A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Babaproject elött álló Székesfehérváriak

Köszike csajszik!

Nati, jól emlékszel, Vikike is szopiztatta Levit, csak sajna amikor az intenzívre került a prücsök nem sok esélyük volt. De ha jól emlékszem azért egy darabig elég volt neki. Na de majd Vikkantyom elmeséli.
Sztem női tejet nem csak nálatok nehéz szerezni. Másik fórumon olvasom, ahol egy csaj adja el a tejcijét, hogy nagyon bonyolult és általába csak a koraszülötteknek adják a korházba.
Beszélgettünk a védőnénimmel, hogy az alakoholmentes sőr csak akkor jó ha az anyuka szereti is az ízét mert amit undorral iszik az biztos nem segíít. Na meg hogy nagyon sok mindentől függ hogy legyen tejcike. Az a lényeg hogy ne aggódj ha lesz ha nem lesz tejcike, a gyermekednek akkor is te leszel a világ közepe és úgyanúgy fog szeretni. És a mai tápszerek már olyan jók hogy nem kell agódnod. Levikénk is milyen szép nagy fiú lett. :)
Na nem ragozom tovább...

madiani

Alexa, olyan jól írtad Natinak. Amikor a sajátomat visszaolvasom mindig olyan kiokitónak tűnik. Nati ne haragudj, remélem érted mit akarok mondani, végülis azt amit Alexa :oops: :?

Megyek alukálni, jó éjt mindenkinek.

madiani

Ani!Pl.:én sosem érezlek kioktatónak,sztem más sem! :wink: :D

Én is elköszönök,jóéjt mindenkinek!

Kicsit "kapar" a torkom. :(
Vendég

csajok, dehogy vagytok kioktatók!!!! Jól esik amit írtok, köszönöm!!!
Nem olyan bonyolult, egy vérvétel és egy röntgen kell hozzá (hepatitis és aids, meg tüdőszűrés) és a többi papírmunát havonta a védőnő csinálja. Csakhát nálunk a védőnőnél minden olyannnnn lassan megy... de holnap ismét rákérdezek, hol tart a gépezet :P :P
S mivel itt nincs tejleadó, nem kell odavinni, hanem én mennék érte és hoznám - csakhát ilyenkor nagyon meg kell bízni az adóban - de ez egy gyógypedagógus hölgy, szóval gondolom, hogy nem vizet adna :oops: . S kapnak is érte a tb-től pénzt.
no eldugulok, jó éjt mindenkinek!!!

Alexa,
jobbulást!!!! remélem reggelre elmúlik!!!
Vendég

Sziasztok!

Enikő! Kicsit megkésve, de Boldog Névnapot kívánunk! És Boldog Házassági évfordulót, szépek voltatok!

Szilvi! Boldog születésnapot kívánunk! Gyere, ahogy tudsz, már hiányzol nekünk.

A többiektől bocsi, alig vagyunk itthon. Majd vmikor jövök és megpróbálok visszaolvasni. De sokat gondolok rátok, mindenkinek megy a drukk, akinek kell. A finishben lévőknek kitartás, hamarosan ti is boldog anyukák lesztek.

Voltunk Orsinál és Annánál is megnézni a hajas csajokat. Először 2 kép Orsiról és Lucáról, a többi a kis Szofikáról:

Kép Kép

Kép Kép Kép Kép

Ui: múlt hét kedden kibújt a 4. fogacskánk is.
Vendég

jaj de szépek a bébik én

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
csuszka

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, aztán megyek vissza aludni. Nagyon ki vagyok ütve, az éjszakám szörnyű volt és fáj a torkom is, azt hiszem, kicsit megfáztam.
Köszönöm még egyszer a köszöntéseket és a képdicsiket!

Csodaszép Szofika és Luca, édes kis hajasbabák!

Andesz, a fiaidról mindig nagyon jó képek készülnek. A csajszik ostromolják már Patrikot?

Ani, Roni milyen édes grimaszokat tud vágni! Mintha direkt csinálná, amikor fényképezitek.

Többiektől bocs, nincs erőm visszaolvasni.

A megérzéseim nem jöttek be, még mindig egyben. Most a holnapban reménykedek... Tegnap Sch-vel is megbeszéltük, hogy akkor majd csütörtökön találkozunk. Aztán majd meglátjuk. Még mindig semmi fájás, most reggel óta néha egy kis nyilallgatás, meg a pocakom 2 napja tiszta kemény, de ennyi. Méhszájra meg 2222 került a könyvecskémbe, egy fincsi vizsgálat után. :roll:

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Sziasztok!!!

Vikike: Nem tudom hogy mennyre lightosabb a mozgása de most már lassul a csaj. Jó lenne együtt szülni igen, majd drukkoljunk :)
Nekem semmi előtejem nincs :( Semmi. Remélem ez tényleg nem azt jelenti hogy nem is lesz.
Szuper a szoba!!! :) Mi még most alakítjuk. Barni ha minden igaz m alszik először egyedül a szobájában. Izgulok nagyon :)

Vicuska: Jobbulást és kitartást!

Nati: Igen neki láttunk de elborzaszt hogy mi mennyi minden van. Belefáradok meg nem is látom át és ez bosszant node majd valami rendszert kidolgozok. :)
Holnap meg holnap után szabin leszek pakolok meg IKEÁ-zok.
(nincs meg a mobilszámod :(, átnéztem a priviket)
Én is annyira fázok. Jujjj.... És rendes kabátom sincs ami átérne :(
A másik fórumon is mondogatják hogy biza babájuk alszik mint a bunda, szóval ez az aluszékonyság általános. :)
Nálunk nem volt elég a tejci neki. Mondjuk én is hibáztam mert be akartam tartani a három órát ahogy azt mondták :( Kár volt. Barnika tápszert kapott de ebből is rengeteget evett mert éhes volt, aztán azzal piszkáltak hogy azért fáj a hasa, mert sokat eszik és hízik.
Így nem adtam neki annyit és majdnem az egész nap üvöltésből állt. Szóval én megjártam a poklok poklát és szegény kisfiam is attól tartok.
Nálunk a védőnő nem tudott szerezni anyatejet pedig nagyon akatram de sajna nem is tette nagyon magát oda!
Ha valaki tud olyan anyukáról akinek van bőven és el is tud tenni lehet hogy majd nekem is kellene!!!

Alexa: Igen. Konyhabútort holnap szerelik be, meg még gyöszösek a fények aminek nem örülök mert olyan kiábrándító, de majd hozok képeket :)
Mi finomat főztél? Mit kaptál szülinapra? :) (imádom a meglepiket)

Enikő: Nagyon szépek voltatok az esküvőn (is) :) Pocid aztán nőtt rendesen a két hét alatt! Az igen!

Andesz: Én bármennyi ilyen képet el tudnék nézni :) Fantasztikusan együtt a srácok!!! Alig várom hogy ez én két lurkómat is együtt lássam!!! :)
Örülök hogy sikerült oktatót váltanod. :)

Anikó: Lilike is gyönyörű apukájával együtt nagyon édesek a képen. Remélem gyorsan meggyógyul a szemecskéje ennek a szép kishölgynek.

Ani: Nagyon szuperek a képek a Manócskáról!!! :) Kis álomszuszika...

Tüneményesek a babák!!! :) Milyen hajas kisbabák... De jó :)

Hű.. Megbeszélés lesz... rohanok. Tegnap egész nap Pesten ügyfeleztem szóval jól elvagyok ám :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Borzalmas éjszakánk volt. Roni többször felkelt enni nem akart és órdított. :cry: Megint elkezdett bukni, pedig már egy jó ideje nem volt rá példa, max nagyon picit kajci után. Most meg órákkal késöbb elég sok savas túrós víz jön fel, de nem öklendezik csak úgy jön. Láza nincs a kedve is jó, csak igényli hogy foglalkozzak vele...nem értem. Hívom délbe a védőnőt. Meglátjuk.....lehet csak emiatt a szél miatt nyügi.

Huu, mennem is kell, de majd jövök igérem

madiani

Sziasztok

Dolgozok a képek feltöltésén,hamarosan láthatjátok őket.

Bessy
Örülök,hogy nincs olyan nagy gond a lábaddal,és meglátod a diétát is bírni fogod :wink: Dobhatnál képet az új szerzeményekről.

Anikó
szupi ez a vízbenszüléses videó!
Azért aki még szülés előtt áll ne nézze meg a többit,főleg azt a gátmetszésest ne,engem is nagyon kiborított!
Nem haragudtam,hogy nem hívtál hétvégén,mi is csak végigrohantunk a búcsún és Noelnek vettünk egy lufit (600 Ft volt :shock: ).Na meg magamnak vettem gyöngyöket,mert nagyon jó árban voltak.
Tündéri Lili a képeken,édes ahogy a lábát rágicsálja!

Vikike
Köszi a megnyugtatást az almával kapcsolatban.Levi ágya tényleg nagyon szupi,kár,hogy az a kuckó amit néztetek nem olyan élőben mint a képen.

Ani
A jövőhét keddet még megbeszéljük.Nagyon vagány Roni ebben a szerelésben!Na és az a laza ásítás!Imádni való vagány bébitek van!

Nati
Most jut eszembe,hogy tegnap elfelejtettelek hívni.Nagyon szita az agyam :oops: Ne hari!
A képeket küldöm az órákról,ha eljutok odáig.
Az tényleg jó lenne,ha lenne anyatej!Az Ákos unokatesója is adott le tejet,illetve a szomszéd hordta tőle kb. 70 ezret keresett havonta.Kb. 3000-et ad a tb literenként.Így igazán megéri az a pár vizsgálat.

Tesó
Nagyon szupik a képek!!!Főleg a fürcsizősök!

Chrissyy
Köszi a képeket a babákról.Csodaszép minegyik kiscsaj.Gratulálok mindkét anyukának hozzájuk!
És gratula a 4. fogacskához is!!!Nem megy még Martin,amilyen ügyes,már nem kell sokat várnotok!

Na pusazi,majd jövök még
Vendég

Ani
Sajnálom az éjszakátokat!Cicizés közben is sírt?Lehet fáj a torka vagy a füle.Reggel cicizett rendesen?
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, hogy mostanában nem jöttem! :) Most is csak egy gyors bekukantásra van idöm!Sok minden van mostanában, szigetelik a házunkat és nagy zajjal jár ezért ha tehetjük akkor nem vagyunk itthon.Közben szervezzük a keresztelőt is, ami jövöhéten vasárnap lesz.Voltunk hétfön a védőben, Gergő 6020g már!Közben kipróbáltuk az angolvízet a pocak fájásra, és nagyon jó.1hónapos kortól lehet már adni, és láthatóan jobban van töle a picink. :) Egyeltalán nem fáj a pocija. :P Sajnos a hozzátáplálás már kell a Gergőnek kiegészítésnek, mert sajnos nem elég a tejcim. :( Ez egy picit rosszul esik!
Tegnap elkellett mennünk a Bricoba, hösugárzót venni, mert nagyon hideg van este fürdetéshez már.

Nati
Nagyon szép a szüléstörténeted!Szépen leírtad!Egy picit megkönnyeztem! :) Nagyon szép Bencus!

Csuszka
Üdv közöttünk!Nagyon szép a kislányod!

Enikö
Utólag is Boldog névnapot kivánok!És boldog házassági évfordulót!Nagyon csinik voltatok!

Szilvi
Nagyon sok boldog születésnapot kivánok igy utólag is! :P

Kép
Kép
nibcsike

Gabi, reggel evett rendesen, néha nyekergett közbe de el nem engedte. Viszont még délelött nem aludt, pedig szokott 1-1,5 órát. Most megint csak úgy immel ámmal evett és kiköpte.

madiani

Elalatatni nem tudom, pedig nagyon fáradt már. :cry:
Félek, hogy beteg lesz, sógornőm és Roni unokatesója is beteg. Velük voltunk szüretelni, akkor még senkinek semmi baja nem volt.

madiani

Ani
Ne aggódj,sajnos nem lehet megvédeni őket a betegségektől,pedig nagyon rossz dolog amikor tehetetlen az ember.Cebiont adsz neki?Azt esetleg lehetne.Orra nem folyik,nem köhög?Sajna ebben a fránya időben egyre több lesz a megfázás és torokfájás.Ha nem lázas akkor nem lehet nagy baj.De majd meglátjuk mit mond a védőnő.
Vendég

Nati, örülök hogy nem érted félre. Remélem sikerül a tejcit elintézni.

Chrissy, megint fantasztikus képeket hoztál, köszönjük szépen. Várunk amint tudsz gyere és mesélj. Gratula a 4. fogacskához.

Enikő, sebaj majd a szülinapodra kapod a kis csodátokat ajándékba.

Tündi, várjuk majd a képeket ha kész lesz a lakás.

Ibi, gratulálok, Gergő minjá beelőzi Ronit :D

Ne haragudjatok de most csak ilyen szükszavúan. Kaptok táblit, de nem sok idegzetem volt javítgatni tehát bocsi ha valami kimaradt. Írjátok le megint hogy mit javítsak.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

madiani

Anna, Röné
Nagyon Sok Boldogságot kívánok nektek a picurkátokhoz!És sok-sok tejcit!

Chrissy
Gratulálok 4. fogacskához!

Andesz
Nagyon sajnálom az oktatós dolgot!Tudom milyen rosszul esik.Nekem is hasonló oktatom volt.Volt olyan, hogy én is azt mondtam nem megyek hozzá többet, és kivoltam, de ne ám már, hogy kifizetek egy csomó lovét és még ki is készüljek töle!Kértél másik oktatot?

Kép
Kép
nibcsike

Gabi, mi az a Cebiont? Nem köhög, orra se folyik. Úgy néz ki elaludt, kivi vagyok meddig alszik.

madiani

Vendég

Gabi, az utólsóból, nekem kell egy. Ugye azt se felejtteted el amit a múltkor megdumcsiztunk, rózsaszín gyöngyel?

madiani

Ani
A cebion az c vitamin kisbabáknak.

az uccsót pont neked csináltam,ez rózsaszín gyönggyel van csak a mintája kicsit más,de azzal a mintával is megcsinálom amit megbeszéltünk.Most akkor az is kell amit megbeszéltünk meg az uccsó is,vagy csak az egyik?
Vendég

Ani
ezt csináltam ahelyett amit beszéltünk.Ez is ilyen halvány lilás-rózsaszín a mintája pedig ua.,de megcsinálom rózsaszín gyönggyel is ahogy megbeszéltük,aztán majd választassz.
http://picasaweb.google.com/mgabica84/H ... 3465269410
Vendég

És két kép Noelről,mert már régen hoztam:
Kép Kép

És a webalbumba is töltöttem fel újakat (link az aláírásomban)
Vendég

Na most már eldugulok és megyek főzni-rakkott karfiol lesz :wink: nyami-nyami
Vendég

Nya itt vagyok. Pontosan 30 percet aludt a drága, de mikor felkelt evett rendesen. Felhívtam a védőnőt (imádom, de tényleg egy tündér), megnyugtatott hogy a bukás teljesen normális még ilyen korba, sőt ha 1 éves korába is csak kizárólag anyatejet kap akkor is előfordulhat. :shock: Mondta, hogy lehet attól is hogy piros a torka, de amíg nem kiséri más tünet (láz, orfolyás, köhögés) az orvos se tesz semmit. A kis szervezet legyőzi a betegséget. Megbeszéltük hogy azért figyeljük a manót és ha bármi más tünet is van viszem (azaz kihivom) a dokihoz. De azt is felvetette hogy lehet túl sok a tejcim neki :? , vagy azért jön vissza a kaja mert tövig bent van állandóan a keze a szájába. Tehát sokmindentől lehet és amíg más tünet, vagy levertség roszkedv nincs addig ne kell aggódnom. Mondtam neki az esti sírást is és hogy keveseket alszik ma, erre meg azt mondta hogy ma én vagyok a 3. anyuka aki ezzel hívja. Valószínűleg az időjárás. Megdícsért hogy viszem tornára (Márti mesélte neki), és várja a beszámolót mert van olyan babájuk akinek nagy szüksége lenne rá (csipő probléma). Apácskával is beszéltem, kicsit mindketten megnyugodtunk és megbeszéltük ha mégis baja lesz Roninak nem mi megyünk a dokihoz hanem kihívjuk. Na de elég ennyi belőlünk. :D

Gabi, mind a kettő kell, de nem kell megcsinálnod rózsaszinnel mert az is nagyon szupi amit felraktál. Tehát hogy egyértelmű legyen: a 7-es és a 13-as kell úgy ahogy van!
Nagyon édes Noel, szupi a bringája. Hol vettétek? Mi is akarunk majd ilyet (ha nem haragszol pont ilyet, mert ez nagyon teccik)
Minjá megnézem a többi képet is.

madiani

Ani: Remélem nem lesz beteg a kis Roni!!!

Ibolya: Nálunk is nagyon hideg van :( Az angol víz a Gripe Water? nektek bevállt? Ennek örülök :) Gratulálok, hogy adjátok neki?

Kriszti: Köszi a képeket :) Gratula a 4. fogacskához! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Tündi!Biztos nagyon szép lett a lakás!!Gondolom volt jó nagy felfordulás!A pontos nevét nem is tudom ennek a kajának,de a lényeg,hogy csirkecombokat sütöttem lisztbe forgatva,és csináltam hozzá gombás,szalonnás,lilahagymás ragut.Az egészet megszórtam petrezselyemmel.Krumplit főztem hozzá héjában,megpucoltam,majd kockákra vágva megsütöttem.Így puha is volt,a széle pedig picit ropogós.Nagyon fini volt!:D

Gabi!Nagyon helyes Noel!Mi is gondolkodunk egy ilyen bicajon. :)

Kriszti!Édesek a babák,köszi a képeket!Gratula a fogacskához! :D

Ani!Sajnálom a rossz éjszakát,reméljük nem lesz beteg Roni,csak az időt érzi!

Enikő,
sorstársam,jobbulást kívánok!!Nekem is fáj a torkom. :(

Nálunk is hideg van,már megy a hősugárzó.Jó lenne,ha befűtenének!Nyomatom a vitaminokat Martinkába is(Cebion szirupot).
Megyek,le is fekszem,amíg alszik Martinka én is pihizek.

Szép délutánt!
Vendég

Kép

próbálok bekapcsolódni :lol:
(csak erre az oldalra emlékszem :oops: )

Judy!
nagyon sajnálom hogy párodnak el kell mennie :( , kitartás!Bazsika jobban van?

Alexa!
laptetűűűűűűűűűű :wink: , tesóprojekt? :lol:

Ani!
Roni remélem gyorsan helyrejön :shock: :D

Nati!
védőnő mit mondott a tejügyről? :roll:

Chrissy!
köszi a képeket :P
Luca és Szofi baba is gyönyörű :P
nektek grat.a 4.foghoz :D

Enikő!
mindjárt szültök :D

Nibcsibe!
kik lesznek a keresztszülők? :)

Andesz!
remélem az új oktató beválik :lol:

Gabesz!
szuperek a nyakláncok, ügyi vagy nagyon :wink:

Bessy!
hogy megy a diéta? :roll: a harisnyát beszerezted? 8)
kitartás :P

én holnap du.megyek uhura RL-hez, állítólag van 3d-s uh a kórházban :lol: :lol:
szerencsére Vuk még mindíg nem volt, csak az a fránya hányinger nyaggat :?
Vendég

Na újra itt...

Ani
OK.
Noel bringáját kölcsönbe kaptuk,de majd megkérdezem neked,hogy hol vették.Azt tudom,hogy 10 000 Ft volt.Dehogy baj,ha ugyanilyet akarsz.Szerintem is nagyon édes,a kormányon gombok is vannak és egy csomó zenét játszik (állítólag,mert el van szakadva egy két drót benne,de majd megforrasztja apa)
Én is megkuksiztam megint Roniról a képeket,hát megkell hogy mondjam nagyon szép fiatok van.És olyan nagyot nőtt már.A videó is nagyon édes,micsoda hangokat ad ki,édes ahogy kűzd a játékkal.

Alexa
Ez a kaja nagyon fincsinek hangzik!

Vicuska
Örülök és sajnállak is a hányinger miatt,a reggeli hideg tej szerintem bejön-próbáld ki.Nekem szerencsére nem volt hányingerem,de éhes voltam mint a farkas.Várunk nagyon az UH hírekkel és reméljük fotót is hozol a kis albérlődről :wink:
Örülök,hogy tetszenek a nyakláncaim.

Nálunk reggel 18,5 fok volt úgyhogy el is gyújtottuk a kályhát,így most 23-25 fok közötti a lakás.Este a fürdihez is elindítjuk a konvektort.
Ja nem is írtam Noel felfedezte a szgép bekapcsoló gombját :roll: Ja és simán be is kapcsolja.Nem lehet elég korán kezdeni,nem tudom kitől láthatta :roll: :roll: :roll: :D
Volt ma a védőnénink.Megnyugtatott az almával kapcsolatban,szóval nincs gond.
Noel még mindig nem mászik,de kb egy hete folyamatosan gyakorol négykézláb, a térdét már rakja,mintha mászna,de a kezeit még nem nagyon viszi előre,max. egyet vagy az egyiket felemeli.Kiváncsi vagyok mikor jön rá a technikára.
Vendég

hűű, mennyit írtatok :shock:

gyorsan két kérdés a helyi védőnőknek :lol: :P :

Bence arcocskáján pár napja van egy-egy piros folt. Olyan, mint amikor a szél kifújja. Olvastam, hogy a tejcsi kiütés is hasonló. Kenegettem neogranormonnal, tegnapra elmúlt, de tegnap megint kint voltunk és mára megint előjött... van ötletetek, hogy mi lehet ez?

a másik, hogy hátul a kis fejecskéjén, mintha csúszkálnának a csontok. Van, hgoy teljesen sima a buksija, de most már másodjára van egy fordított félhold alakú valami a koponyáján. Nem érezni mindig, de most épp igen... találkoztatok már ilyennel???

Kriszti,
köszi a képet a hajasbabákról, nagyon édesek!!!!
De nem értem, Anna akkor most Brigitta???? :shock: :oops:
Gratula a 4. fogacskátokhoz!!! Szuper!!!

Enikő,
hát, nagyon közel jársz!!!! hajrá-hajrá!!!!

Ani,
nagyon drukkolok, hogy semmi se legyen Ronival!!! Kivel tornázunk akkor mi holnap????
A videó besz..ás :lol: :lol: nagyon édes!!!! s tényleg micsoda hangokat ad ki!!!

Gabi,
bizony, bizony, háromig vártam a hívásod, majd bebújtam Bence mellé :wink: :wink: aztán meg elaludtam és nem tudtam, hgy hívtál-e vagy sem :shock: de sebaj, majd bepótoljuk!!!
vagy az előbb te hívtál??? épp szopizott, most meg beájult :wink: .
Szenzációsak a képek Noelról!!! Milyen kis vidám hapsika!!! jaj, úgy megdögönyözném!!!!!!
küldöm majd emilt!!!
Videó most nincs Noel techinikájáról??

Tündi,
elküldöm a mobilom, pedig azt hittema múltkor átküldtem :oops: bocsi. küldjél majd képeket a felújításról!!!! Barni eddig veletek aludt?? vagy hogy hogy most fog először külön aludni? Vagy új ágyat kapott??? bocsi, de tiszta zizi vagyok :oops: :shock:

Vicuska,
de jó, holnap gyere és számolj be nekünk mit mondott RL!!! Hogy fogadott, mint ismerős kismamit!!!! talán új gépet kapott a kórház???

Alexa,
látom, te is azt csinálod, mint én :wink: olyan jó velük szuszmákolni :wink: hallom a kis szuszogását és így én is olyan jót tudok aludni a szobában :wink: :P

Ibi,
már épp hiányoltalak este, akartam is írni!!! Azért remélem jól vagytok, a kiegészítés miatt meg ne emészt magad!!!! Hidd el, a lényeg, hogy Gergő jól érezze magát és ne éhezzen!!! Én is ezzel nyugtattam magam!!!!! S reméljük, mindketten azért még egy darabig tudunk szoptatni, hogy a kontaktus megmaradjon!!!!!

Tejcsi ügy:
ma ellógtam a tanácsadást, mert pont elkezdett cseperegni az eső, s így nem akartam babakocsizni :shock: :wink: . DE felhívtam a védőnőt, aki mondta, hgy a hölgy ma megy az eredményekért, de 7000 ft volt a vizsgálat, amit nehezményez és szeretné, ha hozzájárulnék a költségekhez :shock: :shock: . Kicsit felment bennem a pumpa!!! Ok, hogy segít és ezért hálás is vagyok, de még nem láttunk semmit, őt sem, a tejet sem, azt sem tudom, mennyit tud adni, Bence el fogja-e fogadni, stb, stb - ráadásul tényleg kap érte pénzt. TEhát neki is bőőőven megéri. Más lenne a helyzet, ha nekem szól és megkér, hogy járuljak hozzá, szó nélkül megteszem, mert fontos, hogy Bence tejcsit kapjon, de így a védőnőn keresztül, utólag - hát nagyon felhúztam magam.... most már nagyon kíváncsi vagyok, mikor lesz ebből tejcsi :shock:
no megyek, mert vége a 10 perces villámalvásnak Bence részéről :wink:

Ja, Tündike,
tessék úgy hozzáállni, hogy lesz sok tejcsid!!! És az előtej tényleg nem feltétel, én is olvastam. aztán hogy nálam pont így volt, egy dolog, de attól neked még lehet rengeteg tejcsid és lesz is!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ani, Alexa
Köszi a bíztatást, tényleg az a lényeg, hogy gyogyit nem kell szednem, a diétát meg kibírom valahogy...

Ani
Nagyon édes Roni a képeken!!!! A videó is szupi, hogy dolgozik a játékokkal meg a kezeivel :D :D Remélem nem lesz beteg a prücsök

Alexa, Enikő
Jobbulást a torkotoknak! Nekem is kapar, meg ég. Ma voltam a házidokinál a táppénzes papíromért és megmutattam neki, modta, hogy piros :roll: :? Ittam már nem tudom hány liter teát, meg Tamtum verdét szopogatok

Chrissy
Köszi a képeket a hajas babákról! Gyönyörűek! :D
Gratulálok a fogacskához!

Vicuska
Köszi! :wink: A diétát még eddig bírom :x meg fogom is, mert a baba a lényeg :) a harisnyát jövőhét pénteken kapom meg, mert úgy kellett megrendelni
Hozz ám képet holnap :wink: Tapolcára mikor kell menni?

Gabi
Édes a kis szívtipró! :D

Nibcsike
Gratulálok a szép gyarapodáshoz! :D

Mindjárt rakok fel pocakképet, meg a szerzeményekről is
bessy76

Ma készültek, 26+1 hét

Kép Kép

Ezt a Tesco-ban vettük, olyan lesz benne, mint egy jegesmaci :lol: :lol: és ebben akarom haza hozni, ez olyan vastag bundazsák szerű. Kép

és a bababörzés szerzemények:
Kép Kép
a csaszitól, akitől ezt a kettőt vettük, kaptunk ajándékba egy rózsaszín baldachint :D
Kép Kép
a csíkos sapit Alexától vettük :wink: :D
bessy76

Tudja valaki, hogy mikor lesz legközelebb börze? :D
bessy76

Hali! :lol:

Nati!
én úgy tudom, a kisbabán a kutacsok( a koponyacsontok közötti összeköttetések) még nincsenek összecsontosodva, azért érzed ezeke a furcsákat a fején, de így tud a koponyája nőni, majd pár éves korára csontosodik csak teljesen össze. 8)
azt hiszem, úgy vettem ki a szavaiból, ez új gép :roll:
nagyon nem lepődött meg, mert tartottuk a kapcsolatot lombik alatt is :wink:
A tejes nőci elég fura :evil:

Bessy!
mekkora pocak! csinik a rucik(na meg te is) :P
Tapolcára majd hétfőn megyek :wink:
tök jó, 2 hét alatt 3x is látni fogom a kis lurkót(vagy lurkókat?vannak még csodák! :lol: )
Vendég

sziasztok,

gyors bekukk, ma is egész nap anyunál voltunk.

Anna, Orsi,

Gyönyörűek a kis hajas babák. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ani,

Remélem Roni nem lesz beteg.

Vicuska,

Drukk a holnapi uhu-hoz. Remélem hamar elmúlik a hányinger és nem kínoz tovább, bár ez egy erős terhesség jele. :lol: :lol: :lol:

Bessy,

Csini pocid van, és a ruhácskák is szuperek. :lol: :lol: :lol:

Enikő,

Én Daninál 2222-es méhszájjal másnap szültem, ugyhogy hajrá... :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi,

Noel baba egy kis csúcs pasi, nagyon édes a kis mosolya. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Remélem ez a tejcsis dolog mihamarabb megoldódik és végre hozzájuttok egy kis plusz tejecskéhez. :roll: :roll:

Alexa,

Nálunk is nagyon hideg van már és nekünk nincs semmi melegítőeszközünk, így marad a meleg ruha. Már alig várom, hogy bekapcsolják a fűtést.

Ibi,

Szépen gyarapodik a kis lurkód. :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy már nincs pocakfájás, sajna nálunk semmi nem vált be. :cry: :cry:

Chrissy,

Gratula a 4. fogacskához. :lol: :lol:

Rólunk

Bazsi már újra jár suliba, meggyógyult végre, bár tetszett neki, hogy itthon pihizhetett. :lol: :lol:

Voltunk ma tanácsadáson, Barbika már megint hízott, 8640 gr és 71 cm. :shock: :shock: :shock:
Minden rendben van vele, de azt mondta a dokink, hogy most már lassan el kellene kezdenünk a főzelékeket is. Barbiba még a gyümit is úgy kell beletömni, nem tudom mi lesz a főzeléknél. Állandóan csak cicizni akar, amit én persze nem bánok, de azért most már kellene neki más is az anyatejen kívül. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Most csak ezt az oldalt futottam át.

Köszönjük a gratukat a fogacskához.

Gabi, még nem megy Martin, de néha elfelejtkezik és áll egyedül pár másodpercig, mert épp tele a keze és nem tud kapaszkodni. Kiváncsi leszek mikor indul el.

Nati, Anna igazi neve Brigi, csak az apukája hívta Annának. Amúgy ma már délután haza is mehettek.

Vicuska, Annyira örülök, hogy babás vagy. Várom a holnapi híreket esetleg képeket.

Most ennyi, két napja hugiékkal járjuk az országot, kocsit akarnak venni. Kicsit ki vagyunk már purcanva. Előtte meg voltunk anyóséknál, aztán hétvégén ők voltak itt, még a gépet se kapcsoltuk be már jóideje. Nagyon le vagyok maradva, de igyekszem behozni majd.

Puszi és jóéjt mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!!!

Voltam tegnap NST-n.Vicces volt.Régebben mindig azért panaszkodtam hogy keveset mozog a manóka.Hát most nagyon sokat mocorgott megszámoltam 55 mozgást érzékeltem.Már el is fektettek hogy kicsit lazítson a törpe de annál jobban mocorgott.Úgyhogy elég kacifántos lett a görbe. :oops: :lol:

Nati:én csak tíz óra után értem oda azért nem láttál.
Bessy:szép nagy pocakod van.És nagyon édik a babaholmik.

Ani:nagyon aranyosak Roni képei.Nekem nagyon tetszik.Eddig ő volt a képenyő védőm a gépen de most Luca átvette a helyét.De most is nagyon tetszik ám.
A teát inkább iszom így mert azt mondták hogy ha ízesítem veszít az erejéből.Szörnyű de kibirom.

Tényleg nagyon édesek a hajasbabák.Én is meglátogattam Szofikát és Annát is.

Nagyon hideg idő lett.De olyan jó mert a párom begyujtott a cserépkályhába és annyira szeretem.Mindig oda szoktam ülni mellé.Nagyon jó meleg. :lol

Enikő:Mostmár te következel.mindent bele.mert még a végén beelőzlek.Sajnos én nem tudom hogy áll a méhszájam de nekem is olyan kemény a pocak egyfolytában na meg nekem is sokat nyilalgat.Néha már eléggé fáj is.Nem tudom ez mit jelent.Mostmár jöhet a mi mannónk is mert ma már 37 hetes. :lol:

Mondjuk én be vagyok tojva rendesen.Remélem akkor nem fogok félni. :oops:

vikcy6
Pákozd

Vicuska,
igen, én is a hátsó kutacsra tippelek, csak olyan furi, hogy eddig semmit nem éreztem, most meg mocorog :wink:
Nagyon kíváncsi leszek, mit/miket láttok az uhun!!!!
Tapolcára meddig kell még járnod??

Bessy,
de csini vagy!!!! Nagyon szép pocid van!!! és a rucik :P :P imádom az ilyen helyes rucikat!!!!

Vikcy,
55 mozgás??? Atya Isten!!!!! ez igen!!! lényeg az, hogy jól vagytok!!! a teát meg meg lehet szokni!!!
Ne félj a szüléstől, ott minden történik majd magától, nem lesz időd dilemmázni. És a piciért bármire képes leszel!!!
De Orsi biztos sokat mesélt neked :wink: Jól vannak? Hogy megy nekik az összeszokás??
Gondolom majd jönni fog, de addig is sok puszit küldünk nekik!!!

Anna,
hát, jól megvicceltél ezzel a Brigittával!!! Én aztán kérdezhettem a nővért Anna nevű hölgyről Szofika nevű kislánnyal :P :P :P Nem csodálom, hogy nem tudott segíteni :lol: :lol:
Remélem Ti is jól vagytok és a gyerkőcök csodájára járnak Szofikának!!!

Kriszti,
nem vagy semmi, hogy ilyen nyüzsi mellett még a kórházba is volt időd bemenni!!!!
Te leszel a topic mami, aki mindenkihez bemegy :P köszönjük mindenki nevében!!!!

Judy,
gratula Barbika növekedéséhez!!! Ez igen!!!! S az gond, ha nem akar még főzizni??? Nem elég neki a tejcsi? vagy az ilyenkor már nem elég tápláló? vagy a fejlődés miatt fontos, hogy mást is egyen? örülök, hogy Bazsi meggyógyult!!!

Alexa, Bessy,
jobbulást nektek!!! Kaparni az enyém is kapar már napok óta, de szerncsére semmi más!!!!
Egyébként betegen lehet szoptatni????

Ani,
hogy van Roni? Nyügi még vagy már megnyugodott??
Vendég

Tündike
Igen a gripe water az angolvíz.Nálunk most az vált be!Egy kávéskanállal adunk neki kaja elött.

Gabi
Nagyon édes Noel!Szép nyakláncokat tudsz csinálni, tök ügyi vagy!

Ani
Gergő nálunk is szokott csinálni olyat, hogy nyügi, nem alszik sokat és még kajálni se akar.Szerintem is az idöjárástól van ez.

Chrissy
Milyen tipusú autót vesztek?

Besy
Szépen nő a pocid!Aranyos rucikat vettetek!

Vicuska
Apa huga lesz a keresztanya, és keresztapa nem lesz csak majdha ő férjhez megy.

Kép
Kép
nibcsike

Ma vettünk kengurut, és kiprobáltuk.Remélem Gergő is szeretni fogja.

Csajok, megszeretném kérdezni, hogy a picurkák szobájába hogy csináltátok a kézzel festett képeket?Szeretnék én is a Gergő szobájába csak nemtudom hogyan.Esetleg valami sablont használtatok?Megköszönném a segítséget.

Kép
Kép
nibcsike

Jó reggelt!

Mindenkinek nagyon köszönöm a dícséretet Ronira. Annyira jól esik amiket írtok, de tényleg ám. Pusszancska érte.

Enikő, nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Nati, ha még olvasod. Megyünk a tornára, semmi baja Roninak. :) A csontocska mozgás sztem is a kutacs lehet. Piros folt, lehet tejkiütés. De pl. nálunk ha rajtam is több a patti Ronin is több lesz, gondolom a tejjel adom át neki. Gondolom a hormonok. Az ővé nem olyan csunya inkább csak piros folt és egy nap alatt elmúlik. Nem csodálom hogy felment benned a pumpa tej ügybe, azért remélem hogy sikerül ennek ellenére is. Lehet a következő babánknál (már ha lesz tejem) bele kéne vágni a tej leadásba?

Gabi, nagyon szépen köszi hogy megkérdezed. Néztem már hogy milyenek vannak, de eddig egyik se teccet igazán. Szupi hogy kaptál választ az alma kérdésre is. Kivi vagyok Noel mikor fog nekünk hsz írni :) :) :)

Bessy, nagyon szép a pocid és csini vagy. A rucik meg egyszerűen tündériek. A jegesmacis Szilvinek biztos nagyon teccene.

Vicuska, olyan jó hogy sürűn jössz. Nagyon várom a mai UH-ot.

Judy, Barbika milyen nagy lány, azta :shock: Pont most mesélte egy ismerős hogy ő a lányát 2 éves koráig szopiztatta és 8 hónapos koráig semmi mást nem kapott. Most 13 éves a leányzó és gyönyörű.

Viki, 55 mozgás? Azta, kis örökmozgó. Nagyon jól esett amit írtál, köszönöm.

Ibi, biztos szeretni fogja a kengurúzást hisz akkor olyan jó közel lehet hozzád.

Roni ma már sokkal jobban van, (nem nyügi) az éjszakánk is jó volt, egyszer evett. Igaz most alszik, de remélem 9-re felkel mert indulnunk kell a tornára. Nagyon nem szeretem felébreszteni. :(
Du. fodrászhoz megyek utána meg köszönteni a barátnőmet (Vikikével és vele, 3-an vagyunk nagyon de nagyon jó barátnők), úgyhogy nem tudom mikor tudok jönni, de azért biztos hogy olvasni foglak benneteket. (bár nem hinném hogy a fodrásznál van net) Vicuska várom a híreket.

madiani

Megint csak gyors bekukk, mert hulla vagyok, pedig ezer dolgom lenne ma. Szerintem a felét így is passzolni fogom, és inkább alszok helyette, mint tegnap is: szunyáltam kb. fél 11-től fél 1-ig, meg fél 3-tól 4-ig. :lol: ha már éjjel nem megy. Állandóan pisilni járok, utána nem tudok visszaaludni, mire sikerülne, menni kell újra.

Hát, úgy látszik, nem lesz szülinapos babám! :( Pedig nagyon drukkoltam neki, hogy ma kibújjon, még a szülésről is álmodtam, de eddig semmi.

Vikcy, én igyekeznék nagyon, de ha Ő nem akar még jönni. Nekem a teára azt mondta a szülésznő, hogy nyugodtan tegyek bele bármit (méz, cukor, citrom).

Ibi, erről jut eszembe: Hajnival mi a helyzet? Mit csinál?

Judy, anyukád hogy van? Örülök, hogy Bazsi meggyógyult.

Ani, nagyon jó a videó! Sokat nevetgéltünk rajta este.

Vicuska, drukk az uh-hoz! Hozzál majd képet!!!!!!!

Nati, hát nem irigyellek a tej-mizéria miatt. Sőgörnőmék is kaptak (neki semmi teje nem volt - bár nagyon nem is küzdött érte), de ők szinte már az elején.

Bessy, szép nagy a pocid, tündéri kis rucikat vettél.

Gabi, nagyon édes Noel a járgányon! Tök jók a nyakláncok, biztos, hogy majd venni fogok! :D

Bocs, most más nem jut eszembe. Olyan szétszórt vagyok... :roll:
Puszi mindenkinek

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikő, még simán születhet ma a kis drága. Nekem május 26.-án délután 5 óráig semmi jele nem volt annak hogy meg akar születni manó. És 4 perc híján meg is született volna még aznap.

madiani

Sziasztok

Gyorsan írok,aztán megyek mert ezer a dolgom.

Köszi csajok a képdicsiket.

Nati
Neked most nem írok,mindent megdumcsiztunk a telón.

Bessy
Szépen gömbölyödsz és a szerzeményeid is szupik.Mikkorra is vagy kiírva?Én dec 21-re voltam.A baba börzét be tudod iwiwen jelölni és ott mindig írják mikor lesz a következő.Az ismerőseim közt megtalálod.

Judy
Milyen hatalmas már Barbika!!!! :shock: Nem semmi.Látszik,hogy jól tartod!Szerintem a főzi miatt ne aggódj.Ha nem lenne neki elég tápláló a tejed akkor nem fejlődne ilyen szépen.Majd ő úgy is jelzi mikor már szüksége lesz másra is és akkor majd nem lesz gond a főzivel se.Bár pont én beszélek neked,hisz már 2 gyerkőcöt felneveltél :oops: .....szóval szerintem tudod a dolgodat :wink: :D

Chrissyy
Pihend ki az utóbbi napok fáradalmait és ha már visszatértél a kerékvágásba gyere ide is közénk :wink:

Nibcsike
A képeket szabad kézzel rajzoltam a falra :wink: utána pedig diszperzit szinezővel festettem ki.(Trilak aquacolor alapszínek:piros,kék,sárga,fekete ezekből mindent ki lehet keverni,ja és kell egy kevés fehér diszperzit is a színek világosításához)Ha kissebb képet szeretnél akkor kinyomtathatod A4-be vagy A3-ba vagy amekkorába szeretnéd és indigóval is fel tudod rajzolni.Itt nagyon jó sablonok vannak hozzá: http://www.coloring-pages-kids.com/colo ... -pages.php
Esetleg ha van diavetítőd,azzal is meg lehet próbálni a falra felvetíteni és körberajzolni.Ha kérdésed van szívesen válaszolok,akár priviben is.

Vicuska
Nagyon várunk a mai hírekkel.Feltétlen gyere és mesélj!!!!

Na puszi most megyek
Vendég

Sziasztok!

Judy!Martinka is nagyon nehezen fogadta el a főzelékeket,több mint egy hónapig kínlódtunk,mire megette.Viszont továbbra is baromi lassan ette,majdnem odakészítettem magamnak egy könyvet is! :? :D
Tényleg szép nagy Barbika,Martinka 11 hósan nyomott ennyit! :D

Nati!Betegen is lehet szoptatni!!
A törlőkendőre visszatérve,én lehelgetni szoktam,mert Martinkának is hideg.

Bessy!Szép ruhácskákat vettél a börzén!:wink: :D

További jobbulást a torokfájósoknak!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: