Hali.
Enikő, tudom, de ahogy te szoktad írni, már a faszkivan azzal, hogy nekem kell mindent elintézni. Ma is már kivisítottam Ferinek a lelkem, hogy ugyan töltse már ki meg küldje vissza az önkéntes biztosítós adatváltoztatós papírt...na meg, hogy méltóztassa már hazahozni az új munkaszerződését, vagy valamit, hogy akkor most más a fizetése...de neki magas, hogy én ilyenekre miért tartok igényt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Orrspray passz, mi Isomart használunk, az jön ki a legolcsóbbra, 100 ml-es és 1500 Ft alatt van.
Tita, szerintem erre nincs praktika. Egyszer majd hozzászokik. Én nem tudok tanácsot adni, mert Petinek ezzel nem volt baja, pedig mikor hideg volt "télen", én is ráadtam egy jópár mérettel nagyobb, vastag együttest, amiben úgy nézett ki, mint a Michlein baba...de nem szólt egy szót sem. De amíg nem voltak nagy hidegek, én betartottam a védőnőm ama tanácsát, hogy eggyel több réteg legyen a gyereken, mint rajtam, és nem is volt bajunk belőle.
Szerika, akkor időben érdeklődsz.

Mondjuk Peti törpének üveges babakaját kapott, mert abban nem volt darab. Én csak pár hónapja reszelgetem neki az almát, meg töröm a banánt, na jó, addig lusti is voltam rá, meg Peti sem az a türelmes fajta...
Én most nem veszek overállt, van két vastag kétrészese a gyereknek, jó, nem vízálló a külsejük, olyat majd veszek vagy turizok, ha látom, hogy kelleni fog. Tavaly vettünk egy szupit, de egyszer sem viselte Peti.
Balibaba tiszta apája.
Megírnád, hogy mennyit kóstált az üveg reszelő?
Gyanixi, én a legutóbb a Tescos katalógusban láttam 10 rugó alatt olyan babakocsit, amit keresel, mondjuk azt ki kell fogni...
Gira, látod, vannak még csodák.

Nálunk meg az történt, hogy Peti tegnap telibehányta az apját (szegény, hazajön hétvégére, és tessék, a múlt héten is ez volt), majd kiment anyukámmal a konyhába, anyám ült az egyik széken, Peti a másikon, és anyám etette a húslevessel...aztán még evett az enyémből is.
Gerika, melyik óviba jár Benci? Csak azért kérdem, mert én úgy hallottam más városokban élő anyukáktól, hogy egy-két hétig maradhat ott anyuka (ha igényli a gyerek), utána meg lesz, ami lesz.
Easabo, én most vettem Petinek homeós golyócskákat, kasvirágból 15CH-sból most hétfőtől kap napi 5 golyót, rá következő héten, a hét közepén meg egy tartály Oscillococcinumot öntök a szájába. Hál' Istennek imádja az ilyeneket, már feloldani sem kell, mert szépen elszopogatja.
Na meg a mi dokinénink a Béres C-vitamint mondta, hogy adjam, lehet, hogy majd azt is veszek...
Kinga, ezt most láttam egy másik topicban, megnéztem, szerintem jó:
http://www.gyerekcipobolt.hu/
Rbetty, nekem a 40+6. napon este indította a dokim, így született Peti pont a 41. héten hajnalban. De én megmondtam neki, hogy nem fekszem be. Igaz, a csaszi miatt így is 6 napig élveztem a kórház vendégszeretetét, de mostmár 4 nap után, ha nincs gond, kiteszik az anyuka meg a baba szűrét.