A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Gyöngyös és környéke.Mostmár éljen ez a topic rendesen!!!!

Ez Murphy...kivételesen pozitív irányba. Pont ma reggel hívott a csiri-biris csaj, hogy végre el tudja indítani a csoportot, mert talán megvan a létszám :) Keddenként fél 5-kor lesz a Vitál centrumba. Mi megyünk is holnap.

Hát még novemberben mikor alapveően indult volna, nekem a csaj azt mondta hogy 800-1000 ft/alkalom lesz, de elméletileg van bérlet is, gondolom úgy olcsóbb. De holnap már többet fogok tudni :) Eljöttök Ti is megnézni?

amia

Sziasztok!

Kedves Anyukák,Kismamák és Mindenki!

Figyelmetekben ajánlom most induló honlapom:

www.pokroc.hu

Üdvözlettel:
Gyöngyi
leonszita

Hűha! Súlyos fórumelhanyagolás folyik...:(

De kár! :cry:

Kép
Kép
beus.

Én minden nap felnézek, de mostanában már senki nem ír! Mindenki babázik! :)

Kár hogy így kihűlt a fórum!

Lányok!!!
Hol vagytok?

Kép

Kép
picurka2

Sziasztok,
megvagyunk mi is... csak semm időm!
Pepe is itthon van, beteg. Én is elkaptam.
Bence szépen nő, szopizik, jó baba, már 3 hónapos lesz.
Ügyes, forog, nevet, kacag! Éjszakák is elég jók.
Néha benézek én is, de nem hagynak írni!
peppisimo

Én is vagyok, csak fáradt mindig mert dolgozni kell. Most ma egész jól ment, ha minden nap igy menne, nem lenne rossz, mert ugye jutalékos a rendszer.
Manóval meg gond van mert verekszik, és nem használ semmi, ugyhogy azt mondta az ovónő keressünk fel egy gyerekpszicológust, hátha mond valami okosat.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Jóreggelt,
csak gyorsan, mert nyűg van..élünk mi is. noellen ma megyünk vissza a gyerekklinikára pestre mert még mindig sárga, és vettek vért kedden meg volt hasi UH.
amúgy minden rendben.

Eszter ebből csak hétvégn lesz válasz, és bocsi, hogy nem válaszolok egyből.
snooopy

csak gyorsan rólunk: bilirubin mindig magas.írtak fel tápszert, hogfy azt adjam , ne a cicit. felhívtam egy másik dokit akit a szoptatási tanácsadónő ajánlott, és azt mondta dobjam ki a receptet és többet ne vigyem a klinikára mert elég maradi a felfogásuk. nyugodtam egyen amennyit akar majd a tejtől ürül a sárgaság. amúgy 3 hónapig még tök normális ha sárga egy gyerek. elkükdtem neki mailben a leleteit...szerinte nem vészesen magas a bilirubinja.
sajnos megsínylette a tejem a két napi teát, mert már két mellből kell etetnem. :cry: felhívtam a szoptatási tanácsadót, pár nap és újra lesz elég...legyen jó sokat cicin.
hát ez van velünk... most Noel alszik, Kolos fürdik, így ideültem. :)
snooopy

Anett, neked akartam, nagyon ügyes Bence hogy már forog. nem tudom elképzelni, h Noel 1 hónap múlva ennyit fejlődne. szerintem kolos is később kezdte.
de már ő is mosolyog, kacag... annyira édes.
Kép
snooopy

Sziasztok!

Lenne 1 bontattlan csomag Pampers midi 4-9kg 96db-os pelenkám eladó.
Sajnos már amikor kaptuk kicsi volt.
Akinek még aktuális a méret szívesen átadnám ár alatt /3000Ft/.

üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Sziasztok!

Szegén Martinom!Ma nagyon el van kényeztetve!Képzeljétek mi történt velünk délelőtt: Sétáltunk hármasban a városban.Egy helyen megálltunk,mert Tomi be akart menni a boltba.Én ott álltam a járdán babakocsistól.Hozzáteszem,hogy a babakocsin lenyitottuk a tetőt,mert jó idő volt,sütött a nap.Volt egy furi rossz érzésem,és el akartam onnan tolni a babakocsit,de mire ezt kigondoltam,a nyakamba meg Martnomra szakad egy jó nagy adag hó a tetőről!!! Nem volt a tetőn hófogó.Tomi még látta és rohant vissza,hogy Manót kibontsa a hó fogságából.Szegénykémre annyi esett,hogy nem látszódott ki alóla.Full betakarta a gyereket meg a babakocsi tetejét a hó.Én meg úgy megijedtem,hogy hírtelen köpni-nyelni nem tudtam.A sapija,meg a plédje,meg az egész babakocsi belülről tiszta hó lett.Tomi hírtelen a saját sapkáját adta rá.(Nem látott ki alóla,mert aszemére csúszott) Én kezembe kaptam Martint és irány haza.Kb 15 percen keresztül cipelni azt a kb 7- 7,5 kg-ját nem volt semmi!Mire hazaértem vele én tisztára leizzadtam.Tomi meg bement abba a boltba,ami előtt történt ez a kis baleset.Azt mondta feljelenti a tulajt,mert nincs hófogó a tetőn.nagy nehezen sikerült vele beszélnie telefonon és kérte ne jelentsük fel.Holnapra megbeszéltünk vele egy találkozót.Kíváncsi vagyok mivel fog előállni.
Én meg felhívtam itthon a gyerekdokit,hogy lehet e valami baja.Kérdezte,hogy felsírt e mikor rászakadt a hó,mondtam nem,csak nagyon meglepődött arcot vágott szegénykém!Erre azt mondta,hogy akkor semmi baja nincs!Ha lenne,akkor felsírt volna!Remélem tényleg így van!
Bocsi Lányok,hogy ilyen hosszúra sikeredtem!Én úgy megijedtem,senkinek nem kívánok ilyet vagy hasonlót! :shock: :shock: :shock: :cry:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Sziszkó! Nem semmi, Martin akkor ahhoz képest jól viselte. hát kíváncsi vagyok mit mond majd a tulaj... de még szerencse, hogy nem lett belőle semmi baj.

Beus!
Mit mondott a doki a pöttyökre?
Képzeld, Dórinak a füle van begyulladva, de csak a bal,írt fel antibiotikumot.
Szegény Dóri úgy sírt, amíg vizsgálta...hát nem ismerős neki a dokinéni. 21 hónapos, és most először ilyen beteg. Eddig csak egy 3napos láza volt, de most olyan kis nyügi. 11óta csak alszik, közben úgy izzad, remélem lemegy a láza, s rendbejön a füle.
Olyan rossz így látni Dórit, a kis élénk baba(még a váróban is tök jól volt), kis csillogószemű lázas baba...

Ovit keresgéltek még, vagy már megvan?

Dóri szeptemberben megy bölcsibe(jeruzsálem útiba)

Hettie!
Mi újság a munkával?

Cini?
Veletek mi újság?

Hát mostanában tényleg pang a fórum, de annyi minden van...

Többiek, hogy vagytok?
Snoopy? Most épp milyen gyógymódot alkalmaztok?
melissa83

Sziasztok,

Sziszkó, hát nem semmi! Szegény Martin! :( Majd írd meg, mit mondott a tulaj!
Marton mekkora már?

Orsi, Noel, nagyon édes a képen! igen, ügyes Bence! Védőnő is mondta és a doki is. Pepe is később forgott, fordult meg.
Ma voltunk 3 hós oltáson, 6630 gramm és 62 cm.
Orsi, remélem már nem sárga Noel! Hogy vagytok, szopizik szépen?
Súlya?

Mennem kell az okmányirodába!
Sziasztok!
peppisimo

Sziasztok!

Hát szóval ezeket mondta a tulaj:" Nagyon sajnálom,nagyon sajnálom,nagyon sajnálom...."
Szóval ennyivel elintézte a dolgot. :evil: Ja,és azért megkérdezte,hogy lett e valami baja a picinek!Azt mondta,hogy a tetőn van hófogó cserép és az elég.Tehát hiába kötünk bele,nem mi jöttünk volna jól ki belőle!

Anett!
Martinnal két hete voltunk a 3 hós oltáson,akkor volt 6880 gramm és 65 cm! :lol: Jó nagyra nőttünk már!
Képzeld,tegnap 6 hónaposnak nézték! :oops: :lol: :wink:

Melissa!Jobbulást Dórikának! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszi, juj, szegény Martin, még jó nem lett baja. a tulaj meg... :x
szép súlyban van ő is, de mi sem panaszkodhatunk.
most lesz két hónapos és már 6kg! :D

Anett, sajnos még sárga és igen szopizik. remélem azért 3 hónapos korára elmúlik.
volt nálam a védőnőnk, mondta most kezdett "megjavulni" Bence,jobbak az éjszakák és hogy ügyes kisfiú. :D

mi túl vagyunk egy burál éjszakán és egy rossz napon. tegnap előtti éjjel 2kor kelt, és nagyon nyugtalan volt. ha vissza is sikerült altatnom csak kézben volt jó, ágyból rögtön felkelt. nem sokat aludtunk. sőt rggelre még rosszabb lett, le sem lehett tenni, üvöltött. de olyan fájdalmasan. még jó, hogy épp meg volt beszélve a védőnővel, legalább látta vlmi hozzáértőbb személy...ő is látta rajta, hogy vlmije nagyon fáj. cicizni nem akart, akkor még jobban üvöltött, így fejtem nehogy megcsappanjon a tej. végül elaludt 13-17ig. mikor felkelt szépen evett mindkét mellből, majd este fél 8kor a szopi megint kezdődőtt a nyűg. a doki tanácsára adtunk neki egy kis panadolt így eltudott aludni, hajnali f1-kor kelt. onnantól 1,5-2óránként kért enni.

Melissa, gyógypuszik Dórinak!!! remélem hamar jobban lesz.
snooopy

Sziszkó,
hát elég durva a tulaj, hogy csak ennyit mondott...
Lehet, hogy "csúnyább" dolgokat kellett volna mondanotok...: :twisted: :evil:

Orsi, Sziszi,
hát ezek a fiúk szép súlyban vannak! Nem semmi!
Mi is mikor voltunk tanácsadáson, akkor volt olyan, baba, aki 4 hónapos volt, de jó nagy baba volt!
Jó nagy babák vannak tényleg!
Bencére is mindig mondják, hogy jó nagy, Pepére is mindig ezt mondták...
Orsi,
sajnálom, hogy szegény Noel-nak volt valami baja. Rájöttetek, hogy mi lehetett? Hasa, hogy azért nem akart volna cicizni? Nem bukott?
Igen, "védőnénink" mondta, hogy most volt másik ilyen babája is, aki sokat sírt első két hónapban, aztán meg megjavult és egy angyal lett...
Hát Bence is így volt valahogy! sokat sírt első hónapban ,aztán meg kis angyal lett!
Tegnap elmentem fodrászhoz kicsit nyügi volt, anyukám vigyázott rá, nem sokat aludt...este viszont a lefejt 60ml-t megitta, 9-kor elaludt és fél 5-ig aludt... :D akkor is csak azért kelt fel, mert én felébresztettem, betakartam mind a két gyereket, és Bencének megigazítottam a lábát, mert már úgy forog, hogy kidugta a rácson, ahol nem volt rácsvédő...
Már nem tudtam mi van, mert én meg úgy eláztam, fejnem kellett, eléggé fájtak már a cicik!
Jól ki volt purcanva! Éhes meg nem volt nagyon... mondjuk fél 5-kor szopizott, egy nagyon keveset és aludt is tovább.
Állandóan a szájában a keze, elkezdődött a fogzás...eszi a kezét, ujjait!
peppisimo

Anett, de jó. este 9tól reggel f5-ig nyomta?? nem semmi. :lol: mit nem adnék egy ilyen éjszakáért! :lol:
Örülök ha Noel este 8tól alszik éjfélig. onnantól két óránként kel. :x remélem hamar abbahagyja amjd ezt.

nem tudom mi lehetett ez nála? mert most meg szépen szopik, sőt még annál is többet akar cicin lenni.
snooopy

Sziasztok!

Mi is megvagyunk még, csak nem volt időm irni, vizsgáim voltak és a picur is elég nyűgös volt mostanában.
Már 2 hónaposak vagyunk és mi is növünk szép lassan. Még 2 hónap és túl leszünk az első műtéten, kicsit félek tőle de remélem minden rendben lesz.

Sziszkó!
Hát nem semmi a tulaj, lehet hogy kicsit erélyesebbnek kellett volna lenni, én biztos kitekertem volna a nyakát. :)
Szép nagy már a fiad, hogy alakul a lábacskája?

Orsi!
Irtam neked remélem megkaptad, mert már megint kinlódik a freemailem.

Anett!
Irigyellek! Igy te is kipihenhetted magad, jól jönne nekem is 1-2 ilyen éjszaka.

beus!
Veletek mi van? Jól vagytok?

Bocs ha valakit kihagytam!

Kép

Kép
picurka2

Sziasztok!

Új vonalzóm van! :D

Majd jövök később és írok.

Kép
Kép
beus.

:D BEUS!!!! :lol:
Jó egészséget, és probléma mentes várandosságot kívánok!
puszi
Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Beus, juj de szuper!!! gratulálok - kívánom, hogy minden simnán menjen. Marcival milyen volt a terhességed?
látom a lelked mélyén lányra gyúrsz (a vonalzó ezt tükrözi) :lol: :lol:
snooopy

Beus,
gratulálok és minden jót kívánok!
Egyébkén ezt megéreztem, gondoltam rát és úgy gondoltam, hogy lehet, hogy ez a helyzet...
Nagyon örülök nektek!

Picurka,
drukkolok, hogy minden okés legyen a műtéten, elhiszem, hogy izgulsz, de próbálj meg nem idegeskedni!
Mekkora már Nóra? Szépen növöget?
peppisimo

Jaj, de bamba vagyok!

Melissa,
nagyon boldog névnapot így utólag is Dórikának!
Remélem már meggyógyult!
Jók a fotók iwiw-en!
peppisimo

Beus!
Gratulálok kívánom hogy minden rendben legyen!

Kép

Kép
picurka2

Beus

Gratulálok :) Kívánom legyen minden rendben.

hettie

Sziasztok!

Köszi lányok, igyekszem így maradni. :) Semmi terhességi tünetem nincs. Csak a teszt alapján tudom, hogy jön a baba. :D
Szerda óta jól meg vagyok fázva, torokfájás, köhögés, orrfolyás, még lázam is volt. Ma már kicsit jobban vagyok.

Melissa! Boldog névnapot Dórinak! Marci kiütései vmi kajától vannak, de nem tudok rájönni mitől. :( Fenistil cseppeket kell adom neki és szépen javul tőle szerencsére.

Orsi! Noel nagyon édesen ezen a képen. :) Vonalzót kell cserélnem, semmiképp sem szeretnék lányt. :D

Sziszi! A párod nem igazította meg a tulaj ingét??? Az enyém tuti elmagyarázta volna neki a dolgokat.

Na, majd jövök még, de Marci meg nem áll egy percre sem. :) Én meg inkább aludnék. :D

Kép
Kép
beus.

Beus!
Jujj de jó!!!!!!! NAGY-NAGY GRATULA NEKED A PICIHEZ!!!!!!

Mikor mész dokihoz? Gondolom most is Szelvához mész! :wink:

Picurka!
Múlt hét pénteken voltunk Pesten kórházban,de most nem kaptunk gipszet.Továbbra is a műanyag sínt kell hordanunk.Legközelebb csak március 19.-én kell mennünk vissza.Mivel a múltkor azt mondta a doki,hogy március közepén műti,kérdeztem,hogy akkor most mikor műti,ha eleve március közepére rendel vissza minket.AZt mondta,majd akkor megmondja,mert jelenleg nagyon szépen javul a bokája.Biztos lesz műtét,de lehet,hogy csak kis műtét kell.Ennek nagyon örülünk,de már jó lenne túl lenni rajta. Ez a műanyag sín nagyon rossz szegénykémnek. :cry: :shock:

Nagyon örülök,hogy végre olvad ez a sok hó.Igaz az esőt nem csípem,de legalább eltűnteti a havat! :lol: :lol: :lol:
Jó lenne már nagyokat sétálni! :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszi, megértem, hogy szeretnétek már túl lenni ezen. nem lehet könnyű Martinnak a gipsszel (sínnel).
nagyon cukik a képek iwiw-en. :))))

olvadj hó, és mehetünk séátlni. tényleg Szisz, ti merre is laktok? mi az utca neve, megnézem térképen merre van tőlünk.
snooopy

Szia Orsi!

Mi a Gyönygöspatak út. 25 alatt lakunk. Ha jól emlékszem Ti a Csalogányba laktok,igaz? Az nincs olyan messsze tőlünk.Sétálva kb 10 perc. :)
Várom már,hogy talizzunk! :lol: De a többiekkel is,akinek van kedve csatlakozni! :wink: (Rajtad kívül még Picurkát,Melissát,Monát nem is láttam)

Többiek??????
Cinix,Melinda! Ti már nagyon régen jártatok erre!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Mindenki elveszett??? Hol vagytok?

Nálunk egy hete volt farsang a kolpingban, de mano nem akart beöltözni, megvolt a ruha is, kölcsön kaptuk, még jóhogy nem vettünk. Csak lentröl nézte a többieket. kicsi még szerintem azt se tudja még mire jo ez. Majd jövőre.

hettie

Sziszi,
felhívlak a héten elmehetnénk sétálni, mit szólsz?
többiek??
ti mikor szoktatok menni? én vagy délelőtt kb f11 vagy ebéd után olyan f1-1. de tudok alkalmazkodni, csak ugye Noel igény szerint szopik minden nap máshogy így nem tudom kiszámítani és én mindig szopi után szoktam menni, hogy ne legyen éhes.

hoztam képeket:
Kép Kép Kép Kép Kép
snooopy

Orsi,
nagyon édesek a fik!
peppisimo

Ezt a vonalzót nem is én csináltam... most mi van???
peppisimo

Csajok, tudom itt nem sokan hordoztok (vagy senki?) de nem kell vlkinek hordozókendő?? Vagy ismeretségi körötökben vlkinek??
nekem van két eladóm mert szeretnék egy másikat és nagyon el kéne adnom őket.
ilyen:
Kép Kép
snooopy

Anett!
A régi nagyonbaba-s vonalzók megszűntek.Ha ezt akarod megtartani,menj rá az oldalra.Ki kell választanod egyet meg egy-egy fényképet a fiúkról és képes vonalzót kapsz!Ja,csak ezeket el kell küldeni egy email címre! :wink:

Orsi!
Nekem a szerda vagy csütörtök délelőtt jó a héten.A fél 11 nekem megfelel! :lol: :wink:
Nagyon tündéri Noel! :lol: :wink:

Hettie!
Nem is kell erőltetni ezt a farsangozást a gyerkőcöknek! Ne izgulj,ha majd be akar öltözni,akkor úgyis addig fog hisztizni,amíg meg nem veszed neki a jelmezt! :lol: :wink:

Képzeljétek Mazsolám a 4 hónapos vizsgálaton 8155 gramm volt!!!! :shock: :roll:
Igaz,már esszük a fini bébikajákat! :wink: :lol:

Beus!
Hogy vagytok?Orvosnál voltál?Picivel minden oké? Mikorra vagy kiírva,Bocsi a sok kérdésért! :oops: :oops: :oops: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszi,
mehetünk mindkét nap. akkor holnap jó f11 felé pl. a főtéren? dm-nél?

Anett ti nem jöttök? Beus, Picurka??

mi lehet a töbiekkel?
snooopy

hoztam egy videót: aztán lelövöm magam :lol:
http://szikoda.multiply.com/video/item/58/58
snooopy

sziszi, lehet ebből csak 11 lesz nemj baj? vlhogy mindig úgy jön ki a lépés, hogy noel 10kor szopizik ami eltart f11-ig+amíg elkészülök +odaérünk...
snooopy

Sziasztok!

Most írom a diplomámat a csecsemők táplálkozásáról. A szakdolgozatom megírásához szükségem van kutatásra, ezért szeretnélek kérni titeket, hogy segítsetek nekem azzal, hogy a kérdőívet kitöltitek és visszakülditek nekem.

Itt megtekintheti a közzétett űrlapot: https://spreadsheets.google.com/viewfor ... blI0WVE6MA

Segítségeteket előre is köszönöm!

Gazsi Krisztiánné Kosicsár Ágnes
gigike22

Sziasztok!

Sziszi! Nem baj a sok kérdés! :) Már voltam dokinál meg 2X Uh-n, de szívhang még nem látszott. Hétfőn megyek újra. Aztán kedden védőnőhöz. Csütörtökön meg vizsgázok. Szóval el vagyok havazva. :( De amint van miről, írok. Az UH szerint szeptember 24-re vagyok kiírva.

Orsi! Nagyon édesek a fiúk! :) Holnap el kell mennem a laborleletemért azután tudok én is csatlakozni a sétához.

Anett! Pepének nagyon jól állt a tűzoltó cucc! :)

Cini! Ezer éve nem írtál! Jól vagytok???

Kép
Kép
beus.

Sziasztok,

úgy látom a sétáról lemaradtunk, bár az idő sem az igazi! remélem már jön egy kis tavasz...
Beus,
köszi szépen, igen, így elég olcsón megoldottam a tűzoltó ruhát,nem kellett varratni, bérelni, de jó lett és mindenkinek nagyon tetszett, sikere volt! :-)
Drukk az Uh-hoz!

Orsi,
megnéztem a videót, nagyon édes Noel és Kolos is a többin!

Sziszi,
hát nem semmi szép nagy fiad van már! :-) Szép kis súlyban van, de gondolom hosszú baba is, hiszen ti is elég magasak vagytok!
Mi jövő héten megyünk a 4 hós oltásra. Kíváncsi vagyok, jut-e még nekünk Prevenar.
Azt mondta Fister doki néni, hogy 100 kellene és 20-at kaptak, de jön a többi is.
Nektek még jutott belőle?
Mikor kezdtétek a hozzátápit és miket eszik már Martin? hogy ízlett neki az első falat? Lefotóztátok? olyan cuki pofákat tudnak vágni, fintorogni az első más, igazi falatoknál!
Megyek, mert követel a kicsim!
Puszi mindenkinek!
peppisimo

Beus!
Orsival elnapoltuk a talit,rossz idő miatt! :cry: De ha holnap jó idő lesz,akkor holnap megyünk.Majd Rádcsörgök,ha megyünk! :lol:
Örülök,hogy minden okés Veled meg a babóval! :lol: :wink:

Orsi!
Akkor remélem már holnap megismerhetlek Titeket! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Anett!
Szijja,látom épp ittvagy! írok Neked is! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Anett!
Szóval tegnap szólt az egyik védőnő,hogy van a doktornéninknek prevenár oltóanyaga.Még rá is kérdeztem,hogy 1 hete kaptuk a 4 hós oltást és akkor ezt most kaphatja e?Azt mondta,igen.Erre barinőmék felvittek a dombra(ők is oltásra mentek) és cirka 1 órás várakozás után (kb 10-en voltak előttünk) bejutottunk és közölte a doktornőnk,hogy a két oltást vagy egyszerre kell hogy kapja vagy el kell telnie a két oltás között 4 hétnek.Szóval ptyára mentünk fel!Á,nem voltam ideges! :evil: :evil: :evil: De elrakták Martinnak az oltóanyagot és majd 3 hét múlva megyünk vissza!

A sétáról nem maradtál le,mert nem mentünk rossz idő miatt.Holnap csatlakoztok hozzánk ha jó idő lesz? :D De jó lenne! :wink:

Igen,már esszük a bébikajákat,de csak halkan mondom,mert a védőnőnk nem tud róla! (remélem ezt nem olvssa itt :lol: ) Ő ragszkodik ahhoz,hogy csak 4 hónap után kezdjem el a bébiitalokat.Ehhez képest a bébiitalokat 3 hós korban kezdtük és a bébikajákat meg kb 2 hete.Eddig nagyon ízlett neki minden.Ilyenek,hogy sütőtökpüré,sárgarépapüré,alma-burgonyával stb... De tegnap elkezdem adni neki a zöldséges csirkehúst és finnyásan kiköpte meg öklendezett tőle. Megszagoltam,Tomi meg is kóstolta,hát majdnem mind a ketten öklendeztünk mi is tőle! :shock: Még az illata is rémes volt! :evil: Úgyhogy ez nem jött be. De nagyon csípi a bébidesszerteket meg a banános-rizses tejpépet is! :lol: :wink:
Ti mikor kezditek a kajákat? :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Anett, Sziszi, akkor holnap remélem tényleg tudunk talizni. :) Beus te ráérsz?
ja amúgy Noel bealust f10-kor szóval én amúgy sem tudtam volna menni.

Sziszi, tényleg jó súlyban vagytok. :) mi két hete voltunk 6012g és 58cm. most már nem tudom mert vissza vittük a mérleget csak 2 hónapra béreltük.
tök jó, hogy ízlik neki a kaja. tápszert még kap? vagy azzal leálltatok?

assszem felébredt...megyek
snooopy

Még mi sem dugtuk ki az orrunkat ma a lakásból. A holnapot még nem tudom, de majd szólok Sziszinek. :)

Orsi! Tegnap megnéztük az összes videót Marcival. A táncoló Kolos nagyon tetszett neki vagy 3X meg kellett nézni. :D És elkezdte utánozni is. Haláli volt.

Kép
Kép
beus.

Ma nagytakarításban voltunk... béreltek anyósék szőnyegtisztító, kárpit tisztítógépet és mi is megcsináltuk Petivel a szőnyegeket, meg Pepe kanapéját is.
Olyan szép tiszta lett minden!

Sziszi,
köszi a kép hozzászólást! Aranyos vagy!

Ma beszéltem pont a védőnővel, azt mondta, hogy ha úgy gondolom, akkor jövő hét után kezdhetem a gyümölcsöket, meg tejpépet, ha úgy érzem, hogy kevés neki a tejcsi.
Jövő héten megyünk oltásra, van prevenar, úgyhogy kettőt fogunk kapni. akkor iratok is fel neki hipoallergén tejpépet, mivel anyatejes, abban csökkentett tejfehérje van és azt csak receptre lehet.
Kíváncsi vagyok, mennyire fog neki ízleni!
Aztán 1-1 kanál almalé, banán lassan próbálgatjuk!

Orsi, nekünk sincsen már mérlegünk. Múlt héten vitték el, akkor pont 7 kiló volt Bence.
peppisimo

Anett!
Priviben elküldenéd a számod?Csak mert,ma is voltunk sétálni Orsival és Esztivel és Téged is akartalak hívni,csak nem tudom a számod! :roll:

Beus!
Sajnálom,hogy nemtudtatok velünk jönni! Nektek csak a délutáni időpont jó?

Orsi,Eszti!
örülök,hogy megismerhettelek végre Titeket! A csöppségek nagyon aranyosak! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem tudtunk menni. A háziorvosnál voltam és elhúzódott. 12 előtt értünk haza.
Ha jövőhét pénteken mentek, akkor csatlakozunk. Előbb sajnos nem megy. :(
De amúgy jó a délelőtt is.

Kép
Kép
beus.

Sziszi, én is örültem. :)

jövő héten legyünk minél többen. Anett te két gyerekkel kimerészkedsz? én épp mondtam Szisziéknek, hogy nem mernék, mert Kolos nem fogad szót, csak megy a feje után.

amúgy nekünk jó délután is ha az jobb. nincs napirendünk (sajnos) össze-vissza eszik-alszik Noel. nem tudom kiszámítani, hogy mikor jó.

Anett és úgy érzed, hogy kevés a tejed? én tuti inkább tápot adnák neki 6 hós koráig, de persze nem szólok bele, ha a védőnő azt mondta adj gyümit csináld így...végülis Sziszi is elkezdte és nincs baja Martinnak.
snooopy

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: