A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Kép
Zsófi a hasán!

KépKép

KépKép
rika07

Pankata,megállt a Barni foga a nővekedésben!!!

Melinda,lenne egy kérdésem az adózással kapcsolatban de csak ha nem zavarlak!!!
Előre is köszi!!

Puszancs:bibi

Kép
bibi226

RIKa, ahogy kiviszem a levegőre a Barnit ,azonnal abbahagyja a sírást!!
Imád kint a levegőn!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Kata veréb? Kép A verebek korán csiripolnak vagy miért? Nálunk apa pogácsás, de tésztát nyújtani nem volt kedvem, időm ezért ennek a receptnek megörültem. A lasagne-t eddig csak zacsisat csináltam, nem találtam egyszerű receptet, idő meg uyge tudjuk az nem sok van. Kép Hát igen a vasárnapi ebéd hagyományos (ha Zsolti itthon van és tud segíteni babysitterkedni...). Mini kezd férfiasodni, már nem olyan "babás" az arca, mint pár héttel ezelőtt volt. Igen-igen lassan kergetheted a csajokat. Kép

Zituska biztos lesz még alkalom, csak legyen már jobb idő, tarthatnánk vhol egy gyümölcs pikniket pl..

Dancsi Kép

Zozo én kérdeztem igen, csak kiváncsi voltam van-e vmi tuti módszered, az enyém nem a legjobb. Igaz ha kenegetném gondolom jobb lene, csak én vagyok a leglustább malac a világon már este... A cici miatt irígykedek, van pár ruhám amit melltartó nélkül hordtam anno, most vehetek vmi béna szilikonpántos melltartót majd. Kép Nagyon szép, komoly lányka! Kép Kék marad a szeme?

Erika de jó, hogy te is jössz!!

Lassan mennem kell fodrászhoz, ill. ki kell a szemöldököm szedetni erről jut eszembe. Kép

Rika mi is akkor kezdtük el használni, amikor már mászott, és leesett a nagyágyról. Kép Kép Na de nem biztos, hogy a mi módszerünk a jó... Kép: Kép Kép.

Lányok Dorka 11 hónapos múlt. Szerintetek lassan lehet 1szer altatnom? Ha csak 1szer alszik napközben nem bírok vele, ill. nem vacsizik, de mostanság csak 5 körül akar másodszor aludni, és így az esti elalvás fél tíz - tíz körül van... Vagy ez mindenhol így van?

Megyek, megcsiklandozom ezt a harapós kutyát...
Hajni
hajni_

Bibi! Ha tudok, segítek, dobj meg egy mail-lel (cím a profilomban)!

Dancsi! jujj, te szegény, remélem hamar jobban leszel, és a tejci is visszaáll. Tényleg Jozsó mit szól Boldihoz?

Nálunk még mindig minden túlságosan szép, hogy igaz legyen. Éjjeli 2 kelés, utána rögtön alvás, zökkenőmentes napok, kopp, kopp. Bár Lotti néha túllő a célon, hisztizik ezért ezerrel, de kezeljük.Kép
A szopikat nem mérem, csak kamikaze módjára, tegnap hajnali 4kor 130 gr csúszott le.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Csodaszépek ezek a gyerekek, de megbabusgatnám öket! Orsi már olyan nagy, hozzájuk képest!

Dancsi! Remélem gyorsan jobban leszel!

Én még taknyosan, Orsi jol van, de tegnap elkezdett köhögni, remélem most nem lesz belöle más. Holnap megy bölcsibe 2 hét szünet után, a köhögés nagyon ritka szerencsére és nem is erös.
Melot kedden mégsem tudom kezdeni, mert akkor van nyilt nap az egyik oviban, de szerdán már remélem dolgozhatok. Ha Orsi sokat lesz beteg, biztos nem kellek majd neki, amugy is csak 4 órát akarok melozni, és erre 2 hét szünet, 1 hét melo nem fog menni. Reméljük Orsinál megtörik végre a betegséglánc. Érdekes hogy soha nem volt korábban beteg, csak ahogy elkezdtünk közösségbe járni.

Bea! szuper ez a Ringato. Mennyibe kerül, azt nem találtam.

Hajni! Orsi 14 hósan kezdett el 1x aludni napközben. Magától alakitotta igy, én még korainak tartom Dorkánál.

Évi! köszi. Ovit megnéztem végre a Karolinát is, nagyot csalodtam, tuti oda nem iratom be Orsit. Lehet az óvonők nagyon képzettek, és szeretnek odajárni a gyerekek, de nekem sokminden nagyon nem tetszett. Szoval másikat keresek most.

Melinda! Adóügyben én is irnék majd leveletKép köszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

ügyelet:Kép Kép Kép Kép Kép
kb. 10éve történthetett, h. az egyik ismerősünk kihívta (próbálta kihívni ) a gyerekéhez az ügyeletes orvost v. a mentőt, nagyon lázas volt, nem ment le a láza (agydaganata volt) azt mondták h. lázas gyerekhez nem mennek ki, vigyék be, apuka védéken volt, a szomszéd vitte őket autóval, útközben az anyja kezében halt meg a gyerekKép
remélem azóta javult a helyzet.

Rika!
Zsófi nagyon szép kislány.

Hajni!
én sem kenegetem magam, szerintem az sem használ.
szerintem kék marad a szeme, szürkéskék.

Vivi most 2szer alszik, d.e., és d.u, de 5után nem engedem aludni( remélem jól teszem) és 7kor fürdünk vacsizik, 8kor már alszik, reggel 6-ig, közben eszik még 11kor, de akkor is alszik.

Én nem szeretném ha este 10körül feküdne, remélem megmarad az este 8.
Vendég

Sziasztok!
Szszkinga!
A babakocsit nem tudtam még megcsináltatni sajna. Kép Tudtok valahol vkit, aki javít babakocsit egyáltalán??? Az émelygés és a haj: Ricsinek hatalmas haja volt, a Dávidnak valamivel kevesebb, és mindkettővel égett a gyomrom. De nagyon.

Era!
A II. Kórházban csak este 10-kor kellett bevinni a babákat, hajnalban kihozták 2-kor etetni. Napközben kint lehetett végig velünk, értelemszerűen, ha sárga akkor szolizik és bent marad. Kép

Rikax! Bár már sok választ kaptál, én is megosztom vveled tapasztalataimat, és véleményemet, hátha hasznát veszed. Első alkalommal sürgősségi alapon a szülészeti klinikán szültem. Apa jelen lehetett!! Amikor a II. kórházban szültem, apa vágta el a köldökzsinórt, amikor mondták, hogy lehet. Dávidkát az orrleszívás után (úgy tudom, ez kötelező) egyből a hasamra tették, magzatpózba kucorodott, és hatalmas szemekkel tekintgetett a világra, a sírást pedig azonnal abbahagyta. Csodálatos érzés volt!!! A gátvédelemről annyit, hogy ha muszáj, inkább vágjanak, mintsem repedj! Azt gondolom szakemberek (én így tapasztaltam), tudják, mit miért csinálnak. Nagyon fenkölt félhomályban, idilli körülmények között szülni, számomra azonban az első és egyetlen szempont az volt, hogy megbízható orvos és szülésznő jelenlétében történjék életünk legnagyobb eseménye!!!!!!!!! A kórházat akkor építették át, nem volt függöny, zúgtak a gépek, és pont ez volt az ami, a legkevésbé sem érdekelt.
És még valami! Az első szülésem előtt majdnem 4 hónapig voltam kórházban, és mint ahogy azt már mások is megfogalmazták e kiszolgáltatott helyzetben fontos lehet, hogy általad szeretett személyek közelében lehess, akik pl gyakorta meg tudnak látogatni.

Pankata, Cenikő!
A megfogalmazás überelhetetlen volt!!!!!!

Pankata! A képekről: Tünemények a gyermekeid. Jót mosolyogtam, a fürcsi nálunk is hasonlóan zajlik. (Ugyanilyen sarokkádunk van, és ugyanilyen baba fürdető székünk Kép )

Andi!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vigyázz magatokra!

Jó éjt mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Era101

na most talán sikerül elküldenem
<!--attachment: g_s12_2-358466.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*165.8*12+h%e9t+ultahang*g%2es12%2e2%2ebmp --><center><pre>
Kép12 hét ultahang
g.s12.2.bmp (165.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
tammy81

nwm értem miért nem látszik a kép...

Tudtok ebben segizeni
tammy81

Sziasztok!
Tammy, szerintem a kiterjesztés a gond, most *.unk, és ide csak 600*600-as max. méretű *.jpg fájlok tölthetők fel úgy, hogy a kép látszódjon (az én tapasztalataim szerint). Ha a Ti gépeteken *.bmp a kép, akkor ez át kell konvertálni (asszem Paint-ben is lehet) *.jpg kiterjesztésűvé, és akkor elvben sikerülnie kell! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Kinga,

táblás szivacs Párizsi krt-on a Csongrádi sgt-as kereszteződéstől a Mars tér felé haladva a buszmegálló közelében ki van írva az egyik üzletnél egy táblára, hogy táblás szivacs kapható. Ha gondolod, nézd meg.

Üdv:

MÓnika

vesm

SZiasztok!

Rika, nálunk a családban minden gyerek hason alszik, Bencét is az első pillanattól hasra tettem, mert bukós volt és féltem hogy megfulladna. Én a hason altatás híve vagyok. Igaz van légzésfigyelőnkKép

Ma beléptem a 9. hónapbaKép JuhéééééKép

És ma vagyunk Tamással fél éves házasokKép
Kíváncs ivagyo keszébe fog-e jutni, bár nem hinnémKép Eddig mindent elfelejtettKép

Zsu
36+0

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Hétvégén mamáéknál voltunk! Bocs de nincs időm visszaolvasni, remélem mindenki jól van, betegeknek gyógyulást!++++

Csak egy gyors Bogiszáj:
Játszottunk állatosat! Tesóm volt mindenféle állat, kutya, macska, tyúk, disznó, majd tehén.... Azt játszottuk, hogy melyik állat milyen hangot ad ki, tolla van vagy szőre, vagy pikkelye és mire "használjuk" őket! A tehénnél, mondja Bogi, hogy a tehenet megfejjük és abból lesz a finom tejcsi! Mondta Neki nővérem, hogy igen okos vagy fejjed megKép Erre Bogi: oké leveszem a kupakját, megfejem ("fejjjjjj") és visszatekerem a kupakjátKépKépKép

Szép napot KépKép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
Mostmár tényleg a klinika mellett döntök, nagyon sokat segítettetek, köszi mindenkinek!
Tammy! Megneztem a kepet, varázslatos! Bar olvasgatja az ember, hogy a babanak 12. hetre megvan mindene, de mégis olyan hihetetlen, hogy egy ilyen kesz kisember van odabent!
era101

Rika,
Gyönyörű a kiscsaj Kép
6 hós kortól lehet használni a fürdetőt. Sztem sokkal szabadabban érti benne magát, mint úgy, hogy fogjuk.. vagy legalábbis nagyon bejön neki Kép

Hajni,
veréb-típus, hja. aki korán kel és korán feksz, a bagoly meg későn csinálja uezt Kép
Na igen, Ádikával begyakorlom a csajszi-kérdést, már...Az oviban két lány összekapott miatta, vagyis érte.... ja, és ő meg egy harmadikat választott Kép

Enikő,
Bogiszáj haláli Kép
és most jól jön agyógyulás, mert Minikém most elsőzör beteg(ecske), taknyos a Lelkem Kép
pankata

Sziasztok!

Karmen: 600 Ft és fél óra, úgy emlékszem.
Gyógyuljatok meg!!!

Dancsi: Remélem már jobban vagy te is és a férjed is. Ha nem, akkor gyors gyógyulást!

Zozo, Pankata, Zituska, Rika, Tammy: Tündériek a gyerekek! Kép Annyira szeretek képeket nézni róluk Kép

Ringató és előtte találkozó:
Timika, Enikő, Erika29, Pankata, Hajni, Zsuzsófi, Gerika, mi

Mit szóltok Mucska javaslatához, hogy 9-től a játszóházban randizzunk?

Zituska: Én is remélem, hogy lesz még találkozó. Kép

Romy: A kórházban belül is újítanak? Nem tudod, hogy miket csinálnak? Kép Mi szeptemberben lövettük ott ki Gréti fülét, akor láttam, hogy nagy a káosz bent is.
Közben kerestem egy táblázatot, és láttam, hogy szept. 13-án szültél, mi 15-én voltunk ott fülbevalóért. Kép Lehet láttuk is egymást Kép

Melinda: Lindinek ma van a névnapja? Ha igen, sok boldogságot a kisasszonynak! Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Pankata: Mininek is gyors gyógyulást!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! Igen, ma van, köszönjük szépen.Kép

Karmen! Írj a címemre, megoldjuk a kérdésed.Kép

Ma megjártam a klinikát.Kép Vörös volt a sebem legszéle, vmi ki is folyt belőle, beparáztam.
De szerencsére semmi gond nincs. Hála, megnyugodtam, jobb félni mint megijedni alapon.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Lindának nagyon boldog névnapot!
Ma voltam megint a diabetológián, megint jó lett a cukorértékem, így csak két hét múlva kell visszamennem.
Megjártam a Huszár utcát is, lefoglaltam anyuéknak az utolsó időpontot. Tényleg mindenki hatig szeretne házasodni. Kép
Én is beteg vagyok... Kép Folyik az orrom, a lázamat is meg kéne mérni, lehet, hogy nem ártana egy Algopyrin. Nem is megyek holnap tornázni.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Az elmaradt szülinaposnak boldog szülinapot, Lindának boldog névnapot!!

Bea, szerintem jó ötlet, hogy a ringató előtt találkozzunk a játszóházban:-)

Hajni, a Lilinél is vigyázni kell, hogy lehetőleg délután 5 után már ne aludjon, mert akkor este 10-11ig le sem lehet lőni...:-(

Kicsiknek és nagyonknak jobbulást!! Én is összeszedtem valamit, reggelre a jobb szememen észrevettem valami kötőhártyagyulladás félét:-((( kamillázom ezerrel, remélem a Lili nem kapja el!
erika29

Melinda, e-mail ment!!!
Köszönöm!!!

Lindinek boldog névnapot!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Pankata! Nagyon ,nagyon,nagyon izgulok én is!!!!

Karmen!Jobban vagytok?A Földműves ovi is nagyon jó és ott sószoba is van.

Dancsi!Ma értem el a szezámkrém igazi hatását!Legalábbis ma csúcsot döntöttem!Balázs szegény minden szopi után csórézott rendesen=hányásig ette magát!3 h.-os és 6200g,63cm
Szorítok nektek tejcsi ügyben!Gyógyulj meg gyorsan!

Szszkinga!Azóta folyton feszűl:-)) A gyomorsav nálam is megvólt és hatalmas haja lett Balázsnak és Grétinek is

Babák nagyon édesek!

Sziasztok!
Évi
révi

Hát, én még dögrováson, tegnap már jól voltam, de éjjel újra belázasodtam és kezdődött elölről, igaz lightosabban, és Jozsó is elkapta. Kép Kezd nagyon-nagyon elegem lenni ebből a dög vírusból.

Tejem katasztrófálisan apad, hiába teszek bármit ellene. De Boldi ügyes kisfiú, így is ki tud szippantani 100 milliket, bár nem értem, hogy csinálja. Irtó jó kisbaba, egész nap alszik, eszik, nézelődik, cumizik. Este - ilyenkor 7-8 körül- nyűglődik 1-2 órát, éjjel eszik-alszik. Van már egy nagy éjjeli szunyája is, 5-6 órát kihúz egyben.

A tejem miatt nagyon aggódom, bosszantó, mert nagyon jól kezdett beállni, tényleg rengeteg volt, mielőtt a betegség ledöntött volna bennünket.
Vendég

<font color="0000ff">Sziasztok!!
Tudja valaki,hol van a Media Markt.-tal szemben bababolt?A mars téri börzén is voltak.Arra jártam,de ne találtam.Köszi!!
Zituska,nagyon szép Boti!!!!!!
Enikő!!Sok puszit küldök,drukkolok a vizsgálatokhoz!!
Puszi
Ildi</font>
ildi10

Dancsi Kép Nagyon gyors gyógyulást kívánok neked és Jozsónak! Remélem a tejcid vissza fog állni az eredeti állapotra ha túl lesztek ezen a fránya víruson. Boldi tényleg nagyon ügyi! Kép

Pankata Kép Minikének is jobbulást kívánok!

Melinda Kép Lindinek nagyon boldog névnapot! Kép

Exi Kép Neked is jobbulást! Tök jó, hogy megint rendben volt a cukorértéked! A gyógyszeredet most nem szeded?

Jégvirág Kép Nekem oké a 9 órai tali Kép

Jó éjt mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Timi, a gyógyszeremet most nem szedem, csak diétázok, ill. néha csak próbálok, de egyelőre minden OK. Kép
Ildi, nem tudom, melyikre gondolhatsz, de van egy bababolt a Makkosházi körúton, a buszmegállóban (a Lidl mellett). Igaz, innen a Média egy kicsit messze van, de az is Makkosházi krt. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Ildi,
Nem tudom létezik-e még, de volt egy bababolt a Médiaval "szemben", a telefon torony fele ha mész (azon az oldalon), az egyik tízemeletes aljában. Én régebben jártam oda, jó dolgok voltak.

Dancsi,
Nekem nagyon jó volt tejcsi növelésre egy tejserkentő homeopátiás bogyó. Nem tudom te mit szedsz vagy iszol....ha érdekel megkeresem a nevét. És fejtem ezerrel mikor kicsit apadni látszott, de gondolom ezt a praktikát már te is kipróbáltad....remélem lesz még sok tejcsid, ha túlleszel a betegségen!!
erika29

Erika, ha egyre gondolunk, akkor az a Csongrádi sgt. 102. számú ház alatt van. De az sincs közelebb, mint amit én írtam. Kép
De így Ildinek adtunk két lehetséges támpontot.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi, Szerintem egyre gondolunk:-)) Hát igen, kb. ugyanaz a távolság...kicsit megsétáltatjuk Ildit:-))
erika29

Ildi 10!
Ha a Bambino bababoltra gondolsz, akkor az a Tesco felé menet a tizemeletes aljában van.

Zita
zita_29

Móni, sajna nincs semmi infom. De az Évi telcsiszáma: 30/489-0778, ha tudod, hívd fel.
Én nem megyek, mert még mindig takonykóros vagyok, igaz, jobb, mint tegnap.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Lányok! Most beszéltem az Évivel és sajnos még mindig nagyon náthás, úgyhogy a mai torna is elmarad Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Móni!
Nem tudom hogy lesz-e torna.Szerintem is hívd fel Évit hogy meggyógyult-e.Ma én sem tudok menni,mert ma megyünk a 4D-re Kecskemétre Kép)) Drukkoljatok hogy minden OK legyen!

Ezeket a bababoltos helyeket megpróbálom én is beazonosítani. Amiket eddig írtatok,mind a Tesco oldalán van?
Kellene vennem majd pl merev pelenkázó szivacsot meg kiskádhoz állványt .Szét akarok nézni hogy hol a legolcsóbbak ezek a dolgok.

Remélem mindenki gyorsan meggyógyul!!! Kisbaba mellett nagyon rossz lehet betegnek lenni,fôleg a tejci miatt...Kép

Exi!
Örülök hogy jobb lett a cukrodKép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!
Kinga, amit én írtam, az pont a másik oldalon van, és a Makkosházi krt.-n. Amit Erika és Zita írt, azok ugyanazon az oldalon vannak, mint a Tesco csak kicsit feljebb (lejjebb?). Kép
Drukk, hogy a kicsi fiú/kicsi lány megmutassa, hogy ki is (mi is) ő.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Nyúlanyó-Anitával beszélgettem msn-en, és érdeklődött a klinikai alapítványi szoba felől.
Aki volt meg tudja mondani mennyibe került?
Nagyobb gyerek be mehet-e?
Le kell foglalni, vagy a szülészorvosodnak kell szólni, hogy oda szeretnél menni??? Vagy ez hogy műxik?

Hálóinget adnak még????

Köszike előre is Kép
Ja és Anita mindenkit puszikálKép Dancsinak és Melindának pedig gratulálKép

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szisztok!
ja, Enikő ma én voltam Kép mármint ha a nevemről nem tudtál volna beazonosítani.Kép

napi 10ezer, éjszakánként, az orvosnak kell mondani és ő írat fel. le kell foglalni ha pont üres akkor mehet oda, ha nem várni kell.
sz.tem oda sem mehet be 12alatti gyerek, de mindenki más igen.
Vendég

Enikő! Annyit tudok még hozzátenni, hogy ha véletlenül tovább kell bent maradnia, akkor az 5. naptól 5000/éjszaka. Azt nem tudom konkrétan, hogy bemehet-e gyerek, de én már jópár gyerekkel összefutottam a klinikán. Meg egyébként is: ha kistesó születik, akkor azt nem láthatja a nagyobbik gyerek, csak otthon??? Ezt a hülyeséget!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Minden betegesnek, jobbulást (de jo, hogy én nem vagyok beteg!) Habár én ma fogorvosnál voltam. A szülés alatt kicsit tulságosan szorítottam a fagam. Az egyik letört és begyulladt, de remélem rendbe jön.

Zsófi kisasszony köszöni a dicséreteket Kép
Tej ügyben én sem tudom mi lesz, mert olyan mintha kevés lenne. Reggel szopizott 7-kor az egyik mellemböl és 8-kor alig tudtam kifejni 50ml a két mellemből.
Pedig akkora de akkora melleim vannak, hogy na csak, jo volna ha jasznát is tudnám venni Kép

üdv:Rika

KépKép

KépKép
rika07

Csajok!
Valakinek van tapasztalata a Woodward's hascsikarás elleni vizről? Mennyibe kerül? Mennyit kell itatni a picivel? Milyen hatásos? stb?

KépKép

KépKép
rika07

Rika!
Elég drága, kb 1200 ft körül van az ára. Nekünk nem jött be, de javasolták többen is. Ha fáj Zsófinak a hasa, szerintem érdemes kipróbálni. Egyébként elég büdös. Ha jól emlékszem, kapor és ánizs van benne.

Enikő!
Nyúlanyó miért nem ír ide? Mikorra várja a babát??

Zita
zita_29

Sziasztok Lányok!

Remélem még emlékeztek rám,nem vesztem el csak inkább olvasó üzemmódban voltam köztetek!

Azért jöttem,hogy elmondjam nektek 5 hetes terhes vagyok!!!!Kép
Azt hiszem hatalmas csoda történt velünk,hiszen petevezeték elzáródással ez ugye lehetetlen,de követtük Karmenék példáját és sikerült!!!!
Hétfőn újra megyek uh-ra,akkor már többet tudok!

Azt hiszem most már aktívabb leszek itt köztetek,hiszen biztos lesznek kérdéseim,amikben ti tudtok a legjobban segíteni!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Főzelék:
a céklát, sütőtököt hogyan kell fagyasztani, nyersen , megfőzve?
ha veszek egy nagy tököt jó sokáig elég leszKép

Csibe!
gratula!!!!!!!!!!!!Kép
Vendég

Csibe! Ez nagyon nagyon jó hír!KépKép Hipp, hipp, hurrá!Kép Kellemes pocakosodást kívánunk!

Rika! Nyugi!50 ml fejés nagyon is jó eredmény! Egyébként ha vki nem tud fejni, az sem jelenti azt, hogy nincs elég teje! A másik meg hogy(sajnos), a mellméret nem befolyásolja a tejcit, ebben én is sorstársad vagyok (labdázni is lehetne velükKép)
A Gripe Water-ra gondolsz? Mi anno kipróbáltuk, annyit megér, mégha többet nem is. Bár lehet Zsófinak beválik.

Timika! Igen, úgy van, ahogy írod, a 12 év alatti tesó csak otthon talizhat a tesóval, na meg anyával (bár anya lemehet a portáig) is. Szvsz ez felháborító, és messze van a bababarátságtól!
Mi úgy oldottuk meg, hogy naponta többször beszéltem Lottival, Lindiről csináltam a képeket, és küldtem haza a férjemmel. És még így is meg volt kakkanva a lány picit, amikor hazajöttünk!

Alapítványi szoba: 2 van, szvsz kell szólni előtte, hogy oda szeretnál menni. 10 eFt/nap, az 5.-től "csak" napi 5 eFt. 12 év alatti nem tudom bemehet e oda, szvsz nem.
Hálóinget adnak!

A lányaimmal minden okés, alakulunk, mint "púpos gyerek a prés alatt". Holnap megyünk az első tanácsadásra (hála nagyon közel van).

Ma 2 hete jöttünk haza, olyan furi.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

4 alapítványi szoba van összesen.
Vendég

Melinda! Köszi irni fogok.

Évi! Ma ott is voltam, de ott sem tetszett hogy csak kiscsoportosoknak lehet vinni váltóruhát, nagyobbnak nem. Azért nem csak olyan baleset lehet hogy bepisil, nagyobb gyereknek is kellhet ruhacsere. Azt mondták szeretik ök megoldani. Köszi, én meg nem. És a Földmivesnek alig van udvara, a kicsik mehetnek csak ki, a nagyok a téren vannak, ahol meg semmi nincs.
A MÁV ovi viszont szuper és már szept. felvennék Orsit, 2,5 évesen, de ott meg az alapitványi dij igen magas, +10e/hó.
Más oviban viszont azt mondták mivel 1 év mulva lesz 3 éves, hiába iratom most fel listára, ha aki betöltötte a 3. évet és jelentkezik addig, és tele lesz a létszám akkor nem tudják Orsit felvenni. Megoldás, várjuk jövö szept. 3,5 évesen adjam oviba. Egy olyan gyereket aki 2 éves kora elött már egy csomo éneket, mondókát tud kivülröl, több versszakosat is hibátlanul, meg zenélni, rajzolni, stb. kell vele folyton foglalkozni. A bölcsi nem kimondottan erre valo, mégha itt van is most ilyen foglalkozás, az ovi nagyon kellene neki 8 hónap mulva, én meg igy gondolom.

Engem is érdekelne a korházban vajon a szülészeten lesz-e megoldás arra, hogy ne egymás után (föleg nyáron nagyon bizarrr!!!) feküdjenek a kismamák ugyanarra a lepedöre a CTG-n.
Felujitás nem biztos egyenlö higiéniás fejlesztés! De ha tesom ráült az ágyamra akkor kiabáltak jaj nem szabad.

Orsi tegnap megint kezdte a bölcsit, fl perc sirás van, addig amig be nem tuszkolom. Én meg holnap már dolgozok. Furcsa lesz, de várom is, jo lesz végre megint társaságban lenni. Na meg pénzt keresniKép

képzeljétek rendeltem ma a Pizzafutártól pizzát, megettem felét amikor a másik fele csupa ragacs volt, tök nyers a tészta. Felhivtam öket dühümben, mondták hogy biztos az ananász áztatta el, nem hittél el nyers, persze visszavinni nem akarták hogy megnézzék. MIvel több mint 1 szeletet megettem is kárpotolni sem tudnak. Máskor meg ne ilyen tipusut rendeljek, ami el tudja áztatni a tésztát! Na köszi. Ettem már ilyet máskor is máshol, gond nem volt, meg azért a nyers tésztát még megismerem. Tök bedühödtem, mondtam köszönöm máskor nem akarok innen rendelni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Csibe78!
Kérdésem lenne:az 5 hetes ultrahangon látta már a dokid a bébyt.Mi is kb.5hetesek vagyunk.Múlthéten voltunk uh-n,de a dokim még csak petezsákszerű képződményt látott.
Csütörtökön megyek újra.
Bocsi,hogy így ismeretlenül kérdezősködöm,csak mióta olvasgatlak benneteket te vagy az első aki talán velem egyidős terhes.
andi1977

Sziasztok!

Eddig csak néha-néha olvasgattalak benneteket,ahogy időm engedte és végülis ez továbbra is így lesz, mert még nálam egyelőre nem aktuális a bébi-téma, de remélem nemsokára már az lesz :-)
Van itt egy-két régi ismerős aki(k) miatt írok most ide.
Csibe78 (Judit): eddig szorítottam nagyon Neked, hogy összejöjjön a dolog, de úgy érzem nem hiába, szóval ezer gratula!!! Egyébként már teljesen elveszettnek hittelek, jól eltűntél, de egyszercsak felfedeztelek ezen a fórumon.
Vesm (Mónika): Nektek is nagyon gratulálok!
Üdv neked is Ági, bár veled azért mélen tartjuk a kapcsolatot.
Ha nem ismernétek fel a nicknevem alapján, akkor csak annyit írok: Libry. :-)
Szóval, vigyázzatok csajok magatokra nagyon és élvezzétek ezt a csodás 9 hónapot! :-)
szerika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: