Sziasztok!
Lina, én nem vagyok szakértő, de sztem érdemes lenne kivizsgálni, h valóban tejallergiáról van -e szó. Lili kezdettől fogva kapott tápszert,és nem HA-t ha jól emlékszem, sztem korábban ki kellett volna derülnie a tejallergiának. De biztosan különböző fokozatai vannak...Meg sztem a főzeléket ne úgy értsd,mint ahogy Te azt eszel, én pl a zöldségeket a levesből kivéve adom, nem rántogatom vagy habarom, sűrítheted úgy is, h beleturmixolod a husit. Meg aztán adhatsz rizst is, husit is, összeturmixolod, picit ízesíted, és kész az ebéd.
Cukker, Hajny be tud lépni az iwiwre,és Ő kérhetne meghívót Neked, de ha már megvan a Balimé,akkor tárgytalan, csak azért írtam inkább, h ha van még,aki szeretne...Sztem ne foglalkozz Vele, h daraboshoz kéne szoktatni Adrit, a lényeg,h így megeszi az almát, a barátnőm kisfia vagy 2éves koráig turmixolva kapta a dolgokat,most mégis rendesen eszik...Sztem ez is gyerekenként változó.
Manó, én nem gondolnám, h attól lesz allergiás a baba, ha az édesanyja a terhesség alatt sok tejterméket fogyaszt....NYilván erre is igaz, h a mértékletességet tartsuk be, de sztem azt be is tartod .
Thymi Te hova jártál,mivel foglalkozol, h ételismeretet tanultál?
Hajny, hogyhogy kihagyjátok most a bölcsit? Vagy még nem 100% Anna egészsége, azért?
Roz, kívánságodra, és Cukkeréra is