Sziasztok!
Gira: Nagyon széééépek a csajaid és klassz helyen voltatok! Hajnának boldog szülinapot így utólag egy picit megkésve (de annál nagyob szeretettel

)
Mérleget mikor adjuk vissza?
Bea: Gréti is gyönyörű, igazi kishölgy főleg az első képen, az a frizuraaaa+ruci, szívdöglesztő!
Képzeld a bizonyítványom még mindig nem jött meg
. Azt mondták 6 hét. Június 15-én vizsgáztam... akárhogy is számolom az már több mint 2 hónap... Nem tucc róla valamit?
Kinga: Nagyon szép helyen laknak anyósodék

Kitti kb úgy néz ki reggelente mint én

Csak Ő szebb
Timi: Én is örülök, hogy összefutottunk, mikor jöttök erre felénk? Kristóf egy tündér

Azt én is megnézném ahogy óvatosan a földhöz "csapja" magát
Melinda: Nem más Zalán mint a csajok, egyelőre ugyanolyan

ordít, alszik, büdöset kakál ő is

, tehát ugyanaz mint a csajok, csak férfias kivitelben...
Zsu: Grat a 3. bébhez!
Apropó fogamzásgátlás. Ti hogy védekeztek? Én tablettát nem szeretnék, mert nekem az vitamin semmit sem ér. Spirált nem merek félek tőle

. Óvszer az drága hosszú távon. Meg olyat szeretnék, hogy lehessen még gyerekem ha esetleg úgy adódna

. Szal ami szétcsesz belül azt nem vállalom be.

Ötlet? Nemsokára megyek a 6 hetes kontrollra és addigra ki kéne találni....
Ki vagyok nyúvadva, elég pörgős napjaim vannak.

Nem mintha ez zavarna mondjuk

nem unatkozom

Ma voltunk tanácsadáson, kiscsávó 3940 gramm és 52 cm. (3400 és 51 született) aztán voltunk Bogi új ovijába, Bogi tök jól eljátszott az udvaron, azt hittem gátlásosabb lesz. Nem akarom elkiabálni, de úgy tünik nem lesz gond az átszoktatással
Nézitek e meccset? Tök jó

És már az eső is esik, jó illat van,hűlt a levegő is, szopálom a sört (mentes) úgyhogy jóvagyok