A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Persze privibe:), Vagy roboka@t-online.hu
Kösszi
nina74

Sziasztok!

Zituska!Milyen volt Boti születése?Mármint arra gondolok miket engedett meg szülés közben a Dokibácsi,mennyire volt baba ill. mamabarát?

Anett!Te beszélgettél már a Dokival a szülésről?Hogy mit enged meg,ő hogyan szokta levezetni,lehet-e gátvédelem,ilyesmi.

Ez a szülésznőválasztás dolog,hogy működik?Felhívom,aztán megmondja mikor tudunk beszélni vagy ilyesmi?És akkor kinek,mikor és mennyit kell fizetni vagy hogyis van ez?Bocsi,ha értetlen vagyok,de gőzöm nincs az egészről.Viszont gondolom jobb lenne fogadni,persze senkit sem ismerek!

A lányom születéséről nincsenek túl jó emlékeim,ezért váltottam dokit is.Aki volt szabályosan a képembe nevetett amikor a gátvédelemről kérdeztem.Végül szó szerint kinyomta belőlem a gyereket,meg sem próbálhattam egyedül megszülni.Meg a hasamra se tették.Szóval szeretnék legalább kicsit emberibb hozzáállást!

Jó éjt mindenkinek!

Jutka
Kép[/
url]
Kép[/url]
lizoka09

Lizoka,még nem beszéltem vele erről, a szülésznőmmel igen, lehet ennél a dokinál mindent amit akar az ember, mondjuk nekem gátvédelem első babánál nem biztos, hogy összejön, de elméletileg lehet. A babát is odaadják egyből, de gondolom ez a szüléstől is függ, nem csak a dokitól.
Szülésznőválasztás:én felhívtam igen, elmondtam mit akarok és megbeszéltünk egy találkát, meg megmutogatott mindent a klinikán, mi hogy meg hol fog történni. ELMÉLETBEN! Én ajánlani nem merem őt, mert nem ismerem ,1 x beszéltünk, kedves nagyon, de hogy szülésnél milyen lesz, arról nem tudok most még nyilatkozni!
20140113113746

lizoka :)
Boti símán született, mindenestől 5 óra alatt! :D
Vajúdás közben akár fejen is állhatsz, ha jól esik, én a labdán vajúdtam, de sajnos Boti szívhangja többször leesett, ezért ctg-t kellett rám kapcsolni, és vissza kellett mennem az ágyra:(
Ettől függetlenül könnyen, és szépen született meg Boti, nem tenyerelt senki a hasamra, és amikor kíbújt, a hasamra tették még pucéran, apa vágta el a köldökzsinórt. :)
Első szülésnél nem nagyon javasolják a gátvédelmet, én nem akartam kockáztatni, de a másodiknál meg szeretném próbálni! Ezt a szülésznővel beszélde meg elsősorban, de persze a dokival is!
amúgy nem vágott nagyot a doki, nem fájt egyáltalán utánna, csak picit húzódott, de símán ültem vele. Mikor elcsipkedte a varratot, onnantól észre sem vettem.

Azt azért tudnod kell, hogy hiába baba-mama barát a Doki (mert az :wink: ), a Klinika sajnos nem az. A dokik és a szülésznők kezét is kötik hülye szabályok sajnos... :cry:
De ezeket mind meg tudod velük előre beszélni!

Szülésznőt igen, csak felhívod, és elmondod, hogy szeretnél szülésznőt fogadni, megbeszéltek egy időpontot, és dumáltok egy jó nagyot! :wink:

Nina74
küldtem privit itt bneten! :wink:

Még nem is újságoltam Nektek, hogy Boti már 2x bilibe pisilt!! :lol: :lol: :lol:
Még nem igazán értette, hogy miért örülök olyan nagyon annak a kis sárga löttynek a bili alján, de a kezdet jóóó! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Üdv.az újaknak itt nálunk!
Köszönjük a névnapi köszöntéseket!!

Nagyon édesek a babák!
Én alig várom,hogy mehessünk jövő nyáron nyaralni!!

A kórház témáról:
Én az elsőt a kórházban szültem,csak saját vélemény szerint az orvos nem volt jó választás,de amúgy nagyon jó volt minden!!Úgy feküdtem ahogy akartam,úgy nyomtam ahogy akartam!

A másodikat a klinikán szültem,de nem nygyon tetszett!Kötelező volt feltenni a lábamat ,a kapaszkodó is kényelmetlen volt.
Ha jönne harmadik akkor azt a korházban szülném!!!!!!!! :D

Enikő!!
Nemsokára megy a privi!!

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

A gyerkőcök nagyon édesek! :D

Anett: Nekem még nincs szülésznőm, látom te már fogadtál. Mennyit kell/kellett fizetned vagy ez hogy működik?
Jöhet priviben is.

Betty
Kép
rbetty

Csajok! :)

Valaki nem tud nekem egy megbízható takarítónőt ajánlani???
Hetente 1-2 alkalommal kellene, és lehetőleg ne aranyáron!!
Előre is köszi!!!!!!!

Kép
Kép
zituska28

Zituska, nem tudom, mennyire sürgős, a hétvégén felhívom a bnőmet, és megkérdezem, hogy vállal-e még takarítást.

Ági és
KépKép
exdeus

Rbetty!
Ajánlották a szülésznőt, felhívtam, taliztunk 1 x , mondta hívjam ha szülök, fizetni utána amennyit én gondolok, ő nem mondhat árat azt mondta! De bizti jó lesz mert nagyon kedves és aranyos!
20140113113746

Ági :)
Köszi, aranyos vagy!! :D

Anett :)
Ki lesz a szülésznőd? :D

Kép
Kép
zituska28

Zituska! Juhász Csilla! Férjes nevét nem tudom sajna!
20140113113746

Zituska,
keresel még takinénit? mert ha igen, megkérdezhetem az enyémet, tud-e valakit? általában szokott tudni :)

mi most elutazunk, kedden leszek megint, ha még aktuális akkor, írj privit
Vendég

Sziasztok!

Dancsi!
takinénit én is keresek (az enyém meglépett , azért mert szóltam neki h. a szemüvegemet, ne pakolja el, ja meg elcseszte a sütőt is, erre kiakadt h. neki nem mondják meg sehol mit hová pakoljon, hanem ha nem találják akkor felhívják h. hol keressék...
mondta h. nem jön többet, hát nagyon jól teszi.
) ha tudsz egy nem hülyét nekem is kellene.

képet még mindig nem enged feltenni, de majdcsak rájövök, mire 18lesz a gyerek lesznek képek is :mrgreen:
Vendég

Kép
Vendég

óóóóóóóóóóóó, sikerült, de még nem tökéletes, v.mit elállítottam h. fekete-fehér lett :mrgreen:
Vendég

Kép
Vendég

Kép pocak szülés előtti napon
Kép indulunk haza Kép
Vendég

Köszi Csajok, úgy tűnik megoldódik a takarítás, sikerült találnom egy csajszit, aki elvállalta. :)
Véglegesnek még nem tekintem, bár tényleg szépen takarít, de amúgy nem szokott takarítást vállalni Ráadásul szeptembertől bejelentett állása is lesz, szóval nem tudom fog-e tudni mellette jönni hozzám. Reménykedem!!

Zozo :)
Na a Te takinénid se semmi, és sajnos nem egyedi eset, találkoztam egy-két klinikai esettel én is! :lol: Némelyik elég furcsán gondolkozik! :roll:
A lányaid nagyon édesek, Vivihez ugyebár majdnem naponta van szerencsém! :D
Patrícián meg látszik, hogy nem pehelysúllyal született! :lol: Édi, pufók manó!!

Én tegnap nagyon megijedtem, mert elkezdett görcsölni, csikarni a hasam, és mivel nem volt hozzá semmi hasmars(bocs :oops:), nem tudtam eldönteni, hogy mi görcsöl...
De aztán elmúlt magától, azóta is minden ok, nem tudom, mi volt, remélem, csak valami olyat ettem, ami a gyomromnak nem tetszett.

Babót még mindig nem érzem mozogni. :( Ill. néha mintha érezném, aztán meg semmi. Botit ilyenkor már teljes bizonyossággal éreztem..

Kép
Kép
zituska28

Exi! A Rókusiban lesz.

Zozo! Nagyon édesek a lánykáid! Vivi nem féltékeny, hogy fogadta a tesot? Takaritónö. Én is kerestem régebben de már a telefonban kiakadtam a legtöbbtöl, hogy miket képzelnek!

Zituska! Gratulálok Botinak, hamarosan ö is szobatiszta lesz biztosan!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zozo! Irtó édik a lánykáid! Tényleg Vivi hogy fogadta a kicsit? Milyenek a napjaitok?

Zituska! Nagyon ügyi Boti a pisivel!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hali.

Zozo, látom, már megy a képfeltevés. Patrícia képe fekete fehérben is szuper! Tényleg kis pufók.

Kármen, huh, hát arra a plébániára se mennék többet. Peti keresztelője előtt volt szerencsém egy "helybelihez", hát...

Zituska, akkor jó, de azért még rákérdezek a bnőmre, hátha mégis kelleni fog.
Érdekes, amit a mocizásról írsz, Petit én is nagyon korán éreztem először, igaz, akkor bolodnak nézett a védőnő. :roll:

Jó éjt mindenkinek.

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen :)
Boti is ott lett keresztelve, és az esküvőnk is ott volt! :D
Imádom az ottani papbácsit, nagyon jó fej!
Ésa templom is nagyon szép sztem!
Mi csak odamegyünk, és oda is fizetjük az egyházadót!

Exi :)
A plébánián volt vmi rossz élményed??
Köszi, ha megkérdezed a barátnődet, mert nem kizárt, hogy később szükség lesz rá! Köszi, előre is! :)

Köszi a gratulákat a kis bilisnek! :)
Ma mondta, hogy: "pisil" mondom: "bilibe?" erre ő: "bilibe pisil"
Szaladtunk is, és tényleg belepisilt! :D :D
Aztán este már nem volt kedve bilizni, felállt 5 mp után, de nem is erőltetem!

jó éjt!

Kép
Kép
zituska28

Zituska, én még nem is gratuláltam Botinak a bilizéshez. Nagyon ügyes!
Igen, a plébániával kapcsolatban vannak rossz emlékeim, az ottani "irodista" bácsikára Peti keresztelője előtt nagyon bepipultam. Viszont az esküvőnk előtt, mikor mentünk a keresztleveleinkért, a plébános nagyon-nagyon kedves volt, ezért is számítottam másra, a dolog így nagyon érzékenyen érintett.
Egyébként én is ott voltam megkeresztelve, és ha nem úgy lettek volna a jegyesoktatások, ahogy voltak, még talán az esküvőnk is ott lett volna. 8)
Mondjuk mi nem oda tartozunk, csak a keresztszülőkkel mentem volna intézkedni, és hát....de mindegy, megoldódott a dolog.

Ági és
KépKép
exdeus

Zozo,nagyon édik a lányaid!!!! :D :D
Én is akartam kérdezni,hogy Vivi mit szólt a hugihoz???
Egyáltalán ,hogy bírsz a 2 picivel?,, :lol:
Nem vagy nagyon fáradt???
Én a Barni mellett nem mernék bevállalni,1 picit,de mondjuk az én fiam az nem piskóta................

A múlthéten bentvoltun a Kárász utcán,a Barni úgy repesztett a motorjával,hogy az emberek ugráltk el előle,közben hangossan nevettek rajtunk,hogy rohanok a gyerek után........................... :oops: :oops: :lol: :lol:

Tegnap,pedig egyedül akart átmenni az uton,hogy ne fogjam a kezét,persze nem engedtem neki,erre elvetette magát,és
lefeküdt a földre,és mondta hogy hadjam ott.................... :oops: :roll:
Szembe jött velünk 1 csajszi,,elkezdett nevetni.
Aztán mondta hogy bocsi,de neki is van 2 gyereke,és mikor más gyerekét nézi hogy fekszik a földön,hogy hisztizik,az olyan vicces!!!! :evil: :lol: :lol:

Persze mindig olyan helyen vetődik a gyerek,(ha lehet otthagyom,és ráhagyom)ahol nem merrem otthagyni ,úton,lépcsőn........... :?
Szóval van neki esze...................... :evil: :evil:

Zituska,Boti nagyon ügyi,Barni nem szól még!!!!
16-17hét simán belefér a mozgásba,szvsz ne izgulj .nincs semmi baj!!

Kép
bibi226

írtam egy csomót és nincs sehol, majd máskor mesélem el h. milyen is így két picivel, nagyon jó, csak kérdéses h. a napi 1-2 óra alvást meddig bírom, segítség nincs (és már takarítani is nekem kell :? )

nincs valami ötletetek h. jó sokáig bírjam így alvás nélkül??? kezdek kipurcanni.
semmi bajom nem lenne ha nem lennék fáradt.

Zitus!
Boti nagyon ügyes!
Vendég

Sziasztok!!

Zozo: éjjel hogy alszatok??? Sztem érdemes olyan napirendet kialakítanod (neked) ami mindenkinek jó. A Vivivel már kialakult napinrendhez kell alkalmaztatni Patríciát. Én először a nagyokat fürdetem (fél 7től), vacsiztatom (kb 7-fél8 fele) este és kb fél 9 körül látok hozzá Zalánhoz. Addig a nagyokkal igyekszem foglalkozni, jelzem 10ből 9x én is egyedül vagyok avagy csinálok mindent... Igaz az utóbbi időben az esti meseolvasást csak simán fejből mesélés vagy CD hallgatás váltotta fel, mert egyszerűen nem látok már akkorra olvasni... :oops: :shock: Ha a nagyoknál megtörtént a lámpaoltás akkor következik a kicsi. És olyan fél10-10 körül teszem le Őt is! Utána én is letusolok, fogmosás, néha csak utána szoktam elmosogatni, elpakolni a konyhába (mert előtte nem mindig van időm rá) és utána dobom be a szunyát. Éjjel Zalán 1x vagy 2x kel és akkor kb 1-1,5 órát vagyunk ébren/alkalom.Elég sokáig lóg a cicin, mert be-bealszik, de ha 20 perc után lekapom róla, akkor elég hamar megébred újra, tehát nem eszik olyankor eleget. :roll: Napközbe kb 3 óránként eszik.
Nálatok hogy van a napirend????

Én most eléggé kivagyok készülve, mert törpeterrorista Violámmal és Zalánnal egyedül vagyunk háromasban (Bogi mamáéknál, apa dógozik)és Violát nem tudom egy fél pillanatra se egyedül hagyni, mert megy és "szeretgeti" Zalánt, csak hát félek, hogy a nagy szeretetben kárt tesz benne, olyan durva a mozgása :( Tegnap ki is csesztem magammal, mert vettem marha lábszárat, fel is tettem a gulyáslevesnek abba a fél órába amíg Viola szunyált délután, de még 5 óra múlva is rágós volt a hús.... :shock: Úgyhogy az egész délutánom abból állt, hogy kajabáltam be a konyhából a szobába, hogy Viola ugye nem bántod a Zalánt??? :oops: Folyamatosan etetni akarja, dugja be a cumit,kanalat (játékait) a szájába :shock: :evil: fel akarja kapni, be akar menni hozzá a kiságyba...stb szal tökre kész vagyok..... lekötni a figyelmét meg gyakorlatilag semmivel sem lehet :cry: . Tegnap azt csináltam, hogy kihívtam magammal a konyhába, leültettem rajzolni (imád) de ahogy észreveszi, hogy más dolgom van, egyből teper be a Zalánhoz... Ráadásul Zalán tegnap egész nap sírt, nem akartam őt se egyedül hagyni ordítani... :roll: Az ajtót se mertem becsukni, h V ne tudjon kimenni hozzá.... Basszus szégyen nem szégyen, úgy várom a keddi bölcsikezdést mint a messiást! :oops: Nagyon nehéz Violával ő egy teljes embert kíván maga mellé aki egész nap a nyomában van.... Ráadásul alig alszik, úgyhogy én is kezdek kipurcanni, csak én a Violától, illetve attól, hogy annyira brutál eleven, és rossz is, nagyon nehezen kezelhető.... :cry: :roll: . Nekem csak az a "jó" hogy éjjel azért alszunk, nem azt mondom hogy eleget, de azért többrészletbe sikerül 6-7 órát aludnom!!! Asszem fel is dobnám a pacskert, ha még aludni se tudnék... :roll:

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hja és amit még mondani akartam, csak naná, hogy elfelejtettem :lol: Hogy tegnap voltam kint a kölkökkel a Corába, és nagyon jó kis leértékelések vannak, 2-300 ftokért lehet kapni baba és gyerekrucikat (jókat :wink: ) 1000 ftért szuper együtteseket (sapi+kertésznaci+póló) Tegnap egy dupla ujjú micimacis felsőt vettem Zalánnak 300 ftért. Olyan nagyon nem néztem szét, mert türelmetlenek voltak a gyerekek, ráadásul Zalán a karomon lógott, mert ha letettem a hordozóba üvöltött, és nehéz volt Donnatonna Violát +cuccokat egy kézzel tolni a kocsiba :shock: Na szal ma este kimegyünk újra jön velünk apa is és szétnézünk...
Láttam még klassz pizsiket 1000 ftért hercegnős, meg pókemberes is volt még.... Hú meg egy csomó minden :) Érdemes kinézni... :wink:

ceniko
Szeged

Enikő, hát tényleg jó cuccok vannak kint, mi péntken vettünk Petinek egy kis pólót kemény 90 Ft-ért, és voltak kombidresszek is egy százasért. Vettünk egy nacit és egy pólót is, a kettő volt kb. egy ezres.

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!
te sem unatkozol :D
aztamindenit.

napirend, ja van... Vivi fél 6kor kezd visítani :lol: úgy kb. egész nap bírja :wink: Pati meg este 6kor kezdi az éjszakai műszakot, ekkor élünk társasági életet ketten :lol: kb. 10ig. utána kicsit beájul , én is ájulok ha bírok, de pl. most tengernyi vasalnivalóm van, de nincs kedvem vasalni.
éjszaka elég sűrűn kelünk, nappal viszont PAti alszik ás 3óránként eszik.
Vivi annyira nem szeretgeti mint Viola Zalánt.
amúgy tényleg szuperjó, nehezebbre számítottam, sőt eddig könnyű a dolog( de nem kiabálom el)

Zalán csodaszép kislegény.

hová mentek csípőszűrésre? nem tudod h. kell-e a klinikára időpont? nem tudom felhívni őket h. megkérdezzem, mert nem veszik fel

csaszisok!!!
újra fáj a hasam, nem tudok ismét köhögni, menni is alig, trüsszenteni stb. nyugtassatok meg h. elmúlik, kb. szerdán kezdődött újra, és egyre rosszabb. fájdalomcsillapítón élek, ami nem ér egy kalap sz....rt se. így jártam...
Vendég

Zozo, csaszisebes fájdalom tutira elmúlik. Mondjuk nekem az első egy hónapban szinte folyamatosan fájt, hol jobban, hol éppenhogy érezhetően. Az első két hétben minden nap ettem 1-1 szem Algopyrint, utána, meg ha kellett.

Tavaly nem kellett a gyerekklinika sebészetére időpontot kérni csípőszűrésre, ha oda viszitek Patit, szerintem most sem kell.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zozo, csípőszűrés a gyerekklinikán van. Nem kell időpont, csak rengeteg türelem. Délelőttönként van rendelés, de ott van a 17 éves kéztöröttől az egy hónapos csípőszűrésesig mindenki... És persze a babák semmiféle elsőbbséget nem élveznek. SZóval kitartás hozzá!
A sebeddel azért én a helyedben visszamennék az orvoshoz - tuti, ami tuti. Elég sok rémtörténetet lehet hallani ebben a témában. Mondjuk nekem ezek szerint hatalmas szerencsém volt, mert már a műtét utáni ébredéskor se fájt, és utána se. (Bár lehet, hogy lórúgás fájdalomcsillapítókat kaptam) Azóta sincs vele semmi baj, csak néha viszket. :) Szóval nem vagyok benne biztos, hogy az a természetes, ha hetekkel később is gyógyszereken élsz...

Kép
tita80

Zozo! Nekünk az Ujklinikára mindig kellett idöpont ha szürésre akartunk menni. Kb. 1 hónap az elöjegyzés amugy. 12 óra után lehet öket csak hivni. És a rendelés ugyan 8kor kezdödik, de a babákat elöre veszik. Sebem nekem is volt még fájt, kérdeztem is itt de nem annyira hogy kellett volna gyógyszert szednem.

Keresztelö szép volt, 11 baba volt összesen, nagyon kedves volt az atya. Norbi viszont nagyon álmos lett, de türte, ahogy vége lett meg elaludt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák, olyan jó látni, ahogy gyarapszanak, ügyesednek!

Csajok!
ez a cora akció holnap már nem lesz???????? sajna tegnap este 20:15-kor fürdetés után olvastam az "értesítést" és már nem volt erőm elmenni. Pedig szükségünk lenne rucikra, Ábel már a 86-os ruhákat hordja, igaz naciból elég a 80-as. :) Igazi fius alkat, hosszabb felsőtest, rövidebb lábak...

Melinda!

LOTTINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Zitus!
Valamikor szept. elején utazunk, egyenlőre próbál előre dolgozni a férjem, h mehessünk mielőbb...
Botinak mi is gratulálunk! Eszembe jutottatok, amikor tegnap 5 ször fürdettem ki a cuccból a fiam........
Ábel a 21. héten mozdult meg......

Bibi!
Ábel is hisztis, bár még alig 13 hónapos.... :oops: Szombaton a Passzázs soron azt találta ki, h feltérdel a babakocsiba és úgy utazik, na meg állva :roll: Nem engedtem persze, fogtam a kezét, sétáltunk. Aztán azt vettem észre, h csúszkál a kölök. Mondtam is, ejnye, de csúszós ez a kő, amikor rájöttem szándékosan csúszik el..............
Ha ez így megy, én megőszülök....... :lol:
Kitartás Neked is sorstárs!

Minden ünneplőnek nyugott ünneplést, Istvánoknak boldog névnapot, a szatymazi búcsúzóknak jó szórakozást......Mindenkinek minden jót!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zozo, nagyon édi Patrícia! :)
Azért jó lenne, ha lenne segítséged! Nem kéne kimeríteni magad :!:

Enikő, édes a fiúcska! Violát nem lehetne nagymamára bízni? Nem arról volt szó, hogy anyósod vigyáz majd rá?
Kitartás csajok!!

Melinda. Lottikának sok boldogságot kívánunk szülinapja alkalmából!!!

Zitus, Grat. Botinak, nagyon ügyes!!
Lehet, hogy kislányod lesz, azért érzed később? Állítólag ők finomabbakat rúgnak! :) Bár ebben is van kivétel biztosan.

tita80, üdv itt! :)

A múlt heti UH alapján végre befordult fejvégűbe a babócám!!! Most már csak maradjon is így! :D Amúgy minden rendben.

Mindenkinek szép napot!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Zozo: szedjél homeós bogyót: Arnica Montana 15 CH 2x5 golyócska. Nekem egyáltalán nem fájt a csaszis sebem soha!!!, valszínű emiatt a bogyó miatt nem, mert aki nem szedte, annak fájdalmai voltak. Ja, és nagyon szépen és gyorsan begyógyult.

Csípőszűrésre mi a sportorvosiba kellett menjünk. Szerintem őket hívd fel, amúgy kell hozzá beutaló a gyerekdokitól!

Üdv,
Erika
szerika

Kicsit félreérthetően írtam: szóval kell mindenképp beutaló a gyerekdokitól!
szerika

Melinda!

ezer bocsánat a szétszórtságomért!
szóval:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LOTTIKÁNAK!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zsuzsu: hehe na kezdi a kiscsávó a hisztikorszakot? Én mindig azt hittem (nemtom miért? :roll: :lol: ) hogy a fiúk nem hisztisek..ez csak a lányok kiváltsága :lol: Hát kezdem belátni tévedtem. :D :roll: Kitartás a dackorszakhoz, még egy darabig el fog tartani... Violám ma összesen 4x vágta a fölhöz magát és hempergőzött meg az aszfaltban, fűben, amiért az apája nem akarta felvenni és kézben cipelni a városban... A régi híd lábától a nőiklinikáig (ott parkoltunk) 40 perc alatt jutottunk el..... :shock: Szerinted nem voltam ideges???? :lol: Zalán már ordított az éhségtől, alig vártam hogy hazaérjünk...

GErika: De igen elvitte anyós Violát minden nap (kivéve hétvégén) reggel 10-fél 11-től délután fél 5-5ig! Hétvégére nem vállalta....akkor szívjak vele én :roll: És pénteken amikor hozta vissza, hálát adott az Úrnak, hogy péntek van.... :shock: :cry: Asszem őt is kicsinálta.... :roll: ( :lol: ) Hja és anyós kérdezi tőlem, hogy Viola mindig ilyen eleven?? És mondtam neki, hogy hát hja...nem válogat,h kivel van :lol:

Melinda: Isten éltesse Lottit ezen a szép ünnepen. Tüzijátékot is kap "ajándékba"??? :lol: :lol: :lol:

Zozo: A vasalnivaló monnyon le. Nekem apa megtiltotta, hogy vasaljak, ezért akkor szoktam amikor nincs itthon :lol: :lol: Hú bakker Vivi fél 6kor ébred reggel? Reggel? Hajnalban! :shock: Hááát nem irigyellek.... :roll: Este mikor teszed le? Sötét van a szobájában ha alszik? Kitartás!
Csípőszűrésről nincsenek infóim, foggalmam sincs hova kell menni, mi még sose voltunk sehol, mert a régi gyerekdokink (azóta váltottunk orvost) megcsinálta... :? Hogy most hogy lesz azt nemtom, de megyünk tanácsadásra a héten majd megkérdezem...

SZErika. Én a vérzécsillapításra használtam az Arnicát és nagyon jó volt, 5 nap után abbahagytam a szedését, mondom nem kell már, erre visszajött a vérzés (élénk vér) És utána újra elkezdtem szedni, azóta nem volt vérzés hála...szal ez mindenképp jó! :wink:

Na lépek, rendet rakok a konyhába, a család szunyál :) Kéne vasalni is, de majd holnap ha apánk dógozik, Viola meg bölcsizik :lol: :D

ceniko
Szeged

Melinda! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Lotti lányodnak!

Enikő,Zozo, Zsanett! Kitartás, hát nem lehet könnyű 2-3 gyerkőccel az biztos. A babák gyönyörűek, nemsokára én is tehetek fel képet Málnusról! :D
20140113113746

Melinda, Isten éltesse Lottit a születésnapján!
Legalább mindig otthon vannak eme jeles napon a szülei. :wink:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Beköszönni kukkantottam be, holnap megyünk Kehidakustányba, vasárnap jövünk csak vissza! :):):) Remélem szép időnk lesz, bár a fürdő vacak időben is jó! :):)
Mindenkinek szép hetet! :lol: :lol: :lol:

A babák igazán gyönyörűek, jó nézni a sok kis pufi picikét! :):) Meg a nagyocskákat is! :):):)

Melinda! Sok boldogságot kívánunk Lottinak szülinapja alkalmából! :):):)

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Visszaértünk a nyaralásból. Csúcs szuper volt. Ennél tökéletesebb nem is lehetett volna :) Holnap teszek fel képeket a nyaralásról is, meg a szülinapról is, aztán visszaolvasok, mi történt veletek :)
Vendég

Melinda :)
Lottinak nagyon boldog szülinappot kívánunk! :D :D :D

Gira :)
Hajnának is - utólag - nagyon boldog szülinapot!! :D :D :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Gerika, köszönöm a köszöntést! :) Eszembe is jutott egyből, hogy csak így berobbantam az oldalra, mindenféle udvarias kopogás nélkül. Szóval most pótolnám, és bemutatkoznék.
Az első gyermekemmel vagyok itthon, immár 5 hónapja. Zoltán Jánosnak hívják a fiamat, de Mazsikának szólítjuk - konkrétan azóta, hogy 6 hetes korában megláttam az ultrahangképét. :) Már a terhességem alatt is nagyon jó baba volt - soha semmi panaszom nem volt. Ő is jól érezte magát odabent, aminek meg is lett az eredménye: császármetszés, mert már elöregedett a lepény, és a fájások beindításakor már nem kapott elég oxigént. Viszont kint is jól megvagyunk egymással: 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, és állandóan mosolyog. Az viszont ma megdőlt, hogy soha nem sír... Asszem, jön az első foga... Szegény! Remélem, hamar túl leszünk rajta. Elég szokatlan számomra, hogy a gyerekem vígasztalhatatlanul sír, és ha jól el is van, akkor is egyszer csak hirtelen előtör belőle a zokogás. Ha esetleg van valami jól bevált módszeretek, szívesen fogadom!
Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt, és már olvastam is néhány hasznos dolgot tőletek!

Kép
tita80

Sziasztok!

Melinda :) Lottit Isten éltesse szülinapja alkalmából!!! :lol: :lol: :lol:

Enikő :) Örülök, hogy többször is összefutottunk! Ne hari, de mire ideültem a gép elé, te már nem voltál itt :( Hisztikhez kitartás, nekünk is van benne részünk, bakker látni kéne, ahogy K. lefekszik a földre, de nagyon óvatosan, hogy meg ne üsse magát :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi :) Jó pihenést kívánok nektek!!

Karmen :) Még nem költöztünk el, sok meló lesz még az új lakással.

Zozo :) Nagyon édes Patrícia! :lol: :lol:
Sztem menj vissza a dokidhoz, nem lenne szabad, hogy ennyire fájjon a sebed!! Persze amit pihensz, az 0, szal lehet attól is :roll: Nem tudsz vmilyen segítséget szerezni? Akár fizetőset?
Csípőszűrés: mi 3 hetesen voltunk a farfekvés miatt a Tornyos dr-nál a Minikliniken és utána talán 3 hónapos korban rendelt vissza minket, akkor már a Gyerekklinikára, ahol UH-gal is megnézték.

Zsuzsu :) Csúszós kő, ez aranyos :lol: :lol: :wink:

Tita :) Üdv itt! :D

Na lépek, én is teszek majd fel pár képet holnap.

KépKép

KépKép
timika

Zozo! Nem akarlak elkeseríteni de ennyire kevés alvással nem lehet sokáig bírni. Du. a csajokat próbáld egyidőben letenni aludni, és akkor aludj te is!! Ha nincs segítséged, akkor a háztartást se fogja senki megcsinálni helyetted, megvár, nem? Az első hetek főleg segítség nélkül nem a csilli-villi lakásról, vasalt pólókról és 3 fogásos kajákról szólnak!
Csasziseb: nekem elég sokáig fájt, a felkelés, fekvés pokol volt. Panadolon éltem én is hetekig, de elmúlik!!
Csípőszűrés: gyerekklinika, alagsor, ambulancia.
Szopival hogy álltok?

Enikő! Nem egyszerű hallod az élet nálatok sem.
Nagyon tündérpofa Zalán! :) Tök más mint a csajok??

Bibi! Van ám akarata Barninak!

Zsuzsi! Kehidakustány csúcs!! :) Érezzétek jól magatokat!
Zsuzsu! Ábel sem piskóta!! :lol:

Cseppek! Édi nagyon Zolkababa! És hogy telik az idő. :lol:

Zituska! Nálunk Lindi isteníti Lottit mindenben, abban is, hogy ha Lotti közli, hogy megy pisilni, Lindike lohol utána, "én is pisil". Rá is ül a bilire, nyomja (pelusban), ha a nővére feláll, ő is feláll "kész". :lol: :lol:

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!! 5 éves lányom, kicsit furi nagyon, teljesen élt bennem ma a születése, még az órát is néztem, anno 5 éve hol is tartottunk, 10 kor beérés a klinikára, 1/2 12 szülőszobába kerülés, 13.40 Lotti kibújik, nekünk meg potyognak a könnyeink. :)
Kapott a nagylány aranyhalakat anyósoméktól -szíve vágya volt-, kivi vagyok mennyi időt élnek majd. :) El is nevezte őket, a sárga: Virág, a fekete: Bőrös. :lol:
Tőlünk a Monopoly társasjáték junior változatát kapta, irtó jót játszottunk du. vele. Kapott még könyvet (Első encikopédiám: A Föld -micimackós-), ruhaneműt, kifestős mesekönyvet.
11en voltunk a mai bulin (szüleim, tesómék nyaralnak), jó volt a buli, fini a torta, teszek fel képeket, ha a saját gépünkhöz kerülök (most tesóméról írok).

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Melinda, Gira!
Isten éltesse a csajokat!!! :lol:

Gira!
Hogy sikerült az utazás? Volt hányás? Nálunk Márk odaútban 10 percel a megérkezés előtt összehányta magát. :roll:
Hiába dugtunk be neki kúpot, 5 perc múlva kikakálta. :roll:

Enikő, Zozo!
Nagyon szépek a bébik!!!! :lol:
Most olvastam, hogy Angiszeged augusztus 1-én szült. Nem találkoztatok vele a klinikán??? :wink:

Mandasz Kriszta!
Tegnap láttam a párodat, itt a szatymazi búcsúban árult. Te nem voltál??? :D

Bea!
Te is elvagy veszve!!!! :o

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Hali.

Tita, mintha magamat olvastam volna, legalábbis terhesség és szüléstörténet ügyben. Na meg Peti is kéthósan szokott rá az éjszaka átalvására, ami 8 hósan megszakadt, de kb. 2,5 hónapja megint működik a dolog. A kettő között meg kijött négy foga. :)

Timi, tegnap egymásra köszöntünk a pároddal délelőtt a játszótéren. Nagyon édes a fiad, már szinte szalad!

Klzsuzsi, jó pihenést nektek!

Melinda, én irigylem az óranézős szülinapokat, hiába, Péternek is a hajnali időpont volt a szimpi...

Szép napot mindenkinek.

Ági és
KépKép
exdeus

Zita!

Képzeld, rájöttem, hogy mitől volt hányingere, kísérleteztem, és tényleg az volt :) Az autósülés volt a bibi, ugyanis a 0-18kg autósülését lecseréltük egy nagyra. Amikor visszacseréltem a régire, megszűnt a probléma. Gondolom, hogy azt mivel nem lehetett dönteni, inkább lefelé nézett benne, ebben a kicsiben meg félfekvő pozícióban van. Szóval 18 kg-os koráig megteszi ez, aztán gondolkodhatunk újra.

A nyaralás nagyon jól sikerült, igazán felüdültem. Ugye, hogy Hajna már jár, így maximálisan lekötötte magát, és eljátszott a többi gyerekkel. A barátnőmékkel voltunk, neki is ennyi idős gyerekei vannak... pontosabban -4hónap mindkét gyereknél, de ez a nagyoknál már nem érződött. Réka volt a rangidős, úgy is viselkedett. Pesztrálta, puszilgatta, simogatta, fegyelmezte, vezetgette a többieket :D Édesek voltak. A vizet mindkettő nagyon élvezte. Réka állandóan új ismerettségeket kötött. Volt, hogy odaküldtem egy bohóchoz, hogy kérjen tőle lufit (azt hittem, úgyse meri), hát merte :shock: Nem egy félős gyerek. Elmentünk egy istállóba lovakat nézni... bevallom férfiasan, először nem mertem megsimizni a lovat, de Réka tök lazán :lol: Utána még fel is akart ülni :shock: Hát azt már nem engedtem. Kép
Kép Hajna meglovasit egy matracot
Kép Túl rövid volt a csúszda = túl hamar leért :D
Kép
Vendég

Jaaa, szülinap:
Kép Az ünnepelt
Kép
Kép Réka a hajón
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: