Üdv!
Megint későn fekvős napunk lesz. Peti még mindig ébren van, igaz, ma csak 4,5X evett, mert reggel 9-kor kelt fel...a kérdés már csak az, hogy lefeküdni mikor fog.
Enikő, először is Isten éltesse Violát névnapja alkalmából.
Töltött kápi, nyami, vonulok hozzád.

Én is imádom...még jó, hogy jön a karácsony és az új év, így degeszre ehetem magam belőle.
Tegnap este (fél kilenc körül) a halaspultnál egyetlen egy ember volt előttünk...aztán ma mesélték a mamámék, hogy jó nagy sor kígyózott a pult előtt.
Dancsi, akkor jó! Ahogy írtam, nálunk is megoldották, pedig nincs kártyánk, de jobb félni, mint megijedni.
Bébidögöt most láttam valamelyik hiper hirdetőújságjában (ezek szerint a Corában van, köszi Zita), de a piacon is tuti lehet kapni.
A képek édesek, de a különbségektől eltekintve tényleg kiköpött mása Jozsónak Boldi.
Zozo, Vivinek jobbulást. Épp egy másik fórumon olvastam, hogy egy bébinek Nasivint javasolt a doktornénije (látom, azóta Enikő is írta). A mi védőnőnk szerint meg simán jó az 1 dl forralt víz és 1 kávés kanál tengeri só keveréke. Én egy homeós orrspray-t használok Petinél orrszívás előtt.
Zituska, tökéletes!!!

Köszike.
Klzsuzsi, igen, nagyon gyorsan növekszik, holnap után viszem tanácsadásra, kivi vagyok mennyit gyarapodott az utóbbi hetekben.
Nálunk is van ilyen "dicsőségtábla". Nekem tetszik, de igázából bánt valahol...kb. úgy érzem magam, mikor ránézek, hogy selejtes vagyok.
Szupi a mikulásos kép Dénesről.
Egyébként mit fogsz enni karácsonykor???
Zsuzsu, nálunk mióta Peti kúszik-mászik, tök mindegy, mit teszek alá, úgyis leténfereg róla két pillanat alatt, ma is a fürdőből szedte össze a tesóm...
Jégvirág, azta, nagyon ügyes a lányod!
Niki, nálunk egészen jól áll a készülődés, a keresztszüleim és az unokatesóim ajándékát épp ma csomagoltam be, de még hátra van a majdnemsógornőm ajándékának bedobozolása és becsomagolása (legyen elég annyi, hogy 3X2 m papírt vettem hozzá). A sütés-főzés nálunk a nagymamám reszortja főleg, az első napon igaz, ők jönnek hozzánk, de akkor nincs semmi extra.
Bibi, mostanság nem minden hétvégén lehet babákat bevinni a Metróba.

Csak amikor "családi hétvége" van. Legalábbis kb. 1,5 hónapja ezt mondták a férjemnek, mikor rákérdezett.
Mi az elmúlt hétvégén voltunk a Corában Petistől, és nekünk szerencsénk volt, senki se jött nekünk...habár nem tudom, hogy csinálták, hogy elkerültek bennünket.
Ági