A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Kép Kép

KépKép
kattic

Nana, bocs, nem akartalak még jobban elkeseríteni. Csak azért tettem föl, mert érdekesnek tartottam. De nem gondoltam bele, h ez lehet h vkinek rosszul esik.
Bocs, még 1x. :oops: :oops: :oops:

De ahogy írtátok, minden gyerkőc más. És ez így is van jól. Én is gyerekekkel foglalkozom, és nem lehet semmilyen azonosságot sem találni köztük, semmilyen téren. Mind más, és más igényei, fejlődési üteme van, és mindhez egyénként kell fordulnunk.

Fel a fejjel, nincs nálatok semmi gond. Foglalkozz sokat vele, és szeresd nagyon, az a legtöbb, amit csak TE adhatsz meg neki. Ezért vagy nagyon nagyon fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Teszek fel én is néhány képet:

Nagyiéknál
Kép

Nagyiéknál Kép

Itthon az új játékokkal Kép

Ezt tegnap kaptam, kicsit eltévedt az angyalka... Kép

Ez az újévi tudomány, na meg az, hogy hogy csinál a kengurú... Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Akik még szoptatnak, ugye nem ettek lencsét??????!!!
Hacsak nem a gyerkőccel meg magukkal akartak kitolni, de rendesen. :P

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Olyan jó nézegetni a képeket, tegyetek még fel! :)

Mi hagyományos géppel készítettünk képeket, így még nem tudok feltenni, csak egyet, Bencével.

Kép

És talán ezt a képet is sikerül feltenni
Kép Család

Andi
Kép
cukkker

Hát a családos az elég pici lett

Andi
Kép
cukkker

Nana, ne aggódj!!!!!! Zsófi is sokkal később kezdett el mindent!

Nagyon szépek a képek! :) Lina, tündéri ruhája van Lilinek! Cukker, nagyon szép család vagytok!

Hajni, jól sikerült a házibuli? Jobbulást Annának! Szegényke!
Számolok visszafelé, igen. Már csak 4 nap, és szombaton költözünk. Van idegeskedés-még fogalmam sincs, hoyg mi hoyg lesz......de inkább bele sem gondolok. :D az a legjobb. Minden meg fog oldódni....Eddig is mindig megoldódott. Túléltünk már egy pár költözést. :D ......most az a "vita" tárgya, hogy ki vigyázzon Zsófira...... (anyukám nagyon szeretett volna vigyázni rá, csak anyósomnak gerinc problémája van, és ő nem tud pakolni segíteni, csak Zsófira tud vigyázni.....így anyu segít pakolni.....)

Ser, nektek milyen volt a szilveszter? Karácsony?

Kattic, megkapta a Rodit Nándi is? Dóráék Katikája is azt kapott karácsonyra. NAgyon tetszett a babóknak ez a lovacska a klubon. :D

Én is megpróbálok képeket feltenni. Ha találok.
birolili

Ez a legjobb Zsófiról és a fáról. Most ez a kedvenc időtöltése, hoyg úgy csinál, mintha olvasna. De olvas is. MOndja, mint a nagyok. Imádom. :D

Kép

Anyával:

Kép

Lett 3-as kép is, csak az Gabi számítógépjére lett letöltve. MAjd átteszem "pendrájvra" és akkor felteszem.
birolili

A fülemben van a szép ezüst fülbevalóm, amit férjecskémtől kaptam, de - képzeljétek - sajnos ebben a nagy pakolásban, meg kapkodásban elvesztettem az egyiket. Ugyanis csak akasztós volt. :( :( :(
birolili

Még ezt muszály feltennem:

Zsófi most mindenbe bele mászik, mindnet kipróbál. Természetesen ezt is. :D Bele, bele....kérte:

Kép
birolili

JAJ ENNN, te ne haragudj! nem neked szántam, rögtön írni is akartam.
Persze mindezt én is tudom....és amig Dani fiam teljesen "normálisan" fejlődött, én sem izgattam magam. Pl. anno eszembe se jutott azon aggodni miért nem mászik amikor már majdnem 8 hós...Aztán persze mászott is.

De most ez teljesen más. Érzem, látom minden nap hogy nem teljesen oké minden. és AGGÓDOM!!! Egyre jobban. :( Sajnos. :(

Persze valószinű hogy csak ez a fránya fogzás rántott minket megint ennyire vissza....

Kattic
HÚÚ hogy milyen nagy fiú lett Nándi! :) Nagyon édi kisfiú! :)
Te is szoktál ugye a "klubba" járni? Remélem most januárba már mi is eljutunk. :)
Forgás....????
Pont karácsony előtt írtam hogy végre sikerült hasról hátra is. 1-2 napig napi egyszer sikerült.... viszont azóta sem.

Lina
nagyon cuki Lili és megint csini! :)

Ja lemértem az előbb a fiúkat. Nem szoktuk Botit se, elég látványos hogy nő. :)

Dani 112 cm (az 5 éves fiú átlag 110, ő még csak 4 lesz. :shock: :shock: :shock: )

Boti 77 cm... no coment :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Elszor is boldog uj esztendot kivanok mindenkinek! :D

Nagyszeruek a karacsonyi kepek, latszik mindenkinek jol sikerult, mindenki szep es vidam! :lol: A gyerekekrol nem is beszelve! :D

Katic, mekkora mar Nandi! Rody csacsi :lol:

Lili, kepzeld ma a garazsban keresgeltem valamit es az egyik sarokban meg talaltam jopar dobozt. :? :shock: :roll: Csodalkoztam is, amikor jottel, hogy csak ilyen "keveset" tudok adni... :oops:
Fulibi :( Remelem meglesz!
En meg ezust tiffany nyaklancot kaptam. :D

Nana, ne aggodj! Mit mond Botirol Bartfai Anita, Kiss doktorno? Esetleg neurologia?
Kati a forgast csak egy iranyba tudta, azt is kb. 8 honaposan, mikor elkezdtuk a deveny tornat. A kuszas kimaradt, maszassal kezdte, de azt csak joval kesobb, ugy 11 honaposan. Egy eves kora korul allt fel, es 16 honaposan kezdett el jarni.

Teszek en is kepet:
Kép
Kép

Jo ejt!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok :)

minden kép gyönyörű :) látom sok szép ajándékot kaptak a gyerköcök :)

NÁlunk sajnos betegség söpör át :( Ákinak nagyon megy a hasa ami be az rögötön ki az este a drágám nem szól nem sirt hoyg be van kakálva és ugy aludt ki tudja meddig csak mikor bemnetem megnézni hogy jééééé milyen jól aludt csapott meg a bűz az egész ágyára kifolyt minden hova hogy tudodtt igy aludni nem is értem :( de jól meg is hűlt mert el is kezdtett folyni az orr meg hapcizik sokat :(

kecsoné
a torta szerintem nagyon egyszerű :) egy kuglóf fromát és egy torta karikát sütöttem felvágtam megkentem 1 karikát kihagytam megkentem mindet krémmel egymásra pakoltam a kimardt karikát meg a kuglóf forma tetejére szabtam még mert nem ért el a derekáig a "szoknya" aztán ezt még bekentem a feketeerdő krémmel és azt még felvert tejszínhabbal és aztán diszittem marcipánnal bevonni "egyszerűbb " lett volna de sajnos marcipánhoz nagyon bééna vagyok meg egy tömmb 600 ft ba kerül amiből 2-3 biztos kelllet volna hogy bevonjam www.mestorta.hu rengeteg ilyen meg más mesés torták vannak meg a vanilia.hu is .
sok sikert hozzá :)

syg

leonak hogy tetszik a konyha ??

seriff
Hannácskánaka csúszda?

lili
:( :( :( sajnálom a fülbevalód :( :( remélem megtalálod :)
zsófi nagyon édes képeken :)

mino
Balint győnyörű nagyfiú már :)

hajny
buli ??? mlyen volt??

folyt köv . pelus csere....

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana, nagyon szépek vagytok a képeken, és Boti tényleg óriási! :) Az ilyen fejlődéskövetőkön én is sokszor elkenődtem, főleg,mert mindig a súlygörbéket néztem először :wink: :D ! De most, h látom-olvasom, h Lili Zsófija uolyan nehéz ill. könnyű,mint Hanna(igaz 4hónappal fiatalabb) :wink: :lol: .
Szóval sztem meglátod rendbe fog jönni minden,és fél év múlva Boti szaladni fog a csajok után!

Dora, Kattic, nekünk is hasonlónk van, bár nem Rody-hanem Sanyi :oops: , Hanna imádja.De látom Katika és Nándi is!

Roz, a csúszda nagy kedvenc, már minden , de minden lecsúszott rajta, a babák, a csengők, a kockák, a katicák minden-még a Sanyi is.....Jobbulást Ákinak! A csajszik jól vannak?

Lili, Zsófi is nagyon bájos, ahogy bújik a szatyorba :lol: Hű, nagyon szép a karácsonyfátok-megemlítettem tegnap, h nemsokára elviszik az angyalkák, de majdnem keserves sírás volt a válasz :cry: ..

Lina, kis telefonközpontos lánykád meggyógyult???Hogy bírta a kutya a Szilvesztert?

Nálunk kb 3/4órás tüzijáték volt, komolyan nem értem minek költ a város milliókat aug.20-ra, meg kellene mondani az mebereknek, h aki akar tüzizni, jöjjön a Szabadidőkp-be, és durrogtasson.....

Cukker, Ti is szépek vagytok! Adri köhög még?

Kép
seriff

Seriff,
igen, meggyógyult. Ma már nem adtam neki a köptetőt sem, szerintem két hét elég volt. Majd csütörtökön megyünk az egy éves vizsgálatra, akkor majd biztosan átnézik újra.
Tiszta anyja a lány nem??? Majd beküldöm valami T-Comos dolgozói fotópályázatra, mindig szokott valami ilyesmi lenni.

Nana,
tudom, többször írtam, de nem próbálod meg Botit elvinni babaúszásra. Lili merev tartásán is sokat segített, sőt. Folyamatosan feszítette picinek hátra a kezeit hason, úszás közben is, és olyan két hónap alatt lelazult. Mondjuk ő mindent elég hamar kezdett, de biztos vagyok benne, hogy ez az úszás dolog nagyban hozzájárult.
Mikor írsz Botiról, mindig az a kisfiú jut eszembe, aki a tanácsadáson volt egyszer, egy évesen fordult hasra, 15 hósan még csak egy foga volt, de a hasrafordulástól a kapaszkodva járásig összesen három hónap alatt jutott el. 15 hósan az önálló járáson kívül mindent tudott. Boti is biztosan beindul.
77 cm!!!! 4-gyel több, mint a fél évvel idősebb lányom.

Dóra,
mi ez a paciszerűség? Mit lehet vele csinálni?
Lili bébitaxit kapott, de még nagy neki, két oldalt nem érnek le a lábai. Lehet, hogy beszerzünk egy nyuszimotort:)

Mi azt hiszem elérkeztünk a nem tágítok anya mellől korszakba. Folyamatosan fogja Lili a nadrágom, alig tudok lépni is tőle. Szépen eljátszik egyedül, ha én is ülök mellette, de ha a fotelben az már nem jó. Éjszaka ha felébred, és nem akarom átvinni magamhoz, akkor ezerrel kapaszkodik belém, sír, úgyhogy általában megadom magam. 15 évesen már biztos nem velem akar aludni :D

Jaj, még egy kérdés:
Két v. többgyerekes anyukák: Ha én a két gyerek között nem akarok visszamenni dolgozni, max. a szabijaimat veszem ki, és úgy elmegyek újra táppénzre a tesóval, visszajön a TGYÁS előtti jó fizetésem? Vagyis a táppénzem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szegény Áki már vagy 10 szer kakilt ma .. :( du megyünk dokihoz bár nem tudom mit fog vele csinálni mert gondolom elősször székletet kell leadni az minimum 72 óra addig nem nagyon szoktak semmi hasfogót adni mert ha virus alapú a baci akkor kakival ürül a betgeség és akkor semmit nem kapunk ugye Seriff vagy rosszul emlékszem ?? ( a rota virusnál legalábbis igy modtaák anno)

lina
igazán passzolom, a kérdésed de úgy tudom hogy 2 év nem telhet el a két gyerek között nekem annó így modták de lehet hoyg ez változott nem tudom hogy pontossan hoyg van mert nekem tényleg nem is telt el 2 év egyik gyerköc között sem (csak 22 illetve 15 hónap van köztük )
Állítólsag érdemmesebb legalább papíron visszamenni dolgozni ... az az igazság hogy Én is bajba leszek márciustól mert már csak a a gyest kapom ami 23500
ami ugye nem sok ... :roll:

serifff
Csajok jól vannak adri igaz hányt 31 de semmi más baja nem volt 1szer hányt inkább csak gyomorrontásra gondolotam.
Én már csak arra emlékszem szilveszetrkor hogy ránéztem az órára 11,45 kor megállapítottam hoyg már csak 15 percet kell kihúznom :D aztán elaludtam :D Nikivel előtte megdobáltuk egymást szerpentinnel :D :D meg ittunk egy-egy korty kólát :D az volt a pezsgőnk :D a kicsik szokásos 8 órakkor elaludtak :)
akartam venni konfettit de aztán elmarad.itt is petárdáztak de mivel mi ketten lakunk egy udvarban miénka belső ház ide abszolut semmi nem hallatszott be :)
de azért a fényeket láttunk meg a kutyák ugatásáz hallottam

Kép

Kép

Kép
roz23

Lányok, tud vki egy jó aztalost, aki szépen dolgozik, és rá is ér szombaton? Össze kellene rakni Zsófi bútorát.

Ser, a ti tüzijátékotok is a szabadidőközpontban volt? Nagyon szép lehetett. Zsófi csak egy párat látott, de utána mindig ment volna ki nézni. :D
birolili

Lina, Zsófi kapott nyuszimotrot, de nem nagyon érdekli. :(
birolili

Főztem a Lilinek zöldborsós kacsamájas rizst, kíváncsi vagyok, hogy fog-e neki ízleni. Végül is elmúlt egy éves, lassan valami felnőtt kajcsit kell ennie. Tényleg, tápszert meddig szoktak enni a gyerekek? Lilinek a reggeli meg a vacsi még az.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra, ne hülyéskedj már! Köszönöm az eddigieket is! :) :wink: Van egy olyan doboz felírás, hogy "Vegyes- vagyis foggalmam sincs, hogy mi van benne" Ezen olyan jót nevettem. :D :lol:
birolili

Sziasztok!

Lina
szépek a képek!
Tápit Anna 23 hósan hagyta abba,nem akartam elvenni tőle,elhagyta.Inkább azt adtam neki mint a tejet.Majd abbahagyja ő is magától.
Amíg a gyedet kapod és az alatt esel teherbe,akkor jó pénzt kapsz.Csak akkor hajrá ám!

Lili
Tényleg nem érdemes idegeskedni a költözés miatt,majd ha már nem tudod mit hová tegyél mert belezavarodsz,az lesz az idegesítő.De minden simán fog menni.! éve költöztem utoljára,szerintem egyszer még fogok életemben.

A többi karácsonyos kép is naon szép.Ilyenkor persze.Meg amúgy is.
A buli jól sikerült,3 körül ment el a vendégsereg,4-kor feküdtünk.A tüzijátékok itt nálunk is supik voltak.Még 4-kor lövöldöztek.Rengeteget lőttek folyamatosan.Tényleg fölösleges a városnak költeni ilyenekre.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Teszek fel én is egy pár képet. Kép az egyik házigazda/én/

volt evés Kép

ivás Kép

buli Kép

a másik házigazda/Endre/ Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jaj,karácsonyit nem tettem,majd később azt is.
Anna vírusos betegséget kapott,igen-igen beteg.kapott ab-t,már 3 órája alszik is tőle.nem eszik,majd talán alvás után lesz étvágya.
Betegeknek jobbulást.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili, félreértettél,nekünk nem volt tüzijátékunk, csak itt ahol lakunk, előttünk is meg mögöttünk is folyamatosan durrogtattak.... :lol:

Lina, ez a paci felfújható, és ugrálnak rajta,mint azona felfújható labdán,amibe kapaszkodni is lehet, csak ezen jobb egyensúlyozni. Ne aggódj, a babytaxira nemsokára megnő Lili!

Lili, sztem Zsófi már nagy a nyuszimotorhoz, Ő lassan a rendessel megy :D .

Kép

Kép
seriff

Roz, azért sztem smecta porral megpróbálkozhattok!

Kép
seriff

Akkor tényleg félreértettelek. :roll: Körülöttünk is volt sok tüzijáték. :)

Hajni, jó nagy bulit csaptatok! :) :wink: Én nem merek ilyen nagy bulikba belefogni....utána a romeltakarítás miatt. :) :roll:
birolili

Eddig 59 doboznál járok, + a 8 könyves doboz, és még 8 ruhászsák.......
Hihetetlen hogy van ennyi cuccunk......... :roll:
birolili

Lili
nem volt gond a romeltakarítással,vagyis nekem az előkészület volt a gáz.Cuki át is jött segíteni,még jó.Nem győztem volna.Köszi mégegyszer Cuki.
Rendes társaság volt,nem duhajkodtak,16-an voltunk.
Ja,rengeteg az a doboz mennyiség.Kitartás!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Most kezd az a szituáció jönni, hogy nem tudok rendszerezni......majd nekem is lesz egy olyan pár dobozom, tuti, mint Dorának: VEGYES-NEM TUDOM MI VAN BENNE. :D :lol: :lol: :lol:
birolili

Seriff
Hanna nagyon kis édes! :) és milyen komolyan áll ott. :)
Szeret a kisasztalnál ücsörögni vagy még annyira nem érdekli?
Mondjuk azért Daninál is csak nem oly rég kezdődött hogy rengeteg időt eltölt ott...olvas, rajzol, fest... :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!

Nagyon jók a képek mindenkinél. Nekünk vmi gond lehet az átjátszóval, mert nem sikerül feltölteni a képeket a fgépről.

Betegségből nagyjából kilábaltunk Orsival, bár még be van rekedve egy kicsit. Flórának viszont hörgő gyulladása van, nagyon-nagyon köhög szegénykém.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Borsika
téged kereslek,nem tom tudnál e segíteni,tesómat délután vitték be a kórházba második emeletre,vérzik,meg fáj a hasa,6 hetes terhes kábé,meg tudnád érdeklődni mi a baj?Vagyis ránéznél néha?Kardos Zsuzsanna a neve,a Krizsán Móni is jó ismerősünk.Ő ott van még?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni.

Most jöttem haza de megyek haza is. Holnap megyek megnézem. Igen a Móni ott dolgozik!
borsika33

Hajni!
Felhívtam a lányokat, nem sok jót mondtak. Folyik nek i a magnézium. Egyenlöre ennyi.
borsika33

Ser, Hanna most hány kiló egyébként? Most olvastam csak, hogy ezzel egy kicist megnyugodtál, hogy leírtam, hogy Zsófi milyen súlyban van. Értesz? :roll: :wink:
birolili

Sziasztok :)

seriff
Hannácska nagyon édes :) a sílécet is Ő kapta :D :wink: Adri itt állt mellettem miko rnéztem a fotot és modja nekem " anya ki az a baba mondom Hanácska húúú de jó kislány volt ha csúszdát kapott :D :D "

pille
szegény csajok :( jobbulást nektek :) akkor ti sem buliztatok szilveszterkor

hajny
jók a képek látom jóóó bulivolt :) az utolsó képen a férjed melett ki az a csaj olyan ismerős valahonnan ...tesódnak szorítunk :)

Lili
atya ég :D :D
még ennyi dobozt :D azt hiszem nekm is egy költözés kellene hoyg tudjak a dolgok között szelektálni ... :D
annyi bazárunk van ...

voltunk az este orvosnál nagyon pipa voltam mert több mint 2 órát vártunk .. :roll: tele volt a rendelő nagyon betgekkel tüdögyulladásos tüszös mandulagy. ...... aztán kiderült Ákinak valószínű csak gyomor rontása van dokinő meg is lepődőtt hoyg ott vagyok aztmodja hoyg, hoyg elhoztam Ákit ha csak a hasa megy és nem lázas ... modom családi nyomásra mert én már otthon adtam neki smectát mert átgondoltam dolgot és gonodltam magamban ha nem lázas meg semmi más baja nincs akkor vagy a foga jön vagy csak itt a nagy össze-vissza jövés menésben beevett valmit .. Azt modta erre hogy legközelebb bizak az anyai megérzésben :D és ha most nem is volt beteg mostmár biztos az lesz hoyg 2 órát vártunk a zsufolt meleg büdös rendelőbe... Hozzátszem sokkal gyugodtab vagyok igy hogy Ő is látta Ákit a hasmenés vagy hányás nem egyszererű dolog ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz

Hátha nem kaptatok el semmit, én se szeretek dokihoz menni a betegségek miatt. Igaz nálunk a gyerekorvosnál nem kell sokat várni, de a felnőtt orvosomnál millióan vannak. Az 1-es sorszámmal múltkor 45 perccel a kezdés előtt jutottam be és ültek utánam 8-an, gyenge napnak számított. Volt, hogy kezdés után 5 perccel a 16-os sorszámot kaptam, 3 h-t vártam kb.
Megnyugtató, hogy nincs nagy baj!!!!

Melinda

Rody lovat ki tudjátok próbálni, ha jöttök a baba-mama klubba vagy nálunk is. Mikor találkozunk? Nándi imádja, minden órában meghajtja, ugrál rajta. Még nem ér le a lába, ezért tartanom kell, nehogy ledöljön, de rugózik magától!

Nem semmi mennyi cuccotok van Lili! Már csak pár nap! Szólj, ha tudok segíteni bármiben. Örülök, hogy ti is Katonatelepen fogtok lakni!

Tényleg jön valaki holnap a klubba?

Jobbulást a kis betegeknek!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Borsika
nagyon köszönöm a segítséget,még nem vizsgálták meg,majd 9 körül viszik uh.-ra.Akkor majd talán többet tudunk.Sajna nem tok bemenni hozzá,Anna vírusos fertőzése miatt.Nem akarok bevinni neki semmi bacit,sem pedig másnak.Pedig naon mennék.Mégegyszer köszi!Azért ránéznél majd?Köszike!

Roz
kedvesem mellett az a csaj a beosztottja,Takácsné Gyöngyi.Egy jó bőbeszédű,nagyhangú nő.De imádni való,van egy lánya is,nemrég mentek szét a párjával,most a vacsi közön laknak ha jól tom.De lehet a hunyadiban?Nem tom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny

hmmm... a neve nem mod semmit hol dolgozik ? tesód??

Syg
jól vagytok ?

Lili
pakolgatsz hu de izgi már csak 3 nap :) ténlyeg lesz netetek ????

mi ez nagy csend ma? azt hitte, hogy mire vissza érek a mosásból pakolászásból... nem győzők majd olvasni :wink: akko rmost vissza megyek dolgozni aztán mire vissza jövök ne győzzek ám olvasni :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Annyira el vagyok maradva , hogy szinte behozhatalan :cry: Azert probalok visszaolvasni. 28-an mentunk el a Matraba es tegnap jottunk vissza. Szuper volt :lol: Viszont vlamennyien betegek vagyíunk valami vacak natha :roll:

Mino,
Jo hogy irtal gyere gyakrabban. en is igyekezni fogok :wink:

Sbea,
De jo nektek. Ugyes Lilla hogy magatol keri a bilit. Nekunk is volt ket het amikor Beni wc-be kakilt, mar kezdtem orulni, aztan meggondoltam magat es csak pelusba hajlando :roll:

Tudom hogy mar sokszor volt tema az allergia de nem emlekszem vegul miben maradtunk. Ugye mindenki ugy tudja, hogy ket eves kor alatt nincs semmilyen allergia teszt ami jol mukodik?
mvirag

SYG
Ma van Leona névnap ma ünneplitek Leót ?? MErt akkor naggggyon sok boldog névnapot :)

virág
igen sjano skis gyermek korban nem megbízhatóak az allergia tesztek de azért kiindulásnak jó egy vérvételes allergia vizsgálat szerintem veszteni nem vesztesz vele... vérvéétele mostanában nem volt a gyerköcöknek ott nézd meg az EO szint magas kérhetsz allergia vérvételt modjuk a góg doktornőt .

hajny
hát nem tudom hova tenni ezt csajszit az ilyen mindig ugy "idegesit" hoyg lehetek enniyre béna hoyg elfeljtem de aztán leht hoyg csak benzinkútra jár t be onn aismerem ki tudja .... :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
a Gyöngyi az auchanban dolgozik pár hónapja,a friss áruátvételen,áruátvevő.
A nővéremről most még nem tok semmit,mondta hogy hív ha van vmi.Nem akarom zavarni,nehogy vizsgálat közben hívjam.A fene megesz a tegetlenségtől.

Virág
De jó nektek hogy csavarogtatok!Biztos naon supi lehetett.
Ki az allergiás?A két babóca.Amúgy én úgy tom hogy felesleges megcsinálni a tesztet,változnak a lurkók.

Syg
tényleg,mi van veletek?Rég írtál.

Meg a többiek is rég voltak.

Lina
ti merre jártok?

Samékkal mizujs?Tud róluk valaki?

Cuki
te sem sűrűn jössz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz jó egyszerre írtunk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Syg

el is felejtettem:Boldog Névnapot Leonának!Biztos kap sok szépet!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ma pihiztem. Az utóbbi 5nap nagyon sok volt. De Zsófi viszont elég aktív volt.....
birolili

szerintem holnap lesz Leona nap, de mindegy, előre is boldog névnapot!

Képek nagyon jók, babák nagyon szépek! Mi itthon szilvesztereztünk, fogtam a csajszi kezét, mert fel-felébredt a zajra...

Lili,
akartam már kérdezni, hogy Zsófi szopizik még? Nálunk úgy néz ki, hogy vége...

Roz, Virág, Pille, Hajni
sajnálom a kis betegeket. Mi nagyon nehezen jöttünk ki a taknyosságból, kb. három hétig tartott, pedig AB-t is szedett Eszter.
balim

Szia Balim! :)
Zsófi szopizik még, igen. Sőt most megint sokszor kéri, jön a foga. A 7. még csak. :D Nálunk sztem sokáig el fog húzódni. Én nagyon szeretem, bár mikor reggel még ki sem látok a szememből..... :D 1* volt, hogy csak reggel kérte.
birolili

Sziasztok!

Lili
nem kell elkeseredni a fogak mennyisége miatt,egyszer majdcsak kijön mind.Irigy vaok a cicizés miatt is,én szerettem amikor Anna hozzámbújt,sokáig hiányzott a cicizése.

Balim
lehet neked van igazad a névnapot illetőleg,annyira egybefolynak a napok ,néha nem tom milyen nap van.Nem szoktál így járni?

Sógorom eljött délután,hogy nem e mennék e be a nővéremhez,nem bírtam ki hogy ne,így elmentem.Sajnos elvégezték az egészségügyi tisztítást.Szépen írtam.Ez van.De elég csúnyán bántak vele az első nap.Nem elég hogy elveszíti a magzatot,még csúnyán is viselkednek?Mindig kifogta Kecskeméten,akárhányszor járt ott.Majd hátha összejön 3 hónap múlva.

Borsika
azért köszi hogy érdeklődtél telcsin,hálás vaok érte.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sajnálom Hajni! :(
Nem aggódom a fogak száma miatt. Így, ennyi kis kuszákkal is régóta csak darabosat eszik. :)
birolili

Hol van mindenki??????
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: