A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő!

Hát bírom még, de már elég nyűgös vagyok meg hisztis, meg bőgök és nagy a hasam és jobb lenne már ha kint lenne, de még 5 hét!!!!Egy örökkévalóság!
20140113113746

Dancsi, nem tudom, hogy konkrétan hányas, de én Petinek a Skálában találtam alsógatyákat, igaz, a mérete szerint 2-3 évesekre való, de Petire épp jó, gyanítom, Boldira is megfelelne, és 100 Ft alatt volt darabja.
Nagyon ügyes fiad van!

Ja, akit érdekel: most voltam a Tescoban, minden bébiétel 20%-kal olcsóbb.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Nagyon új vagyok itt, több topikot is átböngésztem és ide irányítottak, hogy Ti talán tudtok segíteni... A véleményeteket szeretném megkérdezni, illetve, hogy van-e valakinek tapasztalata/híre/bármi Dr. Németh Gáborról????? Úgy néz ki, hogy őt választanánk szülőorvosnak, de előbb szeretnék körbekérdezősködni...

Előre is köszönöm a segítséget!

Jokaliza
jokaliza

Dancsi :)
Boldi nagyon ügyes!! :lol: :lol: A 74-es alsón jöt derültem, nem tudom hol lehet akkorát kapni! :D
Boti most "sztrájkol" bili téren, igaz ráül, de nem pisil, hanem feláll 2 perc múlva, megdícséri magát, hogy: "ügyes", és a helyére teszi a bigyót. :lol: Mindegy, nem eröltetem, az is jó, hogy egyáltalán ráül.

Boti is motorozna, ha tudna, de egyszerüen még nem érzett rá, hogy hogy is kellene, ezért csak ráül, és bosszankodik, hogy nem halad. (tolni meg már csak azért se fogom :lol: )

Anett :)
Nem csodálom, hogy nyűgös vagy ebben a melegben. Én is az vagyok, pedig nekem még nincs is nagy pocakom. Kitartás!! :wink:

Bibi :)
Kellemes nyaralást Nektek! :D
Barni is nagyon ügyes! :D Boti a töröm, töröm a mákot gyakorolja, meg a lipem-lopom a szőlőt című kis dalocska végén mondja, hogy "teli a kiskosááááár" :lol:

Én meg, hogy tegnap megnyugodtam a kicsi szívhangját hallva, mintha érezném is a mocorgását! :D :D

Kép
Kép
zituska28

jokaliza,
írtam privit :)
Vendég

Sziasztok!

Már olyan régen jártam felétek, látom mindenhol zajlik az élet!

Zituska: hogy vagy? minden rendben a pocaklakóval? Már olyan rég láttam Botit, akkor tanult járni, most meg már motorozik :oops: .

Nállunk minden rendben túl vagyunk a nyaraláson ami szuper volt, Vivi is nagyon jól érezte magát.

Most meg van egy cicája, aminek nem túlzottan örülök mert féltem, de ő imádja és úgy néz ki meg is érti, hogy ha hozzáér akkor kézmosás és az arcához nem nyúl.

Üdv mindenkinek: Ancsa

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok!!

Bocs rohanok, nincs ovi és Bogit egész nap szórakoztatnom kell... halálra unja magát itthon szegény... :(

Csak ezt a képet muszáj megmutatnom, mert első mosoly (amit sikerült megörökítenem az utókornak :) )
Kép

És egy félkómás félig alvós Zalán:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kép Márk a sátorban

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kép Ez is Márk Kép Balatonlelle Kép Ezt Bibi Barnijának küdjük

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő!

Hát egy tündér, meg kell zabálni annyira édes!

Zita!Márk is aranyos, látszik, hogy jól érezte magát!
20140113113746

Dancsi! Nagyon ügyes Boldi!!! :)

Enikő! Tuti rád hasonít Zalán -most már én is látom-, édes nagyon! :)

Zita! Márkon látszik, hogy jól érezte magát, igazi vagány kiscsávó. :)

Bibi! Jó nyaralást! :)

Elegem van a melegből, felmondok, most azonnal!!!!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Enikő!
irigykedem........ :oops: :oops: :oops: :oops:

Zita!
Gratulálok a szőke Hercegedhez!! :) Hallottam, h Lellén van egy homokos strand, de még sosem voltam. Nekem ha lelle, akkor szabadtéri színpad, koncertek, kertmozi....... hú, de rég volt, öregszem :lol: :lol:

HOL LEHET ITT A KÖRNYÉKEN ILYEN SÁTRAT KAPNI????????? :)

Melinda!
Csatlakozom!! "A meleg mongyon le!!!!!!!!!!!! "

Mutatok egy képet. ilyen mutatványokkal segíti elő imádott gyermekem a korai megőszülésemet...... (nem látszik jól, de ráaadásul pisil is.....) :oops:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Hali.

Enikő, zabálnivaló! :)

Zita, jók a képek, tényleg látszik, hogy Márk jól érezte magát.

Zsuzsu, voltunk megint a Tescoban, tettek ki tápikat is megint, elhoztunk ismét egy dobozzal. :)

Ági és
KépKép
exdeus

ÁÁÁÁÁÁ, jaj de nem szeressem, hogy itt nem lehet hsz-t szerkeszteni.
Zsuzsu, Ábel elharapta a nyelvét? Vagyis nekem úgy látszik innen. Ilyen mutatványokra Peti is képes, amikor felmászik a támlás székre, feláll, és rángatja a támlát. Én meg nézem, és várom, hogy mikor borul. Eddig nem borult... :roll:
Ja, pelusmentesség nálunk is befigyel néha, tegnap épp az erkélyajtó előtt guggolt le, volt pisi és kaki is. Még jó, hogy a végtermék már nem folyékony. :oops:

Ági és
KépKép
exdeus

Csajok gyors infó: A Plázába a C&A melletti cipőboltba (éééééééés nem jut eszembe az üzlet neve :oops: :lol: ) szezonvégi leértékelések vannak. Ma vettem a kisebbik csajomnak egy szandált. Harántemelős,sarokerősítős, a talp része ilyen ortopéd-szerű- szal ilyen kurvajó betét van benne, látszik hogy minőséges és ráadásul tiszta bőr. 10 rugóról volt 2690-re leértékelve. Picit nagy még rá, de majd elhasználjuk, vagy az utcára, vagy ha nem akkor a bölcsibe, oviba... :wink:
Van még csomó féle, csak már nem mindenből van méret, érdemes elmenni szétnézni :wink:

Márk egy tündér, nagyon jóképű kispasi :wink:

Ábel édes mekkora pocakja van neki is :lol: sörhas :lol: sztem nem a nyelvét harapta el, hanem valamit megkóstolt, nem? :lol:

Utálom ezt a rohadt meleget :evil: :x :evil: :x :evil: :x

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Hűh, de régen jártam már itt, épp ideje lesz felfrissítenem az infókat. Majd átolvasok egy-két oldalt. Bár majdnem 3 évet, biztos nem.
Utoljára a nagyobbik fiam születése után írtam, azóta csak be-be néztem, olvasgatni.

Szóval mindenkit szeretettel üdvözlök!

Szépek a babák! :wink:

Kép

Kép
easabo
Szeged

Enikő!

Nem vagyok híve az elhamarkodott következtetéseknek, de egyet kell értsek Melindával, már én is látom, hogy Zalán egy az egyben rád hasonlít :D
Vendég

Hali.

Én a Plázában tegnap felnőtt cipőket láttam leárazva, textil felsőrészű, amolyan őszre jó lábbeli, 1990 Ft volt 5 rugó helyett. Kár, hogy csak most van, én már vettem egy kínai cipit magamnak, de egy olyasfajta volt a vágyam mindig. És márkás is!!!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok Lányok,

egy kis segítséget szeretnék kérni: tudtok JÓ bölcsit az új Rendőrség környékén valahol (vagy megoldható közelségben), ahova nem 5 évvel előre kell beíratni a gyerkőcöt, hogy mehessen????!! Előreláthatólag jövő év májustól kellene vinnem Dórikát valahova, mert muszáj lesz visszamennem dolgozni, ha meg akarom tartani a munkahelyem.

Nagyon várom az infókat, ha valaki tud ilyet. Cső utcai bölcsiről van valami infótok??

Köszi előre is.

Mónika

vesm

Sziasztok!

Zsuzsu!
Mi 3e Ft alatt vettünk ilyen félsátrat a Praktikerben nyaralás előtt.
Biztosan van nekik. Szerintem hívd fel a Praktikert,baumaxot,obit,tecsót és corát. Majd megmondják van-e nekik és mennyiért.
Kitti is szokott ilyen mutatványokat csinálni mint Ábel-a pisilést leszámítva :lol:

Mónika!
Én sajna nem tudok segíteni bölcsi ügyben. Én Kittit Újszegeden a Vedres utcaiba írattam be :D

Zalán és Márk nagyon helyes pasik :lol:

Nem lesz már sokáig meleg. Kitartást!! Hamarosan a fűtésszámla miatt fogunk bosszankodni :?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

sziasztok!

Vesm:írtam privit!

Mi oda járunk és jó.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kinga,

mikortól szeretnéd vinni Kittit, hogy már be is írattad? Minden bölcsiben ilyen eszement várólisták vannak? Én teljesen padlót fogtam ezen. Még meg sem születik a babája az embernek, s már írassa is be a bölcsibe, hogy majd annak idején vihesse is??!! Szerintem röhej:((

Mónika

vesm

Szasztok!

Ez a néhány kép tegnap a Szikin készült!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Zozo!

Patríciababának nagyon boldog névnapot kívánunk! :D

Enikő, Ági!
Nem tudom mit csinált a nyelvével, mindkettőtöknek igaza lehet! :lol:

Ági!
Én is bosszankodom a mutatványain, de rá kell jönnöm, h nagyon ügyes. Ma a Plázában a padokon rohangászott... :oops:

Enikő!
"tejhas-anyatejhas" :lol: :lol:
Hogy van Viola??????????

Kinga!
Köszi a tippet, tesco, cora megvolt, akkor a többit felhívom!
Mikor megy Kitti bölcsibe???

Kriszta!
Nagyot nőtt Mesi!! Te pedig mint egy modell, nagyon csini vagy!

escabo!
Nem ismerjük egymást, de örülök Neked! Mutatsz képeket a fiukról?

Közhír:
a Kárász utcai Triumpf (lehet, h nem így kell irni, bocsi) fürdőrucik vannak akciósan, akár féláron is!

Én is voltam ma a Plázában a cipőboltban, de felidegesítettem magam a lusta, ostoba eladókon. Sosem írtam még panaszkönyvbe, de most közel álltam hozzá. Szerintem a papucsok is jók, tényleg érdemes körbenézni.

A tesco babakaja akciójáról csak annyit, h 1 hete 499ft volt a HIPP tejpép. Most akciósan is 650 ft..........A bébiételek tényleg olcsóbbak, vettem is pár üveggel, visszük a nyaralásra.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Üdv.

Zsuzsu, hát nem tudom, én még nem láttam, max. akciósan 500 Ft alatt tejpépet. Egyébként nem is mindegyik olcsóbb, én Mildipépet vettem, egy doboz így 479 Ft, valamivel olcsóbb, mint a DM-es, és így kéznél is volt. :)

Kriszta, jók a képek! Egyébként mi volt ma a Szikin? Mert tőlünk még különjáratos busz is indult oda...

Képzeljétek, ma Peti egyszer aludt kb. 1 órát ebéd előtt, bő 1,5 órát fürcsi és vacsi előtt, és már alszik cirka 20 perce...ma álomkórja van. :?

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő:az angol vizet nem csak 4 hónapos kor után lehet adni?mert mi anno akartunk adni pocakfájásra, de a dokinéni csak 4 hó után javallotta. Nekünk az espumisan cseppek nagyon bejött!!
Zsuzsu: nyugi mindenkinél vannak/lesznek balesetek, én kiskoromban rengeteget estem, pedig mindig figyeltek rám...kivédhetetlen!!!
Megszakított közösülés....hááát...én nem merem....mi gumizunk :oops:
Réka még mindig nem nagyon akar hízni, olyan kis vékonyka...múltkor már 6kg 3dkg volt, aztán visszaesett 5,99-re, aztán most szerdán megint 6, 09 volt. Vérvételen is voltunk megint, minden jó volt, illetve volt egy pár felkiáltójel, de a doki néni szerint nem kell foglalkozni azzal!!
Réka viszont már kezd mászni, a kezével már húzza magát és néha már a lábát is használja...rengeteget mozog!!!
Van másnak is nem túl vastag, inkább vékonykás babája???? :?: :?: :?:

Kép
gyanixi

Móni,Zsuzsu!
Majd 1 év múlva,jövő augusztus-szeptemberben viszem Kittit bölcsibe csak tutira akartam menni hogy lesz hely a munkahelyem közelében :D
Így elöl lettünk a listán :P

Kriszta!
Milyen Sziki? Van bébinek való bokáig érő víz ahova a szülők is bemehetnek?
Mennyi a belépő?
Köszi előre is az infókat.

szszkinga

Niki,
próbálj nem parázni a nem hízás miatt, ha eszik

Boldi eszik, napi 2 adag sinlacot és mégis stagnál, 9 kiló 19 hósan és majd 4-gyel született, csont és bőr, ehhez társul 22-23as láb, olyan, mint egy szöcske, gyufaszállábú :)

sokáig engem is idegelt a dolog, de ez a része már nem izgat, ha nem eszik, na azzal a sírba tudna sokszor kergetni, de a nem hízással már nem

én is, meg az apja is ilyenek voltunk

dokink szerint ha egy gyerek sovány, a szülő parázik, vizsgáltatja, ellenben ha dundi, akkor büszke, pedig sokszor az nagyobb probléma, számomra szomorú lenne ha pl. a 1,5 évesem 14 kilót nyomna és sok helyen hallom ezt a büszke szülőktől, persze ez nem jelent feltétlenül bajt, de sztem ugyanannyira nem normális, mint az, ha csak 9 kg
Vendég

Sziasztok.

Niki, hallgass Dancsira. Attól Rékának nem lesz jobb, hogy állandóan vizsgálják, habár tény, hogy elég sok dokinak és védőnéninek az a vesszőparipája, hogy tankönyv szerint hízzon és nyúljon a gyerek.
Amíg eszik a lányod, és fejlődik a mozgás terén, nem lehet nagy gond. Én meg állandóan azon aggódom, hogy a fiam iszonyatosan magas (tehát ő már az átlagosnál eltérőnél is eltérőbb), de semmi baja, egyszerűen ilyen géneket örökölt. :wink:

Dancsi, az én fiam is ekkora lábon él...tényleg öcsémre ütött. :)

Kinga, hirtelen passzolom a Sziki belépőárát, de a www.szegedifurdok.hu oldalon megtalálod. Van gyerekpancsoló, elvben nem mehetnek bele a szülők, de ha csak sétálsz benne, akkor nincs baj, vagy ha a szélén leülsz. Úgy van, hogy három részre van osztva, van egy kicsi, egy közepes, meg egy mély rész...gyerekméretben persze.
Szerintem jó hely, de amikor mi kint voltunk, sokan a nagy medencébe is bevitték a babát.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Kinga:jó a strand,Ági már leírta,hogí van kis medece .Az árakat én nem néztem,de mi 3-kor értünk oda és mivelEmesének nem kell jegy ,így 2 felnőtt és 1 gyerek részére fizettünk 1300..- ft-ot.Szerintem ez jó ár.Mi megvártuk míg Mesi alszik ebéd után és úgy mentünk ki.Pont jó volt,mert nem volt már olyan nagyon meleg.Sokan voltak de vannak jó árnyékos helyek.Mi a kismedence közelében táboroztunk le így minden közel volt a gyerekeknek.Vittük a kenut is és azzal belehetett vinni Mesit a nagy vízbe,persze apja figyelt rá,na meg csak az elejébe vitte.

De nagyon jól érezte magát!Készítettünk videót is és nagyon sok fényképet is.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Dancsi! Ne idegeskedj ezen, én is rájöttem már Orsinál hogy csak a dundi babák a jó babák, csak akkor elégedett az orvos ha nagyon kerek, Norbit agyba föbe dicsérik Orsira ilyet nem mondtak volna:) Attol még igenis a vékony is lehet egészséges söt szerintem is jobb mintha túlsúlyos lenne! Orsi 3 évesen volt 12,5 kg :lol:

Melinda! Szerintem is nagyon hasonlók a lánykák! Szept. végleg tudtok költözni?

Timi! Hol vettetek lakást? V. házat? Bocs ha irtad már.

Vesm! ált. 1 év az elöjegyzés, Norbit én febr. fogom feliratni majd kicsit több mint 1 évre elöre.

Kinga! Ez tényleg nem volt drága belépö! Én is mennék többet de Mórán v. Szegeden elég huzos árak vannak. Nekünk csak a sportuszi ingyenes, de szerencsére Orsi, Norbi is szereti.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zozó! Patríciának nagyon-nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!
20140113113746

Sziasztok!

csak Életjel:Túl vagyunk a hányos viruson apa kivételével mindenki beleugrott szerencsére gyors lefolyású volt.Most semmi időm visszaolvasni csak a képeket néztem meg édik a gyerkőcök:)
Vendégeket várok megy a főzés ezerrel majd holnap este ha lesz még erőm jelentkezem.

Kép
Kép
zitacicu2

Zozo! Patriciának boldog névnapot kivánunk mi is!

Zitacicu! Örülök hogy jobban vagytok!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek kefírgombája vagy japán kristálygombája?????
Sajna a miénk elpusztult a költözés alatt és most a nyaraláskor a férjemnek teljesen előjött az allergiája! Míg ezeket itta, nem volt semmi baja :(

Előre is köszönöm!

Enikő!
Neked is köszi, ha megkérdezed az ismerősödet!

Kép
kajla

Sziasztok!
köszöni Pati a névnapi köszöntés :D
(jól kibabráltam Vivivel és Patival, névnap ügyben :) nagyon közel van a szülinapjukhoz )

soha nem fogom magam utolérni olvasás ügyben :oops:

most vasalás helyett ülök itt :oops: ráadásul lenne egy csomó papírmunkám is amit ma éjszaka meg kell csinálnom, csajok most alszanak.

Bibi!
Barni nagyon ügyes!

Dancsi!
Boldi nem semmi, Jozsó még pelusos?

Jáj, Vivi és a bili:
leveszi a pleust (egész nap alig van rajta) ráül a bilire, néha beletalál, de már körbe kakálta az egész házat (mi nagyon szerencsések leszünk :lol: vagy vagyunk inkább.)
de én kikészülök ettől...)

Anett!
már nincs sok hátra, kitartás.
Én imdtam pocakos lenni, Vivinél kicsit nyűgös voltam már a 39.héten, de most elhúztam volna még pár hetet olyan jóóóóó volt, na így se panaszkodok. :D

Enikő!
Zalán nagyon édi, nagyon rád hasolnít.

Zita, Zsuzsu,Kriszta!
nagyon szépek a gyerekek.

Zitacicu!
rosszul hangzik a vírus, jó főzést! :D

na, ez az oldal kész, megyek vasalni :lol:

Kép lányok
Vendég

Akkor lehet hogy kipróbáljuk Szikit is.
Mórahalomra szoktunk menni. Azt nagyon szeretjük :D Ott 1 felnőtt belépő annyi mint Szikin a 2 felnőtt 1 gyerek.
Mi is délután,4 körül szoktunk menni. Alvás után :wink:

Remélem hétvégén még kánikula lesz és kipróbálhatjuk Szikit.

Kitti sem egy csonti kiscsaj. Szoktam is páromat kérdezni hogy nem duci-e a gyerek :shock:
Kb 82 cm magas és 10,5 kg. Persze nem duci,de nem is szeretném ha az lenne. Nem etetem minden nyavajával pedig tutira benyomná. Szó szerint MINDENT megeszik amit a szájába adok. Az újhagymától elkezdve a sültcsirkéig. Ez amúgy szerintem klassz,mert nem kell görcsölnöm a kajálásán. Édességet nem adok neki,csak néha gyerekpudingot. Nem egy édes szájú szerencsére.
Van az udvarban paradicsom. Kislányom önkiszolgálóan odamegy és lelegeli amit csak elér. Tök vicces :lol:
Én is mindenevő vagyok ( látszik is rajtam) párom viszont iszonyatosan válogatós. Kitti egyenlőre rám hasonlít.

Kalja!
Milyen allergiája van a férjednek? Mire jó ez a 2 féle gomba?
Én most a Flavont kezdtem el enni hátha használ. Kittinél bejött. Amióta eszi azóta nem folyik az orra. Valszeg porallergiája lehet.

szszkinga

Zozo!
Kittinek sincs 1 hónap a szüli és névnapja között :roll:

szszkinga

Kriszta, Exi!
írtam privit, bocsi h. csak most :oops:

Kinga!
hihihihihihih :lol:
na, ezt jól megcsináltuk. nem baj, majd később kapnak mindig egy nagy ajándékot, így spórolunk :lol: :mrgreen:
Vendég

Bea!
neked is írtam privit.
Vendég

Kinga!
Poratka, lisztatka, parlagfű, nyír-nyár, feketeüröm...azt hiszem van még valami, de hirtelen ennyi jut eszembe. Claritint szed, de már az semmi neki, a szeme begyulladva, orrfújás, orrdugulás...

A honlapot érdemes megnézni, tök jó dolog egyébként!!!

www.kefirgomba.hu

Kép
kajla

Sziasztok!!

Tegnap éjjel hosszú műszakom volt, Violám hányt, úgyhogy virrasztottunk, de már tegnapra elmúlt, ma meg már teljesen toppon van :lol: Már hisztizett is, nem is egyet és újra rossz :D :lol: Ugyanis az áthányt éjszakán, szegény feküdt mint egy rongybaba, és annyira erőtlen volt, hogy összerogyott... :shock: csak nézett ki a szomorúan a fejéből , lefeküdt mindenhova ahol épp elfáradt, és nem volt egy hangja se :shock: (jó volt amúgy egy kis nyugi :oops: , csak ne ilyen áron... :roll: ) Na mindegy túl vagyunk rajta!
Hja és nagy élmény volt 3 gyerekkel egyedül itthon, úgy hogy Zalán ordít mert éhes, Viola meg épp hány.... :roll: :shock: Úgyhogy ébresztettem Bogit, hogy hozza a telefont, gyors szóltam apának h jöjjön haza a munkából mert eksön van... El is vitte apa az ügyeletre Violát mert epét hányt. :cry:
Bogi nagyon édes volt, simizte Zalánt mondogatta neki, hogy mindjárt jön anya csak hányatja a Violát.... Úgyhogy duettbe nyomták a kicsik az üvöltést, a szomszédok biztos örültek :lol: Aztán kb fél 2től fél 6ig ébren voltunk (Bogi is) mert gyors ki kellett mosni a lehányt ágyneműt... és ahogy kiterigettem Zalán ébredt újra :lol: Hmmm a nagycsalád rejtett szépségei :lol:

Hja Bogiszáj: Édes pici Zalánom, én úgy de úúúúgy szeretlek téged, te...., te......, te férfibaba :lol: :lol: :lol:

Kajla: megkérdeztem zsuzsit, aszonta már évek óta nincsen neki se kefírgombája! :( Sajnálom, mert én is kértem volna magamnak, ha ez jó! Viszont a Flavonról én is hallottam (amit Kinga említett), hogy szuper az allergiára -meg egy csomó mindenre-. Én már rendeltem is (a fodrászom árulja és beszer. áron adja, úgyhogy ha érdekel szólj!)

Zozo: Gyönyörűek a csajok :) Hogy álltok a szájpenésszel? Sikerült kiirtani? Én nem akarom elkiabálni, de úgy tünik sikerült kivégeznem őket :twisted: :D
Hogy van a sebed??????? Fáj még?

Kriszta: Emese nagyon édes :) Xéniről is dobsz képet? Rég láttuk...Mikor költöztök? Vagy hogy álltok az építkezéssel?

Gyanixi: Nekem a védőnő azt mondta, hogy a Gripe Water adható újszülöttnek is, mert igaz hogy az van ráírva, hogy 4 hós kortól, de akkor már minek :roll: ? Hiszen újszülöttként hasfájósak a babák, nem 4 hósan... :roll:

Gira, Melinda: Hát legalább 1 hasonlítson már rám a 3-ból :lol: :lol: De nem élem bele magam, még változni fog rengeteget!

Olyan jó, hogy picikét lejjebb hűlt a levegő, nincs már ezer fok csak 990 :lol:

ceniko
Szeged

sziasztok!

A képek nagyon tutik, mindenkié! :)

Zozo Vivikéd a képen sokkal idősebbenek látszik, én simán azt mondanám rá, hogy 2 éves! nagyon-nagyon szépek!

Ír valaki blogot? Én nemrég keztem el, sokkal jobb oda feltenni képeket, sőt még videót is lehet super nagyon én megszerettem!

Üdv mindenkinek!

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Niki!

Én is állandóan a nem hízás miatt parázok... most nyugodt vagyok, mert a mérleg Enikőnél :lol: Komolyan neki is előny, nekem is :D
Hajna 8 v. 9 hós kora óta 8,5kg. Ő is majdnem 4kg-val született. Az elején még hízogatott az anyatejtől, bár abból sem volt nagy étvágya. Most meg... tegnap egy joghurtot evett, meg pár falat rizst az ebédemből :roll: A jobb napokon is csak 5-6 dl-t eszik összesen :? Réka ennyi idősen 5dl-t csak ebédre evett :!: Hajna rövidke életében talán csak 1x evett meg 2dl-t egy evésre.
Bevallom, engem ilyenkor mindig Kármenék példája nyugtat meg. Emlékszem, egyszer írta, hogy bár Orsi alig eszik valamit, és nem is hízik sokat, de a vérképe tökéletes :) Ilyenkor erre gondolok, és elfeledtetem magammal, hogy orvoshoz vigyem, esetleg kivizsgáltatni. Aztán meg nagyon-nagyon sok ilyen nem evős nem hízós gyerekről olvasni a neten, akiknek egyébként kutya baja...
Állítólag engem is étvágynövelővel nyomtak tele anno, de én azért mindig tökéletesen annyi kg-t nyomtam, amennyit előírnak :)
Vendég

Enikő!
úúú, szegény Ti!
jobbulást Violának, remélem tényleg túl van rajta.

szájpenésszel jól állunk, nem is az volt :oops: dokinéni azt mondta, :wink:

még jó h. apa nálatok eltud jönni a melóhelyről.
a mi apánk nem volt itthon pár napot, Vivi meg úgy deúgy köhögött h. azt hittem megfulladt, Patival it álltunk készenlétben ha vinni kell az ügyeletre, nem kellett szerencsére, aztán kaptunk kúpot, ha mégis befulladna, de már nagyon jól van, éjszaka nem köhög, kopp, kopp, kopp.
még jó h. Patit lazán lehet ide-oda vinni, mind1neki h. hol van, így viszonylag könnyen mozgunk.

Ancsuka!
köszi. :D
Vendég

Én most nagyon kiélvezem a babázást, nem lesz több babánk , a múltkor volt a délmagyarba egy cikk húha asszem 8gyereke van egy családnak, na az neeeeem semmi.
el sem tudom képzelni, de valahol megértem őket, valahol...
( nagyon messze )

Enikő!
ti? lesz 4.ik? :mrgreen: hogy érzed?
Vendég

Zozo: Nem tudom, hogy lesz-e 4. 8) Nem látok a jövőbe, ha rajtam múlna lenne :oops: :D , de hát ez nem csak rajtam múlik! Elsősorban a páromon, nyilván ha ő nem akar, akkor nem lesz, ez 2 ember döntése kell legyen, és 2 ember közös akarata...., no meg az anyagiakon is múlik. Nem akarom, hogy zsíroskenyéren nőljenek fel... :shock: és később iskoláztatni, ebbe a jó kis tandíjas rendszerbe, meg ebbe az anticsaládbarát vezetőségű országba.... :? (bacca meg a jelen kormány, de hát nem hinném, hogy később ők lesznek hatalmon 8) :wink: :twisted: )
Ti miért nem vállaltok be még egyet? Ha jól megvagytok a pároddal, szépen éltek, jó körülmények között, akkor tessék gyarapodni, erősen fogy a nemzetünk... :cry: :cry:

Bogi 1 óra óta alszik! Viola kb 2től......jól nyomják :D . Az előbb felriadtak amikor elreppent egy repcsi a házunk felett 10 méterrel :shock: de visszaaludtak :lol:
Hja és persze apa és Zalán is szunyálnak... nekem meg már szétdurran a cicim, asszem felébresztem a kispasimat :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zozo: nem kaptam meg a privit!!!!

Eltűnt útközben??Nincs a fiókomban.

mandaszkriszta@tvnetwork.hu

Ide elküldenéd mégegyszer??

Enikő:még csak most lesz kész a tervrajz!
Majd teszek fel képet a Xéniről is!!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

.....Na megint itt vagyok!

Enikő itt a kért kép!

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Hali.

Zozo, én nem kaptam privit...
Egyékbént én is boldog névnapot kívánok a lányodnak. Nálam is pár nappal van csak több egy hónapnál a szüli és a névnapom között, utána meg ülhetek a babérjaimon 11 hónapot. :?
Azt a cikket én is olvastam. Én úgy gondolom, hogy aki megengedheti magának, és úgy érzi, hogy tisztességesen fel tudja nevelni mindegyiket, az szüljön ahányat kedve tartja, meg amennyit a szervezete elbír. Én most kettőnél tervezek majd megállni, harmadikra csak akkor látok némi esélyt, ha 35 éves korom előtt sikerülne saját lakásba költözni (addig még van valamivel több, mint 10 évem, így sose lehet tudni).

Zitacicu, jó, hogy végre minden OK veletek.

Kinga, mi is voltunk Mórahalmon, jó hely, csak épp már 1 éves kor után kell fizetni gyerekbelépőt.
Hát Peti most úgy van 11,5 kg körül, hogy szinte egyfeszt nasizik, ha hagyjuk, és emellett még rendesen kajál is. Mondjuk szvsz ilyenkor még bőven lemozogják, inkább 5-6 évesen kell a mostaninál jobban ügyelni rájuk, mert akkor már többet ülnek.

Enikő, jó, hogy végül is minden rendben van Violával. Bogiszáj csúcs!

Ancsuka, én azért nem blogolok, mert nincs rá időm. Én úgy gondolom, hogy idővel Petinek a babanet fel fog érni egy egész bloggal. :) Képeket a képtárába töltöm fel, és videós oldalra is beregisztráltam, ha van valami, akkor oda teszem fel, és a linket bemásolom oda, ahova akarom.

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: