Jó lenne!
Egyelõre még nem tudom. De napokon belül kiderül.2003.03.10 12:58
2003.03.10 14:21
), mert nem kismamánam megfelelõ volt a fûtés, bár szerintem a párom is összeszedte. Este alig tudtam elaludni, állandóan a zsepi után nyúlkáltam, sajna a helyzet nem javult mára sem, pedig döntöm magamba a mézes teát, na jó izzadni utálok, úgyhogy az ágyat elkerülöm. szorítsatok, hogy kimásszunk belõle szülésig.
Már alig várom
(Eddig mind a két lány március vasárnapján szült
) Bár azt sem bánom, ha most rögtön kell menni
(Pedig már mindent megpróbáltam, már csak egy ablak van hátra tisztítani
)
Még egy pozitív tesztes sort elbírok képzelni
) heteimre eljössz fõzni???
Bár lehet, hogy nem tenne jót egy válás

Olyan jó
Alig lehet rád ismerni
Csak óvatosan
2003.03.10 14:27
Ezt nagyon a szívemre vettem!
Még egyszer ilyen elõ ne forduljon!

Én majd fõzök Neked ebédet, jó?

2003.03.10 15:51
)) Csak próbáld ki!!!! 2003.03.10 17:50

2003.03.10 18:59
Így beszéltük meg, emlékszel?
Addig csak kibírod!
Mértétek mostanában? Martinnál ez olyan vicces volt, az utolsó két hónapban hízott 1 kilót, mint egy csecsemõ.
Majd csütörtökön megmérem, kíváncsi leszek.
Örülök, hogy ügyesen fõztél. Jó is annak, aki eszik is!
Én most igen takarékon üzemelek, de már megszoktam. Így járulok hozzá a lakásfelújítás költségeihez!
Ez mondjuk elég vicces, tisztában vagyok vele. Sõt utána még vagy 15 percig fekve maradtam. Hogy ez használt-e, nem tudom, de itt van!
2003.03.10 19:39
Majd, ha jön Panka megkérdezem. 2003.03.10 20:43

2003.03.11 09:51

Ráadás képpen egy kis babázás is feltudok ajánlani az ebéd mellé.

Van egy aranyos jobb 1-es fogunk. 

) Meg lehet zabálni. És egyfolytába vigyorog. 2003.03.11 17:39
2003.03.11 18:06
Gyere minél gyakrabban közénk! És így utólag személyesen gartulálok a babucihoz! Tényleg mesélhetnél a szülésrõl is, és hogy azóta hogy vagytok, van-e tejed, milyen baba Karina, stb.
Csak épp a melltartókkal vagyok gondban, mert a régiekbe még nem férek bele, az eddigiekbõl viszont kifogytam.
Én most vettem Martinnak Chamomilla homeopátiás bogyót, mert tegnapelõtt éjjel szegény gyerek éjféltõl 2-ig üvöltött a kíntól, úgy fájt az ínye. Eddig használt a Dentinox, de most nem. Persze mi is kikészültünk, de az volt a legrosszabb, hogy láttam, hogy aludna õ szegény, ha tudna. Életében elõször fordult elõ ilyen, és remélem, nem is lesz túl gyakran. Nem tudom, hogy ez a homeo bogyó használt-e tegnap, de ma reggel 7.30-kor ébredt, bár 5 körül nyüszögött egy kicsit. Ilyen sokáig soha nem szokott aludni, de most olyan jól esett nekem is.
, Martin ugyanis mostanában kifejezetten utál minden tejpépet.
2. Ha megtalálja a mérõszalagot, akkor azzal járkál a lakásban, és mindent komoly arccal lemér! Szépen odateszi a szekrényekhez, és közben dörmög, mint egy mesterember. 3. Egy békebeli hajráf szokott a hajamban lenni tanulás közben, hogy ne lógjon a szemembe, és azt kell a fejére tenni, ha kéri, és akkor õ a királyfi. Peckesen mászkál, és meg van elégedve a szépségével!
És azt el is felejtettem mondani, hogy már lassan egy hónapja prímán jár cipõben is. Olyan jó, addig kis bénán csetlett-botlott benne.
Remélem, így is menni fog.
2003.03.11 20:57
!Pp-bõl írtam annak idején,vittem magammal a Pp-t(nyilván
),kommentárt(Pp-t biztos,de talán Ptk-t is),döntvénytárakat.Talán azokat a kiadványokat is,amiket a bírósági elõkészítõn kaptunk.Ez még 96-ban volt,nem mindenre emlékszem már,de arra tisztán,hogy majd megszakadtam,amíg a Szalay utcába értem.Inkább több legyen.Volt olyan,aki komlett megtalálta az adott jogesetet.
2003.03.11 21:39

2003.03.11 22:30

2003.03.12 08:52

2003.03.12 10:55
és Hanga Kincsõ között 2 hét van csak.
. Eddig még csak a babahordozóban aludt el háton. 2003.03.12 11:23
Babádat meglestem a profilodban, nagyon szépséges
Abban Zolinak igaza van, hogy mi CD-re hajtunk
(Lehte, hogy abban az idõben még nem is volt CD
)
Õ kb 2 méter magas és a pelenkázó neki elég jó, csak én egy kicsit magasnak találom a 105cm-t

Az biztos, hogy lehajolnom nem kell hozzá
Mindenesetre megnézzük így, de szerintem vágatva lesz belõle
Viszont a szekrényke egész pofás
Most már csak a sok forgácsnyomot kellene eltakarítani és jöhet a lakó
Bár Õ már most is jöhetne, úgy várom
Hogy repül az idõ, alig várom a beszámolóját
2003.03.12 14:22
idõ volt délelõtt, úgyhogy nem mentünk. Erre most süt a nap!

2003.03.12 16:34

2003.03.12 17:27
Még nem vagyok kinyílva csak egy fél ujnyit
Véleménye szerint nem lesz óriás babám
(csak kis babucim
) Legközelebb pénteken megyek, hátha addig történik valami
A szülésznõ szerint négykézlábra kell állni és végigmenni úgy a szobám
Egy másik kismamának tanácsolta a nagyija és neki két nap múlva megszületett babuci
Ennyi.
Szerinte a dokitól függ, Õ viszont elég rugalmasnak mutatkozott ilyen téren
Csak az osztályvezetõt kell majd elkerülnünk
2003.03.12 18:50
2003.03.12 19:22
2003.03.12 19:27
Annak meg örülj, ha nem lesz óriás a babuci, Neked lesz könnyebb kinyomni! Idekinn is meg tud nõni. Nézd meg Martint, magasabb az átlagnál jó pár centivel és a súlya is tökéletes, pedig õ sem volt nagy baba.
, mert rájöttem, hogy le van sz*rva magasról a vizsga, ránéztem Martinra, aki vigyorgott, és úgy döntöttem, hogy a legfontosabb a világon, egy piti vizsga miatt nem leszek ideges. Tanulok amennyit tudok, ha meg kivágnak mégis, akkor kivágnak. Most mit idegeskedjek, nem igaz?
Attól nem fogom jobban tudni. Akkor majd megyek újra, és újra, és újra, egészen addig, amíg nem sikerül.
Ez akkora erõt ad, hogy tiszta lelkesen fogyózok tovább!
2003.03.12 22:12
jelet a még egy hét után??? Addig jó amíg odabent van! Tudom könnyen beszélek, és hidd el nekem is minden bajom volt már az utolsó hetekben. Ehhez képest csak 5 nappal jött hamarabb Dóri. A legnagyobb lányomat pedig túl is hordtam 1 nappal. 2003.03.13 06:55
2003.03.13 08:44

helyett
Azért volt kék a feje, mert én már ezen a héten meg akartam szülni, sõt most
Én már úgy várom
Tisztában vagyok vele, hogy utána vissza akarom majd gyömöszölni valahogy, de most még... Szóval érted

A többit tudod (csak hogy én is rejtélyes legyek
) 2003.03.13 09:23
2003.03.13 09:47
Most vasárnap született meg a kisfiuk Beni
És értesüléseink szerint szerdán jöttek haza/jöttek volna. Majd biztosan hamarosan itt lesz megint
)2003.03.13 10:43