A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

SZerika!
akkor megnyugodtam h. nem csak nekem van hideg. :wink:

Pati most se alszik 8óta, ilyenkor mennyit kellen aludniuk? már elfelejtettem.
mi nagyon betegek vagyunk, Vivi kezdte ő már jól van (kopp, kopp, kopp) utána PAti, amilyen pici annyi trutyi van az orrába :shock: az orrszívó tele szokott lenni, pedig 3óránként tuti szívom neki :shock: , de szerencsére más baja nincs.
nálam meg tegnap kezdődött, úgyfáj a torkom h. hihetetlen :?
Vendég

Exi,exedeus@invitel.hu -ra küldtem!!!
Köszi!!!

Zsuzsu:igen lesznek képek!!
Exit kértem szokásosan kicsínyíteni!! :wink: :wink: :oops: :oops:
Mi dm-es uszópelust vettünk,szvsz nagyon jó,és azt hiszem 10vagy 12db volt 1199!

Nem jöttök felénk(Kereszttöltés utca),maradt ki 5-6 db,szívessen odaadom!!!

Zozo,Vivinek jobbulást!!!
Milyenek az éjszakáitok???
Vivi mit szól Patihoz???

Enikő,és nálatok???

Kép
bibi226

Sziasztok!

Zozo!
Nálunk is családi ház, padlófűtés, de nem indítjuk be, nincs értelme, mert utazunk. Van egy hősugárzónk, azt használom, különösen pancsikor.

GYÓGYULJATOK MEG MIELŐBB!!!!!!!!!!!!!

Csajok!
Akik nyaralni voltak-mennek vittétek a baba-gyermek kiskönyvét????? (bocs, ha butaságot kérdeztem)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Bibi!
Aranyos vagy! Szerinted két hétre hány db kell????? ilyen méret van Neked??? Érdekel a dolog, szívesen kifizetem! Szombaton megyek én is Szegedre, bevásárlás, de a férjem az Annakútnál dolgozik, Ő is elmehet érte...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

ilyen= milyen :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Szörnyű ez az időjárás! :(
Szeretnék már túl lenni a szülésen, de még mindig semmi. Ha ilyen rossz idő lesz, mire haza hozzuk a bébit, a lakás is teljesen kihűl. Panelban lakunk, így a fűtés még odébb van. Muszály lesz hűsugárzózni. Szerintetek hány fok az ideális a bébinek, főleg pancsikor?

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!

Bibi!
Köszi a dicséretet! Merre voltatok nyaralni?
Igen, Márk most már szeret járni a bölcsibe, hétvégén is menni akart! :lol:
Reggel mikor felkelünk mondja, hogy megyünk a bölcsibe játszani!!!! :wink:
Szerintem kb 2 hét mire megszokta. :)

Zsuzsu!
Én vettem már DM.es meg Liberos uszópelust is. Dm-es olcsóbb. A célnak megfelel. :wink:
Szerintem 1 napra legalább kettőt számoljál.
Kiskönyvet én mindig viszem ha elutazunk, bár külföldön még nem voltam Márkkal. :)

Zituska!
Márknak immunerősités céljából én most Flavon Kidset adok.
Mama vette neki, mert én nagyon drágálottam, de anyukám azt mondta, hogy Ő finanszirozza! :wink:
Meglátjuk ér e valamit. :o

Zozo!
Nálunk 20 fok körül van, én majd meg fagyok! Még nem kapcsoltuk be a fűtést, de fürdéskor a hősugárzót bedugtam! Remélem nem sokáig lesz ilyen hideg! :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

sziasztok!

Zsuzsu: nagyon jó nyaralást kívánok!
Úszópelus nállunk változóak voltak, én nagy külömbséget nem vettem észre, márka és márka közt.

Nem semmi mennyi kicsi baba van, pár hónaposak most születtek, ez olyan jó!!

ez a szőrnyű idő, megörülök tőle.

Jajj egy ismerősöm 2 napja hozta haza a pici babáját most született és tegnap az apuka kihozta a levegőre, szerintetek ez normális? mert olyan rossz párás nyírkos idő van, meg persze hideg. Mondjuk én nem tudom mert Vivi totál téli nállunk előszőr ablak szogtatás volt amjd ugy ki a levegőre.

Ancsa

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsa,
Boldi januári és én 1 hetesen vittem sétálni 15 percekkel indítottunk. ha fel van öltözve és nem éri huzat, eső, sztem vihető :)

Zozo,
én fűtök, mert hideg van és fázunk, de itt az albiban nem padlófűtés van, így 1 óra alatt 2 fokot melegedett

ha padlőfűtés lenne, azt nem volna érdemes még bekapcsolni sztem, próbálj beszerezni hősugárzót esetleg

jobbulást nektek!

Szerika,
miért nem veszel üveget? sztem az mindenhol kapható :) és jobban is tisztítható, mint a műanyag

Jozsó nagyon jól veszi az ovit, imád járni, ott is alszik, óvónéni szerint mintagyerek :)
Vendég

Sziasztok!

Zita, a plázában 92 és 98-as badikák voltak, mi is olyat vettünk :D enyim gyerek is igen magas, már kinőtte a 86-os badikat.....

Bibi, Barni hatalmaaaas :D

Zsuzsu, kiskönyvet mindenképpen mindenhova. úszópelus: egy pelus egy fürcsi szerintem. Mi is egy darabig ráadogattuk, aztán adogatta a nyavaja, egyszállban nyomta inkább Tomdi :D Én különben gyógyikból szoktam a legtöbbet vinni, bármilyen útra is indulunk, lázmérő, lázcsillapító, fájdalm csillapító,betadin, hányás elleni mindig van nálunk, nah meg sebtapasz.

Fűtés, a babáknak és a kicsiknek is fürdéshez mindenképpen kell a meleg. Bár nálunk már napközben rohangálnak és nem fáznak, de egy babának nappal azért szerintem elkél a 23-24 fok....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Zitaa,Alsópáhokon voltunk!!! :D
Nagyon jó volt,Barni nem is akart hazjönni!
Örülök hogy Márk szeret bölcsibe járni,remélem a barnival sem lesz majd gond!
Ő is nagyon anyéás volt ugye??

Zsuzsu,szombat de. kb 10-ig itthon vagyunk!!! :D
Gyere nyugodtan,a pelust ingyé odaadom!!
Szerintem 1 napra,2 pelus bőven elég! :wink:
Ja améret,az 12 kg fölötti!
a férjed hol dolgozik az Anna-kúton,ha gondolod elviszem bicajjal!
Tel:06204478292

Rbetty,szeintem a fürcsihez érdemes hősugárzott használni,legfeljebb míg fürdik a baba,csukjátok be az ajtókat!
:wink:
Elhiszem hogy szeretnél már túlleni a szülésen!!!
Hol szülsz???
Nincs mág nyitva a méhszáj???
Nem kell befeküdnöd???

Kép
bibi226

Jaj,télire vennem kellne Barninak overállt!
Hol nézzem meg szerintetek!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsot, akkor elcsomizom a kiskönyvet is.

Bibi!
Én a babaexpot várom, Ábelnek alig van őszi-téli holmija. őszintén megmondva, nekem a brendon drága, mert a fiam gyorsan nő és nem használja el a rucikat.
KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!
Irtam pü!

nyúlanyó!
Hálás köszönetem! Nem igazán akartam gyógyikat vinni, mert Ábel 8 hónaposan volt egyszer beteg (nátha 12 napon át), de asszem szót fogadok, mert többen tanácsoltátok, h kell gyógyszer.

Dancsi!
Józsó mintaovisnak gratula!! Boldi mennyire hiányolja??? (itt a szomszédságban is ovis a nagyobbik kislány, a hugica azóta sír, mindennap keresi a tesót. )

ANcsa!
Neked is köszi!

Zita!
Én is izgulok, hogy bírja az utat, de reménykedem........

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
Nekem is van vagy 20 db úszópelusom.
Írtam privit.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Anett :)
Mindjár írok privit...

Zsuzsu :)
Mi is dm-eset használtunk, sztem sincs nagy különbség a márkák között, és ez jó áron van.
2 db bőven elég/nap, mert mi kiterítettük, és megszárítottuk.
Amúgy ahogy Nyúlanyó írta, mi sem sokáig használtuk, inkább pucéran volt Boti, vagy csak símán fürdőgatyába nyomta.! Néha pisilt, a nagydolgot pedig megúsztuk, azzal mindig megvárta a rendes pelust! :lol:
Kiskönyvet mindenképpen vigyétek!!

Nyúlanyó :)
De jó, hogy mondod, akkor kilépek a Plázába vmikor! Régebben amikor néztem, akkor csak 86-osig voltak bodyk.
Remélem lesz még mire kiérek, meg kell várnom a gyedemet.. :?

Zozo :)
18 fok az nagyon kevés, nálunk22 van, de már kezdek fázni.
Igaz, a fűtést(padló) nem kapcsoljuk még be, inkább hősugárzózok fürdésnél, meg lefekvés előtt Botinál.

Zita :)
Kíváncsi vagyok, majd informálj, hogy hatásos volt-e ez a Flavon Kids! Mert ha megéri, akkor én inkább beruházok. Már előre rettegek a betegségektől Boti laringhitis hajlama és a magas láz miatt...

Bibi :)
Nekünk idén mázlink van, mert egy ismerőstől picipénzért megvettem használtan a téli overált, dzsekit, sínacit. Az újaknak horror ára van sztem.
Sajnos fogalmam sincs, olcsón hol kapsz, talán érdemes lenne bálásokba is megnézni, egész jókat lehet kifogni olcsóért! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Hali.

Szerika, én most csak fémet láttam a 100 Ft-os boltban…monjduk ez a Bartók ténrél volt. Egyébként nálunk a reszelő az egyetlen, amiből nincs külön a gyereknek… :o Ja, miért is kell neked ilyen korán???
Homeós gyerekdoki passz, Peti a fogára kap Chamomillát, de ha ilyen szép idő lesz, akkor kap kasvirág golyócskát és Oscillococcinum (vagy hogy írják?) golyócskát felváltva. Hátha hatni fog…

Zsuzsu, mi DM-eset vettünk, Petinek jó volt. Mikor indultok?
Én próbáltam Petinek a kölesgolyót, de nagyon száraz volt, és fullákolt tőle, így marad a kuki. :D Azt imádja, napi 10-15 szál le szokott csúszni a torkán.

Zozo, itt is hideg van, a mi szobánkban 21-22 fokot mutat a hőmérő. Azért van ilyen hideg, mert sarki a szoba, öcsémnél ennél 3 fokkal több van. Estére már a pokrócot húztam magamra, mert dideregtem.
A csajaidnak jobbulást! Alvás téren nem nyilatkozom, Peti szinte sose tartotta be az előírt adagot…

Bibi, az a cím már nem él, nem inviteles a netünk. A kispeteragi@yahoo.co.uk címre küldj ezentúl mindent!
Szerintem nézelődj a vaterán, vagy a babás oldalak adok-veszek oldalain, bizti találsz megfelelőt. De én turikban is láttam szupereket, de az lutri, hogy épp van-e.

Rbetty, ne legyen azért túl meleg a babára sem. Mi is hősugárzóztunk júniusban, mert akkor pont hidegek voltak, de azok ugye csak lokálisan jók, mi nagyon sokáig a szobában fürdettünk, ott ment a hősugárzó, ott volt törcsizés, öltözés, utána meg már nem volt gond.

Ancsuka, hát nem tudom, hogy normális-e, viszont, ha jól felöltöztették, nem hiszem, hogy gond lenne belőle.

Na indulok Petiért. Üdv mindenkinek.

Ági és
KépKép
exdeus

Bibi!

Én vettem már Márknak 2 éve overált a Tescoba. 3 ezer körúl volt, szerettük. :wink:
Tavaly örököltünk, meg anyu hozott egyet bálásból. :wink:
Tavaly az egyik ismerősünk tök jó kétrészest( dzseki, kantáros nadrág) vett a Media és a Lidl közötti faházakban lévő bababoltban. Szerintem nagyobb gyereknek már jobb a 2 részes. :D
A bölcsivel kapcsolatban, igen anyás volt.
Ma viszont már nem is akart hazajönni! :lol:

Zsuzsu!
Hol dolgozik a férjed?
Az enyém is arra felé dolgozik, a Máv Igazgatóságban. :wink:

Zituska! Nyúlanyó!
Plázába bodyk a C&A-ba vannak??? :o
Nekünk is kéne hosszú újjú! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Zita!
A Centrum melletti irodaházban dolgozik férjecském ! :D

Én meg körülnéztem (amúgy is pakolászok) és találtam egy jó kis overállt, igaz 98-as, de kantáros naci+kapucnis dzseki. A barátnőm lányától örököltük, de Égszínkék, úgyhogy kertbenrohangászósnak jó lesz. Még rápróbálom a tavaszi 74-es kezes-lábast, de nincs sok remény, h jó neki :lol:

Exi-Ági!
Elvileg 7végén megyünk, most már változóban az utiterv, az Isztriai félsziget helyett úgy néz ki Omis környékére megyünk. Ott szép sekély a tenger, homokos a part....... Már nagyon várom, fázom, alig látom a férjem annyit dolgozik, Ábel nyűgi a foga miatt........(bár most dicséret illeti a fiatalúrat, mert 2 órája alszik, igaz előtte 2 órát csavarogtunk)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, értelek. De te legalább látod a férjed...én meg örülök, ha hétvégén együtt lehetünk. De ez van... Ráadásul mindent én intézek helyette is, most is én hívtam már fel végre az ékszerészünket, mert Ferinek új jegygyűrűt kell csináltatni, mert a régit kihízta... :shock:

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsu! Nekünk Huggies uszópelus van, az is jó, de legközelebb ha olcsóbb én is DM veszek.
Kölesgolyót Orsi nagyon sokat evett, mást nem is nagyon fogadott el csak ezt meg az anyatejet. Igen, én mindig viszem ha elutazunk a babák könyvét, taj kártyával együtt.

Zozo! Mi az elöbb kapcsoltuk be a fütést, nálunk 20 fok van még, de éjjel lemegy mindig 1-2 fokot még. Én nem fázok amugy, a gyerekek miatt.

SzErika! Mi szoktunk Homeot enni, a gyerekeknek is bevált.

Bibi! Én nem tudom hol érdemes mert nekünk ugyan van (nagy része kölcsönbe) több overáll, igaz nagyok, de én ezeket már most ráadom, nem veszek újat, Orsinak is nagyobb volt, nem zavart meg még ugyis csak ül a babakocsiban. de ugy rémlik mintha tavaly a Skálában jo áron lettek volna 3e ft-tól, persze volt nagyon drága ott is. MI 2 éves korig igy egyrészeset hordtunk, de utána tényleg jobb a kétrészes. Szép kis mérete van Barninak :lol:

Betty! Ahogy irták, fürdéshez 24 fok. Én ezt a szobában is nem tudtam volna kifizetni, igy alváshoz csak 21-22 fok volt mindig, de ha öltöztettem, pelenkáztam akkor bekapcsoltam a hösugárzot addig, ill. irtam fürdetéskor is azzal fütöttem.

Ancsa! mi a Pláza játszóba járunk

Enikö! sajnálom a kocsit :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Nemtom ma mi volt a levegőben, de az összes gyerekem iszonyat rossz volt :evil: Ráadásul kocsi nélkül...Bogiaput kellett megkérnem vigyen el a fejlesztőbe bennünket! Ma volt Viola első órája a nyári szünet óta. Persze vittem Zalánt is, mert apánk kiment autót javítani algyőre...meg éjszakás, úgyhogy szegény alig él, mert amióta az ominózus eset történt, azóta alig van itthon, este 6tól reggel 6ig dolgozik, aztán megy alkatrészért, picit alszik, és délután meg megy ki szerelni... Hát ez van... :roll: :(

Egyik csaj se aludt ma az oviba/bölcsibe, a Zalán is ordított sokat úgyhogy igencsak faszkivan a mai nappal... A lányokat már le is tettem aludni, mert már nem bírtam idegekkel őket :oops: Zalán most itt nyüszög a karomban...ha lerakom ordít (fáj a hasa, nagyon zuborog érzem a kezemmel a pocakja van alul ugye..)úgyhogy tartogatom, gyúrok bal alkarra wazze :lol: :lol:

Exi: Sztem a pasik 99%-ka nem önellátó, azaz mi nők intézünk mindent helyettük! Most az alkatrészekért is én telefonálgattam,rohangáltam a kocsihoz... meg apának fájt a foga,1 hónapig könyörögtem neki, hogy menjen el fogorvoshoz! Aztán amikor már bedagadt nem bírtam tovább, és a saját fogorvosához is én kértem neki időpontot :D , épp csak nem én mentem el helyette :lol: :lol: Szal ez sztem jellemző rájuk :lol:

Bibi: Küldtem mélt babakocsi ügyben :) Overált nézd meg a babaszobán... :wink:

Zozo: Hát nálunk sincs épp meleg, megy a hősugárzó fürdetésnél... De ugye ez panel, akárhogy szeretném nem tudok fűteni :cry: . Jobban felöltöztetem a gyerekeket! Violára pl a pizsije alá adtam harisnyát is, mert reggelre jéghidegek a csülkei :cry: Zalán hosszú ujjú bodiba és plüss hosszú ujjú rugiba szunyál..+ be van takarva, sztem elég neki....

Zsuzsu: Jó készülődést :wink:

Szerika: Én is üveg almareszelőt vennék a helyedben, ahogy Dancsi írja :wink: Jól vagytok? Dobsz képet picúrról?

Dancsi: Nagyon ügyes Jozsó, örülök, hogy nincs gond vele az oviban :wink:

Zituska: Pocakképet akajunk! Most! :)

Mennem kell lassan fürösztöm Zalánt...hátha ott eldugul, most sír éppen...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Az almareszelővel kapcsolatban én is az üveget javasolnám - legalábbis én azt fogok venni holnap. Az üveg őrzi ugyanis leginkább a kaja minőségét. Ezért teszik abba a bébiételeket is.
A hidegről meg annyit, hogy engem nem érdekel, mit mutat a naptár, fázunk, úgyhogy bekapcsoltuk a fűtést. :) A kisfiamnak tegnap reggel olyan hideg volt a keze, mint a béka feneke. Pedig hosszú ujjú hálózsákban aludt...
Viszont a hideggel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Valakinek van valami jó módszere arra, hogy hogy lehet elfogadtatni a gyerkőccel, hogy egy csomó ruhát adok rá, és a babakocsit is jól kibélelem, tehát nem tud olyan szabadon mozgolódni, mint eddig? A fiam ugyanis, aki eddig imádott sétálni, most 10 perc után hisztiben tör ki, és nem is bírok vele. Nem lesz ez így jó, levegőzni azért csak kell!

Kép
tita80

Köszi Csajszik a hsz-eket. Üvegre azért nem gondoltam, mert az nálunk fogyóeszköz, de ha ti mondjátok, lehet kipróbálom.
Üveget hol lehet kapni?

Exi, azért érdeklődöm, mert Balázs tápis és 4 hós korától már lehet neki adni gyümiket, ezért lassan be kell szereznem egy almareszelőt.

Karmen: orvossal is konzultálsz, vagy amit ír a könyv az alapján adsz a gyereknek homeós bogyót?

Ceni: ahogy olvasom zajlik nálatok az élet... mi köszi jól vagyunk. :wink: Dobok képet.

Overállt a turikban lehet jókat kifogni. Én tavaly láttam nagyon klasszakat. Mostmár nekünk is kellene venni. De olyan gyorsan nő a gyerek (68-74-es ruhákat hord :shock: ), hogy mire tél lesz fog. sincs, hogy melyik méret lesz jó.
szerika

Kép Kép
szerika

Szerika :)
Vegyél nyugodtan akár több mérettel is nagyobb overált, legalább kényelmesen alá tudod öltöztetni! :wink:
Sztem is üvegreszelőt vegyél. De sajna én nem tudom hol lehet venni, mert mi örököltük. Talán VSkerben??

Enikő :)
Csak Neked, csak most :lol: (és naon friss :lol: )

Kép

Kép
Kép
zituska28

Szerika :)
Jajj, de éééédes!! :D :D :D

Kép
Kép
zituska28

homeós doki: vmilyen Stefánia és a Kálvária sgt-on rendel valahol...
szerika: jaaaaj.....nagyon édes bali baba!!!!
:?: :lol:
Valakinek nincs eladó sport kocsija(baba), ami jó állapotban van, van kapaszkodója elöl és lábzsákja?????
:?:

Kép
gyanixi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
bibi226

Szóval,az ígért képek!! :lol:
A 4 képen az apival!
Kicsit sem hasonlít ám rá!!Ááá!!
Exi,köszönöm!!! :lol:

Zsuzsu,nagyon szívessen! :wink:

Zituska,nagyon édes a pocid,milyen kis kerek!!! :D :D

Szerika,de édes!!! :D :D

Kép
bibi226

szerika!
Üveg almareszelő a Brendonban van.

Kép
tita80

Sziasztok!!!

Bibi: Mintha a száján köpte volna ki :lol: :lol: :lol: Nagyon édes, annyira karakteres kispasis pofija van :) Nagyon széééép :) most a Barnusról áradoztam :lol:
Klassz helyen voltatok nyaralni, nagyon szép igényes a szállás :wink:

Zituska: alakul a molekula :wink: Olyan kis formás helyes pocid van! Fiú lesz megint? :wink: 8)

Anett: Hogy vagy????

Gerika: És te bírod még? Kitartást pocakosok!!+++++++++++

Csak gyorsan néhány kép:
A 3 törpeterrorista :lol:
Kép
Kép
Kép

Léptem, megpróbálok elaludni!

ceniko
Szeged

üdv minden kismamának!
Ismételten hirdetem a pelusaim,hátha valaki kedvet kap hogy ki probája őket.
Új szülött 2-4kg 75db 34ft/db
Mini 75db 3-6kg 35ft/db
Midi 66db 4-8kg 36ft/db
Maxi 63db 7-15kg 37ft/db
Maxi+ 63db 7-16kg 38ft/db
Junior 12-25kg 60db 39ft/db
Úszópelús 100ft/db babylove ,minden méretben kapható.
Bugyipelus 40ft a maxi (7-15kg)és a maxi +(9-20kg)
Junior 45ft.12-25kg-ig

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Milyen pelusok ezek? Tudsz felrakni képet? A postaköltség pluszba van?

Enikő!
Nem nagyon szoktam dícsérgetni, de Viola gyönyörű azon a képen :)

Képzeljétek, csoda történt!!!
Megjött Hajna étvágya... de úgy, hogy azt mondhatom, sokat eszik :D Tök boldog vagyok. :D Ez sztem az éjszakai szopimegvonásnak köszönhető... legalábbis akkorra tehető. A bébiételből még mindig 1 dl-t eszik, de már nem válogat, viszont utána képes még a mi kajánkból a bébikaja dupláját megenni... PL szereti a kenyeret felvágottal és Rékával ellentétben még a héjját is megeszik. Apa leveséből az összes zöldséget ő eszi meg, a másodikból is jócskán szokott enni :D A fogai is gyarapszanak, úgyhogy már el is rágja. Azóta minden órában kakál :lol:
Így már az se zavar, hogy még szopizik... sőt... :D
Vendég

Enikő!

Köszi, jól vagyok ! Otthon voltam anyuméknál 3 napot, jó sokat ettem meg nyugi volt, nagyon jó volt.Szülésig már nem megyünk sajna :cry: majd ők jönnek!

Gyerkők csudaédik még mindig :D

Bibi! Barni is nagggyon aranyos, tiszta apukája!

Zituska!! Köszi a számot!
20140113113746

Enikő!
Valamelyik nap irtam privit. Megkaptad??? :)

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Bibi! Nagyon jók a képek, bocs de merre nyaraltatok?

Nagyon aranyos a többi gyerek is!

Nekem müa. reszelöm van, mindig frissen elmosom, igy könnyen tisztitható.

Erika! Nekem most ajánlottak homeos orvost megirom ha érdekel, de én nem ismerem, még nem kellett mostanában. Amugy én magamtol adok a gyerekeknek, mert a mi orvosunk mondta ö nem ért ehhez, de nem is tiltja a homeot, csak ö nem tud ebben segiteni

Zituska! Jesszum már ekkora a pocid!!! Hatalmas lesz az biztos.

Kép

Kép

Karmen
karmen

A Brendonban vettem üveg almareszelőt. Köszi egyébként a tippeket.

Bibi, Barni tiszta apukája, nagyon helyes kissrác :D

Kármen, küldd el légyszi e-mailben a homeós orvos nevét. köszi.

Enikő, a csajszik teljesen elkényeztetik Zalánt :lol:
szerika

Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerekek, öröm nézni a képeket! :)

Bibi, a fiad tényleg tiszta apja! :) Sokat fejlődött a Kolping, mióta nem voltam.

Zitus, szép a pocid! :)

Enikő, Zsuzsu, köszi megvagyok. :)

Enikő, sajnálom az autót! :( Viola nagyon bájos azon a képen!

Zsuzsu, jó pihenést nektek! Tényleg két hétig lesztek? Az jó sok! :D

Nyúlanyó, jobbulást Pipinek!

Zozo, jobbulást nektek is!!!!

Elkezdtük az ovit Bencivel, de még nem hagytam ott, én is ott voltam vele. Az udvaron már otthagyhatnám, de bent még ragaszkodik hozzám. Múltkor, mikor azt hittem, nem is veszi észre, kimentem a teremből az óvó nénivel a folyosóra, hát egy perc múlva már könnyes szemmel jött utánam. Másnap szóltam neki, hogy kimegyek, akkor is kijött utánam, akkor már nem sírt, de nem akart visszamenni. :? Persze lehet ha jobb idő lenne, többet kint lehetnének az udvaron, akkor jobb lenne. Mindegy, ez van, amíg nem szülök végül is bejárhatok vele...
Jövő hét szerdán meg költözünk, persze egy ideig még anyóséknál leszünk, amíg mindent szépen elrendezünk. Babóka jó lenne, ha még kb két hétig nem akarna megszületni! :) Na majd meglátjuk.

Szép hétvégét mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Csajszik! Hol lehet Szegeden babakocsira való esővédőt kapni univerzálisat, ami bármilyen babakocsira jó?
szerika

Sziasztok!

Nincs valakinek kölcsönbe érettségihez tankönyve????
Na meg olvasónapló is kellene.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kriszta!
Irodalom kell? Nekem van, de én 7 éve érettségiztem... Nem tudom, változott-e a tematika.
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors elköszönés!

MINDENKINEK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK!!!

Enikő, Niki!

BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT AKIKET ÉRINT!! :lol:

Nagyon szépek a babák, vigyázzatok egymásra nagyon!!! Ígérem küldök jóidőt! :D :D :D

Majd jövök valamikor.........puszik

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerekek!

Van-e tippetek immunerősítésre? Ti mit adtok a kicsiknek? Nekem a kicsi elég sokszor beteg, jó lenne valami vitamin, ami beválik.

Köszi

Kép

Kép
easabo
Szeged

Szerika!
Én a Brendonban vettem univerzális esővédőt 1200 Ft-ért. Szerintem a többi bababoltban is lehet kapni.

NAGYON szépek a gyerekek!!!!!!!! :P :P

Zsuzsu!
Jó utat nektek!

Timikáék azóta csokibarnák Mallorca-n :wink:

Gerika!
Bence volt bölcsis?
Kitartást a költözéshez!!

Tudja valaki az Asso cipősök weboldalát?

Kellemes vasárnapot mindenkinek!!

szszkinga

Reggelt! Csak gyors mert akció van!

Csajok nem tudjátok mennyibe kerül a Sterimar???? (tengeri sóoldatos orrspré)
Zalánnal éjjel semmit se aludtunk, nagyon taknyos :cry: és köhög :cry: Holnap jön anyu, és hozatnék vele Szabadkáról, ha ott olcsóbb.....
Rohadt hideg van itthon. Jól megfázott, pedig alaposan felöltöztettem! Köcsög távfűtés :evil: :evil: :cry:

Köszi
E

ceniko
Szeged

szszkinga

Kinga: Köszi, néztem a neten én is,de nem tudtam hogy É vel írják,akkor azért nem találtama dr infó oldalon... :oops: Köszi :wink:

ceniko
Szeged

Bibi! :D
A kórházban fogok szülni, de még mindig semmi! :? Holnap megyek ctg-re akkor már lehet, hogy bent kell maradnom.

Szerintetek hány napot szoktak ráhagyni, mikor döntenek úgy, hogy megindítják a szülést?

Mi pénteken voltunk a Severben és ott most féláron voltak overálok, egész jól néztek ki. Azt hiszem 1600 Ft volt és voltak nagyobb méretek is.

Betty
Kép
rbetty

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: