Hanna olyan édes lehet a csúzdával. Elképzelem ahogy mindent rápakol. Adri még köhög sajnos. Már úgy tűnt, h vége, de ma újra. A fő gond az, h nem szakad fel a trutyi. Plussz jön a foga, csak nem tudom, h hol. Láza is volt. Úgy látszik ez egy ilyen időszak. 10 hónaposan abbahagyta a szopit, azóta benne van a náthában.
Tüzijáték jó ötlet, írni kellene a polgmesternek.
Sok majom erre költi a pénzét.
Lili
Szeretnék most olyan fáradt lenni, mint te. Mert akkor az azt jelenti, h költözhetek.
Lina
Hát Adrinak nem lesz egy éves korára ilyen szép nagy haja. Egyenlőre csak hátul nő, pedig már úgy vennék neki kis csatot.
Én ugye 7 év külömbséggel a gyedes kérdésedre nem tudok válaszolni.
Roz
Ákinak jobbulást kívánok. Ez nagyon gáz, alig betegen a rendelőben. Utána meg már tuti beteg lesz.
Hajni
Borzasztóan sajnálom a nővéredet, pedig már hogy örült. Iwivre írtam neked privit.
Nincsen nagyon időm ide jönni. Főleg most, h Bence is itthon van. Tanulok vele. És ma pl sétálni sem voltam, egész nap a szobáját takarítottam, mert már fulladt a por miatt. Allergia. Aztán folytatnom kell a lakás többi részével. Az a sok játék vonzza a port.
Most rájöttünk, h a légkondival lehet párátlanítani is. Ez jó, mert így a ruhák is gyorsabban száradnak. Én sokat mosok.
Annának jobbulást kívánok.
Jó éjt

Anna a dobozokban szeretett lenni

előtte
utánna