Hali.
Szerika, én most csak fémet láttam a 100 Ft-os boltban…monjduk ez a Bartók ténrél volt. Egyébként nálunk a reszelő az egyetlen, amiből nincs külön a gyereknek…

Ja, miért is kell neked ilyen korán???
Homeós gyerekdoki passz, Peti a fogára kap Chamomillát, de ha ilyen szép idő lesz, akkor kap kasvirág golyócskát és Oscillococcinum (vagy hogy írják?) golyócskát felváltva. Hátha hatni fog…
Zsuzsu, mi DM-eset vettünk, Petinek jó volt. Mikor indultok?
Én próbáltam Petinek a kölesgolyót, de nagyon száraz volt, és fullákolt tőle, így marad a kuki.

Azt imádja, napi 10-15 szál le szokott csúszni a torkán.
Zozo, itt is hideg van, a mi szobánkban 21-22 fokot mutat a hőmérő. Azért van ilyen hideg, mert sarki a szoba, öcsémnél ennél 3 fokkal több van. Estére már a pokrócot húztam magamra, mert dideregtem.
A csajaidnak jobbulást! Alvás téren nem nyilatkozom, Peti szinte sose tartotta be az előírt adagot…
Bibi, az a cím már nem él, nem inviteles a netünk. A
kispeteragi@yahoo.co.uk címre küldj ezentúl mindent!
Szerintem nézelődj a vaterán, vagy a babás oldalak adok-veszek oldalain, bizti találsz megfelelőt. De én turikban is láttam szupereket, de az lutri, hogy épp van-e.
Rbetty, ne legyen azért túl meleg a babára sem. Mi is hősugárzóztunk júniusban, mert akkor pont hidegek voltak, de azok ugye csak lokálisan jók, mi nagyon sokáig a szobában fürdettünk, ott ment a hősugárzó, ott volt törcsizés, öltözés, utána meg már nem volt gond.
Ancsuka, hát nem tudom, hogy normális-e, viszont, ha jól felöltöztették, nem hiszem, hogy gond lenne belőle.
Na indulok Petiért. Üdv mindenkinek.