Engem nehezen
Beeeee

Kata,
Nehogymar ezert ne irj
Vegre van 5 percem irni, es akkor semmi pite, semmi 10oras keles, es egyeb finomsagok, amibol mi kimaradunk?? 

Mica
2005.05.06 14:16
2005.05.07 13:46
Igy nem nyaggat senki
2005.05.09 10:23
mint ahogy a szülésre is írtad hogy tudni fogod mikor lesz
2005.05.09 11:17
Meg mondjuk delelott 3 orat aludt, amit mar csak azert is csodalltam, mert a szembeszomszed 2 napja folyamatosan zajongott, vagyis a gepek, mert felszedtek a betont naluk, foldet hordtak, tapostattak geppel, szoval zugas, zaj ezerrel. A kolkom meg jobbat aludt, mint egyebkent

Imadnivalo fonokom van
Mondjuk alapbol imadom
2005.05.09 12:34

) ! Ki érti ezt. Állítólag a monoton zaj megnyugtatja őket.
! 2005.05.09 14:13

A harapast remelem, hogy mellozi a cicimen...sajat erdekeben
2005.05.10 07:49

2005.05.10 11:56
En mar csak tudom, vegigeltem nehany kalvariat egeszsegugyileg. 
Nem huzza felre a sok fog?
Azert kellett menni, mert 4hosan van kontroll, es a dokineni mar kerdezte, hogy megyunk-e vegre. Hat mentunk
Minden oke, tovabbrais
2005.05.10 13:05

lehet a fog miatt persze. Meglátjuk.
2005.05.10 14:20
Igaz, most nem panaszkodhatok, mert a hétvégén tiszta kajás volt a kiscsaj, a fagyitejcsiket is be kellett vetnem
Mostanra már csak Zsebi bújik el a hátam mögé előle...de legalább csöndben
2005.05.10 18:58
Egyedul az jon be, hogy itthon talalkozik idegennekkel, eddig ugy tunik, hogy igy nincs gond
Sot, meg a feneket is hagyja cipeltetni massal olyankor
Mondjuk rola nem tudom egyenlore elkepzelni, hogy ne enne ilyenkor
2005.05.11 12:50
Tök tanácstalan vagyok már tényleg! Már attól tartok hogy soha az életben nem fog leszokni a ciciről. Na nem vágyom én arra hogy leszokjon, de ha már csak háromszor szopizna, vagy legalább nappal csak háromszor.. de így esélyem sincs
2005.05.12 15:42
Ha meg husit nem tudsz neki egy darabig adni, az sem a világ vége, az én monodiétás macáim is túl szokták élni
Timi pl. kiskorától azt csinálja, hogy sokáig nem eszik egyáltalán húst, aztán egy nap ráveti magát és akkor ami belefér
Tudja az ő szervezetük, hogy mikor kell valamilyen hiányt pótolni. Nekem azt is tanácsolta a védőnő, hogyha nagyon nem tudok húst a gyerekbe diktálni, próbáljak neki szójás cuccokat (pl. fasírt) adni, az is pótol.
De Mesi sem adja könnyen, neki is muszáj fogni a kanál nyelét a tövénél, ha már nem adom a kezébe...persze, legtöbbször belecsúszik a mancsa a teli kanálba, amivel aztán csápol mindenfelé

Nem bánnám, ha ezt kihagynánk...
2005.05.13 07:52
.
Én Mendit se engedtem belemászni a kajába. Jöttek is az okosok hogy máshogy meg nem fog megtanulni egyedül enni , inni meg minden. De enélkül is megtanult, semmi gond nem volt vele, és legalább nem kellett a maszatolás után órákig szöszmötölni a romokkal
2005.05.13 07:53
Vasárnaptól pici krumpli is megy hozzá, aztán azt is lassan emeljük, utána jön a répa
Egész ügyesen esznek, és ami tök furi, hogy kaja után ha picit buknak, az alma nem jön vissza, csak a nyálas tej
Gondolom az alma "leülepszik"
2005.05.13 12:45
)
Nagyszülők elvitték Pestre cirkuszba. nem akartam hogy menjen (főleg nem nélkülünk), de annyira kért.. nem tom honnan tudta meg hogy oda mennek... mindegy.
nálad minden megvolt?2005.05.13 13:28
Szoval fel a fejjel, en mar ateltem
2005.05.13 17:33

nem tudom melyikünknek lesz nehezebb túlélni ezt!
remélem!
2005.05.14 16:30
, na ezen én is elborzongtam egy picit. Talán öregszünk?
Majd ha lesz időm...
Annyi minden összejött, senki nem tartotta magát az előre lebeszélt dolgokhoz, így én mindent variálhattam át és ettől kicsit betelt a púpom, nnnna.
Viszont iszonyatosan rákapott a fagyitejcsire, lassan vége a készletnek.

És ha nem titok, Iboly mit mondott?
2005.05.14 18:20
Kifejezetten összenövést vizsgálandó beavatkozást nem vettem észre
Mondjuk vhogy megérezhették, hogy aggódok, mivel azóta többnyire 2-3 óránként szopiznak (éjjel is
). Ráadásul Gábor mostanság nagyon húzogatja a cicimet, mintha elakarná tolni magától, közben meg úgy szívja, mint aki az életéért küzd. Most erről szeretném megkérdezni Ibolyt, hogy szerinte ez cumizavar-é? Sajnos olyan keveset hallani, hogy miről ismerszik fel, stb. Mindig csak arról hallani, hogy VAN, és hogy mit kell csinálni
2005.05.15 09:54
Pesten meg azért mi is megfordulunk időnként, így több kézen, de eljutna hozzátok
És újabb kínlódás a tápszerrel... 2005.05.15 19:41
nemtom
most kértem rá kencét a dokinénitől, remélem elműlik 2005.05.16 08:36
szteroidos
Csak 3-4 napig lehet használni, aztán tovább nem. Igaz, ennyi idő alatt látványos is a hatás, és hát neked anno mutattam, hogy mennyire gáz
Szal nekünk még van, viszont ha kéred sem adom oda (kivéve, ha nektek is felírja a doki), mert hogy szteroidos...
2005.05.17 09:41

Az én fiam felér ezek szerint hármasikrekkel, annyiszor eszik
de nem adom fel, majd ma is nekiesek.
az egyik alatta szopizik, a másik rajta
bár lehet hogy már olyan "szélesek" hogy nem lehetne megoldani. Vagy rakd egymásra őket. 2005.05.17 10:37
Tudom, nekem csak 1 van, kettovel en se tudnek ilyen jol meglenni
2005.05.18 08:13
!
. Enyimek is ilyen fajták, bár Mendi szerencsére kinőtte. Talán két évesen KEvin is hajlandó majd aludni
. Remélem a te fiad hamarabb letesz erről a szokásáról
!
2005.05.18 20:45

Nem t'om Heppi vajon anno nem járt sikerrel a patikában, vagy csak nem használt neki és ezért nem említi, de nekünk Timinél bevált egy Kouriles nevű emulzió, amit lehet babáknak is használni (egyébként a faggyúmirigyműködés szabályozására javasolják a papírján), és Timi masszív koszmóját 3 hét alatt levitte úgy, hogy vissza se jött
Reggel és este dörgöltem bele a fejbőrébe és kész.
És köszi a tippet, a Beba2 HA-t kicsit nyögvenyelősen, de issza a gyerek
Csak az aggaszt, hogy a nyakától lefelé elkezdett kipettyesedni, félek, nehogy a HA-ra is allergiás legyen, mert kinyúlok
2005.05.19 09:09
), aludt 20 percet, majd kaja, kicsi jatek, es 10 korul ujra szunya. Jol is tette, mert halom melom volt, igy nekikezdtem dolgozni. Igen am, de az aramszolgaltato ugy dontott, hogy sok a 3 fazisonkenti 220, igy 1 vagy 2 fazisrol lecsokkentette a feszultseget, es igy a szamitogep nem mukodott (meg meg jonehany dolog, ami ezeken a fazisokon volt..). Telefonalas, hibabejelentes, nem ez volt az elso alkalom, amiota uj trafoallomast helyeztek uzembe, majdnem minden esos napnal igy jarunk..
Mondtam is paromnak, hogy ez meg csak az elso ketto, mi lesz a tobbi 18nal?
Ha ketten vagyunk vele, akkor orul meg..
Bar mostanaban egyszerubb a furdes (es korabban is furdik legalabb Gyuszko, nem huzza sokaig, hogy meg meset nez, jatszik stb.), ugyanis a kicsit vegre a furdoszobaban furdetjuk, es a nagynak nagyon tetszik, hogy o bent van a nagykadban, amig a kicsi a kadra tett allvanyon levo kiskadban furdik
Ez azert jo, mert a kicsi nem csuszkal a nagykadban, a nagy meg tombolhat, mert nincs mellette a kicsi a vizben
Azota hatalmas mosolyokat latok Zolika arcan furdes kozben, mig a szobai furdetesnel inkabb csak turte a dolgot

2005.05.19 10:52
viszont az rossz hír, hogy Mesi nem hajlandó már szopizni

Bár még nem 100%, az igaz. 
2005.05.19 12:15

Nagy koraban ezt mennyire imadna

2005.05.20 15:38
2005.05.21 10:16

Dokinéni hüledezett a gyerek látványától, aztán sikerült találnunk egy jobban hidrolizált gyógytápszert, amihez nem kell még külön allergológiai javaslat, hogy támogatásra felírja. Gyerekdoki még az itteni patikával is konzultált, hogy van-e nekik, majd kezembe nyomta a receptet, hogy délután mehetek is érte. Amikor a párom rohant kiváltani, kiderült, hogy elnézték, csak rendelni tudnak
Na ekkor lettem kicsit ideges, mivel nekem már hétvégére kellett, de mázlimra amúgy is mentem fel egy társasággal esti sörözésre Pestre, így ott még délután beszaladtam a Nyugati mellett lévő patikába és kaptam...halleluja
Már csak az íze miatt rettegek, hogy meg se issza, de láss csodát, én lemeóztam, és szerény ízlésem szerint nem is érződik rajta a gyógytápi jelleg, még a Beba HA-nál is fincsibb...talán Mesi is így gondolja majd

Ma meg enyhe fejfájás gyötri, vajh méééér?
De hát egy 3 gyerekes családanya már csak nem mehet el diszkózni, meg pasikat felcsípni
2005.05.23 07:30

Hat lehet, hogy ha en maradtam volna a 3 csajjal egyedul, enis beszeszeltem vona
Mondjuk en max. alkoholmentes sort iszok, azt is eddig kemeny 2 uveggel az elmult 5 honap alatt
Ilyenkor olyan jol feltoltodik az emberlanya
Diszkozni mehecc, pasi meg minek, van egy szuperpasid
Aki 3 lurkot magaravallal egyedul, azt markolni kell, szorosan
Az en parom a kettovel megoszulne
2005.05.23 10:15
ez a jány
Én is remélem hogy ízleni fog neki ez a táp, és nem lesz tőle ekcémás!
, de örülök hogy ki tudtál kapcsolódni végre! Az uradnak meg elismerésem, tényleg nem sok pasi vállalná be!
Bár ha muszáj akkor azért bevállalja, tudom
2005.05.23 12:42

Kölköket meg megtanulta már gardírozni, amikor a terhességek alatt segített, csak mindíg a csecsemőellátást törli túl gyorsan a memoárból, így Mesi okozott kisebb fejtörést neki
De hagytam mindenütt eligazító post it cetliket, hogy a hülyéknek is menjen
2005.05.23 21:20
2005.05.24 06:01
) 2005.05.24 08:27

2005.05.24 09:53
A vedono meg is kerdezte kint, amikor latta, hogy pakolok, hogy szurit kapott mar? Merthogy nagy volt a csend
Hat Zolika ne doljon ra, ez teny, mert o agyonnyomna..
(bocsi Momo
)
2005.05.24 11:52
2005.05.24 13:48
(Gyuszko ennyi idosen 10,7kg volt
)
Ez egy tegnap esti kep, egyszerre furodtek a lurkok, egyszerre vittem be oket (ez 29kg-ot jelent minimum), aztan pizsibe bujt mindketto, majd Zolikat leraktam a nagyagyra, es megkertem Gyuszkot, hogy vigyazzon ra, amig en kirohantam wc-re. Mikor bementem, az alabbi kep fogadott
2005.05.25 06:46
Tényleg be lehetne vinni a midokinkhoz, bizti dagadna a melle a melle
Elregéltem a sztorinkat, jól kitárgyaltuk, én ismét megerősíttettem döntésemben, amihez teljes elismerése párosult (ikreket ilyen sokáig szoptatni azok után, hogy Orsi milyen hamar tápos lett, mikor sok ikres anyuka szinte nem is szoptat, mondván, úgysem fog menni sokáig, akkor meg minek "kínozza" magát)... stb stb
2005.05.25 15:15
)
2005.05.25 15:50
!
úgy égtem/ek miatta!