Dancsi
megy a drukk! Még szerencse hogy a munkaügyi bíróságok nagyrészt munkaválaló pártiak.
Melinda!
Hát Én voltam a Gyertyámos utcai oviban kb 2 hónapja. Nem íratkozni akartam, hanem más ügyben. Egy pályázathoz kerestem társ szervezetet a Béke utcai sulihoz és ez tünt logikusna,a közeli ovi.
Minden esetre a vezető ígért fűt fát aztán meg vissza se hívott. de az nagyon érdekelte milyen páyázat hátha ők is pályázhatnak.
Minden esetre elmesélte hogy évi 4 alkalommal rendeznek különböző alapítványi mulatságot: szüreti bál,sima bál, családi nap meg mit tudom én mi és ezeken a szülőket pumpolják.A bálon 1 millió forintott szedtek össze, ez egy 100 fős oviban nagyon sok. 10000 Ft fejenként.
Szerintem pofátlanság amit művelnek már az oviban is. nem is csoda hogy a sulira már a szülők tisztára megcsömörlenek.
Amúgy meg válogat hogy kit vesz fel csak a körzetet veszi fel kötelezően azt is nagy nehezen.
Még egy story ebből az oviból. Lányom osztálytársát szerette volna az anyuka oda beíratni. Eltanácsolták, mondván nincs hely. Mikor is rájöttek, hogy az apuka a városi TV egyik riportere felhívták az anyát, hogy hát ők nem tudták ki az apa, nyugodtan jöjjenek vissza.
Anya meg azt mondta, köszöni szépen, de nem az apát, hanem a gyereket szeretné oviba íratni.
Jellemző
Bocsi de ez az ovi nagyon a bögyömbe van

így roszhírüket szétkürtölöm.
De ovónénik azért lehetnek jók ott is...
Angi!
Viszont amelyikről Te kérdeztél arról jókat hallottam.Csak ők is vállogatnak a közeli rossz környék miatt.
Az Én gyerekeim a tiszaparti asztmás oviba jártak (de nem voltak betegek, csak orvosi papír kellett hozzá)és az nagyon jó volt. Picit messze volt de ott heti 2 szer majd középsőtől heti 3szor mennek úszni,van torna, sószobájuk meg nagyon jó kis ovónénik. Ja és a 4 év alatt egyszer minimum de a lányom kétszer volt Mosdóson a(dunántúlon egy tüdőszanatórium egy kastélyban óriási parkban)10 napos kúrán. Jó levegőn baromi jó volt

Még most is emlékeznek rá a nagyok
ANgi, amúgy az igazi léguti gondokkal küszködő gyerekeknek nagyon jót tett az ovi 4 éves terápiája
tudok ovónénit is ajánlani
Bea