Erika: Igen már csak a harcsák maradtak. De belõlük van 7 darab. Most olyan az akvárium,mintha nem lenne benne senki, mert ezek a harcsák éjjel jönnek elõ, nappal alszanak. Azt hiszem meg van mit kap a férjem szülinapjára.
Lara: Még nem tudjuk,hogy mibõl építünk. Voltunk egy cégnél, akik mind a kettõt vállalják, kértünk tõlük árajánlatot. Aztán majd kiderül. Mindig ingadozunk a kettõ között. Az biztos, hogy kész elemekbõl összeállított házat veszünk és nagyon körbe kell nézni melyiknek van ÉMI engedélye, mert ha nincs nem kaphatjuk meg a lakhatási engedélyt.
Hát lehet, hogy hamarabb is indul, fõleg ha pihentetni akarok a bogyó után. Inkább hamarabb elkezdjük, Flóci is nehezen jött össze. Vagy úgy leszünk mint Gabó Simcivel.
GAbó: Ja akkor már értem. Flóci még nem érte el a 8 kilót, egy hónappal ezelõtt 7710 volt. Az õ születési súlyához képest tök jó. Legalább is szerintem. Ma találkoztam egy anyukával, aki olyan tájban szült mint én, az õ kisfia most volt 8200 g, pedig normál súllyal született.Csak a tápszert hajlandó megenni, kicsi gyümit és még annál is kevesebb fõzeléket. Akkor most Jázi mit ehet? Ez nem igaz, hogy levágtad a haját, lassan kopasz lesz az a kislány!
Ildi: Milyen az a hálós bugyi? Nagyon gáz? Ez a Tena tipusú? Hol lehet ilyet kapni? Mi is jó sokat elhasználtunk a Newbornból, perzse ti biztos nem fogjátok sokáig használni.
Egy kicsit borogasd este a bokádat, és pihizz is néha. Nina: Nem vagy béna, mert én sem tudtam fellépni könnyen.
Szerintetek a klinikán lehet szülõszéken, vagy sámlin szülni?
Szép álmokat mindenkinek!
Gabi3

), könyvet meg sehol sem találtam, pedig kerestem több boltban is. Ha valaki le tudná nekem másolni és elküldené, nagyon hálás lennék. Sõt, még elküldeni se kéne, mert ha Szegeden járok, elmennék érte. Nagyon köszönöm elõre is a segitségeteket.