A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Csak két szó!

Enikő édesek a lányok, írigyellek DaniértKép Én Bencétől kaptam egy csomag bonbont, csak az volt a poén, hogy mire felért az emeletre, elfelejtette a szöveget, és odaadta, hogy ezt az Orsi küldiKép Majd egy szusszanásnyi szünet és: kaphatooook?
KépKépKépKépKépKép

Tamásnak eszébe se jutottKép Meg az se hogy ma felhívjon, hogy hogy sikerült az érettségiKép Jó van elég baja, de törődhetne velem is néhaKép

Lakás még mindig nincsKép Pedig már olyan jó lenne!

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő!
Nagyon szépek a lányaid-még mindigKépKép
Ha minden jól megy,jövőre ilyenkor már én is a játszóteres képeket küldhetem.Főleg ha Kitti olyan hamar elkezd járni mint én(9 hósan)Kép

Melinda!
Elvileg még 11 napom van hátra,gyakorlatilag meg ki tudjaKép Páromnak írok instrukciókat hogy tudjon írni egy üzit ha Kitti megszületett.A derekam egyre többet fáj az utóbbi 2 napban-nem bírja a nagy terhet.Nem lesz kicsi a csajszi,bár már mondogattam magamban hogy az apja sem 193 cm-el született...KépKép

Zsuzsófi!
Az interneten nézted már az ingatlannet.hu oldalt?
Sok Budapesti lakás is van fennt képekkel.

Sziasztok

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Jégvirág!
Nekem jo a ma délután vagy holnap is, ráérünk Kép

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Kinga: Persze hogy tökéletes, tündéri kislányod lesz Kép Várjuk már az infókat, no meg a képeket majd!

Enikő: Dani nagyon aranyos Kép Én férjem már kinőtt az ilyesmiből, bezzeg a régi szép időkben ....Kép No de kaptam én is 3 szál rózsaszín rózsát, nekem a Gréti adta át Kép sok nyálas puszi kíséretében Kép

Fú olyan izgi, hamarosan megint olyan bébi bumm lesz itt, mint januárban Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Rika: Ok, majd csörgök Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág!
várunk Kép
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!Kép

Megvagyunk mi is, nem győzök olvasni!KépKép

EnikőKép
Nagyon klassz a párod, a csajaid gyönyörűek!Kép Büszke lehetsz a családodra!Kép

BeaKép
Grétinek gratula a kétlábon közlekedéshez!Kép

ZsuzsiKép
Elhiszem, hogy boldog vagy, hogy mehettek a szép új lakásba!Kép
A miénk is hamarosan készen van, én is várom már, hogy költözzünk!Kép

ZsuKép
Katica nagyon ügyes!Kép
Boti is megfordult párszor 2 hónaposan, de azota sem...Kép Kis lustaság!Kép
Viszont ülni nagyon szeret - segítséggel perszeKép. és már szivesen álldogálna is - sokszor kirúgja már magát!Kép

MelindaKép
Sűrűbben kért Lindi enni?
Jó súlyban van a csajszi!Kép

CsibeKép
Már a 17. hét!!! Nagyon repül az idő!KépKép
Nyugodtan menj tornázni attól függetlenül, hogy nincs ismerős! Én jó pár barátságot kötöttem ott, pedig az elején én sem ismertem senkit!Kép

Finishben lévő kismamáknak küldöm a drukkokat!!KépKép
Csodaszép dolog előtt álltok (ha esetleg nem tudnátokKép), kicsit írigykedem is!KépKép

Tegnap megnéztem azt a dvd-t, ami Boti 17 hetes magzatkorában készült. Végigbőgtem az egészet, olyan jó volt újra látni!Kép

Botikámnak romlik az alvókája: mostanában éjjel fél2-től 3óránként kel, ma volt, hogy 2 óra múlva már ébredt. Pedig nappal 4 óránként eszik, nem tudom, miért nem bírja éjjel.
Kicsit el voltam kényeztetve eddig, most olyan vagyok, mint a mosott sz..r.
De olyan aranyos, mert nem sír éjszaka mikor felkel, csak halkan nyökdécsel, amikor odamegyek hozzá, akkor ezerrel vigyorog, és elkezd "mesélni" nekem.Kép

Nem soká megyünk méreckedni, majd jövök az adatokkal!Kép
Adig is néhány kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
zituska28

Zitus! Állandóan evett, semmi nem volt elég, 2x keltünk éjjel.Kép
Csudihelyes a fiad! S látom, ő sem pehelysúlyban nyomja.Kép

Tegnap megint meglátogatott a Mikulás, nem értem, 2 hete volt.Kép Normális ez?

Ma így mentünk sétálni, csekkeket fizetni:

Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

A másik lányom szegénykémKép meg mosogat még pizsiben, pedig a gyerekmunkát büntetikKép

Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő, Zitus, Melinda! Tüneményesek a gyerekek! Kép

Melinda, ti is oda akartok költözni? Kép Mióta áruljátok a lakásotokat?

Kinga! Ha olyan közel laktok a lakóparkhoz és nincs még sétapartneretek Kép, vihetjük majd együtt Kittit (aki biztos tündéri lesz) és Dénest sétálni, ha lesz kedved és össze tudjuk hozni! Kép
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Klzsuzsi! Igen, szeretnénk. Kép Nagyon!! Régebben már árultuk, majdnem sikerült is eladni, most ingatlanközvetítővel próbálkozunk.

Kinga! Ti merre laktok?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Melinda, tündériek a lányok, Lotti mosogatós képe haláli aranyosKép Nagyon hasonlít PankáraKép

Kata hajnalban lázas voltKép És nagyon taknyosKép Persze antibigyót kapottKépKépKépKép Remélem ma éjjel már nem lesz lázKép

Mondjuk az is furi hogy most alszik, pedig ez az esti nyügi időszaka nála....de hát beteg a kis drágám....
Hehe pont most sírt felKép

Matekvizsga nagyon jól sikerült, ha nem számoltam el sok mindent akkor talán még 5-ös is lesz.
Örülnék nekiKép

HOlnap töri...

Ma megint találtam két lakást, remélem az egyik végre összejön. Nagyon örülnénk neki, mert ha felvesznek az egyetemre, akkor szeptemberre fent kell lennem Pesten.

Enikő msn?

Katica ma két hónapos!

Pusz

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zitus!
Mentemén tornázni!Csak azért jó lett volna egy ismerős, de így is jó volt!
Gyönyörű fiad van!!!!!
Eszméletlen jó "pasi"!Kép

Szép estét!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Üdv!
Én előbb elolvasni, irni hosszút, ami elszáll, szóval most röviden!
Gyerekek aranyosak, mindenkinek fel a fejjel, ma is olyan szép idő volt.
Mi megvagyunk, a mai CTG lehetett volna jobb is, holnap áramlás, csütörtökön megint CTG, de már a kórházban. Cervix: 222O,de még jól elvagyok. Kép
Lakás szépül, férjem száműzve lett a földre...na jó, önkéntesen vonult le.
Na, kb. ennyi tömören.
Ha tudok, jövök holnap is, most is laptopról van net.
Pusz mindenkinek.
Ági és TörPeti

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Exi!
Tegnap nem voltatok anyukáddal délután a Tesco felé?
Zita
zita_29

Zsuzsi!
Természetesen nagyon szívesen sétálgatnék veletek.Szerencsére mivel nyári baba lesz,pár hét múlva már vihetem is levegőzniKép

Melinda!
Mi a Petőfivel párhuzamosan lakunk a Móra utcában.Kb 10 perc séta a lakóparktólKép

A mai CTG-m már mutatott méhösszehúzódásokatKép Nemsokára tényleg szülünkKépKép De jó leszKép

Csibe!
Mész a vizi tornára is? Ha igen,írd le hogy milyen volt,mert kiváncsi vagyokKép

szszkinga

Kinga! Mi meg a Móra utcától kb. 5 percre az Alkony utcában lakunk.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv!
Zita, de jártunk. Du. négy körül ott várakoztunk az üvegvisszaváltónál...
Kinga, én kiváncsi leszek, hogy holnap mi lesz a kórházi ctg-n...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Holnaptól nagyüzemben költözünk, az új lakásba még nem intéztünk netet, 2-3 hétig nem tudok jönni, a pocakosoknak nagyon drukkolok, problémamentes szülést kívánok! Kép Pussz mindenkinek!
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Kinga!

Már voltam vízi tornán múlt pénteken.
Nagyon jó volt, sokkal jobban élveztem,mint a szárazföldit, bár a vizet mindig is jobban szerettem!Szóval én nagyon élveztem!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Exi!
Mi is ott voltunk. Láttam amikor megverted az ablakot! Utána kb 3 perccel kinyitották az ablakot.
Nincs is nagy pocakod. Nem látszik, hogy már a végefelé jársz.
Zita
zita_29

Üdv!
Láttad, de jó neked. Kép Már nagyon kivoltunk, mert ott evett bennünket a penész már jó hosszú ideje, és ránk se hederitettek... Kép Sebaj, kaptak egy szép kis beirást a vásárlók könyvébe, hogy a Technikai okok miatt zárva felirat nem mindenre jogosit fel.
Na és tudod, hogy szokott lenni, ha mennél, akkor semmi se jön, ha meg nem sietsz, akkor minden klappol. De vásárlás után visszavittem az üvegeket, ha már elcipeltük anyuval odáig.
Egyébként tényleg nincs nagy pocim szerintem sem, de mégis olyan, mint ha egy egész dinnye volna benne... Kép
Na, megyek, mert szvsz a férjem is ide akar jönni.
Üdv mindenkinek.

Ági és
KépKép
exdeus

Melinda!
A végén még kiderül hogy eleg sokan lakunk ezen a környékenKép Timikáék meg a Mátyás tértől nem messze laknak.
Remélem velük minden rendben.Kristóf biztosan teljesen kitölti a napjait.

Timika!
Ha olvasol minket:jó babázást és kellemes tavaszi sétálgatást kívánokKép

Csibe!
Biztosan klassz a vizitorna.Azt én is díjaznám.Imádom a vizet.Pár évig suli,utána munka előtt reggel 6-kor már a Sportusziban voltam és leúsztam 1000-1500 m-t.ImádtamKép Párom is vízimádó,remélem Kittit is sikerül majd rászoktatni.

Exi!
Írj ha visszajöttél a CTG-ről.Kíváncsi vagyok nálad mi a helyzet. Szerencsére Kitti mindig ébren van amikor megyek.Nagyon sajnálnám szegénykét ha azzal a hangos dudával(vagy mi) fel kellene ébreszteniKép Biztosan jól megijednek a pocaklakók tőleKép

Na megyek,folytatom a takarítást...

Sziasztok

szszkinga

Sziasztok!

Már rég nem jártam erre, visszaolvasni nem tudtam, de a képek..................... Gyönyörűek a gyerkőcök!!!!!!!!!!!!!!

Nálunk most "gond" van: Ricsi ztetőtől talpig apró piros kiütéses, nagyon vakarózik és sír, gondolom iszonyúan viszkethet neki. Láza nincs, de alig eszik mellé. Calcimuscot, Zyrtecet és egy kenőcsöt kapott a dokitól, de eredmény semmi. Kép Ha valaki tud gyermekbőrgyógyászt és esetleg allergológust, (akár magánrendelésre is) akkor legyenszíves küldje el nekem a címét, nevét telszámát, mert szeretném elvinni egy szakemberhez minél előbb. Előre is köszi a segítségeteket!!

Zsófi, gratula az érettségihez!!!!!!!!!!! Puszi mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Köszi a dicséreteket a kisfiam nevéban is!!

Zsuzsi(azt hiszem te kérdezted)szeret hintázni a Barni 5-6 percig síkííííít is,aztán ki kell venni!!!

Csibe,tuti lehet a vizitorna kár hogy én erről nem hallottam!!!
amúgy minden ok veled???

nagyon édik a gyerekek!!!

Zitus,a Barni a mai napig ezt csinálja .....
...

tegnap voltunk tanácsadáson 6880gr,és 64 cm!!!

Elkeszthetjük a főzelékeket,tegnap a krumpliból adtam neki 2 kanállal,és kb. 4 köpött vissza!!!

Úgyhogy ez nem nagyon jött be!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Kinga! mi sem lakunk onnan messze, lehet találkoztunk is már?Kép A Móra u-ban laktam 6 évig, tavaly nyáron költöztünk el onnan, 2 sarokra.

Timika! Veletek is? Most majdnem Mátyás térnél lakokKép

Zitacicu! Orsi járt oda, nagyon szerettük.

Csibe! hogy szalad az idö! Mikor mész genetikai UH-ra? Én dolgozok, Orsi bölcsis, mi jól vagyunk, elszalad a nap.

Zsuzsi! én nem lakok onnan messze. Grat. a költözéshez!

Mi megkaptuk ma (végre) a banktól a hitel első részletét. elfogadták a készültségi szintet!

Zsófi! melyik egyetemre akarsz menni, milyen szakra? Fizetösre v. állami finanszirozásura?

A gyerekek meg irtó bájosak!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Na végre végeKép
Ma letudtam az angolt is, bár azt hiszem ez lesz a legalja az érettségi jegyeimnekKép Nagyon nehéz voltKép De remélem azért a kettes meg leszKép

Karmen A Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Főiskolára jelentkeztem Vendéglátás és Turizmus szakra. A 6. félévben kell szakosodni, ha minden igaz kongresszus- és rendezvényszervező lesz belőlemKép És természetesen fizetős, levelező. A nappalit ne mbírnám, ez meg úgyis ingyenes Gyes alattKép

Úgy néz ki megtaláltuk álmaink lakását. Jövő hét végén megyünk pontosítani a sészleteket...drukkoljatok hogy sikerüljön...

Pusz

www.mamami.hu
zsuzsófi

Képzeljétek, új védőnőnk van, és ma elküldtem a francba. Közölte, hogy nem ad igazolást, hogy Jozsó maradhasson a bölcsiben, mert nem ért vele egyet. Bakker, nem is ismer, és ilyet állít. Mindegy, majd a dokink ad, de szerintem ez védőnői feladat, nem akartam a dokit ezzel terhelni.

Meg, hogy majd szúrópróbaszerűen fog meglátogatni, mire közöltem, hogy lesz szíves előző nap legalább telefonálni, erre közli, hogy ő nem telefonál, hanem majd megcsörrent és én hívjam vissza. Na ezt várhatja.

Meséltem, hogy Boldi nem egy nagy étkű baba (2 hete semmit nem hízott, sőt fogyott is egy picit, de ez van, már túltettem magam rajta), erre közli, hogy azért, mert ideje elkezeni a gyümölcsöt, és miért nem adtam már neki gyümölcsöt, amikor már 3 hónapos elmúlt. Na, itt akadtam ki, és elkezdtem majdhogynem kiabálni vele, hogy mit képzel.....

Éppen eléggé bánt, hogy nem hízik, meg nem eszik, amikor van elég tejem, és akkor jön ez a vén ku...a és csesztet, hgoy az én hibám.

Ja, még egy beszólása volt. Boldi kint aludt a teraszon, amikor jött, és mondtam, hogy én biza fel nem fogom ébreszteni, meg hogy olyan jó helye van kint, olyan jókat alszik. Erre gunyorosan megjegyzi, hogy hát igen, aki megteheti. Komolyan, nem tudom, hogy mit képzel magáról, de még mindig puffogok miatta.

Meg azon is kiakadt, hogy nem járok tanácsadásra, mert kijár a doki. Hogy ez milyen dolog, nem járni tanácsadásra....

Szóval jó napom volt ma, ráadásul Boldi irtó nyűgös napok óta, a hülye időjárás miatt. Ma is egyik pillanatban orkánerejű szál + özönvíz, pár perc múlva szikrázó napsütés, amit ő sem komál gondolom.
Vendég

Üdv!
Végre van "rendes" netem.
Festés kész, már csak pakolászni kell, de legalább egymás mellett alszunk a férjemmel. Kép
Dancsi, az új védőnőnek van gyereke? Már csak azért kérdem, mert szvsz az olyanok adnak ilyen tanácsokat, akik csak a könyvet tudják, de gyakorlati tapasztalatuk nincs.
Kinga, ma mint kiderült nst-m volt, de fájás 0. Holnap ctg a vasasban...szegény Törpe már meg fogja magát unni. Engem mondjuk nem zavar! Kép Eddig egyébként egyszer sem kellett ébreszteni, mert mindig az oldalamra fektetnek, és az nem tetszik neki, tehát van mozgás ezerrel.
Na most ennyi, holnap is jövök...remélem.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Dancsi: Uhh, hát én is kiakadtam volna a védőnődön. A miénk is épp ma volt nálunk, szerencsére mi jól kijövünk.
Meggyógyultatok?

Tfildi: Hol vagy?!?!? Minden oké veletek?

Exi: Mi a különbség az nst és a ctg közt? Nem ugyanaz a kettő? Én azt hittem.

Zsuzsófi: Drukkolok!

Nekem is jövő héten kezdődik a vizsgaidőszak, 3 vizsgát kell megcsinálnom 2 hét alatt, és ha sikerülnek, júni. 14-én vagy 15-én államvizsga infón, és az abszolutóriumot is megszerzem progmaton. Abból ha minden jól megy jövőre "csak" szakdogát kell írni meg államvizsgázni. És utána kitörlöm az agyamból az egyetemet....meg a vele járó idegeskedést.
Remélem sikerülnek a vizsgák....para van ezerrel Kép Meg egy pakolós, jövő-menő cserfes kis csajom Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi!
Szerintem ezen a védőnőn mindenki kiakadna.Nem egy kedves teremtés(HOGY SZÉPEN FEJEZZEM KI MAGAM). Gondolom ezek után nem lesz nálatok gyakori látogató!!
Én kiváncsi vagyok,az enyém milyen lesz.Most még normálisnak tűnik azt leszámítva hogy mindig hívás nélkül állít be.Mondjuk 3-ból 3x nem talált itthon,szóval magával szúrt ki.Azt majd megbeszélem vele hogy előtte telefonáljon ide ezentúl!!

Exi!
Jó sokat kell járnod UH-ra meg CTG-re.Ennek van valami különösebb oka? Vagy ez csak Dr Cz. mániája?Kép
Kész a szoba,jöhet TörPetiKép

szszkinga

Sziasztok!

Kinga Kép Vagyok én is, csak általában olvasó üzemmódban Kép Nagyon szorítok neked és Exinek is! Kép

Karmen Kép Mi a Galamb u-ban lakunk, úgyhogy elvileg találkozhattunk is már Kép

Zsu Kép Drukk az érettségihez! Kép Hogy van Katica? Merrefelé lenne a kinézett lakás Pesten?

Dancsi Kép Ez a védőnő ritka bunkó! Kép Ráadásul még hülyeségeket is beszél Kép Nekünk is megint új védőnőnk van (a terhességem óta kb. a 6.), de 2 hete, mióta ő van, még ki sem jött. Hétfő óta Kristóf is eszméletlen nyűgös, egyszerűen nem tudom, mit csináljak vele KépKépKép

Lányok, nektek mennyi idős volt a babátok, mikor már meg tudtátok különböztetni, hogy mikor miért sírnak?
Kismamik Kép Maradt egy csomag mini bio pelenkánk, szívesen odaadom valamelyikőtöknek, ha el tudnátok jönni érte.

Dobok egy képet a fiatalúrról Kép

Szép napot mindenkinek!

Timi

Kép

KépKép

KépKép
timika

Üdv!
Timi, Kristóf még mindig gyönyörű, és milyen fotogén!!!
Kinga, passz, hogy miért, de én nagyon ráérek...a legutóbb voltak szívhang esései, így talán én sem idegeskedek annyit, hogy vajon jól van-e. Mondjuk ezen felül nincs semmi gáz. Kép
Ahogy én felfedeztem az nst-n nem kell gombot nyomogatni, a ctg-n meg igen. Kép De javítást kérek, ha tévedek!
Jégvirág, vizsgákhoz egy egész szerelvénnyel!!!

Ági és
KépKép
exdeus

Romy: Én tudok egy nagyon jó allergológus- bőrgyógyászt, aki ráadásul a gyerekekkel is aranyos. Ha adsz egy mélcímet,elküldöm az elérhetőségét.

Virág
kissvirag

Dancsi!
Részvét a védőnő miatt!
A miénk se jön túl sűrűn. Az első 6 hétenm egy fiatal volt, Õ van a dokinál is a tanácsadáson, azt birtam. Ez egy kicsit idősebb, ezt nem annyira.
Voltunk a Deák doktornőnél, és nekünk is adtak cseppet, pupilla tágitás céljából. Ma kell elkezdeni.Te mikor cseppentettél Józsónak? És szerinted ugyanugy látnak, ha kitágul a pupillájuk? Vagy homályosodik a látásuk?
Valamint azt kérdezném, ha kimegy házhoz a dokitok, a védőoltást is beadja, vagy olyankor ti mentek hozzá? A 15 hósnak van mellékhatása?

Köszi.
Zita
zita_29

Dancsi!
nagyon durva a védőnőKép
én elküldtem volna a pi...ba, tuti.

a miénk nagyon rendes, de komolyan. mielőtt jött (már nem, én megyek) telefonált h. jöhet-e, ja, hozzánk hiába jönne csak úgy, én Senkit nem engedek be , csak ha előtte telefonáltKép
Vendég

Sziasztok!

Zita: Milyen volt a szemészeten? Én tegnap kértem időpontot, jövő csütörtökön megyünk a Deák doktornőhöz. Mennyit kellett fizetni? És ez a pupillatágítás mindenkinél kell vagy csak ahol bajt sejtenek?!?!? Jöhet e-mailben is ha gondolod.

Timika: Kristóf nagyon szép kis hajas baba Kép És milyen komoly Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea,
jaja, végre mindenki egészséges. Kép

Drukk a vizsgáidhoz!

Zita,
én este cseppentettem, előtte egy órával vedd ki a hűtőből. És rohadtul nem látnak olyankor, ne vidd napra, mert nagyon nagyon rossz nekik. A szemének nem ártasz ugyan vele, de iszonyúan szenvednek a naptól, ha ki van tágítva a pupillájuk. Nálunk le kellett fogni Jozsót a cseppentéshez, mert utálta. Meg a vizsgálathoz is.

Timi,
Én már kb. meg tudom különböztetni, hgoy mikor miért sír. De Boldi többnyire csak akkor sír, ha álmos, vagy ha éhes (nagy ritkán sír kajáért Kép)

Amúgy ő is nyűgös pár napja, sztem az idő miatt, meg elkezdett fogzani, be van duzzadva az ínye, meg piszkál is oda a kezével. Jozsónak 3 hósan jött ki az első foga, szóval lehet Boldinál is ez lesz. Jozsónál rémálom volt minden egyes fogkijövetel, remélem Boldi jobban tűri majd.
Vendég

Sziasztok!

Dancsi, küldd el a francbaKépKépKépKépKép Én megtenném az tutiKép

Timi, köszi, remélem sikerül...Pesten a X. kerülteben van a kinézett lakás, a Kőrösi Csoma Sándor úton.

Enyim védőnő is rendes, hasonló mentalitású mint énKép Nagyjából mindenben egyetértünk, de ha nem is, akkor is tiszteletben tartja a véleményem csak elmondja az ő véleményét is. Én meg meghallgatom majd mindent úgy csinálok ahogy akarokKép

Dancsi, a jányom is elromlottKépKép Tegnap este hatkor evett, fél 11-kor én költöttem hogy enni kéne, de nemigen volt hajlandó, és aludt tovább reggel 6.30-ig.
Kép

Pusz

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Dancsi: Hű bakker a védőnőd extra gázKép Hány éves??? Enyim nagyon jófejKép És ideszól mielőtt jön. Mondjuk én így is el szoktam felejteni, hogy x időpontra megbeszéltükKép Dehát akinek nincs esze legyen noteszeKépKépKép
Fiúk hogy vannak?

Timika: Kristóf csudaszép még mindigKép Bocs most nekem sincs időm, sehogy sem írni, ne haragudj! El vagyok havazva....Kép

Romy: Jobbulást Ricsinek, mi lehet vele vajon??? Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zita,Bea a sportorvosiba viszitek a gyerekeket szemészetr? Megadnátok a sportorvosi telcsiszámát? Mi még nem voltunk az 1 éves szemészetenKép De 1 éves pisivizsgálaton se..... "elfelejtettem"KépKép

Exi,Kinga: Drukkok mennek Kép

Csibe: Vizitornáról élménybeszámolót kérnénkKép

Karmen: Hol dolgozol végülis? (már ha nem titok) Örülök, hogy Orsi élvezi a bölcsit! teszel fel képet a csajodról? Nagyon régen láttuk!

Zsuzsófi: Drukk a lakáshoz!

Este mosogattam kint a konyhában, a Viola a nagy francia ágyon aludt! Egyszer csak megjelent a konyhaajtóba. Majdnem szívbajt kaptam, úgy megijedtemKép Hogy,hogy került oda az relytély, mert az ágyról lejönni csak gurulva tud, aminek zuhanás, koppanás, majd üvöltés a vége. Tegnap meg.....csak úgy odasétált a konyhába hang nélkül, este 10kor amikor apát vártam hazaKépKép
Szal valahogy csak lemászott sérülésmentesen az ágyrólKép

Ma lesz az évzáró Boginak az oviba, és az anyák napi ünnepségKép 100-as zsepivel megyekKépKép

Tsók
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Timika!
Kristóf nagyon édesKép

Vivi 6hónapos 7330g 67cm, most sokat hízott.
Mászik, vége a nyuginakKép Kép
Kép

Dancsi!
Vivi 2napja zabál, ebédre benyom 2üveg főzeléket, csak lesek, eddig 1-et is nehezen evett meg, igaz a nagy zabálás csak az ebédre terjed kiKép
Vendég

Sziasztok!

Dancsi! Védőnődre inkább no comment.Kép Szvsz hívd fel a rendelőt, és mondd meg nekik, hogy többet nem tartasz igényt rá! Gondolom, akinek télleg segítség, bátorítás kéne -pl az elsőgyerekesek- azoknak se segít sokat, vagy annyit amit neked.Kép Elszomorító nagyon.Kép És még azt mondják, nagy a munkanélküliség????

Zita29! A mi dokinőnk nem ad be háznál védőoltást, állítólag tiltja nekik vmi.
A 15 hós oltásnak van mellékhatása,de később, Lottikának a 15. napon volt egy kis láza.

Kinga! Neked ki a védőnőd? A Korda utcai rendelőhöz tartoztok?

Tegnap du. volt Lottika évzárója és anyák napi ünnepsége az oviban. Nagyon aranyos kis műsort adtak elő, kis mesét is eljátszottak, ügyesek voltak, nem is 3-4 éves szinten voltak szvsz, bár lehet, elfogult vagyok.
A bőgést visszafojtottam.Kép A műsor végén közösen elmondtak egy verset (" anyukám, anyukám találd ki, hogy az én nagy kincsem ugyan ki, ki lehetne más, csakis te, ültess hát gyorsan az öledbe"), minden gyerek kezében volt egy szál szép kála. A vers után szépen meghajoltak, minden gyerek odament az anyukájához, átadták a virágot, és egy piros borítékban levő gyönyörű lapot - a borítóját a lányom csinálta-, amin a következő vers volt:
"Piciny Lottika voltam, de még hol voltam, hol nem voltam. Mert anya hordott a szíve alatt, mint valami pelyhes kismadarat, és benn a fészekben, bizony ott a szívünk egyszerre dobogott.
Ó anya, ó anya édes ma nagy vagyok, majdnem 4 éves!- de néha öledbe bújva úgy szeretnék, még piciny Lottika lenni újra!"

Linda ma 15 hetes. 5,910 kiló, étvágya nagyon megcsappant,de hízik rendületlen. Nem értem, de tulképpen az a lényeg, hogy jókedvű, derűs, és képes éjjel 10 órát aludni, nem?

Zozo! Édi a csajod nagyon!Kép

Timika! Én már tudom, mikor miért sír Lindi. Bár meg kell mondjam, nem egy bőgőmasina.
Komoly nagyfiú már Kristóf!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zita29: Nektek elutasították a szoc.pol. kérelmeteket, ugye??? Miért? Elmesélnéd???
Köszi!

ceniko
Szeged

Dancsi!
Kösz az infót! Én nem tettem a szemcseppet hűtőbe. Nem mondták, és nincs is ráírva! Akkor az most nem jó?

Bea!
2000 ft volt a vizsgálat. Azt mondta a doktornő, nem lát semmi gondot, de mivel a táblát nem tudja elolvasni a gyerek, azért kell a pupillatágitás.

Enikő!
Nem a sportorvosiba visszük szemészetre, hanem magánrendelésre. Akihez kaptunk beutalót a sportorvosiba, arra nem vondtak sok jót. Ezért.
A szocpol igényt nem is adtuk be. Próbálom megkeresni a papirt amit adtak a bankba, és akkor leírom.

Zita
zita_29

Zita: Oké várom nagyon! Kiváncsi vagyok!
E

ceniko
Szeged

EnikÕ!
Megtaláltam a papirt, elég hosszú lenne leirni.

A lényeg, hogy teljes szoc.pol, csak új lakás felépitése, vagy újonnan felépitetett lakás megvásárlásánál van.

Fél szoc pol.nál használt lakásnál a feltétel hogy 3 vagy több gyermek van eltartásban.

Van otthonteremtési támogatás is, ez ugyanannyi mint a fél szoc. pol.Itt viszont az ingatlan vételára nem haladhatja meg Budapesten és megyei jogú városokban a 12 milliót, vidéken a 8 milliót.

Röviden ennyi. De ha érdekel odaadom a papirt, nekünk már ugyis mindegy!

A többiektől bocs, hogy ilyen témáról irtam!!!!!!!
Zita
zita_29

Zita: Sztem ez másokat is érdekelhet! Nem hiszem, hogy annyira off....Kép

Köszi akkor elkérném.....

Ma azt hallottam, hogy teljesen meg akarják szüntetni a szocpolt...Kép

E

ceniko
Szeged

Enikő:
Hol hallottad?
Nina
nina74

Nina: Zsófitól, neki meg ma reggel mondta a hitelügyintézőjük!
Nina, majd beszélnünk kéne (ruci ügyben), talizhatunk? Este meddig szoktatok jáccózni?
Puszka
E

ceniko
Szeged

7-ig
nina74

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: