A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Egy gyors kérdés: Lili ehet már lekvárt?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
nyugodtan ehet lekvárt Lili,szerintem.Szeretné enni?

Bea
gratulálok a pocaklakóhoz,nagyon sok örömöt hozzá.Ja,az esküvő meg így is naon jó lesz nektek,szép leszel bármilyen ruhában,mert boldog vagy.Aki boldog,az gyönyörű.

Lili
gyönyörű a ház,irigykedem,tetszik naon kívülről.Belül is tutti supi.

Nana
gratula a fogacskához,hamarosan minden jobb lesz.Már így is sokat fejlődött Boti. :)

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszönöm a gratulációkat!Még nem voltam orvosnál,tegnap csináltuk a tesztet eggyütt Zsoltival,és ő is nagyon boldog,bár megjegyezte,hogy jó lenne már egy kis kukis Lilla mellé,mert 3 nővel......hajjaj...... :wink: :D

A ruhámat még nem látta és nem is fogja. :D Egyébként 2 részes,pezsgő színű,pici uszállyal,a felső része pánt nélküli és óarany szálak és gyönyök vannak belehímezve.és van hozzá egy rózsa melltű a saját anyagából + stóla.Nagyon szép.Eleve nem akartam fehéret,meg ez olyan,hogy aztán később is felvehetem pl. egy bálba,mert nem az a klasszikus menyasszonyi ruha.Ráadásul a felseje és alsaja variálható is.A felsőt később felvehetem egy elegáns nadrággal is sztem.Ráadásul sztem jól jártam vele,mivel 100-150 ezer ft. körül vannak a legtöbb helyen a kölcsönzési díjak,én meg ezt megvettem 50 e. ft-ért.Épp kiárusították ebben a szalonban a ruhákat.És ami a lényeg,hogy ez tényleg olyan,mint amilyet elképzeltem.Megláttam és beleszerettem. :)

KépKép
KépKép
sbea

hajny
TI használtok a cukiban jilk pasztát ( a piskótához hoyg ne essen össze)vagy ha nem azt mit használtok hogy a pikóta olyan tömörebb szerkezetű ? még egy kérdés nem tudod hol lehet venni a metron kívül tömböös marcipánt ? kösszi és bocsi a sok kérdésért :)

lina
ha enné lili szerintem adhatsz neki bár azért ha van inkábbb sajátot mint boltit :)
Én azt gyártom egész tavsztól öszig a dzsemekt meg lekvárokat van málna sárga-őszi barack meg meggy :)

Kép

Kép

Kép
roz23

bea
hmmm... ez nagyon jól hangzik biztos gyönyörű leszebenne .. :) mikorrra is van az eszküvö kitűzve? nem lehetne előréb hozni ? vagy nem karjátok ? kb hanyadik hónapnál járna az esküvőtökön ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Bea, olyan jó olvasni soraidat, olyan nagyon boldog lehetsz! Ez a ruha meseszép lehet! :) :) Gratulálok!
birolili

Bea,
gratulálunk a tesóhoz, és hidd el, így is nagyon tuti lesz az esküvő. Én 11 hetes terhesen mentem férjhez, volt lagzi is, igaz nem táncoltam az asztalon, de volt buli :D

Roz,
igazából nem kéri Lili a lekvárt, csak ma reggel az én kuglófomhoz felbontottam egy nagymama féle baracklekvárt, és eszembe jutott. Lili ebédre már "felnőtt" ételt eszik, és ahogy belegondoltam, már nagyon rég evett tésztafélét, itt az ünnepek alatt mindig husi volt, és gondoltam főzök magunknak grizestésztát. Apa nem szereti, Lili még nem evett, kipróbáljuk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bea,
Szívből gratulálok!!! :))))
A ruhád álomszép lehet! :)

Roz,
láttad hogy írtam ide neked, hogy légyszi majd mailt küldj ?

KépKép
KépKép
nana09

nana már ment nézd meg :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz április 28-ra,de sztem akkor már pocakom lesz,nem valószínű,hogy rám fog jönni a ruha. :roll: Ezért azt beszéltük Zsoltival,hogy valszeg előrehozzuk az időpontot,de még nem tudjuk,hogy mikorra.

Lina akkor megtáncoltattad Lilibabát. :D :wink:

Nana köszi. :)

KépKép
KépKép
sbea

Már csak ma.......anniyra fáradt vagyok, de nagyon várom már!

Ugyanígy reagáltunk mi is, mikor megláttuk a házat, mint ti. Nem volt kérdés, hogy megvegyük-e. :) Köszönjük a jókívánságokat, reméljük, hogy "sok" (kb.10:D) évünk lesz benne.
birolili

Bea,
gratulálok a picihez! Akkora boldogság lesz, majd meglátod! Az esküvőt meg legfeljebb előre hozzátok :).

Lili,
ügyesek vagytok, hogy még cicizik Zsófi. A ház nagyon klassz! Lesz netetek?

Nana,
sajnálom Botit... de reméljük, hogy tényleg csak a foga vetette vissza. Egyébként én is ismerek olyat, aki csak nyolc hósan kezdett forogni, addig csak feküdt. Rossz lehet látni, hogy szenved :(.

Roz,
az alvós kép nagyon jó... Hogy fértél el azon a cseppnyi helyen? :lol:
balim

Bea

Ez nagyszerű hír! :) Gratulálok! és a ruhád is meseszép lehet.

Lili

Szuper jó a ház.

Syg

Leónának utólag szeretnék boldog névnapot kívánni!

Mino

Neked Boldog szülinapot kívánok!

Dóra

Nem vettem észre eddig, h írtál, mindjárt válaszolok is.

Roz

Micsoda tincsek.

Adri szülinapjára kap autósülést. (Na persze majd mást is)Szerintetek hol érdemes nézni? És mit kell néznem? Melyik a jó márka? Közép árkategóriában gondolkodok. Nem a leggagyibbat, de nem is a méregdrágát keresem.

Andi
Kép
cukkker

Bea,
kénytelen voltam megtáncoltatni. Akkor még nem sokan tudták, hogy ott van a pocakomban, de a doki azt mondta, nagyon jól érzi magát Lili, úgyhogy táncolhatok, és ha akarok, még pezsgőzhetek is nyugodtan. Mondjuk ettől függetlenül is kölyökpezsgőnk lett volna. Úgy örült az anyakönyvvezető, hogy végre egy pezsgőt megihatott :D

Cukker,
mi számít középkategóriásnak? Mi mondjuk Ausztriában vettük, és szerintem azért drábább verziót. Szerintem érdemes megnézni akár a Petőfi S. utcai bababoltban, akár Brendonban, kiválasztani, és pl. neten megrendelni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányok, lehet kapni patikában vmi speckós arcmelegítő zacsit? Valami rémlik, hogy ott van. Anyag darabba raktam sót, azt melegítettem meg a sütőben. De hátha van vmi jobb megoldás?
Flórát ma visszavittük a dokihoz, mert nehezen veszi a levegőt, meg a trutyi nem fogy ki az orrából. Kap levegőt, csak ott van hátul.
Doki elküldte röntgenre és kiderült, hogy tüdőgyulladása + kétoldali arcüreggyulladása van :( Pedig már azt hittem kifelé lábal a betegségből. :? :(

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille,
nekünk van egy ilyen zacsink, hűteni meg melegíteni is lehet. Nem tudom, hogy hol lehet kapni, mi is kaptuk, mikor Lili az elején pocakfájós volt. Ha nem találsz, kölcsön tudom adni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille,

Nekünk is van ilyen hűteni és melegíteni is lehet zacsink, de melegítés céljából ennél sokkal jobb a "cseresznyemag" párna. Nekünk ilyen is van. Sokkal tovább megtartja a hőt. Ha gondolod én is nagyon szívesen kölcsönadom. :)

KépKép
KépKép
nana09

Persze szegény kis Flóra :(. ne haragudj... a kicsit zavarodott vagyok ma...:(

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Sbea, ez nagyszeru hir! Gratulalok nektek!!! :D
A menyasszonyi ruhad pedig elmeselve is gyonyoruseges!!! :wink:

Roz, nagyon jol all Adrinak a hajfonat! "Megszelidult" tole! :wink:

Lili, hetfon jottok jatszohazba?

Cukker, nekunk Maxi-Cosi Priori van, jol bevalt.
http://www.fotexnet.hu/sid000016/page/item/118841

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Floranak jobbulast! Szegenykem! :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
nekünk is ilyen ülésünk van, csak a Tobi változata. Abban még van egy fejszűkítő, meg automata az öve, ahogy kikapcsoljuk, szétugrik. Valami fémmerevítés van az öveiben, így nekem olyan igazán stabilnak, biztonságosnak tűnt. Lili elég alacsony, még jól jön neki az a szűkítő bele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lesz netünk az új házban. :D reszkessetek! :)

Roz, nagyon édesek ezek a copfok. :)

Pille, nagyon sajnálom! :( Gyors gyógyulást kívánok!
birolili

Sziasztok!

Bea nagyon nagy gratula a pocaklakóhoz!!A ruhád pedig nagyon szép lehet.

Lili nagyon szép a házikótok!Kitartás,akkor már mindjárt kifelé pakolhatsz,de az már biztos jobban fog esni :wink: .

Roz nagyon édes Adri és milyen komoly képet vág a második képen :) .

Nana gratula Botinak az első fogacskához!Az mit jelent,hogy vergődik?Próbál forogni,mozogni,de nem megy?Masszírozák őt vagy még van vmi speckó torna is?

Pille jobbulást Flórának!!

Dora Kati szereti a pacit?

Cukker mi is pont most vettünk ülést és szintén Maxi-Cosi Tobit.Mondjuk ez akciós volt,mert egyébként elég drága,de én is szeretem,ez magasított,így Lencsi tök jól kilát az ablakon és sokkal jobban elvan benne,mint a hordozóban.Én még azt néztem,hogy elég párnázott legyen,a huzata anyagát,hogy ne izzadjon totál bele,meg persze belepróbáltuk,hogy elég kényelmes-e neki,meg van-e támasztva a feje,ja és hogy dönthető legyen.

Holnap szétszedjük a karácsonyfát,úgy sajnálom,de már ezerrel potyog is,na ilyenkor volna jó a műfenyő.

Úgy látom,most nincs itt senki,úgyhogy akkor jó éjszakát mindenkinek.

Kép Kép

Kép
dettus

Szép napot!

Lina, Nana,
nagyon aranyosak vagytok, hogy felajánlottátok a melegítőket. Ma beszaladok a városba, megnézem hogy kapok-e? Ha nem sikerül szólok.

pillle

Dettus,
mi még az üléssel együtt vettünk nyári üléshuzatot, az valami lágy frotir anyag. Mi télen is használjuk, így nem koszolódik, azt csak egyszerűen kimosom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

pille sajnálom szegény csajszit :( kaptál melegítő párnácskát?? Én még liedelben szoktam nagyon sokszor látni ...

balim :D
általában rámfekszik Ákom-bákom úgyhogy nem nehéz elférnem tőle :) már nagyon érik az új ágy de nem nagyon tudom melyik lenne praktikus főleg így... nagyon szertnék sarok ágyat és nagyon klsszakat is láttam de nem tudom hoyg elférnénk e rajta... Egyébként azérrik az ágy mert mindnen este fürdés után táncolnak és ugrálnak az ágyon és most pont ott ahol én szoktam aludni beszakadt :roll: baromi kényelmetlen ... de amig nem jön meg a másik szekrény nem tudom mekkora lesz hely meg hova tesszük a szekrényt addig biztos nem tudok ágyat rendelni ...

bea
menniyvel előtt ekell bejelenteni az esküvőt 3 hónappal ? templomi is lessz/lenne ?
és ha nem tudjátok előbre hozni miben leszel ?
akkor majd jövöre lesz ?! :wink:
:lol:

dettus
éppen idén gondolokodtam el én is hoyg miért nem műfenyőnk van ... ??!!! a nagypapámék lajosmiszén ilyen fákkal foglalkoznak és látom hoyg menniy munka és menniy év van egy ilyen 1,5 -2 méteres fánál el is határoztam hogy jövöre vagy gyökeres fánk lesz vagy műfenyő ...

lina
lekvár ?? izlett a csajnak ??

seriff ???
merre jársz ?

syg ?
jól vagytok ? ?

Ülés hmm... nem is tudom mit irjak erre ... mi nagyon rövid utakra megyünk max tesco vagy ovoda... autóval van mind a 3 gyerköcnak ülse de egyik sem drága fajta adrinak egy hát-fejtámlás ülésmagasitó (nem tudom a márkáját németo.van műanyag ) nikinek egy sima ülés magasitója van Áki meg éppen most nővi ki ezt nagy ülést ami 9- X ? kg ig jó .. és én is azon agyalak hoyg mit vegyünk neki .... az ilyen műanyag párnázott ülés magasitok ami adrinak is van szerintem még neki nagy bár 13 kg -tól vannak ezek az "ülésmagasítók" nem akarok méregdrágát venni anyira ritkán használjuk az autót hoyg nem látom értelmét ha vidékre megyünk általában vonattal megyünk mert imádnak vonatozni a gyerköcök nembeszélve arról hoyg mivel 3 gyerekes vagyok 90 % ért viszenk ami pl ágasig 42 ft !! szóval én sem tudom milyen lenne praktikus . ....

Nem régen beszéltem anyukámmal tesómék győnyörű Németjuhász kutyusa még szilveszterkor elveszett a nagy durrogástól megijedt szegény, tesóm gyalog indult el kereseni .. a jakabszállásra menő autópálya melett találta meg sajnos már nem élt :( anniyra sajnálom, szegény tesóm annyira szerette .. meg is siratta a kutyust :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
hát a lekvár nem nagyon ízlett. Vagy a grízestészta...nem tudom. Mobillal le is fotóztam, ahogy fintorogva sír :D

Borsika,
dolgozol valamikor mostanában? Reggel született a másodunokatesóm kisfia. Parlag Róbert. Az anyukája meg Szentgyörgyi Ágnes. Nem igazán tudunk róla semmit, csak hogy nagyjából 20 perc alatt volt meg a baba :D Ha esetleg találkozol majd vele, elmeséled milyen kis aranyos? :D Na meg üdv az Áginak. (Dunai Melindaként ismer)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina:D
hát igen a házi barack lekvár általában savanykásabb lehet hogy az volt baj a tesómék kislány a prézlis tésztát nemszereti mert szúr :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Pille, sikerult talalni? Gondolom mar keson szolok, a DM-ben van ilyen cserimagos parna, nem is draga.

Lina, Dettus, Tobi mar magasabb kategoria! Az automata ov okos talalmany!
Dettus, szereti, de par perc eleg neki belole... :roll:

Roz, lattam en is hirdetest, hogy keresik a kutyusukat. :( Sajnalom, ami tortent vele. :( A szilveszteri durrogtatasban sok kutya elveszik, jobb esetben elokerul...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

lina

Most szabadhétvégés vagyok. De hétfőn nappal dolgozok. Este majd beszámolok.

Képzeljétek voltunk alányokkal a kori pályán, nagyon élvzték. Ki vannak nyúlva teljesen. Remélem csendes este lesz. Menni akarnak holnap is. Persze ha megtudnak mozdulni.
borsika33

most beszéltem Lilikével és azt üzeni remekül érzik magukat mindnen szuper de csak 1 hónap mulva lesz internetük :( azt üzeni naggggyon fogunk nekiik hiányozni

Dóra
:( Én nemis értem hogy ment el olyan messzire... :( bár Arra laknak de azért nem anniyra kint . :(

Kép

Kép

Kép
roz23

A kori pályán az uncsi tesóval. Kép
borsika33

Köszi lányok, találtam a DM-ben cs.magos párnát.

pillle

Borsika,
hol van pontosan a koripálya? Mennyibe kerül?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A strand területén van. Hétvégén a gyerek 700 a felnőtt 950, a sétáló a 300. A sétáló az arra van ha valaki nem akar korimi csak a gyerekkel el menni. A korit is lehet bérelni az két órára a gyerek 400 a felnőtt 600 ft.
borsika33

Ja és hétköznap valamivel olcsóbb.
borsika33

Borsika,
köszi. Most már csak Lilinek kellene mini méretű korit találni :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Borsika

Ügyesek a lányok :)

Köszönöm az autós ülés hozzászólásokat. Dettus megkérdezhetem, hogy hol vettétek?

Andi
Kép
cukkker

Akkor ismét feltenném pár nappal ezelőtti kérdéseimet:

"Van vkinek újabb híre a szülészetről, szobákról, elhelyezésről, fizetős dolgokról stb.????? Van egy ismerősöm, ő is kecskeméti, de nem szereti a fórumokat. 14hetes ugyan, de nagyon érdekli, h mi van a kórházban. Hogyan lehet vajúdni, mi a protokoll stb. Szóval minden infót megköszönök. "

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

http://www.hotdog.hu/video/video.hot?v_id=75121
:lol: :lol: Gondolom már sokan ismeritek, de aki nem..... Férjeknek meg lehet mutatni.

ennn

enn

Nincs fizetős szoba, de két szoba ami kiemelet, két ágyas és a fürdő és wc bent van aszobába! Ez ami újdonság.
borsika33

ezek a bizonyos vip. szobák??? Ide van várólista, v ahogy esik...?
És a többiről tudsz vmit esetleg??? (vajúdás pl)

Köszi :)

ennn

enn
Igen ezek a vip szobák. Nem fizetős. A szülész orvoson múlik hogy be tud-e kerülni valaki.
borsika33

Hajni

Írtam iwivre. Adri totál beteg.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Borsika, jo latni a lanyokat!:) Puszilom oket Kataval! :D
Nekik kuldom ezt a kepet:
Kép

Cukker, jobbulast Adrinak!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora

Köszi a képet majd holnap megmutatom nekik, mert már alszanak. Jól elfárdtak, ma is voltunk korizni. Nagyon rá éreztek az ízére!
borsika33

Sziasztok!

Végre itthon!Naon jó volt anyunál,csak hát nincs internet.

Roz
nem használunk semmi különös dolgot a piskótához,sima sütőport.Szerintem a sütő más jellegű mint egy saját otthoni,azért olyan tömör,sűrű állagú.Marcipán tömböt lehet a tescoban is kapni,meg nálunk is van a sütis hűtő tetején.Ha nincs kitéve akkor a lengőajtón ha beszólsz a lányoknak és van akkor hoznak neked ki.

Lili
nem tom olvasod e majd ,de jó neked már!!! :lol:

Cuki
megjöttünk,ha apukák itthon lesznek és vigyáznak gyerkőceinkre,elmehetünk 4 után is a DM-be.Jobbulást kicsi Adrinak!

Borsika
de jó hogy írtad a korcsolyát!Szeretnék menni én is.Nem tom apa eljönne e.Jó hogy tudsz menni.

Pille
Flórának gyors javulást,fájdalommentes gyógyulást.Borzasztó lehet neki.Hogy viseli?Szegény.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
eszembe jutott mit akartam még.A kutyával kapcsolatban.Épp szilveszter előtt beszélgettem egy barátunkkal,állatorvos mellett asszisztens.Van olyan kapszula,ami az állatot megnyugtatja.Ilyen esetekben nem árt használni.Sokan igénybe is veszik.Csak egy falat kajába bele,és már kész is.Szegény állatok,nem csoda hogy behülyülnek ilyenkor. :(

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Röviden bemutatkoznék.Timci vagyok,25 éves vagyok és 2o hetes kismama.Kecskeméten élek egy pár hónapja, a párommal.
Azért irok nektek,mert lassan beleörülök abba,hogy nincs egy velem egynemű személy akihez szolhassak.Az a gondom,hogy én Erdélyből származom a párom meg Kecskeméti.Én ideköltöztem,hogy együtt lehessünk,hisz kisbabát várunk.De nekem nagyon nehéz itt élni,távol a családomtól,semmi segitség nélkül a vad idegenbe.A páromon kivül senki sincs akihez szólhatnék,és ez nagyon nehéz és nagyon rossz.
Rengeteg olyan dolog van amit még kismamaként nem tudok,és szeretnék tudni,de a védönön kivül senki sincs akiktől ezt megtudnám,vagy tapasztalatott szerezzek,vagy délelötönként,délutánonként elbeszélgessek valakivel,hogy ne legyek egyedül.Hiszen a párom dolgozik,én nem találtam munkhejet magamnak,mivel nincs lakcimkártyám,és tajkártyám se,igy még az összes vizsgálat is pénzbe kerül.Nagyon nehéz neki két személyt ellátnia,meg még a lakásbért fizetni stb.stb.Én nagyon szerettem volna dolgozni,de papirok nélkül,meg terhesen nem megy.
A legnagyobb gondom az,hogy nincs itt Kecskeméten egy barátnőm se,akivel kimehetnék sétálni,hisz kell ilyenkor a séta,meg egy kis beszélgetés kismamák közt,ahogy szokás. :oops:
Kivel mennék ki sétálni,mikor nem ismerek senkit,nagyon nehéz,igy egyedül.A páromat meg nem rángathatom ki este meló után,hogy jöjjön velem sétálni,hisz alig várja,h.ledöljön,pihenjen.Nekem meg nehéz,hisz unom magam,meg szükségem lenne bizonyos tanácsokra,meg barátnőre,barátnőkre,akikkel elütném az időt,meg akik megnyugtatnának,vagy kérdésemre tudnának választ adni,ami a terhességgel kapcsolatos,meg elmenni néha a főtérre egyet barangolni,meg ijenek.
Nagyon remélem,hogy akad köztetek olyas valaki,aki együt tud érezni velem,és irni fog nekem.Remélem,hogy hamarosan akad egy vagy több olyas valaki,aki netán idővel a barátnőm is lesz.Amit nagyon szeretnék már.
Előre is köszönöm!

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nyhk,
Priviben kuldtem az email cimemet. Elore is koszi a tablazatot.

Pille,
Jobbulast Floranak. Szegeny kislany :(
Mi is mar harom hete huzzuk nyuzzuk ezt a franya nathat...
mvirag

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: