Megkezdődött egy újabb hét...Állítólag jön a hideg.
Andi!Márkó lehet átállt téli időszámításba és azért alszik ennyit!Szerintem ne nagyon aggódj ezen,ő tudja mennyi alvás a jó neki...
Zsuzsi!Biztos Biusnál ez egy ilyen ragaszkodós korszak.Majd lesz olyan megint,hogy dalolászva megy oviba.

Kitakarítottál?????
A fényképezésről még annyit,hogy volt olyan,hogy kaptunk képet.A fényképet lefénymásoltatták színesben,beletették egy fényképtartóba.Hát nem lehet megmondani,hogy az egy papírlap,és nem fotópapír.(Azért persze,ha tüzetesebben átvizsgálod...De a mamák nem azt nézik.Tesóm is olyat kapott tavaly anyák napjára.(Mint keresztanyuka.)
Melinda!Dáviddal mizu?Kezdtétek a bölit?Mesélj!
Nekünk hamar elment a hétvégénk.Szombaton a dédinél voltunk délután.Vasárnap meg itthon.Főztem brassóit, mosogattam, takarítottam, mostam.

Milán meggyógyult.Nem tudom megnézze-e megint a doki.Lehet lemegyünk az orvosi rendelőbe igazolásért és ha már ott vagyunk,kukkantson rájuk,mégis a füle fájt a Milánnak.
Jázminkának még mindig folyik az orra.De más baja nincs.Köhögni már nem köhög.De cefet egy kis csaj.Egész nap dumál.Le nem száll rólunk.Mindenhez van hozzáfűzni valója.
Ma van még maradék brassói.(Krumplit kell csak kisütni hozzá.) Holnap meg egy kis rakott karfiolt csinálok.Mosok rendületlenül....(Csak hogy legyen mit kivasalnom!!!!

Az eltűntek jelentkezhetnének pár sor erejéig...Anna!!!Mónika!!!!Anett!!!
Mindenkinek szép napot!
Edit