A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Zita mi is kint voltunk úgy 11-től egészen 3 óráig.Utána jöttünk haza.Kár ,hogy nem futottunk össze!!!! :roll:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok

Gira!
Hajnának boldog név és születésnapot kívánunk!

Nagyon jók a képek, ekkora hasonlóságot...én lazán ikreknek nézem őket. :) Gratulálok!

Melinda!
Tegyél fel majd képeket lécci! :D

Timi!
Olyan jót Nevettem Kristófon! Csodálatosak a fiaink! Bibi Barnija is élelmes!!!!

Ábel most már elszalad, ha olyanja van és tiltok valamit , remélem a kilóimon is meglátszik majd, h loholok utánna. :oops:

Csajok!
Emlíettétek a cora akciót. Ma reggel nyitásra kiszaladtunk és alaposan bevásároltam én is. Főleg polókat vettem, de nadrág, együttes, sőt egy cipő is került a kosárba. A cipő őszi cipő, most még nagy Ábelre, de 500 ft volt, így megvettem....

Akinek van ötlete, mit csináljak a mindent a szájába tömő-megkostóló fiammal, az legyenszíves segítsen! Kezd elegem lenni, h az összes faágat végigkóstolja az udvaron-utcán.........

Hálás köszönetem!

Kingáék még nyaralnak????????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Na végigolvastam az 1 hetes termpést...
Húúúú, Enikő, nem irigyellek :shock: Hajna ugyan ordítós volt, de Réka legalább egy angyal, így azért (utólag már) azt mondom, nem is volt olyan nehéz :lol:
Túléltem az első évet :D Meggyőződésem, hogy innentől kezdve minden jó és szép :) Úgyhogy csak bíztatni tudom a 0-1éves gyereket nevelőket :D Tuti jól érzem magam, bár nekem is voltak hasonlóan húzós időszakaim...

Sznanna!
Ha még olvasol minket, elárulok valamit. Én a helyedben nem hinnék a Czank-féle fiújóslásban :D Réka lányomat Czank 2x is 100%-ra fiúnak nézte. Én meg akkor néztem nagyot, amikor megszületett Előd helyett Réka :lol:
Vendég

Hali.

Gira, nagyon jók a képek. :) Nálunk szinte senki sem mondta 100%-ra fiúnak Petit, de azért a 16-18. hét táján már látszott a Czank féle UH képen a kukija, van is kép róla. De addig én sem hittem el, amíg nem láttam, hogy lóg vmi a lába közt. :lol:
Ja, az előttem szólóhoz kapcsolódva: hát nekem is erősen kellett néznem a képeket, hogy rájöjjek, hogy melyik lányod melyik...még jó, hogy van képaláírás.

Zsuzsu, hát ezek szerint nekem nagy szerencsém van, mert Peti szinte semmit sem vesz a szájába, semmit nem rágcsál az utcán meg, hanem felveszi, és sikongatva hozza nekem vagy az apjának. :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Mindenkinek BOLDOG SZÜLINAPOT és NÉVNAPOT kívánok

:D :D

Zsuzsu!
Köszi az érdeklődést. Hazajöttünk. Végül csak 3 hetet maradtunk mert hideg volt a Balcsi és Kitti csak bokáig ment bele. Nem csodálom. 20 C-os vízben mi sem lubickoltunk.

Olvaslak benneteket szorgalmasan csak írni nem szoktam :oops:

Rakok fel pár Balcsis képet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A két utolsó ahogy Kitti reggelente kinéz :D :D

A harmadik képen látszik a túloldalon BAdacsony. Ilyen a kilátás anyós-pajtás házából is :P

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

zsuzsu,
hagyjad,semmi baja nem lesz tőle :)

Boldi a Balcsin egy pókot evett meg, majdnem elhánytam magam, de már késő volt közbelépni :)
Vendég

Exi!

A durva az, hogy én is kaptam egy képet Czanktól, amin ott volt a "fütyije" :lol:
Vendég

Gira, ja, az más. :D Mondjuk mi minden egyes dokitól, minden egyes alkalommal megkérdeztük még az elején, hogy minek látják, mindenki inkább fiúnak mondta. Persze aztán C. is megnézte minden alkalommal, hogy nem száradt-e le a fiam micsodája. :lol:

Kinga, nagyon jók a képek, hát nem semmi anyósodéktól a kilátás! Kitti édes felkelés után. Enyim gyerek nem tudom hogy csinálja, de felkel, esetleg nyújtózik, aztán már szalad is világgá. :shock:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok :)

Megmondanátok, hogy mennyi a buszjegy és a napijegy Szegeden? Előre is nagyon köszönöm :)

A képek csodásak :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu, gratula nektek a harmadik babához.
A kérdésedre itt lelsz választ: http://www.tiszavolan.hu/schedule/local/?page=prices

Üdv.

Ági és
KépKép
exdeus

Ági, köszi :) Meglepi baba, nem vártuk, nem is gondoltunk babára.... :):):):)
Nálatok se olcsóbb a jegy sokkal :(
Jó sokba fog kerülni ez a hétvégi kiruccanás :)

Pusz

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu!
Gratula a babához!!!!!
ez szuper :lol:

most gyors leszek, csak átfutottam pár hszt.
mindjárt rohanunk Patival Viviért, utána tejért.

Melinda!
szopival nem állunk valami fényesen.

Timi!
Miniklinik jó ötlet, jöv.hétre kaptam is időpontot.

az újkilinkán Soha nem veszik fel a telefont, Soha, nem is értem hogy kap bárki is időpontot oda :roll:

Gira!
nagyon szépek a lányok!

Kinga!
Kittinek jó a haja :lol: az a kedvenc képem.

köszi a hasfájós hsz-eket is, az a vicc h. csak az egyik oldalon fáj, a másik jó :lol: , majdcsak elmúlik addig és éljen a fájdalomcsilapítóóóóóóóó :wink:

húha megyek, mert szokás szerint késében vagyok :shock:
ezt kell még fejlesztenem h. odaérjek időben akárhová :lol:
Vendég

Szszkinga!Nagyon jók a képek, Kitti csudaédes!!!!!!!

Gira!Hajnának boldog névnapot utólag, a ti képeitek is jól sikerültek!
20140113113746

Kinga! Nagyon édes Kitti!! :)

Gira! Még mindig nagyon egyformák a lányok, irtó édik. Örülök, hogy jól érzed magad.

Zsuzsu! Majd leszokik róla.

Dancsi! Milyen volt a Balcsin?

Zsu! 3. baba? Meglepi baba? Nem semmi, grat hozzá :) , és a majdani nagycsaládos élethez.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Köszönöm a gratulákat tényleg :)

Meglepi baba, mert védekeztünk, nem akartunk még pár évig harmadikat :) Így meglepődtünk, de rendesen :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok! :)

Gira :)
Nagyon szépek a lányok, és tényleg tök egyformák!! :lol:

Kinga :)
Kitti is csuda édes, az a reggeli séró... :lol:

Zsu :)
Hűűű, 3. baba? :shock: :D Gratula! :D

Exi :)
Köszi a takinéni telószámát, hívni fogom, mert ma kiderült, hogy a csajszinak, aki múlthéten elvállalta a takarítást méhen kívűli terhessége van, ma feküdt be a Klinikára. :(

Nekem ma rohadtul fáj a fejem megint. :( Sajnos úgytűnik a terhességgel visszajött a migrénem, remélem szülés után megint elmúlik!!
Voltam a labor eredményemért, hát sztem tök szar, mert teli van csillaggal. :cry: Holnap viszem a védőnőhöz.

Kép
Kép
zituska28

Melinda!
Boldog szülinapot Lottinak!
Vendég

Sziasztok!

Zita: Vagyok, vagyok, csak nem nagyon tudok már mihez hozzászólni :) Ti hogy álltok a bölcsizéssel?
Én hamarosan szeretnék indulni ovinéző körútra. 2 ovi jöhet számításba igazából nekünk. Fontos hogy közel legyen, én nem akarom a világ másik végére hurcolni Grétit. Így az Agyagos utcai és a Garam utcai ovi jön számításba. Valaki tud ezekről valamit? Igazából látni szeretném őket, meg némi infót az óvó nénikről. Már tudok egyet s mást, de még biztosan nem eleget. Az Agyagos utcai oviban vegyes csoportok vannak, a másikban vannak sima csoportok is. Ezt kéne kitalálni hogy Gréti személyiségének melyik felel meg inkább. Van rá még időnk, csak 1 év múlva kezdené az ovit, de jó lenne felkészülni lélekben rá addig. Ez az 1 év meg hipp-hopp el fog röpülni. Most született.

Gira: Isten éltesse Hajnát! Te sütötted a tortáját?
ilyen volt? Nagyon jól néz ki. És a lányok is tündérek :)

Zozo: Én is megmutatnám dokinak a helyedben a hasad. Én ébredés után 2 óráig virnyogtam fájdalomcsillapítóért, utána simán éltem fájdalomcsillapító nélkül. Fájt-fájt, de elviselhető volt, és nem is mertem magam gyógyszerrel "mérgezni". Nekem csak a lefekvés meg a felkelés ment nehezen, gyakorlatilag csak akkor fájt, különben szerintem nem. De lehet hogy csak az idő szépítette már meg az emlékeket :o :shock:
Különben meg azt hiszem jól viselem a fájdalmat. :)

Zsuzsu: Kell az az 1-2 kiló kosz / év...:)
Nálunk még mindig nem volt földön fetrengős hiszti. :) Le is kopogom.
Én viszont mostanban néha a nyarvogástól mászok falra. Úgy tud nyekeregni...és olyankor közli hogy ő most pici baba. Hiába mondom neki hogy amikor pici baba voltál nem nyekeregtél ennyit 1 év alatt mint mostanában fél nap alatt néha.

Timika: Elképzeltem ahogy Kristóf óvatosan lefekszik hisztizni :lol: :lol: :lol:

Kinga: Kitti még mindig gyönyörű, kócosan is :)

Gréti több mint 1 hónapja:
Kép

Karúszóval
Kép

27 hósan:
Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska, nincs mit. Sajnálom, hogy visszatért a migréned. Nekem pont fordítva volt, Peti előtt és terhesen sosem volt semmi bajom, de a szülés óta elég sokszor fáj a fejem.

Zsu, hát akkor tényleg meglepi ez a baba...azt hiszem, én minimum két szaltót dobnék, ha a fogigátló mellett teherbe esnék. :shock:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Ma voltunk uh-n , tegnap dokinál, azt mondta még nem szülünk, betonkemény a méhszáj!
Mai uh: BPD:87,4 mm , Fronto: 105 mm , Thorax: 88,4 mm , Femur: 66 mm

Fekvés : kt EZ MIT JELENT??????Tudja vki????

4 hét múlva nézi megint, mivel az alapbetegségem pocsékul van és tombol, a steroid sem használ így abba is hagytam, doki meg aggódik ez miatt, de rámbízta, csak ne romoljon tovább azt mondta. Megyünk ctg-re szept. 3-án először. Amúgy jól vagyunk!
20140113113746

Bea! Ha eddig még esetleg nem mondtam volna, tündérbogár a lányod!! :D

Zituska! Fejfájást sajnálom, átérzem. :( Nekem a terhesség alatt nem voltak rohamaim, sőt mostanában már alig vannak.

Anett! Koponyatartás. :)
Örülök, hogy még nem szülsz, a 34. héten korai lenne még.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Nálunk kislány fog érkezni hamarosan. Tegnap voltunk UH-n Czanknál, ő is annak látta, remélem nem tévedett. Az előző UH-n egy másik doki is kislányt mondott. Bár ezt talán könnyebb megállapítani, mint a kisfiút. :D

Zita, nálatok lehet mát tudni, hogy ki várható? :D

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok :)

Fejfájás délutánra elmúlt szerencsére...

Bea :)
Lánykád még mindig nagyon szép huncutka! :D

Anett :)
Még ne is szülj a 34. héten, bőven ráértek! :wink:
Sajnálom, hogy nem javul a betegséged, nehéz lehet... :(

Betty :)
Sztem a kisfiút könnyebb megállapítani uh-n, a kukac szembetűnőbb, mint a nuni, és nagyobb az esély, hogy a "nincs kukac"-ból "van kukac" lesz! :lol:
Még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, és még kb 3 hetet várnom is kell, hogy megtudjam, mert hamarabb nem megyek uh-ra.
Pedig nagyon kíváncsi vagyok! :D

Exi :)
Holnap jön megbeszélni a dolgot, köszi még1x! :D

Kép
Kép
zituska28

Szisztok.
Nálunk nagyon zajlanak az események. költözés, pakolás, stb... Időm pihenni nem sok van. Ráadásul kijött rajtam a szokásos augusztustól - októberig tartó allergia-arcüreggyulladásos fázis megspécelve egy kis allergiás asztmával. Hétfőn megyek tüdőgondozóba. Az orrom nem szelel ha fekszem, a számon nem kapok az asztma miatt levegőt... a háziorvos nem adott semmit, nem mert, mert nincs tisztában mit lehet adni egy kismamának. (szóval szenvedjek és fulladjak meg a babával együtt). Ja és mikor köjött az asztmám reggel arra keltem, hogy vérzek... rögtön telefon dokibácsinak, azonnal orvoshoz, persze hiába szóltam 5millióan voltak előttem a vasasban és nem vettek előre, majd 2órát vártam állva (24 hetesen nem látszik hogy babánk lesz és senki sem volt hajlandó átadni a helyét), de szerencsére nincs gond, csak ha megint előfordul be kell feküdjek kivizsgálásra.
Holnap megyek cukorterhelésre, a lötyit már elkészítettem. A védőnő azt mondta, hogy este 6 után már ne egyek semmit, de én már most éhes vagyok, mi lesz velem holnap 9 óráig....
majd megírom mi volt a vérvételen, ha minden jól megy délután már tudni fogom.
na megyek aludni, addig sem érzem, hogy éhes vagyok.
jó pocaknövesztést mindenkinek.
Jövő héten megyek a czank dokibácsihoz ultrahangra, akkor talán már eldől fiúcskánk lesz, vagy lánykánk. Szeretném már a nevén szólongatni, hogy szokja ki is ő valójában.
Apa három napja érezte először, hogy rúg a pici, először azt hitte én rángatom a hasam, de nem. Amíg érzem, hogy mozog nagy gond nem lehet, ugye? Nyugtassatok meg kicsit, mert teljesen kikészített az almúlt pár nap.

Zsu: gratulálok a babóhoz.

Mindenkinek olyan cukorfalat gyerkőcei vannak, én is úgy szeretném már látni a sajátomat, de az még kicsit odébb van...

Kép
sznanna

Sziasztok!

Gira: Nagyon széééépek a csajaid és klassz helyen voltatok! Hajnának boldog szülinapot így utólag egy picit megkésve (de annál nagyob szeretettel :wink: ) Mérleget mikor adjuk vissza?

Bea: Gréti is gyönyörű, igazi kishölgy főleg az első képen, az a frizuraaaa+ruci, szívdöglesztő! Képzeld a bizonyítványom még mindig nem jött meg :shock: . Azt mondták 6 hét. Június 15-én vizsgáztam... akárhogy is számolom az már több mint 2 hónap... Nem tucc róla valamit?

Kinga: Nagyon szép helyen laknak anyósodék :wink: Kitti kb úgy néz ki reggelente mint én :lol: Csak Ő szebb :lol:

Timi: Én is örülök, hogy összefutottunk, mikor jöttök erre felénk? Kristóf egy tündér :wink: Azt én is megnézném ahogy óvatosan a földhöz "csapja" magát :lol:

Melinda: Nem más Zalán mint a csajok, egyelőre ugyanolyan :) ordít, alszik, büdöset kakál ő is :lol: , tehát ugyanaz mint a csajok, csak férfias kivitelben... :lol:

Zsu: Grat a 3. bébhez!

Apropó fogamzásgátlás. Ti hogy védekeztek? Én tablettát nem szeretnék, mert nekem az vitamin semmit sem ér. Spirált nem merek félek tőle :oops: . Óvszer az drága hosszú távon. Meg olyat szeretnék, hogy lehessen még gyerekem ha esetleg úgy adódna :oops: . Szal ami szétcsesz belül azt nem vállalom be. :roll: Ötlet? Nemsokára megyek a 6 hetes kontrollra és addigra ki kéne találni.... 8)

Ki vagyok nyúvadva, elég pörgős napjaim vannak. :lol: Nem mintha ez zavarna mondjuk :lol: nem unatkozom :D Ma voltunk tanácsadáson, kiscsávó 3940 gramm és 52 cm. (3400 és 51 született) aztán voltunk Bogi új ovijába, Bogi tök jól eljátszott az udvaron, azt hittem gátlásosabb lesz. Nem akarom elkiabálni, de úgy tünik nem lesz gond az átszoktatással :D

Nézitek e meccset? Tök jó :D És már az eső is esik, jó illat van,hűlt a levegő is, szopálom a sört (mentes) úgyhogy jóvagyok :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok.

Bea, nagyon jók a képek, azért írhatnál, legalább arról, hogy mi van veletek!

Zituska, tudom, hogy megbeszéltetek egy talit, a bnőmnek ismerős is vagy valahonnan, megmutattam neki az iwiwes fotódat. :)
Látod, Giráéknál pont fordítva volt, a van kukiból nincs kuki lett... Szerintem minden attól függ, hogy miként fekszik a baba, meg hogy szégyenlős-e vagy sem.

Rbetty, gratula a puncishoz.

Sznanna, a kiskönyvedet beadtad? Csodákat tesz! Legalábbis nálam mindig előnyt jelentett, meg ahogy néztem, most is így van ez.
Hm, én a cukorterhelés előtt is rendesen bevacsoráztam, igaz, nem cukrosat, hanem azt hiszem husit ettem. Csak nem reggeliztem...
Ne aggódj, amíg mozog, valószínűleg nincs baj. Emlékszem, én a végén már úgy vártam az UH-kat, mint a messiást, mert Peti mozgott ugyan, de aktívnak nem neveztem volna. Bezzeg a CTG-k előtt mindig rázendített, mire beértünk, addigra meg alább hagyta, volt olyan, hogy ide-oda fordultam, mire hajlandó volt megmoccanni a drága...

Ági és
KépKép
exdeus

Na még egyszer (az előbb a számológép gyorsbillentyűje helyett sikeresen a készenléti gombot nyomtam meg, aminek az lett az ereménye, hogy ki kellett kapcsolni a gépet, mert behalt a rádiós egér és billentyűzet):

Enikő, tény, hogy macerás a gumi, de szerintem kizárólag ez az, ami belülről nem tesz tönkre. Az ára meg attól függ, hogy melyiket veszitek, amit mi használtunk abból 10 db 600 Ft körül van, tehát napi szinten számolva annyira jön ki egy db, mint egy átlagos fogigátló egy tabija, sőt, talán még olcsóbb is!

Ági és
KépKép
exdeus

Pancsi közben! :)
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Erika!
Nagyon jó, h befordult a babuci, sok erőt a szüléshez!!!

BENCINEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kinga!
Örülök, h jelentkeztél!! Kitti változatlanul csodaszép! Nekem mindegyik kép tetszett, de persze a frizurás a number one :lol: :lol:
Te engedted a lánykád meztelen popóval homokozni??? Lassan megyünk nyaralni és agyalok ezen... Tegnap Ábel meztelenül szaladgált, háááááááát azt az örömöt látni kellett volna......semmi pisi, nagyon élvezte.
Kitti ugye nem hisztis? !

Dancsi!
Aranyos vagy, Boldi is ari! Nekem abból van elegem, h MINDENT!!! a szájába vesz. Kilép az ajtón és már rohan, felveszi amit lehet és.... legyen az csipesz, fadarab..ha más nincs turkál a földön, majd úgy kerül a keze a szájába.........áááááááááááááááá :lol:

Zsu!
Sok erőt boldoságot, lottó ötöst........ :lol: kívánok! Ha lesz időd dobhatnál képet a gyerkőcökről! Köszönet!

Bea!
Gréti is csodaszép, imádom ahogy mosolyog!
Nálunk napi 1 kg kosz van :oops: :oops:

Anett!
Azt jelenti, h minden a legnagyobb rendben, szépen fejlődik Málna :D

Betty!
Gratulálok a kislányhoz, jó egészséget!!

Enikő!
Zalánbaba :lol: :lol: :lol:
Egészségedre! Nálam még van a kamrában pár doboz sörike, valahogy amióta nincs szopi nem kívánom. Én a villámokat néztem az este :)

Csajok!
Tegnap volt egy kis riadalom nálam....... Ábel nagyon szeleburdi és megtörtént amitől féltünk: nekiesett egy asztaloldalának. :cry: :cry: :cry: Lett egy púp+ kb. 3cm-es lila csík a buksiján. Nem foghatom a kezét egész nap és megtörtént a baj. Este alig mertem elmondani a férjemnek. Lestem Ábelt, de 1 perc sírás-bújás után szaladt tovább, nem szédelgett, nem hányt így nem vittem dokihoz. Gumiszobába nem tehetem, de nagyon bánt a dolog.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Enikő, tényleg édes a kispasid, és milyen kis pocija van. :)

Zsuzsu, hidd el, menni fog még párszor Ábel az asztal oldalának, sarkának, stb. Én most hirtelen meg sem tudom mondani, hogy hányszor fordult ilyen elő Petivel, mióta "megfelelő" a magassága az ilyen balesetekhez. Ilyenkor elővesszük a hideg kést (ha épp van kéznél), lenyomjuk a púpot, aztán kis idő múlva már mintha mi sem történt volna...

Ági és
KépKép
exdeus

Köszi a válaszokat csajok!

Enikő! Édi husi Zalán!
20140113113746

Bea!

Köszike, én sütöttem :)

Enikő!
Mennyit változott a fiad ez alatt a pár hét alatt :) Nagyon jóképű ;)
Mérleg ráér, ha még használjátok.
Vendég

Sziasztok! :)

Voltam ma védőnőnél, és meghallgattuk a picikém szívverését, olyan jó volt!!!! :D :D :D
Igaz, nagy sokára találtuk csak meg, jól elbújt, de végül nem hagyta kétségek között az anyukáját! :lol: (még mindig nem érzem a mocorgását :roll: )
Vérképem a sok csillag ellenére nem gáz, úgyhogy megnyugodtam!

Zsuzsu :)
Készülj fel, mert sokszor lesz még púp, és más sérülés Ábelen!Persze, hogy nem tudod fogni a kezét örökké, és nem is kell!! Ha mindig megvéded az esésektől, sose tanul meg esni, és nagyobb korában , ha ügyetlenül esik, komolyabb baja lehet!
(nyílván amennyire tudja az ember lánya, távoltartja a gyereket a balesetveszélyes helyzetektől, de mindentől nem tudod... remélem nem voltam félreérthető.)

Enikő :)
Nagyon édi Zalán!! Micsoda pocak! :lol: :lol:
Az egyetlen, ami belülről békénhagy, az a gumi...sztem.

Kép
Kép
zituska28

Enikő! Azt a dundi pocakot, zabálnivaló! :)

Zsuzsu! Ezek a balesetek elkerülhetetlenek. Nem foghatod mindig a fiad kezét, de ezért ne legyen lelkifurid.

Rbetty! Grat a kislányhoz! Mi lesz a neve?

Szülinapi képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Köszönjük a gratulációkat!

Melinda :D
Flórának fogják hívni és már nagyon várjuk!

Enikő :D
A fogamzásgátlós témával kapcsolatban, csatlakozom a többiekhez és én is a gumira szavazok.

Betty
Kép
rbetty

Köszönjük a gratulációkat!

Melinda :D
Flórának fogják hívni és már nagyon várjuk!

A fogamzásgátlós témával kapcsolatban, csatlakozom a többiekhez és én is a gumira szavazok.

Betty
Kép
rbetty

Én is gumipárti ill. megszakított közösüléspárti vagyok. Mi még ötvözzük a naptármódszerrel is, hogy legyenek laza napok ;) Ilyen laza napon fogant Hajna :lol: Na jó, akkor tudom, hogy én voltam a nagyvonalú, gondoltam "Ááá most már úgyse" - még lett volna 1 nap várakozás :D
Vendég

Betty!Én is gratulálok, nagyon szép nevet választottatok, igazán csajszis szerintem!

Zituska! Örülök, hogy nincs baj a vérképpel. Szerintem napokon belül tuti érzed a mocorgást, én is ilyentájt éreztem először. Vagyis inkább a bugyborékolást! :D

Melinda! Jók nagyon a képek, a lánykák aranyosak és hát a torta is nagyon szép volt!Bizti fini is!
20140113113746

tud valaki ajánlani lakberendezőt, szegedi kellene, előre is köszi
Vendég

Sziasztok!!

Zsuzsu: Ezt neked mutatom, mentek a tengerre ott is jól jön majd, meg mivel kertesbe laktok otthon is.....
http://www.arzuhanas.com/Top%20aj%E1nla ... t7139.html

Gira: Igen használjuk :D Nagyon köszi :D

Betti: Gratula a picilányhoz, szép neve lesz/van :lol: Kinél fogsz szülni?

Anett: hogy vagy, bírod még?? Én már ilyenkor nagyon türelmetlen voltam :D :oops:

Melinda: Nagyon szépek a csajok :) Hol csináltattátok a tortát? Nagyon guszta!

Zalán 7:30-tól kb 8:30-ig evett, aztán elkezdett ordítani adtam neki pici teát (30 milit) egy kis GripeWaterrel (pocófájásra) jött egy nagy fosi, és olyan fél 10 fele bealudt. Azóta is alszik :shock: ! Ébresszem? Vagy ha éhes lesz úgyis felkelti a pocakja?De már szétdurran a cicim, lefejem... :roll:

ceniko
Szeged

Köszi a dicséreteket Kitti nevében is :D
Sűrűbben kellene Fonyódra járnunk,mert hatalmasakat aludt ott!!
Este 8-tól reggel kb 3/4 9-ig utána meg 12-től kb 1/2 4-ig :D
Jó volt!!!

Én a megszakított közösülést javaslom. Akkor semmi egyebet nem kell használni. Legfeljebb be kell gyakorolni hogy nehogy "gáz" legyen :lol:

Zsuzsu!
Kittit nem homokoztatom meztelen popsival. Nem akarom hogy telemenjen homokkat szegényke. Csak a parton volt pucéran,mert a part kecskekörmös volt és az belement a bugyijába és a kis fenekébe is :( Így gyorsan ki tudtam mosni amikor felállt. :wink:

Szerencsére még nem hisztis Kitti. Tudom hogy nem fogjuk megúszni mi sem,de remélem egy darabig még nem jut eszébe :o

Enikő!
Zalán nagyon édes pocakos! És mekkora haja van :D
Látom boxoló lesz.

Bea! Melinda!
GYönyörűek a lányaitok!!!! Sok modell kerül majd ki innen,már látom :P

szszkinga

Enikő!
Megnéztem a linket amit Zsuzsunak küldtél. :D
Van olyan gyerek aki csak lefekszik és ott marad? Mikor lesz az? Kitti max 1 percet ül egy helyben. Akkor már jól kipihente magát :roll:

szszkinga

Hali.

Zituska, szuper, hogy nincs baj a vérképeddel. Szerintem meg ne parázz a mocizás miatt, gondolom, a pocaklakó most még csak erősödik, és ha majd jelez, akkor azt biztosan érezni fogod. :) Nálam is ez volt, én a bugyborékolást nem is éreztem, amikor Peti már mocizott, az határozott volt!

Gira, hát a tabi előtt nálunk szigorúan gumi volt vagy hüvelytabi. Azt hiszem, vagyok olyan szerencsételen, hogyha "laza napokat" tartanánk, akkor gyakori kórházi vendég lennék... Habár volt egyszer egy ilyen linkségem, de hál' Istennek, abból semmi nem lett. :?

Enikő, jó ez a gyékény. Feri olyan félsátor szerű izére pályázik, pokrócunk úgyis van egy csomó.
Én nem kelteném a gyereket, ha amúgy nem szükséges, tehát na nem vmi betegség miatt aluszékony pl. Szerintem jól tetted, hogy fejtél, habár én halottam vmi alva szoptatásról is. Mondjuk Peti már törpének is úgy aludt, hogy akkor semmi sem érdekelte. :o

Melinda, jók a képek, szépek a lánykáid!

Kinga, hát Peti is örökmozgó, csak akkor ül egy helyben, ha épp lefoglalja magát valamivel. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsu!
Ha mentek a tengerpartra, szerintem is praktikusabb egy félsátor!
Mi vettünk a Balcsin, 3 ezer forint volt ott!
Pikk-pakk fel lehet állitani, szinte mindenkinek volt a strandon. Szél ellen és napsütés ellen is jó!
És szerintem a gyerek mellé még egy felnőtt is simán befér. :wink: :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!!

Nagyonköszi a bátorítást! Tudom Én, h lehetnek balesetek, de úgy éreztem nem tettem meg mindent, h elkerüljük a bajt. Ábel jól aludt, eszik is, a lila foltja és a pukli már alig észlelhető. Keményfejű :lol: :lol: :lol: Azért is ijedtem meg, mert születésekor volt egy hematóma a buksiján és emiatt talán jobban féltem a koppanásoktól.

Enikő!
Köszi a linket, már nézegettem én is. Valami napvédőtető kéne, de tartok tőle, h azt is megrágja :oops: :oops: :oops: Reménykedem, h szeptemberben már nem lesz olyan erős a napsütés.
Én is megszakítás...

Kinga!
Ábel még sosem homokozott. Itt nincs homokozó, majd a tengernél akarjuk kipróbálni. Remélem nem zabbantja fel a teljes homokkészletet! :oops: :oops: :oops: Egy kisgatyóba gondoltam játszatni.

Melinda!
Nagyon szépek a lányok!!!!!!! Egyre jobban látom a hasonlóságot köztük. Lindi is kapott ajcsit???
Voltunk Hannáéknél, Hanna is csodaszép a loknikkal :D

Ági!
Ne is mondd, már előre félek, hogyan fogok szellőztetni. Egyenlőre nem éri fel az ablakot csak ha nyújtozkodik. AKoor előszeretettel csukogatja....

Zitus!
Szívhang :lol: :lol: :lol: én bőgtem anno.......annyira jóóóóóóóóó érzés!
Értelek persze, a férjem is kérdezte, h mi lesz, ha eltöri a kezét-lábát....... nagy öröm, h Ábel vagány kiskölök és lazán veszi az akadályokat. Én 4-5 évesen cseresznyemagot dugtam az orromba na meg amikor biciklizni tanultam ütköztem egy anyukával aki babaülésbe vitte a gyermekét. Mindenki megúszta, de iszonyatosan elvertek :oops: :oops: Remélem Ábel nem csinál ilyeneket .

Betty!
Várjuk a híreket Flóráról!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zita!
Köszi a tanácsot, Én is félsátorban gondolkodom. Nem tudod Szegeden hol kapható olyan????

Köszi!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Gira :D
Ezek a "laza napok" nálunk biztosan nem működnének, mert Flóra igen gyorsan összejött. :oops:

A kórházban fogok szülni, Szántó a dokim. Eddig nem volt vele semmi problémám, jó fej.

Van esetleg valaki, aki szintén nála szült?

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!

Van egy havi adag fagyasztott anyatejem, ha valakit érdekel, vagy tud olyat, akit érdekel, szóljon! Azért nem vittem el annak idején az anyatejgyűjtőbe, mert inkább a fiamnak tettem el, hogy majd ha már szüksége lesz pótlásra, inkább ezt kapja, mint tápszert. Most meg már nem veszik át, mert fagyasztottat nem... Nem értem mondjuk a logikát, mert így, 12 órán belül lefagyasztva sokkal frissebb, mint amit leadnak, aztán elviszik, vagyis ki tudja, mennyit állt összesen a hűtőben, de mindegy... Szóval hála a jó égnek még mindig nincs rá szüksége a fiatalembernek, mert "jó a hozamom", de ugyebár csak fél évig lehet biztonságosan tárolni, és az első adag lassan 5 hónapos lesz. (Bár olvastam azt is, hogy mínusz 20 fokon egy évig is tárolható, és én pont annyin fagyasztottam, de inkább maradok a fél éves szavatosságnál, az a tuti) Szóval azt lassan fel kellene használni. Akinek szüksége van rá, szóljon nyugodtan, vagy privizzen rám. Garantáltan steril, már csak azért is, mert a saját gyerekemnek raktam el eredetileg, aki első gyerek, vagyis még minden patikakörülmények között van. :) Természetesen be is lehet vizsgáltatni.

Kép
tita80

Zitaa,a bölcsibe mi a helyzet???
Márk hogy bírja???

Melinda,Lottinak mi is boldog szülinapot kívánunk!!!

Kinga,Enikő,Gira nektek is nagyon édik a gyerekeitek!!! :wink:

Zsuzsu,nálunk a Barni 1000 motorozik,és úgy veszi be a kanyart hogy égnekáll tőle a hajam:...............
Basszus akkorákat szokott néha esni...............
Most is tele van sebességel!!!(Ő ,a sebet így hívja..........)
:lol: :lol: :lol:

Zozo,Patríciának boldog névnapot kívánunk!!!

Most 1 darabig nem leszünk,holnap megyünk nyaralni.
(Barni szerint nyalni)

Jaj nem is mondtam,a Barni elmondja elejétől a végéig a Cini-cini muzsikát!!!
Olyan édes!!!!

Kép
bibi226

nem akarom elkiabálni, de Boldi 2. napja a wc-be pisil és száraz pelussal ébred

1,5éves!!!! még a végén megelőzi a nagy és okos bátyját :)

szól, hogy pss,psss, és tolja le a gatyóját, veszi le a palusát

hihetetlen

szerintetek kapható 74-es alsógatya? hehehe, most Jozsóéban nyomja és kissé buggyos :)

Boldi 1 évesen kezdett motorozni, először a tescos 4 kerekű volt neki, majd 1 hónappal később a hagyományos, őrölt mód hajtja, és sosem esett még el vele,de ő Boldi az akrobtos :)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: