmel, nem nyomulós, nekem ennyi elég,ha akarok vmit akkor szívesen segít!
20140113113746

Sziasztok!

Ági, Kármen!
Köszi, hogy válaszoltatok!
Már vettünk is cipőt! :lol:

Enikő,Zsanett!
Nagyon édesek a babócák!!!!!! :lol:
Olyan nagyon telik az idő, Gabóca nemrég volt ilyen kicsi és ma-holnap egyéves lesz!!!

Anett!
Nekem sose volt ctg alatt fájásom, állandóan csipogtak neki,mert mindig aludt és nem mutatott a ctg semmit.
Kitartást neked, nemsokára babázhatsz! :lol:

Zituska!
Boti nagyon kis vagány!!!!
Szorítok az uh-oz, remélem csajszi és akkor összehozzuk Gabócával! :wink:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
Elvagyok kenődve! :cry:
Keresek másik nőgyógyászt, és felhivtam a szűlésznőt akinél szültem a Márkot, hogyjavasol e valakit?
A Bitót javasolta! :shock:
Azt mondta, hogy Ő ott volt az ominozus esetnél, és hogy nem egészen ugy volt az azért, ahogy később tálalva lett. :roll:
Hát mostmár végképp nem tudom mit csináljak, ha dokihoz akarok menni. :roll:
Akiket megemlitettem neki azokra azt mondta, hogy vagy fiatalok, vagy szeretnek egyből vágni, vagy sok a betegűk.
Akiről nem mondott Csilla semmit, az a Kalmár, Keresztúri.
Valaki tud róluk valamit???

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
írtam privit.
Vendég

Zita! Kalmárt nekem dicsérik a másiknak elég érdekes a stilusa, nekem nem jön be, de szakmailag jó. Esetleg tényleg a Fekete?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikö,Zsanett! Csodaszépek a babák!!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Hát lehet, hogy tényleg a Feketéhez fogok elmenni!
Csak furi, hogy pont olyan idős mint én. :wink:
Meg Csilla azt mondta, hogy Ő inkább az urologiára van ráállva, az jobban érdekli mint a nőgyógyászat. :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

zita írtam privit :wink:

zsanett: cukker a marcifiúúúú :lol: nagyon kis kerek...

megyek mert duettbe nyomják... hja violának áttört a bal alsó hátsó rágója...azért sírt fel éjjel többször... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

üdv
etetőszéket meg bébikompot keressek használt is jo,nincs valakinek elado?illetve szegeden hol tudok használtat venni?minden infot köszönök.

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Köszi a dicséreteket!

segitsetek lányok!

Két napja nem kakilt Marci!
Kapta az infakolt az nem használt,kapja az "espumizánt"most már az sem jó! :(
Már nemtudok neki mit adni hogy tudjon kakilni.Szegény nagyon sir!
A glicerin kúpot mikortól lehet megpróbálni?

Kép
Kép
zsanett26

Hali lányok!!
Zitacicu: ha ez megnyugtat nekem is időközönként nagyon fájnak a lábai és nem tudom mitól....igyál kálciumot!!!Hátha az jó....
Zsanett:aranyos a "nagyfiú", néha sétálgathatnánk, bár Te is úgy vagy, ahogy én...mindig van valami!!!De tényleg talizzunk már, én már becsavarodok...nem tudok egész nap senkihez szólni, illetve Rékához, de Ő nem vélaszol még!!!
Ma megint mellgyusziszerű van alakulóban nálam, reggel dúzzadt volt a cicim és fájt, napközben meg kezdtem lázasodni...elmentem a kórházba, ott Tarnai volt az ügyeletes, megnézte, de azt mondt erre nem ad antibiotikumot, mert laza, nincs benne csomó, tejpangás lehet és szedjem a lázcsillapítót, ha nem múlik pár napig, akkor lehet mérlegelni....hm......komolyan, má úúúgy unoooom és akkor most agyaljak, h vajon tejpangás okozta megint a lázt vagy valami rejtélyes valami.....áááááááááááááá :roll: :roll:

Kép
gyanixi

Zsanett! Anyatejes babáknál nem szokatlan ez, szerintem még ne idegeskedj emiatt. Kupot nem tudom milyet és mikortol kaphat, esetleg kérdezd meg a védönöt ha még pár nap mulva sem lenne széklete (én ugy tudom 3-4 nap is belefér bár én sem örülnék ha szegényke addig tartogatná)

Zita! És a Novák??

Niki! sajnálom hogy már megint gyullad :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok!
Valakinek nincs meg véletlenűl az ami a hálapénz.hu-n volt fenn a szegedi orvosokról? Még mielőtt megszüntették volna.
Ha megvan légyszi küldjétek már el.Hátha abból is okosodnék.
zizu@invitel.hu
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

zsanett,
szélcsövezés, hőmérőzés nekünk mindig bevált, de vigyázz, nehogy téged is összekakiljon

Bogyi normális énjét ma elvitték a mókusok, egész nap hisztizett!
Vendég

Hali.

Mára ötfogú lett Peti. :D

Enikő, szupiédes a főbömbised.
Akkor igazad volt, a fog volt a ludas Violánál.

Zitacicu, vigyázz magadra, próbálj pihizni, vagy legalábbis ne emelj sűrűn.

Zsanett, a képen látszik, hogy nagyon elégedett kisfiad van!
Kakira masszír, vagy ehetnél valamit, ami kicsit hashajtó...jó, te nem jársz jól, de talán Marcinak segít.

Zitaa, az miért baj, ha valaki fiatal??? Én, ha most választanék, tutira megint fiatalt keresnék, jó, persze kevesebb a tapasztalatuk, de valahol ez is előny szerintem.
Hálapénzes oldallal kapcs. nem tudok segíteni, mikor én néztem régebben már akkor sem volt az igazi...

Mackó, hát bébikompot használtan én még sehol nem láttam, de etetőszéket nézhetsz a Rókusi krt-n, a Debreceni utcában, a Lengyel utcában és a Szt.Rókus téren is. Talán van valahol.

Dancsi, de legalább kiderült, hogy van fény az alagút végén...csak egy kicsit hosszabb, mint gondoltad.

Jó éjt mindenkinek. Kevés sírás miatti felkelést.

Ági és
KépKép
exdeus

Zsanett!
Székrekedésre éhgyomorra a kamillatea dupla cukorral hatásos, 100 ml teába 2 teáskanál cukor és ebből 30 ml elég, de azért kérdezd meg a védőnődet is.

A hálapénzes történet engem is érdekelne, ha megvan még valakinek...

Az anyatejes tippeket köszönöm, már sikerült is az első adagot elhozni a múlt héten.
mona71

Sziasztok!

Nagy nehezen meggyógyult Dénes, több, mint két hétig tartott ez a nyavalyás betegség! :(:(:( Közben napokig nem fogadott el enni (ilyen már máskor is volt, nem aggódtam annyira, mert még szopik), na de most inni se volt hajlandó, csak cici! :shock: :shock: :shock: Ki is száradt valamennyire, az egyik napot szinte átaludta :shock: , 2x2 órát volt fenn, nagy nyugi volt nem mondom, de úgy be voltunk sz..va apával, hogy 20 percenként néztük, lélegzik-e egyáltalán.... Az orra is vérzett álmában 2 éjjel, az is az enyhe kiszáradástól, de az orvos azt mondta, szerencsére a szopi miatt nem vészes a dolog. Ételt 5-6 nap múlva már elfogadott, de inni csak pár napja hajlandó!

Láttam mindenki ki van nyúlva az őszi ruha árak miatt! :( Én az akciós cuccokat szoktam venni, egy-két szép darabot mutatóba, és sokat turizok. Az angol turikban nagyon jó cuccokat lehet venni, olyan is találtam már, amiben még benne volt a cimke! :)

A babák gyönyörűek!!!! :):):) A nagyobb gyerkőcök szintén!!!!
Gira! Nagyon jól sikerült a kerti kép a csajokról! :lol: :lol:

Nagyon kitört rajtam egy ideje, hogy akarok még egy gyereket. Kisbaba hiányban szenvedek, pedig még Dénest is szoptatom! :lol: :lol: Apával ledumáltam :), még idén nekiállunk ketteskének! :)

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

sZIASZTOK!

Gyors bejelentkezes. Udvozlet Dalmaciabol!!! :D :D :D

Jol vagyunk, Abel jol birta a 850 km-es utat. Gyerekem kedvenc idotoltese, h kislapattal eszi a homokot... :shock: :o 25-28 fok a levego, a viz 23 fokos.

Mindenkinek puszi!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zita!

Nekem Bitó nem szimpi de nam a balhé miatt hanem amúgy sem.Kalmárnak van egy stílusa de végülis nem puszipajtása akarok lenni és ha szakmailag jó akkor szerintem ő is jó lehet.
Én személy szerint az én dokimat ajánlanám.(V:E),de ő is babázik iletve pocakos és nincs a klinikán.
Ja Fekete állati rendes doki és tud is nekem mindig ő "jött ki"amikor gáz volt az ikrekkel.Illetve ő volt az ügyeletes.Szuper szerintem

Zsuszi!
Nem beteg gyakran Dénes?Illetve nekem úgy tünik hogy sűrűn beteg.Nem próbálsz meg neki adni valami erősítőt?

Niki!EXI!
Megnyugaodtam próbálok nem emelni bár ezt 3 kicsi mellett nehéz.

Tegnap voltam EMőke magánrendelésén és nagyon nagyon aranyos volt ,megbeszéltük hogy a gyógyszer nem túl jó mert van a családban trombózisos meg nekem is visszeres a lábam ,így a spirál mellett döntöttünk(döntöttem)nem tudom fogom e bírni ,mert a mensi sokkal erősebb és tovább tart én pedig most is eléggé szenvedni szoktam miatta.

Megvolt a nagy szülinapi az oviban a gyerekek ették a tortát de sajna nem az enyémet mert a próbatorta sikerült de a második nem ,összeesett,így reggel elmentem Z Nagyhoz és vettem egy csokitortát .Rögtön 4200 ft-ból már meg is úsztam.Máté nagyon boldog volt egy szó nélkül kelt reggel és azt hajtogatta menjünk már az oviba tüzijátékot nézni :lol: :lol:
A kicsik is leültek a "nagyok "közé az asztalhoz és ették a tortá villával.Norbika kevesebb sikerrel neki a feje teteje is csupa csoki volt:)
Eldugulok megyek összerámolom a lakást.
Majd jövök még.

Kép
Kép
zitacicu2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: