A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

A babakocsit,a kiságyat,a pelenkázót,a mérleget, ruhákat a Micimackóban vettem.Az ágyneműt,az apróságokat a Brendonban.A mellszívót az orvosi műszerboltban.Ruhákat szoktam mostanában a Tescóban és a Corában is venni.

Ildi
tfildiko

Tudtok olyan nyaralóhelyröl (szigorúan Magyarországon), ahol egy kisgyerekkel is lehet pihenni, és az árak nem szöknek a csillagos égbe? Jó lenne, ha víz is lenne a közelben. Augusztus végén, szeptember elején szeretnénk egy hétre elmenni.
Ki merre nyaralt vagy fog nyaralni? Milyen tapasztalataitok voltak? Lécci, akit érint a téma, írjon!
kissvirag

Mi Sopronban voltunk amikor Orsi 5 hónapos volt. Strandra ausztriába ugrottunk át vele a Baby Worldbe, amugy meg egész nap kirándultunk, Orsi jókat aludt a kenguruban napközben is

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Képzeljétek ma megyünk az oviba beszoktatásra (nem hagyom ott Bogit, majd csak szeptembertöl, csak megyünk szokni a környezetet az óvónénit...stb). Reggel amikor felébredt mondtam neki, hogy megyünk az oviba. Azóta mint egy kerge birkaKépKép Jön-megy rohangál, anya gyorsan öltözzünk, anya, gyorsan menjünk pisilni, anya, gyorsan haladjál máááárKépKép Imádom! De csak 10 után megyünk! Ezt sehogy akarja megérteniKépKép

Virág: Mi nem megyünk az idön, mert a párom nem kap szabitKép Nyúlanyóék most voltak szelidi tónál, kérdezd Öt! Kép Az alsópáhoki Kolping hotel horror áron vanKép!

Zozo: Hol fogsz szülni?

Szép napot!
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Kobudo: Nem ismerem sajnos a szülésznőt, de azt mondják, hogy a II. Kórházban minden szülésznő nagyon aranyos, és szakmailag is rendben van!
És ha nem először szülsz, akkor nagy valószínűséggel, ha minden ok, gátvédelemmel szülhetsz! A kórházban nem első babánál automatikusan gátvédelemre törekednek. (Legalábbis én így hallottam.) Első babánál nem tudom.

Zozo: -babakocsi, pelenka, pelenkázólap, hordozó, lepedők, babakocsi: Faktum
-kiságy: kaptuk
-mellszívó: kórház
-rucik, takarók: Cserepes piac, az utolsó sorban árulnak Kenguru Gold-os termékeket, ugyanaz mint a Nagyában, csak itt adnak kedvezményt, ha sokat vásárolsz
Corában, Tescoban is szoktunk venni 1-1 darabot, ha jó áron van
-kiskád: Tesco
-baldachin, fejvédő: Micimackó (horror áron szülés előtti napon, tomboló hormonokkal)
(amúgy köszi Enikő a dicséretet érte Kép Kép)
-pelenkázó: csináltattuk (Karnis)
-mérleg: kölcsön kaptuk szeptemberig
Egyebet nem tudok mondani Kép

Virág: Mi nem nyaralunk idén Kép

Enikő: Édes lehetett Bogi, hogy tetszett neki az ovi?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Virág!

Mi sem nyaralunk az idén.

Ildi
tfildiko

Zozo:Babakocsi,takaró, pelenka, autósülés-Micimackó
Brendonban szinte semmit, olyan drága, most vettem egy asztalra szerelhető etetőszéket, de bocs Flóra első babakocsiját.
Faktumban, kiságy, heverő, ruhácskák, fejvédő, falvédő.
Lengyel utca, babakocsi.
Mellszívó, klinika, orvosiműszerbolt.

Virág: Neten van bababarát nyaralási lehetőség rengeteg! Csak nem biztos hogy lesz helyetek! Nyilván a babanet főoldálának legalján keresd!

Gabi
inecsg

Köszi szépen, na a nyakamba veszem a várost, még a végén sikerül minden beszerezni, de ki fogom írni mit hol nézzek meg.
igaz azt se tudom mit kell venni egyáltalán, de ez nem gond, lesz itt mindenféle.

Enikő!
19.hét növögetek szépen, sokak szerint nem is kicsit, de én nem így látom.
a klinikán fogok szülni.
ja, még mindíg lányos, de a lábai keresztben vannak állandóan és nehéz megkukkolni.Kép
mondta nekem egy "hókusz-pókusz" néni( én így hívom, h. lányom lesz, kb. a 8.héten, de hogy mi a fenéből gondolta, csak rámnézett és kinyögte, na meg azt h. legközelebb ikreim lesznekKép úgy legyen.

Dancsi!
írtam én is.

Zozo
Vendég

Zozo: Én nem vagyok hókusz-pókusz néni, és még csak nem is láttalak, de sztem is kislányod leszKép Ne kérdezd miért, úgy érzem! Rakhatnál fel egy képet magadról, hogy megnézzük a pocakodatKép vagy küldj mélbenKép

Bea:Igen nagyon szereti az ovit. Az óvónénik nagggyon jók! Le a kalappal elöttük. Mondjuk igazából akkor derül ki, mennyre tud beilleszkedni amikor majd otthagyom, de hát a kis barátnöjével egy csoportba fognak járni, úgyhogy sztem nem lesz gond. A 25-böl 3 gyerek van akiket már most visznek a szülök beszokni (július végétöl, agusztus végéig zárva lesz az ovi felújítás miatt), úgyhogy én azért hordom Bogit ilyen szorgalmasan, meg pénteken megy a tengerre, úgyhogy 2 hétig nem megyünk...

Mék fözni fél 5re szülöire megyekKépKép

Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!
egy másik hókusz-pókusz néni volt, de te sem vagy rossz,sőt jobb mint ő.Kép
felrakni nem tudok, kicsínyítés miatt, majd küldök.
Zozo
Vendég

Sziasztok!

Zozo, a csajok úgy olvasom bőven értesítettek a jó cuccokról, hogy mit hol érdemes venni:-) Nekem minden "nagy öreg" azt mondta, hogy fiam lesz, de én éreztem, hogy lány és a párom is ezt érezte:-)Szerintem neked fiad lesz, nekem meg ez ugrott be először:-)De nem vagyok hókusz-pókusz néni:-)

Karmen, Orsika nagyon gyönyörű rövid haj ide vagy oda:-) Pipi ma délutáni cici megvonáson van, nem nagyon nyafizott miatta szerencsére. A szopi elhagyásástól remélem én is a nyugodt éjszakákat....

Pipinek már nem kell pelus, csak alváshoz. Magam is meglepődtem, ha pisilnie kell szól például alvás után, hogy vegyük le a pelust és bilibe csurgat. Ma már meg sem engedte, hogy a játszóterezéshez ráadjam a pelust. Persze balesetek még történnek, ma is már egyszer rásikeredett a szőnyegre, de ez szerintem bőven belefér. Mi voltunk sörfeszten szombat délután. Pipi forgózott, meg felmászott arra a felfújható óriás csúszdára vagy mifenére vagy ötször. Õ volt a legkisebb.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Akkor most mikor kell menni babásan az első vérvételre? Vagy az nem lehetséges, hogy a másodszor vagy többedszer szülőknek elég a 16. héten menni? Már úgy örültem, hogy csak a 16. héten kell menni....

nyúlanyó

Anita! Ma éjjel nem is ébredt Orsi, de amikor ébred akkor is többet alszik és jobbat. Már hamarabb el kellett volna választani, csak én annyira nem akartam...
nem tudom mikor kell menni én azt tudom hogy nem fogok csak a 16. héten menni vérvételre. Mit tudnak csinálni ha nem jelentkezek a kiskönyvért csak a 14. héten megint???
Pipinek gratulálok, milyen ügyes lett már!! Balesetek meg majd elmulnakKép

Enikö! örülök hogy jo ovit választottatatok!!

Ildi! Gratulálok a fogacskákhoz!

Orsinak meg a csuzdára felmászás tetszik nagyon a Mackynél

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

A válaszokat erre a címre küldjétek: munkacsi.petra@freemail.hu
anyatigris2

Zozo,
írtam a megadott címre.
Vendég

??? milyen válaszokat? ez téves ugye lányok? vagy csak én nem értem...

Ha valaki tud eladó bébiört (legszivesebben Philipset vennék) szoljon nekem légyszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Felmérést végez a félévnél fiatalabb babákról a Petra.És arra a címre kéri a választ.(Tegnap kérte a segítségünket.De nekem már ugye idősebb a lánykám,így nem kell válaszolnom.)

Ildi
tfildiko

Ildi! de vak vagyok, most már látom, pedig kerestem a hozzászólását és nem vettem észreKép

Bea! Most volt itt a védönö, mégsem cserélték még le az oltóanyagot talán januártól várható, ö is ezt ajánlotta hogy vedd meg a babának azt amit a tb nem támogat, de sokkal jobb!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Nálunk is volt a védőnő, és jól megvitattuk az oltás témát. Végülis úgy döntöttem, hogy nem vitázom senkivel, Edi is megkapja a 15 hós oltást a jövő héten. Higany nincs benne, mint ahogy a média írta, állítólag piszkosul fel lett fújva a dolog.

Karmen, Orsika nagyon ügyes kislány, hogy ilyen nyugisan átvészelte a szopi-leszoktatást és hogy sokkal jobban alszik. Mindenkinek jobb lesz így.
És nagyon csini a frizurája.

Edi haját is lenyírtam a hétvégén fél centisre. Sokkal jobb így. Nem izzad annyit. Majd őszre hegyom neki hosszabbra, addig "kopasz" marad.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Karmen: Én biztos elmennék a 12 hetes vérvételre is,ha toxoplazmád lenne vagy valami más baj, jobb ha hamarabb kiderül. Én el fogok menni, egy vérvétel nem a világ, ha már szültem 2x előtte.

Gabi
inecsg

Karmen: Köszi, hogy megkérdezted!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Én a szívem szerintem nem mennék egy vérvételre sem, mindegy hányat szültem, mert így is úgy is szarul vagyok tőle. De azért ha babát várok el fogok menni szerintem én is előbb, bár már voltam toxoplazmás és a cukromat meg tudom nézni anyukáméknál. Lehet így nem kell menni vagy fene se tudja, majd ha aktuális lesz rákérdezek.

Karmen, én is nagyon várom a jobb éjszakákat, remélem mi is abba a százalékba esünk, hogy elválasztás után jobbat alszik a család. Bár tegnap délután és este se kapott még is felkelt egy óra múlva, ahogy elaludt. Jött át és köztünk aludt reggelig....
Ma eddig még nem volt bugyis balesetünk, sőt a játszótéren szólt, hogy kel pisilni, bementünk a bokrosba és csurgatott rendesen:-) Nagyon büszke vagyok rá és szerencsére ő is magára:-)Tudom mindenki egyszer szobatiszta lesz és bocs, hogy mindig erről írok pár napja, de nekem ez még újdonság:-)

nyúlanyó

Péntek de. tali a Kálvária játszótéren?

Ki jönne? Mi már 10-re odaérünk, lehet hamarabb is. De kb. fél12ig tudunk maradni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Hol van ez a játszó konkrétan?
E

ceniko
Szeged

Részemröl oké, még pont indulás elött leszünk,de nagy karjelzésekkel integessetek, mert nagyon szórakozott vagyok. Kép
kissvirag

Mi megyünk,de kb.fél 11-re érünk csak oda.

Enikő!

A Huszár utca végénél van a játszó.

Ezerrel fogzunk.A Noémi még az ülőgarnítúrát is rágja...Úgy sajnálom szegényt.

Ildi
tfildiko

Enikö! A Déri szakközép elött van egy nagy tér.

Akkor pénteken ott.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: van hüvös, árnyékos rész?????

Ildi:Megyünk együtt????? Mennyi idö alatt lehet odaérni??

Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

A park nagy része árnyékos.Sok a fa.
10h 20-kor itt nálunk a sarkon?
(Cserzy és Teréz sarka)Tőlünk kb.10 perc.
A Noémi már a mosógép gumiját rágja...Meg az építőkockákat...És evett a levesemből elég sokat!!!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

De nagy a pangás.....Nekünk messze van az a játszó mi nem tudunk menni sajna. Pipi három napja folyamatosan elesett, már nincs egy szabad hely sem lassan rajta, amit beüthet:-( Ma is beverte az orra alját, meg a lábszárát. Ma amúgy is nyűgös volt, ez még egy jó nagy kalappal rá is tett. Nah meg meg is bőgették a játszón, áhh nem is húzom fel magam. Az én fejem is fáj, lesz valami front?

nyúlanyó

Sziasztok!

Lehet, mi is elmegyünk pénteken.

Ildi, szegény Noémi, nem győz mindent rágni. De jó, hogy eszik a levesedből! Majd csak ráérez, mi is az igazán finom !Kép

Anita, Pipikéd igazán ügyes, büszke lehetsz rá! Nyugodtan írd csak , milyen ügyes, jó olvasniKép

Enikő, hogy érzi magát Bogi az oviban? Tetszik neki az óvónéni?

Zozo, babacucc ügyileg a többiek már leírtak mindent, jó vásárolgatást! Kép Bár ha Pesten jársz, azért szerintem ott is kukkants be néhány helyre, én leg biztos ezt tenném.

Virág, mi tavaly lent voltunk a Balcsin, de Benedek egyáltalán nem fürdött, neki hideg volt a víz, egyébként se annyira szerette a pacsálást.
Idén nem tudom, megyünk-e valahová a Ngyszülőkön kívül.
Szeretnék már dűlőre jutni lakásügyileg.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Anita, szegény Pipike, gyógypuszik a sebekre!

Erika

gerika

Sziasztok!
Lányok nem tudjátok Szegeden mennyi idő alatt készül el a baba útlevele?
Köszi!
nyuziii

Sziasztok!

Nyuziii: 1 hét.
(1500 Ft és 2 évre kapja meg)
Mi 2,5 hete csináltattuk.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Anita!

Szegény Pipi.A Noémin is van pár folt.

Erika!

Én is remélem,hogy fog enni a főztömből,mert annyira azért nem rossz.
Ti is lakást cseréltek?
Gyertek pénteken!

Ildi
tfildiko

Nyuzii! nekünk tavaly 1 hét sem volt.

Erika! de jó lenne ha ti is jönnétek!

Anita! szegény Pipike, remélem gyorsan gyógyulnak a sebek!

Ildi! ti most hirdetitek megint a lakást végül?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Viola tegnap meg ma aludta át az éjszakát, úgy, hogy hajnalban sem kelt fel. Este 9töl reggel 8ig szunyált! tegnap is meg ma is Kép
Nagyon jól esett végigaludni végre az éjszakát.

GErika: Igen nagyon nagy szeretettel megyünk az oviba. Tegnap haza se akart jönniKép

Ildi: Akkor 10:20kor nálatok a sarkon!Kép Ha valami változik csörgök!

Zozo: És voltál azóta UH-án? Mondták, hogy mi lesz? Kép Annyira kiváncsi vagyok bejött-e a megérzésem?

Anita: Pipi bibis kék-zöld.lila foltos lábának jobbulást! Bogi is így néz ki egyébként. Asszem ebben a korban az összes gyerek sajna Kép

Na megyek összarámolok, jönnek anyuék KépKészülnek a tengerre és azért jönnek át, hogy összekészítsük a rucikat, meg ciccokat amiket visznek Boginak Kép Nehogy anyu otthon meg én itthon ugyanazt bepalkoljuk Kép

Enikö

ceniko
Szeged

Kármen!

Igen.Majd pénteken beszélünk róla.

Enikő!

Rendben,akkor a sarkon 10h 20-kor.
A Noémi lába is szörnyen néz ki.Tele van zöld foltokkal.
De jó lesz a Boginak!Én is nagyon mennék.De majd jövőre...

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Enikő, nagyon ügyes Viola, de jó neked:-) Én szerintem nem is tudnék már végigaludni egy éjszakát sem, annyira elszoktam tőle. Boginak jó nyaralást, gondolom várja már nagyon. Repcsivel mennek?

Pipit ma elvittem dokihoz, mert az alkarján vannak kiütések amióta ilyen meleg van. Kapott rá kencét, allergiás. Mondjuk ő nem panaszkodott rá, de engem nagyon zavart. Ahogy kimentünk a játszóra(lehet a fűtől, homoktól, nem tudom mitől) rögtön megerősödtek a kiütések. Remélem ettől a kencétől elmúlik neki.

Péntektől rózsafesztivál Szőregen, én már alig várom, mindig nagyon gyönyörű szokott lenni. Volt már valaki?

nyúlanyó

Sziasztok!

Ildi, remélem igen, vagy ha nem, akkor meg bele merünk vágni az építkezésbe. Évek óta halasztódik ez a dolog nálunk.

Enikő, tényleg de jó Boginak. Gondolom Õ is várja már nagyon.

Anita, én még nem voltam a rózsafesztiválon, mikor érdemes leginkább elmenni oda? Hátha sikerül, úgy tudom apósom is szeretne menni, lehet vele elmegyünk .

Erika

gerika

Jaj, mindig elfelejtem, egy kedves ismerősömnek úgy néz ki lesz felesleges anyateje, amit eladna(vagy elviszi az anyatejgyűjtőbe). Két hetes a babája, egészségesen él( nem dohányzik stb..) Ha valakit érdekel, írjon emailt nekem, megadom a számát.

Dancsi, mi újság veled?
És a többiek? Nagyon el van veszve a társaság.Kép Hiába,itt a jó időKépKép

Erika

gerika

Erika,

szia! Kép Megvagyok, csak fáradtan. Jozsó elég hisztis mostanság, az evés kész tortúra. 2-3 hét alatt jöttek ki a rágói + 2 felső szemfoga, most bújik a 2 alsó szemfoga. Hasmenéses (volt, remélem), taknyos, nyűgös, stb.... Ilyen még nem volt, hogy egyszerre jött 8 foga.

Itt volt ma a doki, belenézett a szájába és csak annyit mondott, ugye Dancsikám jó napjaitok vannak? Kép Kép

Beoltattam ma agyhártyagyulladás ellen, 2 hét múlva kapja a kullancs ellenit (megyünk sokat erdős helyekre), majd augusztusban a bárányhimló elleni szurit. Nagyon nagyon bömbizett... Igaz fáradt is volt, mert a fogzás az alvás rovására is megy sajna. Szerencsére éjjel alszik, de nappal ma 30 percet sikerült lenyomnia. Este úgy beájul, hogy öltözetés közben kiakadnak a szemei, a tápiját alva issza meg. Kép Kép

Pocakbabával minden okés, 10. hetet tapossuk. Kép
A fáradtságok leszámítva jól vagyok. A fáradtság nagyon gáz... Hányinger, hányás kezelhető.

Bölcsiből kitették Jozsót. SZó szerint. Kép A 2. alkalom után közölték velem, hogy többet ne menjen, mert kiborította őket! Mert mindenhová felmászott, mindent megrágott, a többi gyereket lebirkózta, meg húzta a hajukat, stb.... Igaz, 1,5-2 éves kortól vannak a gyerkek, Jozsó volt a legkisebb, rá sokkal jobban kell figyelni. Volt egy napig egy másik 1 éves kisfiú, a bölis csaj mondta, hogy bezzeg vele nem volt gond.

Mindegy ez van, jól kiakadtam, hogy mit várnak egy 1 éves babától. Szvsz az a gond, hogy Jozsó 1 teljes embert igényel és így nem tudnak foglalkozi a többi gyerekkel.
Vendég

Dancsi!

Szóhoz sem jutok...Akkor az én lányomat is kitennék.Ez durva...Persze,hogy többet kell figyelni egy ekkora babára...
A babaneveken már gondolkodtok?

Ildi
tfildiko

Dancsi! remélem Jozsót sem viseli meg a szuri. Jó nyaralást!! Azt hittem Jozsó olyan nyugis kisfiú, ennyire nem elevenKép Azért ezt nem hittem volna, hogy magánbölcsiböl is elküldenek valakit

Ildi! Noémi is ilyen mint Jozsóka? Na róla meg pláne nem hittem volna. Akkor Orsi vezet, ö igazi mintababaKép MÉG...Kép Orsi most reggelizett, hamarosan indulunk,

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Dancsi: Ez nagyon gáz amit Jozsóval müveltek. Látszik, hogy magánbölcsi. Egy állami nem engedhetné meg magának, hogy "válogasson". Akkor az összes eleven gyerek nem menne bölcsibe, oviba....? Kép Kiakasztott!!!

Anita: Pipinek jobbulást! Milyen kencét kapott amivel kenni kell a kiütéseket? Látod szopós baba és mégis allergiás, nem azon múlik...Kép Bogi is tele lesz kiütéssel, ha meleg van és izzad, de ö nem allergiás hanem melegkiütései lesznek, ugynis, ahogy lehül a levegö és nem izzad annyira nyomtalanul eltünnek. De addig neki is viszket! Kép Lehet érzékeny a böre, mint az enyém, én pl nem bírom a napot,szolit ilyesmit...Kép
Igen, elöször autóval Ferihegyre, aztán repülövel Splitbe (1,5 óra), aztán autóval, majd komppal (1,5 óra), aztán megint autóval Kép Hvar szigetére mennek! Tök szupi lesz neki. Jövöre már mi is megyünk, de idén ilyen messzire még nem mertem volna elindulni törpével. Nem beszélve arról, hogy a semmi közepére mennek... Nem egy üdülöváros, hanem egy 50 fös falu ahol a bolt is csak 3 hónapot van nyitva egy évbenKép Úgyhogy bébikével még nem mernék nekivágni az útnak!Kép No majd jövöre, de akkor sem hiszem, hogy pont oda fogunk menni! Tavaly nyáron a szomszédomék 4-en (2 gyerek 2 felnött) 120 000-böl járták meg Horvátországot teljes ellátással, 10 napig voltak! Nem éri meg a Balatonra menni...

GErika: Az ismerösöd védönöje nem tud valakit akinek kellene tej? Merre fele laknak? Jöttök ma a játszótérre?

Ildi: Akkor megyünk, remélem Bogi is hajlandó lesz, és nem ragad le útközben itt nálunk a picijátszónKépKép Ha mégis, akkor odaszólok neked! Tegnap jött haza a kis barátnöje a Balcsiról, úgyhogy most nagy az öröm, alig várták, hogy újból együtt játszhassanakKép

Szép napot
Enikö

ceniko
Szeged

Kármen!

Azt nem tudom,hogy lebirkózná-e a többi gyereket,de szereti piszkálni a babákat.Úgy kell visszafogni.Olyan kis eleven kisördög,de én így imádom.Ha nagyobb lesz,akkor majd bizti,hogy nem lesz ilyen.
A Noémi alszik,mi nem érünk oda fél 11h előtt.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Gréti tegnap délután kettőtől nem volt hajlandó aludni.
A sétálást is végignézelődte, csak pár percekre aludt el, azt is szopi közben, aztán este meg már óránként szopizott, már a végén tisztára kipurcantak a melleim, a Gréti meg egy istenért se aludt el. Kép
Aztán este negyed 11-kor végre elaludt, és hajnal 6-kor ébredt!!!
Szóval a kiscsaj jól kifárasztotta magát, aztán végigaludta az éjszakát.
Mondtam is neki reggel, hogy ha ezt tudom előre, akkor nem aggódok a délutáni nemalvásáért meg a maratoni cicinlógásért Kép és ilyent máskor is csinálhat, csak tudjunk róla. Kép
Jót aludtam. Kép Pedig eddig se panaszkodhattunk az éjszakák miatt, egyszer, maximum kétszer ébred szopizni, attól függ hány órakor alszik el.
Ma 5 hetes. Minden pénteken újból és újból átélem a születése előtti órákat. Elmúlik ez valamikor?
És amikor ébren van, akkor csendben nézelődik (ha épp nem szórakoztatom), és mostanában elkezdett gagyarászni vagy nem is tudom minek nevezzem. Nyögdécsel, sikongat, stb. Van 2 kis plüss figura a kiságyban, azokat teszem olyan távolságra a fejétől, hogy ne érje el, csak lássa, és velük beszélget. Kép Meg kell zabálni. Kép
Meg mivel nincs ilyen feje fölött lógó körforgónk, csináltam. 2 szívószálat keresztbe, és a 4 végére kartonlapból vágtam ki, virágot, kört, háromszöget, négyzetet, befestettem színesre, középre meg egy színes kockát csináltam és cérnán lógnak. Gergő szerint le se tagadhatom, hogy matek tanár vagyok Kép és közölte, hogy még jó, hogy nem írtam oda, hogy hogy kell kiszámolni a kerületet, területet, stb. Kép Mondtam az lesz a következő lépés. Kép
Na mindegy, a "találmányomnak" még nincs nagy sikere, csak néha akad meg rajta a szeme, de ami késik, nem múlik. Kép
És nem is hasfájós (kopp-kopp), sírni is csak akkor szokott ha éhes és nem kap azonnal cicit. Szóvál áldott jó baba. Kép Kopp-kopp. Maradjon is ilyen!
Nos, jól kidicsekedtem magam. Kép Remélem untátok. Kép

Jó játszóterezést akik épp ott vannak!

Bea (aki kipihent, büszke anyuka Kép)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jó volt egy kicsit talizni.Máskor is összefuthatnánk.

Bea!

Örülök,hogy jó volt az éjszakátok.Nagyon ügyes vagy,nekem nincs valami nagy kézügyességem.

Virág!

Kár,hogy nem tudtunk beszélgetni.Reggel mikor szoktatok sétálni?Mi 9h-tól 10-ig.

Ildi
tfildiko

Ildi: Kézügyességem nekem sincs, tök béna lett különben, ilyen kis gagyi, de annál több szeretettel készült, csak még nem becsüli a lány Kép

Hallom jól sikerült a tali Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea: nagyon ügyes vagy, hogy ilyen forgót csináltál Grétának! Jó színesre csináltad?

Gabi
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: