A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Tündi!
Kép

Kép
Kép
banya1

Sziasztok!

Hódocska,
3,5 éve költöztünk fel Budapestre, itt kezeltek több kórházban. Most hazaköltözünk a szüleimhez Kertvárosba, mert a férjem külföldre megy dolgozni.
Igen, jól láttad, hogy van egy kisfiam. Õ Martin, 5,5 hónapos a nagy csoda az életünkben, ugyanis nekem azt mondták, hogy nem lehet spontán terhességem. A lombikprogram előtti vizsgálatoknál derült ki, hogy terhes vagyok.
Egyébként idén leszek 29 éves, férjemmel 6 éve házasodtunk össze.
Tudod vagy szeretnéd tudni, hogy kisfiad vagy kislányod lesz?

Adrienn
berkiadri

Sziasztok!

Adri Kép
Csatlakozz akkor hozzánk, esetleg a talira is lenne kedved majd eljönni? Mert akkor beteszlek a táblába, ha gondolod.

Hódocska Kép
Jó lehet érezni már a bébi mocorgását! Olyan édik a férjek ilyenkor, mikor ők is kapcsolatba akarnak lépni a pocaklakóval Kép Hoyg álltok a babaszoba berendezéssel?
Igen, a Lánc utcaiba járok, nem tudom mi történt. Meséld el! Mindig nagyon rendesek, udvariasak az ott dolgozók, a szemészeket is beleértve és akik kint az üzletben vannak ők is. Itt tényleg én vagyok A vevő vagy ügyfél, mindegy, foglalkoznak velem, ha várnom kell udvariasan megkérnek a kis türelemre, nyitáskor az ajtóban állva fogadják az emberkéket, szóval szerintem nagyon jó, és ilyennek kell lennie. És másoktól is ezt hallottam. Ja, nem olcsó a lencse, de megbeszéltük apával, hogy havonta félrerakok rá pénzt, és akkor nem kell majd egyben kifizetni legközelebb az összeget, csak most először. Ráadásul van törzsvásárlói kártyájuk, amivel csomó kedvezményt lehet igénybe venni. Pl. a következő szemvizsgálat ingyenes lesz már, amúgy 2400 Ft. Nekem sem mindegy. Viszont a lencse kényelmét nem lehet egy napon említeni a szemüvegével Kép

Lányok
Még azt kérhetném a táblával kapcsolatban, hogy a gyerkőcöket úgy adjátok meg hogy név és hány éves? Köszi! Kérlek, pontosítsátok Kép

Viki
Akkor valamit nagyon félreértettem, bocsi! Kép

Éva
Aranyos a sztori, huncut gyermeked van! Kép

Banya
Már beírtalak a táblába, és amikor felraktam, elnézést is kértem mindjárt ha valakit kifelejtek. Kérlek, ne haragudj, és tedd meg hogy megírod az adataidat! Kép

Tündi

Kép
Vendég

Sziasztok!
Pontosítás:Dominika 4 éves, Dávid 2 évesKép
Annaviola
Mi van veled, megszültél már???
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Köszi Tündi! Kép
25 éves vagyok, pillanatnyilag Egyetemvárosban lakom, de ez júliusban megváltozik, első babámat várom, saját számolásaim szerint augusztus 12-én szülök, megjegyzés nincs. Kép

Kép
Kép
banya1

Sziasztok!
Tündi!
Az én gyerkőceim Diána 7,5éves,Balázs 2,5 éves.
Évi!
Szombaton,nem mentek véletlenül a kölyökparkba?Mi tervezzük, mehetnénk együtt!
Dóri
diadora

Sziasztok!
Adataim: Még egy hónapig 27 év, 2 gyerkőc, Gergő 4 és fél éves, Míra 1 éves, Kertvárosiak vagyunk.
Dandy! Remélem most már elment a mail.
Folyton bénázok ezzel a nettel. Judit
mige

Sziasztok!
Tegnap este láttam, hogy volt aki hiányolt Kép , írtam is de mire elküldtem volna elszállt Kép

Még egyben vagyok, de már egyre nehezebben. A pocim brutális méreteket öltött (156 cm-es magassághoz 118 cm-es has). Voltam egy kicsit kórházban kari elött, azóta megpróbálok a kis 2 1/2 évesem mellett pihenni - ezért kevesebbet ülök a gép elött, mert nekiállok itt kenényedni. Most már annyira talán nem kell vigyázni, holnap töltöm a 37. hetet.
Egy költözés még visszalenne a szülés elött (Pellérdre megyünk), de még ott is van kb. 2 heti munka vissza. Szóval szép az élet, de már nem izgat semmi.
Örülök, hogy így fellendült a topik, próbálok többször jönni, még ha Pellérdi is leszek.

Sziasztok
Eszti
beszti71

Megint én Kép

Tündi 30
Most láttam a táblában, hogy endód van.
Csak egy kis bíztatás - nekem is van/volt. Sokáig kezeltek ugyan, volt egy lombikom is ami nem sikerült, de most a 2. babámat várom és mind a 2 természtes úton fogant.
Ki a dokid?

Eszti
beszti71

Szia Eszti!
Jó hallani rólad, és ezek szerint séta közben sem fogunk már találkozni gyakran.
Örülök, hogy sikerült a költözés, sokszor mondtad, hogy minden vágyad egy családi ház.
Egyébként a szüleim is Pellérdiek, és nagyon szeretnek ott lakni.
Sok kérdésem lenne, de majd, ha többet tudsz netezni (ha lesz ilyen két picike mellett) akkor felteszem őket.
Szép szülést kívánok, és gyönyörű, egészséges babát! Judit
mige

Eszti
Szerintem is ha tudsz jöhetnél gyakrabban Kép Beraktalak a táblába is Kép
Nem kesergek az endó miatt, tudom hoyg idén babás leszek, bizakodom, hiszek benne KépEgyébként 1-es fokú van (kicsi a hasfalon), hétfőn kapom a 3., utolsó szurimat a Drozgyik dokitól a klinikán.
Neked milyen fokú volt az endód és hol? Jó hogy spontán teherbe tudtál esni, gondolom a lombik után ez nem kis boldogság volt Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Az adataim: 25 év, Uránváros, első Babánkat várjuk: Márk, 2006. április 15.-re.

Tud valaki Pécsen Bergon babakocsiforgalmazót? Mert eddig a Bergon kocsik tetszenek a legjobban, de még nem találtam Pécsen ilyent... Kép

Ildikó
Vendég

Sziasztok
Csatlakozhatok én is? Adataim: Monika 35 év, Kertváros, Magnum lakópark, van egy négy éves kisfiam,Ádám és egy kilenc hónapos kislányom Hajnalka. Az ovis problémák engem is érdekelnének, bár nekem szerencsém van, mert nagyon jó óvónőket és dadust fogtunk ki, a kisfiam szeret járni. Később majd visszaolvasok, hogy megismerjelek benneteket, most sajna még a szigorlati vizsgámra kell"ene" tanulnom. Most épp nyomtatom ki az anyagot, és gondoltam, hogy addig benézek.
Monika
monazsu

Ildi
Sajnos nem tudok ilyen babakocsit Pécsen, de lehet érdemes elmenni érte Pestre, ott biztos van. Babás topikokba nem szoktál írni? Tudnak segíteni ebben, az biztos.

Monazsu
Örülök hogy jelentkeztél! Kép Mikor lesz a vizsgád? Sok sikert hozzá!

Jelentem, szépen telik a tábla, köszönöm az együttműködést! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Beszti: de jó, hogy jelentkeztél! Martinnál nekem is nagyobb volt a pocakom végig, mint Dorkánál. Pellérden bizti jó lesz nektek!

Mige: sajnos még mindig nem jött meg a mail, pedig nagyon várom!! Kép

Tündi: én már 35 éves vagyok, nem tudom miért írtam 31-t! Kép

Monazsu: jó, hogy te is újra jelentkeztél!

Dandy
dandy

Sziasztok!

Sikerült találnom Bergon babakocsit, csak az a baj, hogy nem lehet a nekem tetsző színből rendelni. Az eladó szerint olyan színű lesz, amilyent épp kapnak, úgyhogy csak ha iszonyú nagy szerencsém lenne, akkor kapnám meg a kinézett kocsit... Kép

Tapasztalt Anyukák!
Szerintetek milyen kocsit érdemes venni: fix- vagy bolygó kerekeset??? Várom a tanácsaitokat!

Ildikó
Vendég

Sziasztok!

Holdviola!
Ezekre a magyar járdákra csakis bolygósítható kerekűt javasolnék, azt le is lehet fixálni, ha úgy tetszik! Ja és jó nagy kereke legyen! Rohadt magasak a padkák Pécsett, eddig nem is tűnt föl, csak most, hogy babakocsizunk! Kép

Megkaptuk a 4 hós oltást!

64,5 cm, és 7160 g súlyú az én kicsi fiam.

Viki+Peti 18+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Holdviola: nekünk is a bolygó kerekű vált be!

Dandy
dandy

Sziasztok!

Rakok fel képet a kisfiamról! Remélem látszani fog!

IldikóKépKép
Vendég

Sziasztok!
Látom nekiláttatok a tali szervezésénekKépÉn benne vagyokKép
Meg látok itt vmi táblázatfélét,amit rólam tudni lehet:Futó Mónika vok,27 éves,kertvárosi,4 gyermekem van:sorba:Renáta,97.02.26;Manuéla,98.06.19;Dániel,98.06.19;és Zsolt Dominik,05.06.09.
Monazsu
alig laksz tőlem 5 percreKépÉn a femánál lakok az új házak közül az egyikbeKép
Monee
most ahogy visszanézegettem,megakadt a szemem egy mondatodon,hogy Ócsárdra fox költözniKépÉn ott nőttem fel,18 évig ott éltemKépNagyon szerettem,nyugis volt.Most így visszaemlékezve szép volt ott lakni,akkor még a mamám is élt.anyukám meg a postán,de sajnos az már megszünt ott,mobilposta van helyette.És pontosan melyik utcába vesztek házat?A polgármester is nagyon jó fejKépAmióta volt a rendszerváltás,azóta ő ott a polgármester.
Na most aztán kitörtek belőlem az emlékekKépBocsi.
Na megyek,mert fürcsi van.Ahogy tudok,jövökKép
ja egyet még nem írtam magamról,akinek van messengere,és szeretne velem beszélgetni,annak itt a címem:fm77@axelero.hu
Na puszi

cerka

Sziasztok!

Tündi!
Gyerkőcök:Csilla 12 éves, Csongor 6 éves, Csenge 2,5 éves.

Ildikó!
A bal oldali képen nagyon szépen látszik a babus, gyönyörü!
Én is csatlakozom a bolygókerekest támogatók táborához.

Dóri!
Mehetünk, de akkor kora délelőtt kéne, mert 10 óra után már nagyon sokan vannak. Bár nem tudom, hogy milyen állapotban leszek, mert péntek este Mozart szülinapi koncert lesz, és megyek dolgozni.
Éva
tuncimami

Sziasztok!

Cerka, de jó hogy írtál!
Épp most akartam elpanaszkodni, hogy kb. 3 órája adtuk be a kölcsönös papírunkat, már hívott az ügyintéző, hogy így nem jó, nem fogadja el a bank. KépKépKépKép Még ezt, meg ezt, meg azt kell megcsinálnunk, kitöltenünk, átírnunk. Jobb lenne ha a Kedves elvállt lenne, mert ha én mint élettársa akarom felvenni a kölcsönt, akkor az már bigámiának számít majdnem, meg ilyesmi... KépKépKépKép
Szóval kedves Cerka, nagyon jókor jöttek most a szavaid... Kép Mi pont ezért a nyugodságért szeretnénk odamenni (na meg persze a nagyon jó árú házért), hiszen mindketten egésznap a húsdarálóban dolgozunk itt Pécsen és kellene nagyon a nyugi. A ház amit meg szeretnénk venni a Kossuth u. 3., a volt tüzép melletti ház. Jó nagy a terület, nekünk és a Kedves gyerkőcének elég, aztán ha eccer lesz közös gyerkőc, akkor azt is fogjuk tudni hová tenni. Ha nem haragszol elrakom az emil címed, mert valszeg lesznek kérdéseim. Az eladók nem túl közlékeny népek, néha már az az érzésünk, hogy el sem akarják adni a házat. Kép

Üdv.: Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Évi!
Mikor nyit,szombaton a kölyökpark?Mehetünk vasárnap is,nekünk mindeggy!

Monee!
Mi, is végigjártuk ezt a kölcsönös mizériát,teljesen meg tudlak érteni.Pedig mi olyan banknál vettünk fel ,ahol nem kukucoskodnak annyira...
Üdv:Dóri
diadora

Sziasztok!

Holdviola!
Helyes kisfiad van!Kép

Tündi!
Köszi, hogy beírtál a tábliba!

Cerka!
Én sem vagyok ám messze, a Nagy Imrén lakom!Kép

Tegnap megúsztuk a 4 hós oltást, minden kellemetlenség nélkül KépKépKépKép Még csak sírás sem volt!!!Kép Egy kis hős ez a gyerek!

Viki+Peti 18+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Monee
remélem sikerül elintéznetek a kölcsönt,szorítok nektekKép
Viki
gratula Petinek,amiért ilyen ügyi voltKép
Nagyimre melyik végén laktok?Nevkó,vagy a 3-as vég?

Móni+Zsozsó 7hó

cerka

Dandy!
Egyszerűen valamiért képtelen vagyok a címedre mailt küldeni, a freemail hibát jelez, a Bat pedig azt írja folyton, hogy nem tudok kapcsolódni a szerverre. Ha tudod, mi lehet a gond, írd meg.
A freemailról másoknak tudok levelet küldeni, a Battal senkinek nem megy el.????? Judit
mige

Sziasztok!

Még mindig egybe, de a doki bácsim szerint mára vagyok kiírva. Nagyon nehezen bírom csajok a végét, de főleg az érdeklődő rokonság telefonjait, látogatásait. Úgy érzem taccson vagyok, mindenki mindent jobban tud, mindenki 600 gyereket felnevelt és csakis az ő tanácsai a legjobbak stb...... nem bírom, bár egyik fülemen be, a másikon ki.
Bergon babakocsit mintha a regio játékbolt 2. emeletén láttam volna (valami babacenter vagy mi a neve boltban), de ez nem 100%. Szavazatom a bolygósra esik.
Holdviola!!!!! Gyönyörű, olyan kis formás buksija van. Szép babóca lesz.
Monee! Ne rémisztgess a lakáshiteles történetekkel, mert mi a héten adjuk be a kérvényt Kép, remélem valami jó eredménye lesz, különben nekünk is úszik a lakás Kaposváron. Vasárnap meg költözünk ideiglenesen a szüleimhez, mert kiadtuk albiba a pécsi lakást.(akkor vendég leszek a pécsi oldalon Kép Tök jó lesz, ha nem kerülök addig kórházba, akkor bonyhádról kell majd behozni.... vicces. Olyan fáradt vagyok már az ilyen dolgokhoz.
Szorítsatok, hogy a kibújjon már a babó. És nagyon köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat Kép Ha pedig megérkezett a gólya, akkor küldöm a férjem, hogy írjon néhány mondatot.
Anna 40+3
annaviola

Mige!

NEm tudom, hogy mi lehet a gond!
De van egy ugyanolyan kezdetű vipmail.hu-s és freemail-es címem is. Igaz a freemail-esre még nem kaptam semmit miótaa meg van.

Dandy
dandy

Cerka!Kép

Pont a kettő között, a Gömböcnél!Kép

Anna!
Mostmár tényleg nem lehet sok vissza! Kislányod nagyon ragaszkodó, okos kislány, tudja, hogy ilyen jó dolga soha többé nem lesz! Gondolj csak bele, melegbe van, azt csinál amit akar, és még a kaja is "vezetéken" jön igény szerint! KépKépKép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket a kisfiammal kapcsolatban, meg a tanácsokat a babakocsihoz! Nekem is a bolygókerekes tetszik, de az egyik helyen az eladó mindenáron a fixkerekesekre akart rábeszélni. Ezért gondoltam, hogy megkérdezlek Benneteket.

Annaviola!
Várjuk a híreket!

Ildikó
Vendég

Kép
Meg egy csajozós kép:Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki
Oda holnap megyekKépaz oriflame-be kell mennem,mert megjött a rendelésemKépBár ahoz a helyhez rossz emlékek is fűznek,de jók isKépAmikor apával összejöttünk,mindig az alsó coop-nál volt a talihelyünk,de ott lakik egy csaj is,akit nagyon utálok.nagyon édes a kicsi fiadKép

Annaviola
kitartás,már tényleg pár nap,max 1 hét,az hamar elmegyKép

Móni

cerka

Cerka! Köszi Kép

Jajjjjjj........., mi ez?, Csak nem megtaláltam a lábam?????????????????????KépKépKép
Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Anna!

Nem akartam Rádhozni a frászt, főleg ilyenkor már. Tegnap eléggé szomorú voltam ez miatt, mert többnyire elég rosszul érint a Kedvesemnek ez a feleséges dolga és hát ha még ez miatt ütközünk akadályokba is, akkor... KépKépKép
Szerencsére úgy tűnik nagyobb a baj füstje mint a lángja és azért így is fogunk kapni péztet a házunkra. Csak még ezt meg azt át kell írkálnunk, ki kell töltenünk, ilyesmi... Időhúzás. Egyébként képzeld, Kaposváron fogja az ügyintéző csinálni a kölcsönt, mert állítólag ott sokkal-sokkal rugalmasabbak mint Pécsen. Jó pont Kaposvárnak. ;) KépKépKép

Tündi!

A pasijaink jól lefújták nekünk az Üvegtigrincsezést... Kép Írok mélt, mert én holnap ráérnék egy kis dumcsira... Kép

Viki!

Ez a lábmegevős kép haláli! Nagyon aranyos a kis hapsi! Kép

Holdviola!

Öhhmmm... hogy az őszintét megmondjam, először elég sokáig néztem a babád képét, nagy tanácstalanul hogy most mi micsoda lehet. A Kedvesem hívta rá fel a figyelmemet hogy ez egy igen közeli kép és a babuci arcocskáját kell látni rajta. KépKépKépKép Hiába... aki még nem látott ilyet. KépKépKép Deazért remélem hamarosan..... ;)

Hétvégén lesz a Kedves szülinapja, kéne valami tótát sütni neki. Most jól ki kell hogy találjam, hogy mijaz amit jó-szép-finom és meg is tudom csinálni. KépKép Jah és Tündi, gyűrűt fog kapni ajándékba. Kép (ezt már tudja, csak azt nem hogy mi lesz mellé a plusz meglepi ;))

Nasziasztok!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

sZIASZTOK!

Én eddig csak a chatre jártam,de most Tündi szíves invátálására csatlakoznék hozzátok ha megengeditek!
Röviden:Judit a keresztnevem,32 éves leszek hamarosan,4 éve vagyok férjnél és Kertvárosban lakunk.2 lányom van.Lina február 5-én lesz 3 éves,másnap kezdi az ovit.Bori 2005.06.17-én született.Mindketten császármetszéssel jöttek világra a pécsi klikinán,dr Panka Tibor segítségével.
Képek a lányaimról:
KépKép

Ha van még kérdésetek szívesen válaszolok!
kájé

Szia Judit!

Üdv közöttünk! Nagyon szépek a Kislányaid, majd viszem a fiamat udvarolni hozzátok! Kép Kép Gyere minél gyakrabban!

Ildikó
Vendég

Szia kjKépKép
hogy vagytok?
régen beszélgettünk.örülök,hogy idetaláltál,és gyere gyakrabbanKép

cerka

Cerka
szia!hiányoltalak a chatről!Jól vagytok?beköltöztetek a szép,új lakásba?Mi van veletek?

Holdviola
Mennyi idős a fiad?

Tényleg itt van valami olyasmi,mint a chaten a profil?Vagy csak kérdezgetve tudlak megismerni titeket?
kájé

Judit!

A Kisfiamat április közepére várjuk. Kép Kép Kép
A profilokat pedig úgy tudod megnézni, hogy a felhasználói névre kattintasz.

Ildikó
Vendég

Ildikó!

Köszi!Megkukkantottalak!Mi lesz a neve a kisfiadnak?Merre laktok?

Judit
kájé

Judit!

A kisfiamat Márknak fogjuk hívni, ha csak addig az én drága határozott Férjecském meg nem gondolja magát... Kép Mi Uránvárosba lakunk.
Olvastam a profilodban a foglalkozásodat, érdekesnek tűnik!

Monee!
Én is múlt héten a hitelek ügyében rohangáltam, bár mi még csak érdeklődünk... De már előre félek a sok cécótól. Kép Meg a szocpolnak is utánnajártam, de attól tartok, azt nem fogjuk megkapni. Kép

Ildikó
Vendég

Kj
beköltöztünk,már december elejénKépnagyon jó a lakás,nagyon szeretek itt lakni,már meg is szoktuk,a gyerekek is nagyon élvezik.nem kell attól tartaniuk h az alattunklevő felkopog,vagy valamiKépcsetre nemnagyon járok,mert annyira nem ismerek már ott senkit,akikkel szoktam beszélgetni,azok itt vannak,meg msn-enKépmeg még egy pécsi topicba járok a babaszobán.
Holdviola
hogy vagytok?hogy bírod?

cerka

hogy csináljátok ezeket a szines betüket?

cerka

Móni!

Színes betűk: \ szín {szöveg}
Mindez szóközök nélkül, a szín pedig lehet: red, green, blue, orange, yellow, stb. A zárójelek pedig AltGr+b ill. AltGr+n. Ja, és a dőlt vonal az elején AltGr+q
Várom a színes szövegeket!

Ildikó
Vendég

Én köszönöm, jól vagyok, bár néha már kicsit kezdek nyűgös lenni a nagy pocak miatt... Pedig még van 2,5 hónapom. A napokban elkezdtem a babaáruházakat nézegetni, tájékozódgatni, mit hol érdemes! Ezt nagyon élvezem! Legszívesebben már most mindent megvennék a Picúrnak! Nehéz visszafogni magam! Kép
Lakásról tudsz képeket felrakni?

Ildikó
Vendég

így gondoltad?

cerka

képet még mindig nem tudok felrakni,majd megkérdezem apát,hogy mi lehet a gáz vele.
miért nem akarsz még rucikat venni,babonás vagy?

cerka

Ildikó

A foglalkozásom csupán annyit takar,hogy ékszerboltban csak ezzel a szakképesítéssel lehetsz
eladó Kép Amúgy lehetnék vele zálogházi becsüs és aukción árverező.De azt nem csinálom valószínűleg!

Judit
kájé

/green{így lesz zöld?}
kájé

most tuti sikerül
kájé

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: