A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Exi!
Mi 2002 július 20.-án esküdtünk.:) :wink:
E.
szilde
Szeged

Sziasztok!

A mi esküvőnk is 2004-ben volt (február 14.) Ricsivel a pocimban. :) Jó ez a 2004!!!!!! Az előző - mert olyan is volt -a nyár kellős közepén volt, sztem jobb a hűvösebben.

Szilde, ]akkor most volt házassági évfordulótok, gratula!!!

A szombati lagzi, és a pénteki munkahelyi buli kiválóan sikerült. Kimondottan jól éreztem magam és ami a lényeg: a picik is!!!!

Pont a vízforralósdin gondolkodtam, szóval köszi az infókat, ez a legjobbkor jött.

Exi, örülök, hogy minden oké Petivel, stramm kis kölyök!!

Ti és a picurjaitok, hogy bírják a meleget, mi totál ki vagyunk... A lakásban 31 fok van... Annyira jó lenne, egy kis hűvös.

Na, megyek tanulni :(

Kép

Kép
romy1

Romy!
Igen,a negyedik házassági évfordulónkat ünnepeltük!:)Köszi a gratulációt!

Mit tanulsz ily szorgosan?

Meleg iszonyú.Jégkocka készenlétben.Redőny le.Tus.
.Próbálunk kereszthuzatot csinálni.Gyermek naponta többször pancsizik.kb ennyit tehetünk.
Klímán gondolkodtunk,de vszínű jövőre lesz belőle vmi.

Melegben tanulni...nem lehet könnyű.

Exi!
Boldog évfordulót nektek is!!!:):)
Üdv.:Edit
szilde
Szeged

Exi, Peti hogy van??

Erika,volt naci a corában?? :wink:

Nekünk a lagzink 2004 okt.2-án volt,szeintem is jobb ha kicsit hűvősebb van,ebben a dög melegben nagy abroncsos ruciban.....
F...a lehet!! :shock:

A Barni holnap lesz 8 hónapos,hihetetlen hogy telik az idő!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
bibi226

Szilde!

Nemzetközi jogot és büntetőeljárásjogot. :(( A "szorgosság" barokkos túlzás, lassan haladok..
Jó ötlet a jégkocka, én még nem vetettem be, de mindjárt intézem. :lol:
Klíma.. Na az nálunk sincs, talán jövőre, ha addig nem sülünk meg. :x

Bibi!
Barninak előre is gratula, nem biztos, hogy holnap gépközelbe kerülök.

Megyek n-edjére is tusolok. Puszi mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Romy!
Ez nagyon komolyan hangzik!!!
Nem csoda ha lassan halad.A lényeg,hogy halad.Nekem az ilyesmi nehezen megy a fejembe.

Haha!
'Barokkos túlzás'.Ez jó,ez tetszik!!

E.
szilde
Szeged

Üdv!
Petinek most negatív lett az eredménye, de még mindig napi 3X kakil...passz, hogy mitől...lehet, hogy unja a tápit. Még egy hónap és kap bébiételt...
Egyébként ma nyűgöske napunk van.
Ha egy kicsit offolhatok: Bibi, nekem a nagymelegben egyáltalán nem volt meleg az abroncsos ruci. :) Jobban megmaradt, hogy a cipőtől annyira vízhólyagos lett a lábam ujja, hogy még a suli kezdetekor is ott virított. :D
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Gyors bekukuccs. Ma rosszul lettem, a kórházban landoltam, kimerültség, szívizom, szívbillentyű probléma. Csajok én rendesen megijedtem. A picurok jól vannak, ez vigasztal.

Exi, milyen tápszert adsz Petikének?

Üdv: Romy

Kép

Kép
romy1

Romy! Még jó, hogy nincs -még- nagyobb baj. Figya! Egy iskola, egyetem, diploma sem nem ér ennyit!: :(
többieknek off: Nemzetköziből él még a "kalózjegyzet"? A BE sajna seggelős, de szerintem érdekes. Én Maráznénál szigorlatoztam, és kifogtam államvizsgán is. Szeptemberben vizsgázol?

Bibi! Ja ja, telik idő, mint állat... :lol: Linduska holnap féléves! Még most született. És már kint van az első fogacska hegye. :D

Esküvő: Mi az 5.et fogjuk ünnepelni szeptemberben. Pont kellemes idő volt. :) Nemúgy mint most, amikor tegnap éjfélkor még 30 fok volt a lakásban. :(

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Romy, Milumil HA-t. Nem tudom, de asszem más anyatej helyettesítő nem létezik...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!!

Nem igazán olvastam vissza, nagyon fáradt vagyok, bocsi:( Egész nap pakoltam, mert fellelkesültem, hogy megjött ma az a papír, ami hiányzott a hitelhez:):):):) Így mostmár bizti hogy mehetün kszerződést kötni 8.-án:)

És Felvettek a főiskolára:) Nagyon örülök:)

Nekünk agusztus 13-án lesz az első évfordulónk:)

Tavaly nagyo njó idő volt aznap, 21-22 fok. Szupi volt:)

Na lépek mert hulla vagyok, holnap pótolom a lemaradást:)

Edit, privit is írok holnap, ne hari, még nem volt időm:(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Itt a célegyenesben megint kezd foglalkoztatni a szülés. Tényleg igaz, hogy a második könnyebb/gyorsabb? És az, hogy később ereszkedik le a poci? És az, hogy nagyobb a második? Az elsőnél azért szorítottam, hogy meglegyen 3 kg, most azért, hogy ne legyen nagyobb 4-nél :shock:
Tapasztaltak! Meséljetek egy kicsit!

Köszi!

Gira
Vendég

Sziasztok!
Még csak most tanulom az oldalt, úgyhogy elnézit kérnék ha hibát követek el.
:oops:
Lenne egy olyan kérésem hogy meséljetek nekem a Tarnai és a Sári Tamás dokiról. Mi Még csak most tervezzük a babicát és keresünk egy megbízható és emberbarát nőgyógyászt. Akinél eddig voltam az az utóbbi kritériumot nem teljesítette.

Köszi a segítséget!
Most rohanok tapétázni.

Picio
picio

[quote="gira"]S írta:giraziasztok!
Tényleg igaz, hogy a második könnyebb/gyorsabb?
És az, hogy később ereszkedik le a poci?
És az, hogy nagyobb a második?

Gira

Gira! Nekem Bence 7,5 óra szenved.s volt, még EDÁ-val is úgy emlékszek hogy nagyon fájt...

Ő 3770g volt, és 51,5 cm

Kata 2,5 óra volt, ebből csak az utolsó fél óra volt ami fájdalmas volt.
Nekem ne mereszkedett le a hasam, egyikkel sem:)

Jah és KAta 3350g, és 50 cm

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Picio!

Én az utóbbi dokiról csak jókat hallottam.

Tapétázol?Mi is készükünk rá sk.Még sose csináltuk,de talán lesz vki aki asszisztál majd.Ő már tapétázott párszor.
Beavathatnál néhány fortélyba..:) :oops:

Üdv.:Edit
szilde
Szeged

Szia Szilde!

Mi is csak most csináljuk először. Mi az egyszerű forgácsos tapétát teszük fel, mert ott nem kell az illesztéssel szenvedni és festeni is le lehet.

Lehet hogy érdekesen hangzik, de a könyvtárban találtam egy olyan könyvet ami tapétázással és festéssel foglalkozik onnan Próbáljuk majd megcsinálni. Ha sikerül akkor majd megírom hogyan zajlott.

Köszi a véleményt!
Picio
picio

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak minden összejött mostanában.
Kiköltöztünk Szatymazra, most már nagyjából minden a helyén van. A ház tök jó, a falu szerintem tök szép, rendezett. A bolt, busz, orvos, posta, gyógyszertár babakocsival 10-15 perc. Van tök jó játszótér is. Csak sajnos nem ismerünk még nagyon senkit. A játszón se nagyon szokott lenni senki. Mondjuk gondolom sok helyen van az udvaron hinta, homokozó, azért nem jönnek a játszóra. :(

Melinda!
Ezek szerint ti is eladtátok a lakást? Ez szuper. Hattyason 13 millióért mi is néztünk egy házat, de szerintem 3-4 milliót rá kellett volna költeni.Nagyon gáz volt!!!

Bea!
Kösz a hiányolást. :lol: Gréti gyönyörű kislány. :lol:

Romy!
Mi történt? Rosszul lettél? Szedned kell valamit?

Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!

Bea, Gréti nagyon szép, és milyen csinos a kalapjában! :lol:

Exi, örülök, hogy Petike jobban van! :)

Lányok, ez a sok kép a tengerpartokról... De szeretnék megint tengerparton heverészni! 8) A mi esküvőnk is 2004-ben volt, május elsején! :lol: Az idő pont jó volt, nem volt túl meleg, és mindenhova könnyen kaptunk helyet, mert mások nem akartak majális helyett házasodni! :) Nászúton pedig Egyiptomban voltunk, nagyon tuti volt!

Dénes tegnap meglepte a dokinkat, elvittük tanácsadásra, a doki néni gondolta felülteti a nagyfiút, hogy meghallgassa a tüdejét, mert ugyi ülni már biztos tud, erre Dénes megkapaszkodott a kezében és felállt. :lol: Aztán ott toporgott, hogy sétálni akar. :lol: Nagyon szeretne már járni, pedig még csak 6 és fél hónapos!

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zita! Jó nektek, hogy már új helyen vagytok! Még nem adtuk el a lakást, talán alakul vmi az ügyben is, de most már mi is nagyon mozgolódunk. :D Ma Mihálytelken nézünk házat, egyszer már meglestük kívülről, most nézünk beljebb. :)
Hát a gáz házakról tudnék mesélni....Múltkor gyálaréten voltunk, ahol a tetőteret a tulaj írd és mond szétverte! -nehogy visszajöjjön az asszony. :) Az nem baj ám, hogy így senki nem fogja megvenni! :D
Ti mikori építésű házat vettetek? Mekkora?

Gira! "Rossz" tapasztalat vagyok,de elmesélem.
Lottit sikerült 2,5 óra alatt -elsőgyerekként- világrahoznom teljesen kompl.nélküli hüvelyi úton.
Lindimnél is erre készültem, sőt, azt hittem -hittük a dokimmal együtt-, hogy be sem érünk a klinikára. Oszt nem így lött. :( Szívhang leesett, rohamcsászár. :( Épp ma 6 hónapja.Mára már talán feldolgoztam, bár vannak rosszabb pillanataim.
Egyebekben egyik lánynál sem ereszkedett le a hasam.
Lotti 3100 grammal, Linda 3280 grammal született.
Tényleg Rékának huga lesz vagy öcsikéje? Neve?

Zsu! Grat a sulihoz? Mit fogsz tanulni, hol?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a kedves szavakat Gréti helyett is :)
Szegénykém most csupa melegkiütés, nagyon csúnya a bőre.....szenved ettől az embertelen melegtől :(

Exi: Nem volt rossz télen házasodni. Nem volt hideg, a kis pántos ruhácskámban sem fáztam, hideg sem volt aznap annyira, meg persze túl voltam fűtve szerelemmel :lol: :lol: Belülről meg Gréti melegített.
No és persze, meg tudtuk szervezni 2 hónap alatt az esküvőt, nem kellett órákig sorakozni időpontért, tök jó volt :) Nem is értem egyesek mit szerveznek fél évig meg évig egy esküvőt.... :lol: Mi így 2 hónap alatt dobtuk össze, baba meg egyetem meg munka mellett (Kistelekre utazgattam nap mint nap)....és életem legboldogabb napja volt.

Romy: Szegénykém, ez az elájulás nagyon rosszul hangzik :( Próbálj meg pihenni amennyit csak lehet meg még egy kicsit.

Zita: Jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy tetszik nektek....itt sárgulok...

Zsuzsi: Aztaaaa, nagyon ügyes Déneske :)

Mi 2004. május elsején költöztünk albérletből anyóshoz....(akkor már megvolt a lakásunk, csak a régi tulaj még maradt benne szeptember 4-ig) nagyon emlékszem arra a napra. Jó meleg volt.

Gira: Húha, mindjárt szülsz. Hogy viseled ezt a meleget? Réka?

Picio: Üdv. itt!

Zsuzsófi: Gratula mindenhez :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Picio!
Mi is pont olyan festhető fűrészporost vettünk,a Tescoban.(Még vennünk kell hozzá spec ragasztót fűrészporos tapétához valót,mert csak az jó hozzá.)
Én itt a neten kerestem rá a tapétázás-festére,onnan próbáltam okosodni.Bár pont az illesztési módszereknél akadtam el.
Meg találtam tök jó festő programot,amivel a lakás helyiségeit ki lehet festeni.Póbálgattam csomót mi mihez megy.A Dulux színek nagyon jók.Bár elég drágák is.
Nemtom igaz-e,hogy egy rétegben fed..
Mondkul vmi spec. penészölő,páraátresztő festék lenne a legjobb nekünk..:(
Amúgy nagyon lelkes vagyok.Jó érzés lesz,hogy mi csináltuk.:)
ügyesek vagytok,meg bátrak,hogy sk. festetek!Sok sikert hozzá!
Ti milyen festéket választottatok?
Edit
szilde
Szeged

Még nem választottunk. Jelenleg a régi tapétát marjuk le a falról. Mi is a Dulux-ot néztük ki , mégpedig a zöldet, mert növénypárti vagyok.
Az obiban néztünk hozzá ragasztót, volt vagy van e még nem tudom olyan akció, hogy három doboz ragasztóhoz kapsz egy adag előkezelő szert. Ez utóbbit nem tudom mi.
Nekünk páraáteresztő meg spóraölő festék hála égnek nem kell. Panelben nem igazán penészedünk.

Egyébként a Corában most van festék 14 liter 990 Ft-ért, de nem tudom hogy milyen. Lehet hogy a drágább az olcsóbb. Nem igazán bízom az ilyen leértékelt dolgokban. Ti milyen ragasztót vettetek a tapétához?

Nektek is sok sikert! A tapétázáshoz. Az illesztéshez mi ingát, vagy vízmértéket használunk majd. Gondolom én.

Jégvirág: Köszönöm a választ és az üdvözlést!

Picio
picio

Romy,remélem jobban vagy már!!! :roll: :roll:

Picio,kiknél voltál? :shock:

Én s Sárirol mostanában nem hallottam jókat.............. :twisted:
Bár én klinikán szültem,mert klinika párti vagyok!! :) :)

Timika írtam emilt!! 8)

Barninak úgy átált a szervezet a szilárd kajcsira hogy naponta megint 2-3 kakis pelusa van,pedig volt hogy csak 2-3 naponta volt kaki!
:roll:
Nálatok hogy van ez???

Kép
bibi226

Szio Bibi!

Először Halason voltam, de arról inkább nem beszélek. Most itt szegeden két doki között vacillálok a Sári és a Tarnai között.

Még csak most tervezzük a családot. :P

Picio
picio

Üdv!
A kakiról jut eszembe, akkor szerintetek nem gáz, ha napi 3X van kakis pelus? Mert engem egy kicsit idegesít...
Picio, van itt egy lány (Vesm), ő Tarnainál szült, esetleg vele beszélhetnél róla.
Zsuzsi, nagyon ügyi ez a Dénes baba. :)
Melinda, boldog félévet a lánykádnak!
Zsu, grat., hogy felvettek!
Bea, én se értem, hogy minek ennyire előre szervezni, igaz, mi a legelső napon sorba álltunk, de megkaptuk az áhított időpontok közül az egyiket (igaz, három volt, és mire sorra kerültünk a középső már foglalt volt :D ), de még aznap lerendeztük az éttermet, a templomot is - és volt szabad étterem!. Vőfélyünk csak később lett...de mégis találtunk... :) Szóval néha én is értetlenkedek, hogy minek fixálnak le egyesek egy évre előre pl. vőfélyt, mikor egyáltalán nem tuti, hogy meglesz az időpontjuk...de ők tudják!

Pusz.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Picio!
Még eztán veszünk ragasztót.Metylan Special a neve,úgy emlékszem.
Hűha,asszem vízmértékünk sincs még.Azt hittem a tapéták szélét egyenesre csinálják,és ha fönt is pontosan ragasztjuk akkor az elég...:(
Régi tapéta nálunk asszem könnyen le fog jönni,A gyermekünk már sajnos hamarabb elkezdte a tépkedést.Az előkezelő úgy tudom arra való,hogy bekened vele a tapétát akkor átázik,és könnyen le tudod húzni.Nekem így rémlik.
Egyébként mi is panelban lakunk,és mégis átnedvesednek a falak a fürdőben és a konyhában is.:(Úgyhogy vmi nem stimm.Viszont a LakásSz. nem csinál semmit,így vhogy nekünk kell korrigálni a falat...:(
E.
szilde
Szeged

Sziasztok!

Itt meleg és meleg van :( Már nem nagyon bírom!

Exi, szerintem a 3 kakis pelus nem gáz, zsófinak az első 2-3 hónapban napi 5 is volt. Most már 1-2 van.

Vettünk kocsit Zsófinak, kinéztem és megkaptam, remélem tökéletes lesz:)
Kép

Bea ezt jobban lelehet dönteni mint a PC-t és 5,6 Kg :)
Hogy nekem milyen kedves aranyos férjem van.
A másikat el is adom. valakinek kell??? :)

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Megmaradok, valszeg. De még egy halom kivizsgálásra elzavartak. A nap jó híre: Dávidka felállt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melinda!
Hallottam a kalózjegyzetről, de nekem nincs meg, viszont még "él". Gratula a FÉLÉVHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Picio!
Írj privit, mi érdekel a dokikkal kapcsolatban, én mindkettőnél szültem, természetes úton, csak jó tapasztalataim vannak, bővebben priviben...

Zsófi!
Gratula a sikeres felvéteidhez!

Kizsuzsi!
Dénes tudományához gratula. :)

Na megyek tanulni.
Üdv mindenkinek Romy

Kép

Kép
romy1

Romy: Gratula Dávid felállásához :)

Kaki: Gréti amíg csak szopizott napi 5-6 alkalommal volt széklete. Én is ki voltam bukva ettől, mert ugye olvastam hogy anyatejes babáknál az sem gáz ha napokig nincs...hát nálunk még nem volt olyan nap hogy ne lett volna.....no mindegy, szóval 6-7 hónapig napi 5-6 kakis pelus, szinte minden szopi után kakilt....és hízott 1 kilót 1 hónap alatt az elején, aztán persze kevesebbet, de hízott rendesen.
Aztán amikor elkezdtem hozzátáplálni, lassan csökkent a dolog, és eljutottunk a napi 1 kakihoz.
Ez megint változott, amióta még több gyümölcsöt eszik most nyár vagy tavasz vagy mi óta....megint napi 2-3 alkalommal termel...:)

Rika: Tök jó ez a babakocsi :) Márkáját tekintve milyen? És mi pénz volt? Használtan vetted?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jó reggelt!

Romy: Írtam pü-t. Gratulálok Dávidka felállásához. Te mit tanulsz?

Szilde: Ez volt az a 3 meg a kezelő akcióban az obiban. Egyébként a tapéta szélét egyenesre vágják, de amikor felrakod, el kell vágni keresztbe ( hogy ne az egész rolni lógjon ott ) és ott lehetnek elcsúszások.
Vagyis ezt olvastam.

Rika: Nekem is tetszik a babakocsid. Olyan visszafogottan sportos.

Picio
picio

Sziasztok!!!

Csak gyors kukk aztán tünök mert holnap indulunk nyaralni.(4 napra)

Zozo!!
Hogy vagytok?Kedved?

Romy!!
Alakul a Dévényes???

Picio!!

Tarnai engem egyszer vizsgált de már az ikrek születése után,mert rosszul lettem és a 2 -es kórházba kellett menni a sűrgősségire...Háááááát elég fura volt nekem.
A Sári nagyon jó fej a szomszédom nála szült csak vele az a baj hogy ingázik a klinika és a kórház között.Rengeteg a betege és én ebből arra következtetek(mások is ezt mondták)hogy nem figyel annyira,mivel nincs sok ideje a sok beteg miatt.
Én a klinikán szültem a gyerekeket és nekem az biztonságot adott hogy minden nap rámnézett a dokim.(persze ez csak az ikreknél volt így a sok kórházasdi miatt),de nyílván a személyes tapasztalat lesz majd a döntő.

Remélem mindenki jól van ,a pocakosoknak kitartás,nemsoká itt az ősz.. :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Romy, gratula Dávidnak! :lol:

Exi, mint már írták, tök normális. Dénesnek az elején annyi kakis pelus volt, ahány szopi.

Bea! 2004. máj.1. Szegeden lehet, hogy nagyon meleg volt, de Siklóson pont ideális, ugyanis a mi esküvőnk ott volt. :lol: Én Siklós mellett laktam egy kis faluban, a férjem Dunaújvárosból jött, csak az egyetem miatt kerültünk Szegedre. Úgy döntöttünk, az esküvőt "otthon" tartjuk. :lol: A ceremónia egyébként a siklósi várban volt.

Melinda! Még nem írtam, de Lindike szülinapját örökre megjegyeztem, aznap született, mikorra én voltam kiírva Dénessel. :lol:

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zitacicu!
írtam pü.-t.
Vendég

Sziasztok!

Klzsuzs!
Dénes nagyon ügyes, Zsófi is mindig állni akar bár őt még fel kell huzni, magát még nem tudja megemelni.

Mi is voltunk dokinéninél, hát Zsófit 62 cm mérték most, meg egy hónappal ezelőtt és azelőtt is :(. 6400g.
Megállapították, hogy a súlya súrolja a "normálist", de hosszra nagyon átlagon aluli. Így most kaptunk másik tápszert 2-et ami táplálóbb, hogy nőjön egy kicsi a lányom. Az a baj vele, hogy most is 1/2 évesen is 140-150 eszik. De amúgy egésznap mosolyog, jo kedve van, semmi baj :) és az arca kis hörcsög még mindig igy egyáltalán nem néz ki vékonynak

Babakocsink (amibe most szerelmes vagyok), Jané és 34 ezer volt.
Hát először használtat akartam venni max.10 ezer majd max. 20 ezer és a végén 34 ezer. Mondtam, hogy már meg kell venni mert minél többet járok utána annál jobban növekednek az igényeim és a kocsi ára is :). Most etetőszék lesz a következő téma, remélem olcsóbbal is megelégszem.
Ezzel a kocsival a kisszobából be tudok menni a konyhába is :), a másikkal ez lehetetlen. Egy csomó liftbe nem fér be és egy csomó boltba sem tudok vele közlekedni. Egész Szegeden nekem van a legbrutálisabb kocsim :lol: , mindenki megjegyzi ha már látott minket egyszer. Remélem eltudom adni v.kinek.

Éjszakánk: hajnal 3-4 között valaki csenget és még egyszer csenget.
Férjem kikiabál ki az, és nem válaszol. Hát én ugy féltem, mint a filmekben férjem kikiabál és leütik. persze már Zsófi is felébredet.
Csőtörés volt a 4. emeleten a 3. emeleti ablakból ömlött a viz az utcán 2 m-es sávban folyt már a viz. Persze férjem pont a vízaknára parkolt, lekellett mini elállni. A tulaj nem volt itthon nem tudták elérni volt itt minden fűrészeltek a hevedert feszítették az ajtót. nem irigylem. Itt volt a rendőrség, kárelhárítás meg minden. Szegény mikorra hazaér igen csak megfog lepődni.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok, bocs a zavarásért!

Ez a kerti házikó eladó (Szegeden): https://www.babanet.hu/album/main.php?album=10223

Smoby márkájú, vastag falú, nagyon stabil. Szétszedhető, pattintással könnyen összerakható.
1 évet volt használva, 30.000 Ft.

Érd: hmerike@hotmail.com
hodosy

Sziasztok!

Melinda!

Nekem is vannak ilyen félelmeim, de azt gondolom, hogy ha nem zárom ki egy komplikáltabb szülés lehetőségét, akkor könnyebben feldolgozom, ha úgy lesz. Egyébként Réka 16,5 óra alatt született... annál csak rövidebb lehet... :shock: REMÉLEM :D
Egyébként hugit jósoltak, de nem 100%-ig.

Bea!

Eddig jól visletem a meleget, de valamiért pár napja egészen rosszul vagyok tőle. Mondjuk az is igaz, hogy Réka már hétfő óta lázas attól a fránya 15 hós oltástól :? , nem alszik rendesen, pedig épp ezt a hetet szántam szülés előti pihenésre :lol: De ez inkább szülés előtti edzés :lol:

Gira
Vendég

Rika! És mit mondanak mekkorának kéne lennie egy féléves kislánynak????? Az eszem meg tud állni, milyen barom - bocsi - mércének kéne mindenkinek megfelelnie.
Elárulom neked, hogy az én majd 4évesem 6 hósan 6.080 gramm volt és 61 centi, sőt 5 hósan is 61 centi volt. Köszöni jól van, igaz, sosem volt egy terminátor. :lol:
Én attól voltam elájulva, és a mai napig érdekes szemekkel nézek, amikor egy ilyen korú babát mérnek, és 10 kiló körüli értéket mutat a mérleg. Ááá!
Szerintem "dokimértéknek"megfelelően hízni is és hosszra nőni is nem lehet. A táptól meg ugye nem hosszra nőnek a babák??!
Zsófi szerintem tudja mennyi kell neki, egyébként nem kérdezted véletlenül meg, hogy 40 fokos hőségben ugyan kinek van kedve enni???? :) A baba kicsi, de nem hülye. :D
Tök jó a babakocsid, a férjed is egy főnyeremény. :)
A csőtörés meg :x

Exi! Lindus az első hónapokban iszonyat mennyiségű kakis pelust produkált. Utána beállt, hogy hetente 1, most megint naponta van 1-2.

Picio! Jajj, még nem is üdvözöltelek, ilyen az amikor sokat szeretnék írni, aztán elfelejtem. Korral jár. :)
Én anno voltam Sárinál 1x, nekem nem jött be az "azt sem tudom hol áll a fejem" stílus, de sokan dícsérik, bár ellenvéleményt is hallottam már. A Tarnai azt sem tudom, hogy néz ki. :)

Romy! Grat az álláshoz!

Zitacicu! Jó nyaralást nektek!

Gira! Igen, én abszolut nem készültem fel semmiféle komplikációra, ha egyáltalán igazán fel lehet rá készülni.

Bibi! Londi még nem evett "szilárdat."

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Melinda : Köszönöm az üdvözlést.
Felhívtam mind a két dokit. A leghamarabbi megfelelő időpont aug. 21.-e. Sárinál. Majd meglátjuk. Ha nem tetszik megnézem a Tarnait is. :roll:

Augusztusban kiderül hogy bővül-e a család. :oops:

Picio
picio

Picio! Mindenképp kórházban gondolkodsz?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Picio: Ja igen, Tarnai most szabin van vagy lesz jövő héttől vagy mi.

Rika: Csőtörés: nézd a jó oldalát, nem ti áztatok be és nem ti áztattatok :( Elhiszem hogy megijedtél, én is frászt kaptam volna.
Babakocsit drágának tartom, de biztos nagyon fogod szeretni :) Kíváncsi vagyok el tudod e adni a régit :)

Lányom nem alszik, éjszaka is sokszor ébredt, 10 és éjfél közt 3x, a többit később nem számoltam már. Most délután meg nem hajlandó elaludni. Itt sertepertél körülöttem.
Egyre rondább a pöttyöktől a bőre.....viszket is neki, úgy sajnálom, de nem tudok mit csinálni a gyakori tusolás meg a hintőporozáson kívül. De nem javul, csak rosszabb lesz. :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv!
Bea, szvsz a hintőpor nem épp a legjobb, mivel összáll... Én újabban babaolajjal kenegetem Petit a fürdés előtt.
Kakis pelus: köszike mindenkinek, akkor próbálok ezen nem idegeskedni.
Rika, beázás...háááát, kellemes lehetett éjjel ajtódörömbölésre kelni.
Peti dettó úgy csinál mint egy hete...alszik, pedig ilyenkor nem szokott. Érzi, hogy jön az apja...szerintem.
Pusz.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok,
Egy 2005 februarban vasarolt, jo allapotban levo Pierre Cardin babakocsi elado 15 e Ft-ert!
Az eredeti ara 35 e Ft.
Az esernyovedo is van hozza!

tel: 0670-2522-599 vagy 0620-9964434

Udv,
Tunga

Ha erdekel, irjatok erre a cimre!
ctungalag@hotmail.com
tunga

próba

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Exi: Hintőpor direkt melegkiütésre van, doktor nénink írta fel...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Melinda: HA lesz most lesz az első, így nem tudom még mibe gondolkodjak.

Picio
picio

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból +lagzi. Szuper volt :)
Jól kipihentem magam, elég sokszor passzoltam le a kölköket dédimamának, meg a sógornőméknek mindannyiunk legnagyobb örömére:lol: :oops: Ők örültek, hogy babázhatnak, én meg, hogy végre egy kicsit nem :oops: :lol:
Sokat voltunk apával kettecskén, sétáltunk a faluban,autóztunk, bejártuk a környéket.... a legtöbbet a töltésen lófráltunk, néztük a Szamost, csak a tücskök ciripeltek, más zaj nem volt:) Olyan furi volt, de imádtam :)
Megint bejártuk a szokásos, nevezetességeket ott Szabolcsban, Szatmár- Beregi Szilvautat végigjártuk,templomokat...stb Most a gyerekeket is vittük minden felé. Bogim nagyon élvezte:) Nagyon jó kis élményekkel lett gazdagabb :wink:
Voltunk Nyíregyházán a Vadasparkba, valami fenomenális volt. A Szegedi Vadaspark is nagyon szép, de a Nyíregyi viszi a prímet bőven.... :) Bogi hatalmas csalódás érte amikor meglátta az áhitott flamingókat, ugyanis azt hitte nagyobbak... :lol:
"Anya a falamingók, csak ekkorák -fintor és megdöbbenés-???? és miért nem rózsaszínek???" Olyan kis fakók voltak, lehet kiszívta a szinüket a nap :lol: :lol: :lol:

A lakodáré is szupi volt, bár az esküvő kicsit hosszadalmasra sikeredett. Kb 1 órás volt, azt hittem megőrülök a 2 gyerekkel, a meleg teremben (szentes) az anyakönyvvezető bűzlött a piától, be volt tankolva :( Amikor közelebb mentem fényképezni az aláírásokat, meg a gyűrűzést, és a hitvesi csókot, akkor 2 méterről érződött, -pedig ez volt az egyetlen esküvő aznap!- De lehet csak azért éreztem meg, mert én még akkor nem ittam! Esküvő után végigmentünk a városon, majd irány a művház, ott volt a lagzi! Egy kicsit voltunk csak, aztán elvittem sógornőmékhez a csajokat, náluk laktunk 5 napig ugyanis! Leraktam a kocsit, hívtam egy taxit, és mentem vissza a lagziba! :)
Az esküvő sztem azért volt ilyen hosszú, mert ritkán van szentesen házasságkötés, és most élte ki az anyakönyvvezető az összes beszéd hajlamát :lol: :lol: :lol: Krónikus és lassú szófosása volt! :lol: Na mindegy ezen pörögtünk a baráti társasággal, egész este :)
Sztem a mi nászajándékunk volt a legtutibb :lol: Ugyanis egy festőművésszel, a fiatal pár közös fényképe alapján készíttettem egy festményt :)
Csatolok egy képet, csak hogy ötletet adjak, ha esetleg valakit érdekelne:) Az ifjú párnak nagyon nagyon tetszett az ajándék :)
Kép

Na szóval szuperül telt a júliusunk :)
Mindenkinek cuppa, majd visszaolvasok :)
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bea!

Milyen hintőpor kell melegkiütésre?Hanna teli van pöttyökkel.:(
Fel lehet iratni,vagy recept nélkül kapható?

Köszi.
Edit
szilde
Szeged

Enikő!
Üdv itthon!:)
E.
szilde
Szeged

Bea, nekem akkor se szimpi. Igaz, ha nagyon kiütéses lenne, talán kipróbálnám, de egyelőre nem annyira gáz.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Edit:) Köszi :)
Mentolos hintőport szoktak adni melegkiütésre!
Sztem nagyon jó rá, nekünk legalábbis nagyon bevállt. Mondjuk én nem a gyógyszertárit szórom a csajokra hanem egy Amcsi félét...
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: