A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Nóri-Nóri, kis illetlen:-))) Végülis nem is olyan rossz az:-)) amíg az asztal bírja... Aztán majd mentek az Ikeába, hogy árulnak-e márványból:-))))
babamama

Ja, Angi!
Léna se túl szófogadó, habár a kábelekhez nagyon ritkán mászik fel, és nagyon tudja, hogy nem szabad. Mondjuk én nagyon szurkolok is, hogy ne legyen egy "jó" kislány, mert nem szeretném elnyomni a természetemmel. Legyen szófogadatlan, nagyszájú, feleselős, az való nekem.

Nóri
norcee

Kriszti!
Igen, mond, hogy 2 napja nem adsz neki enni, hogy a hülye, p..a vérvételes nő boldog legyen. Szvsz a Pintér profnál levett vért is biztos ugyanolyan módszerrel dolgozzák fel, és még sose volt értékelhetetlen.

Nóri
norcee

Gabi! Nagyon tetszik ahogy Fló alszik, én még ilyet nem láttamKép

Nóri! Igen, azt akartam hogy legközelebb is megkapjam a max. GYED-et meg legyen több TGYS. Akkor tényleg a férjemnek van igaza, én erre nem köthetek velük szerzödést csak az aki munkanélküli? Tesomnak ilyen babakocsija van, nem forog rendesen a kereke, nehéz tolni. Ettöl lehet hogy a többi jo csak ö fogta ki.

Hajni! Nem tudom hol olvastam, lehet Babapatika, babanet rendelö. Csak ilyen helyeken szoktam babás dolgokat olvasni. De valahol ez állt.

Ildi! Én 12,2m hirdettem (szomszéd 11,7 neki sem kelt el, alig jöttem megnézni is) 2 szoba. 54 m2. Nekem többe került a lakást belül mint a szomszédé, de még ö sem tudja eladni nyár óta. Annyira tele a piac még csak el sem jönnek megnézni. Én is butorozottam akartam elöször, de az meg pláne nem kell senkinek sem, igy adtam volna anélkül csak vigyék.Kép

Kriszti! szerintem nem tudják kimutatni, mond hogy nem evett.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi! Nagyon tetszik ahogy Fló alszik, én még ilyet nem láttamKép

Nóri! Igen, azt akartam hogy legközelebb is megkapjam a max. GYED-et meg legyen több TGYS. Akkor tényleg a férjemnek van igaza, én erre nem köthetek velük szerzödést csak az aki munkanélküli? Tesomnak ilyen babakocsija van, nem forog rendesen a kereke, nehéz tolni. Ettöl lehet hogy a többi jo csak ö fogta ki.

Hajni! Nem tudom hol olvastam, lehet Babapatika, babanet rendelö. Csak ilyen helyeken szoktam babás dolgokat olvasni. De valahol ez állt.

Ildi! Én 12,2m hirdettem (szomszéd 11,7 neki sem kelt el, alig jöttek megnézni is) 2 szoba. 54 m2. Nekem többe került a lakást belül mint a szomszédé, de még ö sem tudja eladni nyár óta. Annyira tele a piac még csak el sem jönnek megnézni. Én is butorozottam akartam elöször, de az meg pláne nem kell senkinek sem, igy adtam volna anélkül csak vigyék.Kép

Kriszti! szerintem nem tudják kimutatni, mond hogy nem evett.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nina! SZövegláda édes lehetKép. Ok, majkd dobok képet a cuccokról.

Bea! PErsze, együtt lehet élni ezzel, lásd Tom C.Kép

Gabi! Jóég, ez teljesen magzat pózKép

Bea! Gyönyörűek a nagyok isKép. Igazán szép gyerekeid vannak, gondolom büszke vagy RájukKép

Minden Tamásnak, Tomikának boldog névnapotKép

Kriszti! Olvasok, tájékozódom, hallgatózom, lesekszemKép, nem tudom, ezt épp egy bareátnőmtől hallottam, az Ő fiánál nemrég derült ki, h kezelésre szorul, nem engedik suliba, kinézne neki egy disz, és balkezes lett volna, ha hagyják.

Kriszti! Hát, kövérséggel kapcsolatban maximális együtt érzésem, bár Nekem szándékomban áll záros határidőn belül leadni pár kilót. De teljesen igazad van, a jó kaja drága, ha lehet kapni 1általán... Mondjuk Én tsokit soha nem veszek, üdítőt sem, sajnálom r á a pénzt, nem sajnálom viszont jó fajta tésztára, jobb lisztre, jobb tejre, stb. Sajna így sem tudunk sokmindent megvenni, amit szeretnék.

AMúgy meg jókedélyű vagy, és szép, és imádlakKép

HAjni, Enikő! Fackalmannba Én is csaLódtam már párszorKép, de több minden vált be, mint nem.
Humorodnál vagy, jól van, megnyugodtam, rendben vagy:DDD. Acc a pidzádból? Vagy veszel Nekem is 1et?;)

Nóri! Konyhaasztal kényelmetlen. SZerintem;)
Eddig erre nem is gondoltam, h ha nagyon engedékeny, akkor elnyomjuk, ühüm... Érdekes, akkor majd átértékelem ezt a dolgot magambanKép

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!

Mi a Somogyi utcába költöztünk az egyetem épülete melletti tömbbe. Nagyon jól érzem magam, különösen, hogy kedvemre átalakította, és felújította az uram a lakást. Kép Holnapra már bejelentkezett az új védőnőm is, aki remélem hasznosabb lesz az előzőnél. Kép
Igazából engem április 22 és 28 között már több időpontra is kiírtak, úgyhogy nem tudom, mi marad a hivatalos felállás... Azt gondolom, inkább az előbbi, mert mindig egy vagy másfél héttel nagyobbak a méretei.

Egy kezdő kérdése: Olvastam pár listát arról, hogy mit érdemes beszerezni a babának. Általában sok-sok body, és 1-2 rugdalozó a ruhatár. Nos, félve teszem fel a kérdést Kép alul mit visel a gyerkőc? Mármint a lábán? Csak nem csupasz? Na meg vannak a kisingpártiak (én nem vagyok az, de ott m,ég égetőbb a kérdés, hogy mi van alul?) Mert nadrágról sehol sem olvastam.

Jó, gondolom, elég bagatel kérdés, de tényleg tök analfabéta vagyok.

Gira
Vendég

Nina! SZövegláda édes lehetKép. Ok, majkd dobok képet a cuccokról.

Bea! PErsze, együtt lehet élni ezzel, lásd Tom C.Kép

Gabi! Jóég, ez teljesen magzat pózKép

Bea! Gyönyörűek a nagyok isKép. Igazán szép gyerekeid vannak, gondolom büszke vagy RájukKép

Minden Tamásnak, Tomikának boldog névnapotKép

Kriszti! Olvasok, tájékozódom, hallgatózom, lesekszemKép, nem tudom, ezt épp egy bareátnőmtől hallottam, az Ő fiánál nemrég derült ki, h kezelésre szorul, nem engedik suliba, kinézne neki egy disz, és balkezes lett volna, ha hagyják.

Kriszti! Hát, kövérséggel kapcsolatban maximális együtt érzésem, bár Nekem szándékomban áll záros határidőn belül leadni pár kilót. De teljesen igazad van, a jó kaja drága, ha lehet kapni 1általán... Mondjuk Én tsokit soha nem veszek, üdítőt sem, sajnálom r á a pénzt, nem sajnálom viszont jó fajta tésztára, jobb lisztre, jobb tejre, stb. Sajna így sem tudunk sokmindent megvenni, amit szeretnék.

AMúgy meg jókedélyű vagy, és szép, és imádlakKép

HAjni, Enikő! Fackalmannba Én is csaLódtam már párszorKép, de több minden vált be, mint nem.
Humorodnál vagy, jól van, megnyugodtam, rendben vagy:DDD. Acc a pidzádból? Vagy veszel Nekem is 1et?;)

Nóri! Konyhaasztal kényelmetlen. SZerintem;)
Eddig erre nem is gondoltam, h ha nagyon engedékeny, akkor elnyomjuk, ühüm... Érdekes, akkor majd átértékelem ezt a dolgot magambanKép

angiszeged

Gira! Ez édes voltKép. A rugdalózónak sztem van lábfeje, ha pedig nincs, akkor zokni természetesenKép.
1-2rugi elég azt mondják az okosok? Hmm, NEkünk nem lett volna elég...

angiszeged

Nina!
Itt a zsákmány, a kanapéról sajna nem sikerült képet csinálnom, illetve sikerült, csak véletlenül ember is rásikeredett a képre alsógatyeszbanKép

AZ asztalom, székem:
Kép

a sínek:
Kép (a rövidebben fűszernövények lesznek majd)

a lépcső:
Kép

És mindezek picipénzben kerültek, hülyének is megérte, hát még Nekem:DD

angiszeged

Gira,
1-2 rugi nem elég. az tuti. Szerintem 5-6 legalább kell, hiszen ha bukós a baba, akkor napjában többször is át kell öltöztetned. A lábfej nélküli rugi azért praktikusabb, mert nem növi ki olyan hamar.

Képzeljétek, Jozsó ma hajnali 5-ig aludt, akkor átvittem magam mellé és 1/4 8-ig aludt tovább. Akkor felállt az ágyban és lekoccolta az ágy támláját, most jó nagy monoklija van.

És sajna reggelre taknyos lett. Nem vészes, de szörtyög, meg egy picig folyik a nózija.

Tegnap 3+1,5 órát aludt kint, igaz jól be volt bugyolálva. Gondoljátok, hogy megfázott? Nem volt hideg sem keze, sem lába,sem semmije.
Vendég

Gira!

Szerintem is kell 5 rugi és legalább 6 body.

Dancsi!

Örülök,hogy jól aludt a Jozsó.Sajnálom,hogy folyik a nózija.Én 5-ször keltem az éjjel.
Én is reálisnak tartom az árat,amit kérünk a lakásért.Ebben az utcában régóta nézem a lakáásárakat,és kb.ennyire gondolok.A bútorokért nem kérek sokat és a gépekért.(200000Ft)Bútor nélkül odaadnánk 134000Ft-ért is.De lehet,hogy lejjebb kell mennünk.Majd látjuk.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Angi: Naggyon köszi a mérleget. Le is mértük rögvest a picilányt (rugiban, mert éppen fürcsi-szopi után ért ide a mérleg) Na szal bodiban, rugdalózóban 3810 gramm volt. Majd ma megmérem pucéran a kiccsajt Kép Nemsokára úgy is peluscsere lesz az illatokból itélve...KépKép
Este fél 8kor szopott(nemtom mennyit), majd 120 tápszer.Éjfélkor 50-et szopott, akkor nem adtam neki tápszert, majd 4-kor kelt újra akkor meg 40et szopott és benyomott 90 tápszert. Hozzá teszem, hogy napközben nem nagyon kap tápit, akkor csak szopik!!! Reggel 7kor kelt megint,csak betojt, de annyira, hogy nyakig kakadús voltKép Szal -110-et mutatott a mérlegKép
Nagyon klasszak ezek a dolgok amiket vettetek! Vajon miért nincsen itt a megyében vagy Szegeden IKEA? Itt a Jugó határ a Román sincs messze. Sztem nagyot kaszálhatna az IKEA, ha ide is építene egy áruházat! De mivel Pestcentrikus az ország, ezért ott kettö is van, naná, a vidékiek meg úgy is, jurtában laknak, minek nekik IKEA....???? Nahh, mindegy ez van!

Hajni: De igen az volt az F betüs prés! Ez jó, Te meg a kruplitörövel jártál így! Fasza! Maradok a reszelönél. Csak maradjon ujjam...KépKépKép

Voltunk a fül-orr-gégésznél. Nem talált semmi kórosat, csak a Viola jobb orrlyuka nem átjárható teljesen. 1 hónap múlva vissza kell mennünk konrtollra, addig hátha "kinyílik"! Sok babánál, ez csak hetekkel a szülés után történik meg, ezért nem lehet egyértelmüen rámondani, hogy ez így marad, mert még nyílhat!
Egy puha csövet dugott le az orrlyukain a doktornéni,de vagy 6 centireKép nem bírtam nézniKép szegény nagyon ordított! Tegnap jól meg lett kínozva a kincsem. Délelött fülbevaló, délután fül-orr-gégész!Kép De a lényeg, hogy nincsen semmi komoly baja, és a szokásos télvíz miatt szörcsög. Avagy azért, mert tél van! Ja és mondta, hogy vegyek olyan orrszívót, amit szájjal lehet szívni és mélyen le lehet dugni egész az orr üregbe, hogy onnan is ki tudjuk szívni a váladékot!

Bogiszáj: Tegnap délután lent a játszón:
"Anyu a kutyus odakakilt az ajtóba, a gazdája nem hozott söprüt, nem hozott lapátot,nem dobja a kukába, a kutyakakit, szégyelje magát...KépKép "
Persze hangosan, hogy hallja a gazdája is Kép

Szép napot!
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gira: Megerösítem amit TFIldi írt! Igen valóban kell, legalább annyi bodi és rugi!
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Biztosan nagyon szép a Viola a fülbevalóban.Jól megszenvedte a tegnapi napot.
Mi fogytunk,3 napi nem evés után.(1 hét alatt 4 dekát.)7860g.Tegnap jobban evett egy kicsivel.Tuti,hogy kövérek nem leszünk.Ennek örülök is.De azért valamivel ehetne többet.Mozgunk ezerrel.A járókában tornázik.Feláll,leül.Ez megy egész nap.Lazán egy kézzel kapaszkodik,már úgy is feláll.A másik kezével már valamelyik játékért hajol le.Eljut a járóka minden pontjára.

Ildi
tfildiko

Eniko,
csak megsúgom, hogy lehet lesz KIKA Szegeden. A férjemnék csinálják a terveket. De ez még egyáltalán nem biztos.
A II-es kórház után, a körúti keresztezodésben van egy üres telek, talán OBI meg KIKA lesz ott.

Én nagyon örülnék egy KIKA-nak Szegeden.
Vendég

Ildi! ja azt nem irtam hogy nekünk is minden új, 5 éves ház, I. emelet. De nem lehet annyiért akkor sem eladni, mert az újat árulják kulcsrakészen 180-230e /m2. Én sem akarom már annál kevesebbért odaadni mint alkuval együtt 11,7m. Most mi várunk pár hónapot hátha akkor érdemesebb lesz hirdetni. Hol hirdeted majd? Mi nem kerestünk meg ingatlanost.
Na kövérek mi sem leszünkKép

Gira! Orsinak napi 3-4x is át kellett öltöznie, mert nagyon bukos volt.

Enikö! Milyen fülbevalót kapott Viola?

Bea! Tamásnak boldog névnapot (azt hittem mindenki karácsonykor szokta tartani)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

IKEA elég hitvány dolgokat árul, praktikus de nem jó minöség. Svédek meg sem veszik, náluk ott az a legvacakabb, csak akinek nincs másra pénze az jár oda. De KIKA nagyon jo lenne ha Szegeden is nyilna, eddig erröl nem hallottam. Mikorra várható hogy eldöl ki épit ott?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Megjöttünk a vérvételről.
Mi történt, nagyon gáz.
Hajnali 2-kor szopizott Eszter, reggel negyed hatkor már fenn kukorékolt. Megértette, h nem szabad most szopizni, elmondtam Neki, h megyünk vérvételre. Nem volt gond, nem sírt, nem hisztizett.
Odaértünk 7:23-kor, mondom, nem kell parjegyet likasztani, hamar végzünk, a nőci azt mondta, előre veszik az éhgyomros babákat.
Gergő adta be a papírokat (én tuti kikaptam volna, ha meglátom) és elkezdtünk várni. 1 év körüli kislány be, ki, majd 10 év körüli be, nem ki. Nő ki a helységből (fehérköpenyes), ismerős-puszipuszi, 2 perc múlva ismerősék be. Előző nő ki a gyerekével. Mi vártunk.
Szólítás, megenn 10 év körüli gyerek be, Gergő ablakhoz és elkezdett balhézni a nővel, hogy legyen kedves elmondani, megmagyarázni a kilányunknak, miért nem kap enni este (ezt mondtuk uccsó kajának) óta. Mert az 5 éves érti, a 10 éves tudja, h a vérvétel miatt nem, de egy 15 hósnak hogy mondjuk meg.
És hogy mikor kerülnünk sorra. Erre azt mondta a nőci, hogy ÉRKEZÉSI SORREND SZERINT! Erre bedurrant az én agyam is, mondtam Gergőnek, h tegnap nem erről volt szó. Erre Gergő mondta, h jó, akkor legyen szíves és szóljon az oszt.vezetőnek, vagy a felettesének, mert beszélni akar vele (előttünk 10 perccel is balhézott 1 apuka, ő is a felettessel akart..). Szal bement Gergő a feletteshez, majd kijött. Megmondta, h micsoda dolog ez és mit szórakoznak az emberrel.
Mondta, h menjek ki parkccédulát tenni a kocsira.
Mire visszaértem, már bementek, hallottam Mackómat - nagyon sírt és rohadt sokáig benn voltam. Úgy éreztem, mindjárt bemegyek... Kijöttek, hát nem találták a vénát, majd másik kézen szúrtak, nem jött vér, így a kézfejéből vették le.
Apa-Lánya csuma izzadt volt, Eszterem hüppögött, majd nyakalta a vizet és úgy ette a kiflit, mint aki 3 napja nem evett.
Majdnem elbőgtem magam az idegtől.
Itthon rögtön szopi, úgy elaludt rajta szegénykém...

Kérdem én,
mire jó ez? Egyik nap ezt mondja, másnap meg mást. Szal nagyon durva volt, Gergőt nem hallottam még így veszekedni senkivel.
Holnap eredmény.

Mjjövök még, bocsesz a sokért, de le kellett írnom.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kármen!

Akkor mi is várunk pár hónapot,ha nem kell senkinek.A Déli apróban fogjuk hirdetni.
18 dekát híztunk ebben a hónapban.
Most jól eszik az Orsi?Mi már lassan semmit sem eszünk meg.A kedvencek sem kellenek.Szomorú vagyok...Bele kell törődnöm,hogy olyan lesz mint én.Finnyás,nem evő.(Én 8250g voltam 1 évesen.)Az viszont érdekes,hogy nagyon nyúlik.3 hete mérték 72 centinek.Már szerintem több.

Ildi
tfildiko

Kriszti!

Szegény Eszterke...Jól megkínozták.Jól tette a férjed,hogy veszekedett velük.Egy pici babával ilyet megcsinálni...
Amikor terhes voltam,én is ideges voltam rájuk.A cukorterhelésnél 8h-kor vették le a vért,én meg ott ájuldoztam az éhségtől.(Ha nem eszem,lemegy a vérnyomásom.)De nem értették meg,mindenkinek az ismerőse előrébb való volt.Pedig én már elsőként adtam be a papírom.Úgy felhúztam magam...
Örülök,hogy túlestetek rajta.

Ildi
tfildiko

Ildi,
Noncsi nagyon ügyes kislány! Klassz dolgokat csinál Kép.
Kaja: én nem erőltetem már. Megvárom, h jelezzen, ha éhes és akkor megeszi amit elérakok.
Én is nagyon sovánka voltam anno, látod mi lett belőlem Kép. Kicsi is voltam, vézna is, azért csak megmaradtam.

Karmen,
nekem is vannak IKEA cuccaim, én nagyon meg vagyok elégedve velük. Ez pont olyan, mint a többi márkás cucc, az árának a fele a marketingköltség. Így egy 15 ezer ft-os nájkinaci összvissz ezerből megvan. Mivel a távol-keleti munkaerő varrja össze, erre nagyon minimális pénzt adnak ki.
Az IKEA honlapján fenn voltam, marha drágák a cuccok, ám ki lehet fogni jó áron, jó minőségűeket es Kép.

Én is akarok Szegedre IKEÁT!

Mellesleg van kinn a Budapesti úton egy bútorbolt a Red Black White (lehet, h már más a neve), szuper cuccok vannak és ott is berendezett szobák. Nekem nagyon tecc, ott fogunk bútort venni Mackónak is Kép.

Enikő,
Bogi szuoercsaj, nagyon jó a szövege és milyen okos! Kutyakaka-ember mit szólt, amikor meghallotta?
Viola-nózibedugás Kép. Szegénykém, miket nem csinálnak az emberrel!

Dancsi,
nyomja a C-vitamint és a folyadékot a Nagyszeműbe és add át a nózijára: Kép.
Sztem nem fázott meg.

Angéla,
Képén is Kép.
Én meg néztem, hová raktatok lépcsőt meg síneket, de így már okés! NEm vagyok vizuális csaj Kép.
Sajnálod tőlünk a kanapédísz látványát? Kép
Nekem is szándékomban áll és a múltkor kibírtam 2 (!!!) 7ig, h nem ettem csokit. Nagyon rossz volt, rosszabb, mint amikor leszoktam a bagóról Kép. Az nem volt rossz.
Most elővettem az Atkinson - Pszichológia könyvet és tajékozódom kicsit Kép.

Nóri,
konyhaasztal sztem sem túl jó, alá kell kicsit párnázni, akkor meg oda a varázs!
Bár attól függ... Kép
Kérdezz már rá lécc Pintér profnál, h akkor mié erőltetik azt a rohadt éhgyomrot?. Jó? Köszi Kép.
Eszter is nyomja a balos dolgokat, majd alaposabban ránézek én is mostmár.
Tessék írni a kajás topicba!!!

Gira,
ESzter 4-5 hetes koráig pólyában volt, így csak 1 bodyt adtunk rá. Amikor kikerült, onnan már eggyel nagyobb méretű rugit kapott, de itthon csak bodyban volt. Nálunk állat meleg van, most is rövidujjú bodyban van és kész. Semmi oknika, ilyenek Kép.
Body nekem nem kellett 6, mostam sűrűn, 4 volt asszem. Kising - vatta új Kép. Béna, mert nem lehet bekapcsolni, gyerek teste szinte szabadon van.
Nem kérdezel hülyéket, sztem ezeken mindannyian túlestünk (én tuti). Álltam a bébiruhák előtt és teljes volt a káosz, mert nem tudtam, mit kell venni... Tiszta zizi voltam Kép.

Kriszti

Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,
szegény pici Eszterke! Ez olyan durva. Jól tettétek, hogy balhéztatok, én is biztos ezt tettem volna.
Vendég

Kriszti,
a múltkori betegsége óta kapja a C vitamint.

Szerintem a foga lesz, mert "csak" taknyos, meg egy pici hoemelkedése van. Mint a múltkori fogánál. És sokszor szó szerint jajgat. Nyúlkál a szájában és azt kiabálja félig sírva, hogy jajajajajajjjjjjjjj.

A szívem szakad meg érte.

Jó fej ez a majom, nekem gyerekkoromban csak majmaim voltak, most is imádom oket. Nemhiába lett Jozsó szobájában a bordur csík is majom. De hogy mit jártam utána, azt ne tudjátok meg. Kép
Vendég

Dancsi,
én a bocikat és barikákat csípem és még a katicabogarakat is Kép.
Akkor ez csak Neked:

Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi! Igen, én is ugy vagyok vele, kevesebbért nem éri meg odaadnom. Nyáron a 30 éves lakást adta el barátnöm 11-ért az is 2 szoba, 54m2, de ott egymásbol nyilnak a szobák (meg sem venném) sajna most igy lement az uj is alig ér többet. MI áttértünk a Délmagyarra 3 hó után, csak azok hivtak igy elmaradt a Déli apro egy idö után, de eljönni alig jöttek. Febr. már telefon sem voltKép
Szerencse hogy amig 1 gyerek van elférünk. Hátha nektek jobban megy majd.
Evés. Tegnap óta semmi nem kell, v. alig. A felsö foga fog kijönni.

Kriszti! ez nagyon gáz, hogy képzelik ezt!! Még jo hogy nekem nem kell Orsit vinnem (meg nem is akarom) Hova kellett vinned? Sportorvosiba?
Én svédben láttam barátoknál több ilyen cuccot ök is mondták, és tényleg ment szét. Náluk ez a legrosszabb minöségü gyártó. Én is csalodtam amikor megláttam milyen lett az alig pár éve cucc (több is). Igényes család vigyáztak rá pedig.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti:
Én akkor jártam így mikor hat hetes!!! volt Vandi. a gyerekkorházban mondták,"-éjféltől nem eszik, nem iszik"
Na ja! Elmentünk rendesen szopi után, persze letagadtam, hogy szopizott. Erre mikor nem tudta megszúrni azt mondták én tehetek róla, Nem evett rég óta, és" besűrűsödött" a vére!
Na én akkor mondtam, döntsék már el mit akarnak!!
És azóta sem vittem éhgyomorra soha, ha vasat kellett nézni.De nem dobta ki a gép, hogy kajált a gyerekKép
Nina
nina74

Ja, a poén az, hogy tele volt beteggel.
Ha Eszter beteg lesz, én hasbaszúrok ott valakit!

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen,
fogalmam nincs mikor dol el, de majd megkérdezem apjukat. Kép

köszi a makit.

Jozsó baba megint beájult a kocsiban, alig fordultam ki az utcánkból, már aludt is.

lakáseladás: most tutira pang a piac, nagyon lent vannak az árak. Egy barátunk, aki házakat épít, majd eladja, Baktóban egy 130m2-es családi házat (3-as sorház), kulcsrakészen (!!!!!!) tudott eladni 26 millióért. Egy éve egy ilyenért még simán kapott 30 millát.
Vendég

ez a vasnézés éhgyomorra nekem azért érdekes, mert Jozsnak 3 hónapos korában nézték. És nekem a kutya nem mondta, hogy ne egyen a gyerek.
Vendég

Kriszti! nem éri meg az idegesség de hogy balhéztatok azt nagyon jól tettétek. Az Én pici alig egy hónapos Katámnak se találtak vénát. A bokánál valahogy összejött de amikor a fejét is meg akarták szúrni és nem engedtem akkor csak néztek értetlenül hogy miért. Mondtam hogy oldják meg a levett vérből és a tiltakozásuk ellenére mégis lett eredmény...Kép Éljenek a nagyszájú nők így nőnap alkalmából...Kép)

Kriszti mi ez a figura őrület, ugrál egy majom a képernyőmön, tök aranyos.
gyorsan nekem is küld csak át hogy kell iderakni

Karmen Én is ikea párti vagyok szerintem a Kika sokkal gagyibb. És sajnos a fogyasztó társadalom alapköve hogy csak pár évre tervezik a dolgokat hogy aztán vehesd az újat.

Angi
a kanapéra én is kíváncsi vagyok árastul mert én is szeretnék venni egyet

Bea
20180827120929

mi tavaly majdnem minden bútorunkat, függönyünket a KIKA-ban vettük meg. Kivéve az étkezoasztalt, székeket, ami IKEA-s volt. És tök jó árak voltak, sokkal, de sokkal olcsóbb volt, mint Szegeden.

A bor ülogarnitúránk pl. 250 ezer Ft-ba került. Szegeden 400 ezer alatt nem úsztuk volna meg.

Nekem az IKEA-nak a kiegészítoi tetszenek nagyon.
Vendég

Az IKEAban szerintem is a kiegészítök a jók! A bútorok nagyon rossz minöségüek. A tesóm vett ott egy étkezöasztalt székekkel, alig 1 éve és sorba esnek szét a székek, pedig nem is ül rajtuk. (6 szék van ö pedig egyedül él) csak akkor ülnek rajta, ha nagyritán vendégei vannak.... Szal silány minöségüek az IKEÁs bútorok. Nekem a kanapém ikeás amin a Bogi alszik. Szivacs és nagyon süppedös. Meg volt egy rácsos IKEÁs szekrényem, de inogott, pedig profi bútorasztalos szerelte össze! Szal szar és kész! De az IKEÁs kiegészítökért nagyon fáj a szivem! Azok naggyon szupikKép

A kuatyakakis gazdi, úgy csinált mint aki nem hallotta a lányom véleményét....Jellemzö.....

Na mék csinálom a rántotthusit Kép
Puszka
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!
A csőledugás nem vészes ám annyira, Virágot 3hónapig szondáztákj napi 12szer, ui ezen keresztül etették. Orrán be a cső, le a gyomráig, már meg sem érezték. Szal max kellemetlen, fájni nem fájt neki, ne aggódj!

Én is örülnék, ha lenne ikea.

KArmen! Milyen ikeás cuccal jártál pórul? MErt Én semmivel még, pedig jó néhány cuccunk van onnan, évek óta vásárolunk ott időnként. KIKA nekem nem jön be, bár ott még csak 1szer voltunk.

Kriszti! Uhh, ez nagyon durvaKép((. Szegélny EszterkeKép
Mi voltunk a Black and white-ban , de elég drágának tűnt. Bár Szegeden minden drága. csak a bútorlapos cucc nemKép(

Bea! Ok, majd dobok a kanapéról is, de inkább mélben, nem akarom telrakni képpel a topicot. Itteni címed okés?. Nekünk most fő szempont volt az ár, és az, h mindennapos alvásra alkalmas legyen mind a matrac, mind a szerkezet. És találtunk is, ez_50000_ft volt lehúzható huzattal. Előtte itt is körülnéztünk, 80-100tól kezdődtek az ilyenek, de nem tetszettek.
Ami viszont szúrja a szemem, h nincs online vásárlás, a házhoz szállítás sok 10ezer ft, és nem segítőkészek, ha vidékről vásárolnál szállítóval (azaz mindenképp végig kell menni az illetőnek, nem szedik össze Neked a megrendelt árukat).

angiszeged

Sziasztok!
Angi, nem fogod elhinni, mekkorát szívtam:-)) A matekszigorlaton dumáltam az egyik sráccal, mondtam, hogy ma nyilván nem lesz főtt étel, erre azt mondta, hogy néha Ők is a Don Pepéből rendelnek egy XXL pizzát, az hármójuknak elég. Na, hazamentem délben, rendeltem. Akkora, mint egy malomkerék:-))) Apa kiakadt, Hajnika meg 2 napig ette. Jutott volna az egész családodnak:-)))
Nagyon spéci a konyhád! Irigyellek. A barátnőm férje ígért nekem fűszeres polcot, de még nincs kész. Amúgy azt vettem észre magamon, hogy ha veszek valami szekrényt vagy ilyesmit, mindig azt mondom, tök jó, végre el tudok pakolni, lesz hely. Aztán ezt is kinőjük. Így jártam a hűtővel is. Nincs az a hely, amit ne lehetne rendesen kihasználni, sőt..

Basszus Kriszti, nem semmi. Hol voltatok helyileg? Igaza van a férjednek, én az asztalt is rájuk borítom, ha így alakul.

Dancsi, hogy hoztátok le Szegedre a bútorokat? Kiszállítja az áruház? Mennyiért?
H
babamama

Ja, meg azt akartam még mondani, h gondolkodtam azon, amit tegnap Enikő mondott az influenzáról, meg a gyerek túlféltésétől. Ebben egyrészt nagyon egyet értek, Rólam sokmindent lehet mondani, de hogy túlféltem Őket, vagy agyonsterilizálok, azt nemKép. (Sőt, inkább alul vannak öltöztetve, folyton rámszólnak a nagyik, h megfáznak, pedig nem, ezt szokják meg, illetve nem izzadnak bele a sok ruhába.)
DE! A baktérimumok, és vírusok nem egy lapon elmítendők. Míg a folyamatosan, kis dózisban érkező baktériumok (a levegőn keresztül, a kajával, a földről, a vízből, stb...) ellenállóbbá teszik a gyereket, addig egy vírus hopp, egyszer csak ott van, és ott nincs kis dózis, sajnos át kell vészelni a betegséget. És egy 1hós gyereknél ez nem játék.
Persze minden egyes betegséggel nő az ellenállóképessége, általában minden kisgyerek életében van egy ősz-tél, amit végigbetegeskedik, és lőn következő évben ezekben az évszakokban már sokkal jobb a helyzet, mivel ellenállóbb lett ezáltal is, ennek ellenére sztem 1-2éves kor alatt ezeket nem érdemes reckírozni, érdemes mindenképp elkerülni. Amennyiben lehet, mert nagytesók közösségbből nyilván így is úgy is hazaviszik a kórságokatKép
Szerintem.

angiszeged

HAjni! Na tessékKép)). Mi rendeltünk már baráti társasággal olyan nagy pizzát, de az sztem 4felnőttnek is elég:DD. A don p pizzája sztem nagyon laktató, jobban, mint a többi fajta a városban.

PErsze, kiszállítják az árut, a mi 50ezres kanapénkat 50ezerért hozták volna le :PPPP

angiszeged

Angi: Egyetértek a 13:10-es hozzászólásoddal! De van amikor el kell vinni magammal, mert nem tudok bébisintért hívni minden egyes alkalomra mikor emberek közé KELL mennem. Ma pl a Miniklinikbe voltam receptért, mindkét kölköt otthon hagytam (a barátnöm jött át vigyázni rájuk), mert oda -eü.intézmény- nem akartam vinni egyiket se, hiszen egészségesek! De mivel napi szinten kell bevásárolnom, meg ügyintéznem ezért kénytelen vagyok magammal vinni öket. Nem gyözném anyagilag a bébisintért avagy a barátnömtöl sem kérhetek folyton szivességet, hogy vigyázzon rájuk!Ezzel az erövel oda is költözhetne hozzánk! Na a lényeg, hogy sztem egy kis tecsótól baja nem lesz, föleg úgy, hogy a babakocsiba van, jól "elszigetelve", avagy pelenka az arcán (mint a klinikán ahogy csinálták). Nah mindegy...ezen hülyeség vitatkozni. Én is tisztában vagyok a veszélyeivel, de tudom, hogy nem fog elkapni semmi kórságot. Tudom és kész!Kép

Azt hittem a gyomorszondát a száján át dugják le a babáknak. Szörnyen hangzik így is úgy isKép

Csajok mikor van a beiratkozás oviba?

Gabómamó: Elégedett vagy a Hunyadi téri ovival?? Ezeddig az tünt a legszimpibbnek! A petresi utcairól sok rosszatt hallottamKép, pedig az lenne a legközelebb!
A református oviba szerettem volna iratni a Bogit, de messze van és nem esik útba (Sóhordó utcában a Szent István térnél, mi meg a Plázánál lakunk)! Ha lenne autónk, nem lenne gond....de 2 kölökkel villamosozni....Kép

Várom, hogy Bogi elaludjon, de nagyon nem akaródzik.Csak az a baj, hogy ha nem alszik délután akkor este már annyira fáradt, hogy hisztis! A kicsi bezzeg húzza a lóbörtKép!

Enikö

ceniko
Szeged

Jah és még valami. A vírust nem csak emberek között kaphatja el a gyerek, hanem a levegöböl is, azt meg sehogy sem tudod megakadályozni!Elég ha csak otthon kiszellöztetsz. Föleg ha enyhe tél van, és nem rohadnak meg a vírusok! A Bogi is lett már úgy kruppos (larhingitis, és az bezony vírus), hogy sehol sem voltunk közösségben!
Enikö

ceniko
Szeged

Dancsi: Hol dolgozik a férjed? Építömérnök, vagy mit csinál??? Jöhet priviben is, persze csak ha nem titokKép
Enikö

ceniko
Szeged

Eniko,

nekem nagyon teccik a Hunyadi teri ovi. Kicsi es nagyon csaladias. Es en mostmar tudom nagyon fontos, hogy a lakashoz legyen kozel. Hanyszor megyek ugy, hogy egyik kezemmel Simont tolom, masikkal Jazmint viszem kezben. Nem konnyu. De mar csak 11 honap.... Jovo februartol Simon is ovis lesz. Boginak lesz a kispajtasa, ha odamentek.

g.
gabomamo

Enikő:
Mit hallottál a Petresi oviról?
Jöhet emilbe is!
Gabo:
Otthon van még Simci?
Nina
nina74

ENikő! PErsze, van, hogy muszáj, nem is ezt "vitattam" Kép

A Rókus 1 mögötti oviról mit tudtok? Mert a suli az tetszik, és az ovi is nagyon jó lenne helyileg.

angiszeged

Sziasztok!

Nóri:Említettem már,milyen esernyőre csukható babakocsit érdemes venni, mikor a Corában találkoztunk. Olyat nézzél, aminek a háttámlája merev, és egy idő után nem hajlik be. Mert gondolom nem egy gyerekre tervezitek! Kép

Kirszti: Írtam, hogy meg mások is, hogy tök felesleges éhgyomorra vinni. Egyébként nagyon ügyesen helytálltatok, szegény Esztit sajnálom, hogy így megkínozták. Ez miatt sem engedem, hogy vénájából vegyék a vért. A Máv-ban és a gyerekkórházban ujjbegyből veszik. Nem mindegy. Nyáron Flórát is az SZTK-ba vittem én barom. Éhgyomorra és nem jött a vére. Hiszen nem is ivott szegény. Kétszer szúrták meg a vénáját. De csendben tűrte.
Update: Én most tanulmányoztam. Nme tudom, hogy meg tudnám-e állni. De jó lenne lefogyni nyárra 5-6 kilót.
Flóra hétvégén talált egy élő katicát odakinn, most az egyik virágon telel benn a meleg szobában.

Hajni: Tudom, elég határozott vagyok. Lehet, néha átmegy erőszakosba vagy akaratosba. Szendved tőle a családom.

Flóra tényleg így szokott aludni. És nem eldől, így helyezkedik.

Angi: Nálatok mindig ilyen rend van a konyhában? Vagy csak elpakoltál a kép kedvéért? Mert én nem tudok rendet tartani. mIndig van elől valami.
Egyébként tök jó a lakásotok.

Enikő:Flóra két hétig kapott gyomorszondán keresztül, de neki a száján át vezették le a csövet. Gyorsan meg volt a kaja. És tényleg inkább csak kellemetlen. A klinikán orrszondáznak. Meg gyerekfüggő ez is.
Oviba április elején van beíratkozás, kérdezd meg a kiszemelt ovit. Tényleg érdemes a közelebbi ovit választani. Nálunk sajna elég messze van.

Bátor ma belemászott a dömperbe, kezd olyan lenni, mint Angi Virágja, ön és közveszélyes! Kép

Gabi3
inecsg

Virus! Nekem szinte mindenki kiakadt amikor mondtam kb. 2 hete hogy senki nem jöhet ide mi sem megyünk a virusok miatt. Persze azért apának menni kell dolgoznia, én vasárnap Orsi nélkül voltam korizni meg néha menni kell vásárolni de alapvetöen ha lehet kerüljük hogy elkapjunk valamit.
Alulöltöztetésért már engem is megszoltak az utcán.

Angi! Nekem nincs IKEA cuccom, barátoknak volt.
De a kiegészitök szerintem is jok, ahogy Enikö irta csak a butorok nem. Megmutatod a kanapét, engem is érdekelne biztos szép. Szerintem már senki sem modemes feltehet ide is.

Kriszti! És mit mondott Gergönek a felettes?

Karmen
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi! Ja még kérdezni akartam Virág mióta csinál ilyen veszélyes dolgokat, ha Orsi 13 hósan jó kislány akkor még lehet majd ilyen?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Gyönyörű a lányod.Mi is valamelyik nap fényképeztünk a fürdőben.Majd valamikor én is teszek fel belőle.

Ildi
tfildiko

Ildi! Imádom a fürcsis képeket, mielöbb mutasd meg!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gerika:
Hallottál már ilyen masináról?
csak azt nem tudom mennyibe kerül egy kg szójabab.
http://www.szojatejgep.hu/
Nina
nina74

Karmen!
Nagyon édes Orsi! Igazi nagylány lett!
Angi!
Tényleg a kanapét is felteheted ide nyugodtan!
Nina
nina74

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: