Sziasztok!!
Tegnap éjjel hosszú műszakom volt, Violám hányt, úgyhogy virrasztottunk, de már tegnapra elmúlt, ma meg már teljesen toppon van

Már hisztizett is, nem is egyet és újra rossz

Ugyanis az áthányt éjszakán, szegény feküdt mint egy rongybaba, és annyira erőtlen volt, hogy összerogyott...

csak nézett ki a szomorúan a fejéből , lefeküdt mindenhova ahol épp elfáradt, és nem volt egy hangja se

(jó volt amúgy egy kis nyugi

, csak ne ilyen áron...

) Na mindegy túl vagyunk rajta!
Hja és nagy élmény volt 3 gyerekkel egyedül itthon, úgy hogy Zalán ordít mert éhes, Viola meg épp hány....

Úgyhogy ébresztettem Bogit, hogy hozza a telefont, gyors szóltam apának h jöjjön haza a munkából mert eksön van... El is vitte apa az ügyeletre Violát mert epét hányt.
Bogi nagyon édes volt, simizte Zalánt mondogatta neki, hogy mindjárt jön anya csak hányatja a Violát.... Úgyhogy duettbe nyomták a kicsik az üvöltést, a szomszédok biztos örültek

Aztán kb fél 2től fél 6ig ébren voltunk (Bogi is) mert gyors ki kellett mosni a lehányt ágyneműt... és ahogy kiterigettem Zalán ébredt újra

Hmmm a nagycsalád rejtett szépségei
Hja Bogiszáj: Édes pici Zalánom, én úgy de úúúúgy szeretlek téged, te...., te......, te férfibaba
Kajla: megkérdeztem zsuzsit, aszonta már évek óta nincsen neki se kefírgombája!

Sajnálom, mert én is kértem volna magamnak, ha ez jó! Viszont a Flavonról én is hallottam (amit Kinga említett), hogy szuper az allergiára -meg egy csomó mindenre-. Én már rendeltem is (a fodrászom árulja és beszer. áron adja, úgyhogy ha érdekel szólj!)
Zozo: Gyönyörűek a csajok

Hogy álltok a szájpenésszel? Sikerült kiirtani? Én nem akarom elkiabálni, de úgy tünik sikerült kivégeznem őket
Hogy van a sebed??????? Fáj még?
Kriszta: Emese nagyon édes

Xéniről is dobsz képet? Rég láttuk...Mikor költöztök? Vagy hogy álltok az építkezéssel?
Gyanixi: Nekem a védőnő azt mondta, hogy a Gripe Water adható újszülöttnek is, mert igaz hogy az van ráírva, hogy 4 hós kortól, de akkor már minek

? Hiszen újszülöttként hasfájósak a babák, nem 4 hósan...
Gira, Melinda: Hát legalább 1 hasonlítson már rám a 3-ból

De nem élem bele magam, még változni fog rengeteget!
Olyan jó, hogy picikét lejjebb hűlt a levegő, nincs már ezer fok csak 990