A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Kármen!

Nem volt rajta,nem foglalkoztunk vele.Ez tetszett meg.Egyébként csak egy Velux ablakunk van,a többi rendes.
Mi 60 négyzetméterre fizetjük a közös költséget.
Én nem írtam,hogy építkezni fogunk.Nincs olyan sok pénzünk telekre,sajna.Azt még nem tudjuk,hogy hol veszünk lakást.Először ezt el kellene adni.Aztán majd látjuk,hogy mennyi pénzünk lesz.De ha ilyen pangás van a lakáspiacon,akkor lehet,hogy nem lesz új lakásunk.Ti hol néztetek lakást?Mennyiért?

Ildi
tfildiko

Képzeljétek 9 nap nem evés után végre eszik a lányom, és hála alig mondja már, hogy "anyucika fáj a torkom".

Most mentek fürödni apával,és előtte idehozta nekem a bilijét, teli kakival, hogy "nézd anya, büdös kaka". Büszke vagyok nagyon rá, eddig a kakival nem voltunk békében. Egyébként már csak alváskor kell neki pelus. Így remélem, mire szeptemberben oviba megy, nem lesz már gond.
Tudtok valamit a Gyertyámos utcai oviról?

Tesómékat ma hazaengedték.Kép Most már indul az új élet náluk is.Kép

Az összes gyerkőc nagyon édi, már én is úgy babáznék...
Kíváncsi leszek, mint szól majd Lotti Rubenhez ha taliznak.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ildi,
2 színu lesz a ház,a teteje drappos, az alja pedig karakteresebb, nemtom leírni milyen szín.Kép

Kriszti,
gondolod, hogy keveri a nappalt meg az éjjelt? De éjjel tök álmos, nem akar játszani, csak sír. Míg nappal, ha felkel, tök aranyos, jó kedvu.

Majd holnap kiderül. Mert ma délután is aludt majd 1,5 órát, bent a szobájában. Ilyen 1 hónapja nem volt.

Bea,
nagyon aranyosak vagytok a gyerekekkel. A Kata baba pedig egyre szebb.

Nekünk is IKEA-s asztalunk, meg székeink vannak. Szerintem az IKEA-ban is vannak gagyi cuccok, de vannak jó minoséguek is. A mienk elég masszavnak tunik.
Vendég

holnap délután 3-kor drukkot kérek, akkor lesz a munkaügyi peremmel a tárgyalás. Az ügyvédem szerint lehet, hogy lesz már ítélet is.
Vendég

Melinda!

Örülök,hogy eszik a Lottika.

Dancsi!

Biztos,hogy nagyon szép lesz a házatok.
Tegnap este legalább 10-szer felült a Noémi egyedül.Igaz,még csak hasról,de nagyon megy neki.Hasra fordul,és egy pillanat alatt felül.Alig tudtam elaltatni.Az éjszakánk sem volt valami szuper.A tiétek?Most itt beszél,és ugrál a járókában.Tegnap sem ettünk sokat.Még kaja közben is dumál.
Délután drukkolok.

Ildi
tfildiko

Dancsi! remélem nyertek!!

Ildi! gratulálok Noéminak, egyre ügyesebb már ö is! Mi a Mátyás tér, Cserepes sor környékén szeretnénk venni, ha házat akkor Kecskés v. Mihálytelek is szoba jön. De most is 1 percre van a villamos, busz, 5 percre 2 bolt is valami hasonlo helyen keresnénk. Ha uj lakást akkor járna a szocpol akkor garázzsal együtt 17-18millió lenne rá. Ti mennyiért akartok venni?
Ez nagyon bosszanto tudni, hogy tavaly még mennyivel többért el lehetett volna adni a lakást. Én 2 éve hirdettem akkor egymás kezébe adták a kilincset, többen is meg akarták venni (nem akartam eladni csak érdekelt mi a helyzet) most meg irtam megnézni se jöttek csak alig.
Fél év alatt 10en sem.

Melinda! Lotti is nagyon ügyes!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! És nagyon boldog névnapot kivánok!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Köszi a köszöntést.
Ott már néztetek is lakást?Milyet?
Akkor ti gondoltatok házra is?Milyet adnak 17 millióért?
Először el kell adnunk ezt,és utána tudunk gondolkodni.

Ildi
tfildiko

Dancsi
megy a drukk! Még szerencse hogy a munkaügyi bíróságok nagyrészt munkaválaló pártiak.

Melinda!
Hát Én voltam a Gyertyámos utcai oviban kb 2 hónapja. Nem íratkozni akartam, hanem más ügyben. Egy pályázathoz kerestem társ szervezetet a Béke utcai sulihoz és ez tünt logikusna,a közeli ovi.
Minden esetre a vezető ígért fűt fát aztán meg vissza se hívott. de az nagyon érdekelte milyen páyázat hátha ők is pályázhatnak.
Minden esetre elmesélte hogy évi 4 alkalommal rendeznek különböző alapítványi mulatságot: szüreti bál,sima bál, családi nap meg mit tudom én mi és ezeken a szülőket pumpolják.A bálon 1 millió forintott szedtek össze, ez egy 100 fős oviban nagyon sok. 10000 Ft fejenként.
Szerintem pofátlanság amit művelnek már az oviban is. nem is csoda hogy a sulira már a szülők tisztára megcsömörlenek.
Amúgy meg válogat hogy kit vesz fel csak a körzetet veszi fel kötelezően azt is nagy nehezen.
Még egy story ebből az oviból. Lányom osztálytársát szerette volna az anyuka oda beíratni. Eltanácsolták, mondván nincs hely. Mikor is rájöttek, hogy az apuka a városi TV egyik riportere felhívták az anyát, hogy hát ők nem tudták ki az apa, nyugodtan jöjjenek vissza.
Anya meg azt mondta, köszöni szépen, de nem az apát, hanem a gyereket szeretné oviba íratni.
JellemzőKép
Bocsi de ez az ovi nagyon a bögyömbe vanKép így roszhírüket szétkürtölöm.
De ovónénik azért lehetnek jók ott is...

Angi!
Viszont amelyikről Te kérdeztél arról jókat hallottam.Csak ők is vállogatnak a közeli rossz környék miatt.
Az Én gyerekeim a tiszaparti asztmás oviba jártak (de nem voltak betegek, csak orvosi papír kellett hozzá)és az nagyon jó volt. Picit messze volt de ott heti 2 szer majd középsőtől heti 3szor mennek úszni,van torna, sószobájuk meg nagyon jó kis ovónénik. Ja és a 4 év alatt egyszer minimum de a lányom kétszer volt Mosdóson a(dunántúlon egy tüdőszanatórium egy kastélyban óriási parkban)10 napos kúrán. Jó levegőn baromi jó voltKépMég most is emlékeznek rá a nagyok
ANgi, amúgy az igazi léguti gondokkal küszködő gyerekeknek nagyon jót tett az ovi 4 éves terápiája
tudok ovónénit is ajánlani
Bea
20180827120929

Ildi! a környékünkön 17m nem adnak elfogadható házat, és nem is lenne annyi pénzünk csak szocpollal. Majd ha öröklünk akkor veszünk házat. Lakást mi 3 szobásat v. 1+3, 2+2 szeretnénk kb. 80 m2. Ált. kulcsrakészen ha nem lakópark akkor 230/m2 a tetötérinél ugy van hogy a nettóra ennyi a bruttó-nettó meg féláron van számolva. (ezt tagadni szokták akik 1-2 éveset árulnak hogy igy vették volna, de ujat mind igy épitik. Minket akartak használttal igy már becsapni, meg arra is kell vigyázni ha nem ujat akartok hogy szeretnek nagyobb m2 mondani.
Le kell ellenörizni mert lehet sokkal drágábban adják m2 mint az új. Ti sem csak ujat akartok ugye? Nekünk is jöhet használt ha nem régi és ki tudjuk fizetni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok házipizza receptet kérek
léciléci
köszi
Bea
20180827120929

Bea,
mélben elküldöm még ma, okés?
Mélcímed megvan?

Ildi,
nagyon hideg van, nem megyünk messze sétálni. Ill. a szél nagyon hideg.
De hamarosan talizunk, jó?

Boldog névnapot Neked!

Kép

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

https://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=4083&page=4
A frissített album. Amúgy Szalay Kata néven van itt a babanetbe ha esetleg nem jól adtam volna meg a hivatkozást
20180827120929

Ezt muszály megmutatnom.
Három gyerek a kádba. Kata körül ennyi kéz és láb. Aranyosak voltak:
Kép
20180827120929

Szbea!

Küldtem mail-ben receptet!

Gira
Vendég

kösz Gira, megjött
20180827120929

Kriszti!

Köszi.Mi sem megyünk sétálni.Felöltöztem az előbb,hogy elindulunk.Hideg van,és fúj a szél.Nem merem kivinni.
Most szépen játszik.

Bea!

Nagyon szépek vagytok,végignéztem a képeket.

Ildi
tfildiko

Ildi, boldog névnapot !

Csak bekukkantottam, de már megyek is, 3 nap óta beteg vagyok.Kép Fáj a torkom, lázas vagyok Kép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika!

Köszi.Jobbulást neked!
Megvettem a jegyet.(Nem tudom,hogy olvastad-e.)Még egyszer köszi,hogy eljössz velem.

Ildi
tfildiko

BEa! Annyira jó ez a kép IS RÓlatokKép.

KArmen! Egy újszülöttintenzíven volt Abby meg az új lány, és meghalt benne egy kisbabaKép((((

Karmen! Nálun k közös ktsg, minden m,ás is a bruttóra van számolva a tetőtérieknek Annyi, h a nm (vétel)ár(a) kevesebb volt.
És nem akarnék Én ezzel becsapni senkit, tényleg így volt, hidd el!

Melinda! Örülök, h Lotti jobban vanKép

VÁrom Meli bejelentkezésétKép

Dancsi! Drukkolok, h popnt legyen a dolog végén!!!

Bea! A sógornőm a Gyertyámosba íratta a kislányát, és trotőál ki van akadva, durván pumpolják ŐketKép. Ő egyedül neveli a kislé
ányátz, nem könnyű...
Asztma ovi is szóba került már, csak azt hallotam, h Újszegeden van. Nem?

Erika! Jobbulást!!! Benyaltad? Állítólag most olyan nyavalya van, amit inkább a felnőttek kapnak elKép

Itt a kanapé:

Kép

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!
Ildi, boldog névnapot! Lesz buli?

Angi, a Vakok Intézete mellett van az asztmás ovi, valaha én is odajártam, bár akkor még nem ez volt a profilja, de nagyon szerettem. Van sóbarlang, viszik a gyerekeket Ormándpusztára meg ilyen-olyan gyógyító helyekre. Az unokahúgom is az asztmája miatt járt oda, szerette.
Jó ez a kép Virágról, ezek szerint kiterjesztette a hatalmát:-)

Bea, a ti képeitek is aranyosak. De áruld már el, hogy fértek be ennyien a fürdőkádba??:-)))
Cipőkanállal?

Én most mint a veszett takarítok, a tanulás miatt egy csomó minden elmaradt, a szőnyeget is ki kellene tisztítani, de arra már nem lesz erőm.

Micsoda vacak idő volt reggel! Láttátok ezt az őrült hóesést? Képzeljétek, beesett az ablakon a fürdőszobában. Még nem jöttünk rá, hogy csinálta, az eső nem szokott beesni.

Dancsi, szorítok neked!
H
babamama

Sziasztok!

Ildi, boldog nevnapot kivanok! Nagyon jok a kepek Noemirol, foleg az elso tetszik.

Bea, a Te csaladod is gyonyoru, gondolom sokan mondtak mar.

Dancsi, szoritok holnap delutan!

Kristof tegnap leepilaltatta a labam, felhuzta a nadragoamt jatek kozben, es kozolte, hogy szoros, utana meg hivott a furdoszobaba. Hiaba mondtam, hogy majd este, nem tagitott. Kép Bocs, ha valakinek bantottam a szeperzeket. Kép

Kriszta, durva, ami a vervetelen volt. Azota jol van Eszterke?

Erika, jobbulast!

Angi, a biztositast nem a hasznos terulet alapjan fizetitek? Csak mert Timiek igen.

En is voltam ma vervetelen, es pozitivan csalodtam. A Vasasban az elsore tettek a labort, sokkal tagasabb, gyorsan ment az egesz, es kedvesek is voltak.

Agi
agi77

Hajni!

Köszi.Nem lesz buli.
Takarítani nekem is kell,de a nagyobb részét áttettem a hétvégére.(Ablakpucolás,csempemosás stb.)A férjem itthon lesz 4 napig,és majd akkor nekilátok.(Őt is bevonom.)

Ildi
tfildiko

Ági! Az Én szépérzekemet bántotta, igen;). HAláli ez a gyerek:DDD

Biztosítást lehet, h az alapján (fogalmam sincs), de az tuti, h a véteárnál semmi jelentősége nem volt a nem hasznos területeknek, azok után is ugyanannyit fizettünk. Arányosan természetesen olcsóbb volt a nm ár, mint a nem tetőtéri lakásoknál.

Ildi! Innen is boldog névnapotKép!

Gabi3! Írtam mééélt!

angiszeged

Nóri,Kriszti! ti elviszitek a 15 hós oltásra a babákat? Én majd ha lecserélik az oltóanyagot és nem lesz benne higany (megtudtam ebben van) akkor is ha nem okozna semmit méreg, ez tény.

Bea! itt a jo linkKép https://www.babanet.hu/album/main.php?=1&album=4083&page=4

pizzát megirom a szegedi receptekbe

Ildi! hova vettetek jegyet? mennyiért? 2en mentek apák nélkül ti is?

Angi! de jo hogy akkor most nem láttam, felkavart volna. Tetötéri lakást amiket mi néztünk alig kivétellel mind a bruttót adta meg és arra számolta a szokásos négyzetméter árat, ezzel is nyerni akartak. Van aki bedöl ennek mert ha én sem néznék ujat nem tudnám ö olcsobban vette. Tetszik a kanapétok! A régi hova lett? Persze az is igaz ha valamit el lehet annyiért adni és van aki megadja érte nyilván. Csak akkor ne erösködjön hogy a lakása x m2 ha nem annyi ezt nem szeretem. AMugy is kiderül ha utánanéznek. Én többet néztem mostanában ott a nem hasznos más áron volt akkor lehet ez is épittetö függö, bocs. Viszont ott meg nem volt olcsobb ha magasabb szint volt.

Kriszti! ti hol voltatok Esztivel vérvételen?

Ági! én jot mosolyogtam most Kristófon!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nina, Karmen,

www.szojatejgep.hu

Egyebkent a szoja is eros allergen es altalaban , akinek tejallergiaja van, annak szoja is van.

A Gyxertyamos uccai bolcsi is eleg elit ovi.
Na en a kov ovikrol tudom, hogy elit:
Boros J. u
Hetvezer u.
Gyertyamos u.
JATE-s ovi, nemtom a nevet.
Persze ettol fuggetlenul lehet jo az ovi.
De en latom, tok mindegy milyen az ovi, gazdag-e, sok jatek van-e, ez mind1. A lenyeg az, hogy szimpi legyen az ovoneni(errol ugy gyozodhecc meg, ha elmesz nyilt napra) es a gyerkocodet szeressek. Es a legfontosabb, hogy a gyerkoc szeresse az ovonenit.
A mi ovinkban semmi felhajtas nincs, kiveve a farsang, amire a csaladi belepo 500 Ft plussz a tombola.
En olyat hallottam asszem a Boros J. uccai ovirol, hogyha az alapitvanyra fizecc, akkor felveszik a gyereket.

g.
gabomamo

Angi!

Köszi.

Kármen!

Aug.19.London szektor 15.sor.8000Ft volt.Apák nélkül megyünk.

Ildi
tfildiko

megnyertem a munkaügyi pert!!!!!!!!!!!! újra OTP dolgozó vagyok!

Ildi,
boldog névnapot!!!!!!!!!
Vendég

Dancsi,

gratulalok.
Megirnad pontosan, hogy miert perelted be a cegedet? Mar nem emlexem.
g.
gabomamo

Dancsi!

Köszi.
Gratulálok!!!

Ildi
tfildiko

ÉS! Jozsó ma is elaludt az ágyában!!!!!! hallellujjjjjjjja! ELaltatom cicin, majd amikor teszem le felsír, de visszaalszik. Tegnap délelott 10 percig sírt, délután már csak kb. 5-ig, ma délelott, meg most is, kb. 5 másodpercig, mire kiléptem a szobájából, már aludt is.
Vendég

Gabomamo,
azért, mert megszüntették a szerzodésemet gyed alatt. határozott ideju szerzodésem volt 2001. óta, amit folyamatosan hosszabbítgattak 3 havonként. Most visszaminosítették vissamenolegesen határozott ioidejuvé és jól megbüntették a fucker bankot. Kép
Vendég

Dancsi! gratulálok!!! gondoltam igy lesz

Ildi! mi is azon a napon megyünkKép Orsi még mindig nagyon falánk, csak csodálkozok mi történt. Mindenfélét nagyon szeret most

Gabo! nem tudtam a szoja is allergizál, köszi.

Mit tudtok a Karolina oviról?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi! és igy több pénzt kapsz most? Gyedet, GYES-t?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi!!!!
Gratula!!!KépKépKép
Nina
nina74

Karmen,
nem nem kapok többet, azért lényeges ez, mert ha lesz kistesó, akkor nem lettem volna jogosult gyed-rem csak gyes-re. És nem mindegy, hogy bruttó 83 ezer vagy bruttó 20 ezer forintot kapok.
Vendég

Sziasztok!

Nem győzöm olvasni!

Anita: Fogalmam nincs hol lehet kapni. De nem 1500, hanem 1850 volt 3 éve.

Ildi: boldog névnapot!

Kriszti: www.deakestarsakiado.hu

Angi: olvastam a mélt ma! Kép Nem is gondoltam, hgoy ilyen pedáns vagy, hogy csacsi-ragyi a konyhád! Kép

Meilnda: De jó, hogy Lotti már eszik, meg hogy szobatiszta! Flóra semmi jelét nem adja, hogy bilibe akarna dolgát végezni, még a szűkítő sem hatja meg. A vécémanó mese...az meg már eleve hülyeség. Nem tudom mi lesz szeptemberben. Remélem nyáron leszokik a pelusról.
De jó,hogy hazaengedték Meilssáékat!

Bea: Szépek a gyekőcök!

Erika: jobbulást! Pedig olyan kíváncsi vagyok a krumplifasírt recire!

Hanji: mi négyen ültünk a kádban nyáron! Kép

Ági: Nem semmi Kristóf!

Karmen: És honnan tudod, mikor vonják ki azokat az oltóanyagokat, amiben higany van? Engem is érdekelne!

Gabi3
inecsg

Dancsi: Gratula a perhez! Tudtam, hgoy megnyered! Tényleg nem mindegy gyedet vagy gyest kapsz, én már csak tudom. Azért durva, hgoy egy OTP ilyet megenged magának! Jó, hogy Jozsó ügyesen alszik már!

Gabi3
inecsg

Dancsi: Gratula a perhez! Tudtam, hgoy megnyered! Tényleg nem mindegy gyedet vagy gyest kapsz, én már csak tudom. Azért durva, hgoy egy OTP ilyet megenged magának! Jó, hogy Jozsó ügyesen alszik már!

Kézeljétek, olyan jót nevettem Flórán magamban. Felkentem a képes felemre egy acrtisztítóradírt. Már egy jó negyedórája vártam,hogy megszáradjon,mikor Flóra észrevette rajtam. Csupa fehér volt az arcom. Úgy megijedt tőlem, majdnem sírt. De elmagyaráztam,neki,hogy ez egy arckrém. Alig mert hozzáérni. Majd mikor levettem megnyugodott,hogy már nincs rajtam. Szegény, mit gondolhatott. Pedig ott játszott mellettem vagy 15 percet. Azt hittem Bátor fog megijedni tőlem. Kép

Gabi3
inecsg

azért az ügyes alvástól még távol állunk, 2*40 percet aludt napközben. De ez is haladás már nálunk, hogy képes a kiságyában elaludni.
Vendég

Gabi! hát azt nem tudom csak valaki zt mondta hogy felülvizsgálják. Amugy meg a Rubeloa, és a Mumosz sem olyan veszélyes ha kihagyom.

Dancsi! Nagyon nem mindegy.

Kriszti! Melyik könyvet keresed? Én ugy szoktam venni hogy beirod a netes keresöbe a cimet és kidobja hol van eladó.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

mármint Mumpsz

K

Kép

Kép

Karmen
karmen

láttátok, h lesz biovásár biopiaccal a 7végén??? mi megyünkKép.

Gabo! "A Gyxertyamos uccai bolcsi is eleg elit ovi. "
ahan, értem;) :DDD

Kössz az infókat, basszus, ez nagyon durvaKép. Asszem asztma ovi lesz ebből nekünk...

angiszeged

Karmen,
az Anyu taníts engem könyvet keresem - egyenlőre neten néztem szét, melyik könyvesboltba induljak.
Majd keresem akkor én is úgy, mint Te, köszi Kép.
Vérvételen a nagy SZTK-ban votunk a Szentháromság u. felőli laborban.
Eszter vashiányos továbbra is, most másmilyen vascseppeket írt fel a drnéni (le a kalappal előtte, majd estére megírom, milyen sztorink volt a lelettel - este 7-kor hívtam fel, mert nagyon durva dolog vaolt rajta. Szal nagyon aranyos volt a drnénink Kép ).

Meli27,
Boldog névnapot Neked is Kép!

Gabi,
sztori aranyos Kép.

Dancsi,
ez szuper hír! Mondtam, h munkáltatók nem nagyon nyernek pört munkavállalóval szemben kis hazánkban.

Erika,
jobbulást Neked, pihenj sokat!

Ági,
Kristóf nem semmi koma, hallod! Nem térek magamhoz, hogy miket mond! Nekem nem bánotta, estére én is epilálok :D.
Eszter jól van, köszke. Alvás továbbra is az éjszaka 2. felétől köztünk. Viszont szuper az étvágya napok óta. éS éjjel nem mindig kap szopkát és ha köztünk van, visszaalszik anélkül.

Angéla,
küldd át a képeket lécci.
Vagy vigyek fel cédét, ráírjátok?

Megyek enni.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi!
Boldog névnapot!

Karmen!
Aszem, nem lehet megtagadni a kötelező védőoltást. Higanyt én is hallottam. Mikor fogják kivonni?
Elgondolkodtam azon, amit arról mondtál, hogy a cégek nem szeretik a nem szegedi munkavállalókat, és végeztem egy kis számítást, hogy m2 árban, kb. 10 000Ft különbség van, így egy 600m2-es telek 6 millával (miénk 1200m2, mert nagyot akartunk, így az 12 millával) olcsóbb, mint ha Szegeden veszünk. Hát ennyi pénzt 30 év alatt se utazik el az ember a bejárásra, ha nem is fizeti neki a cég.

Mézet mikortól lehet adni a gyerkőcnek?

Na, engem is utolért a takonykór. Legszivesebben csak fekszem, szerencsére Léna jól eljátszik körülöttem.
Zolim viszont nagyon ügyes volt, tegnap kiment Mórahalomra, és MINDENT elintézett. Jogerős ép. engedéllyel jött haza, meg szerzett markolót az alapásához, kútfúrót, betonkeverőt, stb...

Ha jól láttam a mórahalmi ovinak is van sószobája, meg heti kétszer van úszás a közeli gyógyfürdőben. Remélem Léna oda fog járni!

Dancsi!
Gratula!

Gabi!
Ha elmennél pár napra munkanélkülire utána járna a gyed, de ezt már mondtam. Kép
Szvsz, ne siettesd Flót a szobatisztasággal, bőven ráér még!

Ha valakinek tgyás vagy gyed alatt megszűnik a munkaviszonya, ez a törvényes kiskapu, munkanélküli majd gyed igénylés.
Szoktátok olvasgatni Szakbarbárt? Rákérdeztem, és szerinte várható, hogy 83-ról 100-ra emelik a gyed maximumot.

Ági!
Miért voltál vérvételen? Gratulálhatunk?

Nóri
norcee

Kriszti!
Írd meg az egyes értékeket is, hogy majd össze tudjuk hasonlítani.

Nóri
norcee

Ildi, boldog névnapot!

Nóri, a mézet kétéves kor alatt nem ajánlják az én forrásaim.

Kati

Kati
katicabogár

Kati!
Köszi, nekem is az rémlett, hogy ez nem 1 éves kori határ.
Hogy vagytok? Készülsz vissza dolgozni vagy előbb tesó lesz Kincsőnek?
Jól eltüntél!
Tényleg, szopi van még?

Nóri
norcee

Nóri, nem készülök egyelőre vissza. Olyan három év korkülönbséggel szeretnénk másodikat. Ja, Kincső szopik még. Kép Most már tényleg rajta múlik, ha abbahagyná, nem viselne meg. De így is jó.

Kati

Kati
katicabogár

Kati!
És többi szoptatós anyuka!

Ti, nem érzitek azt, hogy nem is a babának kéne leszoknia a ciciról, hanem nekünk a szoptatásról?

Nóri
norcee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: