hűű, mennyit írtatok
gyorsan két kérdés a helyi védőnőknek

:
Bence arcocskáján pár napja van egy-egy piros folt. Olyan, mint amikor a szél kifújja. Olvastam, hogy a tejcsi kiütés is hasonló. Kenegettem neogranormonnal, tegnapra elmúlt, de tegnap megint kint voltunk és mára megint előjött... van ötletetek, hogy mi lehet ez?
a másik, hogy hátul a kis fejecskéjén, mintha csúszkálnának a csontok. Van, hgoy teljesen sima a buksija, de most már másodjára van egy fordított félhold alakú valami a koponyáján. Nem érezni mindig, de most épp igen... találkoztatok már ilyennel???
Kriszti,
köszi a képet a hajasbabákról, nagyon édesek!!!!
De nem értem, Anna akkor most Brigitta????
Gratula a 4. fogacskátokhoz!!! Szuper!!!
Enikő,
hát, nagyon közel jársz!!!! hajrá-hajrá!!!!
Ani,
nagyon drukkolok, hogy semmi se legyen Ronival!!! Kivel tornázunk akkor mi holnap????
A videó besz..ás

nagyon édes!!!! s tényleg micsoda hangokat ad ki!!!
Gabi,
bizony, bizony, háromig vártam a hívásod, majd bebújtam Bence mellé

aztán meg elaludtam és nem tudtam, hgy hívtál-e vagy sem

de sebaj, majd bepótoljuk!!!
vagy az előbb te hívtál??? épp szopizott, most meg beájult

.
Szenzációsak a képek Noelról!!! Milyen kis vidám hapsika!!! jaj, úgy megdögönyözném!!!!!!
küldöm majd emilt!!!
Videó most nincs Noel techinikájáról??
Tündi,
elküldöm a mobilom, pedig azt hittema múltkor átküldtem

bocsi. küldjél majd képeket a felújításról!!!! Barni eddig veletek aludt?? vagy hogy hogy most fog először külön aludni? Vagy új ágyat kapott??? bocsi, de tiszta zizi vagyok
Vicuska,
de jó, holnap gyere és számolj be nekünk mit mondott RL!!! Hogy fogadott, mint ismerős kismamit!!!! talán új gépet kapott a kórház???
Alexa,
látom, te is azt csinálod, mint én

olyan jó velük szuszmákolni

hallom a kis szuszogását és így én is olyan jót tudok aludni a szobában
Ibi,
már épp hiányoltalak este, akartam is írni!!! Azért remélem jól vagytok, a kiegészítés miatt meg ne emészt magad!!!! Hidd el, a lényeg, hogy Gergő jól érezze magát és ne éhezzen!!! Én is ezzel nyugtattam magam!!!!! S reméljük, mindketten azért még egy darabig tudunk szoptatni, hogy a kontaktus megmaradjon!!!!!
Tejcsi ügy:
ma ellógtam a tanácsadást, mert pont elkezdett cseperegni az eső, s így nem akartam babakocsizni

. DE felhívtam a védőnőt, aki mondta, hgy a hölgy ma megy az eredményekért, de 7000 ft volt a vizsgálat, amit nehezményez és szeretné, ha hozzájárulnék a költségekhez

. Kicsit felment bennem a pumpa!!! Ok, hogy segít és ezért hálás is vagyok, de még nem láttunk semmit, őt sem, a tejet sem, azt sem tudom, mennyit tud adni, Bence el fogja-e fogadni, stb, stb - ráadásul tényleg kap érte pénzt. TEhát neki is bőőőven megéri. Más lenne a helyzet, ha nekem szól és megkér, hogy járuljak hozzá, szó nélkül megteszem, mert fontos, hogy Bence tejcsit kapjon, de így a védőnőn keresztül, utólag - hát nagyon felhúztam magam.... most már nagyon kíváncsi vagyok, mikor lesz ebből tejcsi
no megyek, mert vége a 10 perces villámalvásnak Bence részéről
Ja, Tündike,
tessék úgy hozzáállni, hogy lesz sok tejcsid!!! És az előtej tényleg nem feltétel, én is olvastam. aztán hogy nálam pont így volt, egy dolog, de attól neked még lehet rengeteg tejcsid és lesz is!!!!!