Sziasztok!
Monee!
Gratulálok a sikeres hitelfelvételhez

, na csak összejött azért, egész simán ment (így utólag

). Én idén inkább apróbb dolgokat veszek, de nem verem nagy költségekbe magam. Én gyakorlatilag egy embernek (az anyósomnak) szerettem készíteni ajándékot, mert ő nagyon tudta értékelni az ilyesmit (pl. karácsonykor is hungarocell gömbökből díszeket). Másoknak már nem nagyon, mert tavaly is pl. csináltam dekopázs (fonetikusan

) képeket sógornőmnek, anyunak, de valahová elrejtették őket.
A "szünetem" nagyon mozgalmasan telik. Lehet, hogy a közelgő húsvét miatt, vagy azért mert az utóbbi hetekben mindent csak halogattam erre az időszakra, de úgy érzem rohan az idő. Ugyanúgy 7-kor kelek, későn fekszem, sietnem nem kéne annyira az ügyintézéssel, takarítással, bevásárlással, én mégis folyton (mint előtte is) az órát nézem, hogy hú mennyi mindent akartam még és csak a töredéke sikerült. Kikapcsolódásra meg kevés, de majd ha utolérem magam, szánok arra is időt, muszáj lesz.
Marcsy!
Tegnap este épp eszembe jutottál, hogy alszol-e már. De hogyhogy már olyan korán itt ülsz? Végül is magadtól kelsz fel, vagy már előtte riadó van és nem sikerül visszaaludni?
Jevi!
Köszi a bókot

. Azért írj magadról is

.
Kriszi!
Én nem tudom, mennyire jó dolog, hogy vékonyak a srácok, biztos csupa aggodalom is, de amennyi túlsúlyos ember, sőt gyerek van, inkább legyen vékony. Biztos sok kalóriát el is égetnek az állandó pörgéssel. Én öcsém is (8 éves) nagyon kis vézna, de úgy irigylem az izmos hasát, falat kis fenekét

.
Viki!
Petike is továbbra nagyon helyes kislegény

.
Jaj, kedden megint voltam a szülésfelkészítőn, majdnem 9-re értem haza. Természetesen busszal abban a zuhogó esőben, szélben, hidegben.

Nem baj, én megyek mint a tank, ha kell ha nem

. Csak az volt a rossz, hogy már előtte is elkezdett fájni a hátam, ilyenkor nem bírok ülni és valamivel több, mint két órás volt az előadás, már ordítani tudtam volna, biztos hülyének néztek, mert végig a hátam közepét nyomkodtam

. Férjem megint nem tudott eljönni, de talán 1-2 alkalommal lesz ideje elkísérni remélem.
Szép délutánt (bár fúj a szél)
Sziasztok: Timi