Sziasztok,
Judyt,
Üdv.Üzeneteid számát elnézve te már régóta vagy a babanet-en. Eddig miért kerültél el bennünket?
Ikrekhez gratulálok, szeretnétek még babá(ka)t?
Jolka,
Cuki lehetett.
Nagyságra szerintem lazán mehetne Márkó ovisnak is.
A fán már rég gondolkodom, hol legyen. A kikötés nem rossz ötlet, a tüskék miatt meg előbb-utóbb csak rájön, h. ne közelitsen?! Mindenképp nagyot szeretnék. Mi is a nappali végébe, ez erkélyajtó közelébe tesszük, úgy hogy a két szoba között még tudjunk közlekedni.
Zenebölcsibe szerettem volna menni, de Zalán fél 5-kor kelt(pedig 13.20-kor már aludt), csak rohanva értünk volna oda, a mostani tingli-tangli életünkbe pedig nem fér bele a rohanás. Hihetetlen hogy mennyire elszoktam attól, h. időre menjünk valahova, egyre inkább rájövök, h. milyen jó kis nyugis ez a kismamaélet. Néha ugy érzem magam, mint a nyugdíjasok, nem sietünk, általában ráérünk úton-útfélen beszélgetni stb. csak nekem ugye itt van még egy gyerek.
Dóra,
Nagyon bátor a kis fotelmászó. És ahogy elnézem nektek is u.olyan a járókátok, mint Jolkáéknak és nekünk. Halkan jegyzem meg, Schobertéknak is ilyen van.
Ági (pesti),
És mit dolgozol?
Tetszik is, v. csak nincs jobb?
Petra,
Mivel te is szoptatsz mindig elcsodálkozok ha irod, , akárcsak JOlkáékon, h. beteg a gyermeketek. Azt hittem, h. az anyatej ilyenkor még véd, de mindeképp nagyobb védettséget ad, mint mindjuk egy olyan gyereknek is, mint a kisfiam, aki csak 10,5 hónapig jutott hozzá az anyatejcsihez. Egyébként meg, megdöbbenve olvastam a mostani Kismamában, h. első évben jó, ha min. 6-szor is átmegy kisebb vírusfertőzéseken a gyerek, mert erősödik az immunrendszere. Akkor ezek szerint mégse legyek annyira boldog h. Zalán meg eddig egyszer volt takonykóros és akkor is a foga jött? Ráadásul én vagyok a topic egyetlen oltásokra sikeresen rábeszélt anyukája.

Mezitláb, sapka nélkül csak nem járathatom a gyereket télen, h. erősitsem az immunr-ét. Mondjuk azt nem tudom nem észrevenni, h. Bencéhez és Márkóhoz képest mi mindig egy réteggel többet hordunk, de ugye van ilyen okosság is, h. a gyereken hozzám képest még legyen + egy réteg, mert ő nem mozog annyit. Ti betartjátok?
Én mindeképpp tervezem a babatejet adni Zalánnak 3 éve korig. Minden tejterméket kap ő is, a tejnek nevezett lötty kivételével. A krémtúró nálunk most nagyon nyerő, megy ám a visitás érte, ugyhogy kénytelen vagyok egy kicsit a mikroba bedobni, mert nincs türelem egy kicsit is várni, h. melegedjen.
Ezerrel verik az állványokat és most még a futár is ráfeküdt a csengőre. Megjött a Suttogó 3. kötet, úgyhogy húzok is olvasni, mert nem tudom, h. ebben a nagy zajban meddig tud aludni Zalán.
Szép napot mindekinek.
Tünde