Dancsi: Minket érdekel a habtapi. priviben írd le hogyan gondoltad!
Mi a Media-val szemben a Gáz utcában lakunk, nem tudom hogyan oldjuk meg a talit.
Niki: Nekem is pont így volt a végén, sőt én éjszaka is többször felkeltem, szinte óraműpontossággal, mindig ugyanazokban az időpontokban, szerintem így készült fel a szervezetem a szoptatásra.
Jégvirág: köszi, aranyos vagy, Gréti is ennivaló!
Mindenki:

Ma horror napunk volt
Anyunknak ajánkéba karácsonyra mórahalmi fürdő-masszázsutalványt vettünk és ma akrta felhasználni. Egy hirtelen ötlettől vezérelve mi is vele tartottunk, hogy majd Barnival elleszünk a fürdőben, leülünk beszélgetünk stb. ( nem a vízbe vittem, az még korai) Hát az öltözőben megrohamozták az öregnénik és orrba-szájba dícsérték, amitől olyan sokkot kapott szegény, hogy majd 20 percet folyamatosan ordított pánikban. Én úgy megijedtem, még sosem láttam ilyennek, tanulság, túl korai volt ez a környezet.
Gondolom mindenkinek megvan a véáleménye, hogy hova viszem őt ilyen korán, de én sem így képzeltem...
Úgy látszik van még néhány dolog, amit meg kell tanulnom.
Borzalmas volt. Úgy üvöltött szegény és én sem tudtam sehogysem megnyugtatni, pedig a személyzet még adott nekünk egy szobát is, de a teljes csöndben sem nyugodott meg.
..hát ez van... babaúszásre sem merjük elvinni egy ideig, várunk még pár hetet, amíg lesz olyan nagy, hogy fel tuddja mérni, hogy nem veszélyes környezetben van.
szegénykém.
Ettől függetlenül nagyon szépen fejlődik, és olyan szelíden tud mosolyogni. Most lezdjük el használni a kengurut és néha ebben büfiztetem, tegnap majd megzabáltam. Ő a kenguruban, én közben terigetek, már azt hittem régen elaludt, mert elcsendesült, mire lenézek rá és azt látom, hogy teljes áhítattal engem néz. Meg is könnyeztem olyan megható volt.
Olyan szép perceket élünk át együtt, csak azt sajnálom, hogy az apunk nincs egész nap velünk.
Nem is olyan régen tudatosult bennem, hogy mostmár ez lesz amíg itthon vagyok a gyerkőc(ök)kel egész nap egyedül, amíg apu haza nem ér. Ha rajtam múlna hoznék egy olyan törvényt, hogy az apa is maradhasson itthon a GYED ideje alatt és az anya is. Milyen szép is lenne.
Na de most megyek aludni, kipurcantam.