Sziasztok!!
Zozo: éjjel hogy alszatok??? Sztem érdemes olyan napirendet kialakítanod (neked) ami mindenkinek jó. A Vivivel már kialakult napinrendhez kell alkalmaztatni Patríciát. Én először a nagyokat fürdetem (fél 7től), vacsiztatom (kb 7-fél8 fele) este és kb fél 9 körül látok hozzá Zalánhoz. Addig a nagyokkal igyekszem foglalkozni, jelzem 10ből 9x én is egyedül vagyok avagy csinálok mindent... Igaz az utóbbi időben az esti meseolvasást csak simán fejből mesélés vagy CD hallgatás váltotta fel, mert egyszerűen nem látok már akkorra olvasni...

Ha a nagyoknál megtörtént a lámpaoltás akkor következik a kicsi. És olyan fél10-10 körül teszem le Őt is! Utána én is letusolok, fogmosás, néha csak utána szoktam elmosogatni, elpakolni a konyhába (mert előtte nem mindig van időm rá) és utána dobom be a szunyát. Éjjel Zalán 1x vagy 2x kel és akkor kb 1-1,5 órát vagyunk ébren/alkalom.Elég sokáig lóg a cicin, mert be-bealszik, de ha 20 perc után lekapom róla, akkor elég hamar megébred újra, tehát nem eszik olyankor eleget.

Napközbe kb 3 óránként eszik.
Nálatok hogy van a napirend????
Én most eléggé kivagyok készülve, mert törpeterrorista Violámmal és Zalánnal egyedül vagyunk háromasban (Bogi mamáéknál, apa dógozik)és Violát nem tudom egy fél pillanatra se egyedül hagyni, mert megy és "szeretgeti" Zalánt, csak hát félek, hogy a nagy szeretetben kárt tesz benne, olyan durva a mozgása

Tegnap ki is csesztem magammal, mert vettem marha lábszárat, fel is tettem a gulyáslevesnek abba a fél órába amíg Viola szunyált délután, de még 5 óra múlva is rágós volt a hús....

Úgyhogy az egész délutánom abból állt, hogy kajabáltam be a konyhából a szobába, hogy Viola ugye nem bántod a Zalánt???

Folyamatosan etetni akarja, dugja be a cumit,kanalat (játékait) a szájába

fel akarja kapni, be akar menni hozzá a kiságyba...stb szal tökre kész vagyok..... lekötni a figyelmét meg gyakorlatilag semmivel sem lehet

. Tegnap azt csináltam, hogy kihívtam magammal a konyhába, leültettem rajzolni (imád) de ahogy észreveszi, hogy más dolgom van, egyből teper be a Zalánhoz... Ráadásul Zalán tegnap egész nap sírt, nem akartam őt se egyedül hagyni ordítani...

Az ajtót se mertem becsukni, h V ne tudjon kimenni hozzá.... Basszus szégyen nem szégyen, úgy várom a keddi bölcsikezdést mint a messiást!

Nagyon nehéz Violával ő egy teljes embert kíván maga mellé aki egész nap a nyomában van.... Ráadásul alig alszik, úgyhogy én is kezdek kipurcanni, csak én a Violától, illetve attól, hogy annyira brutál eleven, és rossz is, nagyon nehezen kezelhető....

. Nekem csak az a "jó" hogy éjjel azért alszunk, nem azt mondom hogy eleget, de azért többrészletbe sikerül 6-7 órát aludnom!!! Asszem fel is dobnám a pacskert, ha még aludni se tudnék...