A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Csak gyors bekukk mert robogok gyereket etetni.Mátém jól van (túlságosan is)tegnap 1 órát visitott Bogiért(Enikő Bogijáért :lol: )
Nem hányt nem lázas.
Az ikrek megtanultak aludni (tegnap csend és béke volt éjjel)remélem nem felejtik el. :lol:
Ja és képzeljétek a Norbi elkezdett mászni.!!!!

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Bogi egész éjjel sírt, hogy fáj a hasa és fosizott is újra és 1x hányt is hajnalban :cry: :shock: Úgyhogy sztem visszakapta Violától a vírust, mert kb 4 napig tünetmentes volt, és most újra :cry: :cry: Ping pong effektus, pedig egyszerre kezeltem mindkettőt, Normeflore-ral. Ezen kívül más nem tudok nekik adni.... :(
Holnapra van időpontunk kontrollra, hát szerintem még 1 hét kényszerszünet....
Annyira sajnálom, mert nagyon fájlalja a pocakját, a rohadt életbe hogy hűlne már le az idő és dögölnének meg ezek a rohadt vírusok.... :evil: :evil:

Zitacicu: Örülök, hogy jó volt az éjszakátok, Isten tartsa meg a törpök jó szokását :) :wink: Mátén elég hamar keresztülment a vírus, tök jó :) Mi már csütörtökön lesz 2 hete hogy benne vagyunk...:( Hol egyik, hol másik, hol mindkettő :cry: :shock: :cry: Bakker :shock:

Dancsi: sajna nincs videónk... Meggyógyultatok???

Jégvirág: Ez a bácsi tuti nem algebra tanár :lol: Egy bnőm apukája amúgy, másodállásban pedig Mikulás :lol: :lol:

Exi: A bölcsis ajándék nekem nagyon bejött, volt benne egy zenélő hóember, amit ha megnyomsz pocakon akkor karácsonyi dallamot játszik, Viola oda vissza volt érte :)
Meg volt benne csokimikulás (csokiból, nem kakaós tálából vagy miszösz), meg Pepito, néhány szem szaloncukor, mandarin és a kislányoknak 2 darab hajcsat :lol: Sztem ez korrekt, és 500 ftot fizettek be a szülők erre a célra... Ez is korrekt. Bogi is kapott ajcsit a bölcsibe (is - mivel kénytelen voltam magammal vinni, és nem akartam hogy rosszul érezze magát, az miatt hogy mindenki kap csak ő nem....-), neki az eddig kapott ajcsikból állítottam össze a Mikiajándékot :lo: . Leskótozhattok, de nem szeretem ezt a rengeteg csokimikulást meg édességet. Kapott apájától, apája nővérétől, tőlünk, oviból, anyukáméktól, nővéremtől és céges Mikuláscsomit...egyszerűen nem győzzük megenni, meg minek????? Ezért skót voltam és mielőtt indultunk az eddig kapott csomikból kivettem egy-egy csokit, és újracsomagoltam :lol: És a bölcsibe ezt kapta a Mikulástól :lol: Hja a spájzba 2 nagy zacskó van tele a Mikulásra kapott édességekkel... Én ezt utálom, nem szeretem édességgel tömni őket.... :? :roll:

Romy: bakker, már megint :cry: :shock: akkor fertőző ha vírusos... attól függ milyen "eredetű".... Hú nekem is volt, az hagyján, hogy nem tud az ember beszélni, de az a fájdalom, nyelésnél, a köhögés is fáj ááááááááááááááááááááá nem irigyellek, gyógyulj meg hamarhamar+++++++++++++++++++++++++++++++ A srácok jól vannak?????
Pusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok! :)

Jó sokáig nem voltam megint, mert lecseréltük a gépet, ezért kényszerszünet volt..
Gyorsan olvastam egy kicsit..

Betegeknek gyors gyógyulást!! :!: :!: :!:

Enikő :)
Gratula a babóca szép méreteihez!! :D :D Tök jó lehetett látni... :D
Csajoknak gyógypuszik...
Az új géppel sikerül használni az msn-t! :D :D Lassacskán megírom az email-t is Neked, abban megy az (msn)nevem! :wink:

Babafotók:
Köszönjük a dicséreteket! :)
Én ExiPetit :) és BibiBarnit :) ismertem fel! :)
Kellene a C kategóriában is gyerkőc, akire szavazhatnék, írjatok légyszi!! :) (A kategóriában ExiPetire szavaztam! :wink: )

Minket se került el a vírus, Boti is és én is tök betegek vagyunk... Boti nagyon, neki péntek éjjel 40 fokos láza volt, alig tudtuk lehúzni, már majdnem ügyelet lett belőle. :cry:
Mostmár jobban van, csak elég gyengécske a láztól, meg tiszta takony és köhög is... :cry:

Most mennem kell, épp disznót vágunk... :roll:

Pussz...

Kép
Kép
zituska28

Bea!

Kluko kedves Mikulás lenne :D A múltkor segített Rékának beletenni a babáját a babakocsiba :D Csak úgy, az utcán :D

Gira
Vendég

Üdv!

Enikő, hát akkor jobbulást a csajoknak. Remélem, hogy mostmár vége lesz a hercehurcának.

Zituska, köszi. :) C kategóriában Romy nagyfiát tudom ajánlani. :) Riczkó Richárd (remélem, jól írtam).

Zitacicu, gratula Norbinak. Nálunk nem tudom mi lesz: Peti ülne, mászna, állna... Most épp ki van dőlve, kikeresztszülőzte magát, és horpaszt a nagyágyon.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Wer, Gira: De ugye hogy hasonlít rá?!?!?! :)

Gira: A karácsonyi vásárban a Széchenyi téren meg amikor találkoztunk, Gréti az analízistanárunk unokájával barátkozott, vagyis inkább az unoka barátkozott a Grétivel, puszilgatta, stb. Gréti meg meg volt szeppenve. Nekem meg tiszta ciki volt :)

Romy: Nekem már sokszor volt ilyen hangszál gyulladásom, gimis koromban néha az átbulizott éjszakák után :oops: (jah a sok üvöltes a zenére) meg amikor elkezdtem tanítani (ez a folyamatos, hangos beszédtől (nem a kölkökre üvöltöttem :lol: )-úgyhogy volt hogy suttogva tartottam matekórát...de legalább csenben voltak és figyeltek :)) Szerintem nem fertőző, legalábbis ami nekem volt az nem, mert nem lett senkinek a környezetemben még ilyen. És én is köhögtem hozzá cefetül, nagyon rondán. És napokig szó szerint nem tudtam megszólalni, utána iszonyatos repedt fazék hangom volt pár napig, aztán javult ....

Zituska: Botinak jobbulást!

Enikő: Boginak is jobbulást!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok Lányok,

Enikő,
közben megtaláltam a mézeskalács receptet, jövő hét végén meg is csináljuk, Gábor már nagyon várja. :)

Nem tudom, mennyire ismeritek a tupperware termékeit, itt például az ünnepi sütés-főzéshez találhattok néhány terméket:
http://velvet.hu/velvet/v-test/v-fozes/tupper/

és természetesen a honlapjukon is:
www.tupperware.hu

Ha valamelyikőtöket érdekelnének a termékek, vagy régebben vásárolt, de most nem jut hozzá, én is foglalkozom vele, keressen bátran.
Sokféle konyhába való szuper termék, köztük gyerekeknek valók is.
Ági
Ágci

sziasztok!

van-e valakinek friss tapasztalata a szegedi 3D-s ultrahangról?

hello

lilla78
lilla78

lilla,
Szegeden ne menj 3d-re, nekem mindkét sárccal pocsék lett,a klinikán voltunk

Enikő,
mi meggyógyultunk, teljesen, Jozsó már ment is bölcsibe :)
Vendég

Üdv!

Mi is meggyógyultunk, már ami a vérbő torkot illeti.

De holnap vinnem kell éhgyomri vérvételre, kíváncsi leszek, hogy fogja bírni...nem a vérvételt, hanem a kajamentességet.
Meg egy kalap alatt be kell vinnem a kardiológiára is, mert van egy kis szisztolés szívzöreje. A dokinéni szerint sok gyereknek van, de inkább vigyem el, nehogy valami baj legyen a háttérben.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok,

Gira, jobb is lenne, ha Kluko beállna Mikulásnak, szerintem tanárnak elég gáz.

Bea, Németh Józsinak van unokája? Vagy Szalainak?
wer

Szasztok!

Van valakinek tapasztalata a Cerazette szedésével szoptatás alatt?

Kép
káti

Sziasztok!

A 4D-s (vagy 3D-s?) ultrahang engem is érdekelne, hogy ki hol volt és mi a tapasztalata?. A Czank féle uh jó, nem? Mennyivel előtte kell bejelentkezni? Tudtok esetleg elérhetőséget adni?

Cenikő, Exdeus: üdv :)

Csibe78, Vesm: gratu a gyerekeitekhez, nagyon édesek :)

Köszi a válaszokat előre is.
szerika

szerika! majd mesélek, holnap megyek 3/4D-re. (dancsi javaslata ellenére) abban bízok, hogy én a 2D-t is egész jól látom. naivitás?

lilla78
lilla78

Káti,
én szedtem Jozsónál szoptatás alatt, 6 hetes korától 4 hós koráig, igazából akkor szűntek meg a mellgyulladásaim, amikor abbahagytam, valahol olvastam, hogy lehet összefüggés. Persze ez nem törvényszerű.

most inkább nem szedem.
Vendég

Sziasztok!

Timika!
Én is nagyon örülök, hogy összefutottunk! :lol:
Szerintem idén már nem tudunk találkozni, sajnos ez a hetünk is elég sűrű lesz!Megyünk tanácsadásra és többen is bejelentkeztek hozzánk látogatóba, el szeretnék menni Zitáékhoz is, és nem akarok mindent az utolsó pillanatra hagyni!
Ráadásul hiányoznak még ajándékok! :cry:

Zitacicu!
Gyönyörűek a gyerekek! :lol:
Az baj, ha 4 után mennénk vmikor? Gy.4-ig dolgozik.
Neketek melyik nap lenne jó?

Ági!
Én is utálom ha fotóznak! :twisted:
De ti olyan helyesek vagytok!!!!! :lol:

Rólunk:
képzeljétek tegnap este fél 9-kor evett, kb. 10-kor aludt el és ma reggek fél 8-kor kelt az én kicsi fiam!!!!
Viszont szombat dél óta nem volt kakis pelusa, de szerencsére nem fáj a hasa.felhívtam a dokit, azt mondta tornáztassam meg, ha nincs eredmény hívjam vissza.megtornáztattam, most elaludt,így várom a hatást!Valami ötlet lányok?
nekem pedig megjött szerdán, de szerencsére már vége.gondolom, amiért csak fejek és nem szoptatok, azért jött meg.
A gyógytornásszal alakulunk, azt mondta, ha nem is szokik vissza a cicicre, fontos lesz a későbbiekben a szilárd étel bevezetésénél, a fogzásnál és a beszédtanulásnál, hogy meglazítsuk az izmait.Most én fogom maszírozni januárig,mert akkor jön legközelebb.Kicsit félek tőle, de szerintem menni fog!

Csütörtökön utaztam megint busszal és azt mondta a sofőr, hogy jan.1-től kötelező lesz kiírni a menetrendbe, hogy mikor jár az alacsonypadlós busz!na, kíváncsi leszek!

pusz mindenkinek

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!!

Nagyon jó 4 után mert J is 3.30ig dolgozik.Nevezzük ki a szerdát ha jó nektek is.
Amúgy szerintem nem azért jött meg mert csak fejsz ,mert nekem egészen múlt hónapig semmi nem volt.
Elküldöm priviben a telefonszámom.

Kép
Kép
zitacicu2

Csibe,
gratula az alváshoz!

ez meg még nem valószínű, hogy mensi, mert ha fejsz, az ugyanaz sztem, mintha szoptatnál

nekem anno az első hónapokban jelentkező vérzésre azt mondta a doki, hgoy ez még nem a peteérés visszaállása, csak gyermekágyi folyás, és valóban 3-4 hómap után meg is szűnt

dobok egy képet Bogyiról, olyan aranyos rajta :)

[/img]http://imgfrm.index.hu/imgfrm/1/7/8/3/BIG_0002271783.jpg
Vendég

még egyszer

Kép
Vendég

Bogyi kezd totál kiakasztani, múltkor elkiabáltam az alszik a gyerekem dicshimnuszt :( :( :(

most is ordít, de itt a vége, nem megyek be hozzá, most senki nem beteg, ha kell, ordítson reggelig, basszus majdnem egy éves, nem normális dolog, hogy legalább 4* felkel éjjelente, tegnap pl. óránként kajabált, cumizik ratjam egy kicsit, majd édesdeden alszik tovább

ha csak ringatom, tovább ordít, ha nem kap cicit ordít, de a ku...a életbe nem vagyok én cucli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ötletek valakinek? mert a végkimerültség határán vagyunk!
Vendég

Üdv!

Romy, ezer bocs, hogy elírtam a fiad vezetéknevét...szóval Riczó Richárdra lehet szavazni a C kategóriában.

Erika, szia! Micsoda hírek... :)

Csibe, én is kíváncsi leszek, hogy lecserélik-e a tájékoztató táblákat. Szerintem nem...habár igazából a TV-vel nincs bajom.
Szerintem nem gáz, hogy Gábor szombat óta nem kakilt. Erre mondta régebben anyukámnak a doktornő, hogy jól hasznosítom az anyatejet.

Dancsi, cumi? Jobb ötletem nekem se lenne. Esetleg ha apa menne hozzá? Mert talán számára te egyenlő vagy a nyugicicivel, amit biológiailag OK, de egyébként én is kimerülnék.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Exi,
nem cumizik, én adtam neki, okulva Jozsó példáján, aki ugyanezt művelte, de egy gyerekkel azért egyszerűbb az élet ugye, de Jozsó elvette a cumijait (csupa irigységből, mert ő sosem cumizott) és a baba szépen leszokott a cumiról, én meg örültem neki, hogy milyen könnyen ment ez, akkor még aludt éjjel, nem gondoltam, hogy szükségünk lesz még a cumira

Jozsó akkor szokott le az éjszakai balhékról (de ő sosem volt ennyira durva, vagyis pár durva hét volt 9 hós kora körül, Jozsó ált. 1* kelt csak fel), amikor elválasztotta magát, amikor terhes lettem
Vendég

Sziasztok!

Mivel senki sem válaszolt még a feltett kérdésemre :( , ezért Lilla most benned reménykedek és várom a tapasztalatodat, hogy mi volt ma a 4D-n. Te egyébként hány hetes vagy?

Ági: :D Te ugye Czankhoz jártál? Voltál nála 4D-n? Valami elérhetőséget véletlenül nem tudsz adni?
szerika

Szerika!

Én nem hallottam jókat a szegedi 4D -UH ról.Mi Kecskeméten csináltattuk még anno Mátéval és az nagyon nagyon jó lett.Az ikrekről nem készült sajna.l

Exi!
Ja a képen nyugis a Norbi ,de amúgy most is sirdogál.Viszont éjszaka alszik mindekttő nappal meg már én sem kapkodom fel egy picit szabad neki sirdogálni is.

Kép
Kép
zitacicu2

Szerika! A kérdés az, hogy babamozira vágysz, és ez elég is nektek, vagy komplett "babavizsgálatra"?. Az utóbbira csak Kecskemét! -vérprofi dokival /elérhetőséget tudok/, és, előbbire megfelelő a szegedi is, bár én nem voltam egyik lányommal sem.

Dancsi! Teljesen átérzem a kialvatlanságod. :(
Nekünk bevált az "apa megy oda" hadmívelet, más ötletem egyenlőre nincs.
Kajcsival haladás van már?
Irtó édes a képen!! :)

Káti! Lotti szoptatása alatt continuint szedtem, asszem ez az új változata -lőjetek le, ha nem-, nekem semmi bajom nem volt tőle.
Most nem szedek semmit.

Na lépnem kell, később folyt köv

Romy! Jobbulást!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a tippeket, szerencsére tegnap kakiltunk, de még mennyit! Jót tett a fürdés előtti torna és a masszázs! :lol:

Zita!
Úgy néz ki jó a szerda!Foglak hívni!

Pusza Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Na megvolt a vérvétel, Peti meg se nyekkent, és éhgyomorra a kardiológiát is megjártuk egy szó nélkül, szóval végül itthon volt a reggeli. :D Tényleg van halk szívzöreje, de a kardiológus szerint ártalmatlan.

Dancsi, jaj elfelejtettem, pedig írtad is régebben, hogy Jozsó elvette Bogyesztől a cuclit. Akkor marad az apás dolog...hátha.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok,

Enikő és Mindenki,

akit érdekel egy finom, puha, sütés után rögtön fogyasztható mézeskalács, picit nagyobbacskákat be is vonhattok a sütésbe.

75 dkg liszt, 35 dkg porcukor, 5 dkg vaj/margarin, 4 tojás, 4 evőknál méz. 4 teáskanál szódabikarbóna, 2 kávéskanál őrölt fahéj, 1 kk őrölt szegfűszeg, csipet só. Máz: 1 tojásfehérje, 12 dkg porcukor, sokáig verni.
Ha szeretitek a mézet kicsit többet rakhatok, akkor kevesebb porcukor kell. Összegyúrni, akár lehet pihentetni egy éjszakát a hűtőben, másnap nyújtani. A fél adag is jó sok, de hamar fogy.
Viszont szépen díszítve akár ajándék is lehet egy szép dobozban. :D

Ági
Ágci

Káti,én szedem a Cerazettet,semmi gondom nem volt vele!! :D

Dancsi,nem akarom elkiabálni,de nekünk kezdenek rendbe jönni az éjszakáink,mondjiuk a Barni mindent eszik,és már csak reggel-este szopizik! :)
Nálunk is iilyenkor nagyon gáz időszak volt,nem lehet hogy a foga jönn?? :(

Ági,köszi areceptet,én kipóbálom!! :D

Exi,ügyi volt Peti!! :D

Boinak,mielőbbi gyógyulást!! :D

Kép
bibi226

Bocsi, Boi az Boti akart lenni!!! :oops:

Kép
bibi226

Bibi,
de fogzik ezerrel :( egyértelműen összefügg

ezt kapják a srácok Karácsonyra, már el is tetettem, mert az egész városban egy darab van belőle, ha felkel Boldi indulok is érte :)

http://www.lego.com/eng/city/products.a ... tid=trains

igaz, Bogyi még nem értékeli, Jozsó pedig egyedül nem tud játszai vele, gondolkoztam duplo szetten, de azt meg max. egy évig használná még, tesóméknak az volt és 3 évesen már nem játszott vele a kisfia, mert legozott inkább
a legoval meg sokáig tunak majd játszani, lehet kombinálni, hozzéápíteni, stb.

szerintetek? nagyon drága, ezért dilemmázom egy kicsit, de közös ajándék lesz a gyerekeknek
Vendég

Sziasztok!
csak gyorsan, mert itthon mindkettő csajom+ apa is aki alszik (éjszakás volt)...

Hívtam a női klinikát kaptam időpontot a 12 hetes genetikai UHra. Január közepén megyek reggeli időpontra. Kérdeztem kb meddig fog tartani, hogy mennyi időre passzoljam le a csajokat!???????? Erre mondja a nő, hogy egy egész délelőttöt szánjak rá, annyi biztosan lesz!!!!!!!! Bakkkkkeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerika: Üdv, üdv itt is :) :lol: Hogy vagytok??? Te mikor voltál a 12. hetesen? Sokat vártál????

Dancsi: Sztem ez jó ajándék lesz a fiúknak, mennyibe kerül? Bár ez örök élet meg egy nap....én megvenném a helyedben :wink: Kicsit öszeszedem magam alvásidőbe megpróbálok írni neked privit :wink: Hogy alszanak a srácok???????

Ágci: Köszi :)

Zituska: megkaptam a mélt, csak nem volt időm válaszolni! Nagyon gatya vagyok :( Ki vagyok purcanva az éjszakázástól.... Ne haragudj :( Az msn-es emilcímed átküldöd, az alapján tudnálak felvenni :wink:

Violám újra fosik :( :cry: Reggel 6 kor apa ébresztett hogy menjek, mert V összefosta magát, de úgy hogy ágyat kellett húzni+ fürdetni!

Csajok lakást keresünk! Ha valaki tud írjon privit, lécci :) ! Legalább 3 (de inkább 4) hálószobásat+ nappali konyha, fürdő, nem hátrány ha van 2 vécé (5en leszünk :lol: ) Társasházit szeretnénk, de nem lakóparkban, hanem ilyen külön állót... 1. max 2. emeletig! Nem kell h túl nagy legyen, több kisebb szoba jobb :wink: Kb 70 nm-es elég lenne, csak jó legyen az elosztása.... :P Köszi előre is :)

Mennem kell, dorbéz van :lol:
Pusssssssssssssz

ceniko
Szeged

Csajok! Holnap megyek a dokihoz kontrollra, szorítsatok, h minden okés legyen és h ne legyen továbbra sem nyitva a méhszáj és h nagy legyen Rékánk!!Egy mai kép!! Kép

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Enikő: köszi jól vagyunk :) A 12. héten voltam a 12 hetesen, pontosan nov. 7-én :) Nekem a dokim csinálta (tudod ki a dokim), így hozzá kellett mennem, várni így nem kellett sokat. A 20. hetit fogják nekem a klinikán csinálni és a jövő héten derül ki, hogy mikorra osztottak be, vagy a két ünnep között kell mennem, vagy január elején. Gondolom, akkor nekem is várnom kell majd egy egész délelőttöt... fasza lesz!

Gyanixi: mindjárt írok neked privit, nem baj? :oops:
szerika

szerika,

túlvagyok a 3d-n. élményszerű volt, főleg a páromnak, de való igaz, hogy lehetett volna jobb is. azt gondolom, hogy ez részben azon múlt, hogy a kis drága nem bír nyugton maradni és végig focizta az egész kb. 15-20 percet. a doki alig győzte utólérni a vonalkód leolvasóval. lehet, ha mégegyszer mennék, akkor a medicentert választanam a czanikkal, mert róla jókat mesélt egy ismerősöm - alapos volt, meg kedves és 30 percet eltöszmögött rajtuk. mindenesetre az kiderült, hogy a lányomnak fütyije nőtt a 20. heti uh óta . ... :D

szia

lilla78
lilla78

Szia Lilla!

Köszi az élménybeszámolót.
Hány hetes is vagy kábé? Ezt elfelejtetted megírni...
A klinikán voltál? Mennyibe került? A Medicenteres az mennyibe kerül nem tudod? Jöhet priviben is, ha gondolod...
De legalább időben kiderült, hogy fiatok lesz és nem lányotok :)
szerika

Lilla: Ez azért tök jó :) Mármint hogy pöcse lesz a menyasszonynak :) És eddig végig kislányt mondtak??? :lol: Végülis egy bnőm (czanknál szült) is kislányt várt mivel cz minden uhán látta a szeméremajkait a babának :lol: , aztán amikor megszületett kiderült h fiú :lol: Mindössze egy világ omlott össze a bnőmben, nagyon kislányt akart/várt.... :shock: Nem is volt fiúnevük :shock: :roll: Ciki..... mert ha az ember nem tudja...az más, de direkt rákérdezetett, nem 1x nem 2x.....

Szerika: Igen tudom ki a dokid :wink: Februártól enyimnek is lesz magánrendelése, úgyhogy oda fogok járni, de a kötelező szűrésekre továbbra is a klinikára kell majd mennem..... Hát akkor egy heti hideg élelemmel bespájzolva megyek majd az UHra. Ez van :shock: :evil:

Niki: nagyon szép pocakod van:) Gyönyörű kismama vagy :wink: Drukkolok hogy okés legyen minden holnap++++++++++++++++++
Merre fele laktok?????

ceniko
Szeged

Enikő,
41 ezer Ft, de együtt kapják, meg is vettem már, megyel eldugni, mielőtt megyek Jozsóért :)
Vendég

ceniko:Köszi, majd holnap 5 és 6 között szorítsatok!
Én a Lechner téren lakok (új rendőrség mögött), de nyáron szedjük a motyónkat és költözünk vsz panellba, mert ez kicsi!! És Te merre laksz?? :lol:

szerika: a Medicenterben 12.600 ft a 4d-s uh, egyik ismerősöm ott volt!! :o

Kép
gyanixi

Niki: Mi a Plázánál lakunk cseréptetős panelben, nekünk is kicsi :lol: (1,5 szobás) A ti lakásotok mekkora? Anyukámék keresnek belvárosi lakást :wink:

Dancsi: Ez egyszerre nagy kiadás volt, de garantáltan megérte :) A fiúk imádni fogják :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Meglett Peti véreredménye, nagyon pipa vagyok, mert egy rakat vizsgálatot nem végeztek el "Alvadékos minta" miatt, szóval nagyon eltoltak valamit a tárolással. De az éhgyomri vércukra megvan, tehát ha még egyszer el kell vigyem, akkor elvileg mehetünk kaja után is.

Dancsi, biztos örülni fognak a skacok az ajándéknak! Látom, közben megvetted. :)

Enikő, szerintem ne aggódj, én minden UH-n hamar sorra kerültem, habár nekem alapból adták az időpontokat az első vizsgálat után (tehát akkor kaptam a 12. hétre és amikor azt csinálták, akkor a 20.-ra, majd mivel nem látták a hólyagtelítődést, arra).
Na én pont hasonló véletlenek miatt kérdeztem meg az összes dokit, aki látta Petit az UH, hogy mit lát a lába közt? :D Igaz, nekünk volt lánynevünk is, meg is kérdezték a csaszi miatt, hogy mi lesz a neve, ha netántán mégis leszáradt a micsodája...

Niki, szépen alakul a pocid, biztosan szépen fejlődik a lánykád!

Lilla, szóval pöcse lett a menyasszonynak. :D

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Enikő!
Sajnálom hogy a Violának is megy a hasa.Te jól vagy?Azon kívül persze hogy nem alszol. :cry:
Máté meglátta itt Bogi képét és mindig vinnyog hogy beszélni akar vele. :lol:

Niki!
Nagyon szép a pocid és milyen vékony vagy :shock: :shock:

Lilla!
Nekem egyszer mondták hogy két lányka van a pocimban csak menetközben kinőtt az egyik lényka kukija. :lol:
Mondjuk az orvosom mindig vegyes párost mondott.

Kép
Kép
zitacicu2

Niki: kösz a 4D-s infót. Hűha ez elég húzós egy 4D-ért. Nem semmi ár! Lilla, légyszi majd írd meg mennyi volt a klinikán. Még a czank félét is megérdeklődöm.

Még gondolkozom, hogy mi rendesen megnézetjük-e, vagy csak mozizni akarunk, bár nekem már a mozizás is nagyon megnyugtató lenne.

Enikő: te akarsz majd 4D-zni a 3. babáddal?
szerika

Szerika,a Czank nem csinál Uh-t a kettes kórházban?
Mi annak idején ott voltunk( Tavaly nyáron),rendi volt nagyon,1 órán át voltunk bennt,és 5000ft volt! :)
Ki a dokod?
Jöhet priviben is.

Enikő, Violánál még mindig vírus??? :evil:

Niki,de jó neked............... :lol:
Ilyenkor úúúúúúúúúúúúúgy szeretnék én is pocakos lenni!!! :lol:
jól látom 1 szobában lesztek majd a babával?

Kép
bibi226

Sziasztok!

Rég voltam, de itt vagyok. Apa sokat dolgozik mostanában, évvégi hajtás, így kevesebbet van babucival, több jut nekem. Voltunk tanácsadáson, 7300g 66cm, egy hónap alatt 3cm, 500g, szóval még nem kezdünk hozzátápit. Kicsit aggaszt, h Ábel van amikor szopi után még 30-60 perccel is hatalmasakat bukik. Szerintem móhóka, a dokinéni mondta, ha nem változik, muszáj lesz felírnia valami anyatejsűrítőt... Kisfiam mondogatja, h baba, mama, babamammma......de a doktornéninél szégyenlős volt. Ahogy kiléptünk az utcára be nem állt a szája :-)

Erika!
Én húsvétkor voltam 4d-s UH a Czanknál a kórházban. A kép jó lett a dvd-cd kevésbé. 5 ezer volt akkor.
Egyébként Ő lánynak nézte Ábelt, de amikor mondtam, h úgy tudtam, h fiú, akkor mondta, h Ő még kicsit tapasztalatlan ezen a téren.....

Vettem ma a fiamnak csörgős cipőcskét.......(pár napja fedezte fel a lábait) nagyon édes benne, rugdos és csörög :-)

Enikő!
Láttam ma a hírekben a cipősdoboz akciót, nagyn jó kezdeményezés és a mikulásgyár is. Jobbulást a csajoknak!

Jobbulást a betegeknek, nyugis éjszakát Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok csajok!

Régen jártam már itt, de nagyon zsufik még mindig a napjaim!

Niki: Remélem jól vagy! Drukkolok nagyon!

Csajok:

Kinek mikorra ritkult ki a szoptatások ideje? Barnabásunk most 6 hetes. Ilyenkor normális, ha 3 óránként szopizik?

Ennél ritkább vajh mikor lesz?
Ti mikor tudtatok először végigaludni egy éjszakát? Hány hetes/hónapos korában?

Képzeljétek ittam egy kávét és szegény Barnira mégis hatott, egész éjjel nem aludtunk, ő sem, mi sem, olyan izgatott volt szegénykém, járt keze lába.
Úgy látszik nem minden baba egyforma ilyen szempontból.

4D ultrahang : Mivel mi Czankhoz jártunk magánrendelésre, ezért nekünk ott megcsinálta, egész jók lettek a képek.
Barni honlapján van is néhány akit érdekel:
http://kordasbaba.tvn.hu/

A magánrendelésért 4e Ft-ot kért és így kaptunk képeket is videót is.

Egyszer hallottam, hogy valakivel beszélt telefonon, amíg nála voltam bent és annak az illetőnek 12e Ft-ot mondott, gondolom nekik nem ő volt a választott orvosuk.

Kép

Ja!!
és valamelyikőtök írt kritikát a Százszorszépes mikulásünnepségről.
Teljesen véletlenül tudom, hogy a SzSz Gyház-tól csak bérlik a helyet és nem ők szervezik a Mikulás ünnepséget. Ezt nem azért mondom, hogy védjem őket, csak a férjem dolgozott ott és tudja.

No:)

Mindenkinek puszi!

KépKép
esztermoro

Eszter: Én írtam a "kritikát" de nem a százszorszépről, hanem a párom cégéről.... Nem a százszorszép tehet róla, hogy annyi embernek a skót főnök azt a p*csányi termet bérelte ki..... :shock: Félreértetted...... :wink:

Bibi: Hja a vírus az még mindig :evil: :evil: :evil:

Szerika: ha nem lesz semmi gond akkor nem mennék 4D-re. Nekem ez már a 3. babám, nem olyan újdonság varázsa :oops: :lol: Ha bármikor felmerül gyanús érték (12 hetes UH, 20 hetes UH, afp...bármi) akkor elmegyek.... :wink:

Zsuzsu: Ábelnek szép méretei vannak :) Jó ötlet ez a csörgős cipő lábfelfedezés korszakban :wink: Hol lehet ilyet kapni?

Zitacicu: Köszi jobban vokk egy fokkal :wink: A Viola viszont mint a Murányi kutyája.... :cry: :oops: :shock: Te felgyógyultál már teljesen???????? gyerekek hogy alszanak??

Dancsi: Ti hogy álltok az alvással?????????

ceniko
Szeged

Eszter,a mi Barnink 7 hónapos koráig 3 óránként szopizott,nappal,de éjjel is legkésőbb 4 óránként szopizott............... :)

Akkor kezdett ritkulni a szopi, amikor elkezdett főzelékeket enni(,mert nálunk nem ette-eszi a gyümit!)

Szinte még 1 éjszakát sem aludtam végig,mióta megvan a Barni!

Ha ő nem is ,de én a mai napig felkelek (1 óra és,3 óra környékén akkor szopizott álltalában) hogy megnézzem alszik-e................... :roll:

Remélem nem keseítettelek el!

Nálunk a Barnira nem hatott a kávé! :lol: :lol: :shock:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Én is már tök régen írtam... 3 napig Bp-n voltunk, meg fogzik Kristóf, úgyhogy elég nyűgi szegény mostanában. :(

A kis betegeknek jobbulást kívánok!

Csibe :) Akkor majd szólsz ha aktuális lesz...

Niki :) Nagyon szép kismama vagy!

Bibi :) Mit jelent, hogy alakulnak az éjszakáitok? Átalussza már Barni? Én is csak egyszer aludtam át éjszakát, mióta megszületett a Manó, kb. 3 hónapos korában... :lol:

Eszter :) A 3 óra teljesen jó ennyi idős babánál, Kristóf sokszor még a 3 órákat sem bírta ki, örültünk, ha 2 óránál gyakrabban nem akart cicizni.

Zsuzsu :) Ha van elég tejed, elég, ha 6 hós korban kezditek a ht-t nem?

4DUH: én anno Bp-n voltam a Praxisban, Győrfi Mátyás csinálta az UH-t és nagyon profi volt, legközelebb is biztosan hozzá fogok menni! Azt hiszem olyan 10-12e körül fizettünk.

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációt! Úgy látom Ábel "méretei" átlagosak. Láttam kisebb és nagyobb babákat is 5 hónaposan, jó ez így, elég ezt is emelgetni :-)

Enikő!
A cipőcskét a tescoban vettem, 585Ft , csinálok képet és felteszem. Több féle volt, rózsaszín-kék, sárga-rózsaszín és amit mi vettünk: lila-sárga. Ez volt a legfiusabb :-)

Timi!
Szeretnék minnél tovább kitolni az anyatejes időszakot, lehet, h a fiam csak 8-10 hónaposan kap előszőr mást, de ehet eleget főzit-gyümit egész életében :-)

Eszter!
napközben a fiam is 3 óránként (vagy 2,5) szopizik, éjszaka ritkábban. Szokszor úgy tűnik, főleg az összebújást igényli, kevésbé a hamit.

Szép napot!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: