A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő!
Igen.Gesztenyés.Kép
Mért,látszik?Kép
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Exi!
azt nem tudom h. kérik-e a pénzt pl. a klinikán, de elfogadják, én ott nem adtam, de ott nagyon ritkán fordultam meg ill. a régi dokimhoz mindíg odamentem, nem kérte de adtam minden alkalommal.
amit a dokid csinál.... erre mondaná a férjem h. élelmesnek áll a világKép

Szilde!
Hanna nagyon szép kislány.
Vendég

Edit! Nagyon szép a kislányod! Kamaszkorára készíthetitek a vasvillát!KépKép

Exi! Sajnálom, hogy nem hiszed, de van!Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

szilde,Hanna nagoyn édes!

Enikő na neeeeeKép Reméelm nekünk is leszKépKép

Exi, az én orvosom a klinikán nem fogad el pénzt, kipróbáltam. Mostani terhességem alatt is csak kétszer voltam magánrendelésen, amikor az első alkalommal szintén nem fogadott el pénzt. Abszolut jó véleményem van rólaKép Főleg hogy az első szülésemnél nem éppen jól álltam anyagilag (régiek emlékeznek) és csak 15-öt adtam neki, mégis megismert legközelebb, sőt ugyanoolyan kedves, figyelmes.
Lehet hogy csodadokim van???

Zsu
36+2
Már csak 26 nap....

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő Kép Gratula Viola első fogacskájához! Kép Hogy alakulnak Bogi pöttyei?

Dancsi Kép Szerintem amíg Boldi jókedélyű és fejlődik, addig nem lehet semmi probléma Kép Ne hasonlítsd össze Jozsóval, 2 felnőtt sem egyforma Kép

Szilde Kép Boldog szülinapot Hannának, nagyon édes a képen! Kép

Melinda Kép Lindi tényleg nagyon szépen fejlődik Kép

Ha igaz, amit Czankról írtatok, azt szerintem is elég gáz Kép És most nem is a jogi oldaláról beszélek, hanem az emberiről.
Exi Kép Nekem ugyanaz a dokim, aki Zsuzsófinak és tőlem sem kért még soha pénzt a klinikán. Egyszer fordult elő, hogy ott adtam neki, de az tényleg "hálapénz" volt és önszántamból adtam. A magánrendelés szerintem is más tészta.

Lányok, ma megyek CTG-re, kiváncsi vagyok, fog-e már mutatni vmit. Az elmúlt pár napban olyan keveset mozog Kristóf Kép Attól tartok, hogy ébreszteni kell majd, pedig azt úgy nem szeretném.
Szép napot mindenkinek! Én azt hittem rosszul látok, mikor reggel kinéztem az ablakon és megláttam, hogy megint esett a hó Kép Ennyit a meleg frontról Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!!

Hát ma reggelre a homlokán, a füle mögött, a hajas fejbőrén, meg a pocakján,lágyékán is újabb hólyagszerű pöttyök jöttek ki. Hívtam a dokit, kaptam időpontot, úgyhogy majd dél körül kiderül valóban az-eKép Mindenesetre oviba nem megyünk!
És most hívott a Bogi barátnőjének anyukája (akitől Bogim is elkapta), hogy az apukája is himlős. 40 valahány éves!!! Hát őt nem irigylemKép! Ezért örülnék, ha most gyerekként túlesnének rajta a csajaim. Tudom, hogy most 2 hét pokol lesz, de legalább egy életre letudjuk!

Viola éjjel 10 percenként felsírt, dettó az volt mint előző éjjel, de hát ez ilyen! Szegény 10 hónapja fogzikKép

Én örülök a hónakKép A párom azzal fogadott reggel, hogy láttad, mennyi hó esett éjjel? Vagy 20 centiKépKép (Nem tudom neki mennyi 1 centiKép?)Kép

Edit: Igen látszik, és nagyon guszta, Te csináltad?Kép Fincsike volt?

Timi: Igen ez lenne a normális, hogy nem kér, de ha adsz neki (amennyit tudsz, amennyit gondolsz) akkor elfogadja. Na ő is egy rendes orvosKép
Jól vagy? Szülés előtt, már lényegesen kevesebbet mozognak a babák. Hányadik hétben vagy?

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő Kép Gyógypuszikat küldök Violának Kép A leírásod alapján szinte biztos vagyok benne, hogy Bogi sem úszta meg a himlőt, de legalább tényleg túl lesztek rajta Kép Bogi panaszkodott is már, hogy viszket neki?
Egyébként pont ma vagyok 36 hetes és úgy 2-3 napja érzem, hogy jóval kevesebbet mozog Kristóf és elég sokszor keményedik a hasam. Jó lenne legalább hétfőig kihúzni, mert akkor jön vissza Sikó.
Én nyár- és meleg imádó vagyok, úgyhogy nekem a tél és a hó egy kínszenvedés KépKépKép

KépKép

KépKép
timika

Üdv!
Jelentem szőke vagyok, tehát jobbik esetben is szőkén látom a dolgokat. Kép (Pénz elfogadása: emberileg OK, szerintem ez sem, de lényegtelen. És asszem nem azt írtam, hogy mindenki pénzhajhász, hanem azt, hogy ez az általános tendencia, ami reményeim szerint egyszer megváltozik.)
Ténlyeg, van hó! Ennek én is örülök, gyanítom, a férjem már kevésbé. Kép De itt már eső esik. Kép
Zsu, épp tegnap gondoltam Rád, hogy vajon mi lehet veletek, erre tessék, megjelensz. Olvasod a gondolataimat?
Zozo, "élelmesnek áll a világ" --> erre mondta az én férjem, hogy fiunkat nőgyógyásznak adjuk. Kép
Edit, guszti ez a torta! Hanna még nem égette meg magát? Nálunk anno tesómnak sikerült, igaz, az még egyévesen volt.

Ági és
KépKép
exdeus

Timi: Igen viszket is neki, beszórtam mentolos hintőporral, azt mondta az nagyon jól esik nekiKép És mondtam neki, hogy nem szabad vakarni, csak simogatni, úgyhogy simogatja ott ahol viszket! De olyan édes, jön hozzám, hogy anya simizd meg a hátam, ott nem érem elKép Úgyhogy szvsz most vagy 1 hétig simogató kisiparosok leszünkKépKép

Sztem ilyenkor már nincs túl sok helye a babának odabent, és azért nem mozog annyit! Gondolj csak bele, hogy mennyire hatalmasat nől ő így a legvégén!Kép Hányra mész ctg-re?

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a segítségét a tegnap rátok zúdított kérdésözönömre. Ha bármi észrevételetek vagy hozzáfűznivalótok akad ezekkel kapcsolatban akkor örömmel veszem :-)

Szép napot mindenkinek!
timikee

Enikő, küldhetem hozzátok a férjemet is? Kép Igaz, ő nem himlős...
Timi, már én is akartam írni, hogy már nem igazán lehet kellemes Kristófnak odabent...persze azért jobb lenne, ha nem kéne ébreszteni.

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő Kép De édi lehet Bogi Kép Az biztos, hogy nem lesz könnyű az első pár nap, főleg ha esetleg Viola is elkapja... Délre megyek CTG-re, utána megírom majd, hogy mi volt.

Én is hallottam már róla, hogy ilyenkor kevesebbet mozognak, csak olyan hirtelen jött Kép Tegnap voltam védőnéninél, kértem is, hogy hallgassunk szívhangot, minden oké volt szerencsére Kép Viszont a védőnéni szerint kipakolta maga elég a köldökzsinórját, hogy ne zaklassuk már holmi UH-gal Kép Megzabálom KépKépKép

KépKép

KépKép
timika

Dancsi,mi is 2 hónapig mértük a Barnit,de egyszerűen muszáj volt elhagyni mert annyira függtem tőle!!!
Melindával teljessen egyetértek,én is akkor adok amikor igényli,van hogy 6-7órát is kihúzúnk de van hogy csak 2!!!
Minden gyereknek mások az igényei,nem egyformán esznek!!!!
A Barni az első hónapban 1.2kg hízott,a Másodikban pedig csak 700gr!!

Timi
nekem is volt ilyen a Barnival bőgve rohantam be a klinikára mert nem mozgott,és rá 1 hétre meg is született!
Persze semmi baj nem volt csak bealudt a pici!!!

Enikő, Violának gyorsz gyógyulást kívánok!!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Sziasztok!

Zozo: Céklát főtten és nyersen is fagyasztottam, sütőtököt csak nyersen.

Dancsi: Szerintem se aggódj, igazuk van a csajoknak! És pláne nehogy becsavarodj!

Szilde: Hanna nagyon szép! És jól néz ki a tortája! Te sütötted?

Enikő: Gratula a fogacskához Kép Meg a bárányhimlőhöz is, már nagyon vártad Kép
Hja...én sem voltam bárányhimlős még. Kép Úgyhogy szoktam aggódni mi lesz itt még...
Amúgy anyukám akkor volt bárányhimlős amikor még szoptatott, és nem kaptam el tőle. Lehet magamba szívtam az ellenanyagot? Kép Utána se kerültem soha a bárányhimlős gyerekeket, szomszéddal játszottam mikor ő himlős volt meg hasonlók, és nem kaptam el. Nagyon boldog leszek ha "vén fejjel" leszek himlős. Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, nem kizárt, hogy védett lettél a himlővel szemben! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!
Költői kérdés volt.Kép Sztem is látszik.
A gesztenyemassza csíkok az oldalán.Kép

Huhh!Bárányhimlő+fogzás.Sok kitartást kívánok a következő hetekre.Meg kötélidegeket.Kép
Vígasztaljon a tudat,hogy egyszer ennek is vége lesz.KépKépKép

Exi!
Szerencsére megúsztuk ujj-sütögetés nélkül.Csak mutogatott a gyertyák felé,és mikor szóltunk,hogy még forró,akkor elhúzta a kezecskéjét.
Ismeri már a forró szó jelentését,mióta hozzányúlt egy villanykörtéhez bekapcsolt állapotban.Kép
Tesód gyorsan meggyógyult a gyertya-kaland után?Kép

Enikő!Jégvirág!
Nagggyon fincsi volt a torta,de nem én sütöttem.
Anyukám élvezi a nagymamaszerepet,és minden(2!) évben ő süti Hanna tortáját!Nem akarjuk ettől megfosztani.Kép
Pláne,hogy ilyen finomakat csinál.
Igazi házi süti.Kép
Egyébként nagyon egyszerű recept alapján készült.A díszítés meg hab és zseléscukor.Jól ment az íze a gesztenyéhez.

Köszönjük a dícséretet!Repes anyai szívem.KépKép
Edit

szilde
Szeged

Na megjöttünk a dokitól, Bogi himlősKép Úgyhogy ha valaki el szeretné kapni, akkor jöhettek hozzánk! Ha nem, akkor kerülendőKép Mondta a doki, hogy 2 hétig szoba, lakásfogság, utcára terhes kismama közelébe nem mehetünk, és tömegközlekedési eszközre se szálljunk (mondjuk nálam ezek alap dolgok)
Kaptunk mentolos hintőport meg Fenistil cseppeket!
Nagyjából ennyiKép
Most kemény lesz tudom, de ha ezt átvészeljük utána soha többet nem leszünk himlősek!Kép Valamit valamiértKép
Köszi a sok lelki támogatástKép
E

ceniko
Szeged

Lányok, nem ide tartozó témában írok, mégis szeretném a segítségeteket kérni, mert Ti szegediek vagytok. Van-e Szegeden olyan szalon, ahol thai-masszázs is van (amit thai lányok csinálnak)? Köszönöm szépen előre is, ha válaszoltok nekem.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

dicséretet=dicséreteketKépKép,mindenkinek!KépKép

szilde
Szeged

Sziasztok!

Dancsi, majd ha kilábalsz a betegségből még nőhet a tejci mennyisége. Meg végső soron kipróbálhatod Te is azt a szezámkrémet amiről itt írtak a lányok. De egyébként nekem sem feszültek a cicijeim, talán csak az elsőnél az első héten, és hát az is ritka volt, hogy csorgott volna a másikból szopi alatt. Mégis szopiztak sokáig.

Edit, nagyon édes a lányzóKép

Enikő, Czankkal kapcsolatban egyetértek. Gratula a fogacskához. Bárányhimlőhöz meg kitartást!

Kinga, grat. a kislányhoz!

Zitus, Boti gyönyörű babuciKép

Rólunk:
Benci is elkapta tegnap ezt a hányós vírust, már nekem is elegem van belőle. Kép De szerencsére ma már sokkal jobban van, mint tegnap.
Miközben ezt írtam, elaludt a szivacsonKép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Gyönyörűek a picibabák!

Betegeknek jobbulást!

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok Lányok!

Vesm,Csibe: majd igyekszünk, addig is olvasó üzemmódban leszek és figyellek Titeket Kép

Zsuzsi73: ez engem is érdekelne. Úgyhogy ha megtudsz valami infót, akkor feltétlenül írd meg!
szerika

Jaj, elfelejtettem.

Csibe, hatalmas gratula, nagyon örülök!Kép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!
Csak a két régi finiselő kismama(Melinda és Dancsi) miatt olvastam mostanában. Kép Meg a friss klinika infók miatt.

Mi jól vagyunk, lassan készülünk a kistesóra. Bátor hű nevéhez, nem ül egy percig sem. Flóci nagyon szereti az ovit. Mi januárban kezdük a bárányhimlőt és sikeresen én is bekaptam. Hát, tényleg nem egy leányálom...

Gabi
inecsg

Gabi3: Örülök, hogy Ti már túl vagytok a himlőn. Neked rosszabb volt, így felnőtt fejjel mint a csemetéknek? Fló vitte haza az oviból és úgy kapta el Bátor majd Te is? Elmesélnéd, hogy vészeltétek át? Neked mit írt fel az orvos?
A bnőm férje köptetőt(???ezt nem tudom miért???) meg Zirteket kapott a himlőjére. Lázad volt, pocsékul voltál. Meséld el ha lesz időd légyszives! A gyerekek mennyi idő eltéréssel kapták el? Bocsika a sok kérdésért, de igyekszem felkészülni!

Kiskistesóhoz pedig drukkolok Kép

GErika: Beninek jobbulást!+++++++++++++++++

Zsuzsi: Én thai lányos masszázsról nem tudokKép

Most letettem őket aludni! Bogin szemlátomást óráról órára jönnek ki a pöttyök!

Enikő

ceniko
Szeged

Üdv!
Edit, könnyen átvészelte, igaz, ez nem itthon történt. Tudod, régebben divat volt fotóshoz vinni a gyereket, és ott égette meg magát a gyertyával. De azóta se próbálta. Kép Igaz, idén lesz 21 éves.
Enikő, grat. a himlőhöz! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő Kép Akkor beigazolódott a diagnózisunk Kép Biztos, hogy nem lesz könnyű az elkövetkező 1-2 hét, de legalább egy életre letudjátok a dolgot Kép Viola hogy van?

Túl vagyunk a CTG-n, minden teljesen oké volt, ébreszteni sem kellett a kis tökit Kép Jövő hét csütörtökön megyünk újra.

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi, ez nagyon jó hír! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő:Először Flón jött ki, láza volt, de nem volt vészes, eléggé lehangolt volt, meg jónéhány pöttye. Homeósszert adtam neki, azzal elég jól elvolt. Aztán én jöttem, kb. két hét múlva. Szédelegtem, fájt a fejem és lázas voltam. Alig bírtam fenn lenni. És rengeteg pöttyöm volt. Nem volt olyan hely, ahol ne lett volna. Én is ettem a homeósszert. Egy napra rá Bátoron ki kijött az első pötyi. Alig volt hőemelkedése és alig volt pöttye, és alig vakarózott, talán egy fél napig. Neki is adtam a homeósszert. Közben poroztam a mentoloshintőporral. A zyrtecet a viszketésre adják. A köptetőt fogalmam nincs minek. De felnőttnél sok utóhatása is lehet a bárányhimlőnek, tüdőgyuszi, agyhártyagyuszi stb. Szóval nagyon veszélyes. Ajánlom ezt az oldalt:
www.baranyhimlo.hu, innen tudsz még infót olvasni, de eléggé reklámozzák az oltást.

Gabi
inecsg

Timikee,én a Kormányosnál szültem,nagyon-nagyon rendi és lelkis doki!!
Én 100% meg voltam vele elégedve,most is volt 1 kis próblémám,bementem hozzá a klinikára és semmit nem kellett várnom mert előre vett!!!
Tutira nála fogom szülni a Barni tesóját,ha lesz!!!!

Enikő,és is üdv. a Barbit!!!!!!

Csibe,nagy-nagy gratula!!!
Nagyon örülök neki!!!

Puszancs:bibi

Kép
bibi226

Kinga! Gratulálok a kislányhoz!

Edit! gyönyörü Hanna!

Orsi megint beteg, a fülésznö ma azt javasolta min. 1 hónapra ki kell vegyem a bölcsiböl. A család nincs itthon, még nem tudom tudok-e dolgozni v. kapok segitséget.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Írtam a dokinak a bárányhimlő.hu oldalon, kérdeztem a felnpttkori himlőt, meg megkérdeztem mekkora a valószínűsége, hogy a kicsi is elkapja, és hogy szerváljak-e anyatejet, neki mert állítólag, az anyatej segít abban, hogy enyhébb lefolyású legyen.... (egy bnőm január elején szült, naponta több, mint 1 litert tud lefejni, rákérdeztem és mondta hogy ad szivesen)
Ezt válaszolta a doki:

"A felnőttkori bárányhimlő kockázatosabb, elhúzódóbb lefolyású lehet és a komplikációk is gyakoribbak lehetnek, eztért mindenképpen érdemes vírusellenes kezelést aciklovir tartalmú szerrel kérni a háziorvostól. (Bővebben olvashat erről számos helyen, ezen a honlapon is a betegségleírásnál).
Igen, van esélye az egy évesnek is arra, hogy megbetegszik. A barátnő lefejt anyatjéről meg én lebeszélem, semmi értelme... "

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Hát egy -két nap alatt milyen termékenyek voltatok, nem gyözöm visszaolvasni.Kép
Volt itt minden, csodaterhesség, fog kibujjás...stb. Mindenkinek gratula!!
Aztán volt szóváltás, orvosokról, az én dokim sem pénzéhes, sőt. Nagyon lelkiismeretes és emberséges(klinikán dolgozik).
Czank: No comment...

Voltam ma a klinikán, mint látogató, hát jo volt igy bemenni (hogy, nem fekszem bent).

Találkoztam Enikövel (Vincze Emőke betgével), talán Dancsi barátnője. Hát még mindig egybe vannak, és már jo nagy a pocakja.

Ma voltunk Zsófival csipőficam szürésen (3 hetes) és kicsit ficamos a lelekem. Kell ezt a csoda ficam elleni pelenkát hordanunk+torna.
Kérdésem: Ebből a pelenkából több méret is van?

Valakinek volt kiütése a mellein szoptatás alatt? Enyémen van egy csomó és ugy viszket, mint a franc.

Cenikö!
Hát akkor a szülinapodat már fejből tudom Kép
De még 2 embert ismerek aki szintén jan.23. jött eme világra. Tehát akkor 4-eseben mehettek bulizni (persze ha elengedem a lányomatKép)

Ezt a csoda vizet majd kipróbáljuk Zsófin, hátha jobb lesz.

Üdv: Mariann

KépKép

KépKép
rika07

Gabi 3!
Ti laktok Algyőn könnyűszerkezetes házban?
Ha igen, szeretnék majd kérdezni pár dolgot a pecóval kapcsolatban.
Köszi.
Zita
zita_29

Gabi,
3. gyerek? Aztaaaa!

Figy, ha olvasol, milyen homeos cuccot szedjek és hogyan, a tejserkentésre?

Karmen,
jobbulást Orsikának!

És mi ez a szezámos cucc? Hol kapható?
Vendég

Sziasztok!

Déneske elkezdte szedni a vasat, úgy néz ki nem fáj tőle a pocija! Nagyon megnyugodtam, már felkészültem a nagy bömbölésekre! Kép

Csibe, nagyon nagy gratula!!!! Ez igazán jó hír! KépKép

Dancsi, én nem méregetem Dénest! Eszik-alszik rendesen, látom h tokásodik Kép, baj nem lehet! Lemérte a védőnő a tanácsadáson, egyszer v. kétszer lemérte az apja szórakozásból itton és ennyi. Boldi tuti szépen fejlődik! Kép

Lányok, eddig sem szerettem a Czankot, de ez tényleg gáz... Kép

Minden betegnek jobbulást! Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Rika!
Enikő az én barátnőm. Lehet, hogy holnap hazaengedik, hogy otthonról menjen szülni. Hát a pocakja tényleg jó nagy, szerintem nekem a végén sem volt akkora mint neki 7 hónaposan volt.
Zita
zita_29

Sziasztok,

Áhhhh, pár nap alatt elvesztettem a fonalat, már nem is keresem ....Kép

Szilde,
Hanna gyönyörűűűű, illik hozzá a neve (sztem az is gyönyörű) Kép

Enikő,
nahát, akkor gyógyuljatok Kép Violának gratula, nekünk még eggyel kevesebb fogunk vanKép
Czank Kép Nem is minősítem Kép De nagyon egyetértek veled!

Csibe,
nagy-nagy gratula!!!!!!

Mi gyógyulgatunk, Ádinak már kutya baja, Minike még kicsit szipogósra veszi a figurát, de kedélye és az étvágya változatlan Kép A dokinéni mondta, hogy "szép formás" Kép 9 és fél kiló és 79 cm...

Kinga,
légyszi lőj egy mélt (kitöröltem véletlenül az összes levelet Kép pedig nem is vagyok szőke Kép), mert küldenék egy linket Kép

Pusz Mindenkinek,
Kata

üdv az Újaknak is Kép majd később aktívkodom, meg javítom a táblit is Kép
pankata

Exi Kép Köszi Kép Én is nagyon örülök neki! Kép Te jobban vagy már?

Karmen Kép Jobbulást kívánok Orsikának!

Kata Kép Minikének is mihamarabbi gyógyulást kívánok!

Timi

KépKép

KépKép
timika

most nem lesz nagybetű, mert boti a kezemben alszik...

dancsi

homeós bogyó - urtica urens
3 napig 3x5 golyó
2 napig 2x5 golyó
1 napig 1x5 golyó
utána 6 nap szünet
állítólag lehet folyamatosan is 3x5 vagy 2x5 golyót szedni, de én a kúraszerű dolgokban jobban bízom.
sas patikában biztos kapsz
szezámkrém a vidra u-i bioboltban kapható. elég gatya íze van, de hatásos.
ott kapsz még alk. mentes mézes malátasört, az is jó.

méricskéléssel kapcs megértelek, mert én is mérem még, de tényleg igazuk van atöbbieknek - felesleges idegeskedés. csak sajnos én is függő lettem. nem jó.

boti fogyózott mostanában, csak 110-120akat kajált. viszont jókedvű és egyáltalán nem tűnik éhesnek . bírja is a 3-4 órákat, éjszaka pedig a 6-7et, így nem izgulok.
biztos most bevárja magát, mert az elmúlt hetekben 28-30g-okat hízott. már 5240g volt vasárnap és 61 centi.

enikő
boginak jobbulást, szegénykém, nagyon viszkethet neki... én 18 évesen kaptam el - szörnyű volt.

kata
szép formás minikének jobbulást

pusz, zitus

Kép
Kép
zituska28

Timi, hát most javulgat. De nem kiabálom el, mert a múltkor is ezt írtam, egy napig minden OK volt, aztán megint jött az orrcseppezés.
Keddre talán jól leszek, és megyek tornára - feltéve, ha lesz. Már kezdnek elvonási tüneteim lenni. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Exi, nem, nem tudok a gondolataidban olvasniKép Egyszerűen ahogy van időm, jövökKép

Enikő, jajjj remélem nem kaptuk elKép Már csak mert a lappangási idő + a betegség már hosszabb ideig tart mint ami nekem hátravanKép Egy újszülött mellett meg azé nem leányálomKép
A foghoz óriási gratula, mond meg annak az édes törpének hogy puszilomKép No Bogit is, és jobbulást nekiKép

Timika, mikorra mész CTG-re? Én is csütörtökön megyek fél 11-re.
Nekem se mozog már annyit Katica, ez teljesen normális így az utolsó hetekbenKép De ctg-n nekem is pörgött ezerrelKép

Vmit még akartam írni de már nem tudom hogym itKép Ha eszembe jut írokKép

Jah Czank: akkor jól láttam én hogy a terhesgondozóban ki volt téve a plakát hogy ingyenes...csak nyilván Czank vetette leKép
Basszus ha én ezt tudom, biztos elmegyekKép De mostmár minek? Nem látszana belőle semmiKép

Zsu
36+4

www.mamami.hu
zsuzsófi

Timikee, üdv ittKép

SchusyKép

Zsu
36+4

www.mamami.hu
zsuzsófi

Exi Kép Akkor továbbra is jobbulást neked! Kép

Enikő Kép Mi újság? Hogy viseli Bogi a himlőt?

Zsuzsófi Kép Akkor biztosan talizunk jövő csütörtökön, mert én meg 11-re megyek Kép Tegnap nem voltál véletlenül? Akkor délre kellett mennem.
Még mindig várom a szüléstörténetedet KépKépKép

KépKép

KépKép
timika

Timika, áááu bocsiKép Megdobsz egy méllel? Küldöm máris...

én most szerdán voltam így bizti nem taliztunk...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu Kép Írtam mailt Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Pöttyös Panna anyukája jelentkezem!Kép
A lányom ma reggelre kirügyezett! Csak az arcán ha nincs vagy 50 pötty akkor egyse! Áldom a nevét annak aki feltalálta a mentolos hintőport!Kép
A punciján belül is vannak hólyagok, amiket szegénykém nagyon fájlal! Nem tudom hány napig várható a folyamatos pöttyösödés, de úgy tűnik osztódással szaporodnak a kis bőrén..Kép Ez a 3. napunk. Láza nincs és nem is volt, bár este adtam neki Panadolt, hogy tudjon aludni! Úgy ahogy tudott is, rosszabb éjszakára számítottam, bár nem vagyok egy kipihent hamvasan friss anyuka lévén van egy fogzó és egy himlős csimotámKép Felváltva keltem hozzájuk, de alapvetően rosszabra számítottam a himlővel kapcsoltaban. Bár nem akarom elkiabálni!!! Még nagyon az elején vagyunk!

Violánka áttört a 2. fogacskája is alul! Még nem látszik a fog csak a repedés az ínyén, meg érződnek a recékKép

És mindkét lányom extra bújós, egyik az egyik karomban másik a karomban. Bogit folyamatosan simogatni kell (vakarás helyett), a kicsi meg csak a közvetlen aurámban érzi jól magát!Kép

Zsófi: Nemtom, remélem nem kaptátok de, de én szóltam, hogy várható a himlő nálunk!! Úgyhogy csak saját felelősségre gyertekKép Ismersz, hogy betegen sose viszem senkihez a gyerekeimet és ha valaki jön hozzánk, mindig szólok, hogy ha valami bajuk van!!!!!
Egyébként szvsz nem.... de drukkolok+++++++++++++++++++Kép

Ma délután egy ismerősöm hozza a lányát hozzánk himlőértKép!

Sziasztok! Kisütött a napocska elintéztem Kép
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő, nálatok vásárfia lett a himlő??? Kép
Itt csak sütöget a napocska, bár ne tenné, én még havacskát akarok (szeretnék).

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő, jajjjj remélem nem sérettelek meg!! Ugye nem? Tudod hogy szerettem volna ha mi is elkapjuk, csak már kifutottunk az időbőlKép És mostmár ezért nem szeretnémKép Ugye nem értettél félre? Boginak az összes pöttyére egy-egy gyógypuszi!!!!

Violának meg gratula am ásodik fogacskáhozKép Foglavina lesz???
KépKépKépKépKépKépKép

Zsu
36+4

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zita:Igen, mi lakunk Algyőn és könnyűszerkezetesben, írj!

Dancsi: Utrica Urens 5 CH, vagy Ricinus communis 5 CH, vagy Lac communis 9 CH. Ezek mind serkentik a tejtermelést! Napi 2x4 golyó. Egyiket válaszd ki, mind megfelelő. A Kabay gyógyszertárban mindenből van!

Gabi
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: