A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Hajny,
e-mailben. A képes e-mailedre nyomtam egy választ.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

syg

küldök egy emilt lefotoztam az ujságből neked a kiskonyhát bár nem csúcsminőség

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, épp ma vannak Ausztriában Sygék.

Lina, tojássárgáját ehet Lili.

Kép
seriff

seriff:)

köszi :) Leonát is vitték ?
nálatok mit kap Hannácska karácsonyra tudjátok már?
Én tegnap már összeállítottam a miki csomagokat :) Ma veszek nekik bele étcsokiba mártott marcipánt ( más édességet nem nagyon ehetnek ) meg földi mogyit nagggyon szertik. Csak én nem az utánna való takarítást . .... :shock: :wink:
Ákoska kap egy jóóó nagy lovat :D ( a kis ló mániás) niki egy kézség fejlesztőt (ilyen droton huzgálhato gyöngyös kacskaringós....)
adrika meg egy nagggyon szép nagy dobozos disney
hercegnős memória kártyát
Karira meg vettünk egy giga dobozos duplot rengeteg van benne vagy 300 darab még elemmel működő darab is van benne ezt kapják meg közössen meg külön külön is kapnak valami kis aproságot...

pille
köszi az ovis válszt a héten körbe szerttem volna járni az ovikat de nem vállata senki a 3gyerköcöt ma lenne pesztronkánk 2 től de ma meg dokihoz kell mennem ....

balim
jól vagytok ?

sam
mi van veletk ???

éppen ma gondolkozztam hogy olyan sokan hiányoznak innen :) sbea, kecsoné Mino, sam, bepa......???? valaki tud róluk valmit?????

Kép

Kép

Kép
roz23

ja az elfelejttem irni hogy nem duplot akrtunk venni csak igy jöttki egy ismerős jött ha külföndröl és ott árulták és hozott egyett hátha nekünk kell majd ahoyg képest hoyg eredeti duplo s eredeti lego "potom" összegért vettük meg 8000 ft volt !! Bár teljessen más dolgok voltak a listánkon de szerintem ezt nem lehtett kihagyni nézegettem it netes is duplokat hát... horibilis összegekért vannak ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Linacska, Hatalmas gratula a Minimanonak, hogy mar jar! :D

Dettus, holnap tudunk csak feletek menni, mert ma delutan vendegek jonnek, igy a bloki csak egy gyors setara lesz levive. :?

Hajni, en is orultem, hogy osszefutottunk! :D Anna nagyon szep kislany!
Cukker, sikerult becserelni a folsot? Kiderult, hogy miert volt Adri nyugi?

Roz, szivesen lennek nalatok gyerek! :lol: Ennyi klassz ajandekot Mikulasra! :D

Reggel voltunk 15 hos oltason. Szegeny Kata nagyon kuzdott, ahogy elkezdte vizsgalni a doktor neni, mar uvoltott... :( Az oltasnal mar alig birtam lefogni. :cry: Csak akkor nyugodott meg, mikor elkezdtem oltoztetni. Aztan elmentunk vasarolni, kapott egy gyonyoru teli kepeskonyvet.
Az Alexandratol mult heten rendeltem par leporellot, mondokas konyvet, de meg nem jottek meg. Ma mar rajuk telefonalok.

Megyek hasznossa teszem magam. 8)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jár valaki mostanában a Zöldfa utcai játékdiszkontban? Potyára nem akarok kimenni oda két gyerekkel, csak ha biztosan lehet kapni azt amit Ádámnak szeretnének a nagyszülők venni. Szóval ha valaki jár arrafelé szoljon csak meg kellene nézni. Előre is köszi!

Kép

Kép
nyhk

nyhk

hétfőn voltam mi itt lakunk 1 utcányira tőle mond hoyg mi kell mert most ahoyg megyek a dokihoz beugrok és megnézem neked

Kép

Kép

Kép
roz23

Dóra

Örülök, hogy itt voltatok. :)
Reggel kicseréltem a fölsőt, csak nem pont ugyanolyan lett, csak nagyon hasonló. Jó lenne megtalálni a neten az ilyen szép rucik helyét, mert a gyártótól tuti olcsóbb.

Adri fáradt is volt és kakilt is. Este fürdés után ugrált az apja ölében, közben pedig csukódott le a szeme. Úgy látszik ugrálás közben is el lehet aludni. :)

Nagyon tetszett a térden járása Katinak.

Andi
Kép
cukkker

Roz, már vettünk egy benti csúszdát( még a pincében várja sorát), én is már rég kigondoltam a konyhát( de még szerencsétlenkedek, h melyik legyen, mert azt gondolom, h 4 és 34 ezer ft között vhol félúton lehet az igazság), meg nem is tudom még mit kap Hanna.Mikura egy mikus papucsot, meg ezt a mágneses rajzolótáblát,és mandarint, merthogy nem tudok eleget venni belőle, a keddi 1kg-t, ma d.e-re kivégezte,úgy hogy csak tegnap ettek Leonával közösen, 2db-t, a maradékot egyedül falta be a 2nap alatt(persze még a hártyától is megtisztítva-pepecs egy meló, dehát jelenleg ez az egyetlen gyümölcs amit elfogyaszt :wink: )
Ügyi vagy a duploval, még Niki is szereti?
Ja, igen Leonával mentek és a dédivel.

Dora, 15hós oltás :cry: .

Lina, írtam már, h szuper ügyes Lili, h jár?!!!!!

Kép
seriff

Sziasztok!

Dettus - Próbálok csak a kisbabánkra gondolni és pozitívan gondolkodni, és majd a korházhoz is így hozzáállni és bízni bennük. Írtátok is itt többen korábban, hogy mosolyogni és merni kérdezni. Szerintem is ha az ember normálisan lép fel, akkor csak úgy állnak hozzá is. Igen, szeretnénk ha a férjem bent lehetne, hacsak nem lesz császár. A baba-mama szobában még nem vagyok biztos. És köszi a magzatvizes infót. :)

Nana, Hajny - köszönöm Nektek is, hogy leírtátok a szülés megindulásával kapcsolatos tapasztalataitokat, minél több verziót hallok, annál jobban képben leszek majd és ha június vége felé fura dolgokat fogok érezni, legalább tudom mi van.

Egyébként ne haragudjatok, hogy sok olyat kérdezek amelyeken Ti már régen túl vagytok, lehet hogy korai is még néhány téma az esetemben csak annyira nem szeretem a kellemetlen meglepetéseket, vagy ha valamire nem tudok felkészülni testileg-lelkileg, az mindig nyomaszt, és szeretem megelőzni.

Roz - de ügyi vagy, hogy ilyen idejében elrendezed a Mikulásos témát. Én mindig az utolsó pillanatban kapkodok minden ajándékozással. Mint éppen most is. Holnap anyukámnak szülinapja és még sehol semmi. Majd reggel megyek. :oops:

Kép
potykamanó

Sziasztok!

Lina
nem kaptam meg az emailodat :( ,mit írtál? :lol:
Jaj,el is felejtettem írni,Anna egész nap kereste Lilit,most a délutáni ébredése után is az volt az első szava hogy :GIGI ?
Sajnos nem érti miért nincs itt.
Tegnap hazafelé aludt Lili?

Dóra
Hát,túlvagytok ezen a szurin is,remélem nem fog belázasodni,hátha jól bírja.

Ser
Igazán ötletes ajándékokat kap Hanna.Én csupa kicsi dolgokat gondoltam,még nem hiszem hogy értékelné a baromi drága dolgokat,ráérek neki idősebb korában majd. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Manó
igyekszem segíteni neked amiben tudok,hisz én is voltam tapasztalatlan.Bár nekem nem sok segítségem volt,meg nem is mertem foglalkozni a témával,mert akkor stresszeltem volna,az meg nem jó.

Lili
már költöztök?Rég írtál.Jól vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff,
még nem írtad, de köszi :D Most már 4-5 métereket is elmegy Lili.

Hajny,
csak annyit írtam, hogy köszi, és hogy jól éreztük magunkat. :D
Annának ezek szerint bejött Lili vagyis Gigi. Majd összehozunk máskor is randit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina megtaláltam a töblázatot beirom azokat ami legtöbb kálciumot tartalazzák . Olyna meglepő hogy a tejet tartjál a leg föbb kálcium forrásnak és mégis alig van benne kálcium ... :?: :!: :shock:
Mindne egység 10 dkg élelmiszerre vonatkozik

pl
*tehéntej 114mg
ezzel szemben a
*mák 968 mg :!: :!: kálciumot tartalmaz szerintem jelnetős a külömség
dió 202gr
mandula 268 gr
mogyoró 290gr
füge 190gr
banán 110 gr
bab 106
sóska 113 gr
petrezsejem zöldje 245 gr
paraj(spenót)133 gr
brokkoli 105gr
olajos hal (szardinia)270gr

hát ezek azok amik nagy mennyiségben tartalmazznak kálciumot ... persze szinte mindenben van elenyésző mennyiségebn
5 darab A/4 es oldalnyi listám van ha gonodlod lefénymásolhatjuk
és tavaji évi tejemntes lista is mega www.taplalékarregia.hu-ról

és van 2 könyvem ami le van fénymásolva receptek a levestől a sütig minden van benne.

még nem volt időm vissza olvasni azért nem irokmásoknak láttam hoyg irtatok csak most ugy el voltam havazva du. holnap mézeskalácsot sütünk :) uuuugy várom direkt megfőztem ma holnapra is hogy csak ezt csinálhassuk :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ser
én is ugyanúgy lehártyázom Annának a mandarint mint te.Két hete rengeteget eszik belőle.Hm,ezért vaok,mindent megteszek érte.Te is ilyen vagy. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

seriff

duplo
igazán nem is tudom, szeretik a duplot, főleg szerintem ezt fogják szeretni mivel van benne repelü meg mozdony... ami elmmel is működik ....az bizti érdekli Őket :) Bár kicsit félek tőle mert már sima legóval is építenek még áki is ... :roll: remélem nem vásároltunk be vele ...
ma vettem még 1-2 ajándékot a kis körilányoman bambi mesekönyvet amit olvasni is lehet meg cd-n betteni és ugy is meghallgatni , jövö évi micimacis naptárt és egy rakás szinezőt télapóra a család gyerköceinek :)
az ovonénik ajándékának is pontot tettem a végére :) úgyhoyg ma termékeny pénz költös napom volt ...
mandarin nálunk is menő még nyáron is kikönyörgik a konzerves mandarint és az jó mert meg van eleve hámozva :wink:
műéunk még az ilyen nagy kedvenc a cseresznye és őszibarack na meg a golden (sárga ) alma.Ákinak mindegy csak enni lehessen :lol: :oops:

manó
nehogy azt hidd :roll: csak idén voltam ilyen ügyes:) az előző években katasztrófa volt az a rohangálás .... meg sajnos az egész szentestét az ügyeleten töltöttük mert mindannyian olyan betegek lettek a srácok :(
7végén nálunk megint névnap lesz és arra viszont még nem vettem semmit ... :?
Én is ilyen voltam az első terhességemnél :D anyut nap mint nap kikérdeztem hogy mi után mi következik ... :D a felkésziésre nem mertem elmenni :D féltem a szülés videótól :D Már az eslő hónapban profi voltam légzéstechnikában :D :D :D :D :D
bezzeg a 3. nál :lol: nekem sem folyt el csak 2.szülésem előtt a magzat víz ... akko ris csak egy nagggyon pici azt modták hogy valami felső burok repedés vagy mi a csoda és aztán megrepesztették...

lina
egyéként én ugy tudom hoyg tejallergiások kecske sajtot tejet ... ehetnek -ihatnak mi még nem probáltuk ...
igy már nem is lenne olyan nehéz betartani a diétát :)milyen ügyi lili hihetetlen :) gratula járáshoz :)

Kép

Kép

Kép
roz23

seriff
ez a tavaji mézesed?

25dkg mézet 10dkg margarinnal és 10dkg cukorral összeolvasztasz,hogy egynemű legyen-kicsit kihűtöd, belekeversz egy egész tojást és még kettőnek a sárgáját.50dkg liszthez 1 teáskanál szódabikarbónát,és 1 evőkanál mézeskalácsfűszert keversz, hozzáadod a mézes masszához, összegyúrod-kézzel,kanállal és folpackkal bélelt tányérba teszed, be a hűtőbe másnapig,akkor 3részre osztod, kb fél cm-sre nyújtod, kiszaggatod, tojással megkened,160 fokon 12-13 percig sütöd.

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, ahan úgy tűnik :lol: .

Még du írtam de elszállt. :cry:

Hajny, én is azért vagyok gondban a koynhával, mert nem akarok azért gagyit sem venni, de ha most a legdrágábbat kapja,mit fog 5-10év múlva? Kocsit? Házat :wink: :lol: Egy csomó apróságt meg kap a családtól. A csúszda épp az Auchanban volt akciós,és már az Arborétumban is nagyon szerette,meg Leonával is versengenek.....Ma megszámoltam 10 mandarint evett meg... :oops: :roll: :lol:

Manó,baba-mama szobát mindenképp ajánlom, de ráérsz még ezen is meg bármi máson is agyalni! :) De tudom, h most minden gondolatod a Babácska körül forog, különösen,h sokat vártatok Rá!

Kép
seriff

Potykamanó,

Már rég írni akartam, csak mindig elmaradt valami miatt. Szóval menj be a Nagykörösi úton kévő kismama boltba, mert szerintem jó cucok vannak és ami lényeg jó áron (van sportos is), vagyis én egy évvel ezelőtt amikor ott jártam még ez volt a véleményem. Mondtam is az eladónak, hogy az a baj, hogy sokan szerintem nem ismerik a boltot, és hogy még hirdetésüket sem láttam sehol, pedig én már egész Kecskemétet bejártam egy normális bolt után és ezt csak azért vettem észre mert véletlenül előtte parkoltam le.
Magzatvíz: Ádámnál elfolyt a víz, de úgy mint ahogy a "nagykönyvben" meg van írva. Petrusnál pedig repesztették a burkot. Szóval más és más minden szülés. Nálam mind a két esetben napokkal előtte voltak jósló fájások, szóval tudtam, hogy lassan itt az idő.
Én is olyan voltam, hogy amikor megtudtam, hogy útban van a picur minden könyvet kiolvastam, a netet bújtam, tudtam melyik héten mi történik, csak a szülés "fejezetet" nem olvastam. Nem tudom, hogy miért volt ez, de a terhességről mindent tudtam, de a szülésről semmit sem olvastam. De tudtam, hogy minden rendben lesz és könnyű szülésem lesz. Hál istennek így is volt. Szóval pozitívan álltam a dologhoz, és nem hagytam, hoyg "rémtörténeteket" meséljenek nekem. :)

Seriff,
Hol kaptatok szobacsúzdát?

Kép

Kép
nyhk

Seriff,
Bocsi közben már látom írtad!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

A héten olvastam hogy valaki homeopátiás bogyókat ajánlott több dologra is ( bocs de most nincs időm megnézni ki volt az BOCS) és az egyik ismerősomnek kellene.

a Problémája hogy nem tudják kikezelni a hüvelyi gombás fertőzését. Az összes gyógyszertári kúpot kipróbálták már de csak addig jó ameddig használja is őket. A kapcsolatára is rányomja a bélyegét, mert szegény nem tudja "átadni magát", mert arra gondol hogy a párja is elkapja.

Szóval légyszi adj tanácsot! Nagyon fontos és sürgős lenne!KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!

Ja és ma voltam NST-n, minden rendben! A KICSI FIÚ végigmozogta! Meg is dicsértek minket.
adrienn021

Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak közebn ha elaludt Zsófi, akkor varrok. Már mindjárt készen vagyok. Majd megmutatom. :) No meg a ház.....olyan össze-vissza vagyunk....dec. 10 körül fizetjük ki a házat, és sajnos csak január elején tudunk költözni. :( Nem baj, legalább az ünnepek nyugodtan telnek.....:)

Lina, gratulálok Lilinek! Nagyon ügyes! Kecsketej, Kecskesajt: Roznak már ígértem, de sajnos még nem jutottam el :oops: , apukáméknak van kecskéjük, nem 1, és ők szoktak is csinálni túrót, sajtot is. Ha vki ki szeretné próbálni, szívesen.

Potykamanó, én amikor megszültem, akkor döntöttem el, vagyis a dokim :lol: , h. babás szobába megyek. És nem bántam meg.

Adrienn, Sygnum a homeós tanácsadónk. Keresd így. :)

Pille, olyan édes ez a kép a lányokról!!!!!!!!! Nagyon szép Flóra!

És Nana, nagyon szeretem olvasni az írásaidat! Olyan érzelmes vagy, mint én. :wink: :lol: Csak én nem írom ide, hanem naplóba. :)

Roz, én is örülök, Serrel együtt, h. ide írtad a tejmentes hozzászólásodat. :) Sokat tanulok én is belőle.

Bocsánat, h. nem mindenkinek írtam. Most csak ennyi. :)

Én is sütöttem mézeskalit, Ser tavalyi receptje alapján, azt találtam meg, de fele odaégett. :oops: :oops: :oops: Sajna....jöhet a következő adag. :) :roll:
birolili

Hat jo sokaig nem voltam. Igyekszem visszaolvasni. Majd most mar tobbet jovok. Fiziotherapiara jartam ezert nem volt semmi idom :? :( Ma megyek utoljara, ugyíhogy igyekszem megint jonni :)
mvirag

sziasztok :)

anniyra beleéltem magam a mézeskalácssütésbe hogy alig tutam aludni :D :D most meg olyan nyügössen ébredtek a csajok hogy nem tudom van a e értelme neki kezdeni ... :(
ezt a mézeskalit az oviba visszük hétfőn, jövöhéten meg kob.al sütünk közössen :) meg az 5 gyerköccel :wink:

lili
de jó hogy irtál :) sajnálom hogy keveset vagy :)
sajnálom ezt a ház dolgot de iagaz van legalább a kri békéssen telik :) Most gondolod el hoyg tudnál a karira koncentráln ha pakolásznod kellene :) igzán mivel te ajánlottad fel a kecske tejet sajtot .. nekem kellene érte elmennem de mikor ?? alig van időm meg most a srácok is náthássak :roll: :?

seriff
amit syg.-nek is elküldtem fotot ott is az egyik kiskonyha 42 e forint :shock: bár nagyon minőség és nem is olyan kicsi :wink:
az este ezt mézest kevertem be sok lesz belőle??? reméem elég lesz 1 adag az oviba

Virág
mi történt ??? anyira becsípődőtt a hátad ??? vagy miért jártok fizikóra?
gyerköcök jól vannak ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili,

Mosolyt csalt az arcomra az a mondatod, hogy a dokid döntötte el, hogy baba-mama szobába mész. Ez nálam is pont így történt (persze utánna beugrott, hogy ugyanaz a dokink) :D
Petrusnál nem is gondolkoztam, sőt még szülés előtt attól féltem, hogy nem lesz hely és nem oda kerülök. Sajna így is lett, reggel levittek a másik oldalra, de mondták, hogy ne is pakoljak ki, délután lesz hely. Így 2 órakkor már át is kerültem.

Tegnap nagyon jó napom volt!!!!!! Ádám megszólalt. Az első igazi nem hablatyolás, nem csak a levegőbe való elszólás, hanem tudatos szó. Vacsi után kapott két szem zseléscukrot és mutatta, hogy kér még. Mondtam, hogya mondod hogy cukrot kérek, hozok még. Erre ő: cukor! Nekünk ez nagyon nagy szó ám :D . Igaz utána megint cifrázni kezdte és a kb. 10 szótagos lett a cukor.
A másik Pertus 9-1-ig csak 1* kelt fel szemben a hatszori kelléssel. Remélem ma este is így lesz!

Roz!
A metróban megint "leértékelték" a tarktort, szóval szerencsére ha lesz még este belőle akkor az megvan. Csúzdát láttál?

Kép

Kép
nyhk

nyhk
nem volt most nekik :(
traktor ..:

kész a mézes kali 1 tapsivel már megettek :D :D :D Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nyhk, ha még érdekel a csúszda, a www.játékcity.hu-n van uolyan,mint amit az Auchanban vettünk, a neten 6500Ft+postaköltség, az Auchanban 6ezer Ft volt. Örülök Ádám első szavának :lol: !

Roz, hát így nem lesz elég az oviba :wink: :lol: !

Lili, hát ne süsd olyan sokáig, tényleg elég 12-14 perc kb, az első adagnak, a következőknek meg már 10is, hisz a sütő meleg.

Képzeljétek, bár biztosan ismeritek, de hajlítható színes ceruzát vettem Hannának Mikulásra :lol: , én még nem hallottam, h van ilyen....

Kép
seriff

seriff
áhh már lettem róla :D majd vasárnap este sütök mégegyett sutyiban :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi LILI
aranyos vagy! Hidd el már megbántam, hogy ideírtam... :(
Soha nem írtam naplót, de lehet hogy időnként inkább tényleg azt kellene. :)

Tudom, én is észrevettem, hogy mi mindketten ilyen kis érzelgősek vagyunk. :)

Piciány??? Lehet hogy én vagyok figyelmetlen, de rég láttam róla képet.
Ugye még nem költöztetek el?

Dettus,
Egyre többet járunk sétálni. :) Mindig gondolkozom rajta ....melyik házban laktok??? :roll:

Cukker,
Én már rendeltem Pikitől, igaz csak egyszer, de azok mind, szinte tök új ruhák voltak. :)

KépKép
KépKép
nana09

Nyhk
Gratulálok ÁDÁMNAK!!!!:)))

Múltkor visszaolvastam hogy kinek, mit csinált manója 5 hónaposan és teljesen kiakadtam Petrustól!!! hogy milyen kis szuper ügyi kiscsaj!

Tegnap voltunk gyógytornásznál...és most először kicsit megijedtem!
:(

Ne haragudj hogy nem írtam még a barátnődnek... :oops: majd egyszer elmondom miért...csak hosszadalmasabb.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,

Köszi a gratulációt, igaz azóta semmi megint. :(
Petrus igaz, hogy hamar csinált mindent a felállásig és a kapaszkodva menésig, viszont 2 hónapja semmió új, csak azt gyakorolja. Nem baj, gyakoroljon csak.
Mitől ijedtél meg? Hisz ti szerencsére elég korán elmentettek Anitához.
Ha a barátnőnek való írás nekem szól, akkor semmi gond, szerencsére 3 hónapos korban abbamaradt egyik napról a másikra a hasfájás.

Kép

Kép
nyhk

igen, igen neked szólt. :) bocsi...

Hála az Égnek! :) Örülök! Akkor az tényleg hasfájás volt, míg nálunk....hát nem tudom...egyre inkább úgy gondolom, hogy csak részben.

Tegnap Anitánál, előőtünk volt egy kislány...csak feküdt a nagypapája karjaiban...kb akkora volt mint Botond, lehet még kisebb.
Kérdeztem Anitát mennyi idős...mondta már 15!! hónapos. :cry: :cry: :cry:

Ők is időben elkezdtek járni...5 hónapos korától...10/10 Apgart kapott! :shock: :( bár ezt azóta sem érti senki....ennyit erről... :(

Ugyanígy kezdte mint mi.... :( :( :( Ne értsd félre nem hiszem és nagyon remélem hogy Botond nincs ilyen súlyos állapotban és nagyon remélem kisebb mértékű nálunk az oxigénhiány...

De pár napja sajnos kicsit Visszaesett! :cry: .....egyelőre reménykedünk hogy csak amiatt hogy megint nőt!

A kisbéka már 86-92 ruhákat hord!!!!! :shock: :shock: :) :shock: :)

KépKép
KépKép
nana09

Ja ÁDÁM egyik pillanatról a másikra teljesen folyékonyan fog beszélni!!!! :) Nálunk is így volt...most meg....néha tényleg örülnék ha kicsit csendben lenne. Állandóan karattyol! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nana09

SZiasztok!

SYG!
Megtudtam te vagy itt a homeobogyós! Légyszi adj tanácsot (korábban írt levelemre) Nagyon Köszönöm!
Ja és még egy kérdés: terhesség illetve szoptatás alatt lehet-e szedni ?
adrienn021

seriff
már anyiszor akrtam kérdezni Leona és Hannácska jól kijönnek egymással? Játszan egymással vagy csak egymás mellett, játszank ? nincs irigykedés a játékokra?

nana
ne aggódj szerintem :) Már szakember kezében vagytok :)
a barátnőm is odajár kisfiával már egyszer privit is irt neked:) Mártinak hivják a kisfia levent, vörös haja van csajszinak magas azt hiszem keddenként járnak nem találkoztatok még?

nyhk
nem volt csúszda sme nagykerben azt modták az nem is lesz az alföldibe kiszont láttam 32 000 ft volt :shock:

Kép

Kép

Kép
roz23

nana
akár csak adri :D Már lesem az órát mikor lesz 8 óra :D miko rmegy már aludni :D be nem áll a szája egész nap mikor fekszek mellette este altatáskor akkor is csk modja mondja mondja aztán egyyszer csak elhallgat :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok valaki kitalálta már mi lesz a vasci szenteste?? Én megint olyna tanácstana vagyok ...
irjatok már ötleteket : ) csak ne halászlevet :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
Én írok ötleteket!!! Az van bőven! :) Csak vki csinálja meg helyettem.... :lol: :wink: :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Roz,
Mit tud az a csúzda?? Babysitter is be van építve? :shock:

Nana,
Az nem semmi ruhaméret 5 hósan!!!!!

Barátnőm (aki mind a két gyerekkel jár (járt) Anitához) mondta, hogy nekik is voltak olyan időszakok amikor nem volt semmi javulás, utánna megint beindult. És ezek a korszakok váltották egymást.

Kép

Kép
nyhk

köszi nyhk. megnyugtattál, de tényleg! Köszi!!! :)

oh mi már holnap 6 hónaposak leszünk!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Nana, ne bánd,h leírtad ide ,amit éreztél :) ! Sztem, ha külön-külön nem is reagál mindenki mindenkinek mindenre, örülünk a másik örömének :wink: :D !
És tudod, h sosem szabad összehasonlítani a babákat, az egyik előbb csinálja ezt, a másik azt, stb...Mi az,h Boti visszaesett?
Te jó ég,mekkora ruhákat hord, hát Hanna még a 80-nál jár :wink: , persze lány :wink: :D , na de több mint egy évvel idősebb :oops: :roll: !

Roz, hát írigykedés az van Hanna és Leona között :wink: , de annyira cukik tudnak lenni, ahogy Hanna szalad,h Ő csúszhasson megint, közben Leona meg odamegy és hátulról elindítja, vagy letúrja a csúszda tetejéről, de a múltkor meg Hanna szimplán kupánvágta Lelét :oops: , szóval van időnként sírás-sikítás, kitépem a kezéből....de ha meg nem találkonak akkor képesek naphosszat egymást emlegetni, meg Lele kopog az ajtónkon, ja és felállt Hanna mellé a székre tegnapelőtt és mondta, h szereti,és odabújt. Szóval szerintem szeretik egymást tényleg :) .
Azért hal lehet?

Nyhk, én is pont így voltam, Hanna sem volt még 6hónapos,amikor felállt, gondoltam 1-2hónap és elindul egyedül....egy frászt, 1éves és 1hetes volt. :lol:

Kép
seriff

Tuti nagyon jó barátnők lesznek!!!!!!!! mármint Hanna és Lele! :D
Irtó édesek lehetnek együtt! :lol:

Syg család mit csinál Ausztriában?

KépKép
KépKép
nana09

Már hazajöttek, csak elugrottak szétnézni játékfronton, ma ha minden igaz, Leona megkapja a 18hós oltást, vagyis már vsz túl van rajta, 11-re mentek.

Kép
seriff

Ne értsétek félre én nem azt szeretném hogy álljon... :D :) :) csak legalább alkartámasztás menne hasonfekve....vagy ne feszítene hátra (kéz és láb is) :(

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nekem van 2 bp-i barátnőm, az Ő fiaik 6hónaposan még az édes hanyattfekvés állapotában voltak.

Kép
seriff

Seriff,
tényleg??????
Nekem tegnap az Anita min 10szer elmondta és mutatta manón hogy már "rég" hogy kellene csinálnia... :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Helló-helló!

Lina,
gratulálok és tojássárgája sztem is mehet!

Potykamanó,
kezel felnőtteket is.
Nekem nem folyt el a magzatvíz, csak eltűnt méhszájnál repesztették meg a burkot (persze, mert korábban nem mentem be). Sztem első szülő nő nem téveszti össze a fájásokat, felismeri, ha beindul a szülés. Nálunk nem volt semmi kapkodás, izgalom...Szépen lassan ment a dolog. Mázlim volt, itthon voltam és feküdtem a kádban. Az nagyon jó volt. Lenne elég bátorságom, akkor ott is szülném meg a 2-at.

Adrienn,
pü-ben elküldöm a dokinő telszámát, akit ismerek. Nem akarok, merek mondani szereket, mert sztem alkati kezelés kellene a barátnődnek. Ha jól emlékszem, Boraxot hallottam egy előadásonl, ill. a Sepiánál olvastam gombás fertőzést (amúgy is egy női szer), de sztem jobban jár, ha dokitól kér segítséget, mint ha ezt-azt kipróbál. Bár baja nem lenne tőle, sőt az is előfordulhat, h ráhibázna elsőre.
Terhesség és szoptatás alatt is nyugodtan használhatod! Nincs mellékhatása, nem lesz a babának sem semmi baja. Én anélkül sztem nem is tudtam volna megszülni, a műtőben végeztük volna. Az 1 perces újszülött babát is lehet már vele kezelni, ha mondjuk lilia, vagy ilyesmi. Szóval használd, ha kell.

Roz,
most sem láttál szeletelhető zöldségeket?

Hajni,
mi nem azért veszünk nagy ajándékokat, mert azt értékelné, h az mennyibe kerül. A pénz fogalma úgyis nagyon sokára fog még kialakulni. Hanem Leona szinte semmi mással nem játszik, csak a konyhával. Egy licsit örökölt az unokatesójától, de ha már így szereti, akkor kap egy normálisat, ki tudja, lehet, h évekig fogja használni.

Nyhk,
gratulálok a "cukorhoz"!

Nana,
ne aggódj, hisz Boti már most sem csak fekszik a karodban, hanem már sikerült kicsit forogni és amúgyis próbálkozik. Menni fog neki. Leona is kb. ilyenkor kezdett el forogni, bár ő hason nagyon szépen tartotta magát és sokáig is tudtunk úgy játszani.

Roz,
Leona nagyon szereti sztem Hannát. Sokszor spontán odabújik hozzá és mondja, h "sze"(retlek). Na meg egyfolytában azt hallom, h Hanna eement, Ors eement do(lgozni). Szóval Seriffet is szereti. Nagyon ki tudja mutatni a szeretetet és ennek én nagyon-nagyon örülök. Nem csinálhatom olyan rosszul a dolgokat, ha erre képes.

Túlélte az oltást, nem is nagyon volt sírás, csak a szúráskor. Pedig hogy szokott üvölteni...Persze a hülye méregetések miatt. Most meg megméregettem őt itthon és csak bediktáltam.

Tudtátok, h lehet venni aszkorbinsavat és feleannyiba kerül, mint a Cebion? Por formájú, tehát uúgy bele lehet tenni italba. Ráadásul azt mondták a patikában, h ha felírják, akkor még támogatás is van rá.

Dóra,
nekem mindig azt mondják, h ne én fogjam le, ne rám haragudjon. Én csak odabújok hozzá szuri közben és puszilgatom, simizem.

Biztos elfelejtettem vmit...Olyan érzésem van.

Kép
sygnum

Seriff,
nézd meg a Metro katalógust vagy a neten, most ott is van egy konyha, sztem jó.

Adrienn,
pü ment.

Kép
sygnum

Lili,
redőny sikerült?

Majdcsak eszembe jut minden, amit írni akartam...

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: